miercuri, 20 octombrie 2021

Let's go, Brandon!


Scene halucinant-hilare din SUA. În timpul unui interviu luat unui pilot Nascar, o tribună întreagă începe să țipe „Fuck Joe Biden!”. Precum politrucele de pe vremea comunismului nostru, reporterița încearcă să „salveze” momentul pretinzând că tribuna strigă „Let's go, Brandon!”. Și uite-așa, „Let's go, Brandon!” devine viral. Lumea spune „Let's go, Brandon!” și înțelege „Fuck Joe Biden”. Însă cerbicia organelor media e atât de mare încât pur și simplu în presă nu se scapă nimic. Un fel de „Scânteia” la nivel planetar.

Un rapper,  Loza Alexander, a scos o melodie a cărei idee era: „noi spunem Let's go, Brandon, dar știm bine ce înseamnă”. Melodia s-a viralizat pe TikTok, apoi a urcat sănătos pe iTunes. Doar că a început să fie cenzurată. Cei de la TikTok au șters-o și i-au blocat contul lui Loza Alexander. Nu vă spune nimic? 

Din fericire, noi avem instinctul dictaturii. Și când spun noi, mă refer la cei care au trecut cât de cât conștienți prin dictatura comunistă. Știm bine cum se „aranjau” treburile pe vremuri, iar disperarea care ne cuprinde este dată tocmai de aceste „mici amănunte” care rimează mult prea mult cu ceea ce am trăit atunci. 

Poate vă întrebați ce o face pe o fătucă să fie atât de penibilă încât să inventeze pe moment acel „Let's go, Brandon!”? E simplu, ea n-ar trebui blamată pentru că trece exact prin ceea ce treceau reporterii de pe vremea lui Ceaușescu: în cazul în care un invitat scăpa de sub control, se alegea praful de toată echipa. Cine naiba stătea să mai judece cine era invitatul și de ce-a zis ceea ce-a zis? Automat se făcea un tablou al „daunelor”, cei care puteau să se dea la o parte se „acopereau” rapid, iar vinovat principal și conspiraționist împotriva regimului devenea reporterul. Cam așa e și acum. 

Nu-mi dau seama ce-a fost în sufletul ăleia care lua interviul la Nascar, dar vă pot spune că penibila inspirație i-a venit pe un fond de teamă. Altfel nu poți fi atât de penibil în mod natural. Dar totuși, veți spune, e o societate liberă! Așa credeți sau așa vi s-a spus la școală. Hai să vă explic în ce constă această libertate. De-o vreme circulă de la om la om un tabel cu sumele încasate de organele de presă de la stat pentru „susținerea” campaniei COVID(atașat prezentului articol). Sunt sume amețitoare, care-ți taie respirația. E cât se poate de limpede că respectivele instituții au ajuns să-și facă planurile de afaceri pe baza banilor primiți de la stat, astfel încât gradul de obediență e maxim. Uitați-vă cum grupul de presă Intact(Antena 3 SA + Antena Group) a încasat cea mai mare cantitate de bani. Acum vă e limpede de ce „s-a sucit Badea”? Trebuie „să mănâncă și gura lui ceva(sic!)! Iar la câți bani sunt acolo, deja e de halit sănătos!

Vedem limpede cum își cumpără autoritățile liniștea în vederea instaurării terorii. Partidele politice oricum acționează la unison. De altfel nu doar partidele, ci întreaga lume politică a lumii „s-a sincronizat” cu stăpânirea și-și coordonează mișcările. Singurii care pot întrerupe nebunia pot fi oamenii simpli. Doar că ei sunt ținuți în frâu de media ticăloasă care, de mai bine de un an nu face altceva decât propagandă pe bani. Și-n vremea comunismului media era privilegiată. Toată târla care lucra în presă avea salarii babane, poziție socială de invidiat și acces la „cantina Partidului”. Cam tot ce-ți puteai dori pe vremea aia!

