luni, 25 octombrie 2021

Legile proștilor care ne conduc sau „unde ne aflăm noi în toată această ecuație?”

Sunt un om cu nevoi simple. Cheltui lunar cam 10 000 lei”. Asta spune actualul Ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, care nu-i doar prost, ci și agramat. Că omul e varză se vede de la o poștă. N-are habar cât s-a împrumutat România, n-are habar cât e salariul minim, n-are habar ce-i aia inflație, dar e ministru! Și nu unul oarecare, ci chiar la Finanțe. De ce? Pentru că acolo e nevoie de un prost, astfel încât șmecherii care încasează comisioanele să-și poată face treaba în continuare fără deranj. Prostul e bucuros că e ministru, asasinii economici își fac treaba. Și toată lumea e fericită.

Criza sanitară e și ea motiv de explozie a prostiei în public. Cum altfel poate fi caracterizată afirmația lui Arahat: „Românii nevaccinați care ies din case după ora 22 se pot îmbolnăvi”. Bă, ești prost??? Cum să scoți asta pe gură? Înseamnă că n-ai creier.  Dar stați ușurel, că nu se termină aici. În domeniul sănătății fiecare are dreptul să-și spună părerea. Inclusiv fufeturile-vedete ale PNL. Bunăoară Gorghiu, interpelată de un internaut despre siguranța vaccinurilor răspunde halucinant: „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta”. Asta a fost cumva o „replică peste timp” pe care i-a dat-o lui Turcan, cea care a scos păsărica la vedere afirmând că e necesar ca „omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”. Ce să spui? Spui Doamne Ferește și scuipi în sân. Mă rog, Turcan e un monument de prostie. Vă dați seama cât a stat ea, săraca, pentru a trage concluzia că „oamenii săraci duc lipsă de bani”. Văzând-o cu câte emfază își pronunță concluziile docte aproape îți vine să crezi că a ajuns la o stare de flux similară bătrânului Arhimede care alerga pe străzi strigându „Evrika”.

Vă vine să râdeți? Știu. N-am pomenit de Plăvan, șeful lor suprem întrucât nu ne-ar ajunge un volum pentru a-i expune prostia. Ca să fie treaba treabă, în timp ce suptalternii(sic!) săi au o prostie cu o anumită tentă de umor, Plăvanul e dotat cu o prostie bolovănoasă, deranjant-agresivă. Astfel, când îi vezi figura bovină parcă îți vine instinctiv să-i dai un par în cap. Nu de alta, dar la fiecare imagine pe care-o văd cu el îmi vine-n minte caracterizarea sa: „neprecaut de prost și crizator”.

Dacă luăm la bani mărunți întreaga clasă politică, observăm că e plină ochi de proști notorii. Nu cred că greșim dacă spunem că suntem reprezentați de cei mai proști dintre noi. De mult nu mă mai întreb care-i motivul. Știu că prostul, pentru a putea supraviețui, are nativ o doză de ticăloșie direct proporțională cu prostia sa. Cu cât ești mai prost, cu atât ești mai ticălos. De aceea putem spune că suntem reprezentați nu doar de cei mai proști dintre noi, ci și de cei mai ticăloși. „Avantajul” democrației.

Probabil vă întrebați unde suntem noi în toată această ecuație? Noi suntem peste tot deoarece toate ticăloșiile făcute de șleahta asta nemernică trebuie plătite cumva. Iar noi suntem cei care plătim. Plătim pentru a fi lăsați în pace. Așa ne place să spunem. Doar că vă întreb sincer: ați încercat vreodată să înțelegeți psihologia cerșetorului? Prima dată vine la tine spășit, încearcă să-ți spună o poveste care să te facă să bagi mâna în buzunar. Dacă-i dai, a doua oară va veni la tine țintă și-ți va spune doar concluzia poveștii. Știe c-o știi. Și mai știe ceva, anume că-i dai. De-aia nu se mai chinuiește. Odată obișnuit nu-ți va mai spune nicio poveste, ci te va lua familiar cu : „Dă-mi și mie!”. Iar dacă-i dai mai puțin decât se așteaptă e capabil să te înjure.

