sâmbătă, 2 octombrie 2021

Valul 4 - valul nebuniei absolute


Localitatea campioană la vaccinare de la noi din țară este Dumbrăvița din  Județul Timiș. Deh, „Tot Banatu-i fruncea!”. Doar că Dumbrăvița nu e campioană doar la vaccinare, ci și la infectarea cu COVID. La ora actuală, în Dumbrăvița avem o rată de infectare de 10.46. În creștere! Surprinși?

Din păcate nu am datele actualizate pe județe întrucât ăia stau cu fundul pe ele, nu cumva să vedem care-i situația. S-au scăpat însă pe la sfârșitul verii, astfel încât știm că, din punct de vedere al înțepării, avem următoarea ierarhie: București(Ilfov, peste 50%), Timiș, Cluj. Care credeți că e ierarhia infectării? București și Ilfov - 7.9‰, Timiș - 6.8‰, Cluj - 5.12‰. Hopa. E cam mare coincidența, băieți. 

Să mergem mai departe. În Israel pare că se încheie valul pandemic. Vârful a fost cu 35% mai mare decât cel anterior, în care nu era nimeni vaccinat. Acum s-a făcut și a treia doză!!! Să vedem cum stăm noi: vârful pandemic actual e cu 20% mai mare decât atunci când nu era nici naiba infectat. Care-i șmecheria?

Trebuie să fii orb ca să nu vezi corelația. În ceea ce privește situația externă, avem exemplul Israelului. Și-ar mai fi și Singapore, care a recunoscut oficial că vaccinarea a fost un eșec întrucât, în ciuda ratei imense de vaccinare, rata de infectare e la cer! Există însă și o întrebare care are legătură cu statistica și ar cam da peste cap tot ceea ce susțin eu: „de ce la noi, unde rata de vaccinare este foarte scăzută, se manifestă un val destul de clar, iar în Europa, unde vaccinarea este la peste 70%, actualul val este simbolic?”. Iată un exemplu: în Italia sunt 4000 de cazuri, în timp ce-n România sunt de trei ori mai multe, asta în condițiile în care Italia are de trei ori mai mulți locuitori!!!Care-ar fi totuși explicația? 

Există un lucru pe care nu l-ați pus în calcul. Țările occidentale au vaccinat puternic însă, în același timp, au menținut restricțiile. Singura țară care a lăsat lumea ceva mai liberă a fost Anglia, iar acolo vedem dezvoltându-se un val patru destul de clar. Mai e ceva ciudat la englezi: valul patru, cu toate că nu are încă vârful mai mare decât cel anterior - așa cum ne-a obișnuit acest val - durează mult mai mult, fără a da semne de calmare. Valul anterior a durat aproximativ două luni, în timp ce actualul a început la jumătatea lui iunie(imediat după ce au relaxat restricțiile) și încă ține. Suntem în a patra lună și nu dă niciun semn de calmare! Dacă vreți o ipoteză, părerea mea e că în Vestul Europei valul patru încă nu a început. NU uitați că vârfurile pandemice la noi - Bucureștiul și Clujul - sunt cele care au găzduit mari festivaluri cu un număr imens de oameni, în majoritate vaccinați, adică fragili! N-ați văzut niciun festival similar Untold-ului nicăieri în lume, nu în Europa! 

S-a mai spus insistent că acest val este cel al nevaccinaților. E o minciună, dar se bagă mulți bani în minciunile de genul ăsta. Știți, a fost o „manifestație” împotriva menținerii școlilor deschise, eveniment la care au participat fix trei oameni, iar cea care ieșise în față nu părea a fi cu toți boii acasă. Ceea ce-am remarcat însă, a fost faptul că manifestația beneficia de o butaforie destul de elaborată: sicrie de carton cu nume pe ele. Extrem de macabru și, în același timp, săritor în ochi. Ei bine, asociația care a organizat așa-zisul protest a fost sponsorizată cel mai puternic de ... Pfizer! Vedeți cum iese diavolul dintre detalii? Și, mai mult, cu toate că au fost doar trei oameni, au venit televiziunile buluc să facă reportaje de la fața locului.

