marți, 5 octombrie 2021

Dați-l jos pe Cîțu. Urgent!

Cîțu e toxic și ca imagine. Din clipa în care-l vezi simți că e ceva în neregulă cu el. Dacă mai deschide și gura, imaginea e completată armonios, Ai în față repetentul tipic: dezarticulat, cu o imagine jalnică și un creier inexistent. Te uiți și-ți dai palme. Nu-ți vine să crezi că o asemenea aschimodie există, da păi că mai e și premier? Te uiți apoi și-o vezi pe Turcan în spatele lui. Sentimentul e total: ai impresia că ești atacat de mutanții goi în cap și n-ai ce altceva să faci decât să fugi. Ăsta-i decorul.

În Parlament ăia se pregătesc de spectacol. Au adus un Superman căzut în cap. După ce că e penibil așa ca Cîț, lui Cîțu îi plăcea să se creadă Superman! Deh, ca orice neputincios. Ce poate fi mai penibil decât să te crezi supraom când pentru tine e înalt și statutul de sub-om? Dar știți cum e: n-are sens să intrăm într-o retorică ieftină. Ne bucurăm că pică Cîțu, dar ... de fapt el nu pică. 

Vă atrag atenția că azi se votează și legea aceea tâmpită cu vaccinarea obligatorie a cadrelor medicale și a profesorilor. Pentru ca legea să fie și mai imbecilă, jegurile de la UDMR au introdus obligativitatea testării pe bani proprii a celor care nu vor să se vaccineze. Demența e totală: Bugetul Sănătății pentru unii e mumă, iar pentru alții ciumă. Marea problemă este că legea respectivă va lovi total în sistemul sanitar deoarece cei care nu vor să se vaccineze nu se vor vaccina. Iar dacă e să se vaccineze, se vor vaccina ca să plece în străinătate. Dacă tot fac pactul cu diavolul, cel puțin să-l facă pe bani mai mulți.

Și uite-așa, din cauza unor jigodii de parlamentari vom asista la un nou exod al cadrelor medicale. Asta ca să înțelegeți cât de tâmpiți sunt: se plâng că sistemul nu mai face față, dar își permit să trimită cadrele medicale acasă. 

Iată așadar că, și în cazul în care va pica la vot, Cîțu va rămâne întrucât dârele sale pestilențiale s-au întins mai mult decât trebuia. Legea aceasta - care va fi votată deoarece alianța întru ticăloșie continua să funcționeze! - este doar un pas, o cărămidă care asigură fundația unei construcții de o ticăloșie crâncenă. 

Așadar, cu un ochi râdem și cu unu plângem. Râdem pentru că sperăm să scăpăm de Cîțu, dar plângem când vedem că întreaga noastră clasă politică e formată din Cîți!

În lumina dezvăluirilor făcute de Project Veritas treburile îmi sunt cât se poate de clare. O grămadă de ticăloși complotează la sănătatea noastră pentru interese meschine. Mi-e atât de scârbă încât efectiv nu mă pot exprima. Abia aștept să-i văd pe toți plătind după cum le este vina. Iar de plătit vor plăti toți cu vârf și îndesat! Veți vedea câtă dreptate am!

18 comentarii:

  1. Project Veritas ne arata ca cei ce produc si administraza vaccinul nu cred in el. Elefantul din camera, neadresat de nimeni, il reprezinta 'carcalacii' care se vad la microscop in serurile lor, otravurile, oxidul de grafen, luciferaza, etc. Pe cand oare despre TOT adevarul? Cand un articol despre viral shedding? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Să dea dumnezeu ,să plătească cât mai repede...toți dar absolut toți cei ce ne-au făcut rău.

    RăspundețiȘtergere
  3. NU va plăti nimeni, pentru că NU va mai rămâne nimeni să le ceară plata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde stii? Ai vb cu Dumnezeu?!

      Ștergere
    2. Poate au vorbit cei care susțin (până acum fără nicio dovadă) că o să plătească.
      Eu doar mă uit la trecut și prezent: nimeni nu a plătit și nici nu plătește.

