miercuri, 27 octombrie 2021

Chiparea se face pe față și acum e legiferată!


Lumea post-adevărului a început să funcționeze după ce mai mulți bășinoși - pe care majoritatea oamenilor îi consideră șefii lumii - s-au întâlnit și au statutat că trebuie să înceapă ca minciuna să fie vândută pe post de adevăr. Respectivul spectacol - numai bun ca prostimea să se indigneze - a făcut și el parte dintr-un scenariu de prost gust, așa cum sunt toate scenariile care ni se servesc. Pasămite prostimea a văzut stăpânii „la lumina zilei”. 

Că ăia nu sunt decât ceea ce știm că sunt - niște bășinoși impotenți - n-ar trebui să mai fie un secret pentru nimeni. C-au fost scoși în față la defilare ar trebui să vă sugereze că a fost făcută cu un motiv. Dar că ei sunt în situația în care nu se mai pot conduce nici până la baie, pare că nu vede nimeni. Însă toți cădem de acord că ăia sunt stăpânii lumii. Măi să fie! Mă rog, nu merg mai mult în direcția asta deoarece nu vreau șă-i șochez pe unii dintre cititori punându-le adevărul în față. Adevăr însemnând ceea ce e palpabil, ceea ce vezi, dar te faci că nu vezi. Așadar, să trecem mai departe.

După întâlnirea cu pricina, monstrul post-adevărului a fost lansat cu forță la apă. S-au reglat tirurile prin subiecte minore, s-au făcut la nivel mondial și local campanii de isterizare întinse pe mai multe luni, s-a „captat atenția” și s-a șters pe jos cu ea până la epuizare. După care a venit nebunia asta unde absolut totul a fost întors pe dos. Ați încercat să luați o pauză de respirație pentru a rememora ceea ce s-a întâmplat? Post-adevărul ne-a fost servit din plin. Și, mai mult, ca să fie treaba treabă, s-a pornit în cel mai abrupt mod: de la adevăr către minciună. Pentru ca apoi minciuna să fie întronizată plenar.

S-o luăm de la A la Z. „E o simplă răceală!”. Dacă vă imaginați că asta a spus-o doar Streinu Cercel, vă înșelați! Au spus-o toți oficialii de pe tot mapamondul. Pentru ca apoi, aceeași oficiali să susțină contrariul. Să aducă „virusul ucigaș” în prim plan și să vă asasineze la propriu! „Masca nu trebuie s-o poarte decât cei infectați!”. A fost spusă cu aceeași emfază! Ați uitat? La fel, nu doar ai noștri au spus-o, ci toți! Inclusiv Fauci cât se poate de public. Cum s-a terminat? Cu masca obligatorie peste tot! 

Se știe că bucata aia de cârpă nu face nimic, că virusul e de câteva sute de ori mai mic decât găurile din țesătura măștii. Cu toate acestea, masca a devenit obligatorie. Mai mult, îmbotnițarea a fost statutată prin lege. Și noi ne-am uitat fără să zicem nimic. Am asistat pasiv la ștergerea propriei noastre identități. Cine ești tu cu acea bucată de cârpă pe bot? Îți spun clar în față: ești un nimeni, un nimic! Identitatea ți-a fost ștearsă, exact la fel cum le era ștearsă sclavilor. Supunere scrie pe tine!

Mai vreți post-adevăr? Să vă mai dau, că avem tone! Orice om - nu mai vorbesc de cel care-a trecut printr-o facultate de specialitate - știe că în pandemie nu e recomandată vaccinarea. De ce? Pentru că - nu doar că e inutilă - dar e și toxică. Vaccinarea produce mutații în virus care este cumva forțat să găsească o scăpare. Și când o găsește e jale. Devenise atât de evident că vaccinarea nu trebuie făcută în pandemie încât, în manualele de specialitate nici nu se mai explica de ce, cu toate că motivul e de-a dreptul banal: eliminarea virusului se poate face doar teoretic. Adică, dacă vrei s-o faci și presupunând că ai un vaccin bun, trebuie s-o faci într-o proporție de aproape 100% în populația sănătoasă într-un interval de timp extrem de scurt(maxim o lună) și izolându-i total pe cei bolnavi de cei sănătoși. Este logic chiar și pentru o nevertebrată că așa ceva nu poți face. Dar post-adevărul trebuie să funcționeze, așa că vaccinați, fraților, în pandemie! Treaba a devenit atât de oablă încât însuși Geert Vander Bossche a luat inițiativa stopării nebuniei, dar evident că nimeni nu-l bagă în seamă. Materialul e pe site-ul său,  https://www.geertvandenbossche.org/. Dar stați liniștiți, post-adevărul e extrem de flexibil și lax. Când vi se va spune că ați avut dreptate, va fi nu de dragul recunoașterii, ci pentru a vi se vinde altceva. Ce adică altceva? 

Spre exemplu, pe baza experienței acumulate - cum că nu e bine să vaccinăm în pandemie - se va postula că trebuie să luăm totuși o măsură. Vaccinarea, după cum bine știm de la ei, e benefică. Adică e ca vitaminele: de ce să nu te îndopi cu ele, atâta timp cât cotizezi la ei? Nu contează că te faci praf, important e să-i faci pe ei bine! Așadar, ce ne rămâne? Păi dacă vaccinarea e bună, dar nu se face în pandemie, atunci când s-o faci? Niște băieți deștepți din industria farmaceutică au venit cu soluția: o faci înainte de pandemie! Vi se pare că fac mișto, nu-i așa? Nu, dragii mei, vă prezint dezvoltarea viitoare. Citiți vă rog ceea ce au gândit mințile luminate din industria farmaceutică încă din 2010! În special tefeleii ar trebui să fie interesați deoarece e pe site-ul Nature, ăla care l-a găsit pe Ponta cu doftoratul plagiat. Luați, dragii mei, luați cu poftă!

Și pentru că am ajuns la capitolul „vaccinare preventivă”, mi-a reținut atenția o postare de-a lui Lucian Sârbu de pe VK. Ceea ce remarcă Lucian este că veniturile din trimestrul 2 ale Pfizer au fost cu 19 mld$ mai mari decât cele din 2020, asta pe baza creșterii vânzării de vaccin, dar și pentru următoarele medicamente:

  • Vyndaqel/Vyndamax a crescut cu 77%; e un medicament pentru tratarea cardiomiopatiei amiloide. Care cardiopatie, ce credeți?, a crescut teribil pe fondul vaccinării masive;
  • Eliquis a crescut cu 13%, iar acesta este un ... anticoagulant! Ca să vezi, necesar tot în tratamentul efectelor adverse ale vaccinului.

