vineri, 29 octombrie 2021

#Rezistența(1) - Să nu uiți, Darie!


Nu recapitulez doar de dragul recapitulării, ci pentru că sunte ferm convins că sunt oameni care deja au uitat. Așadar, s-a început cu nebunia printr-o dubioasă stare de urgență, declanșată de Plăvan și clica sa cu complicitatea PSD. Să nu uităm asta! PSD-ul a reinstalat guvernul Orban pe care tot ei îl dăduseră jos. Și același PSD a închis ochii la dubioasele prevederi ale decretului privind instituirea stării de urgență. 

Priviți retrospectiv și întrebați-vă ce s-a urmărit prin acea stare de urgență când prostul de la Interne a pus imnul în megafoane și idioții lui Ciucă au fost scoși pe străzi ca să vâneze COVID-ul cu tancul. Erau doar câteva cazuri la nivel național. Câteva. Dar pe care prostovanii au reușit să le multiplice admirabil fix în timpul stării de urgență. Stare de urgență în care nu am avut voie să mergem nici la Înviere! Ați uitat? Probabil pentru că, la umbra situației excepționale s-au volatilizat miliarde de euro, bani pe care i-a împărțit clica de la putere. Ați uitat scandalul cu ventilatoarele, cel cu măștile neconforme sau chiar cel cu izoletele? Ați uitat de pistoalele lui Vela? Și câte și mai câte.

S-a continuat apoi cu o la fel de irațională stare de alertă. O lege dată pe repede-înainte de Parlament, din nou cu complicitatea PSD. O lege care permite prelungirea de către Guvern a stării de alertă pentru totdeauna. Ca să fie treaba și mai treabă, de curând s-a trecut la pasul trei: prelungirea neconstituționalei stări de alertă printr-o acțiune ilegală a unui guvern ilegitim: Guvernul Cîțu nu avea niciun drept să prelungească demența. Cu toate acestea a făcut-o. Și, pentru ca absurdul să fie depășit, un alt dement, Arafat, a decis cu de la sine putere limitarea drepturilor românilor pe motiv de vaccinare sau nevaccinare. Ăștia toți, pentru ticăloșiile pe care le fac, merită s-o sfârșească în fața plutonului de execuție. Efectiv nu văd ce alte măsuri mai blânde s-ar putea lua împotriva lor.

Sunt fapte făcute care se cer răzbunate. Unele vi le amintiți, altele nu. Iată, aici e problema! Însă, înainte de a continua, vă voi mai semnala un fapt jegos. Ceea ce au instaurat idioții ăștia în țară nu era posibil fără un aparat divers și neomogen constituit din idioți utili. Vă reamintesc că nicio ocupație nu e posibilă fără complici, fără trădători. Iar colaboraționismul, atunci când toată nebunia va lua sfârșit, va trebui pedepsit exemplar. 

Iată un exemplu de colaboraționist: Paula Rusu e o prompteristă, una dintre multele fătuci care trăncănesc verzi și uscate - mai mult uscate - pe tembelizoarele patriei. Ce credeți că i-a trecut prin cap ipochimenei? Nici mai mult nici mai puțin decât să pârască un amărât de paznic și-un magazin care nu solicită certificat verde. Pâra a prins, că s-au trezit o groază de alți tembeli să comenteze pe pagina ei despre alte locuri unde, ce să vezi, se încalcă, frățioare, interdicția! Vedeți, fix ăștia sunt idioții utili ai sistemului, cei care ajută dictatura să se instaureze. Țineți-i minte!

