marți, 2 noiembrie 2021

#Rezistența (3) - revenirea la normalitate


Începe o hăituire teribilă. Cea a nevaccinaților e doar primul punct. Urmează demența încălzirii globale, noul virus, criza alimentară, criza energetică și multe alte crize. Toate acestea vor face posibilă introducerea altor milioane de restricții. N-ai voie să crești porci, n-ai voie să ai animale productive, n-ai voie aia, n-ai voie aia s.a.m.d. Practic, nu va mai exista decât o imensă listă de restricții, aprobată de fiecare dată de idioții utili ai regimului. Cretinizarea în masă denumită pompos educație își va face din plin datoria!

Întrebarea e simplă: cum se va putea rezista într-o asemenea nebunie? V-am povestit în episodul trecut despre puterea rețelei. O comunitate rețelară va avea capacitatea de a rezista întrucât, pe măsură ce totul va deveni mai absurd, va ieși la suprafață evidența, anume că oamenii sunt forțați să trăiască după legi din ce în ce mai strâmbe. Astfel, rețeaua va fi nevoită să-și găsească propriile legi, absolut diferite de cele ale societății. Iar aceste legi sunt cele care funcționează de când lumea, acceptate universal ca legi ale normalității. Și, pe măsură ce tirania va crește în intensitate, rețeaua își va stabili din ce în ce mai clar traseul său către normalitate. 

Cu cât o comunitate este mai unită, cu atât impactul agresiunii exterioare asupra sa este mai mic. Din contră, cu cât este mai atomizată, cu atât „rufele se spală mai mult în public”, iar agresiunea statului asupra membrilor săi triumfă. De aceea primul pas făcut de state a fost reprezentat de distrugerea comunităților, iar acum se merge din ce în ce mai mult pe distrugerea familiilor, ca bază a unei societăți normale. Dacă ne vom uita pe rata divorțurilor, vom observa că primul loc este ocupat de Luxemburg unde avem o incredibilă rată de peste 88%! La polul opus(sub 30%) sunt ungurii, noi, irlandezii și maltezii. 

În ultima perioadă, presiunea pentru dărâmarea familiei este uriașă. Dacă înainte oamenii pur și simplu nu concepeau divorțul, acum s-a ajuns ca familia să fie o instituție extrem de fragilă, supusă tirurilor sociale. E cool să fii liber, spun tefeleii tuturor statelor. Pentru ei viața e una exteriorizată, petrecută prin cluburi, sub influența alcoolului și a drogurilor. Relațiile sunt superficiale, conjuncturale, iar „acasă” pentru ei e un termen vag. Iată cirezile care sunt încurajate să se constituie în vectorii de influență a societăților noastre. Dincolo de acel „cool” nu există însă nimic altceva decât o sublimă slugărnicie față de superior, față de normele sociale impuse și față de ceea ce e considerat „curentul mainstream”. Dacă de mâine „curentul” decide că trebuie să purtăm chiloții rupți, să fiți siguri că toți din cireada asta își vor abandona lenjeria intimă, în favoarea celei rupte, dar scumpe, din magazinele de specialitate. Iată o dimensiune a conformismului!

Pe o poziție contrară se află cei care văd limpede că urmarea „curentului mainstream” nu este nimic altceva decât o cale scurtă către distrugerea omului din toate punctele de vedere, fie că vorbim de sănătate, integrare socială, spiritualitate sau, de ce nu, chiar materialitate! Indivizii „complet integrați” devin, culmea, niște marginali, fără un domiciliu stabil, fără o relație stabilă, purtați haotic de valurile „curentului”. Din contră, ceilalți, se dovedesc a fi mult mai ancorați în realitate, mai cu picioarele pe pământ, făcându-și calculele atât pentru sine cât și pentru propria familie. Este clar că, în timp ce unii sunt precum plastilina, ceilalți devin din ce în ce mai tari. Iar societăților de azi le plac teribil cei din prima categorie, motiv pentru care această categorie e întărâtată împotriva celeilalte.

