vineri, 26 noiembrie 2021

Dau o monedă din Botswana dacă noua tulpină vine de-acolo!


Pe la începutul lunii cineva mi-a șoptit niște informații. Cu mari rezerve le-am publicat. Am făcut-o dintr-un singur motiv: sursa mea e una serioasă, care nu a fabulat niciodată. Sincer, chiar și mie mi se părea totul destul de tras de păr. Însă, privind retrospectiv, constat că absolut totul s-a îndeplinit cu o precizie de ceasornic.

Spuneam în acel articol că varianta de la noi atacă, în egală măsură atât vaccinații cât și nevaccinații. Fix asta se întâmplă. Am atâtea cazuri de vaccinați îmbolnăviți grav și de oameni morți din ambele categorii încât nu mai comentez. Asta e varianta delta? Aiurea. Dar nu se spune nimic.

Priviți însă ce se întâmplă în vest. Ce îmbolnăviri și ce lockdown-uri spectaculoase în țări aproape complet vaccinate. Austria introduce, în dulcele nazism clasic, vaccinarea obligatorie. La noi se forțează introducerea cu forța - și în sfidarea celor mai elementare drepturi constituționale - a certificatului verde, un instrument tiranic prin intermediul căruia oamenii vor fi forțați să se vaccineze. Sper însă ca lumea să vadă ce se va întâmpla în Vest și să se potolească.

Și iată că iese pe ușa din față noua variantă ucigașă a bolii. Varianta din Botswana care a dezvoltat peste 20 de mutații în proteina spike, cea targetată de toate vaccinurile ARN mesager. Partea interesantă e că Botswana are o pandemie extrem de slabă, fiind recent ieșiți dintr-un val pandemic al cărui vârf a avut o amplitudine de 0.68 la mia de locuitori!!! 

Hai să ne înțelegem: într-o zonă în care practic nu avem pandemie se dezvoltă o tulpină nou nouță care face vraiște absolut tot? Nu e ciudat? Mai mult, operațiunea are toate ingredientele uneia sub steag fals. Vi s-a spus că vine de-acolo pentru a se ascunde faptul că targetează populația albă. Dacă veți analiza, veți observa că virusul face cele mai multe victime în Europa și America de Nord. Această nouă variantă însă este de-a dreptul monstruoasă deoarece va produce victime în special din rândul celor vaccinați.

N-avem niciun motiv să nu realizăm că toată mascarada deșănțată a vaccinării cu forța are strict rolul de a-i fragiliza pe cei care se supun respectivei proceduri. Nu doar că au efecte adverse dintre cele mai perverse, dar, iată, în fața unei mutații atât de spectaculoase precum cea din tulpina chipurile descoperită în Botswana, oamenii respectivi sunt lăsați efectiv fără sistem imunitar! E groaznic ceea ce va urma.

Nu în ultimul rând o să vă mai arăt o chestiune ciudată. Brusc, SUA se pune în fruntea unei coaliții mondiale pentru apărarea Pământului. Pe 23 noiembrie au lansat o rachetă de-a lui Musk către un asteroid cu scopul de a-i devia traiectoria. Ideea e simplă: suntem de-atâta amar de vreme pe Pământul ăsta, au mai picat și niște asteroizi pe-aici, dar ceea ce am înțeles până acum e că avem de-a face cu fenomene atât de rare încât nu pot fi luate în calcul. Brusc, progresiștii anunță o forță de apărare a Pământului! Nu vă sună ciudat?

Ba da, e extrem de ciudată! Și, pentru mine e din același scenariu ca și actuala pandemie. Știrea despre care vă vorbesc acum este una special pregătită pentru a se servi prostimii într-o campanie care va începe în curând, anume aceea a apărării comune a planetei. Dar cine ne atacă? - vă veți întreba. Ei bine, asta urmează s-o aflăm ceva mai târziu.

