duminică, 3 octombrie 2021

Manifestația - considerații la cald

Și a fost ziua Z, 2 octombrie. Pot spune că a fost singura manifestație de până acum care a contat. În sfârșit au venit suficienți oameni pe stradă, iar gradul de alertă al jandarmilor a fost, în premieră, unul ridicat. Manifestația a fost suficient de masivă pentru a trezi atenția celor din spatele birourilor, iar când afirm asta, credeți-mă că știu ce spun. Faptul că au fost bruiate comunicațiile în Piața Victoriei a fost un semn. Dar mai sunt și multe altele, ceva mai discrete!


Există însă mai multe gânduri amare care mă încearcă. În primul și-n primul rând faptul că au fost foarte puțini oameni raportat la tembelismele actualului guvern. Trebuie să ținem cont și de faptul că AUR a adus o groază de manifestanți. Nu-mi dau seama câți, dar părerea mea este că au adus suficient cât să se facă diferența dintre un eveniment ratat și unul demn de luat în seamă. Faptul în sine nu-i negativ însă, dacă în situația de față tot mai e nevoie ca cineva să vină și să te ducă la manifestație, asta înseamnă că e grav. 

Românul e în continuare o mămăligă. Nu-s de acord cu cei care spun că mămăliga e pe cale să explodeze. Se înșală! Românul rămâne să fiarbă în cazan precum broasca  din trainingurile corporatiștilor. Nu contează că face foamea, că rabdă de frig sau că urmează să fie omorât. Stă așa, precum boul, așteptând senin ca destinul să-i explodeze în față. E o indolență strigătoare la cer. Efectiv nu înțeleg cum oamenii ăștia nu au un minim instinct de conservare. Mi-e greu să pricep, dar trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt.

Din păcate, începând de azi nevaccinații devin oficial oi negre ale societății. A fi nevaccinat echivalează cu a fi lepros. Știam că va veni nebunia asta și mai știu că e prima dintr-un lung șir de tembelisme și abuzuri care se vor abate asupra noastră. Iar vina pentru tot ceea ce se va întâmpla ne va aparține.

În România un spital luase foc, iar Plăvanul a dat fuga în Germania pentru a lua  o tinichea și pentru a ne zâmbi bovin din fotografiile evenimentului. Nu știu dacă ați urmărit decernarea. A fost ceva de un prost gust teribil, o butaforie de doi bani în care niște prostovani se jucau de-a medaliile. Puțea a proști în toată încăperea aia, mirosurile pestilențiale li se amestecau, însă ei, grobienii neciopliți, se simțeau bine între ei. În timpul ăsta familiile din Constanța își plângeau cu disperare morții, oameni care fuseseră trimiși la spital ca să se facă bine, nu ca să fie „rezolvați” de către sistem. 

În incendiile de spitale din România sunt mai mulți morți și răniți decât la Colectiv, însă imbecilul care-i responsabil cu această trecere prin foc a țării se mulțumește să decreteze din Germania mă-si că România e stat eșuat. Eșuat oi fi tu, dobitocule! Dacă după șapte ani de când niște cretini te-au pus să păstorești destinul acestei țări nu ești capabil decât să ne spui că suntem eșuați, părerea mea e că ești numai bun de întins pe zidul de la Târgoviște!

Iată doar un singur exemplu care ar fi trebuit să scoată lumea în stradă. Însă oamenii preferă lașitatea fotoliului, preferă să se ascundă prin spatele ușilor, fără să conștientizeze că lașitatea se va întoarce împotriva lor. Nu Plăvanul va face frigul la iarnă, dragii mei! Voi veți lua în bot cuburile de gheață pe care vi le va trimite Mukușor pe conductă! Voi sunteți cei care zi de zi vă bateți cu legiunea de șobolani a Clotildei! Voi sunteți cei care veți face foamea în iarna asta! Voi sunteți cei care nu veți mai avea parte de tratament în spital din cauza incompetenței cretinilor lui Cîțu. Vă culcați pe-o ureche că v-ați vaccinat? Vedeți că nu scăpați! Și dacă, Doamne ferește!, aveți nevoie de spitalizare din cauza COVID-ului, să nu uitați că măsurile pe care le cer nevaccinații v-ar fi salvat! În timp ce voi vă iluzionați cu „eficacitatea” vaccinului, nu uitați că existența unui tratament este crucială. 

