marți, 30 noiembrie 2021

Scrisoare către cei necunoscuți

Dragii mei,


Împărtășim toți aceeași dezamăgire atunci când ne uităm de jur împrejur. Avem aceeași disperare ca și voi atunci când constatăm că tot ceea ce știam că-i al nostru e călcat în picioare, maculat de bocancii ideologici ai cuceritorului. Ne crucim și noi ca și voi atunci când vedem cum copiii îmbrățișează fără să-și dea seama ideile tembele care-i duc la pierzanie. Am ajuns și noi să ne temem că șenilele murdare ale ideologiei anulării ne vor călca pentru a ne aduce la același nivel ca masa tembelizată a Occidentului. Da, dragii mei, aceleași lucruri le vedem și noi!

Doar că e o diferență între noi și voi. Noi, chiar dacă suntem mulți, suntem neputincioși, poate chiar fără voință și proști. Probabil de-aceea noi nu am fost voi. Voi ați fost cei care v-ați încoronat, care v-ați considerat campioni și „cei mai buni dintre noi”. Știm bine cu toții că lucrurile n-au stat chiar așa, că și voi ați fost cernuți astfel încât să fiți culeși de prin zona mediană, considerată cameleonică, adaptabilă, dar și ușor de modelat și disciplinat. Mă rog, sunt elemente pe care vi le spun nu pentru a vă jigni, ci pentru a vă face să înțelegeți bine care vă sunt deficiențele. 

Așadar, dragii mei, cam 80% din ceea ce s-a făcut a fost făcut cu complicitatea voastră. De aceea e o diferență de la cer la pământ între noi și voi. Noi avem propriile noastre păcate printre care se numără delăsarea, autoamăgirea, credulitatea exagerată s.a.m.d. Ni e știm și ni le asumăm. Însă, trebuie să conștientizați că pentru toată pecinginea asta pe care-o suportăm noi suntem vinovați într-un procent de doar 20%, pe când restul de vină vă aparține. Și voi știți asta!

Mai mult, așa castrați cum am ajuns, nu mai suntem capabili de mare lucru. Da, îmi asum, suntem niște proști, niște moluște dresate cu telecomanda. Însă și voi, când lăsați ca întreaga golănie să penetreze necontrolată știați că la asta se va ajunge, că proștii vor fi ținuți în cotețul digital până când cineva îi va elibera de-acolo. Știați că ne veți băga în pușcărie, dar vă fals-amăgeați că „o faceți pentru un scop înalt”, anume acela de a ne fi bine. Nu, nu ne e bine! Și știți asta pentru că începe să nu vă fi nici vouă bine.

Nu așteptați mare lucru de la noi. La război nu mergi cu castrații. N-ai cum să faci asta decât dacă vrei să transformi totul într-un măcel hilar. Ne-ați luat instrumentele, ne-ați lăsat ca pe niște biete animale fără puteri. Știți, în Maroc localnicii mai glumesc aruncându-le turiștilor mai fraieri câte-o cobră în brațe. Turistul se îngrozește deoarece acela e cel mai de temut șarpe pe care îl cunoaște. Aproape că leșină de frică. Ei bine, ceea ce nu știe e că acea cobră nu mai are pic de venin. E sterilă, iar mușcătura ei nu mai face nici cât un măr degerat. E bună doar de speriat proștii, însă stăpânul ei știe că-i demnă de milă și că un turist mai slab de înger o poate călca în picioare ucigând-o fără nicio problemă. Iată realitatea tristă: noi nici măcar cobre nu mai suntem, ci niște iepuri cărora, din rațiuni de securitate, le-au fost extirpați dinții. Iată, dragii mei, în ce ne-ați transformat!

De-aceea vă spun că există diferențe între privirile noastre, chiar dacă vedem aceleași lucruri. Într-adevăr, pe toți ne sperie. Însă, spre deosebire de noi, voi mai puteți face ceva. E acel ceva cu care amenințați mereu, dar pe care n-ați avut curaj să-l duceți niciodată la cap. De fiecare dată ați abandonat lucrarea în stadiile incipiente, când vi s-a părut că ați obținut răspunsul potrivit. Și niciodată n-a fost corect că n-ați dus lucrurile până la cap. Doar vedeți unde s-a ajuns.