Cu alte cuvinte, nu-i nimic altceva decât business. Firma face cross-selling intensiv pe domniile voastre. Adică, dacă vaccinul vă provoacă oarece probleme cardiace, au ei medicamente să le trateze! Tot pe banii voștri. De fapt pe-ai noștri, nevaccinații! Mai e o poveste care n-a fost spusă. În 2019 Pfizer a avut o cădere a veniturilor din cauza faptului că produsul fanion al firmei, Viagra, nu mai e protejat prin patent. Sildenafil se numește medicamentul generic care-a luat misiunea de a trezi mortul din pantaloni la preț mic și care a trecut în moarte clinică veniturile Pfizer. De asemenea le-au scăzut teribil vânzările de Lyrica - altă nebunie de medicament! Astfel, trebuiau să compenseze cu ceva, iar vaccinarea în masă a fost pălăria salvatoare pentru Bourla. Închidem aici paranteza cu Pfizer.

Tot din ciclul evidențelor, este cât se poate de logic că e mai bun un tratament decât un vaccin. De aceea ar trebui să existe un tratament, un protocol disponibil. Vi se spune că nu există tratament. E o minciună. Realitatea e că nu există tratament scump. Există în schimb o groază de tratamente ieftine: hidroxiclorochina, ivermectina, arbidol s.a.m.d. Despre clorochină se știe încă din 2005 că e un inhibitor al coronavirușilor. Iată un exemplu din Virology Journal. Asta însă n-a împiedicat FDA să retragă autorizația. La fel și cu ivermectina care a salvat India. Antiviralele generice cică nu-s bune. E în schimb bun Remdemivir-ul despre care chiar și OMS a spus că nu-i bun de nimic. Dar costă cât un ochi din cap. Și e în continuare autorizat. Situația de la noi e  de-a dreptul scandaloasă: statul refuză să dea drumul importului și producției de antivirale generice ieftine, în schimb cumpără în draci Remdesivir!!! E strigător la cer!

Cred că ați înțeles care e treaba. Înainte însă de a trece la partea grea a articolului o să vă spun un mic secret care sper să ajungă, în special, la tefelei(cu toate că probabilitatea e extrem de mică): din cauza fricii voastre de moarte, ați uitat să trăiți. Vă feriți de moarte prin tehnici care vă omoară. De ce trăiți? Ca să vă feriți ca șobolanii, ca să vă îngropați în fotoliu, iar diferența dintre voi și un mort să fie doar mișcarea telecomenzii și faptul că nu putreziți? Încercați să trăiți, nu să fiți morți în viață!

Și-acum să trecem la chip-uri, că tot e criză mondială. Știu că vă feriți, doar așa scrie la carte:

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

Le rezultă tuturor limpede că trebuie să-ți ferești mâna sau fruntea. Însă, înainte de a scrie semnul, acesta trebuie să existe. Așa-i că nu v-ați gândit la chestiunea asta? Iar semnul, de acceptat îl acceptați voluntar. Vă gândiți că cel mai rău lucru care vi se întâmplă e vaccinarea obligatorie. Fals! Cel mai rău lucru care vi se întâmplă e certificatul verde. Aceea este adevărata însemnare. Răsufli ușurat că nu ți-ai făcut vaccinul, lupți ca să aprobe testarea gratuită și ai impresia că prin chestia asta ai câștigat ceva. Aiurea, n-ai câștigat nimic deoarece „semnul” este certificatul. Ai primit număr, ai semn. Deci poți să „cumperi sau să vinzi”. Altfel ești paria. 

Cu alte cuvinte, din nou majoritatea nu se uită unde trebuie. A refuza vaccinul nu-i un eroism. A-l impune obligatoriu, așa cum se face acum, e o tiranie. Însă tirania nu e vaccinul în sine, ci ceea ce conține el, anume semnul. Semnul pe care-l obții în urma sa. A sa sau a testării. Poate că, dintr-o „mărinimie”, ți se va da posibilitatea chiar să nu-l faci și să te poți testa gratis. Doar degeaba credeți că a băgat Bill Gates banii într-un producător de teste rapide? Bani se vor câștiga și din testare, nu doar din vaccinare. Trebuie să se dea semnalul și imediat se vor aloca banii. Așa cum s-a făcut cu Remdesivirul. Totul ține de semnal. Diavolul însă e în semn, iar semnul e certificatul verde.

După cum ați putut observa, certificatul verde a trecut fără nicio problemă, cu toate că e o restrângere aberantă și absolut neconstituțională a libertăților individuale. Deja unii îl au pe mână, adică pe telefonul pe care-l țin în mâna aia. Nu pleacă nicăieri fără telefon și fără semn. Așa că, dacă e sau nu pus pe mână puțin contează. Important e că accepți semnul. Gândiți-vă bine la asta!

69 de comentarii:

  1. Nu e doar certificatul verde, este şi înrolarea în baza de date certificat-covid.ro. Nu va fi nevoie neapărat de prezentare a certificatului acolo unde se poate face recunoaştere facială automată.

    Sunt printre cei care au refuzat cardul de sănătate, paşaportul şi cartea de identitate electronică, deci sunt oarecum treaz pe acest subiect de mai mult de un deceniu. Nu spun că certificatul şi baza de date este "pecetea antihristică" dar cred că e limpede pentru toată lumea că dpdv funcţional, arată exact cum e scris în Biblie şi cum au profeţit părinţii în 2000 de ani. Lucrul acesta, de unul singur, ar trebui să stârnească prudenţa celor care nu cred în profeţii. Totuşi, cum se poate asta, când cela mai mari thinltankuri de studii prospective ratează substanţial previziunile când termenul depăşeşte 5 ani.

    În fine. Nu doar certificatul verde ci şi baza de date, aşa cum nu a fost voradoar de cardul de sănătate ci şi de DES (dosarul electronic de sănătate), cel care a reprezentat infrastructura digitală pentru noile baze de date al serviciilor (cf mărturiei fostului şef al CNAS).

    Spor şi înţelepciune! Doamne, ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PREVIZIUNI, PE 2 MII DE ANI ?? VEZI TEORIA RELATIVITĂȚII, & VITEZA LUMINII

      Ștergere
  2. Sa spunem lucrurilor pe nume si nu cuvintele murdare care se promoveaza POST - ADEVAR, este de fapt neadevar. minciuna, fals, iar tranzactiile care se fac nu sunt numai business, sunt mult mai mult decat atat, cei care au promovat asta au bani si vor sa se asigure ca ramane asa, GRESHAM's LAW pe scurt, si/dar operatiunea este pentru mult mai mult de atat, este metafizica...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit ca intr-o anumita tara unde se poarta si perciuni exista aparate care te identifica daca esti sau nu vaxinat chiar daca sa zicem ca ai verde-pass in regula (conf cu buletinul) dar vaxx-ul s-a dus la chiuveta , ceva cam ca la intrarea in kaufland la mine (orhideea).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ar trebui sa fie asa, o sa aflam in max 12 luni,

      Ștergere
    2. O țară in cate există baza de date de ADN pt cateii de companie, deci daca stăpânul nu strânge ce lasă căcațelul atunci primeste amenda acasă.

      Ștergere
    3. vulcano, ai un link te rog?

