sâmbătă, 23 octombrie 2021

Imperiul nebuniei absolute


Am o veste bună și una proastă. Cea proastă e cea pe care o știți toți: începând de luni nevaccinații nu mai sunt oameni. Sunt orice altceva numai oameni nu. Probabil ați înțeles asta, astfel încât nu mai insist. Care-i vestea bună? Ei bine, vestea bună e că n-am fost luați pe nepregătite. Și, mai mult, că ni se mai lasă încă fisuri prin care să ne strecurăm. Să explic. 

Măsurile tembele anunțate trebuie să vă facă să conștientizați că oricând se poate mai rău. Faptul că încă nu v-au închis în casă - așa cum a făcut-o Putin - e un lucru bun. Faptul că nu vă mai lasă în mall-uri este, de asemenea, un lucru foarte bun. Iar faptul că încă mai avem o libertate limitată e deja o binecuvântare. Știu, vă veți uita cu perplexitate la mine, dar chiar așa e. 

Trebuia la un moment dat ca cineva să vă scuture și să vă arate că „lumea minunată” pe care o credeați nu există. Trebuia să apară cineva care să vă arate că teroarea poate fi oricând instaurată și că sintagma „așa ceva nu se poate” e de mult depășită. Terminați cu prostiile: orice se poate oricând!

Statul de drept nu există. A fost doar o vrăjeală ieftină prin intermediul căreia o gașcă de ticăloși a schimbat iremediabil cursul lumii. Ați fost mințiți, dar v-ați și complăcut în minciună. Mă rog, nu vreau să fac nimănui un proces de intenție. Dar ceea ce mă interesează e să înțelegeți în ceasul al doisprezecelea că toate poveștile pe care le-ați crezut sunt false. Măsurile anunțate sunt ultima doză de realitate care vi se servește în față înainte de teroare. Iar vestea bună pe care v-am dat-o este că, totuși, măsurile nu sunt nici pe departe atât de grave precum puteau să fie. Mai stau puțin în zona asta pentru ca cei care n-au înțeles încă să poată să vadă realitatea. 

Cine v-a anunțat restricțiile? Raed Arafat. Ce e acest individ? Un secretar de stat în Ministerul de Interne al unui guvern demis. În mod normal, un guvern demis nu are voie să dea asemenea hotărâri. Mă rog, în general Guvernul nu are voie să atenteze la drepturile și libertățile cetățeanului. Asta în conformitate cu bunele practici ale vrăjelii numită pompos stat democratic. Însă, iată că se poate. Un nimeni de pe stradă vine și anunță că vă bagă la coteț și, ghiciți ce: întreaga Poliție, întreaga Jandarmerie și, în ultimă instanță, întreaga Armată execută fără să gândească ordinele primite. Înțelegeți în ce lume trăiți? 

Acum să vedem ce e cu vaccinul? E sigur ți se spune peste tot și trebuie să-l faci. Dacă stai și judeci, ca om normal, ești practic obligat să-l faci. Dementul de interimar de la sănătate spunea că, în curând nu vei mai putea fi angajat dacă nu ți-ai făcut blestematul de vaccin. Așadar, din punct de vedere practic, vaccinul este obligatoriu. Dacă însă lucrurile o iau razna și pățești ceva de la vaccin, nimeni nu e de vină! Producătorul zice că are imunitate dată de stat, iar statul zice că a fost decizia ta să te vaccinezi. Și uite-așa, ca întotdeauna, conform principiului cunoscut,  mortul e de vină!

Să revenim acum. Așadar restricțiile puteau fi mult mai dure și mult mai ilogice decât cele care urmează să intre în vigoare de luni. Cel puțin, pe moment, nu sunteți lăsați să muriți de foame. Iar asta e totuși un lucru pozitiv. Însă, ceea ce trebuie conștientizat e că momentul în care veți fi realmente lăsați să muriți de foame nu e departe. De aceea e bine ca, bazându-vă pe actuala teroare declanșată absolut ilegal de stat împotriva propriilor cetățeni, să începeți să vă gândiți ce ați fi făcut dacă într-adevăr nu v-ar mai fi lăsat să cumpărați nimic. V-ați pus această problemă? E timpul să vă gândiți serios la ea. 

Probabil credeți că exagerez, dar vă spun că în urmă cu doi ani nici nu vă trecea prin cap că, la un moment dat, se va putea da o lege prin intermediul căreia să nu mai puteți merge noaptea pe stradă! Iată că nici măcar n-au dat o lege, ci o hotărâre și astfel au băgat toată România la coteț! Rețineți totuși că nu aveți nicio garanție de respectare a drepturilor naturale. De aceea trebuie să începeți să gândiți în termeni de supraviețuire. Pentru că, pe măsură ce timpul va trece, din ce în ce mai mult se va pune problema rezistenței, a supraviețuirii. Luați-vă gândul de la societatea perfectă pe care o visați. S-a declanșat vânătoarea de oameni. Și dacă nu vreți să deveniți vânat, trebuie să vă antrenați instinctele de vânător și supraviețuitor.

