sâmbătă, 6 noiembrie 2021

Mizerii


Începem povestea de azi cu o oarecare Brook Jackson, angajată a Ventavia Group, un subcontractor al Pfizer specializat în realizarea testelor pe medicamente în vederea autorizării. În mod normal, procedura este una extrem de strictă, cu reguli cât se poate de clare deoarece autorizarea unui medicament implică o responsabilitate enormă. 

Așa cum probabil bănuiți, angajata Ventavia a participat la testarea vaccinului Pfizer. În timpul testărilor a observat numeroase nereguli în procedură și, conform standardelor, și-a anunțat superiorii. Care superiori au ignorat absolut totul și au continuat să facă activitatea așa cum o făcuseră și până atunci. Standardele domeniului prevăd ca atunci când observi o problemă de o asemenea gravitate să transmiți anonim la FDA, organismul de supraveghere și aprobare. Lucru pe care Brook Jackson l-a și făcut. Doar că, surpriză, pe-ăia de la FDA nu i-a durut nici în rect, autorizând fără probleme vaccinul Pfizer. 

Partea frumoasă abia acum urmează. Femeia a făcut fotografii ale documentelor și a trimis totul la British Medical Journal. După ce toată tărășenia a ieșit în presă, FDA s-a făcut că își îndeplinește datoria, controlând niște subcontractori, dar nu pe Ventavia! Orice ați spune, blatul pare mult prea mare. 

Chestia care mă scârbește este modul în care se pune batista pe țambal. Pfizer nu spune nimic, Ventavia nu spune nimic, FDA nu spune nimic și gata, cazul e închis! Te doare capul. Există însă presa care acoperă la modul cel mai jegos scandalul. Spun ticăloșii că nu-i mare lucru deoarece femeia a fost angajată a Ventavia doar două săptămâni(după ce le-a tot spus ălora că încalcă grosolan standardele a fost dată afară!) sau că Ventavia nu s-a ocupat decât de 1000 de teste. Zău? Păi 1000 de teste din cele 44 000 înseamnă vreo 2.5%. Încă 44 ca ăștia și întreaga testare e compromisă. Frumos, ce să spun!

Cam la fel de frumos cum e mânărită în SUA(și probabil peste tot în lume) raportarea efectelor adverse ale vaccinului. Pentru a completa formularul specific ai nevoie de minim 30 de minute. Asta dacă știi exact cum și unde să bagi datele întrucât formularul e deosebit de complex. Astfel, așa cum probabil intuiți, majoritatea medicilor, după ce reușesc să stabilizeze pacientul, nu mai completează respectivul formular.

Mulți dintre cretinizații contemporaneității au impresia că Pfizer e o companie în care rolul hotărâtor îl are cercetarea și că noi, rudimentarii, n-avem cum să înțelegem chestia asta. Partea pe care n-o știu ăia - sau pe care nu vor să o înțeleagă - e că întreaga „știință” a vaccinului nu aparține Pfizer, ci celor de la BioNTech, adică doi turci și-un austriac, cu un laborator propriu. Cei de la BioNTech au dezvoltat vaccinul, iar în toată afacerea asta Pfizer a pus la bătaie doar capacitatea sa de producție. Canci știință. 

Dacă-i luăm la scuturat, vom constata că sumele alocate cercetării sunt de două ori mai mici decât cheltuielile legate de vânzări(evenimente, promoții, PR), cheltuielile administrative și generale(așa-numitele SG&A - Selling, General & Administrative Expenses). În timp ce SG&A au depășit 40%, cheltuielile de cercetare sunt pe la 20%. Și cam așa au stat mereu lucrurile acolo. Așadar, mai ușor cu pianul cercetării pe scări. S-a văzut, de altfel, cu vaccinul. Tehnologia le-a fost dată de BioNTech la presiunile fostului președinte, Donalt Trump. Ați uitat episodul? 

Întreaga tehnologie este una ultra-experimentală, absolut necercetată din punctul de vedere al reacțiilor pe termen mediu și lung. Vă reamintesc că până la apariția nebuniei COVID, respectivele tehnologii erau cercetate pe bolnavii de cancer aflați în stadii terminale. De altfel, BioNTech era axată pe cercetarea în domeniul manipulării sistemului imunitar în vederea luptei cu cancerul. Adică acolo unde oricum nu sunt prea mari șanse de supraviețuire.

Între timp, după ce Merk a anunțat că lansează Molnupiravir, a ieșit și Pfizer la interval cu pastila proprie. Ambele tratamente sunt extrem de dubioase. Pastila de la Merk stimulează crearea de mutații ale virusului, în timp ce cea de la Pfizer blochează capacitatea de reproducere a acestuia. Efectele adverse nu se știu, la fel cum nu se știe ce anume mai conțin, pe lângă ceea ce se știe. 

