miercuri, 6 octombrie 2021

Ceva urât se pregătește


La 60 minutes, emisiunea de investigație cu cea mai mare audiență din SUA a apărut o „denunțătoare” din Facebook care a acuzat rețeaua frontal. Între altele, fragmentul devenit viral în care explică modul în care algoritmul rețelei sociale ar fi fost programat pentru a impune postările violente deoarece acestea ar ține lumea mai mult pe rețea. 

Apoi a venit oprirea pentru câteva ore bune a Facebook, Whatsapp și Instagram, iar spiritele s-au inflamat. De ce s-a oprit rețeaua fix acum când s-au făcut dezvăluiri importante - s-a întrebat Trump fugind, ca de fiecare dată, după fentă? La fel ca el, o grămadă de republicani au pus botul, așteptând cu nerăbdare alte mărturii ale individei. Doar că atitudinea asta denotă unei prostii imense. Să vă explic de ce.

Frances Haugen - așa se numește doamna denunțătoare - transmite de zece luni documente interne ale Facebook către „Wall Street Journal”. Ieșirea de la „60 minutes” este cumva încununarea carierei sale de „denunțătoare”. Personal, din prima clipă în care am văzut-o mi s-a părut dubioasă: o nevrotică exaltată vorbind în șabloane corecte politic. Trebuie să fii tâmpit să nu bănuiești că e ceva necurat la mijloc. 

Săpând puțin mai adânc, iepurele sare bine din joben: aflăm că firma care se ocupă de ea este Bryson Gilette, aparținând lui Bill Burton, fost purtător de cuvânt al lui Obama. Să vă mai spun că pe la firma asta a trecut și Jen Psaki,  cretina aia care-i purtător de cuvânt al lui Biden? Oups, ceva pute rău. 

Mai mult, donațiile politice făcute de Frances Haugen sunt cât se poate de sugestive: către Alexandria Ocazio Cortez, Courage to Change PAC(organizație afiliată Alexandriei Ocazio Cortez), ActBlue(cocină ONG tehnologico-progresistă), The Democratic Senatorial Campaign Committee. Tot nu vă este clar?

Părerea mea e că informațiile pe care le-am dat nu sunt necesare. Se vede din discursul individei că e o injectată căreia i-au plecat de mult boii de acasă. „Critica” pe care o aduce Facebook este una care justifică terorismul mediatic practicat de rețeaua socială. Cu alte cuvinte nu e o critică proriu-zisă, ci o laudă. Ceva de genul: „înțeleg că ai făcut curat în toată casa, că ai spălat impecabil pe jos, dar știi, de când ai terminat au apărut câteva fire de praf  pe podea”. De altfel, la ce altceva ar putea duce o continuare a „anchetei” în direcția creionată de Haugen dacă nu într-una în care să se ceară sporirea cenzurii practicate deja la modul imbecil de către Facebook? La ce altceva ar putea conduce întreaga tevatură? Pe mine personal nu m-ar mira dacă după ceva timp se va afla că întreaga operațiune a fost una gândită de la vârful Facebook. 

Aici se vede și prostia republicanilor care, la prima bășină mediatică, sar cu discursuri gogoșărești când, în schimb, ar putea să rumege informațiile și să stea mai circumspecți. Asta demonstrează cu vârf și îndesat că n-au pic de protecție informativă, fiind lăsați efectiv de izbeliște. Ce-mi spune mie asta e că, dacă va reveni pe fotoliul de președinte, Trump va avea un mandat la fel de „varzificat” ca și primul. 

Poate mă veți întreba ce a fost cu oprirea rețelelor sociale. Facebook vine cu explicația că întreaga problemă a apărut de la un upgrade al routerelor. Chestia pe care n-a înțeles-o multă lume este că nu a fost o disfuncționalitate doar la nivel de Facebook, ci una la nivel mondial! În SUA au picat rețele de telefonie, a picat Amazon-ul, în Anglia, de asemenea. În Franța a picat France Telecom, cel mai mare operator de acolo. Au fost prea multe picaje simultane pentru a avea de-a face cu o coincidență. Așadar despre ce e vorba?

Mie, sincer să fiu, îmi pute de la o poștă a exercițiu specific Cyber Polygon. Oricum nu cred în coincidențe, dar când văd o asemenea înghesuială de „probleme” chestiunile devin clare. În mod sigur s-a urmărit reacția populației și, în special, modul în care oamenii încearcă să suplinească lipsa de comunicație electronică. Și, ca să fiu sincer, cred că se pregătește ceva extrem de urât la nivel cibernetic.

