luni, 29 noiembrie 2021

Omicron

Informațiile pe care le am mă duc la ideea că Omicron nu-i nimic altceva decât tot o afacere bănoasă a industriei farmaceutice. Din diverse surse aflu că tulpina respectivă este eliminată în pacienții normali în aproximativ trei zile, că absolut toți cei „imunizați” cu ARN mesager sunt în pericol deoarece sistemul lor imunitar nu este normal și că are o evoluție înșelătoare deoarece nu mai dă simptomele cunoscute ale COVID, dintre  care cea mai edificatoare era pierderea gustului și a mirosului.

OK, după ce Pfizer a făcut golănia pe piața vaccinului, a venit replica unui alt gigant farmaceutic, anume Merck. Ceea ce ni se spune este că noua variantă practic urinează pe „imunitatea” vaccinaților, dar pastilele au efect asupra ei. Înțelegeți, bănuiesc mesajul. Ce implică asta? O nouă autorizare în regim de urgență, de data aceasta a medicamentelor experimentale unde fanionul va fi condus de Merck. Dar și Pfizer va face o poză serioasă acolo deoarece au și ei o „pastilă minune”, doar că în stadiu ceva mai incipient decât concurența. Astfel încât bătălia probabil va fi condusă de Merck. Dar loviturile sub centură nu sunt excluse.

Ca o chestie adițională, dar relevantă pentru întreaga desfășurare de forțe, este că „Omicron” nu era la rând! Conform alfabetului grecesc, ultima tulpină descoperită anterior acesteia a fost ν(niu). Astfel încât, pentru actuala tulpină denumirea ar fi trebuit să fie ξ. Asta venea la rând, dar n-a fost acceptată. Știți de ce? Pentru că acea literă se citește xi, adică exact numele președintelui chinez în funcție. Și uite-așa s-a sărit peste ξ, trecându-se direct la o, adică „omicron”. În cazul în care mai aveați dubii cine al cui șef este, cred că vi s-au limpezit.

Și, pentru că tot am ajuns aici, să vă mai spun câteva. Cercetătorii din Africa de Sud spun că mutațiile Omicron, cu toate că sunt contagioase, nu au simptome grave. La noi, Rafila spune că e rezervat. Pe cine să cred? Păi vă mai aduceți aminte de varianta delta? Cu toate că propaganda zicea că în India e carnagiu, în realitate n-a fost mare lucru. De asemenea, medicii de-acolo spuneau că are simptome mai ușoare decât variantele anterioare. Însă, în Europa - mai precis la noi - a ajuns cu chestii puțin modificate. Mă rog, la noi s-a lovit și de un sistem medical care, probabil, mai bine ar lipsi deoarece n-ar mai fi atâția morți!

Și mai e o chestie simpatică: mutația a apărut - surpriză - la vaccinați. Frumos, nu-i așa? Iar asta se suprapune perfect peste solicitarea Africii de Sud adresată Pfizer și Johnson&Johnson prin care li se cere să nu mai trimită vaccinuri. Care, desigur, sunt apă de ploaie. Sau, mai bine zis, mediu propice producerii de mutații.

P.S. Fără nicio legătură cu subiectul, dar trebuie să v-o spun cumva. E pe cale să înceapă procesul lui Ghislane Maxwell, cunoscută ca peștoaica lui Jeffrey Epstein. Sunt foarte curios dacă se va ajunge la final și dacă nu cumva, în dulcele stil infracțional deja cunoscut, va fi sinucisă. Că doar ne-am obișnuit cu sinuciderile ăstea ritualice. 

Dar mai am o bombă despre inculpată. Dacă v-aș spune că peștoaica a vorbit la TED - acea platformă de îndoctrinare a tefeleilor de azi și de ieri - mi-ați spune că sunt conspiraționist. Păi da, sunt, dar am și proba. Problema e că dacă încerci să încarci pe YouTube respectiva filmare, ți se șterge contul. Dacă te-apuci să cauți pe site-ul TED cică nu există rezultate. Să moară mă-sa lu TED, cred că suferă de amnezie profundă. Doar că filmarea există și, pentru conformitate, puteți s-o vedeți pe canalul Telegram DDTube. Noroc că a înregistrat-o cineva înainte ca jegurile tehno-marxiste să încerce să șteargă memoria.