Cam la fel e și cu politicienii. Prima dată vin la tine așa, proști și spășiți cum îi știm. Te roagă să le dai votul și tu li-l dai, cu ușurința cu care scoți un leu din buzunar ca să scapi de-un cerșetor puturos. Doar că, odată cu votul, le dai și ceva din independența ta. Îi pui șefi peste tine, peste viața ta. Și așa ajungi dependent de niște cerșetori care, prin votul tău, se fac stăpâni peste tine, peste buzunarul tău, peste familia ta, peste întreaga ta existență. Mai mult, structural, statul desenat de societățile prezentului îi permite politicianului să facă tot ceea ce vrea fără să răspundă. Știu că mă vor contrazice vehement vreo câțiva dintre cei mai paraleli cu realitatea, dar dacă veți avea curiozitatea să răsfoiți Constituția, veți observa că în art. 72 se specifică: „Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului”. Am îngroșat ceea ce e esențial de înțeles. Cu alte cuvinte, dacă un parlamentar votează ca de mâine să fiți sclavi, nu va putea fi tras la răspundere pentru ticăloșia sa. Culmea e că, lipsa răspunderii este întărită de un alt articol, anume 69, în care se spune că „orice mandat imperativ este nul”. Așadar nu poți încheia un contract cu un parlamentar prin care să-i spui că te votez, dar ești obligat să votezi într-un anume fel. Vă întreb așadar: de ce se mai fac alegeri? Nu e limpede, sistemul e special gândit să fie putred! Nici nu-i de mirare de ce ajung toți neica nimeni să ne reprezinte!

În același fel este gândită și legea referendumului. Acesta este decizional doar în privința modificării Constituției sau a demiterii președintelui. În rest este consultativ. Ce înseamnă aceasta? Că se face absolut degeaba întrucât Parlamentul nu e obligat să pună în aplicare rezultatul referendumului.

Luând la puricat întreaga structură a statului de drept veți constata limpede că întreaga democrație e o făcătură. Chiar și în ceea ce privește răspunderea treburile sunt făcute special pentru a încuraja hoția. Dacă un politician ia șpagă pentru un anumit vot, de anchetat e anchetat dacă binevoiește un procuror. Păi cum vine asta? Eu l-am votat, el mi-a afectat mie interesele, dar de anchetat îl anchetează o terță parte care nu are treabă cu mine. Și asta dacă acea terță parte vrea! Înțelegeți ticăloșia? 

În mod normal dacă un politician e votat de mine, ar trebui să aibă un contract cu mine. Adică mandatul său să fie imperativ. De asemenea, votul n-ar trebui să fie secret decât dacă așa decid eu. Asumarea votului, marcată ca atare, ar trebui să vină la pachet cu controlul și cenzurarea activității acelui politician. Doar așa treburile ar putea fi clare. Iar în ceea ce privește judecarea activității unui politician, de asemenea aceasta ar trebui să fie apanajul celui care l-au votat: n-ai votat cum ți s-a cerut, la pușcărie! Și nu printr-o procedură care să implice o terță parte, ci direct, prin votul celui care l-au votat. Să vedem dacă atunci când știi că poți fi băgat direct la pușcărie îți mai arde de rahaturi legate de „binele tuturor” sau ticăloșii făcute la vedere.

Așa cum arată statul acum, noi suntem doar obiect al ticăloșiilor politicienilor. Schimbările pe care trebuie să le impunem sunt cele menite a muta electorul de la periferie, din subordine, direct la butoane, ca centru absolut al interesului politicianului. Aceasta însă nu se poate face decât printr-o schimbare din rădăcini a statului, în care controlul să se exercite de jos în sus. Fără asta nimic nu va funcționa!