Nu-i de mirare că recrutările în cadrul „brigăzii de șoc a mainstream-ului” se fac din rândul celor tineri și foarte tineri. Este cât se poate de simplu de înțeles și motivul: cu sângele fierbinte, tinerii sunt mult mai aplecați să gândească spre plăcerile momentului în defavoarea unui „plan de viață”. Însă și aici lucrurile sunt extrem de discutabile întrucât, de la o vârstă, majoritatea tinerilor renunță la viața „de moment” în favoarea unui stil mai așezat. Și, pe măsură ce le cresc rădăcini, îngroașă natural masa conservatorilor. Există însă o masă destul de mare a celor maturi care, în compensație, îngroașă rândurile „curentului mainstream”. Este vorba despre cei nerealizați, care nu se suportă pe sine și care, iată, proiectează întreaga ură de sine asupra celor care, văzându-și de treabă, se simt fericiți. Frustrații tuturor categoriilor de vârstă sunt masa de manevră a acestui din ce în ce mai masiv curent toxic. Iar media e vocea supremă căreia i se supun și care le transmite „comenzile de luptă”.

Am divagat puțin de la subiectul principal pentru a înțelege modul pervers în care o anumită stare de fapt este speculată pentru a pune căpăstru pe cei normali. Fenomenul se va accelera. Așa cum am spus, teroarea restricțiilor și a vaccinării sunt doar începutul. Vor urma numeroase agresiuni menite a face oamenii din ce în ce mai dependenți de o structură centralizată. Restricțiile la hipermarket au reprezentat doar începutul, un fel de reglare a țintei. S-a văzut că încă e prematură, dar oricum au mișcat o grămadă de oameni. La fel și cea cu obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Pe cine vizează? Fix pe cei activi cărora, iată, li se „promite” tăierea dreptului la muncă. 

În aceste condiții vitregi, iată că începe să se adeverească proverbul „cum îți așterni așa vei dormi”. Sunt mulți cei care au prevăzut negura vremurilor și care s-au pus la adăpost. Sunt însă foarte mulți și cei care abia acum înțeleg agresiunea căreia trebuie să-i facă față. E destul de târziu pentru ei, însă, de asemenea, știm bine că niciodată nu e prea târziu. Acești oameni conștientizează că întreaga lege a societății actuale este una degenerată și, constatând asta, sunt cuprinși de resemnare. Însă, întreb eu, care-i cu adevărat legea căreia trebuie să i te supui? Desigur, nu cea a stăpânirii, cea care e croită ticălos. 

Iată de ce comunitățile sunt esențiale. În interiorul lor legea care primează e cea a comunității, nu cea a statului. Marea problemă pe care o avem este aceea că acum, cu gradul ridicat de urbanizare, o comunitate nu mai e strict delimitată geografic. Am putea spune că evoluția comunicațiilor ar putea suplini această lipsă, ceea ce e eminamente greșit. Actualele canale de comunicații sunt pervertite întrucât sunt ascultate și manipulate de către sistem. A-ți stabili internetul sau telefonia ca medii de comunicare e absolut greșit deoarece nu faci altceva decât să te predai dușmanului. De aceea, mai degrabă, vechile sisteme de comunicații - de la om la om - sunt mult mai eficiente. Iată încă un element: revenirea la normalitate se face pe măsură ce se renunță la „cuceririle tehnologice” care nu fac altceva decât să atragă omul într-o capcană. 

Așadar, după cum limpede puteți observa, rezistența în comunitate determină întoarcerea la legile normalității, adică revenirea la ceea ce am pierdut. Iar comunicarea umană, acea comunicare fizică, este marea pierdere a acestei perioade. Cu toate că tehnologiile au promis să scurteze distanța dintre noi, de fapt ele au făcut fix inversul: ne-au îndepărtat - la nivel uman - unii de ceilalți. Iată de ce, treptat, trebuie să ieșim din actuala paradigmă - mașinistă, automatizatoare și rece - pentru a redeveni oameni, adică normali.