De aceea devine din ce în ce mai necesară organizarea rezistenței. Despre asta este vorba: despre rezistență. Suntem într-un cu totul alt setup. Acum e doar începutul și, pe măsură ce timpul trece, se va pune problema luptei pe viață și pe moarte. Noi, cei trecuți de o anumită vârstă, o știm bine. E important să vă asigurați din timp și temeinic cele necesare supraviețuirii. Hrana e esențială, dar la fel de esențiale sunt și hainele, încălțările, etc. 

În ceea ce privește hrana, nu vă gândiți că stocarea vă va scăpa. Sub nicio formă. Nu spun că nu e bine să aveți provizii puse de-o parte. Spre exemplu cele neperisabile sau cu un termen mare de valabilitate precum zahăr, ulei, grâu, porumb, ceai, cafea(verde pe care s-o puteți prăji), cacao s.a.m.d. Esențială însă va fi rețeaua de aprovizionare. Va veni momentul în care nu vă veți mai putea baza pe magazine. Probabil nici nu vor mai avea marfă, sau dacă vor avea, vor avea numai prostii. Și-atunci ce veți face? 

E esențial să fiți capabili să vă produceți singuri o parte din ceea ce consumați. Dacă stați la casa, probabil va trebui să renunțați treptat la rolul decorativ al grădinii. Altfel va trebui să vă revitalizați casa de la țară sau să vă cumpărați un pământ ieftin în afara orașului. Așa cum rușii avea acele „dacea”(да́ча) care i-au scăpat de foametea comunistă, ceva similar ar trebui să aveți în cap.

Dincolo de ceea ce puteți produce singuri, e esențial să-i găsiți pe cei care vă pot da ceea ce vă lipsește. Cineva care are vacă vă poate da lapte și brânză, cineva care crește animale vă poate asigura carnea s.a.m.d. Ideea e că în asemenea vremuri trebuie recâștigate instinctele pe care le aveam înainte, cele care ne spuneau că PCR vine de le „pile, cunoștințe, relații”. Mă rog, asta e valabilă în orice vreme, dar în vremurile ca cele pe care le trăim asta face diferența dintre viu și mort. 

Chiar și ceea ce am descris anterior poate fi, într-un setup extrem, doar o perioada intermediară a rezistenței. E posibil ca în scurt timp să nu mai putem efectiv să mai facem nimic. Și-atunci va fi groaznic deoarece de la gherila urbană va trebui trecut la supraviețuirea în zone izolate. Pentru aceasta aveți nevoie de arme de unelte care, la un moment dat, să vă ajute și pentru apărarea propriei vieți. Un cuțit bun, un topor s.a.m.d. pot face diferența dintre viață și moarte în sălbăticie.  Să sperăm totuși că nu se va ajunge atât de departe, cu toate că semnele vremurilor ne arată limpede că tirania care vine e una totală. Oricum a venit timpul să ne trezim.Nu de alta, dar nu are niciun sens să fim parte a acestui imperiu al nebuniei absolute!

P.S. În perioada imediat următoare voi încerca să ajut la organizarea unui canal de aprovizionare, pe moment prin intermediul Telegam. În măsura în care prin această metodă voi reuși să pun în legătură micii producători cu cumpărătorii cred că va fi o chestiune benefică.

72 de comentarii:

  1. Lasa, bre, ca exersam noi, vaccinatii, empatia creștină si facem cumparaturi in locul vostru. Sa ne spuneti ce aveti nevoie si o sa va dam din saracia noastra,asa cum dam si acum pentru copii si batrani. Si animale. Si paduri.
    Presupun ca multi speriati de Apocalipsa si-au facut rezerve de bani si alimente, dovedind inca o data ca nu au inteles deloc mesajul cristic al grijii zilei de maine lasate pentru maine. Grija zilei de azi este disperarea oamenilor năuciti de informatia venita peste ei in cascadă si prin TV, si prin internet. Ca doar e razboi nevăzut ce se propaga prin mass media.
    Ca sa va dovedim ca nu ne-au imbibat cu luciferaza si nici nu ne-au zombificat si ca suntem la fel de empatici si lipsiti de zgarcenie ca si pana acum.
    Faceti-va stocuri de fapte bune in Cer, rezerva pentru zilele reci.
    Daca milionarii Romaniei ar fi scos la timp banii din banci, creând locuri de munca si ajutand saracii sa iasa la suprafata din tenebrele spaimei pe care ti-o da sentimentul ca nu vei reusi niciodata sa le oferi copiilor tai strictul necesar, situatia Romaniei ar fi diferită.
    Dar...fiecare face ce vrea el cu liberul lui arbitru, asa ca nu mi-as permite sa cert un miliardar pentru cărpănoșenie. Mai ales ca cei mai multi milionaro- miliardari au dobandit averile furand de la gura saracilor. Nu ma refer la saracii lenesi care vor traista dusa de tine, ma refer la saracii harnici si care sunt cei mai multi.
    Oare cati securisti si politicieni romani au băgat in conturile lor bancare bani destinati copiilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate acesta este nivelul oamenilor in Romania, nu inteleg nimic din realitatea inconjuratoare, dar pun botul la conceptii religioase inapoiate din evul mediu timpuriu, cand un imparat roman (cam criminal de felul sau) a facut ordine in ceruri, si l-a inlocuit pe Dumnezeul de pina atunci (= Sol Invinctus) cu un nou Dumnezeu al unui neam de pastori, necunoscut pina atunci, dar care avea putere de fanatizare mai mare, deci era instrumentul politic perfect (pentru acele vremuri) ca sa prostesti si sa jefuiesti oamenii promitiandu-le minciuni despre o viata vesnica pe care nici Dumnezeul din Biblie nu o recunoaste.
      Evident ca traind cu menatlul in evul mediu intuinecat, aceasta te face sa nu fi in stare sa intelegi realitatea care arata clar ca se duce o lupta diabolica nu numai pentru saracirea oamenilor dar si pentru distrugerea clasei mijlocii a intreprinzatorilor care nu au inteles ca numai traim in capitalism, ci intr-o dictatura fascista cu accente neo-socialiste, asa ca intrebarile Dvs retorice, ca de ex. cati politicieni si-au bagat averile in copii, este una total absurda, din moment ce nici parintii care isi vad copii amenintati cu vaccinurile criminale ale unei bande de derbedei ticalosi si satanisti, nu fac niciun sacrificiu pentru a-si salva copii de urgia criminala a acestor satane, dar spera sa-i ajute "dumnezeul" pus in functie (religiei crestine) de un criminal ca si Constantin cel Mare.
      Iata un exemplu despre cat de criminala poate fi propria prostie.

      Ștergere
    2. Vai de capul tău!
      Vaccinat, vaccinat, dar si drăcos. Ce treabă ai tu cu istoria și religia? Ești un simplu mamifer, cu nevoi materiale. Când ți-o sta inima in loc, Doamne ferește, ai să ai marea surpriză. Că atunci te întâlnești cu Hristos. Ai puțină răbdare și fă-ți toate vaxxinurile, dacă te grăbești. Vezi că El nu se lasă batjocorit. Mai bine zici ca Pascal, Blaise Pascal (un ignorant). Și vezi, dacă vrei să vezi, că Sfântul Constantin cel Mare nu e criminal. A făcut acele lucruri din rațiuni politice. Dacă el e criminal, Dioclețian, Maxentiu și Liciniu ce mai sunt? Că ei și-au depășit aria ucigând oameni care nu atacau Imperiul. Într-un Imperiu politeist de ce nu mai era loc pentru Un Dumnezeu necunoscut? Pentru că El deranja pe dumnezeii neamurilor care sunt de fapt demoni. Iar ei, împărații erau demonizați.

      Ștergere
    3. Imparatul Constantin si a executat sotia (căsătorie de alianta militara)si fiul vitreg, care, la apus de soare se gandisera sa l omoare, asa ca le a luat-o inainte.Sotia, decapitata, fiul vitreg, fiert in ulei incalzit treptat.Sursa, "Istoria Imperiului Roman".
      Dupa care Constantin a facut-o Imparateasa pe mama lui.
      Nu dzvolt despre legaturile de rudenie si...politice, dar cred ca aveti vagi idei despre "normele" aristocratice ale acelor vremi.Foarte...incluzive.Sursa,Biblia, VT,gen Lot si fiicele sau "sa nu vezi goliciunea tatalui tau".Ceea ce înseamnă ca se practica.
      Extra: Hristos e adjectiv iar ca personaj istoric, unii zic ca da, unii zic ca ba...

      Ștergere
    4. Crima de lezmajestate așa se pedepsea. Hristos nu este adjectiv, este Iisus care este Unsul lui Dumnezeu. Dumnezeu și Om. Istoricitatea Domnului este menționată și de Iosif Flavius, evreu.

      Ștergere
    5. Crima de lezmajestate așa se pedepsea. Hristos nu este adjectiv, este Iisus care este Unsul lui Dumnezeu. Dumnezeu și Om. Istoricitatea Domnului este menționată și de Iosif Flavius, evreu.