De ce nu există tratament? Pentru că nu se vrea! Când s-a scos pe piață Remdesivir-ul, jigodiile au dat iama în lista de comenzi. De ce? Pentru că era „soluția” Big Pharma, soluție de la care se câștigă comisioane! Pentru chestiile mai ieftine nu se înghesuie nimeni să comande, ba, mai mult, le interzic. Nu de alta, dar să nu care cumva să le ia cineva „pâinea de la gură”! Se spune - citându-se studii încă incomplete și insuficiente! - că Remdesivir-ul salvează 40% dintre pacienți. Se uită însă că același medicament este cauza directă a 20% dintre morți și, dintre cei „scăpați”, 40% fac complicații din cauza lui. În ceea ce privește Ivermectina, efectele adverse sunt insignifiante, iar eficacitatea sa e demonstrată de o groază de studii științifice adevărate care însă nu sunt luate în considerare. Mă rog, n-o mai lungesc. Mă gândesc doar că Favipiravir-ul care e inclus în protocolul de tratament nu e disponibil în farmacii. Asta în condițiile în care cei de la Terapia au avertizat încă din primăvară că va fi nevoie de el și că sunt gata să-l aducă! Trebuie să fii retardat ca Plăvanul ca să nu înțelegi de ce.

Revenind la manifestația de ieri, gustul amar pe care-l am este că, iată, în loc să iasă toți românii în stradă, ne-am trezit doar cu foarte puțini. Iată și motivul pentru care ne calcă jigodiile în picioare: pentru că noi îi lăsăm și nu ne împotrivim.

32 de comentarii:

  1. Nu voi iesi in strada pana nu ma conving ca iesirea este sincera. Cosmetizari masonico nationaliste am mai vazut si pana acum si circul e plin de clowni. Sa va vad iesind pentru copii,paduri, pentru un crestinism autentic, nu tot asta cosmetizat. Pentru ca va spun un lucru: daca ar fi ca Dumnezeu sa faca cernerea, nu ar ramane prea multi prin Romania. Deocamdata, e tot circ nationalist. Va temeti ca va face buf cu forta nenea doctorul. Adica, va doare tot prin cot. Ca sa te doara in inima Romania Vie e nevoie de mult mai mult decat un circ.
    Nu vreau sa spun ce specimene din zona mea au intrat in AUR. Si au fost chiar in Bucuresti ieri..Doi hoti si un analfabet.
    AUR nu va ajunge prea departe cu oameni de caliatea indoielnica a celor ce s-au inghesuit acum in partid la placinte inainte.
    Singura solutie ar fi ca toti intelectualii sa se uneasca, indiferent de partidul cu care cocheteaza si dincolo de granitele masoneriei ce separa oamenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar in Pnl is buni,curva sie mica,este ,? Nu c a infractorii din Aur este ? Tu lucrezi IMPOTRIVA tarii si poporului pe care ai ai jurat sa-l aperi.

      Ștergere
    2. Cine gandeste diferit de tine e curva SIE? Iti dau o veste buna: nu am nicio treaba cu securistii sau dusmanii poporului. Si o veste proasta: sunt din ce in ce mai multi ca mine care lucreaza sincer pentru Romania si nu fac compromisuri. De ce e proasta vestea pentru cei ca tine? Creăm un precedent. Rescriem matricea informationala a Romaniei si daca nu va dati pe brazdă, schimbandu-va comportamentul si naravurile, veti fi perceputi ca dusmani ai Romaniei. Stiti voi ce a spus Hristos..despre cum va trebui sa fiti daca vreti sa treceti. Precum copiii.

