sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Eșecul paradigmelor pandemice

Ne vaccinăm și suntem liberi” - asta a fost deviza adusă în prim plan. Asta după ce, înainte deviza fusese „ne izolăm și scăpăm”. După ce teoria „COVID zero”, pe care cretinii au înghițit-o pe nemestecate, ne-a ținut la coteț un an de zile, a venit noua paradigmă, cea a vaccinării totale a populației, pentru ca, chipurile, să eliminăm amenințarea din fașă. Nu s-a produs decât o creștere nesimțită de venituri în buzunarele puturoase ale cuplului Bourla-Șahin.

Danemarca e o țară care a aplicat cu cerbicie noua „doctrină”. Ca și celelalte țări nordice, de altfel. Pentru a înțelege ce înseamnă o populație disciplinată - dar care nu prea trece prin filtrul minții hotărârile oficialilor săi - imaginați-vă că la doctrina anterioară - COVID zero - și-au hăcuit toate nutriile din țară pe motiv că transmit COVID. Apoi s-au vaccinat precum puii din crescătorie. Și, minune: acum valul de infectare danez e de aproximativ 70% din cel anterior. Și cu siguranță că-l va depăși pe cel anterior, de când populația era nevaccinată. Motiv pentru care s-au reintrodus restricțiile. Adică s-a reintrat în isteria „ne izolăm și scăpăm”.

Cu toate că niciuna dintre metodele adoptate până acum nu a avut niciun efect, cretinii de la butoane - păpușați de gașca de derbedei denumită „a elitelor” - își bat joc de oameni. În Israel, pentru a reuși să închidă valul de infectări au declanșat operațiunea „vaccinarea a treia”. Și, ca să împingă populația la injectare, au anulat certificatele de vaccinare pentru cei care aveau doar două doze. Ideea e simplă: mușcând „momeala lui Bourla”, diferența dintre vaccinați și nevaccinați dispare după șase luni întrucât vaccinatul trebuie să-și ia iar porția de drog spitalicesc. Sau, cum se spune, „niciodată nu ești complet vaccinat”!

Că vaccinurile nu sunt eficiente se vede cât se poate de clar în exploziile care se desfășoară în prezent. Nu doar Danemarca se confruntă cu o creștere explozivă, ci și Olanda, Irlanda, Marea Britanie. Abia la început sunt Franța, Italia, Spania, Portugalia, țări care ne sunt date ca exemplu. Iar nebunia abia acum începe întrucât vom vedea o explozie de complicații medicale.

Am un idiot care mă întreabă zilnic: „de ce în Japonia sunt 3 morți, iar în România 500; de ce în Portugalia sunt 7 morți, iar în România sute?”. Mă rog, omul are probleme serioase cauzate de expunerea aberantă la propagandă și, posibil, un sindrom post-vaccinare. Dar totuși, unii vor insista: de ce acolo nu se moare, iar aici se moare? E simplu, sunt două motive pe care le-am tratat în articolele anterioare. Primul și cel mai important e legat de schimbarea modului de contorizare a morților. La noi încă se contorizează morții CU COVID ca morți DE COVID. Schimbarea a fost operată acum în statele occidentale pentru a ascunde numărul de morți vaccinați, dându-se acum vina pe comorbidități(invers față de perioada în care trebuia să stăm izolați ca să „eliminăm” virusul). Cel de-al doilea motiv, așa cum am mai spus, este legat de capacitatea sistemului sanitar autohton de a omorî oameni. Păi dacă în loc de oxigen medical te umflă cu oxigen industrial la ce te poți aștepta? Vedeți rata de supraviețuire la ATI(pe general, nu obligatoriu de COVID) la noi versus ceilalți și-o să înțelegeți ce capacitate de ucidere are sistemul medical autohton.