Ideea e că, mai devreme sau mai târziu vom ieși din tembelismul ăsta. Mai devreme sau mai târziu se va termina și cu tirania, iar toate aceste jigodii vor trebui să plătească. Dacă ăia de la vârf trebuie să plătească grav - poate, cine știe, se va reintroduce pedeapsa cu moartea ca să poată fi pedepsiți pe măsura faptelor criminale comise. Dar și idioții de la bază vor trebui să răspundă într-un fel. Un CTP, un Mândruță, Prelipceanu, Petreanu, Bot s.a.m.d. trebuie să plătească pentru faptele lor. Nu trebuie lăsat nimic nepedepsit. Însă, alături de grangurii pe care-i vedeți, mai e și plevușca, adică cei gen prompterista aia jalnică. Nu trebuie uitat nimic. Tirania de care avem parte acum trebuie răzbunată cumva.

De aceea vă spun: nu uitați nimic! Hai să păstrăm dovezile într-un loc, astfel încât ele să existe la momentul oportun. Îl vedeți pe-un idiot că se târâie pe cur și face denunțuri publice din cauză că un amărât a fentat sistemul ca să-și cumpere o haină, notați-l. Salvați-i postarea, notați-i datele. Toate aceste dovezi trebuie să rămână pentru ca atunci când va veni vremea răfuielii să le avem. Ele trebuie să existe, astfel încât toți acești mici Troțki să plătească. 

Știu că acum sunteți dezorientați, știu că sunteți disperați din cauză că vedeți tirania prăbușindu-se peste noi. Știu că sunteți oprimați de regim. Știu că nu mai aveți speranță, dar rezistați! Nu mai e mult! Veți vedea că totul se va întoarce la 180 de grade! Veți vedea că hidra va pica. Iar atunci fiecare va trebui să plătească după vina sa. De-aceea vă spun: păstrați dovezile. Luați capturi de ecran, salvați clipurile în care ticăloșii „ne înfundă”. Păstrați dovezi, cât mai multe dovezi, astfel încât țara asta să treacă printr-un adevărat purgatoriu. Un purgatoriu din care să iasă doar cei onești, cei care sunt curați. 

O să vedeți că am dreptate, că rata istoriei se va întoarce brusc. Dar pentru asta va trebui să nu uitați nimic. Strângeți dovezi pentru a vă ajuta memoria să nu uite.

Să nu uiți, Darie!

51 de comentarii:

  1. Ai uitat ca bătrânii aveau voie sa iasă doar 2 ore pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alte doua sugatoare ... isi dau in petec : https://r3media.ro/sonia-simionov-antena-3-si-adriana-iovi-stere-pro-tv-discurs-al-urii-impotriva-persoanelor-care-au-ales-sa-nu-se-vaccineze/ . Daca pe aia de la prost-tv o mai inteleg pe cealalta nu. a3 este un post total nefrecventabil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Si ce sustinere au pe feiscuc , cati retarzi in tara asta !

      Ștergere
  4. Normal ca roata se va intoarce! Ca doar nu ne lasa Dumnezeu! Dar cand se va intoarce, din ce am inteles, cam doua treimi din poulatia lumii nu va mai exista. Cel putin nu pe pamant. Noi sa fim tari in credinta si cu nadejdie! Cat priveste dovezile impotriva unor asemenea idioti, eu zic ca, mai mult ca sigur, cand se vor termina toatea asta, nu o sa mai ai impotriva cui sa le folosesti! Asa ca va urez la toti rezistenta placuta! Doamne, ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne amintim de reclamele jegoase facute de Victor Rebengiuc la Rosia Montana Gold Corporation. Cu totii le stim, dar daca dai o cautare pe net - uimire, toate s-au sters. Omul a invocat "dreptul la uitare" atunci cand s-a schimbat vantul. Asa vor face si cei de astazi. Vor disparea ctpeii, mandrutii, prelipcenii si toate celelalte jeguri colaborationiste. Asadar, sa pastram cat mai multe dovezi ale colaborationistilor pentru ca lighioanele isi vor sterge urmele.
    Adina