      Ștergere
  2. E noaptea mintii.
    Am sunat ieri la DSP Cluj și am așteptat 2 ore că să răspundă cineva, și tot nu au raspuns. După 2 ore s-a deconectat apelul.
    Am auzit de la o prietena că folosesc studenți voluntari de la Farmacie. Și așa nu reușesc să îți răspundă.
    Teoretic, in urma testului făcut la privat pe bani, s-a trimis rezultatul pozitiv la DSP și ei ar trebui sa mă contacteze, da am înțeles că va dura cel puțin 5 zile până mă vor căuta ei.
    Bine că pentru vaccin sunt bani, da o minimă organizare ioc
    Altfel, daca în primăvara există evaluare la câteva zile după ce ai Covid, acum nu mai exista. Atunci te lua salvarea și te ducea la spital la evaluare.

    Noaptea mintii e și situația în care în casa exista un nevacinat bolnav și un vaccinat. Un prieten îmi spunea ca știe situație în care la vaccinat cei de pe salvare au zic că poate refuză testarea daca vrea și e liber să iasă pe afara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@DanC,nu faci testul,nu e guvidul;e așa de simpluuu.

      Ștergere
  3. Cer scuze, dar pe cine i-a băgat Putin în casă, că nu înțeleg?!

    Eu vin din Uniunea Sovietică si pot spune sigur, că pe timpul comunismului nu a existat foamete la noi! Aaa, ca a fost greu între si în timpul războaielor e cu totul altă treabă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. te referi la pedepsele cu gulagul date pentru fascistii ucrainieni care au fost colaborationisti cu armata fascista de ocupatie?

      Ștergere
    2. De unde stii ceka istule ?

      Ștergere
  4. Bun bun, gasim mici producatori, dar daca nu vom avea servici/bani, cu ce-i vom plati? Problema e grava, sistemul se pare ca a invatat din trecut si nu va lasa portite unde sa se strecoare cei neinregimentati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muncesti in batatura omului ptr. ceea ce vrei de la el, troc.

      Ștergere
    2. Nu trebuie sa inventam noi roata... De troc ati auzit?

      Ștergere
    3. Și taxele și impozitele? Tot cu troc? Că oricât de mic producător ai fi, taxe tot tre'să plătești...

      Ștergere
  5. Incidența din București deja scade spectaculos. Acum e 13,53 / 1000, ei anunță 16,53. Vor începe să comunice scăderea abia de săptămâna viitoare și vor zice că e meritul dictaturii. NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred că primul lucru pe care trebuie să-l facă un comentator de telegram este să-și adauge la nickname și județul unde locuiește (indicativul de la autovehicule - spre exemplu Gigel-HD), astfel încât să se creeze grupuri regionale care la un moment dat pot interacționa și fizic. Cu greu pot interacționa două persoane care domiciliază în Timișoara și Vatra Dornei!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place ce scrii, de obicei unele previziuni se adeveresc de multe ori nu, dar cu pesimismul credeti ca ne urniti din case? Sau cu critica asta la adresa noastra? Sau cu chemarea la proteste violente? Peste tot suntem injurati, facuti lasi si prosti deseori de voi cei care v-ati asumat sa ne informati corect, dar Pr. Iustin Parvu a spus "Dar, deocamdată noi ne-am înjugat la răbdare, aşteptare, credință şi nădejde – armele creştinului. Poporul nostru este aşa de blând şi smerit cu inima şi, folosind aceste arme, va birui. Stăpânii lumii, masoneria, se vor împiedica de virtuţile creştine şi vor pierde. Forţa satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândeţea şi smerenia creştinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul, dar principiile morale creştineşti nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forţă materială care să doboare credinţa creştinilor."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa va rada de pe fata pamantului, o sa va calce marxistii in picioare. inca vad ca-i subestimati. nu v-a chemat nimeni la proteste violente, dar e inadmisibil sa nu protesteze nimeni macar pasnic atunci cand se instaureaza cea mai crunta tiranie din istoria acestui norod imbecil

      Ștergere
    2. Pff...când îți violează corpul și sufletul - nu mai e de stat că o fi, că poate trece...Aici e de luat la fugă. O spune și biblia în apocalipsă. Voi să stați până vă pune diavolul la zid...

      Ștergere
  8. Va salut dl.DAN.Tot respectul pt.analizele zilnice si tinerea la curent cu ceea ce este si ce ar putea fi.Variante pot fi o gramada a ceea ce s-ar putea intampla, dar la o intrebare care nu-mi da pace de la inceputul "porcariei" nu pot sa-i gasesc un raspuns cat de cat plauzibil.Poate puteti sa va spuneti parerea cum vedeti asta.Daca tot merg pe "terapia stransului surubului", putin cate putin, pt.restrangerea tuturor drepturilor si libertatilor, de ce mama dracu'nu au facut-o de le inceput ? Aveau si au toate parghiile in mana, ma refer la parghiile si mijloacele de constrangere in combinatie cu experimentarea fricii la nivel global.Ceva ii incurca si nu stiu ce ? Care este diferenta intre a aplica ceva ce ai planuit pas cu pas sau dintr-odata ? "Valsul" asta criminal cu lock-down-relaxare-lock-down-relaxare-lock-down cui i-ar folosi ? Pentru ei este doar o pierdere de timp.La ce le-ar folosi daca tot nu mai au rabdare ? Ca de incalcat au incalcat tot ce se putea.Multumesc anticipat in caz ca m-ati putea lamuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru că vor să-i facă pe oameni să aleagă singuri injectarea demonică prin diverse amenințări, condiționări, minciuni de guvern și un continuu spectacol tv fals. Ceea ce spun vine din interpretare creștină, cînd alegi singur îți iei o vină, cînd ești injectat împotriva voinței ești într-un fel nevinovat. Spun asta fiindcă toată nebunia asta fals pandemică are un substrat religios, satanic. Nu înseamnă că nu e posibil să treacă și la injectare cu forța, armată.