      Ștergere
    3. Cu oameni de calitate indoielnica s-au facut toate schimbarile majore din ISTORIE SI SOCIETATE unde fara pumni si suturi in gura nu s-a putut.

      Cine crezi ca a luat cu asalt CC-ul in '89, doctorii si inginerii, arhitectii si academicienii? hehehe! PRIMUL VAL era condus in forta de cunoscutul interlop Dan I. impreuna cu sutii, barbugiii si speculantii de pe Magheru care aveau caraba grea si stiau sa loveasca zdravan cu capul in gura! Cu aia se fac imbulzelile IN TOATA LUMEA SI DIN TOATE TIMPURILE!

      Foarte putini stiu ce a avut loc cu adevarat in interiorul CC-ului si mai tirziu pe la palatele din sectorul 1..eheee!

      Ștergere
    4. Omule, judeci strâmb şi miroşi a orgoliu. Specimene descrise de tine sunt în TOATE partidele. Partidul ăla curat cu creştinism sincer există doar în Rai. Hristos se plimba cumva prin adunările intelectualilor sau ale hoţilor, curvarilor şi analfabeţilor? Era un banc cu ăla care nu se însura fiindcă-şi căuta soţia ideală. După ce a găsit-o, tot nu s-a însurat. De ce? Fiindcă şi aia căuta soţul ideal. Ăsta eşti tu, prietene.

      Ștergere
  2. Domnule Diaconu. Ce parere aveti despre decizia curtii de apel de la Cluj privind anularea OUG privid instituirea starii de alerta?
    Nu am vazut nici un comentariu pe tema asta! In 4 Noiembrie se judeca la Inalta curte de casatie si justitie!

    RăspundețiȘtergere
  3. O observatie legata de AUR.
    In opinia mea AUR este creeatia unei "echipe" din servicii.
    Nu imi e clar inca scopul acelei "echipe" si scopul AUR... ar fi interesant de aflat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creatia asta a votat impotriva green pas. Celelalte creatii PSD, USR SI PNL si-au dat mana pt dictatura.

      Ștergere
    2. Este da, cu certitudine va spun
      La acest moment este un razboi acid intre anumite factiuni din servicii, foarte putini au ramas loiali tarii si din pacate lupta e cam inegala acum, dar mai este un factor foarte important care este posibil sa intre in lupta la momentul oportun
      Pana atunci, fratilor Romania este o dictatura feroce a serviciilor si ministerelor de forta (mai etc). Cine esre in interior are habar de toata metodologia folosita pentru supravegherile in masa si mai ales individual, Constitutia si legile sunt calcate in bocanci pentru tinerea in lanturi a romanilor
      Romanii habar nu au ce se petrece, foarte putini stiu, si si mai putini iubesc tara si pot face ceva cu adevarat
      Mamaliga nu va exploda niciodata pentru ca totul este controlat la sange
      Dar si cand va veni factorul acela decisiv, multi vor fi maturati pentru ce au facut acestui popor
      Sa nu creada cumva securistii micii dumnezei ca chiar sunt niste dumnezei, sa nu cumva sa se insele, caci va fi grav

      Ștergere
    3. Au si serviciile oameni care nu se dedau la combinatii ....acestia isi risca viata , eu stiu un asemenea caz .