Dar să mai rămânem puțin la primul motiv! Ați auzit până acum de „sindromul de extravazare capilară” sau SCLS(sindromul de scurgere capilară sistemică)? Sigur n-ați auzit deoarece e o maladie rară. I se mai spune și boala Clarkson și constă în atacuri recurente de creștere a permeabilității capilare, având ca rezultat o ieșire a proteinelor plasmatice prin peretele capilar și ducând la șoc hipovolemic. Mai pe românește spus, este vorba de o scurgere de plasmă sanguină prin capilare. Până acum s-a suspectat că vaccinul de la Astra Zeneca produce SCLS. De aceea s-a și stopat vaccinul în favoarea Pfizer. Care se pare că provoacă aceeași maladie până de curând rară. De ce spun asta? Pentru că în Europa au explodat cazurile unor boli similare bolii Clarkson. Ca să înțelegem: din 1960 când a fost descoperit acest sindrom, literatura de specialitate consemnează aproximativ 150 de cazuri în toată lumea. EMA și FDA țin la secret cazurile noi de maladie Clarkson raportate de când a început vaccinarea, dar, cert este că e ceva putred acolo dacă a fost amintită ca posibil efect advers. Și ar mai fi o chestie: medicii nu știu să o diagnosticheze deoarece e o condiție extrem de rară, astfel încât nu se știe cu adevărat dimensiunea reală. De ce v-am amintit această boală? Deoarece modul în care a murit Petrică Mâțu Stoian pare desprins din manualul bolii, semănând izbitor cu cazul pacientului doctorului Clarkson. Rețineți totuși că maladia Clarkson este doar una dintre bolile generate de așa-zisele vaccinuri experimentale.

Întrebarea pe care o pun cât se poate de apăsat, este una banală. După cum limpede se observă, așa cum paradigma „ne izolăm și scăpăm” s-a dovedit aberantă, la fel de aberantă se dovedește paradigma „ne vaccinăm și scăpăm”. Izolarea a costat enorm nu doar din punct de vedere financiar, ci și al sănătății oamenilor. Au explodat depresiile, lumea a luat-o realmente razna! În urma campaniei de vaccinare, care se vede limpede că a eșuat peste tot în lume, pare că vor rezulta numeroase cazuri de boli cronice, unele extrem de rare, care vor pune alte presiuni asupra sistemului sanitar. Nu mai vorbesc despre faptul că cei vaccinați cu ARN mesager vor ieși cu un sistem imunitar praf din toată această afacere, devenind dependenți de o terapie genetică dubioasă. Iar întrebarea care se pune e una cât se poate de simplă: CINE PLĂTEȘTE?

Cine va plăti pentru zecile(sau sutele!) de mii de bolnavi cronici omorâți în România din cauză că s-au închis aberant spitalele pe motiv de COVID? Cine va plăti pentru educația precară rezultată din mutarea tembelă în online a școlilor? Cine va plăti pentru jaful Bugetului, furt instrumentat la umbra „amenințării pandemice”? Cine va plăti pentru jaful denumit „vaccinare obligatorie”? Sunt doar câteva elemente, extrem de puține, din aceste timpuri de calvar pe care le trăim. Vinovățiile sunt deja mult prea mari față de capacitatea de plată a celor implicați. Și dacă i-am aduce pe toți cei vinovați în fața plutonului de execuție, tot n-ar fi suficient. De fapt ar fi insignifiant față de dimensiunea pagubelor. 

Însă, pentru demența provocată vor trebui să răspundă! Fiecare în parte, întrucât coșmarul în fața căruia ne-au aruncat e de-a dreptul obsedant. Se vede cât se poate de limpede că paradigmele pandemice au eșuat. Astfel încât, chiar dacă nu ne-am fi dorit asta, nu ne rămâne decât să-i pedepsim exemplar pe cei vinovați!