      E foarte important

      Ștergere
  4. Biserica e plecată de pe pământ în timpul necazului cel Mare. Semnul fiarei e în necazul cel Mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica adevarata a ramas in catacomba (adica nu mai are pozitie publica pe motiv ca reprezentantii ei sunt fara puterea de a influenta pe cei multi). "Biserica" vizibila in mass media e cea apostata. Ea, in cel mai bun caz, tace din gura; dar si a tacea reptezinta tot apostazie.

      Ștergere
  5. Vaccinul e marea problema! Ala te insemneaza, te modifica si , intr un final ,te ucide. Nebunii astia nu vor doar trupul, vor si sufletul. Si prin vaccin vor reusi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate in zilele noastre oamenii nu mai au gandire critica, li se ofera atat de multa informatie, de cele mai multe ori de proasta calitate, incat nici nu mai sunt capabili sa asimileze ceva din ceea ce primesc. Este evident ca tehnologia si accesul la foarte multe tipuri de informatie e folosit impotriva noastra. Propaganda, asa cum era denumita inainte de 1989, este infinit mai puternica si mai eficienta in a-i face pe oameni sa creada versiunea distorsionata a realitatii/adevarului.

    Argumentele oferite de Dan tin de o logica elementara dar totusi sunt complet ignorate peste tot in lume. Pentru cei care nu sunt convinsi ca vaccinul este o afacere poate va ridica un semn de intrebare faptul ca in cele mai sarace tari rata de vaccinare este de sub 10%, media in Africa este de 5.6%. Oare acolo nu exista Covid, oare in acele tari nu sunt oameni care merita sa traiasca? Sau poate vaccinul are efect doar daca esti solvabil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că are legătură cu planul alergi,Europa,America de Nord,Australia,parțial America de Sud trebuie vaccinate forțat pt exterminarea lentă a albilor apoi se vor deschide granițele pt zeci de milioane de africani,in final toată planeta trebe rărită,dar întâi albii și creștinii.

      Ștergere
  7. Să își bage certificatul în cur. Am o căsuța mică, vacă, purceluși, găini etc. Cu Dumnezeu înainte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai și certificat sanitar-veterniar pentru ele, si fito-sanitar pentru hrana lor?

      Ștergere
    2. Când va fi desființat cash-ul si nu se va mai putea plăti impozitul pe proprietate decât cu cip-ul implantat nu veți fi expropriat?

      Ștergere
  8. Soluții... Pt cei care refuza vaccinarea, care sunt? În afara ca nu vom mai putea merge la servici, ca nu vom avea acces la nimic pt a ne câștiga existenta, care sunt soluțiile? Întru totul de acord cu articolul și cu pdv. Dar ce facem noi, ăștia paria?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citiți Scriptura și sfatuiti-va cu un duhovnic bun. Luați aminte și la Vechiul Testament în care poporul evreu a fost hrănit de Dumnezeu 40 de ani în pustie, fără sa are, fără sa semene, fără sa secere

      Ștergere
    2. Ai certificat sanitar-veterinar pentru ele, si fito-sanitar pentru hrana lor?

      Ștergere
    3. Nu esti paria dom le.Esti inca in tabara Domnului. Acolo unde omul nu vede solutii vine Dumnezeu si aranjeaza lucrurile .Nu va temeti

      Ștergere
    4. Paria... Nu vezi ca toti spun sa pleci la tara? De parca toti romanii s-au nascut la tara cu vaca, purcelul si gainile in curte. Cine n-are, sa-si cumpere, spun ei. Atat de simplu.
      Am mai vazut si alte aberatii de aceelasi gen " numai ciné nu vrea, nu gaseste solutii / romanii se ajuta intre ei / se vor créa comunitati unde oamenii vor fi départe de nebunie si protejati de sistem" etc etc etc

      Ștergere
    5. Scriptura pe care o cititi voi si ,,duhovnicii,, no sa va ajute, mergeti la sursa, la original si la copie. Amen.

      Ștergere
  9. De cand credeti ca se va acutiza criza alimentara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rafturile se vor goli pe masura ce avanseaza vaxinarea. Pana atunci, accesul la alimentele din market constituie momeala pt "libertate".
      acum se lucreaza la producerea crizelor: energetica, de alimente, financiara, sociala, medicala...

      Ștergere
    2. Din momentul in care vor anunta sincron gripa aviara si pesta porcina si vor trece la lichidarea masiva a animalelor de curte

      Ștergere
  10. Bună dimineața, oameni dragi!
    În ultimele zile am primit câteva sute de mesaje disperate ale unor oameni îngrijorați sau terifiați de faptul că, dacă nu se aliniază, își vor pierde jobul. Povești nu triste, crunte. În același timp, citesc la postările prietenilor virtuali sau in diferite grupuri aceleași disperări.
    Mulți mă întreabă ce sa facă. Nu am soluții, dar știu că pot încerca să ajut. De fapt, să ne ajutăm.Precum povestea cu pasărea care aducea apă în cioc, atunci când pădurea era în flăcări: niciun strop nu a fost zadarnic!
    Nu mai lungesc: am creat un grup de suport, "Punți de lumină", în care oricine se simte amenințat de pierderea jobului (sau dacă l-ar pierdut deja) poate posta, căutând un loc de muncă. După cum, la fel de important, sunt așteptați oameni care pot oferi locuri de muncă fără condiționări sau care pot da ponturi (de la joburi de telemunca până la orice altceva)
    Aștept în grup și micii producători din toate domeniile, care pot oferi și vine produse. E un ajutor și pentru ei, și pentru consumatori.
    Medici, avocați, profesori, oameni din domeniul spiritual și din orice domeniu sunteți așteptați aici. Fiecare știe să facă ceva, să ofere ceva, să ajute.
    Putem contracara nebunia ajutând. Oamenii au nevoie de suport, au nevoie sa reziste.
    Pentru a funcționa la parametri optimi și pentru a ne atinge scopul, este nevoie să aducem cat mai mulți oameni în acest grup. Faceți-l cunoscut și invitați prieteni. Împreună reușim!

    **
    https://www.facebook.com/groups/3004953723166944/?ref=share

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salutare,
      Ar fi bine ca grupul să existe pe Telegram.
      Mulțumesc!

      M

      Ștergere
    2. Nu toată lumea are Facebook

      Ștergere
    3. Facebook NU, Telegram DA30 octombrie 2021 la 14:50

      Lăsați feisbucul, că e sub supravegherea fiarei. Haideți pe Telegram, până mai e liber și nu ni-l confiscă și pe ăsta, deși gurile rele spun că ar fi controlat de C.I.A. Până una-alta, acolo ne întâlnim în comentarii și cu D-l Dan Diaconu.
      Oricum, felicitări pentru inițiativă! E important să ne unim forțele!