Gândiți-vă că a sosit momentul să faceți pasul hotărâtor sau să muriți. Deja chirurgul lor e cu bisturiul pregătit să vă castreze și pe voi. Știu că asta vă sperie, dar trebuie să înțelegeți că n-o să vă mai puteți fofila. Și, după ce toată treaba murdară va fi fost făcută, degeaba vă veți mai tângui: veți fi la fel de proști și la fel de neputincioși ca și noi.

Însă și-aici e o diferență între noi și voi. Nu pe noi ne blestemă cei care se răsucesc în morminte, cei care și-au vărsat sângele pentru a opri de-atâtea ori fluviile de dușmani care s-au revărsat peste noi. Nu, noi suntem ceea ce-am ajuns, niște proști castrați, niște sclavi orbi și surzi, care se mișcă haotic. Noi suntem cei demni de milă cu care nu-și mai murdărește nimeni mâinile. Trebuie să fii degenerat ca să te apuci să-ți pui mintea cu astfel de animale fără direcție. Voi însă purtați pe umerii voștri întreaga vină. Și de-aceea judecata care vă așteaptă va fi dură. Purgatoriul vostru va fi precum un crematoriu din care nu mai iese nicio urmă a celui ars, în care chiar și cenușa e dezintegrată pentru a nu mai otrăvi lumea cu germenii trădării. Gândiți-vă că purtați pe umerii voștri poate cel mai mare păcat pe care un muritor îl poate face. Voi n-ați omorât un om, ci o națiune! V-ați făcut părtași atât la uciderea memoriei noastre cât și la îngroparea viitorului. Ceea ce-ați făcut e un act criminal pe care l-ați justificat cu arginții pe care cei ce v-au fost stăpâni vi i-au strecurat în palmele tremurânde și murdărite de crimă. 

Am însă și-o veste bună: spre deosebire de criminalii pe care-i știți, voi vă puteți răscumpăra păcatele în viața aceasta. Ceea ce-ați făcut încă este reversibil. Știți că puteți opri nebunia și păreți că vreți s-o faceți înainte de a fi sacrificată toată turma. Chiar dacă nu mă mai amăgesc deoarece știu că ați avut atâtea tentative pe care le-ați abandonat, totuși, îmi răcesc gura strigând cât pot de tare ca să auziți adevărul! Șă știți că de-aici de jos, știm bine ce, cum și, mai ales, cine!

Acum, dragii mei, e ultima strigare! Faceți ceea ce-i de făcut sau altfel veți deveni ca noi. Știți bine că nu veți fi iertați, că oricum veți intra în turma proștilor și că veți fi mai supravegheați decât noi. De-aceea e bine să vă jucați cartea acum! Ați văzut de-a lungul timpului ce-ai pățit cei mai în vârstă ca voi. Puteți aștepta și veți avea parte de același deznodământ tragic. Gândiți-vă bine!

V-ați călcat în picioare jurămintele, ați trădat legea acestui pământ, aveți atâtea păcate care vă vor atârna greu. Știu că știți asta, dar v-o spun în față, cu subiect, predicat la care adaug și disperarea noastră, a neputincioșilor. Vedem împreună groapa plină cu jăratic spre care suntem mânați. Noi nu ne putem opune, însă voi încă mai puteți opri nebunia. 

Astăzi e Sfântul Andrei, cel de la care a început totul pentru noi. Ascultați-l! Vă va spune că e timpul să scoateți sabia și să curățați pădurea de paraziți. Arestați-i pe trădători, aruncați-i pe ocupanți din țară și opriți sacrificarea neamului vostru. Încă mai aveți puterea s-o faceți! Nu uitați că e ultimul minut al ultimei ore. Faceți ceea ce e de făcut! Altfel știți că veți avea parte de-un destin groaznic pe acest pământ. Iar blestemele celor ce-au fost, alături de cele ale noastre, vă vor urmări în eternitate. Arătați că ați fost demni de pământul acesta!  Timpul nu mai are răbdare cu nimeni.

