joi, 21 octombrie 2021

Pandemic update


Începe să se adeverească ceea ce v-am spus acum ceva timp: Anglia stă să explodeze. Graficul atașat e cât se poate de sugestiv. S-au depășit 50 000 de infectări zilnic, astfel încât probabilitatea de explozie mai mare decât valul anterior este extrem de mare. Un pattern asemănător e și în Irlanda. Aceeași rată mare de infectare, în creștere vizibilă. Ambele țări sunt vaccinate în proporție de peste 90%. Ce se întâmplă?

Mulți vor fi tentați să arate cu degetul către Franța și Italia, acolo unde treburile par a sta bine. Într-adevăr, stau bine, doar că acolo încă nu s-a ieșit din lockdown. În continuare Italia și Franța sunt sub tiranie, cu măsuri restrictive. Întrucât contactul dintre oameni nu prea există, în acest fel e ținut „sub control” virusul. Doar că, la redeschidere, totul va exploda. Iar de ținut nu știu cât îi mai pot ține pe oameni la coteț.

Așa, spre exemplu, puteți constata ce se întâmplă în Germania: s-a ajuns la 12000 de infectați zilnic, iar cifra va erupe în zilele care urmează. E exact pattern-ul despre care v-am spus. Noi am fost un fel de „leading indicator” a ceea ce va urma peste tot. 

„Dar la noi s-a murit” - veți spune. Într-adevăr, așa e, doar că uitați un lucru minor: pe lumea asta se mai și moare! Să facem un calcul. În 2019 am avut 270 000 de morți. O distribuție liniară ne arată că, în mod normal, avem cam 22500 de morți pe lună, adică vreo 750 pe zi. Tot statistica ne spune că între aprilie și octombrie numărul de morți scade față de cel al lunilor reci. Cu alte cuvinte, începând cu octombrie(un vârf local) ar fi mod normal aproape 30 000 morți, adică aproape 1000 pe zi. Se raportează multe morți de COVID (câteva sute) dar nu știm restul morților pentru a face totalul.

Probabil media de 1000 morți/lună va fi depășită. Este și „meritul” sistemului medical românesc, capabil să omoare cu sânge rece într-un cadru perfect organizat. E clar că celor care oricum se mai țin cu un fir subțire de viață, o boală netratată devine fatală. Iar în spitale, să fim serioși, nu se face niciun tratament. Pentru că nu există medicamente. Dar mai e ceva. 

„Lunile mortuare” se diferențiază între ele, la fel ca și lunile în care nu prea se moare. Spre exemplu, septembrie e luna cu cei mai puțini morți din an, iar ianuarie cu cei mai mulți. Octombrie e un vârf, în noiembrie ar trebui să scadă natural. Acum, întrucât suntem în plin val, probabil că va fi distorsionată statistica, la fel ca anul trecut când noiembrie a fost luna cu cei mai mulți morți. Este, așadar, cât se poate de clar că pandemia afectează mortalitatea, dar nu trebuie să ne dăm peste cap din cauza asta. Dacă e să fac o predicție, voi spune că, la nivel de an, vom avea o depășire marginală a numărului de morți de anul trecut. Iar în ianuarie anul viitor un minim istoric deoarece mulți dintre cei care ar fi murit atunci au fost secerați acum.

Ceea ce trebuie să conștientizăm e că tot ceea ce avem peste 270 000 de morți - adică mortalitatea normală a României ajustată destul de mult la rata de creștere - este din vina exclusivă a Plăvanului și a guvernanților care răspund unor comenzi ticăloase. Nu e posibil să lași o țară întreagă fără medicamente doar pentru că ți s-a ordonat să vaccinezi oamenii precum oile. Și nici să refuzi genericele pentru că nu știu ce companie a scos un medicament experimental la prețuri fabuloase. Iar datul arbidolului în consemn la frontieră e crimă! Ceea ce a făcut Plăvanul împreună cu șleahta sa de nemernici poartă un singur nume: GENOCID. Iar pentru asta trebuie să plătească!