33 de comentarii:

  1. Corect. Pentru sensul uman al unei societati umane. Omul insa, needucat, Imoral in subconstient alege numai binele, asa zisul bine personal nu colectiv. Varfurile tocmai acest lucru il folosesc in ...interesul direct, unilateral_individuala. Este o gasca bine organizata ce a exportat modul sau de a intelege in toate nivelele sociale. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  2. Democrația participativa de tip englezesc care are peste o jumătate de mileniu s a dovedit asa cu arătați și dvs total ineficienta. În zilele noastre când orice om are un telefon și poate sa și manifeste o reacție printr un vot de tip sms atunci un sistem democratic de tip participativ se impune. Cred ca Marea resetare va veni cu noutăți revoluționare în acest domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  3. " Aceasta însă nu se poate face decât printr-o schimbare din rădăcini a statului, în care controlul să se exercite de jos în sus. Fără asta nimic nu va funcționa!"
    Vă contrazic dle Diaconu! Fara Dumnezeu nimic nu va functiona. Dumnezeu insemnand la nivel de om: orice fac rău platesc.
    Iubirea este Hristos si inseamna constiinta extinsa pe mai multe niveluri vibrationale. Spiritul extins nu are nevoie de bici pe spinare pentru ca face bine pentru ca stie ca asta trebuie sa faca.
    Se plateste pe generatii intregi raul facut.
    De acolo vine si degenerarea omului: plateste tot ce au facut gresit stramosii sai.
    Este valabil si in varianta pozitivă: tot ce fac bine se intoarce la mine si urmasii mei.
    La ce va asteptati de la hoti? Sa dea inapoi ce au furat? Ei, aș! Hotul nu crede in Dumnezeu si ce stie sa faca va repeta la infinit, numai ca isi stileaza metodele de a fura. Marketingul este una din metodele prin care hoțul te fura. Iti vinde un produs prost ambalat in staniol " fermecat". Cum sunt cremele care te transforma din octogenar cocosat in tinerel zvelt si viril.
    La nivel de spiritual, hoțul iti vinde o minciuna ambalata in promisiunea unei iluminari vandute in cateva cursuri. Circula o vreme prin grupuri cartea " Ghidul iluminarii pentru lenesi"!!!
    Nu e nicio diferenta intre marketing, NLP, reiki, radiestezie, vrajile facute de piranda si vanzarea indulgentelor papale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar Piramida are phtere,ceva?
      Dar Base era cretin cand l a folosit pe Aliodor Manolea ?
      Dar sasul ce are echipa de aparare anti para e visator si el ?
      Pe firul asta tu esti singurul cunoscator, un sfanta ce mai.
      Tara naiv mai esti
      Sau ne crezi..
      Sau asa v a mers

      Ștergere
    2. Nu sunt sfant. Vrajitoria e veche pe pamant si se foloseste la greu. Dar asta nu inseamna ca este bine sa o folosesti. Pentru ca tot tu si urmasii tai culegeti roadele stricate ale proastei alegeri.
      Poate ai uitat de ce a fost distrusa omenirea de mai multe ori...
      In lupta pentru putere se pun la bataie toate metodele. Intunericul nu lucreaza niciodata curat. Aliodor si-a folosit " darurile" in scop malefic si va ramane fara ele. Daca nu cumva deja a ramas. Plus ca s-a facut frate cu dracu si nu trece puntea in lumina.

      Ștergere
    3. Oricătă protectie para ar avea Iohannis, de platile karmice nu il vor apara nici toti paranormalii lumii. Nici pe Basescu. Protectiile reiki sunt un fel de scut care te separa de restul, de Intreg. Iar nu tot ce se intampla rau este atac energetic. Multe sunt plati karmice, adica un fel de cules al roadelor pe care le meriti. Si nu exista nicio protectie care sa te apere de Dumnezeu!
      Cand iti vine " clipa", poti fi ascuns in buncăr si tot iti vine moartea. Asta e prostia oamenilor ca Basescu sau Iohannis: se cred vesnici.

      Ștergere
  4. Să admitem că la un moment dat clasa politică modifică Constituția și o face boboc. Se inventează o plandemie după care vine un guru constituțional și afirmă fără echivoc că „e prea târziu să vorbim despre legi”. Și tot acolo am ajuns. Și când te gândești că spurcăciunea asta a vegheat la „măreția dreptului”, îți vine să pui mâna pe obiecte contondente.
    https://www.bugetul.ro/augustin-zegrean-despre-impunerea-noilor-masuri-restrictive-intr-un-stat-de-drept-cum-se-pretinde-romania-orice-drept-poate-fi-limitat-dar-numai-prin-lege-eu-invoc-dreptul-meu-la-viata/

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi e o zi trista pentru mine. Aia cand DD isi ia INFORMATII DE PE BURTIERA ANTENEI 3.