23 de comentarii:

  1. Ce chestie tare. Daca ii ziceau Xi, ce titlu ar fi dat "Xi- The Virus Is Coming Home"

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci e periculoasa sau nu tulpina asta.....ca ne ai tot speriat cu "noul virus" care o sa vina. Asta e sau sa asteptam pe altul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru nevaccinați nu cred că e periculoasă. În plus la noi s-a mai făcut și o imunizare în masă în valul care-a trecut. Așa că, dacă e să am o părere personală e că pe aici vor fi probleme doar la cei vaccinați. În schimb, în Europa, cred c va fi jale.

      Ștergere
    2. Vor fi probleme la vaccinatii care s-au vaccinat cu cele doua doze la inceputul anului, acum nemaiavand anticorpi si la cei nevaccinati si care nu au trecut inca prin boala, imunizandu-se natural. Cunosc persoane din apropierea mea vaccinate si care acum nu au facut decat forme usoare, nemaiajungand la spital si persoane care au trecut prin boala ( forma destul de grava, dar cu mare " noroc") si care au in continuare multi anticorpi, desi au trecut multe luni de la infectare.
      Sunt mai multe optiuni: te vaccinezi dând astfel " ortul" sistemului care isi umfla buzunarele vanzandu-ne medicamente si vaccinuri, nu te vaccinezi si te expui in continuare facand boala si sperand sa ai imunitate suficient de mare ca sa traiesti; nu te vaccinezi, dar stai cat mai izolat ( iar asta nu se prea poate decat daca te retragi complet din sistem). Cred ca sistemul ne-a pus intr-o situatie destul de dificila. Si fiecare isi cauta iesirea cum poate.
      Voi sunteti antivaccinisti. Citesc cu interes ce spuneti. Altii dintre cunostintele mele spun despre antivaccinisti ca sunt inconstienti si intorsi in Evul Mediu al fricilor de medici si medicina. Nu e primul val antivaccinuri acesta. In urma cu cativa ani, multi parinti au refuzat sa-si vaccineze copiii antirujeola, multi copii murind de forme complicate ale bolii.
      E o chestie de alegere personala totul si fanatism exista in ambele tabere. Martorii lui Iehova cum va par cand refuza transfuzia de sange dintr-o interpretare eronata a Bibliei?
      Deasupra ambelor tabere troneaza si-si exercita puterea " oculta". Se strange lațul...

      Ștergere
    3. Multumesc de raspuns! Sunt nevaxxinat, trecut prin boala, asa ca m am linistit! Cu Dumnezeu inainte!

      Ștergere
    4. @Anonim - vise, taică. Sunt 30 d emutaţii pe proteina spike, vaccinul cu ajută cu absolut nimic, poţi să ai câţi anticorpi vrei tu. Mai degrabă face faţă un nevaccinat decât un vaccinat cu sistemul imunitar compromis. Asta ţine de ştiinţă.

      Ștergere
  3. Hai sa facem o scurtătură, tăind cateva fire din panza informationala de paianjen. Altfel,o sa murim si nu mai găsim iesirea din Matrix. De cand evreii au facut acel idol sub forma de vitel de aur si pana in anul de gratie,omenirea este captiva si e fortata sau convinsa sa se inchine la idoli. Fie ca e ban, diploma, post bine plătit in parlament sau minister, loc in masonerie, totul este desertaciune.
    Sistemul in care ne-am nascut este o facatura. Nu este sistemul primordial, cel al Lui Dumnezeu Creatorul. E un sistem limitat in care optiunile sunt limitate. De aceea se schimba capitalismul in comunism, comunismul in nazism, uneori functionand toate in acelasi timp. Prizonierii au si carti in inchisoare...Asa ajung unii sa se considere superiori altora, dupa numarul de carti citite. Sclavul cult nu se deosebeste de sclavul analfabet. Decat eventual prin marimea celulei din temniță si banii din cont. Bogatul moare la fel ca săracul, ambii captivi in Matrix. Saracul pacalit de liderii spirituali ce au ocupat un scaun mai confortabil in inchisoare, bogatul pacalit de iluzia ca banul ii confera fericirea.
    Stia el, Eminescu, ce spunea...
    Asa ca...sistemul va face jucarii. Fabrica diverse situatii pe care voi sa le dezlegati. In inchisoare, daca vrei sa tii oamenii calmi,le dai de lucru. Din cand in cand, ii scoti in strada sa refuleze dand foc la masini si spargand vitrine, injurand si urland. Obositi, dupa ce ii lasi sa creada ca au castigat o batalie sau libertatea de a nu se vaccina, se intorc docili si multumiti in colivia apartament. Se vor multumi din nou cu o facura mai mica la curent si gaze si cu 100 de lei in plus la salariu. Suta de lei ce se duce rapid, pentru ca filantropii ce-ti maresc salariul au permis sau au fabricat explozia preturilor.
    Exista in Coran un capitol in care paianjenul este blestemat. Cand l-am citit, am ramas putin descumpanit. Ce o avea Dumnezeu cu bietul paianjen? Isi procura hrana in felul lui, asa cum fac si oamenii prin marketing.
    Am inteles tâlcul povestii paianjenului si blestemul aruncat de Dumnezeu asupra lui abia dupa ce am studiat modul in care oamenii sunt tinuti captivi pe internet, o rețea informationala in care oamenii cred ca sunt liberi sa vorbeasca despre orice, liberi sa protesteze, liberi sa injure pe Iohannis, unul dintre paianjenii ocultei. Suntem liberi sa tropaim, suieram, injuram, dar in inchisoare.
    Revin: Iisus a refuzat sa fie rege pe pamant. Cine ar da libertatea in Dumnezeu pe o viață de rege?
    De 2000 de ani, oamenii nu au observat ca nu se Mantuie, nu ascensioneaza, nu isi elibereaza copiii din colivie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prima data cand citesc un text nu numai coerent ci aplicat. Este realitatea farà filtrele mintilor ce se mint pentru propriul confort, pentru pervenire sau marele ideal, ...pentru supravietuire. Cand oare se va intelege ca drumul societatii umane este gresit, este catre un zid?