Revenind la structura actualului val, vreau să vă spun că absolut toți vaccinații pe care-i cunosc sunt sau au fost bolnavi de curând, în timp ce doar o mică parte dintre nevaccinați au avut forme destul de ușoare. Părerea mea e că acesta este de fapt valul vaccinaților și vă voi spune și de ce. Se ține ascuns faptul că vaccinul dă o imunitate pe o perioadă extrem de scurtă și asta în ciuda anticorpilor care au valori mari! Îmi spune cineva din Israel că decizia vaccinării cu a treia doză au luat-o tocmai deoarece știau acest amănunt. Și abia după ce au făcut a treia doză a scăzut valul. Așadar, pare că vaccinații au sistemul imunitar franjuri și, așa cum v-am mai spus, organismul lor se află în imposibilitatea de a se apăra de această boală fără vaccin. Iată prima generație de sclavi la Pfizer!

Părerea mea este că la nivel oficial se cunosc toate aceste elemente, dar politicienii sunt atât de corupți încât își vând propriile popoare unor aventurieri. Încă nu se știu reacțiile adverse ale vaccinurilor, dar pare că principala problemă a lor e strict fragilizarea organismului în fața acestei boli. Și-ar mai fi ceva. Imunitatea naturală dată de trecerea prin boală este de obicei extrem de durabilă. Studiile arată că majoritatea celor care au făcut SARS în 2002, încă mai au anticorpi și, mai mult, sunt protejați de varianta nouă de coronavirus! Sunt cercetători care vorbesc de capacitatea sistemului imunitar al acestor oameni de a lupta cu toți coronavirușii astfel încât unii speră că pornind de la o variantă de SARS ar putea dezvolta un vaccin care să aibă ca target întreaga „familie corona”.

Așadar și la nivel științific treburile stau fix pe dos față de ceea ce spune propaganda. Însă propaganda este îngrășată pe multiple planuri, atât de către cei care urmăresc profitul imediat, cât și de demenții care gândesc modalități de înrobire a omului. Atât deocamdată. Dați foc televizoarelor și mențineți-vă sănătoși la cap. Nu uitați: noi, ca oameni, avem absolut tot ce ne trebuie pentru a supraviețui! Iar sănătatea este starea normală a noastră, nu excepția!

28 de comentarii:

  1. Unde se vaccineaza masiv sunt cei mai multi bolnavi, deci vaccinul cauzeaza imbolnavirile atat a intepatilor cat si a celorlalti(google:shedding).
    Nu pentru ca am fost dezlegati din cotet sunt cazuri ci tocmai din cauza vaccinului. 'Imunitate de scurta durata', vax albina, se moare masiv in primele 14 zile de la vaccin prietene, imunitate la ce, la viata poate?
    Si da, serul scade apararea organismului, nu numai la gripa asta a lor de laborator, ci si la toate celelalte boli. Fiecare doze "ajuta".Norocul unora e ca nimeresc fiolele cu ser fiziologic. Nu ni se da la toti soricioica direct, ca ar cadea ca mustele fraierii intepati pe strada. Mai sunt si loturi cu apa plata la 20 euro sticluta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cica timisorenii nu s au vaccinat, ca ei sunt destepti,doar oltenii prosti care au acaparat Timisoara-dupa spusele unuia de pe blog care zicea ca pe fritz l au ales oltenii, nu timisorenii.
    La o scoala din Timisoara, profesorii au facut un chef, toti vaccinati, mai putin unu.Dupa un timp 4 bolnavi de covid ...si se intrebau cum s au imbolnavit ei si nu cel nevaccinat.
    Vedeti ca vaxul cumparat de caCatu a expirat ieri, dar i au mai dat ei valabilitate din pix inca trei luni.
    Asa ca...spor la vaxinat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Testele dupa care se numara cazurile si se formeaza valurile astea sunt alea PCR, la care e secret numarul de cicli de multiplicare in Romania?
    E simplu de fapt, "cazurile" is in functie de cat de multi fraieri se testeaza, real, constransi sau chiar fictiv. Apoi PCR-ul se regleaza din cicli sa dea cat de multi bolnavi trebuie. Voila.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact! Eficacitatea vaccinului cam tinde la 0 dupa 6 luni. Asta s-a vazut foarte clar din datele si graficele publicate de Ministerul Sanatatii din Israel (pentru cei ce aveau ochi sa vada). Si daca la inceput ne fluturau pe sub nas cu acel 95%, dupa cateva luni nu mai vorbea nimeni despre asta, desi aceasta eficacitate este usor de calculat daca ai acces la date. Cat despre imunitatea naturala, pot sa va dau exemplul meu. Am avut corona la inceputul pandemiei. Dupa un an jumate m-am testat si nu mai aveam anticorpi. La scurt timp a venit valul 4 si un apropiat s-a infectat, cu test pozitiv si simptome. Am stat cu el ore in sir, am mancat cu aceeasi lingura, am baut din acelasi pahar, am mancat din acelasi un mar :). Sotul meu la fel, apucase sa petreaca cateva ore cu el cu putin timp inainte sa ii apara simptomele. Niciunul dintre noi nu a dezvoltat niciun simptom, timp de o saptamana am stat in carantina si am facut cateva teste si toate au iesit negative.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca vreunul e mai "galagios" si isi revendica drepturile, imediat un vacinat suna la 112 si vin niste SPALTI PE CREIER DE POLITISTI (si astia vacinati in mare parte) - care executa directive fara sa gandeasca, si iei amenda, sau te plimba cu duba politiei + alte incurcaturi, ne mai vorbind stigmatizarea sociala si modul in care esti privit de cei din jur (care pt unii oameni chiar e important) !!

