vineri, 22 octombrie 2021

La început de drum


O să încep cu o știre legată de articolul de alaltăieri. Oficialii chinezi au negat că ar fi făcut teste cu o rachetă hipersonică. Cu alte cuvinte, ne-am liniștit. Oricum, așa cum a spus un oficial american, acea rachetă contrazicea legile fizicii. A doua oară ne-am liniștit. Putem să răsuflăm ușurați. Dacă și chinezii au spus și dacă și americanii au zis că e imposibil înseamnă că a fost doar un conspiraționist - recte eu - care a aruncat așa, o vorbă. Ce bine!

Doar că, între timp, chinezii au făcut un nou test, cu o nouă rachetă care „contrazice legile fizicii”. De data asta chinezii n-au mai negat. Dar nici n-au afirmat ceva. În general, în ultima perioadă chinezii nu mai afirmă nimic. Cei care afirmă sunt americanii. Exact ca URSS-ul pe vremuri.

Să vă dau o veste hazlie. Asemeni oficialilor comuniști care raportau producția record la hectar, americanii au raportat și ei că au testat cu succes arma hipersonică. Adică, spus în limbaj corporatist, „au acoperit gap-ul”. De asemenea, la ei racheta nu mai contrazice nicio lege a fizicii. Doar că, dacă te apuci să cobori spre rădăcina știrii, aproape că te apucă râsul. Dacă CNN-ul mai avea puțin și se jura că montează o cameră pe racheta-minune, mergând mai aproape de sursă, limbajul devine din ce în ce mai alambicat. Ideea care e? De fapt, în ziua în care Robinette s-a declarat îngrijorat de racheta chinezilor, cei de la Pentagon au anunțat că au testat niște repere ale viitoarei lor rachete hipersonice și că testele au fost pozitive. Când te-apuci să declari așa ceva, e clar că disperarea e mare. Păi reper poate fi și un întrerupător de la care se pornești racheta. Și care merge la fel de bine atunci când pornești o mașinuță de jucărie sau când dai drumul unei rachete intercontinentale. 

Că SUA și UE seamă din ce în ce mai mult cu lagărul comunist deja nu mai e o surpriză pentru nimeni. SUA seamănă izbitor cu URSS-ul, iar UE cu Europa de Est. Luați ca exemplu viralul „Let's go, Brandon!”. La început a fost scos de pe TikTok. Acum, cu o cerbicie demnă de fapte mai mari, YouTube șterge orice urmă de Brandon. În Canada, funcționarii publici nu mai au voie să pronunțe blestematul îndemn și nici altceva care-ar trimite spre bietul Brandon. Unde ați mai văzut o asemenea tâmpenie?

Mă uitam în politică. Deja mulți dintre republicani trec pe față de partea democraților. Cei care se opun fățiș noului comunism sunt excepții. Discursurile le sunt trecute sub tăcere și din ce în ce mai mulți se refugiază pe platforme alternative. Spre exemplu Telegramul e plin ochi de republicani, fie că sunt jurnaliști, oameni politici sau simpli admiratori.

Imaginați-vă că demența serviciilor secrete a ajuns atât de departe încât au dat ordin să-i spargă rețeaua socială a lui Trump înainte de lansare. Nu se știa nici URL-ul, dar au găsit un tembel care să anunțe că a spart rețeua întrucât a ghicit URL-ul. Măi să fie, atât de intuitivi au ajuns securiștii?

Ceea ce vreau să vă spun este că avem ghinionul să fim din nou parte a unei tiranii demente. Nu știu cum facem noi, dar de fiecare dată ne băgăm cu voioșie în rahatul cel mai mare. Așa am făcut toată istoria, din păcate. Sau ăsta o fi fost destinul nostru.

Ce e mai rău abia acum începe. Ați auzit probabil măsurile tembele care se vor lua împotriva nevaccinaților. E doar începutul. Începutul unor vremuri tulburi din care Dumnezeu știu când și care vom mai ieși. Începe tirania, dragii mei. Într-o oarecare măsură și noi suntem de vină, dar n-are sens să stăm să împărțim acum vinovățiile. Vine teroarea, vine frigul, vine foamea. Ne vom transforma în neoameni. Unii deja au făcut-o, mulți alții o vor face. Vin vremuri grele. Fiți tari!

