vineri, 23 august 2013

Un dialog de ... aur

Nu știu cât de reale sunt informațiile titrate în clip, dar dialogul e magic. Priviți-l „că e tare grea viața”:

P.S. Varianta completa a clipului aici: http://youtu.be/p43fV0UcYIw

15 comentarii:

  1. Da' di_șe foote buha?

    Ioi, dacă RMCG-u' nu i-a stipulat în contract ca după semnare să nu mai footă buha cred ca tanti e OK... nu insa și corporația securistă protejata si promovata de... securistii statului.

    Campaniile de "presa" sunt teribil de penibile si... ce cap frumos răsare!
    Acușica apare și un libertarian retardat care va spune că nu-i treaba noastră ce se întâmpla la Roșia Montană, mai ales că pe el nu-l intereseaza.

    Și securiștii din Ministerul Mediului aliniază planetele dimpreună cu securiștii din "mediul de business", cu cei din administratia centrala si cea locala... Nu-i al meu? Al meu e, oare?

    Adica... statul trebuie desfiintat. Bine, asa trebuie, dar daca arunci pastila in mijlocul raptului generalizat, bizonul mediu se va regasi in trend... Dar al cui! Şi la ureche... Uite-o floare.
    ...
    Şi ce fată frumuşică
    Are RMCG... mamă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta a fost din ciclul "Sa râdem cu Costel" 😊

      Ștergere
    2. Ești din Napolact bej? Ți-ai uitat fainoșagu' acasă? Se disipă prestiju' libertarianismului de taifas? :)

      Vezi că "cloacă" intră curând în DOOM. Până va răsări Soarele pe strada libertarienilor de pretutindeni tu te vei fi lepadat deja de aceasta povară. :)

      Ștergere
  2. Desi sunt un indezirabil pe aici cu parerile mele, articolul si clipul asta incerc sa le fac virale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clipurile din articol nu-mi apartin, eu doar le-am partajat. Daca vrei sa faci vreun viral, cred ca trebuie sa ceri permisiunea autorului...

      Ștergere
    2. @Dan@Trenduri,
      Tinand cont ca acest clip (varianta integrala) este postat pe youtube, si ca se doreste a fi un protest (dat fiind ca accesul in mass-media este blocat), ei bine, cred ca autorul chiar asta isi doreste, sa-l faca viral. Oricum, clipul a mai fost preluat de inca un blog (cel putin).
      In fine, inteleg ce ai vrut sa spui...

      Ștergere
    3. Posibil sa ai dreptate. M-am simtit dator sa te avertizez deoarece am crezut ca ai impresia ca eu sunt detinatorul imaginilor. Atat. In rest, din punctul meu de vedere, la cat mai multe si mai reusite virale pe acest subiect! :-)

      Ștergere
  3. Dincolo de distrugerea completa a unei zone, care e in sine un subiect complex, am si eu o intrebare de cand a aparut istoria asta cu GMGC.
    Sa admitem ca incepe explorarea, functioneaza cativa ani apoi se intampla "intamplarea catastrofala" despre care nu se prea vorbeste. RMGC isi declara falimentul, statul executa capitalul social, care in mod cert o sa reprezinte maruntis raportat la costurile ecologizarii zonei, noi astia "tembelii" care avem dileme legate de exploatare o sa platim prin taxe costurile?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, statul trebuie desfiintat, iar daca RMCG otraveste copiii din aval, nu-i opreste nimeni pe cei din comunitatile respective sa faca plangere penala impotriva RMCG la tribunalul privat cel mai ieftin din zona. Daca da faliment, atunci comunitatea ii poate confisca, cu executorii privati cei mai competitivi... lacul otravit.

      von Mistress s-a gandit la toate.

      Ștergere
  4. Excelență acest arhetip al femeii românce proaste dar parvenite este în acest moment definitoriu pentru societatea romanească!
    Înainte de a emigra în LONDRA (după cum puteți verifica IPul) am lucrat în România circa 5 ani la o agentie guvernamentală ce se ocupa cu fondurile UE!
    Aveam vreo 80 de colege EXACT de acest TIP: ''patrioate'', fără scrupule, curve penale (să-mi fie iertat că a trebuit să mă culc cu câteva fiindcă altfel nu aveam liniște la serviciu), FĂRĂ ABSOLUT NICI O URMĂ DE REMUȘCARE sau de milă când era vorba de înfipt cuțitul în spate vreunui coleg sau șef!
    De asemena pot confirma că acest stil de exprimare ''colorat'' ESTE PREZENT în toate birourile majoritar ocupate de femei!
    Acest model arc-peste-timp: ELENA CEAUSESCU-ELENA UDREA-ADINA VĂLEAN-OANA SCHIMDT HAINEALĂ-IULIAMOTOC este cel care va forma copiii patriei viitori români!
    Ce șansă are România?Căci uitați-vă cum arată BUTUCUL din care pleacă VIȚA?
    Unde te duci în România femeile sunt agresive în limbaj și atitudine!Or fi săracele stresate de la lipsa de perspective dar totuși...!
    Iar această ''podoabă'' a Roșiei Montane e foarte mândră de ea că ''s-a scos''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia te uita, un cocàlar la Londra!

      Ștergere
    2. Extraordinar ce inteligență fenomenală! Și modest pe deasupra! Semnează ...anonim!Ieși în lumină Lazăre și umblă!

      Ștergere
  5. L-a scaderea drastica pe care a avut-o pretul aurului, afectand foarte grav companiile miniera internationale, nu stiu daca Gabriel Resources Ltd. s-ar mai grabi in a exploata Rosia Montana. Cel putin pana pretul va depasi cotele maxime anterioare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta cu fiii care vor iesi din asa mame ai spus-o foarte "batraneste", adica f bine.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)