    TOTI o dau inainte cu DEMENTA - si cu sloganul "nevacinatii sunt de vina".
    Unele firme, cafenele si institutii din proprie initiativa au luat decizia interna sa nu mai permita accesul nevacinatilor (chiar daca in localitatea respectiva incidenta inca e scazuta)!
    Mai mult - cei care s-au vacinat se pare ca s-au "VACINAT" si la CREIER.
    Pur si simplu nu vor sa accepte realitatea ca ei au luat TEAPA - si sa si-au facut sistemul imunitar VARZA!! O dau inainte cu sloganele partidului si fac propaganda PRO-VACINARE!!
    Orice discutie ai incerca sa deschizi cu ei - sfarseste la atacuri personale "sub centura"...

    REPET - CE E DE FACUT? CE SOLUTII AVEM ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nesupunerea civica. Sa refuze oamenii sa se supuna hotararilor de guvern care contravin legii. Sigur ca e nevoie ca macar 2-3 milioane de romani sa aiba taria de a recurge la aceasta forma pasnica de protest, dar nu e imposibil.

      Ștergere
  6. Am cunostinte care zilnic sunt amenintate - ca vor fi dati afara !!
    Presiuni in SCOALA din partea profesorilor-VACINATI asupra elevilor-nevacinati DUSE LA EXTREM !! (usor usor elevii si studentii incep sa cedere rand pe rand)
    Medici - cu care am discutat pe cazuri concrete, de persoane care au boli autoimune, sau diverse alergii cu soc anafilactic la activ recidivante se feresc sa dea orice recomandare.
    Nici un medic nu vrea sa iti dea o hartie unei persoane care are o boala autoimuna prin care sa recomande evitarea vacinarii pt. ca ti-ar putea pune viata in pericol - chiar daca in unele situatii este aproape evident pt orice nepriceput ca ai putea muri facand vacinul si avand respectiva/respectivele afectiuni. ( in special la bolile de sange sau alergii)
    TOTI MEDICII se feresc - si sa deschida discutia... si nu stiu pe unde sa mai scape. Asta in cazul in care sunt din grupul de medici care inca au mai ramas rationali. Daca sunt din grupul de medici PRO-VACIN - ai pus-o! Orice discutie sfarseste cu recomandarea "vacineazate - e SIGUR- pt BINELE TAU"
    La intrebara - si daca ( avan in vedere istoricul personal si bolile mele asociate) mor cumva ? TACERE ! MULES !!
    E CURATA NEBUNIE !!

    Cred ca orice sugestie e bine venita - daca cineva are o idee cat de mica privind ceea ce am putea face!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista si solutia actiunilor de contestare in justitie a deciziilor abuzive si ilegale ale guvernului, dar s-a dovedit ineficienta, deoarece, solutiile se dau tardiv, cand deja deciziile guvernului si-au facut efectele.