    Nu ca ar fi ministru asta vreo scula, dar nu a declarat asa ceva.

    Omul a spus ca “nu stiu , sunt un om cu nevoi simple si nu ies la restaurant”. ca raspuns la intrebarea cat cheltuie pe luna.

    Apoi astia de la Antene au calculat ei ca salariul de ministru e 10k si zbang au pus burtiera “sunt un om cu nevoi simple, cheltui 10.000 pe luna”, burtiera care s-a propagat pe tot facebook-ul, redditul si trenduri economice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atat ai retinut? Dar ca habar n'are cat e salariul minim sau ca e pus acolo de tovarasi pt stat de sase la furaciuni...

      Ștergere
    2. Fals...A3 a datINTERVIUL...Istetul respectiv a rostit el insusi, cu subiect si predicat,aiureala aceea.
      Normal, antena , tv de stiri, a pus o ulterior ȘI pe burtieră, unde oi fi văzut o matale.

      Ștergere
  6. China va fi victima urmatoare, au vaccinat sute de milioane cu celule Vero e6 (HeLa). Sars-cov-2 nu a fost izolat niciodata, insa M. avium in pacienti covid-19 da. La fel si Chlamydia Pneumoniae in 2003 in pacienti cu Sars. Nu ar fi avut cum sa foloseasca nici 50000 de drone, factori aleatorii precum vantul. Agentul patogen vine din atmosfera, odata cu ploile meteorice (Tauridele si Perseidele in special), fiind la origine praf cometar, de aceea mastile si carantina sunt inutile. Oxid de grafen in partea solida care este sub 1% din continutul vaccinului. Partea cea mai toxica, dezastrul, este PSEUDOURIDINA din codul genetic care produce proteine si anticorpi izomerici.

    RăspundețiȘtergere
  7. TOTAL DE ACORD !! Dar pt asta ar trebui modificate foarte multe legi si siteme de functionare. Ar trebui modificat insui modul in care e construita si structurata societatea astfel incat structura sa fie construita de jos in sus - acum societatea in Romania si in Europa e construita de jos in sus. Acesta este unul dintre motivele pentru care Elvetia si Norvegia nu au intrat in UE, si acesta e motivul pentru care UK a iesit din UE. Societatile lor erau obisnuite sa functioneze de jos in sus si controlul se facea la BAZA!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi problema majora este ca la fel de prosti si ticalosi cum sunt conducatorii de "sus" ... LA FEL de prosti si ticalosi sunt si oameni simpli de "jos"

    Asha ca o sa vezi ca vor vota participativ exact la fel in defavoarea lor majoritatea oamenilor.

    Meritocratie nu exista azi, 99.9% din cei cu diplome au copiat, furat cu Wathatssapp la examene sau copy paste la doctorat. Doctorii sunt rai si incompetenti, procurorii ce sa mai zic "paradesc la om", inginerii fura la examene si nu stiu nimic, serviciile au tradat tara de mult.

    Mai sunt 2-3 oameni OK pe undeva ascunsi la un subsol in o debara la corporatii si la unele institutii, uneori pe cate un forum si cam atat

    Cu asta nu se mai face primavara.

    Vremurile buna aduc oameni lasi, prosti, ticalosi, acestia aduc vremuri rele care dupa un timp aduc oameni cu "oua", curajosi si intelepti

    Problema e ca dureaza sute sau mii de ani pana apar din nou oamenii inteligenti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e precum spui, pai eu in afara de mine nu mai vad unul cu adevarat inteligent, sa bata straterestrii, sa opreasca asteroizi,sa controleze tot ce misca prin puterea pe care ne-a dat-o Dumnezeu !
      Cand aveam 3-4 ani eram mai prostut si mergeam pe stiinta; faceam in cap in20 sec. inmultiri de ordinul miilor.
      Mai apoi am inceput sa fiu interesat de Gravitatie,transcederea timpului,invierea ,,mortilor''
      prostii d astea