    RăspundețiȘtergere
  6. In Europa este deja forta care se va opune lui ,,BUILD BACK BETTER,, este foarte puterinca, iar contracararea acesteia va genera mizerie la propriu, incercarea desfiintarii statului si institutiilor fundamentale, care de facto sunt aproape desfiintate, si se stie ca atunci oamenii se vor manca intre ei. Educatia scolarizarea si profesiile vor fi aproape inexistente. Priviti la romanache, guvernul este condus de oameni slabi si corupti, CFR nu mai exista (odata a doua armata), sanatatea este dusa, internele (sunt oameni care nu stiu ce grade poarta) etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Astia sunt copii nascuti cu telefonul in mana, retardatii epocii curente.
    Asa era si pe vremea lui ceasca tone de curve care te parau pentru un bat luat din padure. Am trait asta, nu credem ca o sa o mai taresc din nou.

    RăspundețiȘtergere
  8. O societate ca cea pe care vor dobitocii astia sa o construiasca nu poate functiona pe termen lung. Stalinismul era mic copil pe langa lagarul nord corean pe care vor sa-l instaureze si trebuie sa ai mari probleme cu capul sa accepti asa ceva, daramite sa-ti placa. Este ca si cum ai vtea sa ai o societate functionala intr-o puscarie crescand la maxim gradul de stres prin metode specifice si apoi favorizand doar jumatate din detinuti in timp ce ii tii amestecati in aceeasi celula. "Nesupusii", chiar daca unii/multi conformi "in acte" vor pune presiune pe ei pana ii va lovi depresia (si asa 90% din colaborationisti sunt instabili emotional). Cand totul se va termina ar trebui sa fie judecati dupa gradul de responsabilitate dar si dupa gradul de discernamant, locul unui nebun fiind intr-un spital psihiatric, nu puscarie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-amintesc de regimul nazist, de regimul apartheid din Africa de Sud , de regimul rasist din America interbelica. Exact asa erau : evreii si negrii nu aveau voie sa intre in magazinele nemtilor respectiv albilor.
    La Nurnberg s-a facut cita dreptate. Eu acuma, nu-s pentru executii , dar sint pentru justitie. Nu se poate sa instaurezi asa ceva: vreau sa cumpar un cadou, o jucarie, o floare , un cauciuc la masina si nu am voie sa intru in magazin. 'Heil Hitler!'
    PS:
    Halo, se cauta o firma sa faca proiectul pentru canalul Bucuresti-Marea Baltica. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. https://arhiblog.ro/empatie-criminali/
    https://arhiblog.ro/niste-vesti-atat-triste/
    Doar doua link-uri... Doua abjectii cum n-am crezut ca pot exista...
    trebuie retinute si psihopatul tras la raspundere la un moment dat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dejectii ! Cetin,Petcu,Vasilescu... sunt pe lista.Acum castiga de biscuiti din online, dar, la final se vor alege cu coaste rupte.
      Si trupele aferente de comentaci... acefali perfecti, nu trebuie uitati nici astia.Doar pentru aplauzele in cerc, merita scuipati intre ochi

      Ștergere
  11. Bravo Dane! Am început demult să le salvez. Am avut chiar două dosare cu Mutu din deal,dar nu mai pot fi accesate. Nu sunt un specialist în IT,dar pe care le mai am și se pot accesa,le voi printa.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti dau dreptate 1000% astazi, DD.
    Uitam repede, iar jigodiile se bazeaza tocmai pe asta.
    Si pe forumul deschis de @Hayde avem topicuri similare, iar unul se intituleaza "Radiografia Minciunii", grupand acolo tot ce e de retinut.
    Nu stiu insa daca cineva va fi tras la raspundere. Noi n-am reglat nici cu nemernicii ce ne-au distrus in 1989, d-apai acum...
    Dar, repet, ideea e buna si subscriu fara rezerve la "incarcatoare" pt memorie.
    De toate calibrele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Nemernicii de azi sunt tot cei din '89, sau copiii lor !!!

      Ștergere
    3. Nu ar fi corect sa se foloseasca blogul lui DD pt reclama altor platforme. Eu am mail la profil, putem vb acolo. Sau cauta la profilul @Hayde mail-ul lui, asa te vei lamuri - si e si de bun simt in raport cu gazda de aici.