      Ștergere
    2. le era frica dd reactia norodului. acum si-au dat seama ca n-au de ce sa-si faca griji, norodul e complet inert si imbecil asa ca merg tare in full-blown tyrrany. nu va dura prea mult si asa-zisa "democratie" va ramane doar o amintire nostalgica izolata intr-un colt ascuns al mintii, departe de privirile scrutatoare ale Big-Tech+Big-Brother

      Ștergere
    3. Dacă măsurile de azi ar fi fost aplicate de la început, ar fi fost un eșec, pt că oamenii s-ar fi opus. Așa că au făcut pași mici, așa ni s-a părut nouă! "Ei, nu-i problemă dacă stau o săptămână acasă, lasă că e iarnă și pot purta masca, tine cald, e doar un moment neplăcut, o să treacă, lasă că vine primăvara și va fi bine, pasarelele vor cânta, soarele va străluci iar"...blablabla
      Pas cu pas spre.... haos
      Ordinea se crează in haos.
      Acest dans macabru a fost mai mult decât necesar ca să ne ia mințile, să ne buimăcească. A fost creată dezordine și au fost date ordine contradictorii în mod expres, un scenariu scris de cei ce cunosc f bine psihologia maselor.
      Gaslighting
      În toată această agitație și dezordine, ceea ce rămâne sigur este accidentul, boala sau moartea. Cei care încearcă să rămână lucizi, au un sentiment de neputință și invazie care pare să-i copleșească și să întoarcă totul cu susul în jos în jurul lor. Prin urmare, pentru aceștia, este nevoie sa depună mai multă muncă, mai mult efort decât înainte, pentru a putea vorbi despre asta, pentru a-i face pe cei din jur să mediteze asupra situației actuale.
      Cine consideră că vremurile noastre sunt normale sau ușoare este beat sau drogat, poate mort.
      Să fim lucizi
      https://youtu.be/NMgol_8jz9k
      Mai multă disciplină ajută întotdeauna.

      Ștergere
  9. V-as ruga, daca se poate, sa postati raspunsul dvs. si pe telegram.

    RăspundețiȘtergere
  10. PATRIOTII SI NATIONALISTII ROMANI SUNT SUB ASEDIU!
    Mulți dintre aceia care au fost în Piata Victoriei pe 2 octombrie au fost bolnavi sau și mai rău le mor prietenii apropiați sau chiar rude.
    Cineva în seara de 2 octombrie afirma faptul ca a simțit niște picături pe față.
    Se lucrează parapsihologic și după un plan bine instrumentat.
    EXTERMINAREA POPORULUI ROMÂN
    P.S. Stie cineva unde sunt structurile de forță care apară POPORUL ROMÂN, sau sunt și ei părtași la GENOCID?
    P.P.S.
    -Duminica a fost omorât în spitalul de pneumonologie Narius Nasta, prietenul nostru Tano Dan Alexabru;
    - Azi a fost găsit rece, un prieten al echipei, avea 41 de ani;
    -Prietenul nostru Rafael, sufletul sectorului 5, încă se zbate sa trăiască, doctorii nu au explicații medicale;
    -Prietenul nostru D și soția lui abia au scapat după ce au tușit cu sange;
    Prietenul nostru O, care a stat pe scena lângă Diana Sosoaca, este căzut la pat in stare grava;
    -Ora 15:10. Am aflat de incă unu dintre noi care a participat la protestul din 2 oct și este în spital.
    Am uitat de mine 😢, toată familia mea, pe parte femeiasca este în spital sau la pat ( NU AU COVID!).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost pe 2.10 in piata un grup de mai multe persoane, dar nu am avut nimic, nu am simtit nici picaturi pe față. Nu imi explic în schimb de ce pulverizează primăria contra țânțarilor noaptea, în octombrie.

      Ștergere
    2. 14.26 ia lasa mie aici nr. de telefon !

