joi, 11 noiembrie 2021

Întoarcerea în timp

Inițiativa mituirii presei pentru COVID&vaccinare nu e o invenție a alor noștri. Trebuie să fiți conștienți de asta. Mai mult, înțeleg din zonele apropiate de miez că ai noștri - recte Orban - ar fi refuzat inițial să dea bani presei pe motiv că n-ar avea nimic de câștigat. Desigur, era mult mai rentabil să-i cheltuiască pe izolete sau ventilatoare care nu soseau niciodată.Comisionul era infinit mai mare. Însă aproape instantaneu i s-a comunicat că banii ăia sunt la categoria „impuse” și că trebuie dați „exact așa cum fac toate țările din lumea civilizată”. Și Orban a dat. Iar tradiția a rămas.

Să vă întreb acum o chestie simplă: dacă eu aș decide să vă plătesc facturile cum v-ați raporta la mine? Dacă într-o bună zi vă bat la ușă și spun fiecăruia franc: „De azi plata facturilor nu mai e treaba ta, ci a mea. Trimite-mi factura pe mail și ți-o voi plăti, după care îți voi trimite dovada plății”. Știu, în prima clipă ați spune că sunt nebun, dar după ce și a doua lună primiți confirmarea plății, nebunul se transformă în subiect de admirație. „Ce om bun!” - le veți spune prietenilor. Sau poate că nu le veți spune nimic de teamă să nu se strângă prea mulți și să pierdeți „finanțarea”. Dar, cu siguranță, când vă veți gândi la mine o veți face în termeni cât se poate de pozitivi. Și, nu știu de ce sunt sigur că, dacă aș fi atacat în public, fiecare dintre cei cărora le-aș plăti facturile s-ar transforma benevol în avocații mei. 

Așa funcționează treaba cu publicitatea guvernamentală pentru COVID. Banii sunt ai noștri, dar structura guvernamentală îi dă presei pentru a ne îndobitoci. La ora actuală în România nu mai există jurnaliști cinstiți deoarece toți s-au transformat în muncitori la stat, iar presa a devenit un imens trust guvernamental. În plus, după ce că se înfruptă la modul nesimțit din banii noștri, aceeași presă și-a mai găsit încă un sponsor generos: industria farmaceutică. Pretutindeni pe unde te uiți dai peste monstrul numit „reclamă la medicamente”. Absolut toate sunt aberații. Indivizii care înghit inconștient respectiva publicitate trăiesc sub un sevraj care le este indus și menținut de minciunile clipurilor. De-aceea, în loc să consulte un doctor, iau aiurea medicamente, suplimente alimentare și vitamine, iar când ajung la medic sunt în stare critică. Nu mai vorbesc că, pe lângă tratamentul obișnuit, medicul mai aruncă și el câteva pastile inutile așa, de amorul sponsorizării.

Acestui monopol monolitic i se adaugă acum și un alt monopol, de-a dreptul toxic: alianța PSD+PNL+UDMR. În total peste 60% din Parlament. Aceiași câini care au jefuit țara pretinzând, pe rând, că sunt „ăia buni”, acum s-au pus împreună la masă pentru a jefui împreună și tovărășește ce-a mai rămas de furat. Cu această alianță s-a închis cercul și ne-am întors cu treizeci de ani în urmă, atunci când țara era condusă de Partidul Comunist Român. Iată-ne înapoi la partidul unic. Politicienii fac jafurile lor mărunte în timp ce păpușarii din spate îi pun să dea jaful cel mare asupra noastră.

Ceea ce urmează e ultimul asalt de care avem parte, cel în care doresc să ne șteargă identitatea de oameni și să ne transforme pentru totdeauna în animale bune doar de muncă. Politicul e într-o unitate de monolit întrucât așa-zisa opoziție este cea care vrea să facă treburile murdare împotriva noastră chiar mai radical. Presa s-a transformat peste noapte într-o unitate militară de propagandă care execută fără crâcnire ceea ce i se cere. Exact așa cum Scânteia se grăbea să fie întotdeauna prima la pus pe tapet „indicațiile prețioase”, exact așa funcționează acum întreaga presă. O masă informă de zeloși gata să lichideze orice împotrivire. Iar prostimea, în loc să înjure imbecilitățile pe care le fac dobitocii cățărați la butoane, stă și se uită în gura unor nulități mâncătoare de căcat trăgând apoi concluzia care se imune: „are și ăștia dreptate, bă!”. 