      Ștergere
  11. Sa nu ne ia credinta,asta e cel mai important.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eliquis-ul nu se foloseste pt tratamentul efectelor adverse la vaccin

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca certificatul verde este "semnul" atunci de ce nu este si buletinul sau certificatul de nastere? Fara buletin te poti angaja, poti vinde sau poti cumpara? Da, dar intr-o masura aproape la fel de redusa ca in cazul lipsei certificatului. Daca certificatul ar fi fost semnul, in tarile "fruntase" nu s-ar fi introdus obligativitatea vaccinului (italia) lasandu in continuarea si testul (financiar chiar ar fi fost mai bine pt ei). Semnul ramane acceptarea (din frica sau lacomie) a vaccinului, a celor ce vor urma dupa el si mai ales dezumanizarea prin privitul in alta directie in timp ce oameni nevinovati vor fi progoniti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai oameni buni, ce e acum cu aceste vaxx-uri este o pre-pecete,adica oamenii deja au nano in ei, ma ref la cei vaccinati, ia dati o scanare cu telefonul si activități bluetooth si vedeti ca apar ca "NUMERE", clar ca certificatul satanic verde este in sistemul lui antihrist de la Bruxel si ca toata informatia este introdusa in computerul cuantic Fiara" Beast" ,cum o numesc cei de acolo! Insa , pecetea finală va fi aceea cu acordul omului la sfarsit cand se va arata" seful" cel care trage sforile acum in lume si anume spurcatul antihrist! Si atunci vor impune semnul pe mana sau pe frunte fara de care nu se va mai putea face NIMIC! Pt ca trebuie ca omul sa FIE CONSTIENT de ALEGEREA FACUTA,clar ca se va face si prin inselare! Noi ce trebuie sa facem?!, este sa nu facem compromis cu satana! Deci totul sau nimic! Adica nu poti sluji la doi domni,ori lui mamona , ori lui Dumnezeu!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-ne si noua un video cu chestie asta... altfel e doar un alt FAKE - NEWS scris de cineva care vrea atentie !! Dar dane un video cu romani - nu vre-un link nu nu stiu ce american Canadian si alte vrajeli... cu un roman care sa poata fi gasit (pe e-mail w-app sau tel... si sa fie o persoana VERIFICABILA!!)
      Mersi!

      Ștergere
    2. Nu ti e dator cu nimic. Crezi sau nu, e treaba ta. Poti cauta singur "video cu un roman".

      Ștergere
    3. https://www.activenews.ro/covid-documentare-video-covid/Ati-primit-CODUL-Experimentul-pe-Vaccinati-si-Nevaccinati-de-care-veti-auzi-in-curand.-AVANPREMIERA-VIDEO-PRIMUM-NON-NOCERE-170174

      https://www.activenews.ro/stiri/HOLD-UP-JAFUL-COVID-1984-IN-LIMBA-ROMANA.-Documentarul-interzis-de-YouTube-despre-MAREA-RESETARE-Conspiratia-impotriva-omenirii.-Video-tradus-in-limba-romana-163710

      Ștergere
  15. Tot respectul pentru tine , Dan Diaconu, ca jurnalist economic, politic , pe teme macro , dar nu te poti baga in religie! Nu te pricepi, nu veni cu vesti false : NU EXISTA FIARA INCA , DECI NU EXISTA NICI PECETE!!!!!!
    Pecetluirea se face in mod constient , nu cind se hotareste Johanis ca nu poti vinde sau cumpara fara CNP , sa zicem , deci toti care au CI sint deja gata insemnati. Dupa Scripturi , Fiara si prorocul ei cel mincinos cind vin , vor face semne mari , coboara foc din cer, vine necazul cel mare, etc. Deci se vede de la o posta ca e ceva CLAAAR diferit de uzual, normal.Iese complet din tipare!!Vorbind de fiara, nu de situatie.
    Dar toata 'povestea' ar putea sa prefateze ceva. Greu de spus ce. Pina una alta asteptati-va la saracie , miscari sociale teribile, dar asta nu azi ci in urmatorii 10 ani sa zicem. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un posibil răspuns legat de felul peceții poate fi găsit aici: https://ortodoxinfo.ro/2012/02/23/esential-un-parinte-propune-spre-dezbatere-cum-e-corect-semnul-sau-numele-fiarei-sau-numarul-numelui-fiarei-sau-semnul-adica-numele-fiarei-sau-numarul-numelui-fiarei/

      Ștergere
    2. Prima Fiara din Apocalipsa este organizatia oculta care conduce aceasta lume, iar a doua Fiara, cea care face semne mari si coboara foc din cer in fata Primei Fiare, este nimeni alta decat SUA. Reciteste Apocalipsa.

      Ștergere
    3. arata-mi si mie focul ala din cer

      Ștergere
    4. Fiara exista de la Facerea Lumii, ce nu se vede inca e reprezentantul ei pe Pamant, insa baetii lucreaza la asta. Cat despre pecete, luati una bucata individ vaccinat, un smartphone de la un nevaccinat (sa nu aiba aplicatia covid in el) mergeti intr'un loc fara wifi si activati bluetooth ul si apropiindu'l de corpul vaccinatului veti vedea un cod unic de 12 litere si cifre care se va afisa.