Noi, cei care-am trecut prin comunism știm bine ce înseamnă toate acestea. Și, mai mult, vedem cum rimează timpurile. Știți care e diferența fundamentală dintre atunci și acum? E una de raportare. În perioada comunistă statul avea controlul total al informației. Ceea ce scria în ziar, ce ascultai la radio și ceea ce vedeai la televizor, aia era realitatea. Doar că presa, radioul și TV-ul, toate aparțineau regimului. N-aveai cum să afli că în Vest se trăia mai bine! Vidul informațional era cel care ajuta regimul deoarece, în momentul în care îți exprimai nemulțumirea, ți se replica de către regim: „Nu vezi că n-ai dreptate? Uită-te ce scrie-n ziar și ce se vede la TV!”. 

Acum treaba s-a schimbat. Globalizarea a șters granițele, astfel încât e greu să mai produci o „insularizare” precum cea efectuată de regimul comunist. Doar că nu știți întreaga ecuație: tocmai această globalizare ne-a „insularizat” pe toți. Acum nu se mai acționează de la nivel local, ci de la cel global. Acea „sincronizare de acțiune” despre care v-am amintit face ca refrenul preferat al propagandei să fie: „Nu vezi că n-ai dreptate? Uită-te că la fel se petrec lucrurile peste tot în lume!”. Exact același mod de a-ți întoarce portofelul! Doar că omul nu e conștient că șpăguiala instituțiilor media e similară peste tot în lume. În Australia - unde s-a desfășurat cea mai mare teroare asupra populației - guvernul a plătit media cu 24 milioane $,doar în ultimele luni, în Anglia presa a fost plătită cu 80 milioane £, în Canada sau băgat 88 milioane de dolari! Peste tot același refren: bani pentru media. De ce? E la mintea cocoșului. Cum altfel ai avea un Chireac care să urle că nevaccinaților trebuie să li se retragă toate drepturile?

Iată cum se instaurează teroarea pas cu pas! La noi situația e chiar mai crâncenă deoarece avem în capul țării torționari similari celor din anii 50. Ca să înțelegeți cât de criminali sunt cei de la putere, căutați cauza adevărată pentru care mor atâția oameni. Nicăieri în lume nu s-a murit așa. De ce? Pentru că peste tot au existat scheme de tratament. Acum, în spitalele românești, nu-i nici urmă de medicament. În ciuda faptului că toate țările din jur au medicamente care pot trata COVID-ul, autoritățile noastre blochează la graniță cantități imense! De ce? Ca să poată face spectacol. E crimă făcută cu sânge rece. Mi se pare absolut aberant ca la granița cu Republica Moldova să existe ordin de control și confiscare a oricărei cantități de Arbidol! Înțelegeți până unde merge crima organizată? Oamenii sunt omorâți cu sânge rece pentru a justifica lockdown-ul și vaccinarea forțată. Teroarea de-abia de-acum începe, oameni buni!

Ce-i de făcut? Din păcate, întreaga structură a societății ne condamnă. Oamenii sunt anchilozați între disperarea de a câștiga un ban, teroarea facturilor mari și perspectiva pierderii locului de muncă din cauza nevaccinării. Vă dau o veste proastă: la fel au procedat și-n Italia. Le-au spus că trebuie să se vaccineze dacă vor să mai aibă un loc de muncă, iar oamenii s-au vaccinat crezând că scapă. Imediat după ce s-au vaccinat ei, au trecut la impunerea obligativității vaccinării la copii. Înțelegeți către ce vă canalizează? Deja Gheorghiță a vorbit despre asta!

Așadar ce-i de făcut? Ce poți face într-o societate anchilozată? Îmi vine în minte sloganul celor de la Project Veritas: „Be brave. Do something!”. Sună aiurea acest „fă ceva”, dar, dacă stai să te gândești, într-o societate anchilozată a face ceva, orice, numai să faci ceva, este în sine o revoluție. Teoretic fiecare dintre noi ar trebui să facem ceva. Orice, dar să facem. Spre exemplu, mai mulți oameni au anunțat că se vor duce la Cotroceni la ora 10:30. Sunt curios, se vor strânge mai mulți de câteva sute? E o întrebare, iar în memorie îmi rămâne îndemnul: „Fă ceva!”. Dacă nu vom face nimic, ne vor omorî ca pe câini!