22 de comentarii:

  1. Colegiul medicilor ar trebui inlocuit cu Colegiul Pacientilor si a rudelor lor. Ei sa judece. Atunci ar fi dreptate in Romania. Orice pacient moare ar trebui autopsiat. Apoi proces penal pentru omor, neglijenta criminala, omor din culpa etc. Ai omorat un om din incompetenta, lacomie, neglijenta sau prostie, ca medic? Puscarie. Temnita grea. Multi ani. Sa-i intrebe reporteru la plecare spre bulau:'Va pare rau domnule Ciomu?'
    Oare ar creste calitatea actului medical, ce spuneti?
    PS Ciomu e inca medic, si practica medicina in Romania. Va pupa dulce.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e nici un esec! E succes pe toate liniile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Spuneai Danutz la inceputul postarii ca masurile anticov. nu au avut efect...Ba Da, toate dar absolut toate sant mari erori impotriva sanatatii si mentinerea bolii se datoreaza numai acestora.
    Expansiunea virusului a fost de fapt oprita prin aprilie 2020.
    Chinezii au oprit atacul cu injectii soc de Vitamina C.la momentul respectiv au si anuntat,informatia s a perindat cateva zile dupa care a disparut.
    Cat despre motive,control si declansare premeditata-vax, astia decat au preluat situatia in Nebunia lor, ca asta e, o nebunie iar ala rau care spera de mii de ani sa si umple cazanele cu oameni este pe cai mari,din pacate.
    Oricum,tu, dintre toti oamenii pe care ii ,,cunosc, esti f.aproape de adevar...Daca ai avea si putere pe masura mintii ai sti muult mai multe ! Puterea se obtine prin respectarea celor 10 porunci si prin post de min.3 saptamani.Apa nu o sa ti mai trebuie cam dupa 2 sapt.
    Cine are urechi ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va plati nimeni, totul este foarte bine organizat la nivel global.
    In ce priveste ATI Romania, la 1500 de internati si 500 de morti zilnic, au o viteza de rotatie a stocurilor de 3 zile. Cred ca si vanzatorii de afine sunt invidiosi pentru aceasta performanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu acum și nu aici, dar Universul nu se lasă maculat de rău, fără să compenseze din plin.

      Ștergere
  5. Ar trebui pedepsite mai ales cozile de topor din jurul nostru, a acestor criminali politici, pentru ca fara aceste cozi de topor, nu ar exista nicio impunere, si nici dictatura fascista.
    Asa ca daca vreti sa scapam de aceasta ciuma care ne va ucide pe toti, trebuie sa ciocnim o sticla de coctail cu vecinii nostri care fiind angajatii sistemului, sunt dusmanii nostrii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu o sa plateasca nimeni!Cei care nu se incoloneaza la coada la vaccin o sa aiba de suferit. Traim timpuri pe care nu le am trait nici pe vremea comunismului si... e doar inceputul.
    Lumea devine din ce in ce mai tampita si dornica de dictatura si nu mai pot sa vad lighioanele care au incredere in Cîtu si Fauci... si altii ca ei, care o sa salveze planeta.
    Tot ceea ce ni se intampla....meritam!
    Sa fie primit!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu vor păți nimic, ba mai mult vor poza în salvatorii omenirii, iar gloatele vaccinate și nevacinate îi vor adula. Pe modelu 1907, se vor pierde toate înscrisurile și documentele la eveniment, unii dintre protagoniștii operațiunii covrig, nici măcar nu pot fi trași la răspundere din pricina că nu au discernământ, sănătatea lor mintală fiindu-le grav afectata. Gheorghiță va fi pe buzele tuturor,cu taote că a fost implicat in trageri cu tunul , pardon cu vaccinul, va fi un nou Averescu potențial prim ministru,momentan lipsește doar trambulina(evenimentul) pentru a-l propulsa. Cine-i nebunul , cel din 1907 se știe , Dimitrie Alexandru Sturdza , identificații, pe cei de azi, din colonie și din imperiu, vă veți minuna cum de au ajuns la butone, nebunii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un punct de vedere al unui om bine informat
    https://www.egaliteetreconciliation.fr/La-grande-reinitialisation-ou-le-Tikkoun-Olam-Conference-en-ligne-de-Pierre-Hillard-66136.html