      Ștergere
    5. Am verificat , asa e ... e de a dreptul socant

      Ștergere
  16. Dan, voi prezenta citeva idei , fara a le considera adevar in ultima instanta , pentru a evita riscul unor dezbateri fara continut ca la sectari. In scriptura se da clar de inteles ca primirea pecetii fiarei este de bunavoie , daca cineva o primeste atunci va urma o condamnare definitiva prin stergerea numelui din cartea vietii ,respectiv nu mai este cale de intoarcere, presupunem ca am primit un cip sau un semn oarecare pe telefon, pe miina sau pe frunte, iar dupa un timp ma caiesc, arunc telefonu la gunoi , poate imi tai miina sau iau un cutit si imi tai jumate de frunte cu tot cu dracovenia de cip iar dupa asta ma duc in pustiu si ma rog de mintuire pina mor, nu prea e logic ca din cauza unui dispozitiv de control sa fiu condamnat definitiv la munci vesnice, totusi daca apare un mecanism de a imi controla nu doar libertatea economica dar si vointa atunci totul devine clar, presupun ca Cartea Vietii este legata de menirea noastra pe pamint, pina la urma toti avem un anumit potential pe care il descoperim in timp , iar liberul arbitru este un dar care ne defineste demniatea umana ,despre ce mintuire sau ascensiune putem vorbi in cazul in care de bunavoie cedam libertatea si liberul arbitru unor algoritmi AI sau unor bosorogi batrini de pe la Bruxel care se inchina mamonei sau stiu ei cui..., daca am deveni zombati la direct fara posibilitatea de a gindi liber atunci suntem pierduti pentru Dumnezeu si cistigati pentru dracu, daca vor folosi tehnologiile corespunzatoare pentru a ne supune mintea atunci FINITA la COMMEDIA, putem afirma ca e sfirsitul istoriei si respectiv proiectul uman nu mai are sens pentru ca potentialul nostru a luat sfirsit devenind doar niste sclavi care actioneaza mecanic ca robotii, cind vorbesc de control , am in vedere controlul total cind au apasat un buton si te duci sa donezi un rinichi sau chiar capul pentru ,,binele comun ” sau alte prostii, controlul de azi cu Facebook care predispune spre preferinte politice sau procurarea unor marfuri e joaca de copii cu ceea ce ne asteapta. Credeti ca e SF , nu va amagiti, nu trebuie sa fii mare specialist ca sa intelegi ca cipurile lui Musk sunt doar o reclama, prea costisitor si de durata in timp pentru a face operatii Neurolink la un miliard sau chiar 5 sute de milioane in caz ca restul sunt lichidati, in schimb vaccinarea cu nanoparticule care se aseaza frumos in tot organismul si in special pe sistemul nostru neuronal formind o retea dubla in creierul nostru , aceasta technologie reprezinta o solutie foarte reala si inca profitabila, astfel devii vizibil pentru sistemul lor chiar de te ascunzi in gaura de sarpe iar aceasta otrava devine parte din tine fara sansa de a o scoate prin spalari la stomac sau picuratori cu magneziu, ultima problema este identificarea, nanoparticulele receptioneaza undele dar sistemul nu stie concret cine e purtatorul, tu doar poti sa lasi buletinul sau telefonul acasa , astfel Elon Musk nu vede prin satelitii sai cine e fericitul :) , solutia este un QR integrat cu sistemul de operare creat in tine datorita inteparilor regulate pe care le primesti ca la abonament , sigur un QR vizibil pe miina sau pe frunte in cazul unor invalizi fara membre ca altfel nu se respecta dreptul invalizilor la QR :) . Repet nu e SF , e foarte real si logic , daca as pierde fata umana as proceda anume asa. Am fost naiv citiva ani in urma crezind ca avem cel putin 15 ani la dispozitie pina creste generatia instagram si tiktok , jertfa ideala pentru sclavia digitala, se pare ca se grabesc din anumite motive necunoscute mie, nu vad solutie reala pentru a combate aceasta sclavie, suntem slabi si dezbinati, interventia divina ne mai scapa, dupa cum spune profesorul I.Fursov ,, doar o catastrofa planetara de ordin meteorologic sau un razboi total poate opri aceasta nebunie pentru a ne da timpul necesar revenirii la normalitate sau inceperea unui nou ciclu in istoria omenirii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noul ciclu va incepe la voi cand veti termina cu alimentarea matrixului pe net si veti coborî cu picioarele pe pamant, observând cat de multe probleme nerezolvate sunt in Romania, in timp ce voi stati la discutii interminabile pe toate temele. Si nu doar observând, ci si rezolvand problemele. Daca politicienii vostri nu fac ce trebuie făcut, nu-i mai votati, pentru ca si votul dat in cunostinta de cauza coruptilor este tot pact cu diavolul. Te-a furat o data, când credeai ca e cinstit, a doua oara, daca ii mai dai votul tău-poliță in alb, se cheama ca esti prost. Sau corupt.
      Vorba lunga e de la diavol. De aceea stramosii nostri
      " inculti", nicidecum culti ca voi, se exprimau in pilde, proverbe, vorbe de duh, zicatori. Omul modern? Polologhie lungă, goală, diluată, lipsita de Duhul Adevarului. Zeamă lungă si fara gust!
      Cea mai mare minciuna a Satanei este sa va faca sa credeti ca sunteti utili pe internet, creindu-va astfel o matrice informationala, un păianjeniș din care chiar voi nu veti mai putea iesi. Folositi internetul ca sa comunicati, sa intelegeti,sa gasiti oameni asemanatori, nu va mutati pe net ca intr-un dormitor comun in care sa sforăiți si sa fornăiți intelectial, de ne-ati asurzit!
      Stiati ca atunci cand va este o frica irațională de ceva ce nu intelegeti vocea voastra interioara sună spart, dogit, dizarmonic, țipat? Si creati distorsiuni in matricea energetica a Romaniei?
      Empatia este cuvantul cheie al unei ere noi. Restul? Blablauri izvorite din minte. Fara inimi nu sunteti decat niste roboti care emit sunete. Oricate cuvinte din dictionar ati fi ingurgitat!

      Ștergere
    2. @Anonim 21:09 (Maria Aurelia? Semeni foarte mult in discurs cu userul acela, daca nu esti acelasi.)

      Esti cumva vreun extra-terestru, medium, inger/drac, de te adresezi cu "voi"?
      "Noul ciclu" de care vorbesti nu va incepe si la tine? Guvernantii nostri nu sunt si ai tai? Sau ai te gand sa ne parasesti cu trupul azi-maine...

      Da, toti stim ca situatia lumii NU este doar un efect al rautatii civilizatiei umane, ci a ceva mult mai "de deasupra", o imagine mai aproape de adevar facandu-ne-o daca citim Cartea lui Iov.

      Si mai stim si ca nu se rezolva discutand pe net. Dar, in absenta unei abordari corecte din partea Conducatorilor, netul e o alternativa in a-ti procura informatiile care sa-ti confirme temerile, principiile, credinta, sa iti confirmi tie insuti ca nu esti singurul nebun care nu crede in descrierea lumii pe care o "picteaza" guvernantii cu ajutorul televiziunilor...

      De fapt, ce te-a deranjat atat de mult la comentariul lui @Alex D, incat ne-ai luat pe toti la cearta?

      Ștergere
    3. Staţi liniştiţi, oameni buni, individa (într-adevăr, Maria Aurelia) asta face, a intrat şi pe blogul personal şi a început de mai mulţi ani cu "şi dă-i şi dă-i" cu (m)orala asta hei-rup-istă... din alte postări, mai vechi ce-i drept, sugera străveziu că ar fi revenirea lui... Isus :)..

      Mare-i Grădina Domnului, doar atât pot repeta.
      În rest, personajul ăsta colorat aruncă frânturi de adevăr, în dispreţul "new-age"-ismului (de parcă asta ar fi problema)..

      ...însă chestiunea dezbătută aici ar putea fi simplă (dacă tot am început să scriu despre asta, deşi nu avem în intenţie) : acum vreo 10 ani am lucrat la contruirea unei comunităţi auto-sustenabile în centrul ţării (ceva cu Armonia...).. şi am văzut ce înseamnă asta, în ROmanika noastră dragă : orice doriţi voi a rezultat, dar numai organizare şi coerenţă nu a generat.. dimpotrivă.

      Experienţa a fost dură, eterogenitatea era totală (câte "bordeie", atâtea "obiceie".. şi concepte, încât fiecare trăgea într-o direcţie să spunem "unică")..
      ..însă, personal, rămân la Ideea de bază : cred că, într-un fel sau altul, se poate construi o REŢEA de COMUNITĂŢI Auto-sustenabile, acolo unde ne aflăm fiecare, uniţi prin "punţi de Lumină" informaţionale (Netul îşi face treaba) şi doar cu întâlniri punctuale periodice.

