duminică, 14 noiembrie 2021

Urmează pârjolul


Am o veste proastă pentru azi. Teroriștii de la butoane s-au hotărât să ia din „înțelepciunea” celorlalți în vederea lichidării rezistenței autohtone la vaccinare. Iată o fotografie de grup de la  consultare cu ... israelienii menită a ne sugera că teroarea din Israel se va desfășura și la noi. 

Este vorba de o delegație care a fost miercurea trecută în vizită la CNCAV și care i-a trasat lui Gheorghiță „idei pentru impulsionarea campaniei de vaccinare”. Nu-i vorba despre o teorie a conspirației. Vizita a fost intens mediatizată, iar la întâlnire a participat și ambasadorul David Saranga. 

Știm bine cum a fost impusă vaccinarea în Israel, astfel încât așteptările pe care le am referitoare la idioțenia numită „certificatul verde” sunt dintre cele mai negre. Practic, în cel mai scurt timp, asupra noastră se va coborî teroarea vaccinării forțate. Iar aceasta se va face prin interzicerea dreptului la muncă pentru nevaccinați. Absolut tot ceea ce va urma va fi obsedant.

Românul e delăsător din fire și ăsta e motivul pentru care legislația va fi introdusă rapid. Oamenii vor spune „lasă să vedem ce va fi” și se vor trezi în față cu alternativa: te vaccinezi sau mori de foame. Nu trebuie să vă faceți iluzii: probabil de cretinitatea legii nu vor scăpa nici măcar cei care lucrează de acasă. Limbajul legii e lăsat voit nebulos astfel încât să includă pe toată lumea. De asemenea, pentru a-i izola pe „leproșii fără drept la muncă”, s-au instituit amenzi aberante pentru angajatorii care i-ar folosi „ilegal”.

Și mai am o veste proastă! Constituția - cea care ar trebui să vă apere - e deosebit de fragilă. Se poate da atacul asupra noastră inclusiv cu o avizare a legii din partea CCR. Și astfel vom fi transformați din oameni în animale.

Vă spun cât se poate de sincer că ceea ce urmează să se întâmple nu are echivalent în istorie. Și, mai mult, nu vă gândiți că dacă vă veți „sacrifica” vaccinându-vă, teroarea se va termina. Absolut nu! Imediaat după ce se va atinge numărul cerut de sacrificați pe altarul vaccinării forțate, se va dezlănțui teroarea asupra copiilor. Nimeni nu-i va mai opri pe nemernici! Vor spune că nu vor primi copiii neevaccinați la școală, iar părinții vor răspunde penal pentru că nu trimit copiii la școală. E o nebunie, o capcană imbecilă în care ne-am băgat singuri, alegându-i întotdeauna să ne conducă pe cei mai ticăloși dintre noi. Așa s-a întâmplat și-n SUA, așa se întâmplă în Italia și peste tot în Europa.

Jocul e aproape de sfârșit pentru noi. Urmează pârjolul: pârjolul asupra noastră, ultimii rămași cu mințile întregi într-o lume absolut nebună și îndrăcită. E duminică, n-am vești bune! Lamentarea, trădarea și delăsarea ne-au distrus. De săptămâna viitoare intrăm și noi în mașina de tocat a istoriei. Românie, să-ți fie țărâna ușoară!

60 de comentarii:

  1. Aceste așa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care într un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia începutul;ele au fost create pentru exterminare.

    Unii vor muri imediat,alții la cåteva ore,zile,săptămâni,luni.
    Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocarditã ori pericarditã; însa cei mai mulți vor muri la cațiva ani după injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante și boli autoimune;binențeles,cei mai mulți dintre sinucigași nu vor mai face legãtura cu aceste așa zise vaccinuri;ãsta este și scopul:
    -cu cåt apar mai tårziu reacțiile adverse,cu atåt mai mici sunt șansele sã se punã īn legãturã cu otrãvurile conținute de vaccin.

    Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ați vaccinat si cei ce urmeazã sã vã vaccinați,veți vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic! totodată puteți contacta rudele celor morți sau mutilați sã întrebați direct cum erau acele persoane înainte de vaccinare.

    Adenom
    Blastom
    Carcinom
    Leucemie
    Limfom
    Mielom
    Papilom
    Sarcom

    Oameni buni și rãi,nu vã vaccinați!!!
    Daca țineți la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu sa-mi ajute sa nu fiu vaccinata fortata alfel indiferent ce voi patimi nu ma vaccinez.

      Ștergere
  2. Familia mea și cu mine am ales să nu ne vaccinăm indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătim. Ultimul în viață, își va aprinde propria lumânare după ce le-a aprins pe cele destinate celorlalți.

    RăspundețiȘtergere
  3. si care este alternativa in acest moment?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara gluma. E ultima scapere din pctul meu de vedere

      Ștergere
    2. Mutatul la tara si independenta de
      sistem

      Ștergere
    3. Atunci când viata îți este amenințată ești nevoit sa te lupti pentru ea.
      Atunci când viata familiei tale este amenințată ești obligat sa mori luptând pentru ea.

      Ștergere
    4. Mîna pe armă... şi faceți colectă pentru muniție - fiindcă o să avem nevoie de eeenooorm de multă! Muniție, that is...

      Ștergere
  4. Caut loc de munca cu nevaccinati pentru nevaccinati!!!😏😏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pusca arbaleta ceva ?

      Ștergere
    2. Mai ai putintica rabdare M.c ca or sa apara locuri unde munca te va face liber...... ca pasarea cerului.

      Ștergere
  5. Cu Dumnezeu înainte! O să fie greu, mai ales pentru cei care nu s-au pregătit, însă cine are încredere în Cel de sus se va mântui, poate se va și salva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Construirea realității nou-normale: https://mariusmioc.wordpress.com/2021/06/23/c-j-hopkins-construirea-realitatii-nou-normale/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate!Austria deja a început, nevaccinații în casă,doar la alimente și farmacie!!! Blogurile care protestează, Daniel Roxin,gindeste.org,activenews,tu,se intră cu mare dificultate, trădătorii de țară se simt puternici, își arată adevărata față.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, lasa ca si la noi a fost la fel si satrapii de imperiali nu au plins pe umarul nostru !
      Ai uitat cind cei peste 65 de ani ieseau la cumparaturi 2 ore la prinz si daca intirziau, militienii nazisti ii amendau dement la coltul blocului ???
      Iar inaintte de asta Rafila propunea internarea virtnicilor in lagare ca sa nu mai iasa din casa !?
      Eu ma bucur sa-i vad pe austrieci si pe toti occidentalii in genunchi, fiindca in aroganta si atavismul lor, ar calca si pe cadavre ca sa scape ei de probleme si sa le transfere altora.

      Ștergere
    2. Rafila, fiu de tortionar comunist!

      Ștergere
  8. Marcu 12:30-31 VDC
    și ‘Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău cu toată inima ta, cu tot sufletul tău, cu tot cugetul tău și cu toată puterea ta.’ Iată porunca dintâi. Iar a doua este următoarea: ‘Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuţi.’ Nu este altă poruncă mai mare decât acestea.”

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunteți nebuni. Va dati victime si prigoniti. Voi de gripe si alte ciume care s-au abatut asupra omenirii ati auzit? In ziua de azi, oamenilor li s-a dat prea multa libertate. Sa aleaga sa se vaccineze auzi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da bre,uite, de exemplu, eu aleg sa nu te pedepsesc pentru prostia de care dai dovada dar tu si toti acelora tie,posedati ca si tine, va pedepsiti singuri
      TRAIND

      Ștergere
  10. Nimeni pe lumea asta nu ma va determina sa las pe cineva sa schimbe in mine ceea ce a facut Dumnezeu...murim o singura data si eu o sa o fac cu Hristos in suflet si asa cum fost creata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca vrei sa te iubeasca nu mai fi fariseu. nu-I spune hristos, spune-I Isus !