36 de comentarii:

  1. Va citesc în fiecare dimineață. Azi este prima dată când comentez. Vreau sa fiu cat mai succint cu riscul de a nu fi coerent in exprimare. In 99,99,% aveți dreptate. Un singur lucru nu sunt de acord cu vaccinarea . Sa va dau un exemplu trăit de mine. Tatăl meu anul trecut l-am internat cu 60% saturație oxigen. A decedat între timp in spital. Nu doresc nimănui să trăiască ce am trăit eu nici acum nu mi-am revenit psihic. Nu l-a omorât boala cat l-a omorât sistemul EROII din prima linie. Niste jigodii ordinare îi lasă să moară . Am făcut vaccinul sa scap de ei singura speranță în el daca e 0,01% șanse să mă țină departe de ei. Sper sa nu ajung pe mana lor. După ce că până în pandemie nu se uitau la tine acum mai rău nu se uită. As mai avea multe de zis dar mă opresc. .... trebuie sa trezesc copilul sa îl duc la școală. Va doresc sănătate și nervi rezistenți. Nu vom face nimic ...suntem neam de șerbi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu suntem neam de șerbi. Dovada stau multe proverbe si cuvinte de intelepciune pe care le avem. Suntem doar un neam peste care au trecut prea multi si ne-au secatuit. Ne-au furat sperantele si visele de nenumarate ori. De parca nu era de ajuns, vocile noastre care ar trebui sa ne reprezinte bat campii! Nu mai suport sa-l aud pe Dan Puric aparand BOR! Nu ortodoxia este atacata, ci omul necajit, copilul, sarmanul. BOR e bine merci si adeseori aplica metoda strutului.
      Despre medici...sunt si ei ca noi toti. Daca preotii au lasat garda jos si se infrupta de multe ori peste ce le-ar fi cuvenit, la ce sa te astepti de la medici? Preotul se ocupa de suflet, medicul de corp. Asa ne prabusim in interiorul nostru si cadem in disperare. Cei ce ar trebui sa ne ajute ne jefuiesc.
      Si eu o sa ma vaccinez saptamana aceasta. Din aceeasi groaza de a nu ajunge la spital. Oricum, nu cred in blablaul crestinilor habotnici despre pecetea fiarei. Pecetea e pusa de mult timp peste sufletele oamenilor. Nu aveau nevoie de un vaccin.
      Oricum, fara o redresare morala, atat bolile cat si vaccinurile se vor inmulti. Pentru ca
      " fiara" s-a incuibat in sufletele oamenilor lacomi.

      Ștergere
    2. Buna ziua! Orice hotarare veti lua, incercati sa nu o luati sub presiunea fricii. Va urez o alegere chibzuita.

      Ștergere
    3. Si cu ce ajuta serul sa nu ajungeti la spital?! Nu inteleg. Sunt atatia vaccinati care au facut boala asta si au ajuns la spital, ba au mai si murit... Si e si foarte probabil ca vaccinatii sa ajunga la spital din cauza efectelor adverse ale vaccinului.. .

      Ștergere
    4. Mda... Și la mine la serviciu am auzit azi 2 colegi că vor să se vaccineze...
      Încep să cedeze și românașii verzi...
      Eu nu am curajul de sacrificiu pt societate, în ansamblul ei, dar măcar frica de boală și moarte nu o am. Fiindcă știu că există Doctorul sufletelor și al trupurilor noastre.
      Cu post, rugăciune, împărtășirea cât mai des cu Sfântul sânge și trup al Mântuitorului, nimeni nu are nevoie de alte vitamine, ivermectine, vaccinuri, etc. Și oricum, nu-i nimeni nemuritor...

      Cine îmi garantează că după vaccinare nu voi merge la Urgente sau chiar voi muri, exact ca unul nevaccinat? Și atunci? Care-i argumentul pro-vaccinare, dacă nu există garanții?

      Ștergere
    5. Cu tot respectul dar cum sa zici bai frate ca pe tatal tau l-a omorat sistemul dar tu ai ales sa-ti injectezi un ser experimental pe care ti l-a dat acelasi sistem!? Unde e logica??