      Ștergere
  4. Uite ce zice Gheorghe Piperea,si nu-i exclus:"Omicron nu a apărut în Africa de sud, ci în Europa, denumirea „științifică” a noii variante fost utilizată în iulie, acum fiind doar re-botezată"
    https://www.activenews.ro/opinii/Gheorghe-Piperea-Omicron-nu-a-aparut-in-Africa-de-sud-ci-in-Europa-denumirea-%E2%80%9Estiintifica-a-noii-variante-fost-utilizata-in-iulie-acum-fiind-doar-re-botezata-171048

    RăspundețiȘtergere
  5. In alfabetul fenician, omicron este reprezentat de un ochi
    Delta este triunghiul
    Avem un ochi și un triunghi
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce surse aveți, de unde sunteți atât de informat și de ce sunteți singurul credibil?
    Ziariști mai avem sau...le merge plata și...mucles???

    RăspundețiȘtergere
  7. Omicron, scris invers este Norcimo.
    https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Norcimo
    Perfecțiunea din toate punctele de vedere, model, complet, o modalitate de a aprecia pe cineva în timp ce faci să pară că îl insultezi.
    La naiba Brad Pitt. Este un asemenea norcimo.

    Mesajul sistemului: acest virus este ca Brad Pitt. Perfect in toate aspectele. Un norcimo de virus.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.reuters.com/markets/stocks/biontech-starts-work-omicron-specific-vaccine-2021-11-29/

    RăspundețiȘtergere
  9. Lasand la o parte panic indusa de guvernele tarilor dezvoltate, sa ascultam si varianta medicilor sud-africani, cei care au descoperit si au si tratat acest virus.
    Deci din spusele lor simptomele pe care le da sunt atipice: dureri musculare, oboseala cronica si dureri de cap, timp de vreo 3-4 zile. Practic, un mizilic comparativ chiar si cu o raceala banala.
    Este total plauzibil ca virusul sa fi devenit mai putin periculos, in detrimentul contagiozitatii. Bineinteles, daca guvernele vor continua sa tinteasca zero cazuri (ca la poliomelita) acest prag nu va fi atins in veci si vorm ramane in lockdown tot restul vietii. Poate le vine mintea si se uita la efecte mai degraba, decat la numarul de imbolnaviri. Oricum gogoasa cu boala mortala s-a rasuflat inca de anul trecut, din moment ce 98% din oameni treceau prin boala precum gasca prin apa chiar si la varianta alfa, prima, care a fost si cea mai periculoasa.


    Pana de Craciun ne vom lamuri daca asta treaba cu aceasta noua tulpina: foarte contagioasa dar cu simptome foarte tolerabile.