53 de comentarii:

  1. O sa ne apere de hologramele cu OZN ce ataca populația nevaccinată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca varianta africana va ataca persoanele de culoare. Acolo se va face același lucru ca si in Europa, ceva certificat cu vaccinare Obligatorie.
    In Europa, prin cele 9 luni de valabilitate ale certificatului verde reînnoit cu boost, s-a lămurit treaba.
    Scopul era vaccinarea obligatorie sub o forma sau alta.
    Mortalitatea va avea mai multe tipuri boli autoimune, cancere, boli de inima date de rahaturile din seringi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo, unde sint sigur ca nu ati calcat vreodata, nu se va reusi timpirea oamenilor ca in Europa si America, IN VECII VECILOR !!!
      TARA ASTA ARE 2,397,241. DE SUFLETE PE O SUPRAFATA DE 581,700 km².
      Faceti imparteala si veti vedea ca NIMENI, NICI NAZISTII FAUCI, ARAHAT SAU ORICARE ALTUL, NU-I POATE GASI PE OAMENII AIA LA O ASA RAREFIERE DEMOGRAFICA.
      CHIAR SI IDEEA DE A SPUNE CA EXISTA O ''TULPINA'' DIN BOSTWANA E RIDICOLA SI II DISCREDITEAZA GRAV PE COMBINATORII MORTII !!!
      ABIA ACUM ISI VOR RUPE GITUL, FIINDCA IN APROPIERE E UNA DINTRE CELE MAI DEZVOLTATE TARI ALE LUMII, , CEA IN CARE PROFESORUL BARNARD A FACUT PRIMUL TRANSPLANT DE CORD DIN LUME.

      Ștergere
    2. ...@Vlad Tepes... doua erori grave... ''UNA DINTRE CELE MAI DEZVOLTATE TARI ALE LUMII''... te referi la Africa de Sud... A FOST una dintre cele mai dezvoltate, cindva a sasea putere economica a lumii... pina cind i-a ''mincat'' in ureche sa faca un test nuclear (reusit) fara ''aprobare''... si pina la ''victoria'' lui mandela si a ''miinilor'' nevestei lui... acum este NIMIC... o simpla tara africana cu criminalitatea in top trei mondial... ''looters-ii'' au facut o ''mica demonstratie'' despre ce inseamna ''black power''... a doua mare si si mai grava eroare, ''PROFESORUL BARNARD A FACUT PRIMUL TRANSPLANT DE CORD''... profesoru' ala a fost ''primul'' pentru ca era alb... de fapt, operatia a fost facuta de un negru da' nu dadea bine intr-o tara in care regimul oficial era de segregare a cetatenilor... asa ca a fost ''ales'' un doctor alb din echipa lui... nu am chef sa-i caut numele... barnard ''a ramas'' in constiinta colectiva a lumii si adevaratului ''pionier'' i s-a facut aceeasi nedreptate ca eminentului Paulescu, cel care a descoperit insulina si caruia i s-a facut ''dreptate'' doar in anii din urma... insa lumea stie de aia doi occidentali care au ''brevetat'' descoperirea... ma rog... m-am simtit dator sa fac aceste mici corectii...

      Ștergere
    3. Da...Mai ales ca este tara Apartheid. Cladita pe suferinta si jefuirea autohtonilor, ca si Australia si America.
      Dar presupun ca nu te intereseaza ce spun eu. Te crezi nobil. Esti Vlad Tepes, deci ti se cuvine totul si cu orice pret. Iti reamintesc faptul ca in urma cu 2000 de ani a fost scris un nou program cosmic. La sfarsit de timpuri cum este si acum, se trage linie si se socoteste. Multe crime au facut crestinii in numele crucii.
      Musulmanii si restul vor fi judecati in programul lor si de catre ai lor. Crestinatatea va fi judecata dupa cata iubire a insamantat pe pamant. Iar mie mi se pare ca mai mult au cules roadele altora decat au insamantat iubire. De aceea si degenereaza occidentul spre homosexualitate.