      Ștergere
  13. dictatura fascista care este in curs, este sprijinita de catre acei ticalosi besinosi care sunt stapanii din umbra ai planetei, a tiparnitelor de Dolari si EURO, si care au la dispozitia lor, organizatia criminala de agresiuni ilegale numita NATO, la care se adauga, asa cum bine ati spus, tradatorii politici locali si cozile lor de topor.
    Asta inseamna ca nimic nu se va schimba de la sine, si ca totul urmeaza acelasi plan vechi, pe care si Hitler a vrut si el sa-l aplice, dar in favoarea sa, doar ca nu a reusit. Pai daca Hitler, si o tara ca Germania nu a reusit sa schimbe acest plan criminal(plan care era "secret"desi a fost publicat, deci era "secret" numai pentru aceia care erau certati cu cititul si cu documentatul).
    Asa ca exista o singura sansa sa scapam de tirani, dar mai ales de cozile lor de topor. Si anume "curatul mesei" ca in Revolutia Franceza cand in afara de motzul gramezii de kcat, adica de Rege si de Regina, au fost curatate, (citeste ghilotinate) toate cozile lor de topor, prin care acesti ticalosi impuneau poporului tirania lor inumana.
    Si exact asta trebuie sa se faca si in Romania, si eu tot v-o spun, dar Dvs nu vreti sa acceptati nici macar ideea.
    NU exista nici o alta cale decat razboiul maselor impotriva cozilor de topor care ne impun razboiul criminal al ticalosilor impotriva "saracimii"...cum zicea public ticalosul de miliardar Waren Buffet, ca exista acest razboi, si ca este clar ca hyperbogatii il vor castiga, si asta din cauza ca majoritatea oamenilor normali, la fel ca Dvs. nu pot si nu vor sa priceapa ca in vremuri de razboi, viata unui om valoreaza mai putin ca un scuipat, lucru care a fost dovedit de "n"-ori, atat in istorie cat si in realitate.
    Diferenta intre 1789 si astazi, este aceea ca nu mai trebuie atacata Bastilia pentru ca revolutionarii sa aibe arme, pentru ca fiecare om poate avea pe nimic o sticla pe care s-o umple cu benzina. si cu masca pe fatza si la miez de noapte, poate ataca singur si fara colaboratori TURNATORI, casa din vecinatate in care traieste un criminal colaborationist, si acest tip de razboi din umbra, trebuie sa fie datoria patriotica a fiecarui OM adevarat si tata de familie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert am vazut ca esti baiat destept dar esti si putin ,,infierbantat,,...solutia propusa de tine nu este buna deoarece de la revolutia franceza pana in zilele noastre orice asa zisa noua revolutie desi s-a produs niciuna din ele nu a fost in favoarea poporului umilit si calcat in picioare.Daca stii una dao ca exemplu.Solutia nu este cea propusa de tine ci este aceea de a face exact ca ei ,dar impotriva lor grupati in retele sigure de cel mult 10 oameni ...ei pot fi invinsi cu armele lor si cu metodele lor desi din punct de vedere spiritual si emotional sunt cu mult deasupra noastra...Asa ca sory !

      Ștergere
    2. Donisroi30 octombrie 2021, 14:17
      ”ei pot fi invinsi cu armele lor si cu metodele lor desi din punct de vedere spiritual si emotional sunt cu mult deasupra noastra”

      GREȘIT
      La ăia de-i invoci, nu există spiritualitate.
      Nu o confunda, te rog, cu maleficitatea.
      Spiritualitatea respectă LEGITĂȚILE(Kybalionului, Zamolxiene)
      Maleficitatea, NU.

      Succes

      MOȘU

      Ștergere
  14. @ DD - Te acuza unii ca esti pesimist, ca ai o viziune morbida samd. Lucrurile trebuie analizate punctual acolo unde se spune ca ai exagerat. Nu te urmaresc suficient de atent ca sa-mi pot exprima o opinie in general dar in particular la acest articol pari speriat de bombe.