În comunism trăgeam speranța la cei de dincolo de cortină. Acum nu mai există niciun dincolo. Mă rog, există un dincolo, dar el nu face parte din lumea aceasta.

16 comentarii:

  1. In mare iti dau dreptate , dar nu se poate face nimic daca nu se aplica politica pasilor marunti :
    'daca va vaccinati 40% scapam'
    'ne scuzati , am gresit, 50% , deci mai vaccinati-va va rog inca 10%'
    'stiti s-au mai facut niste studii si trebuie sa fiti intre 60-70% vaccinati'
    'ha, ha , ha ati luat teapa ca pe astia ce-au ramas ,sint putini si-i vaccinam cu forta ...iubiiiii si uraaa'.
    Deci fara bani si spitale si mincare.Exact ca in Italia.+ pasaport verde a la Zelea Codreanu.
    REMARCATI CA NU S-A SPUS NIMIC DESPRE RAPEL ETC.
    .. ei bine ..acuma daca tot 'am reusit sa va convingem' sa va vaccinati si ati devenit cuminti avem o veste minunata :
    O SA EXERSAM ASTA DE MACAR 2 ORI PE AN!
    PS. cu aia care mai ramineti
    PS la PS: ca de aia am pus un jeneral in fruntea guvernului sa nu miste nime'.
    La noi la romani asa e moda , vezi Mihai Antonescu , ca-s vrenuri nasoale

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pasaport verde a la Zelea Codreanu?
      vezi Mihai Antonescu? - fost ministru de externe
      De unde le scoti baiatule ?

      Ștergere
    2. Ba esti prost de unde ai scos "pasaport verde a la Zelea Codreanu", cand a impus acest martir ceva romanilor, el sau adeptii idealurilor lui. Stii macar ca au fost masacrati timp de peste 30 de ani (27-64) de trei regimuri (carol2, Antonescu si bolvevici)? Pune mana pe carte inainte sa scoti ceva pe gura.

      Ștergere
  2. Nu va fie frica de nimic, nu va temeti de boala, nu va temeti de moarte.
    Rugati-va lui Dumnezeu si veti trece cu bine orice situatie.
    Nu uitati: lista mortii nu este niciodata gresita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa e inainte de venirea lui Mashiach!
    Ghici ce ajuta, daca e asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va ziceam intr-o postare mai veche (o gasiti aici)

    https://trenduri.blogspot.com/2021/09/am-ajuns-la-capatul-rabdarii.html

    Ca e posibil ca scopul acestui "vacin" sa fie generarea unui MARCAJ care sa fie simplu si usor de citit cu un echipament.

    Se pare ca nu doar mi-e mia venit ideea asta....
    Urmatiti aici ....
    https://www.activenews.ro/covid-documentare-video-covid/Ati-primit-CODUL-Experimentul-pe-Vaccinati-si-Nevaccinati-de-care-veti-auzi-in-curand.-AVANPREMIERA-VIDEO-PRIMUM-NON-NOCERE-170174

    https://rumble.com/vnyghx-primum-non-nocere-trailer-romana.html

    hm... interesant...

    Mi sa parut f.f. suspect faptul ca oricat de sus ar fi limita de vacinare ( in unele tari de 90 si ceva %) tot nu era de ajuns si autoritatile fortau limita spre 100%....

    "Prietenii stiu de ce !!"



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfizer spune că este necesar un rapel pentru cei care nu au murit încă din primele două.

      Ștergere
  5. Apropo de chinezi si (unii) americani, in special aia de conteaza.

    https://twitter.com/RichardHanania/status/1450968792243208194?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1450968792243208194%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.unz.com%2Farticle%2Fthe-racial-reckoning-just-looking-around%2F

    RăspundețiȘtergere
  6. Alerg prin Valea Morții dar nu mă tem, căci cu mine este Dumnezeu! Psalmul 23:4.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numele lui nu trebuie chemat des, pana ce o sa te ajute el ai gija cum te joci cu Satana din ftaza ta. Da el ne da increderea in noi si nefrica de necurat. Insa pana o sa ajungi la el o sa trebuiasca sa faci lucrurile pamantene.