17 comentarii:

  1. Imi pare rau domnule, DAR Ceea ce ce s-a facut nu mai este reversibil ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOTUL IN ACEASTA LUME VAZUTA ESTE REVESIBIL,IREVERSIBILUL APARAND NUMAI IN CAZUL TRECERII SPRE VESNICIE ,FIE SPRE RAI SAU SPRE IAD ,TOTUL IN ACEASTA LUME PERCEPUTA FIIND RELATIV!DECI FAPTELE VOR CONTA ,CE AM LASAT IN URMA ,EU FIIND MULTUMIT DACA UN SINGUR TANAR,DE 20 ANI ,VA DUCE LUPTA CEA PLACUTA LUI DUMNEZEU ,CEL INTREIT SFANT!!!DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    2. Ceea ce s-a făcut e ireversibil la nivel de popor. Individual, sunt atatea de făcut...
      Mi-am dezactivat contul fb in urma cu mai multi ani, scarbit de pițiponeala new age de pe net si de rahatul fals spiritual vândut in România pe bani grei. NLP si alte prostii inutile.
      M-am intors in urma cu cateva zile doar ca sa-mi recapătă speranța,urmărind numai grupurile care fac ceva concret prin tara asta rupandu-si de la gura ca sa hraneasca pe altii mai saraci decat ei. Sau ca sa daruiasca de Craciun o jucarie pentru copiii saraci. Am privit cu tristete spre copiii bolnavi de cancer pentru care alti ingeri construiesc case din modestele noastre donatii. Parintii copiilor bolnavi de cancer dormeau in salonul copiilor, de multe ori pe sub pat sau pe scaune. Nu aveau unde se spala, sau unde sa se odihneasca o clipa. Si batranii sarmani au ingerii lor. Sunt si ei pe facebook, cerand ajutor de la cei indiferenti si imbuibati.
      Tudor Chirilă behaia o ora in noaptea de revelion, manelistii cateva ore. Pe bani multi si neimpozitati. Cu banii aceia, copiii ar fi fost mai fericiti.
      Lumina se ia din Lumina. Daca romanii nu au invatat lectia crestinismului de la inima la inima, Sf Andrei nu are ce sa le faca.
      Metoda de prostire a unui popor e simpla: iei un popor inca nemodelat complet, care nu a inteles ca iubirea si mila sunt sentimente fara de care degenereaza. In loc sa-l inveti iubirea, stimulezi patrunderea in tara a tuturor porcariilor
      " spirituale", zapacindu-l si mai rău.
      Va plangeti de milă? Priviti in ochii unui copil care stie ca va muri de leucemie in cateva luni, dar totusi zambeste.
      De ce zambesc copiii? Pentru ca nu au apucat sa se inrăiască. Si stiu ca ingerii ii vor calauzi in afara lumii înghețate.

      Ștergere
    3. Poate ca nu totul e reversibil dar totul este reparabil, atata vreme cat il avem pe Dumnezeu langa noi. Poate ca nu vom mai avea lucrurile pe care le-am pierdut deja in forma in care le stiam, dar putem sa le avem intr-o forma infinit mai buna. Esenta trebuie conservata cu orice pret si distrugerea trebuie sa inceteze AZI, daca vrem sa primim ajutorul DE SUS fara de care vom pierde totul. Trebuie sa meritam acest ajutor, facand tot ceea ce tine omeneste de noi sa oprim acest dezastru - fara amanare, fara sa gasim pretexte sa nu o facem. Fuga, refugierea nu sunt solutii. Daca suntem demni sa traim omeneste in lumea asta, respectand LEGEA DE SUS, trebuie sa o putem face oriunde am fi pe pamantul stramosilor nostri. Numai acolo unde LEGEA e respectata, un viitor mai bun este posibil. Acolo unde suntem azi fiecare dintre noi, acolo trebuie sa fie si LEGEA LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
  2. Terminati cu smiorcăiala! Se apropie Craciunul. Macar acum uitati de voi insiva si daruiti-va altora. Credeti ca lumea in care traim se schimba cu vorbe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum putem sa uitam cind vedem cum se stringe chinga digitala in jurul nostru i toata existenta noastra va depinde de cit DE FRUMOS FACEM ca sa avem chiuRcodul apdatat si sa nu fim pedepsiti si sanctionati prin limitari de tot felul. Ce te faci daca se vor lega de banutii nostri putini din conturi si de gradina de legume si animalele din batatura, cei care le avem.