    Parca ti-e frica sa spui lucrurilor pe nume si o-ntorci din condei spunand ca "roata istoriei se va intoarce brusc". E adevarat ca nu spui explicit in ce directie se va intoarce dar lasi de inteles ca intr-o directie pozitiva pentru oameni.

    Dupa cum vezi incerc sa-ti gasesc circumstante atenuante cum c-ai fi speriat de comentatorii care te-au certat in trecut si te fortezi sa adopti un ton mai optimist. Intr-un mod nefericit de aceasta data pentru ca numai adevarul ne poate ajuta. Optimismul nefundamentat pe o realitate nu ne foloseste.

    Astazi nimeni nu poate contesta, si orice om cu capul pe umeri intelege ca asa este, ca lumea se digitalizeaza intr-un ritm acelerat. Ca atare si oamenii o vor face ... pana-n maduva oaselor la propriu.

    Unde sa se-ntoarca roata domnu' DD? N-are unde decat in directia inrobirii totale a oamenilor. Ca acum se joaca de-a pandemia, ca maine de-a criza sau alta pandemie si ce-o mai fi sunt doar etape ale procesului de control. Fara drept de apel. O sclavie crancena cum n-a cunoscut lumea vreodata.

    Ca ne-om lasa usor sau mai greu este o alta discutie dar de ajuns tot acolo ajungem. Nu este un determinism de mie-n suta dar pe acolo bate. Sansele de a incetini procesul ar fi numai printr-o constientizare a pericolului la nivel de mase si la unitate in a boicota digitalizarea sub orice forma.

    Pare utopie ce spun, nu? Pai daca asta-i utopie se va lasa cu ... sclavie (n-am gasit alta rima).

    Intoarcerea rotii de care vorbesti in directia digitalizarii are doar o singura necunoscuta: viteza. Avand in vedere evenimentele pe care le traim se pare ca este ... foarte mare. Da, traim ultimele clipe de relativa libertate. Asta-i cruda realitate.

    Hai sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe cei de la "vârf" nu cred că mai apucăm să-i pedepsim. Este la modă acum ca, din banii furați, să-și cumpere 2-3 proprietăti prin orase scumpe. Ăștia vor fugi imediat din țară doar cu ce au pe ei si vor poza in "dizidenti". Plevușca rămasă aici își va pune cenusă în cap și vor trece in tabăra "învingatoare".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista "plevusca" ci doar DUSMANI colaborationisti care au luptat impotriva ta/noastra, si acestia trebuie pedepsiti, si pusi in fata plutonului de executie constituit din partizanii care au luptat in rezistenta. Asa s-a intamplat intotdeauna in istoria tarilor care au fost sub ocupatie, atat in Franta cat si in URSS dar si in alte üparti ale lumii, si exact acest model trebuie sa-l aplicam si noi, pentru ca nu Hitler a impuscat oamenii, si nici "granzii" din gasca sa, ci au facut-o exact "plevustile" de care pomeniti!

      Ștergere
  16. Dragă Dane,
    Aveam ideea asta de pe vremea chiorului şi mă bucură enorm să o văd propusă de tine aici. Acum chiar că a sosit momentul să o punem în aplicare.
    Ca fapt divers: sunt traducător tehnic de peste 20 de ani. Întâmplarea face că azi dau peste o noţiune (în germană) pe care n-o mai întâlnisem. S-ar fi putut traduce literal cu "sistem de generat indicaţii". După o căutare scurtă, îmi dau seama că este un aşa-zis "sistem pentru denunţarea neregulilor", prin care o firmă îşi încurajează angajaţii să facă delaţiune sub anonimat împotriva celor care încalcă regulile de obedienţă faţă de firmă şi pe cele legale.
    O fi ceva deja cunoscut deja, dar aici la ţară încă nu auzisem.
    PS: vom denumi baza de date "Lista" (cu L mare).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar trebui inceputa lista cu ,,industria e un morman de fiare vechi ,, sau ROMANIA NU ARE NEVOIE DE AUTOSTRAZI,,......