      Ștergere
    4. Cine sunt „forțele noi„, AUR și USR? AUR, partidul naționalist, dar făcut de ei, și pentru ei, iar USR, partidul făcut de „sistem”, de când nu mai pot pune bază pe partidele vechi, fie că s-au erodat, fie că unele, sau cel puțin o parte din membri lor, tind să se dea cu poporul, ca singura posibilitate de a se salva politic. Dar este prea târziu, fiind dejea sterpi politic...Această CLASĂ POLITICĂ, parte a jocului politic putere-opoziție, este atât de clar, chiar și pentru ei, că sunt întrunite toate condițiile pentru a nu ne mai conduce și reprezenta politic și administrativ. Cum știu bine că pot să stea și că îi tolerăm mult și bine în joc, se agață de „ciolan”, cât vor putea de mult, mai ales că nu și-au îndeplinit mandatul față de păpușari, singurul pe care-l respectă. Ori singura alternativă fiabilă ce poate schimba și locul acei clase politice, nu poate fi alta, decât o ALIANȚĂ POLITICĂ, creeată, și dezvoltată, într-un timp rezonabil, de către FORȚELE PATRIOTICE POLITICE UNIFICATE, care odată câștigând alegerile, vor aduce la putere o CONDUCERE ROMÂNEASCĂ, care va lucra și ne va conduce după un adevărat PROIECT ROMÂNESC DE ȚARĂ. Pentru ca asta să nu se poată întâmpla, nu trebuie să aibă loc UNIFICAREA FORȚELOR POLITICE PATRIOTICE, cu care românii sunt hotărâți și determuinați în mod conștient să voteze masiv. UNIFICAREA și ALIANȚA POLITICĂ, constituită încă nu există nici măcar bine definită, dapăi realizată, din cauza faptului că aceste forțe sunt insuficient mature politic, încât să depășească „orgoliile și soluțiile proprii„, deși știu bine că singure, fiecare, nu au șanse de izbândă. Ce este cert, este oportunitatea și posibilitatea ca această SCHIMBARE să se realizeze, dar românii neavând alte alternative politice de ales, și făcute de EI, din rândurile LOR, nu au cu cine vota, fiind mereu aceiași, și de data asta, partide naționaliste, și patriotice, dar făcute tot de ei, cu ai lor, și ca ei. Pe principul: „vreți partide patriotice, vă facem noi”, așa după cum ne-au făcut de toate, la timpul lor: „partide noi”, „partidul meu”, „parlamentul meu”, „guvernul meu”, și chiar „președintele meu”, și „țara mea”...în fond tot ei, aceia care ne-au adus deliberat în această stare limită, prin sărăcire și împuținare, și de aici celelalte consecințe. Ajunși aici, două acțiuni, ca fenomene sociale trebuie să meargă mână în mână: UNIFICAREA și ACȚIUNEA POPORULUI, în același scop și rost: RENAȘTEREA ȘI RECONSTRUCȚIA ȚĂRII, ca ȚARĂ A ROMÂNILOR! Numai uniți, și împreună vom face România Bună!

      Ștergere
  4. O intrebare domnu' Diaconu: dumneavoastră ați fost ieri la miting?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar trebui ca noi cei nevaccinati sa ne scoatem de la notar o hartie pe propria rasp. ca nu avem nevoie de abatoarele asa zis spitale si apoi plangeri penale impotriva tuturor locatiilor unde nu santem primiti; ar chelalai decidentii cant procesele vor fi castigate cu daune ca urmare a proceselor !
    Ca sa mi interzici pe motive medicale olocatie este obligatoriu sa mi demonstrezi boala sau necesitatea vaccinarii.
    Asta mai in gluma mai in serios.
    Cam slabut, ca brajii,aproape efeminata miscarea,ca sa zac asa:(

    Oricum sper ca a fodt lume destula ca sa oblige batista pe tambalul Lagarismului.
    Apropo, voi (stiti care)cum ziceti lasalut,sa traiti sau heil ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Te referi si la China,nevolnicule ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca ieseau mai multi romani in strada crezi ca Kluie Maus si Cuie Mitu demisionau ? Si crezi ca cei care veneau im loc erau mai buni ?
    Nu mai da vina pe romanii care refuza sa fie carne de tun si prefera se invinga prin rezistenta pasiva impotriva sistemului globalist !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gândeam ca tine, dar oamenii care merg acolo chiar se străduiesc să protesteze paşnic. Se strigă în permanenţă "Fără violenţă". Sunt sfătuiţi mereu să-i filmeze pe cei violenţi: provocatorii se feresc de filmări şi dispar repede din peisaj.