20 de comentarii:

  1. Anul trecut, guvernul francez, complet putred, a vândut Legiunea străină guvernului european, printr-o manevră comercială răsucită dar legală. Cu toate acestea, se spune că Legiunea străină este "arma războinică" supremă de pe pământ, nimeni nu are o armata mai buna în nicio țară.
    Strigătul de luptă al războinicilor francezi este „Sfantul-Mihail” împotriva diavolului ..., se va intampla "ceva" la un moment dat prieteni. 😑
    Care-i legatura cu articolul de azi?
    "Ceva"-ul care vine si a fost prevazut de Red Team

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂😂 Te contrazic. Arhanghelul Mihail are o legiune buna si lucreaza in Lumina. Legiunea franceza este o adunatura de mercenari trimisi sa faca niste actiuni murdare pe aici si pe acolo. Sunt mainile prin care illuminati scot castanele din foc si provoaca razboaie civile sau revolutii.
      Priveam cu tristete cum Joha cel Rău a fost rasplatit cu un răhățel pus la gât pentru meritul deosebit de a ne fi dat încă un topor in cap. Crezi ca Ioha cel Prost se crede de partea intunericului? Mai mult ca sigur, nu. Probabil, culoarea albastru-auriu a masoneriei lui, imitand culoarea adevaratului conducător de osti, Mihail, ii face pe masonii lui Ioha cel Nebun sa se creada mare luptator pentru binele nostru. Binele lui Iohannis seamana cu binele Elenei Udrea, ce ducea pantofi cu toc la sinistratii rămași fara case in urma inundatiilor.
      Intunericul este schimonosirea planului Luminii pentru ca foloseste adeseori aceleasi simboluri, dar intoarse invers. Satanice.

      Ștergere
    2. Perfect de acord.
      Nici nu am sugerat că legionarii sunt îngeri sau ceva de genul. Faptul că ei au ales Arhanghelul Mihail ca protecție, e altceva.
      Legionarii sunt soldați plătiți. Ei nu lupta pt tara, onoare, etc. Pt suma "corecta" își ucid și mama, probabil. "Minunata" lume nouă și al său guvern au nevoie de astfel de soldați. Am pus știrea pt că mi se pare interesant că acum Legiunea servește interesele UE.
      Red Team, o echipa de oameni "luminați" scriseseră un scenariu in care Europa este federalizată, armatele fostelor țărilor europene dispar, fiind o inlocuite cu o armata europeană.
      De anul trecut se tot vorbește de cyber poligon. Nu știm dacă au să pună în aplicare acest proiect imaginat tot de Red Team. Poate că încearcă si poate reușesc, poate nu.
      Dar, cert e, că mereu când se întâmplă lucruri importante, schimbări politice majore, sunt tăiate comunicațiile și uneori, apar armate străine.

      Ștergere
    3. Arhanghelul Mihail este protectorul trupelor parasutiste in Franta, iar LE are si ea un regiment de paras le Calvi, 2REP. Cred ca faceti cateva confuzii si amalgamuri. Legionarii nu sunt mercenari, sunt parte integranta a Armatei de Uscat franceza au acelasi statut si exact aceleasi solde ce difera este regulamentul interior, care se adauga peste cel comun al trupelor asa zise normale, cu un nivel de disciplina si de pregatire mult mai ridicate, facand din acesta unitate o trupa de elita.

      Ștergere
    4. 'Sfantul ArhanghelMihai" inger sau ce o fi (prefer sa ii zic Entitate, poate exclusiv fantastica, poate cu un suport subtil 'real") privine din mitologia EBRAICA,veche, plina de crime, nedreptati, sacrificii,, si muuulte altele condamnate de crestinismul creat tot de ei ;"cea mai buna cale sa controlezii opozitia este sau o conduci" Lenin, alt neam amestecat.Vedeti si wikusherpedia, ca sa nu avem vorbe cu nici o autoritate.
      vedeti aici in specila
      https://www.scribd.com/document/57700944/Un-adev%C4%83rat-act-de-acuzare-impotriva-evreilor
      dar si aici
      https://secretelezeilor.ro/inventatorii-crestinismului/
      Deci faptul ca un miniimperiu colonial are o 'armata" fara mama fara tata, dar cu un patron "inger" nu mi se pare contradictoriu.