      Ștergere
    2. Poate vrei sa zici Iisus

      Ștergere
    3. @Anonim 21.49
      Iisus este Hristos adică Mesia adică Mântuitorul!

      Ștergere
  11. Uite la poză, ce fețe de idioți! Dacă sunt vaccinați și asta e soluția, de ce plm stau cu cârpele alea pe muie? Da e mai bine așa, pișa m aș pă fețele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gurile spurcate sant pt. inceput acoperite iar daca tot nu inteleg inchise.

      Ștergere
  12. PREMONIȚIA lui Raskolnicov

    Am găsit pe pagina lui Dan Vitcu un text șocant. Este vorba de un fragment din Epilogul romanului "Crimă și pedeapsă" al lui Dostoevski.

    E incredibila premoniția lui Dostoevski, redată prin visul lui Raskolnicov, eroul principal al romanului menționat, premoniție care se adeverește azi cu punct și virgulă.

    *
    “Raskolnikov zăcu în spital până la sfârșitul postului și săptămâna luminată. Aproape întremat, își aminti de visurile lui pe când zăcuse cu febră mare și în delir.

    I se părea mereu că lumea întreagă este osândită să cadă victimă unei ciume înfiorătoare, nemaiauzită și nemaivăzută, venind din străfundurile Asiei spre Europa.

    Trebuia să piară toți, în afară de câțiva aleși. Apăruseră nişte trichine noi, niște vietăți microscopice, care pătrundeau în corpul omului.

    Acestea erau, de fapt, niște spirite înzestrate cu rațiune și voință. Oamenii în corpul cărora pătrundeau turbau și-și pierdeau mințile.

    Dar niciodată, niciodată oamenii nu s-au considerat atât de inteligenți și atât de siguri DE ADEVĂRUL LOR ca și cei atinși de boală!!!

    Li se părea că niciodată n-au existat verdicte, deducții științifice, convingeri morale și credințe mai neclintite ca ale lor!

    Sate întregi, orașe întregi, popoare întregi se molipseau şi cădeau prada nebuniei.

    Toți erau agitați și nu se înțelegeau între ei; fiecare credea că el singur cunoaște adevărul și se chinuia, uitându-se la ceilalți, se bătea cu pumnul în piept, plângea și-și frângea mâinile.

    Oamenii nu mai știau să judece ce este bine şi ce este rău. Nu știau pe cine să condamne și pe cine să achite.

    Se omorau între ei într-o furie absurdă. Se adunau în armate, dar armatele acestea, pornind în campanie, începeau să se destrame, rândurile se desfăceau, ostașii se năpusteau unii împotriva celorlalți, se împungeau, se tăiau, se sfârtecau și se mâncau între ei.

    În orașe, zile întregi suna clopotul de alarmă; erau chemați toți, dar cine chema și pentru ce chema nu știa nimeni, și toți erau alarmați.

    Oamenii părăsiseră meșteșugurile cele mai obișnuite, fiindcă fiecare își propunea ideile, reformele proprii, și nu puteau să cadă la o înțelegere între ei;

    Agricultura era părăsită. Ici-colo, oamenii se adunau grămadă, se învoiau să întreprindă o acțiune comună, jurau să nu se mai despartă, dar o clipă după aceea își uitau făgăduielile şi începeau imediat cu totul altceva decât ceea ce își propuseră, se învinuiau reciproc, se băteau, se omorau.

    Casele luau foc, începuse și foametea. Toți și toate se prăpădeau.

    Ciuma se întindea, înainta mereu.

    Din lumea întreagă nu se puteau salva decât câțiva oameni curați la suflet, oameni aleși, destinați să dea naștere unei noi omeniri, să reînnoiască viața, să purifice pământul; dar nimeni nu-i lua în seamă nicăieri pe acești oameni, nimeni nu le auzea vorba și glasul.”

    (Din epilogul la ”Crimă și pedeapsă” de F.M. Dostoievski)"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incredibil cât de real redă scriitorul cele ce se întâmplă în zilele noastre!