      Ștergere
  9. Problema mai este inca una, toti stim inca de pe bancile scolii ca in stat exista 3 puteri (legislativa, executiva si judecatoriasca) si nimeni nu ne spune de inca 2 puteri ierarhic mai sus ca cele 3, si anume Puterea Ideologica, si Puterea Conceptuala. Cea mai mare putere este puterea Conceptuala, ea este aceea care elavoreaza si dezvolta conceptele de stat si alte modele de conducere (liberalism, monarhism, capitalism, comunism si alte ismuri) iar functiile puterii ideologice e sa redeie conceptul intr-o forma atragatoare pentru berbecii si oile din grajd, ca acestea la rindul lor sa mearga la vot cu lozinci de genul "Econimia de piata este viitorul" iar altii sa spuna "Economia in baza planului este viitorul" cind de fapt Planul este vectorul economiei in cotro merge statul iar Piata este cum se va realiza planul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu .."teoria". In realitate "planul" nu este "controlat", directionat si redirectionat. Factorii din "piata" sunt atat de multi si imprevizibili ca "planul" este inlocuit de variante si variante la variante. La ce mai foloseste teoria cand totul este un conflict intre orgoliul individului, interesul comunitatii, al societatii umane si natura (viata) in general. De milioane de ani exista aceasta "intrecere" pe care "omul" miraculoasa creatie, a imbogatit-o cu ...perfidie. "Teoria" a scris-o si o mai scrie. De secole "Practica" spune ca bate campii. Ce a uitat "omul"? A uitat sa se priveasca pe sine si semenii sai in contexul in care s-a nascut. "Planul" are un mic secret sugerat de cuvantul " supravietuirea", victoria cu orice pret. Ii place violenta, ii place sa domine, ii place aroganta, ii place manipularea si minciuna pentru ca inca le considera surse de bunastarea in evolutie. Vax populi.

      Ștergere
    2. De acord cu .."teoria". In realitate "planul" nu este "controlat", directionat si redirectionat. Factorii din "piata" sunt atat de multi si imprevizibili ca "planul" este inlocuit de variante si variante la variante. La ce mai foloseste teoria cand totul este un conflict intre orgoliul individului, interesul comunitatii, al societatii umane si natura (viata) in general. De milioane de ani exista aceasta "intrecere" pe care "omul" miraculoasa creatie, a imbogatit-o cu ...perfidie. "Teoria" a scris-o si o mai scrie. De secole "Practica" spune ca bate campii. Ce a uitat "omul"? A uitat sa se priveasca pe sine si semenii sai in contexul in care s-a nascut. "Planul" are un mic secret sugerat de cuvantul " supravietuirea", victoria cu orice pret. Ii place violenta, ii place sa domine, ii place aroganta, ii place manipularea si minciuna pentru ca inca le considera surse de bunastarea in evolutie. Vax populi.

      Ștergere
    3. Exact asa: competiția scoate uneori ce este mai urât din om: animalul de pradă. Dar bine ca se intampla asa. Mai bine la vedere " fiara" decat ascunsa in spatele unei măști de " sfant", pacifist, democrat, salvator. Din cand in cand, cad măștile si oamenii au ocazia sa vada ce se ascunde in spatele cortinei. Daca uita repede ce au văzut si continuă sa dea voturile sau ortul impostorilor, isi merită din plin destinul si isi continua evolutia prin suferinta, pe calea cea mai lunga spre Dumnezeu. Scurtaturile sunt la îndemână,dar, fiind alambicata si trufasa, mintea omului isi nascoceste singura potecile intortocheate.
      Unde-i prea multa minte e prezenta si prostia.

      Ștergere
  10. Domnule Dan Diaconu, eu nu mai inteleg nimic. Va rog sa ma ajutati.

    Mama lui Razvan Constantinescu a murit de covid. Domnul doctor a zis ca acesta nu este un virus mai periculos decat o gripa si ca nu are rost sa te vaccinezi. A zis si ca vaccinul nu e eficient.