      Ștergere
  3. Mai durează câțiva anișori,., nu mulți oricum

    RăspundețiȘtergere
  4. Grețoasă atâta manipulare, acum incep cu intoarcerea dosului catre Africa, 22 de cazuri 🤣🤣😂periculoși nevoie mare 😉 cât de idiot sa fii să tot pui botul la mizeriilor ăstora!?! Cât de idioți ne cred ăștia de tot pedalează pe tulpini?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cât de idioți ne cred ăștia de tot pedalează pe tulpini?!? "
      FOARTE IDIOTI !!
      Si nu gresesc !Ei stiu de la inceputul timpurilor ca cimpanzeii nu-si folosesc cutia de calciu in scop critic. Turma, adica 99% dintre bipezi,nu-si intrebuinteaza neuronul decat pentru a-si insusi ideile rumegate de altii.Dar se autoconving ca... gandesc ! :))

      Ștergere
  5. Odată "fumată" varianta Delta a virusului fictiv, propun ca pe asta nouă să o denumim varianta Deltaplan și să provizionăm deja variantele Parapantă și Parașută pentru cele din sezoanele viitoare de viroze respiratorii. Până atunci, pregătiți-vă temeinic de un nou lockdown pan-occidental, cât timp Schwab, Gates și restul oligarhiei psihopate șurubăresc de zor la upgrade-ul dragei lor operațiuni The Great Reset / Build Back Better.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un om normal la cap nu poate crea tot haosul asta.Cat de psihopat poti sa fii sa transformi o planeta care era cat de cat linistita in urma cu 2 ani intr un iad generalizat? Cate vieti poti sa traiesti ca sa te bucuri de suferinta a miliarde de oameni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miliarde de oameni care nu sunt mielușei. S-au complacut in sistemul illuminati si nu au suflat un cuvant cand altora le era greu. Uite ca Răul s-a generalizat si face experimente pe toti oamenii, indiferent de culoare. " paria" sunt obisnuiti si cu moartea, si cu sclavia, si cu saracia. Sa vedem ce vor face cei ce se cred nobili si alesi.

      Ștergere
    2. Iti dau o veste proasta: la haos a contribuit si omenirea. Din plin. Nu doar capii sunt nebuni. Pestele s-a imputit pana jos.

      Ștergere
  7. Cred ca problema e de cateva luni avand in vedere ca vesticii , fata de noi , mai au ceva economii prin banci si ar putea sa mai reziste guvernelor lor , dar zarurile sunt aruncate , lumea intra intr-o forma noua de sclavie. Apropo de monede , azi BNR prezinta noua bancnota de 20 de lei

    RăspundețiȘtergere
  8. lasa ca tulpina asta botswaneza o sa ne ieftineasca si energia...ca mai toate activele gonflate pe principiul isi revine cererea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, bula petrolului si a energiei se sparge. tovarasul putin probabil ca trepideaza la kremlin si la sunat pe lukasenko sa mai trimita niste gandaci la granita cu polonia

      Ștergere
  9. Si eu ofer gratis o moneda din Botswana si lui iohanus si lui catu si lui ciolacu...pe rand la fiecare sa se imbogatesca !

    RăspundețiȘtergere
  10. Doctorul in stiinte medicale rus Rediko A. este atacat foarte dur de provaccinistii din Russia, si stiti de ce, deoarece Rediko spune foarte clar ca corona-virusii muteaza atit de repede ca facind vaccin la DELTA o sa apara Leambda si Teta si Omega si cel mai interesant virusul va fi mai puternic decit cel din start deoarece muteaza luind in calcul si ultimile vaccinale. Cu cit mai multi si mai des se vor vaccina cu atit mai sever va fi virusul este un sistem care evoluiaza odata cu noi asa ca si el vrea sa traiasca, Dumnezeu nimic nu face in zadar, virusii isi au scopurile lor.