      Ștergere
  13. (Poate) vom muri, dar vom fi liberi!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. DD: ”Practic, în cel mai scurt timp, asupra noastră se va coborî teroarea vaccinării forțate. Iar aceasta se va face prin interzicerea dreptului la muncă pentru nevaccinați. Oamenii vor spune „lasă să vedem ce va fi” și se vor trezi în față cu alternativa: te vaccinezi sau mori de foame.”

    Un om care nu depinde de un salariu, adică de banii tipăriți de STAT, e liber, iar cei care își trăiesc viața între două salarii sînt sclavi care vor face orice ca să nu-și piardă jobul, adică salariul, adică banii de pâine, de locuință, de îmbrăcăminte, de încălțăminte, de încălzire în timpul iernii. Jobul e la(n)țul de la gâtul fiecărui salariat. Printre alte intenții distructive, ”eliberarea” femeii de sub ”tirania” bărbatului, a copiilor și a bucătăriei (sănătoase!) prin proclamarea falsului postulat al egalității cu bărbatul și prostirea ei să lucreze în fabrici, pe schele, în birouri, în comerț, în armată și poliție, oriunde numai acasă la ea nu, cu promisiunea independenței financiare (de bărbatul cel rău) pe care i-ar aduce-o un salariu, a avut și scopul punerii unui lanț în jurul gâtului ei. Când și bărbatul și femeia trăiesc din câte un salariu, populația e deja controlată total. Statul poate să facă absolut orice dorește. Inclusiv să îi trateze pe oameni ca pe niște animale de fermă zootehnică.

    Împotriva oamenilor liberi care i se împotrivesc, statul trebuie să folosească forța. Să îi aresteze și să îi arunce în închisori. Dacă poate. Pe de altă parte, un stat în care aproape toată lumea trăiește din câte un salariu e o imensă pușcărie în care faci ce ți se spune sau mori de foame.

    Vedeți de ce i-au deposedat (jefuit) bolșevicii pe țărani, sub tot felul de pretexte progresiste (mecanizare, productivitate superioară, binele comun etc.), de pamântul care le asigura INDEPENDENȚA FINANCIARĂ de statul totalitar?

    Vedeți de ce au folosit - obsesiv - neo-bolșevicii lui Brucan, Roman și Iliescu peiorativul ”agricultură de subzistență” cu referire la mica proprietate țărănească, pe care au încercat din răsputeri să o ridiculizeze, să o discrediteze, să o facă ne-atractivă și ne-rentabilă prin legi diabolice? Pentru că cei care pot să-și asigure singuri hrana cea de toate zilele - fără ”ajutorul” statului sau al corporațiilor și fără banii acestora, primiți periodic ca salariu - sînt independenți. Nu au nevoie de STAT. Și nici de banii lui. Adică nu pot fi șantajați, constrânși, terorizați, amenințați să facă ceea ce nu doresc să facă.

    Proprietarul de pământ și de animale domestice e un om LIBER și puținii bani de care are nevoie îi va obține vânzând o parte din roadele pământului. Însă rămâne liber doar atâta vreme cât are arme cu care să își apere libertatea, averea, nevasta și copiii. Pentru că, dacă nu are arme, mai devreme sau mai târziu va pierde totul. Sau nici măcar nu le va avea vreodată.

    Mao a înțeles cum merg lucrurile pe lumea asta: ”Political power grows out of the barrel of a gun.”

    Iar Clint Eastwood o zice și mai clar: ”Vezi tu, prietene, pe lumea asta există doar două feluri de oameni: cei care au arme de foc cu glonț pe țeavă și cei care sapă. Tu sapi.” - Întreaga istorie a omenirii rezumată în câteva cuvinte.

    https://youtu.be/sXldafIl5DQ

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arma nu e suficienta. Organizarea in grupuri este raspunsul.

      Ștergere
    2. Felicitari! Foarte misto mesajul si finalul cu Clint Eastwood! Unul din actorii mei preferati!