      Ștergere
    2. In ce ar consta rezistenta pasivă? Apa trece, pietrele rămân? Numai ca de data asta doar pietrele rămân in tara asta.

      Ștergere
    3. bali pui problema partial gresit, si am spus partial pentru ca "dupa ei" nu trebuie sa vina altii ci trebuie sa vina adevarata democratie, adica cea directac si fara reprezentati, si daca tehnologia IT a dovedit ca putem sa fim controlati cu totii, dupa "Marea Schimabre" care va trebui "sa curete masa" va permite inlocuirea Parlamentarilor cu votul legilor prin R%ewferendum la care participa prin IT intregul popor. Guvernul va fi unul ales prin Meritocratie care va executa ceea ce a hotarat Marioa Sa POPORUL, iar ca si conducator si reprezentatnt al statului, cred ca una ca Doamna Sosoaca este exact ceea ce trebuie, si asta fara niciun fel de partid si fara alti oameni politici decat Poporul Roman reprezentat prin fiecare cetatean.

      Ștergere
  8. Da, Invermectina merge, a fost testata la indieni un Utahr Paradesh, dar big pharama nu o vrea ca un tratament costa doar $2.5 / 10 lei.
    E prea ieftin.
    De asta a spus Bill Gates ca India e o problema, ca nu vor vaccinul.

    Acum recent Bill Gates / Microsoft au bagat in California applicatia care monitorizeaza toti copii in scoala daca au vaccinul facut.
    Inca o conspiratie care se adevereste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "California applicatia care monitorizeaza toti copii in scoala daca au vaccinul facut."

      Nu este altceva decit un alt atac miselesc asupra sistemului public de invatamint si a sindicatului profesorilor care-i inca foarte puternic.

      Ștergere
    2. David Amaratul, desi aveti dreptate in privinta eficacitatii Ivermectinei, totusi va inselati cand afirmati ca scopul ar fi faptul ca acest tratament este interzis pentru ca este prea ieftin.
      Dvs. uitati ca stapanii Mafiri FARMA sunt si stapanii complexului militar industrial, dar si mediatic, fara a mentiona cea mai importanta proprietate a lor care este Mafia Financiara SUPRASTATALA care detin tiparnita de dolari, asa ca ei pot tipari exact ce suma doresc, ca se gasesc destul prosti care sa accepte cur papirul lor ca fiind "valuta forte"!
      Prin urmare nu banii si nici ieftinatatea medicamentelor care te pot vindeca ar fi sunt problema, pentru ca Marea Problema cu ele, este faptul ca acestea VINDECA in loc sa ucida, asa cum doreste marea mafie criminala mai sus amintita.

      Ștergere
  9. Omul aree dreptate si exact asa si este, problema este aceea, ca si viata lui se va termina mai reopede decat acea pandemie nemuritoare, dar care totusi moare in luna mai, dar reinvie in luna octombrie ca intr-o poveste minunata cu sfantul criminal (care nu acel Sfant Ilie din crestinism, cel care si-a omorat parintii si fratii) ci din acele povesti minunate cu Sfantu Bila Getzu, care a inventat si patentat un virus ucigas, dar si un "vaccin" care ii ucide pe toti aceia care nu au fost ucisi de virusul sau....pardon am gresit, nu trebuia sa spun "ucide" pentru ca nu este vorba de moarte, ci de daruirea "Vietii vesnice" ...care este acea "viata" de om mort.

    RăspundețiȘtergere
  10. Remdesivir-ul pe langa faptul ca nu e bun de nimic, deabia a fost scos din tratament in Franța. In schimb este cel mai puternic inductor de MUTATII, de aceea a fost impus. De pret nici numai vorbesc. Deci, cine a lansat virusul pe piața a avut neaparata nevoie de potențare, acesta neridicandu-se la asteptari.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)