    RăspundețiȘtergere
  9. ”...A doua muncă – uciderea hidrei din Lerna. Hidra (născută din Tifon şi din Echidna) era un balaur monstruos, a cărui răsuflare ucidea pe oricine îi simţea duhoarea. Hidra vieţuia într-o mlaştină şi băgase groaza în regiune. Ea avea nenumărate capete, care creşteau la loc pe măsură ce erau retezate. Unul dintre capete era nemuritor. Heracle a reuşit să-i reteze capetele şi, cu ajutorul nepotului său, Iolaus, să ardă carnea în locul unde fuseseră, pentru a împiedica regenerarea. La urmă, el îi retează și capul cel nemuritor și, îngropându-l în pământ, împinge deasupra lui o stâncă uriaşă. Sângele hidrei era şi el aducător de moarte. De aceea, la plecare, Heracle şi-a muiat săgeţile în el, făcându-le astfel veninoase.”
    http://remerra.blogspot.com/p/misterele-scolii-zamolxiene.html

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moshule, multi sunt cu capul pe plaiurile astea... E veche (in vest) placa asta cu pleiadieni si fantasmagorii gen.Dar, exista public consumator de orice bazaconii.Numai privind in jur,de aproape doi ani,ne dam seama de dimensiunea fraierismului,credulitatii...
      Am ramas cu un comentariu al unuia de pe remerra: "Cică tulpina românească se va numi an-alfa-beta." SUPER!! :))

      Ștergere
    2. ”... Hidra reprezintă întruchiparea pasiunilor, a tuturor dorinţelor arzătoare, cele care îl fac pe om să-şi piardă judecata şi să acţioneze cu nesăbuinţă. Regenerarea capetelor sugerează că trebuie pătruns dincolo de aparenţe, că „rădăcinile” capetelor hidrei sunt dincolo de ceea ce se vede la suprafaţă. Hidra este născută din Tifon (monstru cu o sută de capete şi şerpi pe trup) şi Echidna (jumătate femeie, jumătate şarpe), aceasta fiind considerată născătoarea tuturor monştrilor de pe pământ, printre care Himera, Cerberul şi vulturul – cel care îi mânca ficatul lui Prometeu. Legenda spune că Heracle a avut nevoie de nepotul său Iolau, care, inspirat de zeiţa Atena (înţelepciunea), reuşeşte să ardă imediat zona tăiată de Heracle, reuşind astfel să împiedice regenerarea.
      Referitor la această probă legenda a omis faptul că, în momentul când Heracle l-a chemat pe Iolau în ajutor, şi hidra, la rândul ei, a chemat-o în ajutor pe Himera, sora sa. Himera este o fiară cu trei capete (leu, şarpe, capră) care simbolizează mirajul puterii, cunoaşterii şi al bogăţiei. Dorinţele legate de acestea sunt extrem de puternice şi pot pierde foarte mulţi oameni. Cel ce este puternic va dori şi mai multă putere, iar cel ce are cunoaştere va dori şi mai multă cunoaştere. De asemenea, cel ce este bogat va dori şi mai multă bogăţie. Aceste dorinţe sunt asemenea unor plante sălbatice care, deşi li se retează trunchiul, vor deveni şi mai puternice, căci alte ramuri vor creşte în locul celor tăiate anterior. Alături de curaj, răbdare, rezistenţă, se poate folosi cunoaşterea, echilibrul şi voinţa fermă (jarul încins) şi astfel „rădăcinile” capetelor hidrei pot fi arse pentru totdeauna.
      Aşadar, proba a doua l-a supus pe Heracle la mai multe încercări şi ispite. Văzând că rezistă cu bine probelor dure la care este supus, preotesele i-au oferit bogăţie, putere şi cunoştinţe secrete despre accesarea şi controlarea forţelor psihice din om, cu condiţia să părăsească lupta şi ţinutul. Heracle a refuzat oferta foarte tentantă şi a decis că se va supune în continuare tuturor probelor.”