      Ștergere
    2. Problema este ca nu știm cărui Dumnezeu sa ne rugam!
      Sa ne rugam la acel zeu pitic al unui popor de pastori izraeliți care a ajuns Dumnezeul Atotputernic dupa ce a fost numit in aceasta funcție de un imparat Roman care l-a detronat pe Zeul vietii = Zeul Soare =Soll Invinctus l-a pus in loc pe acest Yahve, pina atunci total necunoscut!
      Oare chiar putem sa fim atât de naivi încât sa credem ca un împărat criminal a putut face schimbări atât de mari in ceruri?
      2 Sau sa ne rugam la "Fiul" diabolic a acestui Yahve, care a fost azvârlit pe pământ (Vezi Apoc 12.12) pentru ca voia sa-l detroneze pe Dumnezeu din ceruri, fiu care singur se recunoaște ca fiind Lucifer (vezi Apoca.22:16) (nume cu care este slavit anual de Sfintele Pasti la Vatican) fiu care si-a continuat opera de potrivnicie fata de tatăl sau ceresc, nu numai desființandu-i legea divina, pe motivul ca era veche, dar a adus oamenilor "mantuirea" printr-o lege noua, care desfiinteaza Legea lui Dumnezeu, lege prin care toti criminalii pot ajunge in rai, cu conditia sa-l recunoasca, el (Lucifer) ca fiind Dumnezeul lor. Pentru ca el, chipurile, s-a sacrificat pentru iertarea pacatelor tuturor pacatosiloror, si iata ca acest "fiu" este slavit in biserici ca fiind Dumnezeu(veacului acesta). (vezi 2 Tesaloniceni 2:4)
      Scuze pentru ca mi-am permis sa dau linkuri catre verseturile din Biblie, dar am facut-o ca sa nu credeti ca eu as fi luat-o razna, ci acela care a scris aceste randuri in Biblie)
      Este clar ca traim intr-o lume care condusa exact de Satana ...care este Dumnezeul Veacului acesta (= veacul Noului Testament) vezi Corinteni 4 4.
      Revin la intrebare; Carui dumnezeu sa ne rugam?
      Nu cumva la acela pe care dulgherul si rabinul Isus (care nu a ajuns sa fie un Christos) ne invata ca acel Dumnezeu Sfant traíeste chiar in noi insine (1Corinteni 3.16.) ?
      Daca ati inteles mesajul meu, inseamna ca ati inteles ca nu prin rugaciuni se rezolva problema, ci aparandu-l pe Dumnezei adevarat care traieste in voi si copii vostri, si pe care niste slugi ale Satanei vor sa-L ucida, ucigandu-va pe voi. Iar cine accepta de buna voie sa fie ucis Dumnezeul din el insusi, fiti siguri ca nu vor avea nici viata vesnica si nu au ce cauta in rai.
      Asa daca sunteti barbati si adevarati iubitori de Dumnezeu, aparati-va viata voastra, si a copiilor vostri, si la nevoie sa va sacrificati vietile pentru a-l apara pe adevaratul Dumnezeul care traieste si in copii vostrii, care sunt prea slabi sa se apere singuri.
      Asa ca gata cu smiorcaiala si cu rugaciunile inutile, ci treceti la fapte eroice, si chiar la propriul sacrificiu SFANT, pentru a-l apara pe Dumnezeu, asa cum si-au sacrificat vietile Sfintii Religiei crestine.

      Ștergere
    3. EXISTA UN SINGUR DUMNEZEU!
      DACA NU STII O SA AFLII SIGUR, E BUNE SA AFLI, SA STII CAT MAI REPEDE.
      AMEN!

      Ștergere
    4. Gergelusule, tu cu luminita ta interioara si himpersonala, pacat ca la mansarda n'ai nici macar de un chibrit. Ba da' zi acuma ce esti, quaker (aia mai o dau cu luminita), intercostal, martor al stalpului electric, ce ?

      Ștergere
  7. Daca e cu tine Dumnezeu nu te primeste in valea respectiva,parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dane dar oare unde-or disparut latraii din comentarii?Anjela stie tot, tampita aia Aurelia etc.Doamne bine-i cu sectiunea asta de conentarii

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta cu robinette, n'o stiam :) cum ca nu numai tiganii isi iau nume artizanale... :)))

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)