joi, 25 noiembrie 2021

Nimic nu e ceea ce pare!


Cine s-ar fi așteptat ca Bill Gates să înceapă să folosească aceeași retorică pe care o utilizează adversarii vaccinurilor? Spre disperarea celor din industria farmaceutică, Gates a cam confirmat ceea ce tot spunem unii dintre noi de atâta amar de vreme: că vaccinurile răspândesc boala, că nu e bine că s-a vaccinat în pandemie, că peste tot operațiunea de vaccinare în masă a eșuat s.a.m.d. Și iată cum „îngerul Bill” a devenit peste noapte „demonul Bill”.

Însă nu trebuie să vă lăsați pradă aparențelor. Ca de fiecare dată, Bill Gates n-o face din dorința de a aduce adevărul în față. Nicidecum! Un om de afaceri adevărat ia o afacere de undeva de jos, după care o ridică până la cer și o vinde pe vârf. Aia înseamnă afacere adevărată. Iei o firmă aproape pe degeaba, o gonfleazi cât poți de mult, după care o vinzi, iar profitul care-ți rezultă e colosal. 

E cea mai mare lecție pe care am primit-o de la niște evrei din Barcelona care chiar asta făceau: înființau firme pe bandă rulantă care utilizau o bază materială comună și, în momentul în care se maturizau, le scoteau la vânzare, câștigând înmiit. Bill Gates, având acces la alte resurse financiare și la alte informații, lucrează puțin diferit: cumpără într-o anumită zonă și profită după ce „predicțiile” i se împlinesc. Ca să înțelegeți, prin fundațiile pe care le deține, Bill Gates a avut acțiuni la toate companiile farmaceutice. Dragostea lui pentru vaccinarea în masă i-a venit nu întâmplător: știa că asta se va pune pe tapet. Și iată, fix așa s-a întâmplat. Pentru cei care nu mă cred, vedeți „predicțiile” sale de acum mai bine de 10 ani și creșterile companiilor farmaceutice de-atunci și până acum. 

În cazul de față, a mai apărut o oportunitate. În vară, Bill Gates împreună cu George Soros au cumpărat producătorul britanic Mologic, specializat în teste. Chipurile, beneficiind de injecția grupurilor filantropice deținute de Bill Gates și George Soros, Mologic a făcut tranziția dinspre o companie farmaceutică tradițională către una „comunitară”. De fapt în toată afacerea asta e o șmecherie teribilă pe care o să v-o explic în continuare.

A apărut după Revoluție termenul de „filantrop”. Cam așa se prezintă și Bill Gates sau George Soros. Ei nu mai sunt oameni de afaceri, ci filantropi. Pus în fața unui asemenea titlu pompos te gândești că ai de-a face cu vreun individ care și-a jertfit averea pentru un ideal. Și, aparent, chiar așa se întâmplă: acei oameni au băgat o groază de bani în fundațiile lor. Doar că asta e o simplă acoperire. Reușind să strângă o avere atât de mare, indivizii vor să evite plățile de taxe. Și-aici e vorba de două categorii de taxe: pe de-o parte cele curente, pe care le evită virând banii în propriile „organizații de binefacere”, dar și taxele viitoare, mai precis pe cele de moștenire. Cum pentru averile mari taxele de moștenire ajung la 90%, prin „acapararea” deținerii averii proprii de către o organizație non profit eviți procedura de moștenire. N-ai decât să transmiți drepturile asupra organizației către moștenitorii tăi și iată-te cu toți banii intacți.

În ultima perioadă, miliardarii americani au mai descoperit o altă capacitate a ONG-urilor pe care le controlează, anume așa zisa „dimensiune civică”. Prin intermediul unor sume insignifiante găsesc tot felul de paraziți care le servesc interesele. Uitați-vă la Soros care a reușit să creeze o adevărată armată de idioți utili. 

Ei bine, privind prin această perspectivă, înțelegem și motivul pentru care Bill Gates aparent e „nevaccinist”. E interesat de creșterea testării, astfel încât achiziția pe care a făcut-o împreună cu Soros să-și multiplice valoarea. De-aceea îi auziți pe mulți urlând obsesiv la televizor că „e nevoie de testare continuă”. Și de-aceea, probabil, tovarășa Ursula va încheia un nou contract de miliarde la nivel de UE pentru testarea în masă. 