Lăsând la o parte nebunia politică, vă voi mai spune că, din punctul meu de vedere, suntem deja pe vârf. În mod normal în câteva zile ar trebui să vedem o scădere a infectărilor și a spitalizărilor. Din păcate pentru cei care au murit sau vor muri, totul s-a făcut natural. Din fericire pentru cei care au trecut prin boală(cu sau fără știrea lor), au câștigat o imunitate solidă care-i va ajuta la nebunia care urmează. 

Update: Am uitat să vă dau și știrea pe care-am citit-o abia acum: Papa face apel la companiile „Big Tech” să  cenzureze mai mult teoriile conspirației. Lupta e deja pe față!

31 de comentarii:

  1. Analiza pertinenta. Daca sunt in medie cam 700 de morti pe zi, cifra de aproape 600 morti intr-o zi numai din "covid" este rezultatul unei manipulari extrem de grosolane. Adica numarul de morti zilnic de diverse maladii, din cauza unor accidente, sinucideri etc. s-a redus miraculos de la cca 700 la doar vreo suta cincizeci si brusc toti au inceput sa moara de gripa chinezeasca? De ce nu se stropeste cu vopsea rosie sediul institutiei care produce asemenea cifre aberante si care - de fapt - creeza conditiile / justificarea pentru punerea in opera a unui veritabil genocid?

    RăspundețiȘtergere
  2. "Din fericire pentru cei care au trecut prin boală(cu sau fără știrea lor), au câștigat o imunitate solidă care-i va ajuta la nebunia care urmează"

    Nebunia care urmează este privarea de libertăți esențiale, cum ar fi libertatea de mișcare, de acces în diverse locații publice, etc.
    Nu cred ca imunitatea solidă ne va ajuta să trecem prin această nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@Laurentiu,ba chiar aceasta imunitate solida ne va ajuta sa trecem peste;si nu numai!trebuie sa ne rugam,sa postim,sa ne facem partea care ne este atribuita in cele 7 taine ale Ortodoxiei. Doar ca trebuie hotarare,determinare,neclintire in alegere;nu te ingrijora de urmarile alegerilor,ingijoreaza te daca poti lua decizia sacrificiului suprem (moartea pentru Adevar,moarte care cuprinde suferinta in lupta pentru supravietuire).

      Ștergere
  3. In statul indian Uttar Pradesh (200 milioane locuitori)sunt vaccinati cca 11%.(20.09.2021) https://timesofindia.indiatimes.com/city/lucknow/1-1-of-up-is-now-fully-vaccinated/articleshow/86354448.cms , media de imbolnaviri la 7 zile e de ... 9 persoane. (20.10.2021) Preventia functioneaza la ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un pic exagerata statistica, tocmai am verificat rata de vaccinare in Anglia e 70% si in Irlanda 75%, nu stiu daca Google raporteaza ca populatie totala populatia vaccinabila si nu cea totala.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lupta e de mult timp pe față, cel puțin de la 11 septembrie 2001. Doar că acum demenții din vârful piramidei au lăsat deoparte finețurile și - încurajați fiind de cantitatea uriașă de date obținute de când cu smartfoneala și cu feisbuceala - au trecut la bifarea tuturor punctelor din agenda lor diabolică pe care nu îndrăzneau să le pună în lucru până acum câțiva ani.

    În altă ordine de idei, poate îmi explică și mie prin ce diferă "cocoașele" de Covid-1984 din ultimii 2 ani de virozele sezoniere vechi de când lumea și pământul, care nu provocau lockdown-uri planetare și dictatură, dar provocau zeci de mii de morți și în Italia, și în Franța, și în Marea Britanie, șamd.

    Sincer, odată ce vezi cât sunt de ticălos ticluite testele care stau la baza șmendemiei, după ce vezi câte stimulente financiare există la toate nivelurile pentru perpetuarea acestei înșelătorii grotești, după ce vezi cât e de rău intenționată și de mincinoasă presa corporatistă, după ce vezi în ce hal de anomie și de tiranie pot să ajungă țările la care ne uitam până mai adineauri cu admirație, nu știu cum poți să mai dai doi bani găuriți pe varianta oficială a "noului coronavirus".