    Ce tine de planurile de cooperare a tuturor natiunilor impotriva unei eventuale amenintari glibale se stie demult doar ca scenarii sint mai multe ca exemplu cel mai frecvent intilnit in filmele americane este Armaghedonul cu cometa sau asteroizii, altul este OZN cu extratwrestii rai, altul este 2012 cu catastrofa globala cu miscarea plitelor tectonice continentale care poate fi usor implementata cu sistemul HARPP, totul este la discretia lor.
    Atita timp cit noi jucam in scenariile lor si nu incepem a conduce singuri cu procesele din viata noastra, schimbari sa nu asteptam. Omenirea trebuie sa constientizeze ca schimbarea incepe cu fiecare si nimeni nu-ti va trai viata ta personala inafara de tine, la moment toti asteapta sa le vina conform proiectului Biblic acel Mesia si sa-i scoata din rahatul in care singuri s-au bagat. Oameni buni fiecare din noi este acel Mesia, fiecare Om are rolul lui de-a salva si schimba lumea aceasta spre ceva mai bun-evolutiv, ajunge sa fim animale zombate cu caracter demonic a venit timpul sa devenit OAMENI mesiasii lui Dumnezeu pe pamint dupa Chipul si Asemanarea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine. Schimbarea trebuie inceputa din interior. Dar oamenilor le este mai simplu sa voteze un salvator din politica, punandu-si apoi toate responsabilitatile in spinarea alesului. La fel si in religie: mergi la popa, te spovedesti si crezi ca pleci acasa curat. Nu esti curat,pentru ca popa nu-ti ia pacatele in spinare. Preotul te sfatuieste, nu te mantuie.
      Nordicii sunt mai evoluati decat noi in unele privințe. Ei nu agresează mediul inconjurator cu mizerii pentru ca stiu ca tot impotriva lor se intorc necurateniile. Noi am avut patru anotimpuri, precipitatii la timp, zapada suficienta pentru nevoile pomilor si ale pamantului, ape cum nu au multi. Ne-am obisnuit cu binele si am inceput sa ne batem joc de natura. Comunistii credeau ca o pot stapani.
      Anumite secte crestine sunt mult mai atente la ce scot pe gura decat ortodocsii, pentru ca stiu ca si vorba, si gandul, si fapta se intorc.
      Spunea Lazarev intr-un interviu recent ca acest virus nou ce ne bantuie somnul natiunii este fabricat in laborator, dar pe undeva este si Voia Lui Dumnezeu. Oamenii s-au atasat prea rau de materie si ban, au devenit lacomi si distructivi si asta atrag spre ei: boli, foamete, nenorociri.
      " Conspirationistii" ca voi stiu multe din spatele cortinei, dar pierdeti din vedere ceva foarte important: greselile facute de om si efectele greselilor.

      Ștergere
    2. Bai bula, ce tot ai tu cu ortodocsii... pupator de poale de sectanti si alti nordici... Tembelica, au schimbat romanii ortodocsi clima? Esti bolnav la zambilica, habar n'ai de harul preotilor. Daca tu esti un terminat nu mai arunca in spatele romanilor ortodocsi tembelismele de care suferi.

      Ștergere
    3. @@@Anonim 14:45,cat o sa mai plangi dumneata dupa acei preoti ce i denigrezi acum;cat o sa mai urli sa te spovedesti;din pacate,atunci va fi prea tarziu...

      Ștergere
    4. @Anonim 12:01 „Mutează”?! „Leambda”?! „mișcarea plitelor tectonice”?! :-)))))))) Unde naiba ai făcut școala, băi, prostalăule?! Mai vii și ții lecții pe-aici... Hai,lasă-ne,că de analfabeți ca tine ne-am săturat până peste cap!