      Ștergere
    3. Și ce facem când v-a dispare și dreptul de proprietate? Că și asta urmează... pe ce vom mai fi stăpâni? Pe ce mai cultivăm?

      Ștergere
    4. 👍👍👍👍👍👍👍

      Ștergere
  15. P.S. Nu pot să-i înțeleg pe cei care ies la demonstrații (pașnice!) în întregul Occident ”civilizat” fără măcar o bâtă în mână împotriva statului totalitar care le pune în față polițai înarmați până în dinți, gaze lacrimogene, bastoane polițienești, gloanțe de cauciuc, jeturi de apă, violență extremă și arestări la întâmplare. Ce Dumnezeu speră?! Demonstranții nu sînt organizați nici măcar doi câte doi. Când 7-8 polițai sar pe câte unul să îl doboare la pământ (poate fi și femeie sau minor), în jur se face vid în loc să sară câte zece inși pe fiecare polițai, că doar numeric i-ar copleși. Li se pare mai important să facă înregistrări video. Și nu înțeleg ce caută femeile în luptele de stradă. Si nici bărbații cu umbrele (!) cu care să se protejeze de jeturile de apă. La București e și mai ridicol: inși teleghidați de servicii țin discursuri dezlânate și diversioniste, se recită ca la cenaclu, se scandează neapărat cu rimă, câte unul zdrăngăne o chitară și după două ore pierdute fără nici un rezultat concret pleacă toți pe la casele lor că e deja târziu și începe transmisia meciului de fotbal la televizor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi au jucat hora unirii....

      Ștergere
    2. Unde sunt barbatii Romaniei?

      Ștergere
    3. Ești tare, prietene! Sunt intru-totul de acord cu tine! Protestele pașnice nu-și au rostul, sunt o mare prostie. Intotdeauna am spus că o mare parte din vină, pentru tot ceea ce se intâmplă, o poartă "forțele de represiune". Pentru că, fără aceste forțe, toți acești nemernici care dispun cum vor de viețile noastre, ar fi nimiciți într-o clipă de mulțimea dezlăntuită.

      Ștergere
  16. Dane, ai scris textul asta in Piata Victoriei sau in fotoliu, la caldurica, in timp ce iti beai cafeaua si mancai un biscuit raw-vegan hipsteresc?

    RăspundețiȘtergere
  17. eu tot stau si ma uit ce natie tembela suntem,cum toti stam la cheremul unor idioti,sa te lasi speriat de o boala ,indiferent cum e ea,periculoasa sau nu,sa renunti asa usor la libertati,la drepturi si pt ce???siguranta? ce siguranta ai dupa toata mascarada asta ?traiesc multi cu impresia ca vaccinul ii salveaza, ca e drumul spre viata care a fost pana la aparitia cowidului .In veci nu vom avea viata aia,o sa se trezeasca ei cand copiii vor fi la rand pt injectare, oricum prea tarziu ,mult prea tarziu.Acum ar fi fost vremea furcilor si topoarelor,o revolta ca la carte ,dar greu sa iasa omul din confortul propriu.Nu mai stie lumea sa traiasca din cauza fricii,asta e ,alegerea a fost a lor .Un neam de taratoare,sclavi,asta am fost ,suntem si ramanem 'Nu poţi îngenunchea un popor deprins să se târâie.'

    RăspundețiȘtergere
  18. Ati descris perfect apocalipsa zombie pentru care se pregateste intens armata SUA.De fapt acest C19 este o entitate care patrunde in oameni prin infectare si vaxi. Au descoperit medicii alternativi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Javrele mana.n mana cu teroristii sub controlul Mosadului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Toți murim într-un final, dar de noi depinde cum: în genunchi sau cu fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau mai poti afirma ca de noi, CIT DE CIT, depinde CIND. Partea cu in genunchi sau cu fruntea sus...ramine de vazut ce si cum. Sub nici o forma moneda patriotica nu se incadreaza in cazul de fata. Cea comunitara, de grup de familie, da, dar nu pentru apararea elitelor buco-anale.