    RăspundețiȘtergere
  6. In Ungaria nu se poarta masca nicaieri si ei nu au nici o problema.
    Chiar nu se vede despre ce e vorba ?
    Razboiu' va fi lung, iar prima victma a lui a fost si va fi intotdeauna ADEVARUL.
    Sigur or sa vireseze si internetul in curand a.i. o sa caza tot si o sa chitzaie toata lumea de nevoi urgente, cum cer gunoaiele acum votarea unuia din ,,ferma animalelor,, de urgenta si apoi stare de urgenta etc;deocamdata sa vedem cum voteaza PDSRu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca teoriile astea ale conspiratiei sunt niste prostii imense, iar cei care le propaga si care le cred sunt niste stupizi notorii, nu vad nici un motiv pt. ce si-ar bate cineva capul cu ele.... (mai ales un om SERIOS ca si PAPA).
    Aaa...., dar daca chestia asta de afecteeaza direct si personal ( nu mai conteaza ca e adevarata sau nu) si iti da planul peste cap...sigur ca ai vrea sa fie "eliminati" toti "ascultatorii" si "propagatorii" zvonisticii... Asta pe principiul
    ADEVARUL SUNT EU - si cum zic eu asa trebuie sa fie ( pt ca stiu eu mai bine decat restul prostilor DE CE !!)

    Suna interesant perspectiva PAPEI! In fond la ce ne-am putea astepta de la un SENIOR care toata viata lui a lucrat si a activat intr-o structura ierarhica "semi-militarizata" ca sistem de orgranizare - cum e si Biserica Catolica. Tot un mic dictator si asta..... doar cu fes pe cap!!

    E clar oricum faptul ca disperarea e f.f. mare..... nu stiu cine a facut virusul asta dar la gandit atat de misto incat sa le strice "smenul" la toti, iar acum toti nu mai stiu ce sa faca vazand barca ca ia apa prin toate gaurile iar ei sunt fara solutii. Singura idee care le trece prin cap este sa se faca MICI dictatori - in felul asta pot sa ascunda realitatea si sa o prezinte publicului cum vor ei, dupa care se pozeze ei in salvatorii omenirii.
    Super super tare.... ipostaza....
    Vedeam la TV cum sa deadeau de ceasul mortii unii "deontologi" ca vai Doamne nu avem Guvern si Vai Doamne "ce o sa ne facem?" si "Ce se va alege de noi, fata "genialii" care ne guverneaza"
    Va zic eu! Si daca nu am avea guvern vreo 3 ani ati vedea ca ne-am putea descurca SI FARA EI !! Doar ca dupa aia... ( nu vad nici un sens pt ce sai mai platim... ca sa ne incurce??? )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai nu vezi ca in romania nu isi bate nimeni capul?

      Ștergere
  8. Ce ziceti de probabil-posibila dictatura militara care se prefigureaza ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic că a sosit vremea să aruncați electronicele și să ieșiți din rețea. Ne mai auzim peste 3-4 ani ...

      Ștergere
    2. Ati putea face un sondaj de opinie: intre Șoșoacă ce urla la noi " Jos botnița" si soldati cu ochii pe noi, ce preferati?"
      Sau: " Preferati sa muriti rapid de covid, sau lent din prostie si incompetenta unora platiti gras din banii de la buget?"

      Ștergere
    3. 11.24, eu prefer sa trag,ca predecesorul meu Gen.Martis la Odesa, in toti si aia albi si aia negri:(

      Ștergere
  9. O fi numarul de infectari mare in UK, dar numarul de spitalizari este la o cincime iar numarul de decese la o zecime din varful valului anterior. Asa ca UK nu are in momentul actual si probabil in viitorul apropiat nici o problema. Care sa fie explicatia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tratamentul,care la noi lipsește cu desăvârșire.