      Ștergere
  11. Lasa asta. Sa vezi când vor fabrica o holograma cu chipul lui Iisus...
    Oricum, prin porcăriile new age si NLP romanii au avut in ultimii ani psihoze colective. Psihoza 12.12.12 a trecut si unii nu s-au trezit nici pana acum. Romania e in prabusire, dar cei mințiți ca suntem popor ales stau in continuare degeaba privind cerul si asteptand sa coboare Iisus din OZN. Sa-i rapeasca la Cer.
    Acum, new agistii de serviciu s-au reactivat ca niste animatoare de la circ. Din nou ne povestesc despre portaluri care se deschid si alte minunatii fabricate in laboratoarele serviciilor secrete americane. De partea cealalta, animatorii manipulati de rusi, prevestesc un salvator venit din Rusia.
    Inainte vreme, lucrurile erau extrem de simple. Omul simplu stia ca trebuie sa faca bine. Răul era de inspiratie demonica. Acum, raul are chipul binelui si nebunia s-a amplificat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe principiul: băeții au jucat bine dar i-au bătut scârbili alea, tot așa o să trâmbițeze și propaganda: vacginarea a fost un succes dar a venit scârba aia de variantă mutantă din sudul Africii și le-a stricat jocul la băeți!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si virusul, si vaccinul sunt perdeaua de fum. Dincolo de perdea e planul ocultei. Dar nici Dumnezeu nu doarme. Se închină si se mira ca multi nerozi sunt pe pamant...!
      Intrebarea mea e in coada de peste: ce va face Dumnezeu? Ne va plezni si El, ori ne va părăsi complet?
      Stiti vorba: " Pielea rea si rapanoasa, ori o bate, ori o lasa". Romanii sunt branza buna, dar in burduf de caine. Au potential, dar sunt trufasi si tradeaza usor pentru un ciolan la masa bogatilor.

      Ștergere
  13. „Cine ne atacă?” Așa zișii extratereștri, care de fapt sunt demoni, după spusele Părintelui Seraphim Rose?
    Sau după zicerile Sfântului Gavriil Georgianul: „În vremurile lui Antihrist, cea mai puternică ispită va fi să se aștepte mântuirea de la cosmos, adusă de umanoizi, de extratereștri, care de fapt sunt demoni. Rar să priviți la cer, căci semnele pot fi înșelătoare, și atunci poți să te pierzi.”
    Suntem atât de aproape de vremurile acelea? Sau aveți în vedere altceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ca si daca astepti mantuirea de la popă si moaște, fara sa faci nimic pentru cei mai necajiti decat tine, tot aia e, ca si cum astepti pe Maica Domnului sa te care in spinare cu pacatele tale cu tot.
      Mantuirea este prin Iisus( adica pe Calea Lui), nu prin biserica, popă, papă,moaște. Iar Iisus v-a spus sa nu va strangeti averi pe pamant. Culmea este ca Vaticanul chiar asta face: opusul a ceea ce le-a recomandat Maestrul lor venit de Sus, Iisus. Iar preotii ortodocsi, ca intr-o competitie si ca sa nu se lase mai prejos, s-au apucat sa-si moțeze care mai de care bisericile. Avem o catedrala. Cui foloseste? Este tot un fel de casa a poporului, dar data cu putina aroma de crestinism.
      Paul Goma radea de moldovenii lui care, saraci si rupti in fund, cu o droaie de plozi dupa ei, intrasera in competitie pe marimea si frumusetea foisoarelor de unde isi pazeau bostanii. Omului sarac, da-i, Doamne, minte...Ca daca nu are minte, isi baga si ultimul ban intr-o prostie fara margini.
      Netarmirita este prostia omeneasca si drobul de sare tot acolo unde l-a lasat Maestrul pentru o posteritate chioara, marele Ion Creangă.

      Ștergere
    2. Dupa mintea ta, cand ti'e stricata masina nu mergi la mecanic sau la "service", ci te duci la autoruta ca aia e "calea". Daca ai fi citit niscaiva doua-trei randuri ai fi inteles ca vaticanul nu mai are nimic cu crestinismul din 1054, gratie unor maranas ca borgia & cie...