    Acum cateva saptamani a povestit pe facebook ca mama lui a fost infectata cu covid de o doamna vaccinata. Doamna vaccinata nu a patit nimic, dar mama domnului dr. este acum moarta. A murit in doua saptamani de la infectare.

    Ce sa facem ca nu mai stim? E periculos acest virus sau este doar o raceala? Tinand cont ca acea doamna care a infectatat-o pe mama domnului doctor era vaccinata, inseamna ca acest vaccin functioneaza, nu-i asa? Trebuie sa ne vaccinam sau nu.

    Sper sa imi raspundeti si va multumesc din suflet pentru raspuns. Nu mai stiu ce sa cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te vaccinezi sau nu, tot mori.Toti murim.
      Important e CUM trăiești pana atunci.
      Dar daca matale intrebi "in clar" pe altii ce să faci cu viata ta...
      P.S. M-am facut ca nu vad soparlele.

      Ștergere
    2. Cam asa este, cei vaccinati sunt super raspanditori de virus, caci vaccinul este virusul delta http://jurnalul-militar.ro/2021/05/17/persoanele-vaccinate-raspandesc-particule-infectioase/?fbclid=IwAR3aoqZnteuQCl4FWFzz5AkaD3vavzaWEcUbOVQs8-YtmkqVAv_merVjBMI

      Ștergere
    3. @Anonim 21:19
      Nu ca as fi avocatul lui DD, insa un raspuns direct si transant (DA, sa NU) eu nu cred ca ti-l va da. Cel mult iti va spune care e alegerea lui, proprie si personala...

      Dar uite aici paragraful din finalul articolului din 11.10.2021 numit Ceea ce trăim și ceea ce vine:
      Vă mai spun ceva înainte de a încheia. Soluția pandemiei va fi un vaccin. Așa vă vor spune. Vaccinul va fi o armă redutabilă, acționând la nivel genetic și făcându-i pe cei care-l iau cu adevărat imuni la variantele suplimentare ale acestui virus care atunci va fi un super-virus.

      P.S. Ref la mama dr Constantinescu: daca a incaput pe mana medicilor care aplica ad-literam protocolul anticovid (cu intubare si pompare de oxigen rece in plamani... avea foarte putine sanse de supravietuire, chiar si daca avea 30 de ani... Parerea mea de ne-specialist.)

      Ștergere
  11. Presupunand ca lucrurile ar sta asa cum ati dori in prezent.
    Daca ar fi de ex 100 de alegatori pentru 1 politician si acesta ar avea de votat Da/Nu un proiect de lege. Iar dintre cei 100, 45 ar fi pt Da si 55 pt Nu, cum s-ar desfasura gestiunea votului politicianului?
    Probabil o solutie ar fi ca votul sa fie distribuit celor 100 de persoane, iar politicanul ar avea vot nul sau cel mult 1 singur vot in plus ca si om obisnuit.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am lasat trei comentarii si nu apare nici macar unu. DD verifica spam daca a intrat comenariul in spam? C

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Comentariile intra, dar apar cu intarziere pt. ca trebuie sa le moderez.
      2. Nu mai comenta ca anonim. Comenteaza cu un nume, astfel incat sa fii identificat(nu trebuie sa-ți introduci mailul sau alte date personale)

      Ștergere
  13. Virusul exista si este cu adevarat relativ periculos. Adica da poti sa mori. Dar si d ela gripa poti sa mori sa stii.

    Un virus de raceala (cam 30% din raceli sunt date de coronavirusi).

    Un virus care a evoluat natural (se intampla) sau care a fost ajutat "un pic" de Fauci prin NIH via Wuchan pentru ca sa devina mai periculos.

    Acuma multi oameni au murit de COVID desi erau bolnavi de cancer sau au facut AVC sau... asha a scris doctoru "competent". Stiu cazuri personal.

    Deci DACA ne luam dupa datele lor, la o incidenta de 16.86 la mie avem cam 1.6 la suta cazuri din care din cauza de proaste tratamente in spitale sub dimensionate mor la noi cam 50% ... adica 0.8%

    Acuma este tragica orice pierdere de viatza dar se intampla deja pt gripa si alte boli.