Am uitat ceva? Desigur. Nu doar presa și politica formează unitatea de monolit, ci și întreg sistemul de forță al statului. Securitatea execută prompt instrucțiunile, exact ca pe vremea împușcatului. Jandarmeria, Poliția, rup în două tot ce se împotrivește la nivelul de jos, în timp ce caricatura de Justiție „dă greutate” pulanelor care ne bat continuu.

Iată ce-a ajuns statul român: o crâncenă dictatură a proștilor și ticăloșilor împinși de la spate de naivitatea poporului care se zbate în aceeași letargie care l-a dus la dezastru de fiecare dată în istorie. România? O țară tristă în care eroii neamului se zbat în morminte nemaiputând să suporte micimea și prostia celor care-și spun popor și care, cu fiecare respirație, nu fac altceva decât să întineze memoria martirilor neamului. Ce-ai ajuns tu, Românie? Ce-ai ajuns tu, române? Vai de capul nostru, al celor care ne trezim cronicari ai acestor timpuri urâte în care animalul de pradă își devorează victimele care-s prea leneșe pentru a se apăra sau a fugi. Ce imagine sordidă, ce prezent mizerabil.

Așa se întâmplă atunci când ești prost și-ți uiți istoria, când preferi să moțăi în canapea în loc să ieși și să-i pedepsești exemplar pe ticăloși. Dacă nu-ți muncești ogorul, te inundă bălăriile și mori de foame: iată destinul care ni se arată! Iată cum găsim ceea ce merităm. Orice putem spune, însă, sub nicio formă nu putem contesta realitatea, anume că ne merităm soarta.

31 de comentarii:

  1. ...in sfirsit! picatura de realitate... nu vise, scenarii, ipoteze pentru o farima de speranta intr-un viitor improbabil... DA! astia sintem in realitate... de cinci ani scriu despre ''romanul meu''... care nu se dezminte si se zbate sa se afunde si mai mult... si nu m-ar deranja chestia asta... dar, romanu' meu NU VREA sa se scufunde singur... se agata si de mine, vrea sa ma afund odata cu el... si asta ma afecteaza... am mai spus asta... primul dusman pe lista mea personala este STATUL romanesc... al doilea, iaca! a devenit romanu' meu, cel care vrea sa ma ''sinucid'' cu el... am mai spus si asta... nu o persoana sau un grup ne va scoate din marasm... noi, romanii, NU MAI AVEM nici ochi de vazut si nici urechi de auzit realitatea... doar o CATASTROFA ne-ar mai putea trezi si aduna, ne-ar invata din nou ce este solidaritatea... insa - si aici ma manifest si eu ''romaneste'' -, sper sa nu prind asa ceva... sint prea batrin ca sa mai trec printr-o nenorocire... am prins destule la anii mei... asa ca, ''pieirea'' ultimelor ramasite de natiune ma rog sa se produca dupa ce ma petrec eu... macar egoismul meu nu face rau fizic, asa cum il fac romanii mei de peste trei decenii, demolindu-si tara si, dupa ce au reusit, demolindu-se pe ei insisi...

    RăspundețiȘtergere
  2. O intrebare, te rog, daca sti raspunsul, cat va mai tine nebunia asta cu covidul si vaccinarea, pana sa implementeze urmatoarea etapa!
    https://consentfactory.org/2021/10/31/new-normal-winter-is-coming/
    Aici, autorul vorbeste despre continuarea planurilor lor cu covidul si vaccinul pana in aprilie, inca 5 luni de zile, dupa care vor trebui sa treaca la urmatorul plan.
    Daca ai informatii, din surse proprii, te rog sa me spui si noua. Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi sintem in intarziere, Australia e in avans. Numarul celor care se inteapa pentru prima oara a tot scazut de vreo 2 saptamani, de la 111 mii la 25 de mii. Eu cred si sper ca o sa le punem bete in roate. Pentru nu o sa poata sa treaca la faza 5 daca nu sintem intepati macar 50%, daca nu 60 cum e acum la profesori. https://truth11.com/2021/10/23/mike-yeadon-timetable-to-tyranny-we-are-approaching-phase-5-establish-chaos-and-martial-law-november-2021-march-2022/?fbclid=IwAR1DCTXwSbXbLFnGFkL56wt2a57U1XAX1uRebiIfycNp-83FzpTl3LQWslc

      Ștergere
    2. Si de ce nu pot trece la urmatoarea faza/etapa daca nu sunt vaccinati minim 50 sau 60%?