      Ștergere
    6. Și, ce vă face să credeți că vaccinul vă ține departe de „eroi”? :) Nu mai degrabă căutați din timp un medic adevărat, slavă-Domnului că încă mai există printre surogatele infatuate și inflamate cu pompa de bani a big-farmaciștilor? O știți cu siguranță pe proscrisa, „infama”, „impostoarea” dr. Groșan. Da, știu, mulți deja au râs... :) Eu nu. Pentru că eu și familia mea am trecut prin acest greu cu ajutorul dumneaei. Și chiar a fost greu. Da, prin telefon deși mulți se hlizesc malițios la idee, de mai multe ori într-o lună de coșmar, cu toate întrebările posibile pentru anamneză și cu mult umor. Și, credeți așa, pe vorbe, un random de pe net, că chiar știe ce face. Prin ce am trecut noi nu doresc nimănui să treacă. Cu mențiunea că am contactat-o de la primele simptome. Și nu, nu mă vaccinez. Multă sănătate tuturor, chiar și celor care încă râd! :)

      Ștergere
    7. Ba banditule de la 9.05, nu mai raspandi pe aici, nu mai incerca sa formezi opinia ca trebe vaccin, ca te belesc !
      Sa nu zici ca nu ti-am spus.

      Ștergere
    8. Pentru cei cu frică de covit... Căutați pe google Argentum 111 și interesați-vă ce poate face el. Eu am început să îl iau zilnic. Menționez că lucrez cu oamenii astfel că... Mă protejez cum pot și eu.

      Ștergere
  2. Presa a ajuns EXECRABILAAAAA ! Tendinta este de cativa ani buni incoace si s-a accelerat cu ocazia plandemiei. Ca de exemplu la ziarele din judetul meu (toate de orientare de dreapta) nu se mai publicau comentariile articolelor, de vr-un an s-a scos posibilitatea de a comenta, iar la ziarele judetene de multe ori calitatea comentariilor era mai buna decat articolul, sau aflai lucruri nespuse. La fel si la ziarele nationale, dcnews, antena3, excrementul zilei s-au scos comentariile in schimb cand nu manipuleaza grosolan publica doar articole despre toate curveturile de dorobanti coborand pana la floricica dansatoarea si alte asemenea panarame. Despre tembeliziuni de la inceputul plandemiei nu le mai urmaresc, am si scos din programe pe afiliatii cnn.

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema nu e la "Fă ceva!" ci la acel "Fii curajos!"
    Personal, cred ca până când nu vei fi disperat, tu însuți, nu vei fi curajos.

    Jertfa propriei vieți, care poate implica viața familiei întregi, dacă ești singura sursa de venituri în casă, nu este o opțiune decât dacă ești creștin adevărat. Eu unul nu sunt, deși as vrea. Însă, când se vor atinge de copii, nu am să mai iau în considerare nici viața mea, nici pe a soției și celorlalți care depind de mine. Chiar dacă asta va însemna dispariția fizică dintre ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La copii s-a ajuns de mult timp, dar nu ai vrut tu sa vezi, ca nu erau copiii tăi,erau ai altora: abuzati,flamanzi, abandonati.
      Cand iti va pasa si de copiii nimanui, atunci te poti numi crestin. Pana atunci, chiar daca incepi sa mergi la biserică, esti doar un egoist care se teme pentru viata lui si a copiilor lui. Calea spre Hristos este iesirea din Ego.

      Ștergere
    2. D-aia Brâncoveanu e unul singur! Trebuia doar să se lepede de creștinism și ar fi dus-o bine mersi toată familia.

      Ștergere
    3. @Anonim 14:19
      Placa asta, a copiilor abuzați, abandonați, flămânzi, pe care trebuia să-i salvez eu, nu instituțiile statului care oricum iau banii (și) din munca mea, am mai auzit-o pe aici de la o rătăcită care semna Maria Aurelia...

      Am spus și mai sus, dar nu ai avut ochi să vezi: nu sunt un creștin adevărat, dar îmi doresc asta.
      Până la urmă, ce ai vrut tu să îmi spui? Eu m-am referit la vaccinarea copiilor. Tu?
      P. S. De unde știi că nu-mi pasă de săraci? Aaa, presupui... Ești ok!