    Baga spitale mai multe si invermectina si arbidol si anticoagulante si mai putin oxigen si nu rmdesivir si sa vezi cum mor mai putini.

    Dar chiar si asha, DE CE DISTRUGI libertatea si economia a 99% din oameni pt ca sa salvezi 0.8% din oameni?

    Unde este logica aici?




    RăspundețiȘtergere
  14. China a vaccinat da, nici ei nu sunt infailibili.

    Problema va fi ADE adica Antibody Disease Enhancement sau Vaccine Mediated Virus Evolution, similar cu Marek's disease.

    Dar China nu foloseste vaccin cu mRNA si nici cu Adenovirus parca (desi au multe variante facute de ei).

    Au mai mult vaccin "normal" facut din virus atenuat sau invalidat cu mai putine efecte negative dar si cu protectie mai mica.

    Mai umbla vorba in targ cum ca China si Rusia "stiu" ideea si vaccineaza dar asa de forma cu apa cu sare mai mult prieteni stiu de ce.

    La ei (china) metoda de control a virusului este testarea masiva si izolarea imediata a contactilor plus lockdown dur cu inchis in casa si adus mancarea la usa si salariu in cont.

    Pentru 21 de zile nu iese NIMENi din casa. Asha virusul moare acolo in apartament.

    Daca iesi din casa sub orice motiv, vaccinat sau ne vaccinat cu sau fara declaratie pe propia raspundere atunci virusul se transmite mai departe si lupta e deja pierduta.

    Putere logistica a Chinei este imensa si nu ne putem compara cu ei.


    RăspundețiȘtergere
  15. " Tinand cont ca acea doamna care a infectatat-o pe mama domnului doctor era vaccinata, inseamna ca acest vaccin functioneaza, nu-i asa?"
    Imi place cum (nu)gandesti...
    Vax-ul e varianta "delta"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaccinul functioneaza. Vaccinatii fac forme mai usoare, asa cum se intampla cu virusul rujeolei sau altul. Cel putin, asa mi-au zis vaccinatii care s-au contaminat. Dar pot fi transmițători in continuare, motiv pentru care ar trebui sa pastreze distanta si ei. Nu sa zburde la mall si peste tot.
      E o nebunie toata discutia asta! Oamenii mor si unii le spuneti ca vaccinul ii ucide, altii le spun ca fara vaccin vor muri! Omul simplu primeste semnale din toate partile si isi pierde mintile de frică. La coada la vaccin, din nou inghesuiala de oi haotice. Pot lua virusul cat timp sunt la coada de 3 ore.
      Am plecat sa ma vaccinez. Am avut norocul sa gasesc o sectie fara coada.
      E decizia mea si ii voi feri in continuare pe cei nevaccinati, asa cum si eu ma voi feri de cei nevaccinati pentru ca nu-mi doresc sa fac nici macar o forma usoara din nebunia asta de boala. Mai ales ca nu stii in cat timp vei avea anticorpi si pentru cat timp.
      Dar nu pierd din vedere nici faptul ca am un destin si daca nu mai am zile, asta e...
      O sa va certati intre voi pana ajungem toti la balamuc? O sa ne certati daca totusi alegem sa ne vaccinam, parasind tabara voastra? Parca nu mai avem nici liber arbitru cu atatia
      " binevoitori", toti decisi sa ne salvati vietile mizere din Romania, in care nici sa traiesti nu mai vrei, nici sa mori nu mai poți, ca te taxeaza groparul si popa de-ti sar fulgii din aripioare.
      Orice tema de discutie va aparea, Ego-ul unora va complica problema. Ca asa suntem noi, poporul de oi mioritice: daca nu ne dam toti destepti e sfarsitul lumii si nimeni nu vrea sa para prost.

      Ștergere
  16. nu merg comentariile, cum de altii reusesc sa coomenteze? este aleatoriu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merg, dar intra mai greu din cauza ca le triez manual. Am o groază de spam pe care trebuie sa-l separ de mesajele normale, iar asta îmi mănâncă timp...

      Ștergere
  17. logica ta este puierila...depinde de ,, n ,,factori...varsta, comorbiditati,sistem imunitar,etc...tu te-ai oprit imediat la vaccin ...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)