Ceea ce ar trebui să înțelegeți este că intrăm într-o zonă neagră. Aveți mare grijă ce medicație luați deoarece, la cât de ticăloasă a ajuns lumea astăzi, absolut nimic nu mai imposibil. Tehnologia a ajuns mult prea departe și, din păcate, ticăloșia oamenilor la fel. 

Ceea ce ar trebui să învățăm din toată nebunia COVID este rămânerea în deplinătatea facultăților mentale atunci când suntem bombardați informațional. Absolut orice piesă de informație trebuie analizată critic astfel încât să știi ce anume se ascunde în spatele ei. E limpede că nimic nu mai e pur pe lumea asta, astfel încât, cel puțin, ar trebui

P.S. Unul dintre argumentele vacciniștilor este că vaccinul de la Pfizer nu conține decât „niște proteine”. Într-adevăr, ce rău ar putea face „niște proteine”? Asemenea întrebări - cu răspuns servit - își pun doar proștii. Orice atac viral, este, în sine, legat de „niște proteine”. Orice bacterie utilizează „niște proteine”, iar pentru a le ucide, antibioticele blochează sinteza proteinelor de către bacterie. Ce-ți pot face „niște proteine”? Păi „niște proteine” pot reprezenta diferența dintre viață și moarte. Dar unii sunt prea proști ca să înțeleagă!

13 comentarii:

  1. Să nu uităm scandalul Moderna, care in zece ani nu a reușit să facă nimic și a fost salvată de vaccin.
    https://unlimitedhangout.com/2021/10/investigative-reports/moderna-a-company-in-need-of-a-hail-mary/
    https://unlimitedhangout.com/2021/10/investigative-reports/covid-19-moderna-gets-its-miracle/

    RăspundețiȘtergere
  2. Inducerea fricii- virus....
    Vaccin-solutie, salvare.
    Cam asa pendulăm tot timpul,fugind de o frica spre un salvator fabricat.
    E un fals model Hristos-Anticrist, pentru ca salvatorii sunt de aceeasi parte a baricadei cu manipulatorii fricilor omenesti.
    Lupii isi fac in continuare treaba lor de a fugari turmele spre țarcuri. Sa nu ramana nicio oaie necontaminata de frică!
    Inducerea fricii-mana cereasca pentru manipulatori, pentru ca frica te paralizează intr-o lume iluzorie.
    Bacii adevarati? Cei ce va învăța sa va faceti rezerve in Cer.
    Numai ca este o lume intoarsa, in care inclusiv bacii au fost contrafacuti si va invata sa fiti cumpatati in timp ce va fura si ultimul banut din buzunar.
    Traim cel mai pervers razboi din istorie, pentru ca informatia se propagă rapid prin TV si internet. In aceeasi zi, si in Romania si intr-o tara africană, teoria conspiratiei va face tot atatea victime ale fricii ca si teoria virusului mortal.
    In varful muntilor, batrani fara TV si internet inca se mai roagă curat si traiesc simplu, departe de o lume dezlantuita a Fricii induse pe toate căile.
    Si totusi, Dumnezeu exista. In afara acestui sistem al Nebuniei.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...''E limpede că nimic nu mai e pur pe lumea asta, astfel încât, cel puțin, ar trebui''... Ce? acest comentariu nu trebuie publicat... a fost omisa terminarea frazei la copy and paste...

    RăspundețiȘtergere
  4. Secrete , crimă , jefuire _cu vaccinurile.
    Spurcăciune şi Secret încă şi mai mare _ cu Chemtrails-urile .
    Pentru că nu respectă " şablonul , ceea ce erau dârele de condens odată , în trecut.
    Despre încrederea în guverne şi armată , link :
    https://www.yourdailyjournal.com/wp-content/uploads/2018/03/web1_RobertLee_newmug-3.jpg

    RăspundețiȘtergere
  5. Un link de bun simț , valid :
    https://www.yourdailyjournal.com/opinion/columns/79582

    RăspundețiȘtergere
  6. Articol bun că logica, premize greșite. Biontech are peste 1000 de angajați și înainte de covid aveau o istorie în cancere. CEO companiei și soția sa sunt PhD in medicina/science - doar nu dorești să fi fost ... muncitori necalificați... Orice afirmație a unui angajat de 2 săptămâni .... Scuza_ma, irelevant. Studiile clinice au avut loc în mai multe țări, cu legislație draconică iar datele din studiu sunt prelucrate/folosite de cel puțin 3 părți , înafara de producător, care au securizată plata indiferent de rezultatul studiului... Mă rog, e mai interesanta o intrigă de mission impossible decât realitatea. Sunt curios daca permiți acest comentariu

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu știu dacă ati observat că in judetele din nord, Botosani, Suceava, Bistrița-Năsăud, Satu Mare, Maramureș, incidența înregistrată la 14 zile este cea mai scazuta din țară. Sa fie oare Arbidolul si Arbivirul 'de vina'?

    RăspundețiȘtergere
  8. ”...Ce-ți pot face „niște proteine”? Păi „niște proteine” pot reprezenta diferența dintre viață și moarte...”