      Ștergere
  21. Interesantă și cartea "Vrăjitorul de la Davos" Autorul zice intr.un interviu că totul este un fel de politică a nebuniei. O ipoteză bombă, boala apare după vaccccinare , primul an a fost tatonarea psihicului populației. Minciuna convind a prins, pe urmă au adus boala cea adevărată prin serurile din seringi. Plan criminal?

    RăspundețiȘtergere
  22. Fereasca Dumnezeu si toti sfintii ce vremuri am apucat sa traim. Imi pare rau de copii care aveau dreptul la viata si la vise frumoase! Aveti dreptate domnule Diaconu in tot ce spuneti. Dumnezeu sa fie in sufletele noastre! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  23. Da într-adevăr e o mare mare nenorocire! Lupta cu diavoii este crunta , Doamne-ajută nu va lăsați este singura modalitate AMIN

    RăspundețiȘtergere
  24. Ce se urmareste la nivel mondial prin vaccinare? Trebuie sa fie mai mult decat profiturile companiilor peoducatoare de vaccin.

    RăspundețiȘtergere
  25. Târziu, foarte târziu, românilor le-a trebuit 32 de ani să-și de seama că au căzut din lac in puț. Marea țeapă, Romania nu a încasat-o în acești ultimi ani , ci în Dec.1989, bașca că pe urmă, se rugă in genunchi să fie și ia asuprită, violată și scoasă la produs de actualii torționari și călăi. Și da Ceaușescu este răzbunat de istorie, să vedem câți, din conaționalii noștri , preferă glonțul adică demnitatea sau vor îmbrățișa lașitatea și robia, vaccinanduse.

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu Romania a incasat-ci Securitat a tradat, sau sa dat la o parte...
    De ce ? pt. ca toti romanii pacaliti ca Ceausescu este rau au vrut sa-l inlature.
    Oare ce se intampla daca-l scoteau pe stadion si il lasau cu multimea ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Oricum `realistule`:)), 32 de ani de magazine pline ochi, carne la discretie de care nici nu stiam ca exista, excursii exotice, joburi meseriase in occident, pensii private, plus pasapoarte A TINUT MULT MAI MULT decit testele facute de Nea Nicu pe noi( 27 de ani de batjocura la ordinul bancilor care-l imprumutau!!!)
    Sorry, dar nu este razbunat de nici o istorie! Daca ar iesi de la Belu l-am lua la suturi din nou.

    RăspundețiȘtergere
  28. https://daniel-roxin.ro/dictatura-medicala-feroce-in-australia-este-incredibil-ce-se-petrece-acolo-iar-presa-centrala-nu-iti-spune-video/

    RăspundețiȘtergere
  29. Ieșiți din starea asta, toți trebuie sa fim în strada nu aici, sa comentam puneți mana pe topor, vremea vorbelor a trecut, APĂRAȚIVA COPIII, FAMILIA, ACEȘTI TRĂDĂTORI TREBUIE ARESTAȚI ȘI DACĂ NU O FACE POLITIA SAU CELELALTE INSTITUȚII TREBUIE SA O FACEM NOI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. "Imi pare rau,domnule,Ca' ATI ajuns pana la varsta asta,si credeti ca votati.(transmisiunea lui Marius Tica,acum vreo 20 de ani.De prin anii 5o se lucreaza la acest proiect mondial,acum e momentul,pt Ca' oamenii sunt asa de molesiti si epuizati incat nu mai au putere sa se opuna.Vinovati suntem toti,pt Ca' si noi suntem lumea.Durerea CEA mai mare e Ca' oamenii nu mai judeca cu mintea lor.Dumnezeu sa ne dea curaj,asa cum spune Mereu:Nu va temeti.El stie Ca' frica e cel mai mare dusman al omului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Intenţiile de vot ale deputaților privind impunerea certificatului verde la locul de muncă: https://votcertificat.ro

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)