      Ștergere
    3. Daniela, dacă privești doar intr o singura direcție riști sa nu vezi salvarea ce poate veni din sens opus.. Nu cred ca toți extratereștrii sunt niște demoni. Nu ma vei convinge niciodată. Exista civilizații cu un nivel inimaginabil si care au fata de omenire multă compasiune.. Încearcă sa gândești ceva simplu. Dacă o astfel de civilizație avansata ar vrea sa ne cucerească, ce i ar putea opri? NATO? 😄😄 Înțelege ca ei nu au de cucerit nimic aici. Insa exista o rasa malefica care a fost implicata de multă vreme in spatele politicului asa cum au declarat anumite surse de informații. Iar aceștia au făcut experimente din anumite motive pe umanitate. Dacă nu ar exista acea facțiune benefica, acum eram dispăruți ca rasa.. Deci sa nu privim cu ochelari de cal..

      Ștergere
    4. @Romulus,

      Povestea cu extratereștrii buni și extratereștrii răi nu consider că stă în picioare. Omul există ca civilizație MATERIALĂ în urma căderii (din Rai; dacă nu ar fi căzut, omenirea ar fi trăit în continuare în lumea cealaltă, a Raiului). Scopul existenței noastre MATERIALE este să învățăm unde a dus neascultarea de Dumnezeu, iar salvarea noastră de la pedeapsa veșnică a fost făcută prin jertfa Fiului lui Dumnezeu. În concluzie, ca să existe N civilizații MATERIALE, ar fi trebuit să existe N planuri de mântuire pentru ele, ceea ce ar fi cel puțin ciudat dacă nu de-a dreptul absurd.
      Dar că demonii, ca și îngerii buni (ambele categorii fiind ființe SPIRITUALE), își pot lua înfățișări care în lumea noastră par super-reale este știut de veacuri. De altfel, istoria monahismului este plină de apariții demonice atât de veridice încât mulți călugări au căzut în înșelare. De asemenea, sunt descrise și apariții ale îngerilor buni. (Apariții, însemnând atât de ființe cât și de obiecte).
      Că în spatele unor categorii de oameni pot exista "rase" malefice sau benefice, cum spuneți, sunt de acord. Doar că acele "rase" NU consider că sunt civilizații materiale, ci tot demoni sau îngeri buni, care se pot arăta, la o adică, sub diferite forme.
      Nu știu dacă vă pot convinge sau nu (cum spuneți), nici nu țin să vă contrazic, acesta nu e deloc scopul meu, doar știu ca sfinții sunt mai aproape de adevăr decât mulți dintre oameni.

      Toate cele bune!

      Ștergere
  14. Bai,sa stii ca le cam "vede"domnul DD.
    Doar ce citeam zilele trecute stirea:"Pentagonul a anunţat înfiinţarea unui birou însărcinat să adune şi să analizeze toate informaţiile despre obiecte zburătoare neidentificate (OZN) observate de diverse structuri din cadrul armatei americane, relatează AFP."
    Zic,ce-o mai fi si cu tampenia asta?
    Uite ca incet,incet se leaga.

    RăspundețiȘtergere
  15. Care este articolul la care faceti referire la inceput?

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru programul Blue Beam (marea păcăleală)se fac pregătiri mai de multișor , cu câteva experimente reușite , urmând evenimentul cel mare cu invazia extratereștrilor , printre holograme aflându-se și aparate reale de ultimă generație cu armament la bord pentru crearea haosului, eveniment ce va precede instaurarea NOM,singura (zic ei)în măsură să apere omenirea de pericolul venit din spațiu !?!?

    RăspundețiȘtergere
  17. Poti sa mi dai mie moneda, chiar daca virusul nu vine de acolo, sa o pun la colectia mea.Am una din 1848.