      Ștergere
  4. Cum se face oare ca 70% din popor nu s-a vaccinat? Suntem oare "serbi, robi" sau avem cultura si experienta trecutului pe care nu o mai dorim? Oricine vorbeste urat despre poporul roman trebuie sa isi spele gura!!!!! Suntem SINGURA TARA DIN LUME SI DIN ISTORIE care si-a platit vreodata datoria exerna cu un pret imens. NU, NU SUNTEM NICI PROSTI, NICI SERBI. SUNTEM DESTEPTI SI INTELIGENTI PENTRU CA STIM ISTORIE, O ISTORIE PE CARE AM TRAIT-O PE PIELEA NOASTRA! Cei nascuti dupa 1989 habar nu au cum ne trezeam dimineata la ora 4:00 ca sa mergem sa gasim un loc la coada pentru 1 litru de lapte... si sunt multe de spus. Romanaii sunt satui de dictatura, de tiranie si stiu ce inseamna sa ti se spuna cum sa gandesti si cum sa faci... stiu altii mai bine ce e bine pentru tine!!! Felicit poporul roman pentru ca este un poor destept, inteligent, informat, cunoaste istoria recenta si a ales sa nu mai stea in genunchi!
    Domnule Dan Diaconu, va felicit pentru tot ce scrieti si pentru ca in articolele dumneavoastra logica si bunul simt romanesc impreuna cu inteligenta sunt la ele acasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca eu am curajul sa te privesc in ochi si sa spun adevarul despre poporul roman: murdar la gură, trufas, hot, fariseu. Cu anumite exceptii...Oamenii cuminti sunt cuminti si fac fapte bune, isi muncesc pamanturile si au grija de batrani si copii.
      Crezi ca preamarirea poporului ne scoate din nebunia in care suntem? Abia educarea corecta a poporului o va face. Tii discursuri patriotice pe internet, dar nu ai fost capabil sa impiedici jefuirea tarii! Nu va e rusine, cu lauda de sine si trufia?! Poate ati uitat ca mai exista si Dumnezeu. Care rabdă, rabdă, dar odată nu ne mai ajuta!
      Una e destinul crunt istoric, alta este situatia din prezent in care nu am avut trupe straine in Romania, dar ati stat toti pitulati cu capul in nisip. Si acum veniti si ne dati lectii de patriotism?! Dupa ce toata Romania este in haos?!
      Stramosii erau ei...Radacinile sunt curate si sanatoase. Fructele din prezent s-au stricat la cap! Lauda-te cand vei fi liber! Lauda-te cand poporul va avea curaj si bun simt! Nu te lauda cand esti in fundul gol, batut de vanturile din toate directiile! Ai vazut vreodata popor care sa se numeasca poporul ales de Dumnezeu, in afara romanilor? In afara de evreii ce au falsificat scripturile ca sa se autoproclame poporul ales. Ati dat in boala evreilor? V-ati Judecat singuri in locul Lui Dumnezeu si ati ajuns la concluzia ca sunteti alesi? Mai mare rusinea!
      Prostie si trufie= boala, demonism, autodistrugere, cadere

      Ștergere
  5. Domnule Dan,
    Sunteti un om inteligent si destept cu multe cunostinte despre lege.
    Va rog, singur sau impreuna cu altii avocati, sa concepeti o plingere ce va deveni penala, in zece puncte sau mai multe, bine structurate, adresata catre CCR, Procuratura generala, Avocatul poporului, CNCD-ului, dar si catre alte institutii, prin care il acuzam pe Johanis, Arafat, Gheorghita si restul gastii, de incalcarea Constitutiei, Codului Penal, de tradare, subminarea economiei, genocid impotriva poporului roman si a tarii.
    Aceasta plingere va fi model si cine va dori, o va lista, o va pune in plic si o va trimite neaparat cu confirmare de primire catre institutiile enumerate mai sus (probabil costa in jur de 10/15 lei trimiterea)
    Plingerile NU trebuie trimise online, ci in scris. Vor trebui sa le arda sau sa le toace ca sa dispara aceste plingeri. Totul in scris, totul cu confirmare de primire.
    Cind aceste institutii vor fi asaltate de numarul mare de petitii, POATE vor face ceva si pentru noi, oamenii simpli.
    Acest model de plingere trebuie sa fie mediatizat si pe alte site-uri si sa devina model pentru tot romanul ce nu mai poate suporta jugul dictaturii.
    Va doresc succes si Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce plângere! Doar să conțină: onorabililor, vă rog să mă sancționați că am fost un bou că l-am votat pe neamț. Neamțul nu are nicio vină, este patriot, ține cu nemții lui.