24 de comentarii:

  1. Bravo!
    Ultimele doua paragrafe sunt de citit si aprofundat, urmate de manevre meseriase de evitare a CAPCANEI, INSA!! care nu sunt pentru palavrageala AICI(numai prostii si inconstientii o fac sau cei care o fac intentionat)...din aceleasi motive enuntate de Dan.
    Nu degeaba, ci din motive infernale pentru ei, primii crestini Romani foloseau semnul pestelui pentru diverse ocazii "distractive"

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan, te urmaresc de multa vreme dar am indoieli ca regimul actual va lasa comunitati sa se sustraga controlului, precum sunt cele Amish in SUA. Intruziunea lor e multipla, vezi exemplul cu Auchan, pe care l-au inchis pe 6 luni pt. ca au gasit scame in vitrinele frigorifice. Sigur, e doar un motiv, adevaratul motiv este ca au inchis ochii la clientii nevaccinati. Acelasi lucru se poate intampla cu impozitele, crescutul animalelor fara autorizatie nu stiu de care, ti-ai facut o dependinta in curte fara A/C si cate si mai cate. Daca o autoritate a statului are chef sa iti faca necazuri, gasesc ei un nod in papura sa intre peste tine in casa. Daca astia nu respecta constitutia cu guvernele lor si cu grupul lui Arahat, crezi ca vor respecta celelalte legi? O sa murim cu legea in mana sau au grija sa strambe legile existente dupa cum le este interesul. Ce faci daca ai nevoie de un dentist, un doctor? Cum iti faci hartia igienica, sunt anumite lucruri care nu le poti produce in gospodarie, nici macar intr-o comunitate extinsa... Sigur, strabunii se descurcau fara hartie igienica, dar noi nu mai suntem acei oameni, am devenit moi si comozi. Se revine la plugul tras de cal? Cum iti cumperi benzina pt o motocoasa daca aia cer vaccin si pt o chestie de baza gen cumparatul de benzina, cum era in Cehia sau Slovacia acum cateva saptamani? Nu ma intelege gresit, nu sunt apologetul vaccinului dar cu putinele comunitati ramase in tara este destul de greu de gasit una sau cateva, unde sa gasesti diferite functii care sa o/le faca autosuficienta(e). Chiar, ai ceva exemple de comunitati autosuficiente, intreb pentru un prieten :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. auchan aia sa aiba curatenie daca vind mancare nu sa ne imbolnaveasca de salmonela. sa ii inchida pe toti nenorocitii astia sa plece la ei in franta cu auchanu lor cu tot nu sa ne imbolnaveasca pe noi. pai daca se intampla in franta asa dracii ii lua dar pe noi ne trateaza ca pe niste cetateni de mana a doua cum e posibil sa aiba muste in vitrina cu carne
      bataie de joc

      Ștergere
  3. Nu va mai fi nici un virus, pentru ca daca aici se escaladeaza nu se poate stapani situatia, dar tigania prin care se va urmari BBB nu va inceta catva ani, pana va defecta Hansa (vor mai juca mingea o vreme cu electrocasnicele), dupa aceea vom avea conflict pe fata, sabotari de centrale electrice, termo, etc.(deja se pregastesc asazisii teroristi proecologisti). Pana atunci va fi declansata criza economica mondiala din 2022. Nu stiu data exacta si motivul declarat al acesteia, de motiv char sunt curios; probabil un megavirus pe internet, care sigur nu va scapa din laborator. Alien 10 nene si atunci sa vezi zex cu baba de Replay.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dieta, injectiile si interdictiile se vor combina, de la varsta timpurie, sa produca acel tip de caracter si tip de credinte p ecare autoritatile il considera dezirabil si orice critica serioasa a puterii va deveni imposibila psihologic.
    Populatia nu va cunoaste felul in care i se inoculeaza convingeile. Cand tehnica se va fi perfectat, fecare guvern care a educat generatii de oammeni in acest fel va putea sa controleze intreaga populatie in mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie...
    Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate intr-o singura generatie. Exista insa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religa, iar cealalta este patriotismul...
    O societate stiintifica nu poate fi stabila decat sub conducerea unui guvern mondial.
    Bertrand Russel, laureat al Premiului Nobel, in "Impactul stiintei in societate"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moldoveanul de la Caracal10 noiembrie 2021 la 09:34