      Ștergere
  7. Orice discutie RATIONALA - cu oricare vacinat - sfarseste intr-un dialog al surzilor.
    (sigur ca probabil si ei cred la fel despre noi !!!)
    Aici/Acum nu se mai pune in discutie analizarea rationala a unor probe sau date concrete... deja totul a trecut la nivelul de CREDINTA INDIVIDULA - si CREDINTA COLECTIVA a vacinatilor vs. nevacinati.
    Totul sa transformat intr-o LUPTA DE CLASA in care vacinatii au de partea lor Guvern, Politie, Jandarmerie, Prefectura, DSP si toate institutiile statului...
    CE AM PUTEA FACE LA MODUL REAL pt ca SCAPA din nebunia asta?
    (cel putin in AMERICA poporul INCA mai are arme si mai poate RELATIV in legitima aparare sa isi protejeze viata si familia....
    In Romania daca iti spag usa 4-5 jandarmi nu ai ce sa faci nici tu nici familia
    Te leaga si te calca in picioare te iau si te-au dus ca si pe vremea BOSEVICILOR !!
    )

    Multumesc anticipat pentru sugesti!!
    Orice idee va fi sincer apreciata !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @"cel putin in AMERICA poporul INCA ....mai poate RELATIV in legitima aparare sa isi protejeze viata si familia...."

      Asta-i o iluzie Marius, Extrem de putini sunt cei care fac parte dintr-o comunitate de 300 DE BARBOSI SOLIZI gata sa rupa tot ce misca. 99% din cei cu puscoace sunt SINGURI si nu-si cunosc nici vecinii macar.

      Cind vor veni dupa ei ca sa-i scoata de par afara din case, ceilalri vor privi ca pe un ENTARTAINMENT de pe canapele si vor face selfiuri cu invadatorii...asta vor face. Robinete deja zilele astea i-a anuntat PE TOTI ca nu au nici o sansa in fata utilajelor grle care vor veni dupa ei...cu alte cuvinte se ride cu curul de populatia inarmata pina-n dinti!

      Oricum, ranile dor indiferent de ce parte joci "jocul"....ca urmare...o sa vedem ce si cum va evolua treaba!

      Ștergere
    2. Nu vei schimba opinia nimanui pe subiecte mult mai simple. Legat de vaccin alegerea presupune acceptarea unui risc si nimeni nu va recunoaste ca a fost inconstient.
      Cei conditionati nu vor recunoaste nici ei ca o sa para ca au fost slabi.

      Lucrurile se vor clarifica un pic in iarna asta cand vaccinati vor face fata mult mai prost sezonului. Vaccinarea in primavara cu doza 2 a fost o prostie. Practic dupa 6 luni au neaparata nevoie de booster ca sa isi refaca imunitatea. Problema e ca cu fiecare jab sistemul imunitar reactioneaza din ce in ce mai slab.

      Ștergere
    3. Da sunt de acord @Citadela ca in america sunt foarte putin care fac parte dintro "gasca inarmata". Dar spre deosebire de Romania - acolo se poate si mai ai o sansa ( cat de mica) in Romania nici macar nu e posibil TEORETIC !!
      De acord si cu Trandaforul Galben - nu poti schimba convingerile nimanui. Nici nu incerc asta - tot cea ce ma framanta azi se refera la gasirea unei strategii de a rezista !! (CAT MAI MULT POSIBIL)
      Multumesc pt pareride dvs.

      Ștergere
    4. ,,Zid de aparare'' ai dreptate 1 si gresesti 9 din zece ! 300 de barbosi cu arme sant iluzorii' 'tradevar ! Dar daca e unul ca ala din N.Zeeland. parca sau de unde o fi fost de a ras zeci de muslimi, tot iluzoriu estem ?

      Stii de ce ai gresit ?
      Pt. ca apartenenta la orice grup sau organizatie cu reguli slabeste, face din tine o oaie in piele de lup, doar de analize mai esti bun, esti puternic dar cu naravul legii.

      Ștergere
    5. Marius, cmon, oare esti copil?
      Strategii de a rezista??? hahahaha Cind stii foarte bine ca a discuta AICI la DD in ograda sau oriunde pe NET este echivalentul unei discutii intre doi detinuti cu metode sigure de evadare, insa ei discutia o poarta ca niste prosti facuti gramada in fata gardienilor si a directorului inchisorii...cam asa ar veni!