      Ștergere
    3. Nu neg ca sunt atacuri energetice si PSI asupra noastra. Am simtit-o si eu de multe ori. Dar v-ati gandit vreodata ca nu totul este atac si ca mai primim si ce meritam ca popor? Stiti bine, crestini fiind, ca mai culegem si ce merităm.
      Cu teoria conspiratiei ati speriat poporul, care nu mai are curaj nici sa sufle pentru ca ati facut dracul prea negru si puternic. Iar dracu nu e puternic decat daca oamenii ii dau puterea lor prin fapte rele si gânduri rele, ura, indiferenta..etc
      Iar romanii nu sunt ușă de biserică. Chiar deloc!
      Chiar daca sunt curente pe net care propaga superioritatea rasei romanesti.
      V-a apucat nazismul? Atunci, luati ce meritati! Mergeti in Iad, la Hitler, sa aveti cu cine va inhăita! Nu sunt multi oameni cu mintea intreaga care sa vibreze pe undele de joasa frecventa ale urii, prostiei, trufiei, nazismului,razboiului.
      Pentru ca nu exista popoare inferioare si popoare superioare, sistemul de caste disparand odată cu venirea pe pamant a Lui Iisus. Ce faceti? Va intoarceti cu 2000 de ani inainte? Scrieti voi din nou matricea energetica a pamantului diferit de cum a scris-o Iisus?
      Va vreti popor ales? Pe ce baza?
      Atunci, daca sunteti mai presus decat Dumnezeu, luati ce meritati!
      Nicio entitate din Lumina nu va ajuta daca nu va reveniti la doaga si nu treceti la treaba ca sa va refaceti tara. Cu mainile, nu cu urlete in strada!

      Ștergere
    4. Hallo. Hitler nu este in Iad, chiar daca ti face placere sa crezi asta, ci este in Rai, si asta pentru ca Isus si-a sacrificat viata ca sa fim iertati de toate pacatele. Nu conteaza ca Hitler a fost cauza morti a cca 60 de milioane de oameni, si nici faptul ca Rothschilzi si Rockefeleri sunt responsabili pentru crimele facute impotriva a SUTE de MILIOANE de oameni (vezi victimele tuturor razboaielor organizate si finantate de aceste satane) ...important este sa crezi ca Christosul este Dumnezeul tau, asta chiar si in ultima clipa cand esti patul de moarte, si gata ai ajuns in Rai! Asa ca si Hitler este tot in Rai, ca doar pentru asta s-a sacrificat Christosul

      Ștergere
    5. @@@Robert G,din ce organizație faceți parte?

      Ștergere
    6. @PM, lasa-l in pace,e extrem de
      Dangerous..

      Ștergere
    7. Robert G,Şi diavolii cred,prietene,dar nu fac voia Lui!

      Ștergere
  11. Tot ce prefigureaza aici autorul nu tine de fictiune, ci de realitate. Da, asa se va putea intampla. Ei vor apasa tot mai tare pe acceleratie, iar vechicolul pe care il conduc se indreapta spre prapastie. Daca nu se va putea sa fie inlaturati de la conducerea acestei dracovenii, atunci va trebui sarit din mers, cu toate riscurile, pentru a-i lasa pe dementi sa se autodistruga.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sigur, o să ne ajute mult comenzile prin Telegram după ce se va lua curentul cu zilele (ceea ce urmează, vezi Libanul, situatia alimentara din USA și ănchiderea la coteț ca-n Australia)... sigur o să ne ajute ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă gandesc la instrumentul asta strict pentru a facilita intalnirea dintre cei care au ceva de dat si ceilalti care vor sa cumpere. Dupa ce l-ai cunoscut pe nenea cu brânză, tanti cu ouă s.a.m.d. nu mai ai nevoie de Telegram.

      Ștergere
    2. Ideea este foarte bună!Mă refer la aprovizionare. Dar dumneavoastră v-ați gândit ce veți face dacă vă închide firma pe motiv de lipsă certificat cobai vaccinat? Cu mașina personală nu mai puteți circula pe șoselele patriei din același motiv.Proviziile se învechesc, micii producători pe care-i cunoașteți vor fi vânați zi și noapte de hingherii sistemului. Angajații nu vă mai vin la muncă din aceleași motive. Vreau să spun că în situația creată de criminalii de la butoane banii nu mai folosesc la nimic.

      Ștergere
  13. afirmații nedovedite și/sau profund greșite pe care mi-ar place să le regândiți astfel ca întreaga postare, curățată de manipulare să își poată duce mesajul corect spre cei care o citesc. Dacă se poate, dacă nu, asta este!

    1. Cea proastă e cea pe care o știți toți: începând de luni nevaccinații nu mai sunt oameni.
    2. Un nimeni de pe stradă vine și anunță
    3. Statul de drept nu există.
    4. au băgat toată România la coteț!