      Ștergere
    3. Anonim Ai uitat ca Dumnezeul veacului acesta este Satana?
      Sau nu stii ca satanele au anuntat public ca vor sa reduca radical populatia planetei?
      Ba chiar au cioplit in piatra aceasta porunca ca sa o vada toata lumea.
      vezi pe Wiki: georgia guide stones

      Ștergere
  4. Totu-i stabilit. Pleaca un Cit vine alt domn Cit. Statul a esuat! Statul e bine infipt, consolidat, mai viu ca niciodata. Statul are solutia in buzunar pentru spectatorii romani inocenti. Sa inceapa noul spectacol tip PNL(D) dupa esecul de imagine al celui de tip PSD(D). Ce coincidenta, tot cu "D"? Vom mai auzi ceva amintiri de dupa.., de la racorica? Sau nu. Probabil, dau si eu cu presupusul, vom fi toti plecati din sala caci, cu digitalizarea asta, putem viziona scenele neutri si chiar nepasatori. Asa, pentru divertisment. Pe gratis.

    RăspundețiȘtergere
  5. Scopul in sine este introducerea vaccinarii la scara planetara ca practica OBLIGATORIE curenta. In secunda in care ai introdus asa ceva va incepe o sclavie la un nou nivel, niciodata atins pana acum. Nici macar propriul corp nu-ti mai apartine, poti fi imbolnavit programatic, augumentate dependențe, influențat procesul cognitiv in mod direct si lista e lungă.

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa plateasca cu dobanda ca o sa- i usuce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Problema principala la vaccinul pt coronavirus este ADE. Antibody Disease Enhancement. Un fenomen cunoscut de virusologi si specific coronavirusurilor dar prezent si la RIKA si la FIPV si la Dengue.

    Pe scurt: Dupa ce anticorpi se reduc dupa prima doza de vaccin ... la urmatoarea infectare anticorpii ajuta virusul sa intre in celule si chiar in celulel T.

    Asta duce la o forma mult mai grava a boalii dupa vaccin. Cam dupa 6 - 9 luni de zile. De aia vedeti acum valul Delta.

    Ar mai fi cateva mici "problemute". De exemplu efectele negative ale proteinei spike S in vasele de sange si ovare si testicule si creier si rinichi si evident plamani. Cam oriunde exista receptori ACE2 (si exista multi) si unde sunt vase de sange mici/capilare.

    Apoi virusula asta este mic, simplu si muteaza foarte des. Greu spre imposibil sa faci un vaccin pt el chiar fara ADE.

    Apoi ca nu se vaccineaza NICIODATA in pandemie cu un vavcin care permite infectarea si transmiterea chiar daca ajuta initial sa faci boala mai usoara. Asta fiindca se pune o presiune evolutiva pe virus si se selecteaza variante de virus mai virulente si mai (sau la fel) de mortale.

    Daca nu ai un vaccin care previne boala si transmiterea atunci trebuie sa lasi virusul sa "arda" in populatie pana devine mai slab si endemic.

    Cativa oameni vor muri, asta e situatia. Te concentrezi sa ai protejezi pe acestia prin marirea masiva si de urgenta a spitaleleor ATI gen China care a constuit un spital cu 10.000 paturi in 10 zile. Si eventual vaccinezi, dar inteligent numai acolo unde merita (batrani peste 90 ani de exemplu)

    Nici lockdown-ul nu ajuta fiindca genereaza multiple valuri si iar virusul evolueaza inpredictibil in lockdown.

    Asta stie orice student de medicina sau virusolog decent (ADE si de ce nu se folosesc masiv vaccinuri care scapa virusul, ca lockdwon nu ajuta decat in epicentrul infectiei initial)

    Faptul ca medici nostrii (si mondial) evita sa spuna asta este un mare semn de intrebare.

    Sa fie prosti? Sa fie ticalosi? Sa fie lasi? Ce mai conteaza? Deja multa lume este vaccinata.

    Este sau devine o epidemie a vaccinatilor de fapt.

    Vezi Israel sau Singapore sau Anglia care sunt mai avansate cu vaccinarea si au probleme majore.


    Apoi am incercat de 40 de ani sa facem un vaccin pt coronavirusi la pui si nu am reusit. Am incercat de 20 de ani la oameni de la SARC-COV1 si MERS (variantele anterioare ale COVID-19) si nu am reusit tocmai datorita fenomenului ADE.