      Acum şi aici nu este timp şi spaţiu pt detalii, însă am văzut că se poate.. cel puţin să se demareze practic (organizare juridică, achiziţie şi agricultură pe terenuri concrete), cu oameni care cel puţin la început le străluceau ochii de dorinţa de a construi ceva împreună...
      Iar atunci nu era nebunia covid-ului şi a vaxinului, care acum împinge teribil de la spate către mai multă Unitate între umanii din această zonă planetară, precum vântul din pupă la Corabia/Nava unei posibile construcţii, care necesită mult mai puţină organizare şi funcţionalizare decât crede majoritatea..

      Ca de obicei, nici eu nu ştiam ce "se scrie".
      Deci iată o posibilă posibilitate, poate încă o "ge(a)nă de Lumină" în mohorâtul Prezentului aparent cenuşiu..

      Şi mai sunt şi multe alte "variabile" în această uriaşă Ecuaţie a ceea ce se petrece în prezent pe Planetă, de care nu ştiu dacă DD este conştient.. dar care sunt "pe ţeavă" să explodeze şi care, culmea, susţin, în mod aparent iraţional, optimismul (bun al) său.

      În rest, Haideţi să nu uităm să fim (Una cu) Lumina ce StrăLuceşte tot mai intens pe Planetă, cu speranţa că Orbii vor putea să înceapă iarăşi să vadă/simtă...

      Ștergere
  17. Inainte era codul de bare, care avea câte 2 liniuțe mici la inceput, mijloc si sfârșitul lui ( insemnau trri de șase si asta de acum 30 de ani. Nimic nou pe frontul de vest!

    RăspundețiȘtergere
  18. == Este vremea deciziei (1/3) ===

    De pe internet (traducere):

    Este vremea deciziei: Credință fără rezerve sau capitulare în fața fiarei.

    Vaxy Joe Biden s-a pronunțat dur împotriva celor nevaccinați și a prezentat un plan pentru a-i forța pe toți cei din țară să se supună regimului său fără sfârșit de injecții de inginerie genetică mortale.
    i
    Biden anunță că fiecare companie (cu mai mult de 100 de angajați) va fi obligată să forțeze oamenii să se vaccineze sau să plătească amenzi paralizante. Nicio companie nu se va opune acestui ordin. Apoi vor fi vizate și companiile mai mici.

    Nu vă lăsați înșelați de afirmația că veți avea opțiunea de a face un test săptămânal. Aceasta este doar o diversiune pentru a forța conformarea. Am văzut în repetate rânduri că această opțiune a fost eliminată după ce oamenii au fost forțați să se conformeze. De exemplu, Boris Johnson a eliminat această opțiune din întregul teritoriu al Regatului Unit după ce majoritatea s-a conformat pașaportului vaccinal.

    Practic, în acest moment, guvernul federal vă spune că nu veți putea lucra dacă nu vă vaccinați. Știm, de asemenea, că prestațiile guvernamentale vor fi sistate pentru persoanele care refuză. Așadar, ceea ce știam că se va întâmpla s-a întâmplat, iar viața creștinilor care refuză acest vaccin va deveni mult mai dificilă foarte curând.

    Nu există nicio șansă ca republicanii să reușească să se opună cu succes acestui proces. Dacă vă așteptați la așa ceva, trebuie să vă faceți un autocontrol. Acest proces este în curs și nimic nu îl va opri. Poate că va dura ceva timp, dar toți angajatorii din țară vor fi obligați să impună vaccinarea. Această măsură se va aplica, de asemenea, colegiilor și universităților.

    De fapt, ei nu vor impune doar "vax-ul" - vor impune o serie nesfârșită de injecții. Anthony Fauci a spus deja că va trebui să fi făcut trei (3) vaccinuri pentru a fi considerat "complet vaccinat" de către stat. Israelienii au lansat deja o a patra injecție, care va ajunge și în America. Probabil că după a patra injecție se va trece la un vaccin cu totul nou. Dacă veți înceta vreodată să luați aceste injecții, privilegiile de "vaccinat" vă vor fi retrase.

    Puteți paria că, după ce o parte semnificativă a populației se va supune agendei actuale a lui Biden, următoarea fază va fi mult mai brutală. Cu fiecare pas, tot mai mulți se supun și, cu cât mai mulți se supun, pașii devin din ce în ce mai agresivi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Este vremea deciziei (2/3)

    Sunt conștient de faptul că cititorul a rămas nevaccinat până acum. Dar acum trebuie să vă întrebați cu toții: sunteți dispuși să mergeți până la capăt?

    Până acum a fost ușor. Dar nu va mai fi ușor pentru mult timp.

    - Sunteți pregătiți să vă pierdeți locul de muncă?
    - Sunteți pregătiți să muriți sau să ajungeți într-un lagăr de concentrare?

    Dacă te predai în fața acestui vax, nu există nimic ce nu-ți vor putea face în viitor. Aceasta ar însemna renunțarea la autonomia ta personală. Dacă nu ești dispus să mergi până la capăt, atunci ai putea foarte bine să te predai de pe acum.

    Ca să fie clar: nu există nicio scuză pentru capitulare. Am văzut oameni spunând: "Ei bine, poate că tu îți permiți să-ți pierzi locul de muncă, dar eu nu-mi permit să fac acest lucru".

    Sincer, probabil că oricum îți vei pierde locul de muncă.

    Dar dacă spui că nu poți, atunci spune-mi de ce!

    Răspunsul evident este că trebuie să ai grijă de familia ta. Ei bine, dacă te supui, nu "ai grijă de familia ta". O condamni la sclavie totală.

    Fauci testează deja vaccinul pe sugari. Ți se va cere să îți vaccinezi copiii. California cere deja vaxul pentru cei peste 12 ani și, în curând, fiecare stat din țară (și orice altă țară occidentală) va cere vaxul pentru toți copiii.

    Dacă veți fi de acord cu acest lucru, veți preda viețile copiilor voștri acestui Sistem Bestial.

    Dacă aveți scuze, asta e tot ce sunt: scuze.

    Nu va fi ușor pentru nimeni. A spune: "totuși, pentru mine ar fi cam greu" este doar o scuză.

    Să fie clar acest lucru: ai de ales. Toată lumea are de ales. Dacă îți spui "nu am de ales", pur și simplu te minți pe tine însuți - și faci o alegere. Toată lumea trebuie să facă alegerea. Nu ai cum să o faci pe muierea și să pretinzi că forțe din afara controlului tău fac alegerea în locul tău.

    [Ioan 12, 25
    Cel ce îşi iubeşte sufletul îl va pierde; iar cel ce îşi urăşte sufletul în lumea aceasta îl va păstra pentru viaţa veşnică. (BibliaOrtodoxa.ro)

    sau (versiunea BARTOLOMEU VALERIU ANANIA):

    Cel ce-şi iubeşte viaţa, O va pierde; dar cel ce-şi urăşte viaţa în lumea aceasta O va păstra pentru viaţa veşnică.]