Toată pandemia s-a bazat pe două ipoteze inepte: primul că prin izolare se poate ajunge la eliminarea virusului, iar cea de-a doua că prin vaccinare se va ajunge la imunizarea de turmă. Niciuna n-a funcționat, dar a produs beneficii imense pentru niște șmecheri. Lockdown-ul mondial n-a făcut nimic altceva decât să multiplice infectările, iar vaccinarea în masă a produs mutațiile pe care le vedem acum în plenitudinea lor. Nu mai vorbim că, prin introducerea tehnologiei „ARN mesager” nici măcar nu se putea obține o imunizare de turmă întrucât corpul celui care-și face acele vaccinuri e învățat să nu se apere deoarece o intervenție externă îl ajută să producă în mod artificial anticorpi. 

Ei bine, ce se întâmplă când au dat faliment cele două ipoteze? Ați fi tentați să credeți că sunt eliminate. Aiurea, suntem condamnați să le repetăm. De-aceea organizațiile lui Soros vor deveni din ce în ce mai vocale spunând că e nevoie de testare pentru a se ajunge la idealul „COVID zero”. Iar când va eșua, se va merge din nou pe vaccinare.

Până când oare? Până când cineva va da cu pumnu-n masă și va spune apăsat: „Destul! Lăsați totul să decurgă natural, imbecilior!”. Însă nimeni nu știe când anume se va întâmpla minunea asta.

12 comentarii:

  1. Ce ma 'distreaza' pe mine este faptul ca orice stire ar aparea ,cand dai o cautare iti apare ca fiind fake news :D :D adica Bilu` asta a lu` Gate n-a zis in viata lui asa ceva :) a fost scos din context :D ca la prosti ,e clar ca a fost si este un business ,au castigat unii si vor mai castiga pe spinarea prostimii. Asa-i de cand lumea, cand stai ca strutul cu capu-n nisip si numa` te conformezi ,te lasa altii-n curu` gol,ia pielea de pe tine,iti ia drepturile,libertatile,iar tu stai ca fraieru` in continuare

    RăspundețiȘtergere
  2. Știi foarte bine că nu va da nimeni cu pumnul in masă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca nu va da nimeni cu pumnul in masa...Pentru ca Sistemul inghite si oamenii inteligenti. Vezi unde merg genialii romani. Sau cei talentati. Treptat, sunt inghititi de un sistem comercial care ii foloseste pentru ca niste smecheri sa-si umfle buzunarele. Facand parte din sistemul care le-a platit scolarizarea, bursele in strainatate si salariile uriase comparativ cu ale noastre, nu vor bate cu pumnul in masa.
      Amintiti-va de manifestatiile de dupa Colectiv. Strada nu a dat un lider, asa ca la consultarile cu Iohaha au mers reprezentanții unor ONG-uri. ONG-uri finantate de din afara tarii, pentru ca Romania nu-si finanteaza nici genialii, nici volunarii implicati in diverse aspecte ale vietii noastre. De ce toti oamenii talentati au reusit sa se afirme numai in afara Romaniei? Pentru ca romanii dorm pe ei si nu stiu sa pretuiasca o comoara atunci cand o au. Abia dupa ce le-a fost furata.
      Ati vazut emisiunile in care sunt gasite micile talente? Acesti copii talentati umfla niste buzunare groase si foarte adanci din TV.
      Treptat, daca urmaresti traseul genialilor si talentatilor, ii vei gasi in Clubul de la Roma, Rotary si alte cluburi elitiste.
      Sistemele elitiste fac o triere a oamenilor, dar nu o fac din bunatate, ci din interesul de a-si perpetua existenta pe acest pamant. Genialii nu vor ajunge niciodata in varful piramidei rezervat " sangelui albastru", adica rasa care conduce din umbra omenirea. Ei vor fi doar fațada onorabila a sistemului si zilierii care aduc bani prin talentul lor.
      Paranormalii sunt inghițiți la fel de catre Sistem. Orice om cu capacitati paranormale devine țintă. Sistemul ii doreste in razboiul nevazut, bieti mercenari pe un câmp de batalie aflat pe alt nivel de constiinta decat 3D. Amintea cineva pe aici de Aliodor Manolea. El a fost doar unul dintre mercenarii folositi in politichia romaneasca.
      Pentru fiecare talentat, genial,paranormal, Sistemul are un loc in care sa-si exercite talentul innascut.
      Restul? Paria? La muncile de jos si la vot controlat de sus.
      Asta inseamna sistemul Satana din care Iisus a refuzat sa faca parte. Batalia e veche. Mastile s-au schimbat. Si decorurile.
      Francmasoneria nu va disparea decat daca sistemul se va prabusi. Peste tartorii cei batrani, dracii smecheri si abili. Si nu se va prabusi atata timp cat sunt ademenite in sistem toate valorile.