    In Plus companiile de vaccinuri au obtinut a protectie totala contra platii unor despagubiri in caz de efecte negative dovedite (oricum greu de dovedit) Asta spune multe din nou.

    Nu este nevoie de teorii ale conspiratiei sau de dezvaluiri masive. Trebuie doar sa gandesti un pic logic si culmea stiintific.

    Majoritatea populatiei (modial si in ROMANIA) este indoctrinata si crede cu tarie in povestea falsa ca vom scapa de virus cu vaccinul.

    Nu vom scapa decat daca facem ca la pui. Vaccin si dupa aia boostere in continuu la 6 luni toata viata. Ratezi un booster sau nu ai bani... mori

    Companiile farmaceutice devin lideri modiali la nivel financiar avand un public captiv care plateste din 6 in 6 luni toata viatza

    La pui a mers fiindca viatza lor era scurta pana ajung pe galatar pt friptura sau snitel.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spui tu aici este doar partea cunoscuta a virusului care este un sfert din problema:) ce habar -are stiinta este ca virusii sant inteligenti,comunica au nume et Atata ca stiinta e prea desteapta pt. maruntisuri dastea.Atata ca nu poate vindeca un guturai in rest e Supermana:)
      Iar in viata e
      Pleaca ai nostri vin ai nostri -
      Orban
      Ciolos
      -copii de tortionari iar lumea mai are si tupeul sa vrea sa i fie bine.
      Halal.

      Ștergere
    2. Bine punctat ! Am asistat la o discutie de genul asta ....nu sunt specialist nici macar amator in domeniu dar logica si simtirea ma duce cu gandul ca lucrurile cam asa stau . E un genocid in pasi de melc ....e mai usor de gestionat !

      Ștergere
    3. Anonim
      Desi postarea ta pare ca ar bine documentata, totusi contine in ea o eroare de logica, si anume aceea ca toata Mafia FARMA apartine "elitelor" escrocheriei financiare SUPRASTATALE, care detine si tiparnita de dolari si chiar de EURO, asa ca nu banii sunt scopul acestei actiuni criminale dusa impotriva intregii umanitati, ci acapararea totala a puterii de catre aceasta Mafie Criminala, cu scopul de a institui Statul Unic Mondial si COMUNIST care va fi proprietatea lor, stat unic planetar in care vor trai (in sclavie) cel mult 500 de milioane de oameni, dar si aceia numai cei selectati de "ei". Cu alte cuvinte suntem in prima etapa, cea de depopulare a planetei prin razboi biologic

      Ștergere
  8. A picat caCatu, cine urmeaza?!
    Ce ziceti de turcana,e pe aceasi linie cu Catu!?dar de Valceanu...la fel! Dar de Rares... asta nu i asa prost, dar e mult, mult mai ticalos.
    Ma gandeam asa...ziceam ca nu se poate mai rau si tot timpul s a putut.De aceea zic...cine il poate intrece pe Catu?!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multa vorbarie ,evident, goala, inutila.Oare nimeni nu pricepe ca nu exista virusi ?? NICIUNUL ! Sunt doar presupuneri obtinute... de calculator.Cineva are probe? Virus izolat, cu subiect si predicat?
    Atunci de ce vorbim ??

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, evident ca exista virusi.

    Si DA pot izola si se pot vedea la microscopul electronic sau la cel atomic. Nu la un microscop scolar sau mediu / optic.

    Chinezii au fost primi care au izolat virusul asta si au l-au secventiat cu PCR (Polymerase Chain Reaction) pt a afla structura ARN a virusului dupa care au transmis informatiile la toata lumea ... cam prin ianuarie 2019 daca nu ma insel.

    Apoi s-au produs vaccinurile cu ARN Messager (cam prea repede insa, Moderna a avut ceva de proba in cam 48 de ore).

    Da cu subiect si predicat virusi exista.

    Virusi exista, bacteriile exista, ciupercile patogene exista, chiar si prioni (proteine speciale gen spike S) exista.

    Virusi sunt mecanisme "interesante" in sensul ca au nevoie de o celula functionala pentru a intra in ea a o folosi / deturna si a se reproduce.

    Am putea zice un fel de semi-viatza parazitara fara metabolism propriu in afara celulei. De accea pot rezista milioane de ani fara mancare si la frig.

    NU virusii nu sunt "inteligenti" in sensul ca nu vorbesc intre ei.