    Pe scurt: situația este dură din toate punctele de vedere.

    Un lucru de reținut este că diavolul este mincinos. Nimic nu va reveni vreodată la normal, iar supunerea față de sistem nu schimbă acest lucru. Gura iadului s-a deschis. Încerc de mult timp să vă explic că lucrurile nu vor reveni la normal niciodată, și cred că unii dintre voi încă nu ați înțeles. În realitate, sunt foarte puține șanse să vă păstrați locul de muncă, chiar dacă luați vaccinul. Intrăm acum într-o ordine economică total nouă, în care tot acest sistem de "muncește și consumă" va fi abandonat în favoarea plății de către guvern a unei alocații lunare pentru majoritatea populației.

    Înțelegerile cu diavolul de obicei nu funcționează, iar dacă faci un pact cu diavolul și iei vaccinul, este foarte puțin probabil să păstrezi vreunul dintre lucrurile pe care încerci să le păstrezi. Cu toate acestea, probabil că vei primi un mic apartament cu un dormitor într-un bloc de locuințe și alocația lunară de credite digitale pentru a cumpăra carne artificială făcută din insecte.

    RăspundețiȘtergere
  20. Este vremea deciziei (3/3)

    Dacă ești hotărât să faci ceea ce este corect, atunci nu mai există nicio decizie pe care să o iei. Trebuie să faci ceea ce este corect. Dacă ești hotărât să faci acest lucru, atunci nu ai niciun motiv să te gândești la consecințele faptului de a fi făcut lucrul corect, pentru că oricum îl vei face.

    Desigur, dacă nu crezi în Dumnezeu, nu există cu adevărat niciun motiv pentru a face ceea ce este corect. Dacă nu crezi în Dumnezeu, ar trebui să faci pur și simplu ceea ce îți aduce beneficii personale în sens material. Nu m-aș aștepta ca cineva care nu crede în Dumnezeu să facă ceea ce este corect din punct de vedere moral - ar fi, de fapt, total irațional.

    Un necredincios va trebui să decidă dacă:
    - este benefic din punct de vedere material pentru el să ia vaccinul și să intre în rețeaua de închisori a sistemului cu speranța de a păstra ceva
    sau
    - să reziste și să piardă totul în mod garantat.

    [Marcu 9,36
    Că ce-i foloseşte omului să câştige lumea întreagă şi să-şi păgubească sufletul?]

    Nu sunt foarte preocupat de acțiunile necredincioșilor. Deciziile lor sunt lipsite de sens pentru mine, deoarece nu au niciun efect asupra schemei cosmice a acestui univers.

    Credincioșii trebuie să înțeleagă totuși: dacă luați acest vaccin și vă supuneți Sistemului Fiarei, atunci vă tăiați definitiv legătura cu Dumnezeu. Vă predați sufletul Fiarei, iar aceasta vă va stăpâni. Nu mai există cale de întoarcere. Decizia va fi definitivă.

    Dacă la un moment dat veți ceda, nu există niciun motiv să continuați mai departe din acest punct. Nu vă va fi mai ușor. Așa că, dacă nu sunteți pregătiți să mergeți înainte sau să muriți, atunci acesta este momentul să vă înclinați, să vă luați doza și să intrați în Rețeaua Fiarei.

    Dacă ezitați acum, când vă amenință să vă lase fără slujba, există zero șanse să puteți rămâne puternici atunci când vă vor amenința viața.

    Dacă există vreun dubiu în mintea voastră, trebuie să îl eliminți - cât mai curând.

    Puteți:
    - Să vă supuneți
    sau
    - Să rezistați

    Oricare dintre aceste decizii va fi definitivă. Nu există loc pentru jumătăți de măsură aici. Nu există un gard pe care să stai. Nimic nu a fost vreodată atât de direct.

    Guvernul federal al SUA vă pune un pistol la tâmplă și vă obligă să decideți.

    Dacă opuneți rezistență, trebuie să vă separați de cei care s-au supus. Ei sunt o povară, sunt deja pierduți și vă vor trage în jos odată cu ei dacă le dați șansa să o facă.

    Cei care s-au supus și-au făcut alegerea și nu pot fi salvați. Ei nu vă pot oferi nimic, iar voi nu le puteți oferi nimic.

    [Matei 10, 34-38
    34 Să nu credeţi că am venit să aduc pacea pe pământ; n-am venit să aduc pacea, ci sabia.
    35 Căci am venit să-i întorc pe fiu împotriva tatălui său, pe fiică împotriva mamei ei şi pe noră împotriva soacrei sale,
    36 Aşa încât duşmanii unui om vor fi chiar cei din familia lui.
    37 Cel ce iubeşte pe tată sau pe mamă mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine, şi cel ce iubeşte pe fiu sau pe fiică mai mult decât pe Mine, nu este vrednic de Mine.
    38 Oricine nu-şi ia crucea şi nu Mă urmează, nu este vrednic de Mine. ]

    RăspundețiȘtergere
  21. 🤣🤣🤣
    Păcat! Daca vă spăria baubau cu microciparea din vară, poate agricultorii romani nu mai erau nevoiti sa-si arunce productia de castraveti la gunoi! Au rămas pepenii si vinetele neculese pe câmpuri...Bună si cate o microcipare din cand in când. Sar romanii din lenea mioritica, devin rapizi melcii..Frica păzește bostănăria!
    Data viitoare cand va mai microcipează ăștia, poate faceti si niste grupuri suport pentru parintii carora caracatita le rapeste puii din cuib.
    Nu de alta, dar vorba aceea:" Când nu-ti pasa de puii altora, vine si rândul tau sa te temi pentru ai tai" este valabilă. Ca lectie de invatare a cuvantului empatie, fara de care crestinismul este doar o forma goală.
    Se spune ca lupul este foarte util in padure. Pune in miscare turmele, determinandu-le sa devina mai iuti, ajutand specia sa evolueze. Lupii care va vaccineaza fortat sunt foarte utili.
    Multumesc, Arafat si restul echipei de lupi! I-ati scos pe romani din lenea burdihanului umflat! Uite ce rapizi devin cand se tremura ițarii pe ei!

    RăspundețiȘtergere
  22. Oameni buni, după părerea mea,esenta articolului de astăzi, în afara informației documentate și la obiect,este că din frică de moarte uităm să trăim.Perioade rele,foarte rele, și în argou,nasoale,a trăit toată omenirea, și uite am supraviețuit!Spunea cineva, nu-mi amintesc,a trăi în trecut naște depresie, în viitor anxietate, soluția, trăiește azi și acum cu toți ai tăi!Vom trăi și vom vedea! Să fiți sănătoși!