      Ștergere
    3. Pentru ca sintem prea multi , nu poti face chiar ce vrei cu majoritatea! Blochezi economia. Planul e ceva gen Italia : hai inca 10 % si inca 10% mai flacai si apoi cine nu-i vaccinat nu mai merge la servici!

      Ștergere
  3. nu e o greseala la componenta odioasei aliante ? "de-a dreptul toxic: alianța PNL+USR+UDMR."

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil că nu sunt singurul care nu se consideră vinovat pentru starea morală, materială și duhovnicească în care se află mulțimea indivizilor cu cetățenia română (evit termenul popor).
    Pt mine, o societate care funcționează pe baza unor criterii legislative, morale, economice, e formata din grupări omogene dpdv funcțional: unii lucrează fizic pt producerea bunurilor și serviciilor necesare întregii societăți, alții lucrează intelectual în același scop, iar alții au rol de a gospodari aceste resurse comune.
    Eu fac parte din primele 2 categorii. De ce ar fi vina mea că cei din a doua categorie nu-și fac treaba onest, așa cum mi-o fac eu? Ba, mai mult, sunt atât de orbi, dpdv moral și duhovnicesc, încât prin modul în care ne administrează ne vor duce la eliminarea din planul fizic, nefiind conștienți că asta înseamnă și dispariția lor (tot fizica,și tot înainte de vreme).

    A... Sunt vinovat că nu mă împotrivesc, că nu fug din fața sabiei? De ce aș face-o? Ca să grăbesc lucrurile? Să ajung mai repede la același rezultat la care oricum se va ajunge, adică moartea mea trupească?
    Nu, treaba mea e să contribui la bugetul de stat și local. Asta știu să fac cel mai bine, asta fac! Cât timp voi avea libertatea de credință, va fi bine pt mine, chiar și în lagăre de muncă, sau de orice fel. Nu e pentru mine să schimb lumea. Să sfințesc locul, da, dar să schimb lumea nu.

    Eu zic că dacă ar gândi fiecare individ în acest fel, lumea ar mai duce-o mult timp înainte. Dacă nu... asta e. Ca orice sistem fizic, și civilizația umană are un început, un apogeu și un sfârșit. Numai că, ceea ce nu concep foarte mulți oameni în vremurile astea, civilizația umană nu e doar sistem fizic...
    Vorba păcătosului: Veta nu e moartă, Veta se transformă 🙂.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce jale si ce chin ... atmosfera de lăutar trist din sectoru' 4.
    Da nene, ce sa faci ... politicu' asta.

    La modul cinic vorbind, la ce te ajuta sa cunoști istoria romanilor?
    Ca sa afli ce? Ca ardelenii au vegetat 1000 de ani sub unguri si
    austrieci, ca vite de povara, având statutul de "națiune tolerata"?
    Ca tronurile Moldovei si ale Valahiei se negociau la Stambul?
    Ca am ajuns atât de jos, încât sa se aducă domnitori din Fanar pentru
    ca autohtonii nu era destul de fiabil? Ca romanii au cedat Bucovina
    fără sa tragă un foc de arma?

    La capitolul prostie romanii sunt campioni mondiali.
    In Guiness Book Romania este singura tara care și-a plătit
    datoriile integral. Singura! Au facut romanasii scandal, sa se
    razvrateasca impotriva austeritatii economice? Pas!
    Si daca tot venii vorba, ghici ghicitoarea mea: Cine au fost arhitecții
    planului de austeritate, care a transformat Romania intr-un spatiu al
    întunericului si frigului. Iata o întrebare buna. Undeva prin archive
    ar trebuii sa fie ceva documente ... care ar duce la ceva companie de
    consultanta americana. Daca n-or fi disparut, precum contractele cu Bechtel.