      Ștergere
    2. @Unknown...mai bine ar incepe cu ''si cu voia dumneavoastra, ultimul de pe lista...'' ala cu ''mormanul de fiare vechi'' este din toamna lui '90... eu adun de peste sapte ani o asemenea ''colectie''... deja s-au adunat citeva mii... insa sintem vestiti prin grava alterare a memoriei pe termen scurt si mediu... cit despre memoria pe termen lung, al istoriei, este clar ca nu o avem si nu am avut-o niciodata... avem un ''dar'' de a ne reseta permanent, de a disimula realitatea ca sa nu ne ''doara''...

      Ștergere
  17. Poate încă, nu ați înțeles că Borgul a început deja asimilarea, iar rezistența este inutilă, mai mult, ea nici nu există! Postările sterile în online, nu fac nici cât o ceapă degerată, de fapt asta îi convine perfect, așa zisa „acțiune prin inacțiune”, iluzia rezistenței și speranța că roata se întoarce. Dacă ajunge prim ministru sluga utilă idioată, o să ajungem îngrășământ! Există o singură speranță, când au fost voci care v-au spus, (unii) ați ironizat. Nu mai este timp!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profund! Subscriu!

      "Gogu Gogomanu" alias "C B" alias "y"? - printre putinele minti luminate care au comentat la articolele lui DD

      Ștergere
    2. Din pacate cred ca ai dreptate.

      Ștergere
  18. RRR,reprofilat,reorganizat, repornit.Profilul jigodiilor de serviciu.Legionarii s-au transformat în milițieni și torționari, comuniștii în liberalii,liberalii în isti, nesimțiții în stilați,hirbarii în tupeiști.Ai probe,dar corb la corb nu își scoate ochii!Pedeapsa divină?, trădătorul Iliescu, Băsescu, Isărescu și alți escu încă stau bine mersi.Nu mai insist! Superlativ pentru articol și comentarii,dar nu putem fi uniți niciodată,deoarece,tot timpul,avem un trădător printre noi,cei de bună credință.Citeam un articol al lui Dan,pe cunoaștelumea.ro,produs de Daniel Roxin,despre paralela revoluției franceze și rusești, alți actori în diferite timpuri. Cine sunt păpușării?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pedeapsa divină? Poate ati uitat ca avem liber arbitru si un anumit timp pe pamant ca sa ne învățăm lectiile. Demonii cei mari, gen Basescu si restul, devin poli ce atrag spre ei oameni corupti. De ce crezi ca Iisus a ramas cu o mana de oameni in jurul lui? Pentru ca restul rezonau cu partea adversă. Istoria e lunga si s-o fi presupus in Cer ca oamenii invata din repetabilitatea istoriei ca nu e bine sa te faci frate cu dracu pentru ca fiecare drac cade la un moment dat.
      Se vorbeste mult prin grupurile crestine despre cernere. Păi, asta e cernerea: jegosul fara coloana vertebrala, hoțul, sunt atrasi de oameni la fel.
      Ca politicienii sunt abili si adeseori ne pacalesc cu discursuri adeseori nationaliste, ca omul cu batistuța, Rares Bogdan, e alta mancare de peste. Important este sa nu uiti...Darie! A doua oara sa nu te mai pacaleasca si sa te dezici de tradatori.
      E ca la botez. Te lepezi de Satana. Problema este ca Satana are atat de multe masti si discursuri, incat iti trebuie o viata ca sa te lepezi de toti. Si in timpul asta iti amagesc tinerii satanele tinere din # Rezist.
      Asta e lupta cea mare si este destul de grea. Pana la Dumnezeu te mananca " sfintii" din politica si din toate domeniile unui sistem infestat cu degenerati fara suflet.