      Ștergere
  3. Îmi pare rău dar eu urmăresc cu sufletul la gură telenovele turcești. The best

    RăspundețiȘtergere
  4. "noi suntem ceea ce-am ajuns, niște proști castrați, niște sclavi orbi și surzi, care se mișcă haotic."

    De acord cu toate epitetele, doar cu verbul nu sunt de acord: nu "am ajuns", nu am degenerat așa. Ci așa suntem noi, din vecii vecilor și așa vom rămâne pana la sfârșitul vremii.
    Nu știu dacă e bine, sau rea, această stare de lucruri, știu doar că fără iarbă nu există nici arbuștii, nici pomii fructiferi, nici fagii, stejarii și brazii.
    Nici măcar smochinii neroditori nu ar avea viață și loc în livadă, fără de insignifiantele milioane de fire de iarbă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gresit Laure, nu "suntem noi"asa. ca sa te trezesti din eroare incerca (daca poti) sa demonstrezi printr-un exemplu de alt popor care a facut vre-un rahat praf prin miscari de strada sau alte forme de protest.

      Ai sa te convingi FERM in curind ca intre ai tai( exact asa cum suntem) ESTE CEL MAI BINE...si ai sa regreti cele afirmate.

      N-ai nici o idee ce este dincolo, ce se coace in spatele zimbetelor crispate si a comfortului vesticilor care se va evapora in curind.

      Ștergere
    2. @Anonim 05:22
      Am scris ce-am scris, și nu regret nimic, gândindu-mă doar la categoriile sociale care formează poporul nostru. Nu mă interesează comparațiile cu alte popoare, mai vestice, ori mai orientale.
      În articol era vorba despre pătura socială care are puterea și rolul divin de a conduce poporul, față în față cu pătura socială care are nevoie să fie condusă și rolul de a o susține, ontologic, ființial, pe prima.
      Atunci când una dintre cele două părți distincte, dar legate, ale societății, sau poporului, nu-și îndeplinește rolul plănuit de către Dumnezeu, societatea respectivă este condamnată la pieire.

      Ștergere
  5. Ba da... Se poate schimba totul.. Dacă păcătoșii in costum de lux vor sa schimbe, o pot face si acum e momentul.. Fiecare zi inseamna oameni morți si o judecata mai aspra pt ei. Inca unii mai cred dintre ei ca dacă vor merge inainte vor fi sanse de scăpare. Cu toții stim ca războiul declanșat de ei este deja pierdut..
    Pertinent articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Judecata? Cine judeca pe macelarii fermelor de pasari? Glumesti?Ei sa vrea sa schimbe ceva? Nu o vor face in veci!

      Ștergere
  6. vise domnule niciodata in istorie nu au fost niste vremuri mai bune pt securisti si decat sa imi f... viata omorand unul mai bine emigrez. copiii oricum asa ii cresc, macar ei nu sa tina in spate sleate intregi de securisti si militieni, ca parintii si bunicii lor au tinut destul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amice abordezi doua mituri urbane depasite!

      1. "mai bine emigrez"
      Daca n-ai facut-o pina acum de acum inainte te asteapta o ZONA in care peste putin timp se va stinge lumina...si nu cred ca vrei sa fi acolo cind le vor scrisni dintii de durere.

      2. "macar ei sa nu tina in spate"
      Conceptul tinutului din banii nostri a parazitilor nu mai exista demult nici la noi nici in occident(mai ales acolo). Banii pentru intretinerea lor vin din alta parte. Te las pe tine sa ghicesti locul.

      Ștergere
  7. Nu inteleg. Despre ce judecta si purgatoriu vorbesti? Cine va face judecata? Cei prosti si castrati? Pentru un om inteligent si cult cum pare ca esti iti faci foarte multe iluzii. Dar nu degeaba se spune ca speranta moare ultima.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)