    Despre presa, mass-media romaneasca de larga circulatie. La ora actuala, practic inexistenta! Niste scribalai tembeli, de cea mai joasa speta. Intradevar, in perioada de tranzitie, Romania a avut o libertate a presei cum nu a existat in tarile occidentale de pe vremea
    industrializării de la sfârșitul secolului XIX.
    Intrebare de baraj: cine a pus presa libera pe butuci? Germanii si elvetienii.

    O vorba spune "cine plătește orchestra, da tonul la muzica".

    Am zis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect. Cunoasterea istoriei ne demonstreaza ca se intampla in prezent este in consonanta cu trecutul. Parlamentarismul este acum degenerat ca si in interbelic (oricat ar idealiza unii interbelicul). Tara este neguvernabila pentru ca nu este capabila sa genereze guvernanti. Daca acum ar veni niste tancuri si ar umple inchisorile de politruci (ca in anii 50) populatia si-ar vedea in continuare de castigarea existentei, de supravietuire.

      Ștergere
    2. Si alte vorbe : nu sapa groapa altuia...
      cine ridica sabia...

      Ștergere
  6. Alianță Pnl-usr-udmr se update-aza în pnl-muepsd-udmr adică se adaptează la noul mediu politic iuropean

    RăspundețiȘtergere
  7. Jurnalistul e precum lăutarul , "cântă melodia" pe care i-o cere cel care îi lipește bancnota cu suipat pe frunte, unii cu talent ,alții mai stângaci. Mass media independentă în slujba poporului este o utopie, presa ,nu este altceva decât un instrument,depinde cine îl deține și în ce scopuri îl utilizează. Despre operatiunea "covrig" , ce să zic , "helia" își bate joc de gloatele abrutizate. Pe alte meleaguri "elitele" au alte preocupări :https://vocearomanului.ro/triumful-si-incrancenarea-lui-vang-huning-portretul-celui-mai-influent-intelectual-public-chinez/?fbclid=IwAR0iwxihH8Yc00DER39QHPJER00jgYxsx5ZnmQ3cNmh1Ne127zum7Q-yBE4

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce caractere deosebite suntem noi rumanii sa meritam alceva?
    Nu furam, nu mintim, nu ucidem, nu se inchinam la idoli.
    Patura conducatoare este sectiunea transversala a poporului care o promoveaza.
    Regret sa spun, dar minciuna a ajuns atat de persistenta ca este adevarul curent.Nu exista limita de jos a decaderii umane, oamenii uneori se surprind si se intrec pe ei insisi, este ca un vartej din care nu se mai iese, decat atunci cand s-au stabilizat factorii de putere din lume. Arhitectii BBB prevad ca totul va dura mai putin de o generatie in care se va vedea decaderea, ruina, reconstructia si lumea noua. O alta nebunie ca toate lucrurile planificate de om. Dar oricum noi suntem calatori in aceasta lume in care nici corpul si nici sufletul nu ne apartin, totul este sa ne dam seama ce trebuie facut pentru a fi pe placul lui Dumnezeu si care te va ajuta indiferent ce drum urmezi, bun sau rau. Evident in bine sau in rau.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratilor realitatea este aceea ca razboiul merge impotriva omenirii intregi. POLITICA GLOBALA la moment dar nu numai de moment ci din toata perioada istorica adica din Tora Iudeica, ne spune clar ca sint asa numitii "alesi ai domnului" si restul, si iata acesti "alesi ai lui satana" ne vor executarea si eliminarea ca specie de pe fata planetei Terra. Ori ei ori omenirea alta varianta nu este.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Torah inseamna instructiuni despre cum sa traiesti si pe care ei le-au primit si se regaseste partial si la crestini, e bine sa afli suferintele acestui popor si sa nu invinovatesti un popor pentru cativa descreierati. Vor fi din ce in ce mai invinovatiti mai ales cand subzizstenta va deveni feroce. Apropo la ei se dezbateau probleme fundamnetale de gandire despre Dumnezeu, lume si viata cand in lumea intreaga restul erau caum erau si pe taramul carpato danubiano pontic persista analfabetismul (ca nu stiau sa scrie si sa citeasca deloc) si se consuma carne de catel. Apropo Satana este un cuvant ebraic si inseamna ,,avocatul acuzarii,,.