      Ștergere
  19. Esti prea optimist, la stadiul in care se afla omenirea nu va veni nici o vreme a refuielii la nivel de mase. O vreme a rafuielii poate veni doar la nivel personal, individual.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răfuiala trebuie inceputa cu tine insuti. Musulmanii nefanatizati denumesc asta jihad si e lupta cu propriul suflet egoist. Dusmanul nu este numai in afara ta, este si in interiorul tau. Schisma in islam a aparut cand musulmanii care au ales calea evolutiei individuale, inainte de a-i invata pe altii indumnezeirea, s-au separat de musulmanii cu creierul infierbantat ce doreau deschideri islamice si averi si sange.
      In crestinism, schisma a aparut indata ce in jurul Lui Iisus au ramas o mana de oameni. Si s-a tot mărit prapastia dintre Iisus si restul lumii.
      Toata istoria este Armaghedon si cernere...Multi chemati, putini alesi.
      Scopul scolii pe pamant este sa invatam sa iubim si sa respectam Creatia. Cei mai multi sunt atat de departe de scop, incat din nou vor ramane repetenti si vor repeta istoria cu biciul pe spinare.

      Ștergere
  20. Nu va veni nici o vreme a rafuielilor, esti prea optimist.

    RăspundețiȘtergere
  21. https://www.reddit.com/r/tennis/comments/qfnvb4/halep_on_mandatory_vaccinations_for_the/

    Si Simona trebuie tinuta minte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am și eu o curiozitate, că nu sunt la curent cu știrile din lumea tenisului: de când s-a vaccinat Simona Halep, a mai câștigat vreun campionat, vreun turneu, vreun meci, ceva?! Că îmi pare că vaccinul i-a cam afectat capacitatea de a face efort...

      Ștergere
    2. Nu;cea mai mare performanță de când a fost la sinucidere,pardon,la vaccinare,este o finală pierdută;la multe din competițiile la care a participat,a abandonat din motive de sănătate;ea va mai cåștiga un turneu doar dacă va întâlni vaccinate ca și ea și zile în care adversarele să fie într o formã mai proastă decât ea;puțin probabil.

      Ștergere
  22. Referitor la ultimele 2 paragrafe ale articolului, într-adevăr nu știu pe ce informații reale se bazează optimismul revenirii la normalitatea societății (aia formată din oameni fără burți și fără priviri încruntate, îndurerate sau înfricoșate).

    Dar,chiar cu riscul de a fi perceput drept retardat, mistic, habotnic, etc, am s-o țin tot pe-a mea (de fapt, a oamenilor induhovniciti, dinaintea mea dar și contemporani): tot ce se întâmplă în lumea asta, percepută prin simțurile firești, este consecința, sau imaginea, unui război nevăzut, dus într-un plan duhovnicec, nematerial.

    Așa cum spun și alți comentatori mai sus, cred că sunt mici șanse de neîndeplinire a planurilor de tip Great Reset, ori de evitare a unei mari crize alimentare și a unui mare război mondial, la care să se adauge cine-știe ce cutremure, tsunami, erupții, incendii forestiere, secete, etc.

    S-ar părea că suntem, noi cei mărunți, într-un război, de partea sigur pierzătoare. Dar asta numai dacă eliminăm din discuție și din minte "tabăra" luptătoare de partea lui Dumnezeu a războiului nevăzut.

    RăspundețiȘtergere
  23. În cazul acestui pachet de crize globale integrate, papusarii joaca după principiul "generează problemele când ai soluțiile! ". La sfârșitul jocului ei vor veni cu soluțiile salvatoare unanim acceptate de toate popoarele - control total cu ajutorul inteligentei artificiale și personal uman în număr cât mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  24. Domnule Dan Diaconu, analizele și observațiile dvs. sunt realiste și pertinente.

    Cei pe care i-ați amintit ar fi trebuit arestați, judecați, condamnați și executați.