      adica NWO va fi regina muşuroiului şi restul furnici controlate mental

      au copiat o chestie eficientă din natură

      dar nenaturală pt oameni

      Ștergere
  5. E ca și cum am încerca să punem căruța înaintea boilor, de ce trebuie să facem noi niște comunități când mai simplu ar fi să-i desființăm(IZOLĂM) pe acești psihopați care ne conduc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa! Dar psihopatii sunt multi, daca pui la socoteala si serviciile secrete colaborationiste, armata si tot sistemul de corupti. Nu cred ca vom avea un izolator atat de mare.
      Iar teoriile conspiratiei nu fac altceva decât sa provoace in randul oamenilor o frică si mai mare. De parca Dumnezeu nici nu ar mai fi. Fă bine in jurul tău pana la sfârșit, ca de sufletul tau are grija Dumnezeu. In Final. Deocamdata, e bătălie intre mai multe forțe si rezista cei buni la inima, nu cei căliți

      Ștergere
    2. Uitați că-n voi e și număr și putere, spunea Eminescu...Deci, noi suntem cu muuult mai mulți dar lipsește organizarea...

      Ștergere
  6. În zona Dobrogea este pe Facebook un grup numit Țăranii dobrogeni. Au de toate : pasari de casa și ouă, preparate de porc, fructe, dulceturi, prăjituri, pește și midii, murături și mălai pentru mămăligă. Nu știu in alte regiuni dacă sunt , iar dacă nu sunt se pot crea. Despre acest gen de rețea e vorba. Și dacă Facebook tot folosește oamenii, apoi hai sa il folosim și noi pe el!

    RăspundețiȘtergere
  7. https://odysee.com/@RonGibsonChannel:0/20211007-COVIDLAND-FULL:3

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu privire la controlul animalelor de ferma si siguranta alimentelor exista Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si a unitatilor din subordinea acesteia, pe scurt Directia Sanitar Veterinara, vezi HG nr. 1415/2009, subordonata direct primului ministru - este o "politie" la sate care amendeaza, confisca animale, alimente "neconforme", intr-un cuvant au misiunea de a distruge independenta fata STAT. Daca vanzatoarea de la "cooperativa" a primit cateva borcane de smantana de la o femeie care are vaca de lapte si a avut ghinion sa vina controlul sanitar veterinar, tipa de la DSP i-a confiscat smantana si daca vanzatoarea a zis ca a platit la femeie smantana, aceasta a amestecat in borcanele cu smantana detergent de vase. Cooperativa este un punct de intalnire a satenilor si de intarire a comunitatii. Fiecare afla, prin intermediul vanzatoarei ce se mai intampla in sat, ce se cumpara, ce se vinde, cine are alimente in surplus, cine cauta ceva anume, inclusiv cherestea, seminte diverse, puieti, mana de lucru si daca nu este postas aici se aduc si facturile, pe care oamenii le ridica atunci cand vin la cumparaturi. La fel se petrece si in micile magazine familiale care mai exista in sat. Dar Cooperativa este consacrata pentru ca exista din vremea cealalta si este cea mai des verificata si amendata de DSP. Urmaresc sa o desfiinteze. Pur si simplu femeia este terorizata de acesti "comisari veterinari". Oare de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu baga si comisarii veterinari la capitolul conspiratii. Sunt pur si simplu roboți. Cozi de topor. Ai observat ca un politist post pregatit nu are curajul de a lua o decizie inainte de a-si întreba superiorii? Timp in care un om sechestrat poate muri. Am vazut genul acesta de prostie in filmele americane, in care politistii care gandesc singuri sunt trasi la raspundere.
      E o frica incredibila de a fi tras la raspundere in toate domeniile. In invatamant,dascali bine pregatiti au fost nevoiti sa alerge la batranete dupa puncte obtinute din tot felul de activitati. Au aparut nenumarate carti publicate pentru punctaj si este inflatie prin librarii.
      Asa a picat si comunismul. Fortarea oamenilor peste măsură a dus la falsificarea din pix ale rezultatelor planurilor cincinale. Kafka a descris bine genul acesta de timpuri nebune.