      Ștergere
  10. ”Dacă nu-ți muncești ogorul, te inundă bălăriile și mori de foame...”

    FELICITĂRI, DANE. Ai pus punctul pe ”I”. Este PRIMUL adevăr spus într-un mod,simplu, ȚĂRĂNESC.
    Munca=evoluția ființei divine,OMUL, în VIAȚA(ogorul) pământeană(3D).
    Bălăriile=viciile(EGO-ul), în stare brută.
    foame=frica(EGO-lui) de a nu pierde puterea(controlul) asupra corpului fizic.
    Acestă ”muncă”(luptă) perpetuă încetează în momentul ”MUNCII” a zecea.

    De memorat:EGO-ul, nu iubește ARMONIA*, ”iubește” doar conflictul, victoria EGO-ului este, de cele mai multe ori, MOARTEA CORPULUI FIZIC.
    *ARMONIA=...căutați, voi anagrama....
    Cu permisiunea moderatorului și acceptul comentatorilor acestui blog, voi afișa și aici ”MUNCILE”:

    ”...Testele grele la care a fost supus Zamolxe în prima lui întrupare, s-au păstrat în memoria umanităţii ca fiind „Muncile lui Heracle”. Din cauza anumitor considerente, cele 12 munci s-au păstrat în mod codificat.
    Fiul lui Zeus (conducătorul zeilor) şi al Alcmenei (o muritoare), Heracle şi-a manifestat încă de timpuriu puterile deosebite. La 10 luni ar fi ucis cu mâinile goale doi şerpi trimişi de Hera, iar la 18 ani a ucis leul din Citaeron, care ataca cirezile tatălui său. Ulterior îi scapă pe tebani de sub jugul lui Erginus şi, drept răsplată, regele Creon i-o dă de soţie pe fiica sa, Megara. Cu Megara, Heracle va avea mai mulţi copii. Legenda spune că Hera îi va lua minţile lui Heracle, iar acesta îşi ucide copiii. Cuprins de remuşcări teribile, Heracle consultă oracolul din Delphi şi află că, pentru ispăşire, Apollo îl trimite să slujească 12 ani lui Euristeu.
    Uciderea copiilor simbolizează „uciderea” concepţiilor sistemului matriarhal (reprezentat de Hera), iar beneficiarul muncilor, Euristeu, reprezintă potenţialul de putere pe care îl poate atinge un om.

    Prima muncă – uciderea leului din Nemea. Acesta era o fiară care pustia ţinutul respectiv şi înspăimânta oamenii. Leul se ascundea într-o grotă cu două ieşiri şi reuşea să atragă oamenii transformându-se într-o frumoasă fată. Eroul îşi dă seama de şiretlic, astupă una dintre ieşiri şi apoi în întunericul grotei se luptă cu leul. Heracle reuşeşte în cele din urmă să-l sugrume. Îi jupoaie pielea cu ajutorul propriilor sale gheare, deoarece nici piatra ascuţită şi nici pumnalul din metal nu reuşesc să-i străpungă pielea. Înfăţişându-se mai apoi lui Euristeu, îmbrăcat cu pielea leului, acesta, de frică, nu-i îngăduie să pătrundă în cetate, ci îi porunceşte să-şi depună prada înaintea porţilor. Conform tradiţiei, cu această ocazie, Heracle înfiinţează Jocurile Nemeiene...
    http://remerra.blogspot.com/p/misterele-scolii-zamolxiene.html

    Aștept comentarii, în situația(absurdă) că vor exista.
    Semnificația ei, după 24 ore.