    RăspundețiȘtergere
  23. Și de unde știm noi că de fapt toată bravada asta cu fiara și antivaccinistii nu e de fapt o mișcare făcută de DIAVOL ca să ducă lumea în eroare și să îi ia pe câți mai mulți? Atâta timp cât virusul omoară, iar cei nevaccinați mor, nu cred că asta este dorința Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea moare, depinde cum iti traiesti viata care ti se da. Si s-o traiesti stramb, in frica, meschinarie, etc., asta nu-i viata. Vorba poeziei, c-o moarte toti suntem datori, dar nu-i totuna leu sa mori sau caine-nlantuit.

      Ștergere
  24. FDA a aprobat vaccinul pentru copii... s-a abtinut unu singur.

    RăspundețiȘtergere
  25. @HN_Fire 18:18, poti te rog posta linkul sursei (pentru colegii mei de limba engleza)? Mai clar ca acolo nu cred ca se poate prezenta ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa l-am primit, gata tradus. Nu sm link-ul originalului.

      Ștergere
  26. Vorbesti din pozitia omului independent financiar, care nu e conditionat de un job. Pune-te in situatia celui care trebuie sa hraneasca o familie. Ceea ce spui e logic si corect, dar nu vii cu solutii. Sugerezi nesupunerea la vaccinare dar nu ai solutii pt cei ce-si vor pierde locurile de munca. O posibila solutie este organizarea antivaccinistilor in comunitati independente. Dar oamenii nu se pot organiza singuri. Si mai ales, este nevoie de finantare pt asta. Despre asta vrem sa auzim. Nu ne mai trage de urechi....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catalin ai dreptate, dar prima functie a blogului lui DD este sa "trezeasca" lumea, sa dea informatia cea mai aproape de adevar. Nici eu nu's de acord cu dansul in multe privinte, dar nu'i pot lua meritul acesta. In primul rand din respect (face ceva ce io nu am timpul si nici "arta" de a face), iar apoi din sustinere, caci trebuie sa'l ajutam, sa'l sprijinim si noi cu idei si informatii. Toate cele bune! Doamne'ajuta! Adrian

      Ștergere
  27. Articol frumos, domnule Diaconu, DAR uitati sa mentionati un lucru major in toata profetia cu semnul fiarei: fiara va intra in ganduri, va manipula gandurile si le va indeparta de Dumnezeu, asa incat omul ii va cadea prada. Ori, asta nu se poate fara ca omul sa fie vaccinat cu mizeria aia care se asambleaza cumva si te transforma in antena, numai bun de a primi impulsuri prin turnurile 5G care-s azi imprastiate peste tot - inclusiv in Romania, majoritatea ridicate in lockdown-ul din martie-mai 2020 (dar si de atunci incoace, noaptea ca virusul care ataca), fara avize si fara o baza legala. Ca sa scapam de aceasta amenintare imaginea pe care o am eu acum in minte e cea a unui buldozer indreptat catre fiecare turn si a unei deconectari de la curent a fiecarui stalp de iluminat stradal care are o antenuta mica-mica orientata spre casele oamenilor. A, nu vom avea internet si lumina pe strada? Pai am mai trecut noi prin asta si n-am murit. Ev mediu? In evul mediu oamenii GANDEAU mai mult decat cei de azi. Va doresc tuturor sanatate!
    P.S. Vedeti filmuletul cu marturia parintelui calugar grec dupa prima - si unica - doza de fițer pe care a primit-o, i-au trebuit 40 de zile de lacrimi ca sa-si revina in fire si sa scape de vedenia aluia de-i zicea ”esti al meu acum”. E ceva cu termenul asta de 40 de zile...

    RăspundețiȘtergere
  28. haideti sa ne imaginam ca fara Covid ni s-ar fi propus/ impus cateva masuri de ridicare a nivelului de trai/ siguranta: QR cod pentru acces oriunde, inregistrarea datelor personale (ce GDPR...) de catre oricine si pentru orice, limitarea libertatii de miscare, scumpirea combustibililor si in special a gazelor de 3-4 ori (plafonata de guvern, saru'mana, ne-ati salvat!). Ne-au pacalit ca vaccinul e problema, dar ne-au facut sa acceptam restrictii incredibile si sa fim fericiti ca putem plati doar un test, doua pe saptamana ca sa mai putem merge la munca??? Multumim Dan Diaconu pentru incercarile de a ne scoate din micile griji zilnice si personale si de a vedea The Big Picture. Imaginatia bazata pe urmarirea "trendurilor" chiar ar trebui sa fie exersata la scoala sau in ce a mai ramas din educatia de acasa.

    RăspundețiȘtergere
  29. Acesta NU este insemnarea. Nu este inca timpul. Nu poti pune insemnarea inaintea altor lucruri care nu s-au intamplat.
    In Biblia acutuala scrie ca "sileste", asa a tradus unu din greaca sau latina in romana. In Biblia de la 1688, cea tradusa din greaca in rusa sta scris ca fiara "face pe toti....", deci ii face sa ia semnul.
    In Biblia traduasa din ebraica/aramaica in greaca sta scris ca ne silim noi sa facem ce ne spune fiara. Daca ne sileste suntem iertati, daca ne silim noi nu suntem iertati si "fiara" stie asta.
    In alta ordine de idei suntem inselati deoarece nu o sa existe NICIODATA un Antihrist, iar noi mizam pe faptul ca acesta o sa vina si o sa-l vedem. Cea mai mare inselare. "ANT" tradus din limba greaca inseamna "FARA"

    RăspundețiȘtergere
  30. Și unde ar fi lepădarea expresă de Hristos? Asta e piatra din capul unghiului...

    RăspundețiȘtergere
  31. Sa stii ca zici bine ce zici, logica e buna DAR: Acesta nu e este semnul! Nu inca. Este o pregatire generala pt semn, poate chiar ultima repetitie. In acelasi timp se construieste infrastructura semnului! De asemenea este ca un avertisment al Lui Dumnezeu pentru noi. Pt noi toti, vac cinati si ne vac cinati! Pt unii sa bage de seama cat de usor poti ceda ca sa ai niste "drepturi" dar ce va fi atunci cand inselarea va fi la cote maxime?! Pt ceilalti, daca acum simt presiunea de a fi nevaccinati, ce va fi atunci cand nu vei avea ce manca fara semn?! Rugati-va neincetat! Legat de semn, profetiile ortodoxe spun clar, NU VA MAI PUTEA FI INDEPARTAT!! Acum mai poti renunta la "semn"! Deci nu va fi un simplu cip! Dar va fi ceva electronic. Posibil o retea de naniti, etc, care vor forma o retea in interiorul corpului afectand in primul rand functia neuronala a organismului uman. Deci nu va mai putrea fi scoasa. Poate ca vac cinurile astea sunt inceputul semnului! Dar sper ca nu inca! Poate Dumnezeu mai intarzie un pic si invatam ce e de invatat din situatia asta.

    RăspundețiȘtergere
  32. Exista vreun motiv pt care nu mi-ai aprobat comentariul?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)