      Ștergere
  6. In mod deliberat nu se baga medicamente in spitale.Dovada clara: isteria care o fac AUTORITATILE impotriva Arbidolului , care e un medicament rusesc dedicat pentru gripe si covid.
    GENOCID , GENOCID, GENOCID

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebunii nu sunt capabili sa ia decizii corecte. Iar Romania isi merita nebunii, pentru ca a asistat la distrugerea tarii pana s-a acumulat prea mult Rău ca sa mai fie usor de reparat.
      Pune un nebun la cârma unui spital, la cârma tarii, si vei ajunge cu barca-n nămol!

      Ștergere
    2. Adică ce am făcut cu copiii noștri în pântecele femeilor noastre...Crezi MrButler ca sângele acelora nu cere răzbunare la Dumnezeu?!

      Ștergere
  7. Ca privitor la Antena 3 chiar am observat in ultimul timp ce se bate apa in piua pe dezastrul din spitale. Si sincer m-a mirat si pe mine Mircea Badea. Ma asteptam sa fi fost un ordin, dar am uitat total de faza cu banii. PS Arbidol e naspa ca e de la rusi. Haha. Sa ne fereasca Dumnezeu nu de virus, ci de spital.

    RăspundețiȘtergere
  8. ,,În orice comunitate există trei cercuri: Marele Cerc ce o conţine în întregime; Cercul Funcţiunilor sau cei ce contează, alcătuind 10% din ansamblu; şi Cercul Interior, şefii şefilor, care sunt 2% din întreg sau 20% din Cercul Funcţiunilor. Din Cercul Interior provine tot Binele, dar şi tot Răul. După Al-Kashkari, vinovatul trebuie întotdeauna căutat în rândurile elitei. O altă sentenţă ce trece drept unul dintre poemele sale ne lămureşte că „Totul se petrece în mintea omului; păcatul este păcat al raţiunii, nu trupesc. Astfel, căpetenia grupului îl duce pe acesta la prosperitate sau la mizerie, la victorie sau la dezastru, la păcat sau la milostenie. Masa n-are nicio autonomie.,,Pergamentul Diafan- Ion Culianu

    RăspundețiȘtergere
  9. In tarile vaccinate mult: Israel, Singapore, Irlanda cazurilde de Covid nu au disparut, din contra. Daca nu aveti glontul (pierdere servici) la cap nu va vaccinati, nu e nevoie, sistemul imunitar e mult mai effcinet nevaccinat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce ține de Israel iau cu rezerve, evreii mint și în somn.

      Ștergere
  10. Este crima organizata, premeditata si cu toate circumstantele agravante prevazute de orice cod penal din lume. Dar (exista un dar), de ce "les collabos" sistemului nu se agita, de ce nu sunt socati, panicati...? Poate din cauza ca fac parte din "nomenclatura" initiata, care are si arbidol si ivermectina si care se vaxx ineaza cu "vaxxul lui johanisu", adica cu apa chioara (in Franta membri guvernului si parlamentului sunt exonerati de vaxx pe motiv de siguranta nationala) . https://www.facebook.com/gtservs/posts/1710704262653595?__cft__[0]=AZXJngtrHyqqAedE5gHI2UArPX9x0UqjeLtDRVu8ERNGSP8KTApg35k_ZMmgfpb9-ehz870XMbGRUitTg_YPd027YSS2vR4z5_Pidu_HT1VXWcTnrojFuCFFuaKM7Wj8yQzyMg7g8rwUIbpRyIbjbykm6rA5kDVqHdEyBmBAVz5Fwg&__tn__=%2CO%2CP-y-R

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca stiti engleza vizionati link-ul de mai jos ca sa intelegeti cat de mare e schema. Toate posturile de TV sunt in buzunarul cui trebuie, de asta sunteti bombardati zilnic cu rahat.

    https://www.stopworldcontrol.com/monopoly/?fbclid=IwAR2G5pCwYrX9hK_1peFDKEh8X9h1pegDRj9L7gBT1bpVAQL9TWXy1lrwgL4

    RăspundețiȘtergere
  12. Pariez pe Ardeal contra Magyarorsag + Deuchland ca in iarna tarile cu vaccinati multi vor avea morti saracii fara numar fara numar.
    Vaccinatii vor trece de maxim 2 ani, 4 anotimpuri fara transplanturi.