      Succes

      MOȘU

      Ștergere
  10. papusarii nu sunt prosti, nici incompetenti cum credeti voi. stiau foarte bine cum va reactiona populatia. au alimentat-o din timp cu tot felul de conspiratii anti-vaccin. acum au dat drumul la virus. cei nevaccinati, majoritatea adica, vor disparea. 70% din populatia lumii. saracii, neeductatii, miliardele de amarati care traiesc de pe astazi pe maine for fi eliminati in cativa ani, la lumina zilei, sub aplauzele vaccinatilor bogati si prosperi. asta a fost scopul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaxxine e conceput ca arma biologica; unii au publicat brevetul de inventie de la OSIMul american, in 2017, dar...mai e un factor, pe care autorii armei dar mai ales comandatarii ei nu vor sa-l ia in calcul defel: Dumnezeu.
      Marea depolpulare va fi prin foc nuclear;abia după acela se va instaura ordinea visată de Triada Neagră: demonul-zeul;antihristul-imparatul și *elitele*-comandanții trupelor umane ale întunericului.
      Factorul de incertitudine pentru ei- Dumnezeu- le strică toate planurile, de aceeaa le modifică neîncetat, îmbrăcând minciuna de ieri cu șapte alte noi minciuni astăzi.

      Ștergere
  11. 19.16 explica si mie ce inseamna sa faci bine cu forta,distractivule.

    RăspundețiȘtergere
  12. „Ne vaccinăm și suntem liberi”. Incredibil cit de multi au cazut in capcana asta. Despre inteligenta canadianului Jordan Peterson aveam o parere foarte buna pina alaltaieri. Il credeam un tip cu capul pe umeri. Dar uite ca si el e unul dintre cei care s-au vaccinat ca sa fie liberi. S-a increzut in gargara politrucilor.

    Uitati-va la el ce furios e ca a luat țeapă (absolut senzational clipul!):

    https://twitter.com/RubinReport/status/1458462822522753025

    “I thought, all right, I’ll get the damn vaccine. But, here’s the deal, guys: I’ll get the vaccine and you f***ing leave me alone!”.

    “And did that work? No. So, stupid me, you know?” “It’s like, why did I get the vaccine then, if you're not going to leave me alone?”

    { Intrebare: "Cum iti dai seama cind un politruc minte? Raspuns: "I se misca buzele". }

    RăspundețiȘtergere
  13. In Danemarca au omorit 17 milioane de NURCI (MINKS), nu NUTRII.
    https://www.nbcnews.com/news/animal-news/here-s-why-denmark-culled-17-million-minks-now-plans-n1249610

    Adica niste animale de blana foarte-foarte valoroase, pe cind blana nutriilor nu are nici o cautare si nici de altceva nu sint bune. In USA nutria e considerata o specie invaziva, lipsita de valoare:
    https://www.aphis.usda.gov/publications/wildlife_damage/fsc-nutria-invasive-rodent.pdf

    ***

    Bourla, evreu sefard nascut in Grecia, are ceva studii de medicina... veterinara.

    ***

    DD: "Vedeți rata de supraviețuire la ATI(pe general, nu obligatoriu de COVID) la noi versus ceilalți și-o să înțelegeți ce capacitate de ucidere are sistemul medical autohton."

    Cu siguranta ca la noi e mult mai rau decit in restul Europei, insa din ATI foarte putini ies pe picioarele lor chiar si in America. Un citat din viralul (haha) How Doctors Die ("Cum mor doctorii"), de Ken Murray, MD.:

    "Aproape toți profesioniștii din medicină au văzut ceea ce numim „tratamente medicale inutile” aplicate pacientilor. Asta se întâmplă atunci când medicii fac apel la tehnologie de ultimă oră ca să trateze o persoană grav bolnavă, aproape de sfârșitul vieții. Pacientul va fi tăiat și deschis, perforat cu tuburi, conectat la mașini și asaltat cu medicamente. Toate acestea se întâmplă în unitatea de terapie intensivă, la un cost de zeci de mii de dolari pe zi și conduc la niște suferințe pe care nu le-am provoca unui terorist. Nu mai țin minte de câte ori mi-au spus colegii medici, în aproape aceleași cuvinte: „Promite-mi că, dacă mă găsești într-o astfel de stare, mă vei omorî”. Unele cadre medicale poartă medalioane pe care scrie “NO CODE”, pentru a le transmite medicilor să nu efectueze CPR (resuscitare cardiopulmonara) asupra lor. Am văzut mesajul ăsta chiar și ca tatuaj.