      Ștergere
  9. Știrea despre criza alimentara in China (azi 03-11-2021) este semn ca lăsăm vorbăria și trecem la treaba. Baftă tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt nu e nicio criză alimentară în China, dar așa au ventilat-o în media noastră. Realitatea: statul chinez le-a cerut oamenilor să aibă provizii pentru două săptămâni deoarece, în cazul în care zona lor va intra în lockdown nu vor mai fi lăsați să meargă la cumpărături. Nici vorba de vreo criză, ci strict de managementul chinezesc al COVID-ului.

      Ștergere
  10. Anthony Daniels, un medic si pshiatru de englez care a lucrat toata viata cu deținuți si publica pe internet sub pseudonimul Theodore Dalrymple, despre efectele propagandei in conditii de teroare:

    “Studiind societatile comuniste, am ajuns la concluzia ca scopul propagandei comuniste nu a fost sa demonstreze sau sa convinga, nici sa informeze, ci sa umileasca; si, de aceea, cu cit corespundea mai putin realitatii, cu atit mai bine. Cind oamenii sint fortati sa ramina tacuti atunci cind li se spun cele mai evidente minciuni, ori, chiar mai rau, sint fortati sa repete minciunile ei insisi, acestia isi pierd o data pentru totdeauna sensul probitatii. A accepta minciunile sfruntate inseamna a coopera cu ticalosia si, intr-o oarecare masura, a deveni tu insuti ticalos. Capacitatea oamenilor de a opune rezistenta la absolut orice este, in felul acesta, erodata si chiar distrusa. O societate de mincinosi emasculati e usor de controlat. Cred ca, daca examinam corectitudinea politica, aceasta are acelasi efect si chiar acesta ii e scopul. Corectitudinea politica e propaganda comunista scrisa cu litere mici.”

    Si dictatura sanitara are exact acelasi obiectiv: strivirea psihica a oamenilor si anihilarea capacitatii lor de a opune rezistenta in momentul in care se va decide implementarea brutala a NWO.

    Si vine tare din urma dictatura climatica.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca exagerezi zdravăn. Nu ca nu ar exista o forță in spatele cortinei care sa doreasca degenerarea noastra sub nivel de animal, ci pentru ca degenerescenta asta a existat si pana acum, dar bine ascunsa si tămaiată.
    De parca ai trai pe Marte nu nu ai sti ca familia este relativa, la fel ca si monogamia. Nici nu vreau sa ma gandesc câți copii din flori sunt. O anumita pudoare ne impiedica sa ridicăm preșul sub care s-a ascuns mizeria. Bine ca nu ne cresc coarne.
    Din subconstientul colectiv apar aceste forme de " eliberare" de constrângeri sau limite. Acolo unde s-au ascuns in crestinism si toate religiile toate problemele nerezolvate bine. Stii ca dupa fiecare perioada de puritanism si rigoare religioasa s-au produs explozii de eliberare din lanțuri. Copiii traiesc in familii in care se tamaiaza multa mizerie ascunsa si au tendinta de a refuza sa repete tiparele parintilor lor. Cu greselile inerente. Dar...din greseli invatam.
    Crezi ca Dumnezeu nu a stiut ca omul
    va dori mereu fructul oprit? A stiut, dar a mai stiut si ca nu invatam decat experimentand, dand cu capul de pereti si făcând bubița la genunchi.
    Noi nu suntem sfinti. Daca am fi sfinti,am bea ambrozie " de-a dreapta Tatalui". Suntem scolărei la școala vietii pe pamant.
    Gandeste-te la un copil genial care intelege matematic universul, constrans sa traiasca intr-o familie de ultraortodocsi evrei. Religiile ne ajuta sa ne pastram intre niste limite de care nu este recomandat sa treci, daca vrei sa mergi pe o cale de mijloc. Dar tot religiile pot deveni distrugatoare si taietoare de aripi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bucurati-va ca viata va da probleme de rezolvat. Ca la orice scoala, fara practica nu invatam. Nu exista sistem perfect pe pamant. Exista doar repetabilitate,adica repetenție, si Mantuire si Ascensiune cand invatam sa fim Oameni. Oameni ca Basescu pot fi demoni pe care sa-i urmezi daca esti pe acelasi nivel de nesimtire, sau pot fi material didactic pe care sa inveti cum sa nu greșești.
    Tu ai atat de multe frici de care nu poti trece, incat ma mir ca nu ai inghetat inca de frig prin lumea ta. Frica te îngheață si te impiedica sa treci pe un nivel de constiinta superior de pe care privesti totul ca pe o scoala. O scoala pe bune. Nu un joc pe calculator.