    Totusi sper sa n-am dreptate ...

    RăspundețiȘtergere
  13. Propun o carte, Pseudopandemic New Normal Technocracy de Iain Davis .
    https://b-ok.global/book/16589672/d4126f in format pdf
    sau
    https://b-ok.global/book/16589673/c9543d in format epub

    RăspundețiȘtergere
  14. Fa-te că lucrezi!!! valabil și acum. În Occident nu au televiziuni de"știri",se manipulează la greu, și pun batista pe țambal,iar diversiunea spre altceva,ceva scandalos....,nu prețuri crescute, șomaj,sau discriminare,ceva dintr-o țară foarte,foarte depărtată!Ei nu,au cercurile deasupra capului....

    RăspundețiȘtergere
  15. Bai K. Werner
    Ma abtin de la invective
    Bai sasule
    Vezi ba antiteza dintre Romania carantinata si restrictionata si Suedia cea fara masuri si relaxata :A-ti produs peste 10.000 de morti mai mult decat in Suedia !!!!
    Asta cand in Ro.erau 100 si acolo mii !!! Iar mortii lor sant 80 % batrani, putrezi de bolnavi !
    Lasa ba masonerie, ordine,santaj deoparte ! Fii ba om si eu voi fi alaturi de tine sau tine-o asa.
    Tie nu ti-am spus,iti zic acum .
    Ce apar eu nu poate fi atacat !
    Ce eu atac nu poate fi aparat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iaca inca un lup alb pe aici! Mai sunteti multi lupi? Nu de alta, dar ne-au mancat politicienii si drepturile cele mai mici inscrise printre drepturile omului, iar voi tot cu ifose de lupi albi si mari luptatori. Pe unde ati fost pana acum, lupilor? Inchisi la Zoo?
      In plus Iohanis nu e aici. E la Cotroceni. De ce nu urli acolo?

      Ștergere
    2. Lupul alb( de la zoo care se pipi pe voi23 octombrie 2021 la 00:23

      Gata bre, ne gandim pt. a-ti face pe plac, sa ne cipam, vaccinam deparazitam.Tine distanta de mine,tu si tara pe care o reprezinti, albastrule.Indraznesti sa mi te adresezi,obraznicatura ?! Iti poti lua pastilele la timp de acum incolo ? Nu de alta dar mie imi pare ca esti incurabil,le iei degeaba, a-ti uitat.Vezi ca prea mult usturoi strica si iti miroase si gura.

      Ștergere
    3. Lupul alb( de la zoo care se pipi pe voi23 octombrie 2021 la 00:36

      Data viitoare cand diversionesti pe aici, spuma la gura, ataca pe fond, masoane ! Adica explica cum e cu Suedia ,ceva;altfel o sa scada in pl.mea bitcoinu si or sa te beleasca aia,nu eu, treaba ta.Daca esti un adevarat alcaid atentioneaza-ma la urmatorul comentariu obraznic pe care iti permiti sa-l pui ca tu esti , spuma...Ma indoiesc ca te vor lasa baietii sa mai macani dar eu sper s o faci, sa reglam odata cu Iuda,cu Iuzii,intelegi tu.Plecati de aici !!!!!
      Acelasi Lup.

      Ștergere
  16. Cum subiectul de astăzi este minciuna și manipularea presei văzute și nevăzute,trebuie să mulțumesc domnului Dan, că a pus puțină ordine, în comentarii,au venit oameni diferiți,fiecare cu părerea lui,dar respectoși cu părerea altora,se comentează pe subiect,s-a recistigat calitatea,nu se monopolizează discuția, și nici nu se deturnează subiectul spre Paștele cailor.Trebuie să recunosc că îmi place acest blog,s-a întors la origini.Tot înainte,Dan!

    RăspundețiȘtergere
  17. @DD-Zi si mie 30 de ani de vot democratic ....multumit de rezultat? Eu cred ca nu esti , dar pledezi totusi peentru exercitarea votului! De ce ? Iti e frica de final ...ai prefera sa nu se intample in timpul existentei tale ! E logic !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)