      Ștergere
    6. Da, americanii poseda arme, dar chiar daca s-ar constitui in grupuri de autoaparare civila mai numeroase este imposibil sa se opuna eficient si pe termen mai lung cand agresorul este statul, care dispune de resurse nelimitate, de armata profesionista, de forte speciale, bine antrenate, de arme chimice si bacteriologice etc. Posesia de arme este utila pentru simplul cetatean doar daca el este victima unei agresiuni punctuale si, in masura in care stie sa manuiasca o pusca, un pistol etc., poate sa il alunge sau sa il ucida pe agresor in legitima aparare. Noi am avut o redutabila rezistenta anticomunista in munti, acei romani curajosi luptasera pe front si stiau cunosteau tacticile militare, aveau si mici arsenale la dispozitie, organizare militara, plus sprijin din partea populatiei etc. Cu toate acestea, rand pe rand, toate aceste grupuri combatante au sfarsit prin a fi eliminate de forta militara superior organizata si inzestrata a statului dictatorial. Grupurile de partizani ar fi fost foarte utile si eficiente, daca anglo-americanii ar fi venit sa elibereze tara de dictatura comunista (ceea ce s-a dovedit o pacaleala) sau daca si la noi s-ar fi declansat o revolutie anticomunista, ca in Ungaria, cand armata a trecut de partea poporului, cu Pal Maleter in frunte, plus partea patriota a partidului comunist de sub conducerea lui Imre Nagy.

      Ștergere
  8. Plecasi prin Germania ca Ceao-n Iran,preventiv asa,esti destept tare sasule este, te apareri bine asa crezi ?
    Mai bine ramai acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. Suplimentati cu Vitamina D3 (5000-10.000 UI) pe zi in sezonul rece (Sept - Apr), renuntati la alcol, zahar fructe dulci, fructoza si paine.
    Eliminati uleiul din seminte. Consumati oua, peste, unt, untura de porc, carne crescuta afara pe iarba,legume fierte. Mancatul nu este un sport, degeaba mancati mult ca nu asimilati nimic numai zaharul care da inflamatie (obezitate, umflare, diabet, alergii, cancer, boli cardio vasculare).
    Nu se poate sa abuzati organismul si apoi sa-l fixati cu o pastila/vaccin.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vaccinul este periculos în măsura în care te face dependent de el. Scopul lor este ca toată populația globului să devină dependentă de vaccin, astfel încât, să te duci singur la centrul de vaccinare, altfel riscând să mori de la o simplă răceală, sau altceva. Și atunci ei vor putea controla țările, populațiile, categoriile ocupaționale, categoriile de vârsta, minoritățile, etc.... Atunci ei vor controla mapamondul.

    RăspundețiȘtergere
  11. intamplarea face ca stau exact in comuna mentionata. stiri pe surse din "interiorul" celor care verifica populatia carantinata: acum 2 saptamani jumatate din cei infectati erau vaccinati cu ambele doze 🤫

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu are legatura cu vaccinul sau nevaccinarea. In zona mea, nevaccinatii cad ca mustele bolnavi. Inclusiv un preot cu familia lui. Vaccinatii din familia preotului nu s-au imbolnavit.
      Vecinii mei sunt toti vaccinati. Prin natura meseriei au fost obligati, doi lucrând in armata, restul in comerț. Pana acum, nu s-au imbolnavit. Eu nu sunt vaccinat, dar ma feresc cat pot de mult. Stiu ca, fabricat sau nu, virusul este periculos.
      Florin Zamfirescu, prezent la mitingul din capitala, a spus ca s-a vaccinat, dar a iesit in strada pentru ca asa nu se mai poate! Dementii aceștia ne saracesc si ucid cu sânge rece de reptile. Nu cred ca era timpul de iesit ca sa arda unii masti in strada. Mastile sunt niste flecustete comparativ cu modul pervers in care suntem torturati in fecare zi. Anticrist este opusul lui Hristos si este minciuna. Traim in minciuna si multi s-au obisnuit cu ea. O tolereaza. Eu nu sunt dispus sa suport nici minciuna BOR, daramite minciuna sforarilor. Preotii, oameni si ei, au cam lasat garda jos si fac compromisuri. Pestele se impute de la cap si oamenii repeta modelul fariseic al conducatorilor religiosi sau nu. Modelul Hristos nu include fariseismul. De aceea Hristos a vorbit despre copii. Sunt singurii necontaminati.
      Trebuie sa recunoasteti ca o parte din romani au o inconstienta vecina cu sinuciderea. Amintiti-va cati turisti merg pe munte fara sa aiba habar ce este muntele si cati se arunca in valuri chiar cand este arborat de catre salvamari steagul rosu.
      Inclusiv felul in care voteaza mereu hoti dovediti ca Basescu si Iohannis spune multe despre stilul romanilor de a se autoflagela.