      Ștergere
  10. In Germania de cateva zile au inceput sa ridice, in unele landuri, cam toate restrictiile. Eu ma uit pe statistici si vad ca sunt din nou pe trend crescator cu numarul de cazuri. Au curaj. Dupa parerea mea meciul se joaca. Am intrat in prelungiri. Sa vedem ce facem la 11 metri. Probabil ca o s-o dam in bara. Dar ce mai conteaza. Le-am luat banii fraierilor. Spectatorii pleaca multumiti ca au vazut un meci mare.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.profit.ro/perspective/video-singapore-testeaza-roboti-pentru-patrularea-strazilor-starnind-temeri-20419682

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu mai vreau armata
    Vreau anticipate

    RăspundețiȘtergere
  13. Aici aflati de ce bolnavii de COVID mor in sectiile ATI.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1710704262653595&id=100011421137403

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai mai uitat un lucru, cei vaccinati se pot inbolnavi mai usor de COVID si pot crapa chiar mai usor decat cei care au imunitate naturala.
    Se numeste AIDS, deficinenta imunitara dobandita (SIDA).
    Graficele si date oficiale din 68 de tari pe timp de un am confirma asta.
    Abia suntem la inceptu de show.
    Ai datele aici:
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8481107/

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe papa il deranjeaza faptul ca pe yotube deja circula multe dovezi care arata cat de hypocrit este, ca nu are nici o rusine. Este aratat ca hypocrit chiar de unii cardinali catolici. Toti sunt vanduti poe bani (hartii) inclusiv papelica.

    RăspundețiȘtergere
  16. De la reprezentantul Satanei pe pamant, nici nu te poti astepta la o alta pozitie, decat aceea sa sprijine toti dracii cu aspect uman in comiterea de cat mai multe crime impotriva umanitatii, si daca cineva "behaie" precum ca ar fi nemultumit de crimele pe care le vede in jurul sau, sa i se bage acestora pumnul in gura, ca doar omul trebuie sa fie o oaie smerita, care sa nu behaie nici macar atunci cand este dusa la abator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand vei intelege cine sunt ARHITECTII acestei lumi , vei intelege si combinatia, pana atunci ramai in variantele tale cu doamne doamne si al cu coarne !

      Ștergere
    2. @@@Kinu,spre cunoasterea si supararea ta,Dumnezeu si satan chiar exista;iar ceea ce se intampla nu numai acum, (cu atat mai mult acum) ci dintotdeauna,are legatura cu Sfanta treime si cu celelalte (organizatii,secte,masoni,pacate,planuri,razboaie s.a.);dar nu ti fa griji,aceste lucruri ti se vor descoperi cand al tau suflet iti va parasi trupul;din pacate,atunci va fi prea tarziu...

      Ștergere
  17. Ca sa mai sustii propaganda oficiala, trebuie sa fi ori oligofren, ori complice.
    Pute atat de rau...

    RăspundețiȘtergere
  18. Nea Dane, nu știu de unde ai informațiile, da' Ins-ul zice altceva.
    In 2020 au decedat aprox 290000 persoane față de aprox 260000 in 2019. Cel mai mare Nr. de decese din 1938. Ar trebui sa dea de gândit, că se moare totuși destul de mult de covid: cam 100 de pers in plus pe zi, care ar putea fi de covid.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mă bucur că există acest blog! O oază de speranță în această lume anormală. Referitor la restricțiile anunțate, nici nu știi cum să reacționezi la atata minciună și ticăloșie.

    Nu înțeleg cine gîndește astfel de măsuri!

    Statistic un vaccinat de peste 60 ani are șanse muult mai mari să facă o formă gravă sau deces decât un nevaccinat din grupa 19-30 ani.

    Exemplu 18.10.2021 - 1 deces la categoria de vârstă 20-29 ani din TOTAL și 28 de pacienți decedați vaccinați cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani.

    Nu înțeleg, impui restricții la grupa 20-30 ani Nevaccinati, pe motiv să nu pățească ceva, în timp ce vaccinații de peste 60 de ani pot circula fără restricții bine mersi.

    Unde e logica?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)