      Ștergere
  2. 😂😂 Tot timpul ne testeaza reactiile si capacitatea de a discerne intre adevar si minciuna. In functie de reactiile oilor, prepara urmatoarea minciuna propagata chiar prin intermediul internetului. Dupa caderea retelelor de socializare, grupurile new age din Romania s-au grăbit sa posteze un nou mesaj venit de la ET pleiadieni. Ca de obicei un mesaj de genul " dormiti linistiti, lucram noi in locul dvs". Si un indemn la a-si face rezerve de hrana si combustibil pentru cand tot sistemul illuminati va pica. Cred ca este cam a 30-a oara cand grupurile new age profetesc sfarsitul lumii.
    Am citit o carte in care o familie de mormoni au facut rezerve uriase in anul 2000, dupa care s-a asezat in fata TV, sa priveasca sfarsitul celorlalti, cei ce nu si-au facut rezerve. Trebuia sa fie in noaptea de revelion.
    Oare de cate sfarsituri ale lumii au nevoie oamenii, până cand se vor prinde ca sunt captivi intr-o retea ce fabrică minciuni in functie de religie, nivel intelectual si alte asemenea tactici?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si totusi Sfantul Mihail ii considera pe ei, legion entranjer ghiavoli,asa stiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Web 3.0 va rezolva toate aceste angoase.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai vorbit tu cu Arhanghelul Mihail si ti-a spus personal? Ca tot e la modă channelingul si o grămadă de profeti mincinosi spun ca se trag de șireturi cu Iisus si Arhanghelii. Vezi grupurile reiki...
    Sunt profetiti in Biblie mincinosii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum ceva timp primeam publicitate de la facebuc dating,sa mi gasesc gagica, azi am primit pe watap..alerta mesaj:extrema...sa ma vaccinez.
    De unde stiu astia ca nu am amanta si nici nu m am vaccinat?!🤔😂😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pen ca ai fost pe vreo matrimoniala , nr de tel.provine de la sau e abonament sau ai facut cumparaturi sau asa pe numele tau sau ai mail pe numele tau si nu figurezi in baza Sata :)

      Ștergere
  7. ca idee, faptul că mulți utilizatori raportează alte căderi, poate avea o cu totul altă cauză. O spun ca unul care am lucrat câțiva ani într-un departament de suport tehnici și înțeleg modul de gândire al utilizatorului neexperimentat care face legături tâmpite între evenimente și brusc se trezește unul într-o zonă fără semnal că nu mai vede reclame Google Ads și zice că a picat și Google în același timp când a picat Facebook... doar dacă nu-i merge lui??

    În alte ordine de idei, eu chiar cred, în calitate de administrator de rețea cu 6 ani experiență că așa cunm zic cei de la FB în comunicatul oficial: „configurație pe routerele principale care coordonează traficul de rețea între centrele noastre de date au cauzat probleme”. Iar faptul că s-au trezit alții că nu le merge alte servicii este dintr-un alt film, și dacă se leagă ceva se leagă datorită autentificării ce depinde de Facebook pe care o folosesc milioane de alte site-uri. Dar căderea a fost doar în ograda lui FB - asta mi-e foarte clar. Dacă ar fi fost altfel, s-ar fi spus. Repet, faptul că unii utilizatori individuali au raportat cu 50% mai multe probleme decât de obicei, e ceva normal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca a picat sa nu poata fi corupti Usr-istii sa tradeze la motiune ; ca prin router ca prin muter putin conteaza.

      Ștergere
    2. Ai tu 6 ani de retelistica ca admin cum am eu 6 ani in Tibet. Ca daca te intreb ce e OSPF sau un protocol de rutare o dai pe goagal repede sa dai un raspuns sa nu pari din alt film.
      Ca fapt divers,se pare ca a picat si Verizon,si T-Mobile si altii din state.Asa zic unii ...acum tu ca admin ai putea sa verifici niste grafice de trafic si sa ma contrazici...

      Ștergere
  8. Problema tehnică e explicată aici : https://blog.cloudflare.com/october-2021-facebook-outage/ . Deci orice ar fi, mie îmi e extrem de clar că ”doar la nivel de Facebook, ci una la nivel mondial!” este cât se poate de falsă. Nu, problema a fost doar la Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  9. și ultimul comentariu, explicație dată chiar de Facebook: https://engineering.fb.com/2021/10/05/networking-traffic/outage-details/

    RăspundețiȘtergere
  10. MANIFEST POLITIC DE CONSTIENTIZARE A POPULATIEI

    CITESTE SI DA MAI DEPARTE


    Am sa sintetizez in cativa pasi planul care a fost urmat in toate tarile vestice si care urmeaza sa fie aplicat si Romaniei.
    In Romania inca mai avem o sansa ca sa impiedicam acest plan ticalos.