    RăspundețiȘtergere
  18. Dupa pacaleala asta cu COVID voi chiar credeti ca mai merge inca o pacaleala ? Clar nu , ori e ceva real ori nu e nimic.
    Pai se scapa de datoriile enorme care sint la banci prin o mega inflatie , prietenii primesc ajutoare iar la un moment dat sper ca se va termina. Vom fi cu totii intr-o saracie lucie. Asta e varianta lite.
    Varianta hard e ca e doar inceputul dintr-un plan diabolic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta hard va fi una informationala: or sa va cada in cap toti timpii morti, pierduti anapoda pe internet- taramul ocultei.
      Taramul vostru era pamantul vostru neapărat de nimeni, ca toata lumea era plecata la circ pe internet.

      Ștergere
  19. E prima data cand intru pe blogul asta si exact asa am corelat si eu informatiile de la false flag cu covidul si presiuni pentru vaccinarea obligatorie (cu ce scop, si daca e imediat sau long term, asta nu prea am inteles) si blackout-ul , care ar putea fi declansat de o calamitate naturala. Cu cateva zile in urma au lansat astia in spatiu ceva care sa doboare niste asteroizi , ca sa testeze daca putem sa ne aparam de chestii cazute din spatiu . Dar ne-au asigurat ca sansele sa apara ceva fragmente care sa buseasca Pamantul, sunt foarte mici . Minciuni probabil... Tot nu reusesc sa vad intreaga poveste dar pare ca va veni o calamitate naturala care e posibil sa ne cam stearga de pe fata pamantului... si vaccinarea ce scop are? Schimba ADNul sau ce anume au bagat in vaccin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ei stiu mai multe si se pun la adapost de " sfarsitul lumii". De parca te poti ascunde undeva de karma!

      Ștergere
    2. http://blauerbote.com/2021/07/26/the-recommended-genetic-manipulation-of-humans/

      Ștergere
  20. Impotriva invaziei extraterestre, nu? E logic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ii asteptau pe " ET ai lor" si vin altii. Care sunt drepti si nu ne cantaresc nici dupa banii din cont, nici dupa culoarea pielii.

      Ștergere
  21. Ceva se întâmplă,sau urmează să se întâmple.Cert este că sunt nori negri deasupra Terrei.Sunt lucruri și fapte pe care noi nu le înțelegem dar, doar le simțim mirosul