    RăspundețiȘtergere
  14. ...dar de DUMNEZEU ai auzit ? Că dacă ne încredem în EL,pâinea și apa făgăduinței LUI nu ne va lipsi ?...depinde de ce pretenții ai !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan Iulia margareta florica Dar de Mos Craciun ati auzit?
      Sunt multi copii care cred in el, la fel este si cu credinta in Dumnezeu, dar ea este pentru adultii care au ramas cu mentalul la nivelul copilariei.
      Si eu as crede in Dumnezeu, doar ca nu stiu in care din ei, sa cred in Yahwe pe care criminalul Constatin cel Mare l-a pus in functie de Dumnezeul religiei inventate de el insusi sau sa cred in Dumnezeul veacului acesta = Satana, care singur se recunoaste ca fiind Lucifer, dar si "Fiul" lui Yahwe

      Ștergere
  15. E un raft din walmart, pe vremea cand erau goale. Acum nu cred ca se va ajunge acolo din nou, evident pt 'vacinati'. Multumesc pt articole.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este perfect realist ce este scris aici. Criminalii de popoare şi slugile lor adică toate structurile statale ale Lumii cu vreo 2 excepții, au declanşat un război generalizat împotriva tuturor popoarelor. Grupul planetar de bandiți internaţionali se simt singuri pe ei altfel o făceau mai cu perdea cum au făcut-o în trecut. Dar au ajuns şi ei la exasperare, s-au săturat să muncească generaţie după generaţie să ne mintă să ne înşele, să ne păcălească, să ne ucidă om cu om, acum au trecut la crimă engros. Ghinionul lor este că ucid pe proşti iar cei de care se tem de fapt se eschivează. În plus mai există și Dumnezeu care, din punctul de vedere al criminalilor care sunt atei, nu exista deşi at fi trebuit să se alerteze întrucât le-a stricat toate plănuirile mari de 2,000 de ani încoace.

    Doamne, ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati gresit, marii criminali ai popoarelor NU sunt atei ci sunt de religie Mozaica, la fel ca tot poporul Kazar din care fac parte acesta secta de kabalisti. Asa ca ei la fel ca toti kazarii si evreii au un Dumnezeu al religiei lor, si nu unul FURAT de la alte religii asa cum doar cred ca au crestinii

      Ștergere
    2. Bai Robert e adevarat ca tagma din care faci parte in situatia care v-ati intalni cu Dumnezeu i-ati cere buletinul ? Da sau nu ,simplu !

      Ștergere
    3. Imi pare rau pt.tine,atunci.M.L.

      Ștergere
  17. Subscriu total cu multumiri pentru sinteza oferita! ...si inainte de toate Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci,a început!Peste aceste condiții ,la care nici naziștii nu au avut curajul să-l gindeasca, îl aplică nepoții lor...Vine iarna,energie scumpă,gaze scumpe,drepturile omului mictionate,vine criza containerelor, inflația mare, remunerație mică,media latră,se pare după Antonescu și Sănătescu,militar prin ministru, fa-te că lucrezi și dă Doamne!Culmea este că lumea încă are ochelarii de cal,asta este,o să fie bine la Paște (le cailor),ne fură toată țara pe bucăți,sau o dăm noi cadou.Ghinion,cum spunea un președinte, să trăiți bine,cum spunea altul, măi animalelor,idem alt președinte.

    RăspundețiȘtergere
  19. https://gandeste.org/analize-si-opinii/bogdan-tiberiu-iacob-romanii-inconstienti-care-nu-se-vaccineaza-o-noua-imensa-minciuna-a-autoritatilor/122201/

    RăspundețiȘtergere
  20. Țara mea,o asociație a producătorilor alimentari din România

    RăspundețiȘtergere
  21. DD, de ce nu imi mai apar comentariile?

    Urasc cenzura, asa ca ne despartim aici.

    RăspundețiȘtergere
  22. Un studiu realizat de Cathrine Axfors și John P.A. Ioannidis de la departamentele de medicină, epidemiologie și sănătate a populației, știința datelor biomedicale și statistică, Universitatea Stanford, publicat în data de 13 iulie 2021, arata că rata de supraviețuire la Covid-19, pe grupe de vârstă, se prezintă astfel:

    0-19 ... 99.9973%
    20-29 ... 99.986%
    30-39 ... 99.969%
    40-49 ... 99.918%
    50-59 ... 99.73%
    60-69 ... 99.41%
    70+ ... 97,6% (ne-instituționalizați)
    70+ ... 94,5% (toți)

    Studiul poate fi citit aici:
    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.07.08.21260210v1

    Click pe "Full Text" sau pe "Preview PDF".