    Pasi planului de actiune sunt urmatorii:
    1. Trasmiterea mesajului la nivelul populatiei ca vacinul e SINGURA SOLUTIE de a scapa de COVID ( o minciuna, exista si tratament si medicamente pt COVID care sunt super OK si te scapa de boala)
    2. Inducerea frici de COVID prin orice mijloace astfel incat cei mai fricosi sa fie determinati sa se vacineze.
    3. Atingerea unui prag critic de 30% din populatie.
    4. Dupa atingerea pragului de 30 % se trece el presiuni directe si indirecte
    (presiuni in scoli, multinationale, firme afiliate,
    stigmatizare sociala, etichetare ca fiind persoane retrograde sau retardate, vezi mesajele lui CATU si ARAFAT etc..etc.)
    5. Acordarea de privilegii celor vacinati
    6. Tinta este de a se ajunge la 50% +1
    7. In momentul in care se ajunge la 50%+1 deja pot fi introduse LEGI ( vezi cazul Italiei, Frantei etc.)
    Pana la acest prag de 50% EI nu pot actiona pt. ca sunt blocati.
    8. Dupa introducerea legilor "razboiul" e pierdut pt orice om NORMAL LA CAP si pentru Vacinati si pt Nevacinati.
    E doar o chestiune de timp pana o sa-i prinda pe toti restul ramasi NEVACINATI, printr-o metoda sau alta si o sai determine/forteze sa se vacineze.
    Asa au facut si in Italia, Franta, etc.
    Ok pot face asta doar daca noi (cei care inca mai suntem SANATOSI - si la CAP si la TRUP) o sa CEDAM.
    Prin urmare va rog sa transmiti acest mesaj tuturor si celor vacinati si celor nevacinati pentru a sti ce urmeaza.
    De retinut:
    1. Vacinatii - sunt in aceasi "galeata" cu noi cei NEVACINATI, nu putati polemici cu ei. Ei saracii doar au fost "trasi pe sfoara" de GUVERN si ATUTORITARI!
    (de toate autoritatile si de toti politicienii + o parte din MEDIA)
    Tinta noastra e GUVERNUL si orice Autoritate care are competente in zona asta de reglementare. In special ARAFAT!
    Acest om trebuie urmarit si orice minciuna si prostie
    pe care o prezinta la TV trebuie dezvaluita si prezentata. Ar fi bine venite niste bancuri si caricaturi pt cei care se pricep!!
    2. Vacinatii - fac si ei boala - prin urmare - VACINUL - e clar ca "NU E SINGURA SOLUTIE" cum au mintit ei poporul.
    (orice alte aberati ar debita ARAFAT & CO sunt minciuni)
    3. Efectele vacinului pe termen lung sunt COMPLET NECUNOSCUTE!!! EI se bazau pe faptul ca o sa ne configa REPEDE sa facem prima doza - dupa care suntem la MANA LOR !
    4. Cei care au facut COVID - au imunitatea naturala TOATA VIATA !! Nu mai au nevoie de vacin !! Prin urmare NU-L mai faceti !
    SOLICITATI TESTARE !!
    5. Intreaga societate pt. binele nostru si al copiilor nostrii trebuie sa face tot posibilul ca in Romania sa mentinem gradul de vacinare la nivelul actual
    sau cat mai scazut.
    6. Se va introduce doza 3 doza 4 doza 5 - moment in care o parte din vacinati o sa se considere "trasi pe sfoara" si pe buna dreptate!
    7. In cazul in care refuzam in masa vacinarea si gradul de vacinare se mentine in jurul a 20-30% EI NU POT FACE NIMIC pana nu se atinge o masa CRITICA de 40-45 %
    8. Faceti orice demers considerati necesar sa nu atingem aceasta masa critica de 40% de ACEST PRAG DEPINDE VIATA VOASTRA si A COPIILOR VOSTRII IN SPECIAL!!
    9. Nu acceptati vacinarea VOSTRA si a COPIILOR SUB NICI O FORMA! CERETI TESTARE - argumentati logic cu faptul ca si Vacinatii fac COVID. Prin urmare solutia vacinului e CLAR NEFUNCTIOANALA!


    Mult succes si sanatate tuturor!!!
    CITESTE SI DA MAI DEPARTE !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marius, subscriu. O sa si dau mai departe, pentru ca e bine sintetizat.

      Ștergere
  11. Republicanii nu sunt chiar asa naivi sau dezinformati cum crezi tu. Republicanul Matt Gaetz spunea exact acelas lucru, individa este un whistleblower fals: https://rumble.com/vnebbj-the-facebook-whistleblower-is-a-false-flag-operation.html

    RăspundețiȘtergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=6ZzmeIK828I

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)