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu moneda din stanga vor ramane si romanii pacaliti ca sunt popor ales, in timp ce rasa " nobila" le jefuia tara.
    Pfuai, câți traci, draci, daci cu ifose mi-au vazut mie ochisorii pe net! Pfuai, zamolxieni plini de intieri ca rahatul de muste! Paranormali? Cata frunza si iarba!
    De cand mama m-a facut n-am văzut atatia prosti strânși gramadă!
    Sfarsitul lumii va fi ceva de pomina lumii...🤣🤣🤣
    Romanilor le vor cadea din cer case, masini, bani si chiar insule exotice🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  23. Macar Pfizer ii poate ajuta pe aia din Botswana sa-si intareasca moneda nationala ori de cate ori vrea ....lor.
    Trecand la chestii mai serioase, Japonia, in disperare de cauza, a intrat pe Ivermactina din 17 august. Uitati-ba la graficul infectarilor sa vedeti ce s-a intamplat ! Acum multi discuta "de miracolul japonez". Eu le-as baga cate o fisa din aia in c----r.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu e nicio varianta doar marketing. Omicron este anagrama cuvantului oncomir. Vaccinatii incep sa pice pe capete, trebuie acoperit cumva. Ce inseamna oncomir: este un microARN (miARN) care este asociat cu cancerul . MicroARN-urile sunt molecule scurte de ARN cu o lungime de aproximativ 22 de nucleotide . În esență, miARN-urile vizează în mod specific anumiți ARN mesager (ARNm) pentru a-i împiedica să codifice o anumită proteină. Dereglarea anumitor microARN (oncomirs) a fost asociată cu evenimente specifice de formare a cancerului ( oncogene ). Multe oncomiri diferite au fost identificate în numeroase tipuri de cancere umane. S-a descoperit că virușii au miARN care imită părți ale miARN-urilor umane de reglementare naturale. Un exemplu este virusul Epstein-Barr (EBV), care este asociat cu diferite tipuri de cancer. Prima legătură între miARN și creșterea cancerului a fost raportată în 2002, când cercetătorii au observat o reducere a miR-15a și miR-16-1 la pacienții cu leucemie limfocitară cronică cu celule B. Anumite tumori pot fi „dependente” de oncomir, ceea ce înseamnă că, pentru a rămâne tumori, trebuie să fie prezentă o concentrație constantă de oncomir. Acest lucru este demonstrat prin inactivarea oncomir miR-21. Șoarecii care exprimă miR-21 au contractat tumori fenotip maligne de tip limfoid pre-B . După inactivarea miR-21, tumorile au regresat complet. De aceea trebuie dozele de rapel, cat mai des si cat mai multe. MicroARN-21 , sau miR-21, un oncomir specific, devine mai abundent în cancerul uman. Creșterea MicroARN-21 a fost găsită într-o mare varietate de tipuri de cancer, inclusiv glioblastom, sân, colorectal, plămân, pancreas, piele, ficat, gastric, col uterin, tiroidian și diverse tipuri de cancer limfatic și hematopoietic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu
      intelegerea mea de nespecialist e ca mecanismul de regenerare celulara ca parte a sistemului imunitar este compromis prin vaccinare.
      Ca rezultat defectele celulare nu mai pot fi reparate si tind sa devina tumori.

      Ce nu inteleg e daca recomanzi celor vaccinati boosterul actual sau o versiune noua de vaccin ce va contine acel oncomir?!

      Cand se instaleaza aceasta dependenta de oncomir? Dupa doza 2, 3?

      Dozele se iau preventiv sau se poate face o testare urmata de vaccin?

      As mai vrea sa stiu de ce tu stii asta si doctorii sau alti specialisti nu prea stiu nimic?!

      Multumesc!

      Ștergere
  25. " Această nouă variantă însă este de-a dreptul monstruoasă deoarece va produce victime în special din rândul celor vaccinați."
    CORECT!
    Au nevoie de o justificare/explicatie pentru victimele intepaturii in deltoid.Nu e un bau-bau pentru nonconformisti/nehotarati/antivacseri, e un "vedeti,acum stim de ce crapa aia cu x doze,a aparut superOmicrrron".Rezultat/solutie: "imbunatatirea" serurilor salvatoare, cu evidenta continuare a circului actual.
    99% aplauda frenetic ! Multumiri eterne salvatorilor !Cum se ingrijesc ei,grangurii marinimosi, de binele pulimii... Bravo! Va votam in continuare, zeii sa va aibe in paza, altruistilor ! :))

    RăspundețiȘtergere
  26. Iau la rind tot alfabetul grecesc denumind virusi imaginari dupa el si, probabil, scopul e sa ajunga la ultima litera, Omega, care inseamna, asa cum stim, "sfirsit".

    RăspundețiȘtergere
  27. n-are importanta cine ne ameninta, important e ca ne-a asteptat sa avem tehnologie de aparare. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare institutul nostru de cercetare de ce nu e redeschis? Am putea avea un vaccin romanesc cu rezistenta la baza genetica specifica zonei noastre.

      Ștergere
  28. Multa lume desteapta pe aici.Dar prea sigura pe ea.Extraterestrii buni, rai, Biblie, Iisus si alte LEGENDE. Pt ca in opinia mea, refuza sa spuna 2 vorbe:" nu stim".

    RăspundețiȘtergere
  29. @Adrianle Legionnaire
    Mersi de informatie.Nu stiam ca Borgia erau marano.Asta ar explica satanismele, setea de putere si legaturile "strânse" din familie.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)