      Ștergere
    2. Din pacate romanii nu mai sunt de mult la butoane. Tot spatiul dintre crema maronie din politica de varf si popor este ocupat de alogeni cu nume schimbate la 1920. Esaloanele de birocrati si mass media platita sunt scurtcircuitul care tine poporul nostru intr o catalepsie permanenta. Sa l mai citim o data pe dr. Paulescu ca sa intelegem ca ce patim noi acum sunt rezultatul unor actiuni din trecut.

      Ștergere
  3. Iti rescriu finalul: pana cand cineva,Eugen pe nume va spune gata, -puneti punct- Asta e formularea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Business as usual, nu un plan diabolic îndelung planificat, care urmărește să extermine miliarde de consumatori și poluanți inutili pentru a lăsa planeta la dispoziția unei elite deservite de câteva sute de milioane de sclavi dezumanizați, imbecilizați, programați ca niște roboți și controlați de la distanță, ca niște drone?

    Doar niște șmecheri, care au inventat o metodă de a taxa pe toată lumea ba cu un vaccin, ba cu un test, ba cu o mască obligatorie? Și toată nebunia asta se va termina atunci ”când cineva va da cu pumnu-n masă și va spune apăsat: Destul!”?

    Nici n-ar fi rău dacă lucrurile ar sta așa. Ar mai fi o speranță. Dar prea seamănă speranța asta cu aceea care i-a anesteziat pe mulți români, după instaurarea dictaturii bolșevicilor trimiși de la Moscova acum 70 de ani, că e iminentă venirea americanilor și coșmarul va lua sfârșit.

    Tare mi-e teamă că textul de mai sus descrie doar partea vizibilă a icebergului care se apropie.

    Tocmai am aflat că în laboratorul de încercări Australia armata a început deportările, iar în Canada barăcile construite de zor în ultimii doi ani, departe în Nord, sunt gata să-i primească pe dușmanii poporului.

    P.S.
    Coming soon to your neighborhood...
    https://youtu.be/zktkP6YdtPo

    RăspundețiȘtergere
  5. In ultimii 30 de ani nivelul hormonal la barbati adica Testosteronul scade in mediu cu 1%, asta se datoreaza pornografiei libere si sexului fara stapinire, de aici rezulta ca cu pumnul in masa nu are cine sa dia. Barbatii au murit odata cu barberitul barbei fratilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣 Atunci, sa nădăjduim ca pumnul in masă sa fie dat de catre călugări?

      Ștergere
  6. Cele mai simple @lucruri@ sunt uitate ; exemple _ în extreme.
    CU CE ÎNLOCUIM BANII ( lor ) ? cu EMPATIE-DRAGOSTE ? Foarte sigur NU !
    Cu URĂ atunci ; aşa putem face emisiune Tv , Radio , alegeri şi vot , BANI !!!!! Am zis bani .

    RăspundețiȘtergere
  7. Adevăraţii stăpâni deţin râuri de bani, deţin masoneria şi pe toţi indivizii gen Gates, Soroş. Banii, e adevărat că sunt sume colosale, sunt recompensele oferite slugilor. Motivaţia adevărată e eliminarea şi controlul populației şi instaurarea regimului antihristic. Așa ne învaţă Sfinţii Părinţi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca Sfintii Parinti ar fi trebuit sa te invete si faptul ca Anticrist este pe pamant de mult timp. Nu va fi incoronat acum,pentru ca omenirea l-a incoronat ca rege de fiecare data când ar fi putut alege pe Dumnezeu, dar a ales pe dracu'.
      De ce crezi ca de 2000 de ani crestinii nu s-au prins ca nu s-au Mantuit? Pentru ca oamenii au mintea scurta. Nu fac legatura intre evenimente si sisteme istorice care se tot repeta.
      Vezi acum nostalgici dupa Ceausescu, comunism si rusi, dovadă ca nostalgicii nu au invatat nimic din istoria in captivitatea sistemului rece bazat pe controlul oamenilor.
      Altii vor americani si capitalism, fara sa vada, chiorii, cate crime au facut americanii in numele democratiei si pacii. Illuminati au construit un sistem care se vrea a imita sistemul Dumnezeu. Captivi in acest sistem, crestinii l-ar sfarteca in bucati pe Iisus, daca ar veni si le-ar spune ca inclusiv papii si popii, bisericile de tot felul, L-au tradat pe Dumnezeu.
      Asa ca...omenirea se invarte in bucla de timp si se roaga la un sistem contrafacut.
      Viitorul e in mainile Lui Dumnezeu. Va fi ce va fi...

      Ștergere
    2. Sigur multi dintre noi vom prinde "intronarea" anti-hristului care nu neaparat va fi purtator de testicule, acest aspect fiind irelevant in contextul mondial actual.
      Eu am o banuiala ca este Greta! Lipsa acuta de empatie o face o candidata potrivita.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)