    Si daca e asa, apare o intrebare interesanta: se spune ca virusul asta ar fi fost scapat din greseala din laboratorul din Wuhan. (Asta au afirmat-o prima data niste cercetatori indieni, inca din ianuarie 2020, cand au observat niste chestii ciudate in genomul virusului. In fine, chinezii au zis ca nu e asa, dar practic in afara de comunicatul lor de presa, nu au adus nici o dovada. Sau macar un gest de bunavointa, cum ar fi o ancheta independenta in laboratorul lor. De fapt dupa cum stiti nu a fost nici un fel de ancheta, nici macar un interviu cu directorul institutului.)
    Deci daca chinezii au luat un virus relativ inofensiv de la un liliac, l-au imbunatatit ptr a fi foarte contagios si foarte periculos, e perfect plauzibil sa credem ca natura, in infinita ei intelepciune, a "eliminat" grefa genetica inserata de cercetatori. Toate sistemele tind spre starea de echilibru, si legea asta se aplica la orice. Fiind un virus natural doar modificat in laborator, el era in stare de dezechilibru, si practic a tot mutat pana a ajuns din nou la starea de echilibru. Ramane de vazut daca am dreptate.

    - BR

    RăspundețiȘtergere
  10. Doua probleme,prima cu trecerea prin boala cica non ce due senza tre sau unde a fost mai vine; a doua nu era vorba ca la 2 zile cu mai putin de 3 la mie se opresc masurile restrictive, nu de alta dar Buc are 1,95 ...sau gresesc ?

    RăspundețiȘtergere
  11. luati exemplu si sustineti vocea poporului neafiliata politic:
    https://www.facebook.com/good.angel.965928/videos/601772961161278
    Deci poporul a hotarat arestarea lui Iohanis, Arafat, Catu, orban Si Ciolacu.
    a-ti auzit vocea poporului. Avem toate drepturile de arestare cetateneasca prin biblia noastra sfanta : CONSTITUTIA ROMANIEI, ART.55

    RăspundețiȘtergere
  12. O parere despre aceasta afirmatie:
    ''. Altii dintre cunostintele mele spun despre antivaccinisti ca sunt inconstienti si intorsi in Evul Mediu al fricilor de medici si medicina.''

    - Vaccinurile care au ramas in constiinta colectiva ca fiind valide ca si tratament la boli eradicate sau complet vindecabile, ''uita'' ca acele boli aveau o schema ''fixa'', descoperita in timp. Acele vaccinuri au trecut proba timpului si nu a existat aspectul cameleonic pe care il are acest virus care este la moda acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu as denumi persoanele diferite de noi handicapate. Crezi ca un politician hoț care fura banii persoanelor cu nevoi speciale este altfel decât neintreg la minte si la suflet,incat sa fure de la ceilalti? Un politician hoț e strâmb la suflet. Un copil cu handicap poate fi angelic la suflet.
      Romania este o tara nesigura in general. Din cauza lipsei de conștiință. Si de cate ori violurile au fost ascunse sub pres? Musamalizate? De prea multe ori ca sa mai putem spune ca suntem popor crestin.
      Povestea dvs este una foarte trista...Dar as putea sa va spun si eu povestea bolnavilor de poliomielita din anii ' 60, cand nu exista un vaccin antipolio.
      Am o verisoara. Si am avut un profesor. Din reavoință, antivaccinistii refuza sa citeasca o statistica. Va asigur ca numarul celor cu probleme in urma vaccinarii este mai mic decat numarul celorlalti.
      Ar fi regretabil sa ne intoarcem in Evul Mediu. Si ca stiinta, si ca nivel de constiinta.

      Ștergere
  13. https://www.dailymotion.com/video/x85x60i

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.youtube.com/watch?v=CG3yL7eP7jI&ab_channel=HealthyCanadians reclama la vaxx - o picatura devine un VAL...toti putem ajunge aici, vaccinandu-ne...spune guvernul Canadei. Totul e pe fata. Ascultati. Daca te vaccinezi, creezi un VAL.. Si ne mai miram de unde omicron.......

    RăspundețiȘtergere
  15. https://invictuswebmedia.com/2021/10/02/cele-trei-vaccinuri-covid-existente-contin-adn-nu-doar-arn-si-prin-urmare-sunt-agenti-de-razboi-biologic/
    Asta ca sa lamurim ca nu exista nici o diferenra intre vaxxinuri. Sa nu se imbete cineva cu apa rece!

    RăspundețiȘtergere
  16. The Omicrone Variant, film SF, 1963, Extratereștrii au preluat pământu!!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)