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...Leul din Nemeea este de fapt întruchiparea caracterului animalic din om, adică a egoului în formă brută. Cei aflaţi în acest stadiu nu pun preţ decât pe corpul fizic şi sunt în stare de orice pentru a-l apăra, dezvolta şi manifesta.
      În mod evident, preotesele l-au supus pentru început la testul postului, acesta fiind cel care poate stăpâni trupul, dar care potoleşte şi multe porniri lăuntrice trufaşe. Unele versiuni ale mitului susţin că lupta (inclusiv căutarea) ar fi durat 30 de zile, ceea ce presupune că postul a fost extrem de dur. În mod normal, testul de post al aspirantelor era de 15-20 de zile şi doar tradiţia afirmă că existaseră odată preotese care puteau ţine 30 de zile de post.
      Faptul că leul a fost răpus în întunericul grotei sugerează că interiorul (aparent aflat în întuneric) trebuie să domine exteriorul şi nu invers. Ego-ul este puternic doar când se raportează la exterior, la alte persoane.
      Faptul că pielea leului nu putea fi străpunsă de nicio armă, decât de propriile sale gheare, sugerează în mod clar că egoul are destinul de a fi sfâşiat de propriile fapte.
      Doar voinţa, determinarea şi puterea unui suflet curat pot stăpâni trupul şi pornirile sale animalice. În mod evident, lui Heracle i s-a testat şi instinctul de conservare (leul transformat într-o fată frumoasă).
      De remarcat faptul că acest tip de încercare (testarea părţii animalice din om) era întâlnit şi la alte şcoli de iniţiere din antichitate. Preoţii egipteni îşi supuneau şi ei discipolii la astfel de teste dure. Spiritualitatea nu poate creşte într-un trup dominat de pasiuni animalice. Trupul trebuie curăţit de acestea. Curajul, postul şi controlul pornirilor sexuale erau primele teste pe care trebuiau să le treacă aspiranţii. Ele sunt în directă legătură cu instinctele animalice (supravieţuire, adaptare, conservare) şi toate trei trebuiau trecute.

      Succes

      MOȘU

      Ștergere
    2. @Unknown13 noiembrie 2021, 07:26

      Nu io, ar trebui să explic ci, ÎNȚELEGEREA informațiilor spirituale expuse pe acel blog, care trebuiesc asimilate, analizate și puse în practică, de fiecare ...ființă umană. Sunt destule adevăruri, acolo dar și mai muuulte capcane/teste pe care fiecare trebuie(SAU NU!) să le treacă, încălcând/ făcând ”păcatul originar”:CUNOAȘTEREA. Toți cretinii, cu ”șarpele-n sân” nu fac altceva decât să perpetueze sclavia prin suferință și frică.
      Probabil că acest lucru nu ar trebui spus: Dan alias Remer Ra, își duce ”crucea”, a ”aruncat piatra-n baltă” iar ceilalți ar trebui să(-și) găsească ...rostul vieții.
      Spiritualitatea este credința și cunoașterea în LEGILE UNIVERSALE(Kybalionului și Zamolxiene)

      Religia este”...Hestia nu este altcineva decat focul Geei, adica tot ce este viata pe acest pamant. In acele vremuri exista credinta in zei. Toate fortele asa-zis superioare omului si cele necontrolabile de om erau atribuite zeilor si plasate intr-un cadru distinct. Astfel s-au construit toate religiile care au la baza fortele naturii si de asemenea s‑au construit toate formele de inlantuire si de manipulare. Mi-au lasat un gust amar toate acele religii care atribuiau zeilor aceleasi caracteristici negative ca ale omului, m‑au scarbit nespus toate practicile lor, toate ritualurile sangeroase sau aberante prin care era propovaduita teama. Sunt doua modalitati de a supune omul: ori prin forta fizica, forta armata, ori exploatand necunoasterea omului, nevoile lui, ratacirea lui...prin religii. Combinatia lor duce la cele mai hidoase forme de organizare sociala.
      Legile frumoase sau legile batrane sunt pretutindeni in jurul vostru. Eu n-am facut altceva decat sa le iau din natura. Te voi ajuta sa le readuci la cunostinta omului. De la simplitatea lor vom pleca...”
      http://remerra.blogspot.com/p/pag1.html

      P.S. În atenția comentatorilor ”Unknown” și ”anonim” este posibil să folosiți nick-uri pentru a fi diferențiați uni de alții? Mulțumesc

      Succes

      MOȘU

      Ștergere
    3. Unknown13 noiembrie 2021, 07:26
      "...Ia ce scrie Dan pe site la link:
      Nu cheltui fără rost, ca cei ce nu ştiu în ce stă binele.
      Dar nici nu fi zgârcit; dreapta măsură e cea mai bună-n toate.