    Problema gravă a României este că serviciile de informații ale României nu mai lucrează demult pentru Țară și contribuabilii din ai căror bani sunt plătiți regește.

    Altfel, dacă serviciile de informații ar fi lucrat pentru Țară și contribuabilii din ai căror bani sunt plătiți regește, atunci lacheul Arafat care a declarat cu nerușinare, citez, "nu mă opresc eu din cauza Constituției", ar fi trebuit executat în secunda doi după afirmația făcută. De ce? Pentru că afirmația în cauză este o declarație de război împotriva ordinii de drept a României. Ordinea de drept a unui stat este STATUATĂ în Constituție.

    Este finanțată de la bugetul de stat, deci din banii contribuabililor, o direcție denumită că atare, de apărare a Constituției, direcție din SRI.

    De peste 2 ani de zile, de când Constituția României a fost suspendată abuziv cu concursul Parlamentului, guvernului și ocupantul funcției de șef al statului român, Direcția de apărare a Constituției, direcție din SRI, s-au făcut complice la distrugerea statului român, la suprimarea Constituției, la vânarea și segregarea noastră că cetățeni, segregare pe criterii NAZISTE. Medicina a fost folosită de naziști pentru a stabili cine are voie să trăiască(muncească, vândă/cumpere, în vremurile noastre) sau nu. Și nu omiteți niciun moment că și naziștii s-au folosit tot de specialiști precum cei angajați în propaganda zilelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  25. Faptul ca Arahat nu-si mai semnează impunerille,arată ,că si ei știu că vremea aia nu este departe.

    RăspundețiȘtergere
  26. Avem o problema in acest moment. Eu cred ca acordam prea multa atentie, prea multa energie acestei probleme. În acest mod doar o vom face mai mare.Nu spun sa problema, spun doar sa ignorăm insignifiantii care o promoveaza. Sunt mici, sint NIMENI.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu se va întâmpla o revoltã a maselor pentru că:
    1.mare parte din cei vaccinați vor muri în curând iar cei ce nu se vaccineazã sunt pașnici.
    2.vaccinații care vor supraviețui vor fi prea ocupați să și trateze cancerele și bolile autoimune,numai de lupte nu o să le ardă.

    RăspundețiȘtergere
  28. În caz că totuși se va întâmpla,forțele de apărare se vor mobiliza exemplar;dacă poliția nu va face fațã,vor interveni jandarmii;dacă nici ei nu vor face fațã,va interveni armata;iar dacă se va ajunge acolo,să nu credeți că nu se va trage în populație!sunt unii care chiar asta așteaptă,să nu vă îndoiți de asta;în plus,unul dintre efectele imediate și ireversibile ale așa ziselor vaccinuri este pierderea luciditãții;deci nu va fi o problemă ca nebunii să tragă n populație fără resentimente.

    RăspundețiȘtergere
  29. 3.Dacã situația va deveni explozivã,vor fi trași pe linie moartă unii dintre mãscãrici,ca de exemplu Raed arahat.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mai știu și eu două „speriate” - Oana Dimofte, care se plângea că nu i-a cerut un angajat de la Starbucks Green Pass-ul, și Oana Despa, care în noiembrie 2019 posta pe Facebook că votează cu partidul care promite că-l dă afară pe Arafat, și în timpul pandemiei, a devenit fanul lui nr. 1, și tot ce a făcut el a fost foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  31. PSD mereu a fost în favoarea isteriei pandemice. Cînd a promovat oameni precum Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila și Sorin Grindeanu, nu te poți aștepta la altceva de la acest partid.
    Legat de noul președinte al Camerei deputaților, e de amintit că e omul care a iscălit ordinele oficiale de cenzură în 2020: https://mariusmioc.wordpress.com/2020/08/29/sorin-grindeanu-cenzorul-sef-al-dictaturii-pandemisto-liberale-devine-vicepresedinte-al-psd/

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu platit deja ca s-a injectat? si inca ce pret.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)