    Oamenii au așteptări nerealiste de la ceea ce pot face medicii. Mulți cred că CPR este un salvator de vieți demn de încredere, când de fapt rezultatele sunt de obicei mediocre. Mi s-au adus sute de oameni în sala de la urgență după ce li s-a aplicat CPR (resuscitare cardiopulmonara). Doar unul singur, un om sănătos, fără probleme cu inima (pentru cei care vor amănunte, omul a avut o “tension pneumothorax”), a ieșit din spital pe picioarele lui. Dacă un pacient are boli severe, bătrânețe sau o boală terminală, șansele unui rezultat bun după CPR sunt infinitesimale, iar riscurile de suferință sunt copleșitoare. Ignoranța și așteptările nerealiste duc la multe decizii proaste."

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand Romania iese din actuall val si intra orice tara cu grad mare de vaccinare poti pune si tu aceeasi intrebare cretina lu respectivul.

    N m-as focusa pe o boala rara unde doctorii vor da din umeri.
    Problema de baza pare a fi legata de coagulare. Chiar daca nu ai nimic dupa 3 -6 luni tre sa te verifici regulat iar in urma analizelor daca apar probleme va trebui sa iei anticoagulante. Atat testele cat si tratamentul sunt foarte scumpe. Cine va avea bani va trai restul vor fi la mila sortii.
    Gama problemelor care le poti dezvolta variaza in functie de organul afectat. Mult timp doctorii vor refuza aceasta cauza pentru ca in mintea lor vaccinul e safe and effective.

    Retineti ca autorizarea vaccinului pentru copii este o aberatie in conditiile in care nu exista o stare de urgenta pentru aceasta categorie de varsta. Exista 700 de decese la 70 de milioane de copii in US.

    Un membru FDA din comisia de votare a declarat: "Nu vom sti cat de sigur e vaccinul pana nu il vom administra". Practic oamenii sunt sinceri si va spun ca fac experimente pe copii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnule Diaconu,vã înselati amarnic cånd afirmati cã vaccinurile nu sunt eficiente!sunt chiar prea eficiente,dovezile fiind mortile subite si aparitia unor boli care mai de care mai ciudate,multe din ele nevindecabile;stiu,este greu pentru mintile odihnite sã accepte cã aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru exterminare;cu cat un eveniment,un plan pare putin probabil sã se întåmple,cu atåt mai putini oameni constientizeazã cã el chiar se întåmplã;credeti,nu credeti,noi asistãm la un plan diabolic,un plan care si va arãta grozãviile cånd va izbucni o pandemie de cancere si boli autoimune,maladii care,inevitabil,vor duce la moarte.


    Oameni buni si rãi,dacã tineti la integritatea voastrã fizicã,psihicã si sufleteascã,nu vã vaccinati!!!chiar de vet månca ceapã cu påine,nu cedati!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. https://m.activenews.ro/stiri/O-lista-impresionanta-de-sportivi-din-intreaga-lume-decedati-sau-schiloditi-de-vaccin-si-un-VIDEO-pe-masura.-Publicatii-americane-si-germane-scriu-despre-numarul-neobisnuit-de-mare-de-jucatori-care-s-au-prabusit-pe-teren.-La-noi-OMERTA-170632

    RăspundețiȘtergere
  17. Ador sa vad cum toti analistii politici peste 50 sunt pro vaccin. Dupa ce s au petrecut cu tot ce are viata de oferit si simt ca vine factura, nu mai au apasari daca noi vom ajunge sa ne vaccinam copiii cu un vaccin netestat.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)