      Nu-ţi lua drept îndatoriri ceva ce ţi-ar putea dăuna, şi mai ales cugetă înainte de-a trece la fapte.
      Jocurile foamei poate..."

      Perfidie sau...prostie!?!

      Acele trei "îndemnuri” sunt din procedurile lui Pitagora, nu ale cui ”sugerezi” tu :(

      Păcat

      MOȘU

      Ștergere
  11. "ne mai putând" se scrie într-un cuvânt "nemaiputând"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt multe greșeli în text. Am mai scris și USR în loc de PNL. Mă rog, așa se întâmplă când lucrezi pe genunchi...

      Ștergere
  12. Ce ai scris azi confirm se intanpla si la casele mai mari.
    Exact la fel este in Canada si USA.
    Toate canalele de mass media au fost cumparate.
    Scamdemia a facut profit de peste 100 de miliarde pentru big pharma, se pare ca au bagat 2 miliarde in PR (relatii cu publicul).
    Indeajuns sa cumpere orice canal mare de TV si presa.


    RăspundețiȘtergere
  13. Aia cu Muie-PSD este de mare actualitate
    Cine nu striga MuieXXL-PNL are cota parte.

    RăspundețiȘtergere
  14. 50% e okay. Nu as face vaccin, as cauta imunitatea naturală. Dacă mor, ghinion. As putea muri si maine in accident de mașină. Si totusi ma urc mereu la volan.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ca la orice boala Sistemul nostru imunologic este cel ce ataca virusul sau microbul, asa ca fara a astepta sa apara ebola sau alta boala contagioasa m-as duce la medic sa-mi faca toate analizele necesare in vederea pornirii unui tratament pentru intarirea eficienta a Sistemului Imunologic. Se poate incepe si de maine.
    Pe de alta parte exista intotdeauna medicamente, care desi nu's destinate bolii respective pot da rezultate bune in tratament.
    Oricum nu m-as vaccina cu un pseudovaccin cu mARN ca sa ma nenorocesc pe viata, asa cum nu m-ama vaccinat nici acum. Solutii optime sunt intotdeauna si le poti gasi daca te gandesti fara a fi sub imperiul fricii si teroarei pe care o creaza acum guvernul criminal.
    Iesirea din matrix si gandirea libera aduc solutii optime si eficiente in orice situatie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Dane
    Stiu ca nu esti expert in etica, dar nu-ti cer o exegeza pe tema deontologica starnita de activitatea neprofesionala si chiar criminala a doctorilor; iti solicit doar parerea ta ca om bine informat cu idei clare si nealterate de tendinte si ideologii curente.
    Pe FB este un interviu luat de un deputat independent unui brancardier cu privire la situatia din spitalele romanesti.
    Subiectul este fierbinte sunt deja vehiculate mai multe stiri pe teme asta si cred ca tu in Rubrica ta de zi poti face cunoscut subiectul cat si solutiile ce ar exista, pentru intreaga colectivitate a celor ce te citesc zilnic.
    Multumesc CD
    - Mărturii horor din spitalele morții:
    https://www.facebook.com/DeputatMihaiLasca

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai bine treci pe la biserica,chiar daca-ti vine sa scuipi sau sa zgarii cand te apropii de ea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Asta nu i natie , e doar o populatie care pustieste un teritoriu .

    RăspundețiȘtergere
  19. Incet incet veti intelege despre si cu ce se mananca mersul la vot ! Spor sa aveti ca locuri pe butelinul de vomitare estem destule ! Voi alegeti ceea ce altii au ales pentru voi inaintea voastra ! E superb actul asta democratic , doar oile nu vad ca lipseste cu desavarsire !

    RăspundețiȘtergere
  20. Bluetoth vaxxxsinati:

    https://patentimages.storage.googleapis.com/68/80/73/6a17a66e9ec8c5/US11107588.pdf

    RăspundețiȘtergere
  21. @@@Anonim ora 11:12,cui te adresezi?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)