    Nu au metabolism si / sau miscare proprie decat cand intra in celula si dupa aceea la interior.

    Totusi in urma infectarii celulei pot eventual ramane/lasa parti din ei in ADN-ul celulei sau pot muta ADN de la o celula sau o bacterie la alta.

    Ceea ce se numeste transfer genetic "lateral".

    Bacteriile si celulele mai mari ca cele umane mai comunica intre ele si poseda o oarecare inteligenta minimala.

    Chiar exista un film la microscop cu o bacterie care ridica de jos codul genetic al unei surate moarte pentru a invatza ce stiia bacteria moarta. oameni nu pot face asta ... doar din carti ;)

    Ferirti-va de teorii ale conspiratiei ridicole de genul "nu exista virusi sau nu exista virusul asta".

    Mai sunt Oameni de stiinta onesti care vorbesc deprea ADE sau ca nu se vaccineaza masiv populatia in o pandemie cu un vaccin care scapa virushi.

    DAR nu exista oameni de stiinta care sa spuna ca nu exista Virusi si bacterii.

    Exista virusul dar povestea virusului asta nu este asa cum e spusa de "autoritati" ... cam atat.

    Despre Catzu ce sa zic, Romania este o tara ocupata de buna voie si cu voia ei. Intai trebuie liberatea si mai apoi orice altceva :D

    Libertatea nu mai vine inapoi. Oricum asta e situatia in TOATA lumea vestica.

    Ca sa fim onesti nici China si nici Rusia NU vorbesc de ADE.

    Si desi vaccinul lor are mai putine efecte secundare fatza de mRNA (dar nu zero) tot va produce ADE foarte probabil.

    Apropo, nici Rafila sau Streinu Cercel si nici alti mari specialisti romani virusologi nu spun nimic de ADE ... asha ca intzelegeti voi situatia





    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "DAR nu exista oameni de stiinta care sa spuna ca nu exista Virusi si bacterii."
      Sigur ca exista. Dar nu la televizor.Recent, Stefan Lanka spune asta.Nu.ti povestesc de altii... Informeaza-te.Exista premii de milioane pentru cine descopera macar unul ...

      Ștergere
  11. Voi(an.01.39) vorbiti de stiinta uitand una dintre Fericiri-fericiti acei saraci cu duhul!
    Singura stiinta este aceea care intelege ca habar n-are.
    Virusi,nevurusi,vorbire prin transfer lateral:) Pleosc.
    ,,Vorbesc '' intre ei, la Uriase distante chiar !


    Apai explica mie urmatoarele Coincidente si paradoxuri:

    Coincid.1
    Explozia initiala chineza a avut loc la Wuhan care :
    a) laborator bio
    b) piata papa lilieci si toate elea..
    Acestea-laboratoare,piete-exista in multe alte locuri din lume si acolo nu bubui vreun virus !
    DAR CE ESTE SPECIAL LA
    WUHAN ??? A fost primul loc unde s a experimentat 5 G.
    Coin.2 Primul stat care a implementat oficial 5 G. fu San Marino,fix in coasta lat.aItaliei, al doilea loc de pe pamant unde fenomenul a avut cea mai mare amploare !
    Paradoxuri

    1. Cum de China la atata omenire cat are a ramas la apr.5000 de morti si de ex. Ro.la 20 mil.are 40.000 ?
    Parad. 2.
    Israel vaccinati blana au val 4 cu asa nr. mare de noi imbolnaviri ?

    Fi atent aici : Stiinta inansamblul ei este impreuna cu pacatele si rautatea cauzele tuturor bolilor de pe pamant !
    Eu ce privesc atfel lucrurile, pot Trata cu usurinta cam orice boala, la propriu- voi cu stiinta voastra reusinti in mica parte si asta,doar sa constatati boala.
    De aceea in logica gandirii voastre continuati, tineti-o tot asa:(
    As putea sa va ,,operez'' sa va apara lumina in ochi dar ca la orice operatie daca deschideti ochii si revedeti lumina riscati sa orbiti; si-apoi cine eu-s ca sa fac sau desfac ? Un nimeni, prostul satului din Agnita-Sibiu care am seria la buletin terminata cu cifrele 112 iar coincidente ciudate si astea :)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)