    RăspundețiȘtergere
  13. Comunitatile de rezistenta (CR) nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu actualele comunitati (localitati, colective de munca, etc). Ele nu ar trebui sa depaseasca numarul de 100-120 de persoane /CR si sa se rupa fizic de comunitatile existente (este necesar in primul rand ca membrii sa isi vanda proprietatile si sa se asocieze in vederea construirii de noi centre de locuit. Aceste centre in viitor e necesar sa fie independente energetic (de ex energie pe baza de biomasa) si alimentar (ar trebui sa aiba propriile ferme). Ar trebui ca acedte centre sa functioneze ca niste societati pe actiuni, sa aiba profit si sa permita ca treptat, membrii lor sa se extraga din joburile unde activeaza si unde sunt supusi presiunilor si sa poata avea joburi in cadrul CR.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dacă globalizarea uniformizează la nivel planetar societatea umană transformând comunitățile într-un mare mușuroi de furnici, atunci membrii satului planetar nu au altă șansă decât drumul înapoi spre începutul evoluției civilizației umane. Ne întoarcem la rădăcini, fiecare nație după obiceiuri și tradiții specifice
    Trebuie să ne reinrădăcinăm, să nu mai fim frunze ci copaci, atunci va fi mai greu să ne spulbere viitorul cu povesti și minciuni poleite in propagandă sterilă.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dumnezeu prin intermediul ierarhiilor angelice prevede si nimic din tot ce fac cabalisti astia nu este necunoscut. Va fi totul integrat Divin. Asta este un lucru la care este bine sa va ganditi mai rofund. Dar timpul este o masura ce mai putin o inteleg pe deplin. Important este ca fiecare dintre noi sa dam tot ce avem mai bun din noi si astfel sa facem primul pas restul stiti bine cine il va face...cu pasi astia vor fi luati la suturi si satanistii astia de la putere

    RăspundețiȘtergere
  16. Comunități de câteva zeci de familii, care locuiesc într-un spațiu rezidențial care poate fi apărat de gloate înfometate (zid de minim 3 metri), ar putea fi o soluție. O asemenea comunitate ar trebui să aibă suficienți bărbați capabil să pună mâna pe un ciomag (ca să nu-i spun pe nume). Comunitatea respectivă ar trebui să aibă animale și minim 1000 mp de sere, sursă proprie de apă potabilă și energie, rezerve de combustibil etc. De asemenea are nevoie de membrii medici, profesori și instalatori, electricieni (militari cu pregătire tactică) etc. Spațiul din jurul zonei rezidențiale ar trebui să aparțină aceleiași comunități, pentru furaje și spațiu strategic de apărare avansată. Practic, vorbim despre un sat fortificat.

    Pe de altă parte, să fie clar că această comunitate nu va rezista fără acceptul autorităților; deci trebuie să respecte toate legile, inclusiv urbanism, fisc etc.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)