      Ștergere
  12. Am o întrebare!Nu sunt expert,nu prea știu chimie.Se vorbește despre oxid de grafen în vacsunurile lui pește.La bruma de chimie pe care o știu,oxid este pe metale,or grafenul este un cărbune care este vegetal!Poate cineva să mă facă să înțeleg această ecuație chimică. Vă mulțumesc de înțelegere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://ro.wikipedia.org/wiki/Oxid

      Ștergere
    2. Oxizii nu sunt neapărat „pe metale”. Și apa, care este un oxid a două molecule de hidrogen (un gaz!), reprezintă 70% din corpul Dvs. Mai bine căutați pe internet exact formula „oxid de grafen” sau intrați pe grupul de pe Telegram al lui Dan Diaconu (DD Tube), unde se postează frecvent materiale informative despre acest ingredient periculos din așa-numitele „vaccinuri”.

      Ștergere
    3. Fosti medici OMS rup tacerea https://www.facebook.com/100003335535507/videos/255381433096542/

      Ștergere
    4. Si grasimile , alcoolul sufera reactii de oxidare .....a fost doar un exemplu .

      Ștergere
  13. Nici n-a venit anul 2023 in care vaccinurile anti Covid ar putea fi omologate (dupa o testare riguroasa) si avem destule motive sa le contestam eficacitatea si chiar sa le evitam pentru reactii negative.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu inteleg eliminarea testarilor.
    Daca testele au fost bune pana acum si sunt bune pentru toata Europa, de ce nu mai sunt bune la noi in tara?

    Ca sa fac o analogie, la scoala, daca un profesor vrea sa vada ce stie un elev il scoate la tabla si il asculta, dupa care ii da elevului o nota.
    Cum ar fi sa se elimine acesta "testare" si in schimb doar elevii care fac dovada ca sunt din "familii bune", ca zicem "care au dovedit ca au reusit in viata", sa ia direct nota 10.
    Ceilalti elevi, evident vor lua doar 4 din oficiu si vor fi lasati coregenti, eventual nici nu vor mai fi primiti la scoala, ca doar nu sunt "soi bun".

    Tare mi-ar place sa vad niste discutii reale legate de astfel de comparatii, eventual chiar momente comice prezentate de actori buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mijloc este o mare mistificare si multi ii cad prea usor victima, din cauza fricii de moarte care le-a fost indusa cu uriasa masina de propaganda de care dispune puterea actuala din Romania. Ei nu se intreaba daca nu cumva mai exista si alte boli care i-ar putea ucide(si exista boli cu mult mai fatale). Propaganda asta supradimensionata a reusit sa le focalizeze intreaga frica de moarte pe covid. Este greu sa discuti rational cu acesti oameni dominati de o frica atat de animalica de covid. Pur si simplu in mintea lor nu mai incape nimic altceva decat ce li se pompeaza pe atatea cai si cu atatea mijloace de la nivel oficial. Asta inseamna sa iti bati joc de oamenii obisnuiti, despre care se stie ca au o capacitate mentala obisnuita, care nu e de dispretuit, dar care ii face prizonieri ai unui stat rau intentionat in privinta lor. Insa ei nu isi dau seama. Sunt convinsi ca li se doreste numai binele. Va sfatuiesc sa ii menajati si sa nu intrati in dispute cu ei. Daca Marele Reset va pica, ei singuri isi vor da seama ca au fost mintiti fara rusine.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)