    RăspundețiȘtergere
  23. Asa este, de anul trecut stiam ca se va ajunge aici. Oamenii se organizeaza peste tot in lume, se fac mici comunitati de prieteni la tara, cu gradini/ferme, aparare impotriva hotilor. In Romania mai aveti sanse, mai rau e de noi, ceilalti, raspanditi prin lume, blocati in tarile unde traim, fara sansa de a ajunge in Romania. Va multumesc, domnule Diaconu si astept articolele dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  24. De fapt este invers. De luni se vor vedea adevaratii oameni, cei care nu isi vor indoi spinarea in fata dictaturii schwabiste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Floria D Mirea
      Hallo, Dictatura nu este schwabista, pentru ca si Germania este exact in acelasi kkt ca Romania, adica este o COLONIE americana condusa prin teleghidare de marile satane care conduc SUA din umbra, pe care prostii ii cred ca fiind "aliati lor strategici", cand ei de fapt sunt dusmanii intregii omeniri.
      Asa ca Germania nu este o tara independenta ci este cea mai puternica colonie americana care reprezinta si actioneaza exclusiv in interesele satanelor de peste ocean, iar nemtii sunt satui de dictatura ocupatiei americane care va trebui sa tina conform tratatului de pace, pina in 2099. De aici si incercarea Germaniei de a scapa de sub jugul american prin infratirea cu Rusia si cu China.

      Ștergere
  25. Ma uitam la V for Vendetta si nu imi imaginam ca vreodata in viata asta ar putea fi adevarata o asa situatie. Dar vorba aia, #rezistam.

    RăspundețiȘtergere
  26. Partida e deja pierduta, pentru ca de lupta nici nu poate fi vorba. Deznodamantul e deja anuntat si pe cale sa se realizeze. Supravietuirea, rezistenta alimentara e doar o amanare si nimic mai mult. Modelul de manual al Italiei va fi aplicat fara dificultate, e doar o chestiune de timp, foarte putin timp. Cand nu vei mai putea munci pentru ca nu esti vaccinat, vei fi lichidat uman si social. Vei avea de ales intre a supravietui vaccinandu-te sau a te sinucide social ajungand un om al strazii. Ne credeam puternici, dar nici chiar atat de puternici incat sa ne asumam o viata traita pe strazi. Game over: stomacul a invins, liberul arbitru ramane doar o idee interesanta din carti.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cum pot vedea pe telegram dacă nu vă am în agenda telefonică?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dai un click pe linkul din partea de sus a paginii ("abonati-va! t.me...") si te duce acolo (in canalul de Telegram). Nu uita apoi sa te abonezi ("Join Channel") ca sa-ti ramana acolo.
      Sper ca ti-am fost de ajutor. O seara buna!

      Ștergere
  28. pa na vaccinatii nu-s oameni. Daca ar fi oameni ar iesi in strada si si-ar cere drepturile. Ar fi respectati ca oameni.Asa au zero drepturi. Ce zic slugile alea de la guvernare : hai sa vedem iasa cineva in strada? daca e scandal dam inapoi , daca nu mergem inainte.Deci la vaccin , ca altceva nu meritati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza in Solutie iesitul in strada.
      Altceva conteaza.
      O sa va spun dupa.


      Pana nu-mi dati ce vreau,
      derdelusul e drum.

      Ștergere
  29. 26.octombrie - 1 deces la categoria de vârstă 20-29 ani, comparat cu 54 de pacienţi decedaţi VACCINAȚI peste 50 ani!!

    Un tânăr nevaccinat din categoria de vârstă 20-29 ani, nu are voie în mall, restaurant, hotel, etc nici măcar cu test NEGATIV ca nu cumva să ajungă la ATI și să moară, în timp ce un vaccinat 50+, cu o probabilitate de 50x mai mare de deces, poate circula nestingherit, fără restricții.
    De ce nu îi protejați pe cei 50+ în primul rând?
    O măsură fără logică, care imi arată clar că nu se urmărește degrevarea spitalelor, ci îi intereseaza doar vaccinarea, cu orice preț, prin constrângeri de genul acesta.

    Și apoi se miră de ce nu au oamenii încredere!
    Nu sunt antivaccinist, dar măsuri de genul acesta, fără sens, agresive, încep să imi dea de gândit, poate chiar urmăresc ceva!

    RăspundețiȘtergere
  30. Corina Dragotesc cea deșteaptă. Cum de nu s-a prins de minciună. A încantat-o "maimuțica". Ce să vezi, minciunica. Cum de noi, oameni obișnuiți, fără pretenții de mari intelectuali, am înțeles că ceva e în neregula cu toate aceste chestiuni despre viruși,lilieci, vaccinuri făcute peste noapte? Acum își face mea culpa. Păi, doamnă, e târziu și pentru voi vaccinații și pentru noi ăștia "inconștienți". Suntem toți în același mare "cazan cu substanță maro".

    RăspundețiȘtergere
  31. https://www.activenews.ro/stiri/O-lista-impresionanta-de-sportivi-din-intreaga-lume-decedati-sau-schiloditi-de-vaccin-si-un-VIDEO-pe-masura.-Publicatii-americane-si-germane-scriu-despre-numarul-neobisnuit-de-mare-de-jucatori-care-s-au-prabusit-pe-teren.-La-noi-OMERTA-170632

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)