    Mai la ...concret: Este diferența de la LIBERTATE la SCLAVIE, între care există cele două...rezultate: VIAȚA sau MOARTEA, cu vectorul lor...EVOLUȚIA.

    Succes

    MOȘU

    RăspundețiȘtergere
  9. Dane, mai tii minte cand scriai despre Israel? Ca e vai si amar acolo la super vaccinati? Acum noi avem 500 morti pe zi si ei au 2. Mai fa niste grafice ceva, mai explica-ne cum e cu vaccinul asta, ca nu e eficient ca astea.

    Pareai un om inteligent, cand dracu ai ajuns anti-stiinta in halul asta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi avem morti multi pentru ca rata de supravietuire la ATI e 5% iar in vest e cam 80%. Toata lumea are antivirale eficiente pentru COVID dar la noi nu se aproba.

      Ștergere
  10. Amu nu dzi ca nu ne putem nici vaxina nici trata!
    Partea buna: ne vaxinam si ne tratam , dar nu pe banii nostrii.
    Partea rea: ne vaxinam si tratam pe sanatatea noastra , daca ceva merge rau + ca astia Big Pharma cistiga cit vor , munti de bani, cu medicamente si vaccine de cacao care costa eeenorm.
    Oricum trebuie sa beneficiem de tehnica si stiinta. Mai sus scria unu despre traiul cel pur in virf de munte. Halo !! la ce mai folosesc ultimele realizari stiintifice care ni le-am dorit, dupa care am tinjit pe vremea lui Ceausescu ?
    Ne bateam pe TV color, pe o pereche de blugi , pe un casetofon; acuma nu-s mai bune , 'ai? Era un lux sa ai gaz in in casa te, invidiau toti, acuma vrem lemne si in virf de munte sa ne rugam?

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca mergi pe o directie gresita. E multa stiinta in joc iar vaccinul mRNA e o minune biotehnologica fara discutii. Pfizer is ca firma auto care pune caroseria peste motorul facut de Biontech.

    Cand s-a declarat pandemia a fost o cursa a cercetarii in care spike proteinele destinate producerii anticorpilor is una din cele mai "proaste" solutii. Conform lui Virgil Paunescu era mult mai bine daca replicau limfocitele T. Dar a actuala solutie a fost cea mai rapida solutie si a castigat.

    Problemele majore sunt ca producatorul a spus ca proteinele raman la locul injectarii ceea ce e un mare fals ele circuland prin tot sistemul circlator.

    Si ca afirma ca sunt infoensive cand de fapt creeaza micro cheaguri, afecteaza celulele rosii din sange si scad absorbtia oxigenului.

    Partea cu ticalosia aici ai mare dreptate:
    Aplicarea pe copii e crima nu exista alta definitie pentru asta. Habar nu au nici macar daca la adultii sanatosi e suficient de eficient dar la copii care au un sistem imunitar mult mai puternic.

    Legat de ticalosia romaneasca. Spitalele au rata de spravietuire de 5% la intubare dar ei continua procedura si refuza antivirale cu eficienta buna in primele zile ale bolii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pfizer investeste mai mult in marketing decat in research, asta ar trebui sa va spuna ceva. La fel sunt statinele. Toti docotrii care spun sau au o alta opinie sunt cenzurati. Daca doriti sa fiti sanatosi trebuie sa citi mult doctori care au trecut prin sistem cu decenii de experinta.
    Aveti aici o parte din lucrari de mare valoare care spun cu totul altceva decat ce se practica in regimul comercial medical:
    Deep Nutrtion: Why Your Genes Need Traditional Food by Catherine Shanahan, M.D.
    Super Human: The Bulletproof Plan to Age Backward and Maybe Even Live Forever by Dave Asprey | Oct 8 2019
    Food Over Medicine: The Conversation That Could Save Your Life by Pamela A. Popper (Author), Glen Merzer (Author), Del Sroufe (Contributor)
    The 9 Steps to Keep the Doctor Away: Dr. Rashid Buttar
    Pure, white and deadly - John Yudkin
    Dead Doctors don't lies - Dr. Joel Walach
    The Obezity Code - Dr. Jason Fung
    Bruce Ames - Triage Theory, Longevity Vitamins & Micronutrients and Vitamin and mineral inadeqacy accelerates aging
    Fat for fuel - Dr. Mercola
    Body types - Dr. E. Berg
    Eat to Beat Disease - Dr. William W Li
    The Plant Paradox - Dr. Gundry
    The China Study - T. Colin Campbell
    Orice carte scrisa de Dr. Robert Atkins
    Nutrition and physical degeneration - Dr. Weston A Price
    The Carnivore Code - by Paul Saladino 2019
    The Wahl protocol - Dr. Terry Wahls
    Mercola, Joseph. => The great bird flu hoax : the truth they don't want you to know about the "next big pandemic" / 2006
    Eat Right 4 Your Type: The Individualized Blood Type Diet Solution Kindle Edition by Dr. Peter J. D'Adamo


    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)