joi, 4 iunie 2020

Sub istorie!

E
ducația sexuală prezentată ca „Educație sanitară” e un fel de lup îmbrăcat în blană de oaie. Orice om neinformat va crede că nu e rău să-și lase odrasla să afle informații sanitare care-i vor fi de folos în viață. Problema e că, în afară de adâncimile vulvei și anusului sau despre înălțimile penisului, altceva nu vor învăța. E o alunecare a societății spre cădere, spre mutilarea individului.

Chiar dacă unii dintre copii nu vor participa la respectivele cursuri, e limpede că informațiile circulă și, dată fiind „atractivitatea” subiectului, temele respectivelor cursuri îi vor influența și pe cei care nu participă la ele. Astfel încât o „securizare” nu va fi eficientă decât atunci când școli întregi vor refuza „noua materie”. E greu de crezut că se va întâmpla asta, mai ales că directorilor li se vor trasa sarcini clare de impunere a materiei. Doar e vorba de ideologia noii lumi!

În aceeași direcție vine și o altă lege, cea a vaccinării obligatorii. PSD este inițiator al legii, iar PNL o susține. Ca să nu mai vorbim despre oportunitatea pe care legea o oferă guvernanților, aceea de-a o pune de-o șpagă masivă în toamnă, când Sică vrea să vaccineze tot ce mișcă împotriva virusului gripal. Știți care-i justificarea imbecilului? Cică dacă se știe că tot poporul e vaccinat, cel care va face gripă se va ști clar că are COVID-19 și va putea fi izolat. Înțelegeți mostra de gândire? Apoi, din nou, va apărea vaccinul de COVID-19 și, dincolo de business, Sică va genera o nouă campanie de „marcare” a ovinelor. Și tot așa.

Nu fac parte dintre antivacciniști. Sunt însă sensibil la încălcarea dreptului meu de a alege suveran ceea ce fac cu propriul corp. Nu vreau să-mi impună cineva o anumită intervenție medicală. Dacă vreau o fac, dacă nu, nu! E libertatea mea de a lua decizii în ceea ce privește sănătatea proprie. Dacă, spre exemplu, în privința unor boli grave ar putea exista justificarea unui vaccin, în privința bolilor banale mi se pare de-a dreptul excesiv. Mai ales în condițiile în care, din retorica utilizată, transpare limpede că întreaga operațiune e una menită a ne jecmăni și, în același timp, de a ne face dependenți de o nouă tâmpenie.

Nu știu câți ați experimentat vaccinarea antigripală. Știu câteva exemple care mi-au povestit un pattern ciudat: în anul în care te vaccinezi prima dată totul pare OK, în anul următor la fel, după care rezultatele sunt discutabile. Problema gravă se constată însă în anul în care nu-ți mai faci vaccinul. Practic nu mai poți ieși din casă fără să te îmbolnăvești, mai ceva decât copiii care intră prima dată în comunitate.

De ce se întâmplă asta? E limpede că avem de-a face cu o lenevire a sistemului imunitar. Ceva similar celor care, pentru orice calcul banal, scot calculatorul din buzunar întrucât creierul li s-a lenevit și e incapabil să mai facă respectivele calcule.

Nu mai insist întrucât cred că înțelegeți ce-am avut de spus. Vă mai amintesc doar că diferența dintre învinși și învingători e dată de capacitatea popoarelor de a găsi coeziunea atunci când sunt amenințate. Noi suntem permanent călcați în picioare, dezbinați și decimași de treizeci de ani, iar de coeziune nici nu poate fi vorba. Un vierme infect pe care-l avem în noi ne face să alegem de fiecare dată să fim conduși ce cei care ne sunt călăi.

Mă tot confrunt cu comentatori care-mi cer soluții sau care întreabă cu disperare „ce-i de făcut?”. Păi dacă în fața unor asemenea amenințări rămâi dezarmat cerând soluții de la alții, fără să știi instinctual ce-i de făcut, are asta nu spune multe despre tine? Și oare nu ne indică motivele pentru care suntem, iată, din nou călcați de istorie, tăvăliți în glod de succesiunea evenimentelor? Gândiți-vă bine la asta!

5 comentarii:

  1. "Până la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, Suedia a fost una dintre societățile cele mai tradiționale de pe pământ. Radicalizarea întregii națiuni suedeze a avut loc rapid între anii 1960 și 1985.

    Suedia a introdus în 1973 legislația pentru 'drepturile copilului', iar în 1979 a adoptat o lege care interzice părinților să-și supună proprii lor copii la "pedepse corporale sau alte tratamente umilitoare". Toate acestea au fost combinate cu legi extrem de liberale privind pornografia; și bineînțeles cursuri de "educație sexuală" controlate de către Stat, și care ocoleau efectiv autoritatea parentală, au fost instituite în toate școlile.

    În vreme ce în primele manuale de educație sexuală (1930-1960), Suedia sublinia faptul că "scopul implicit al educației sexuale este viața de familie și succesul ei", manualele curente pun accentul pe "intimitatea sexuală" ca fiind "unul dintre obiectivele esențiale ale existenței umane" (nici o mențiune despre viața de familie sau caracterul sacru al căsătoriei în școlile de Stat).

    Pe modelul suedez, toate 'democrațiile occidentale' s-au îmbarcat în acest program pentru a satura copiii cu o igienă sexuală aprobată de Stat. Acest program aparent inocent a avut ca obiectiv restructurarea tuturor valorilor sociale." (William D. Gairdner -- „Războiul împotriva familiei”)

    RăspundețiȘtergere
  2. Prof Vasile Astarastoaie spune cam asa.

    Exista anumite boli pentru care e necesar vaccinul, DAR NU PENTRU GRIPA. Virusii gripei isi pot schimba intr-un timp relativ scurt structura, asa ca acum te vaccinezi contra unei anumite tulpini, ce faci daca in sezonul de gripa apare o tulpina noua ? Virusii gripali sint de multe ori cu un pas inaintea Big Pharma producatoare de vaccin. Ce ar trebui sa facem ? Sa ne vaccinam continuu, de fiecare data cu alt fel de vaccin ?

    Unele vaccinuri contin substante care produc alergii, de exemplu unele persoane sint sensibile la ou. Alte vaccinuri contin substante dubioase introduse cu scopul de a provoca reactii din partea organismului, cica pentru a trezi sistemul imunitar sa produca anticorpi. Dar eventuale efecte secundare ?

    Se justifica vaccinarea contra covid 19 ? Se pare ca deja exista mai multe feluri de virusi din familia asta, unii mai blinzi, altii mai agresivi. Din nou, despre posibile mutatii ale virusilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Romanul de astazi este lipsit totul de discernamint, iar culmea este ca si-a pierdut pina si instinctul de conservare, pe care-l primeste gratis, la nastere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Modelul Waldorf pare ceva mai Okey cu un upgrade ar ieși ceva modern

    RăspundețiȘtergere
  5. viata a mers usor... dupa reteta.
    Oricat de prost erai tot iesea bine daca erai in publicul tinta.

    Lumea isi schimba convingerile doar cand li se prabusesc fundamentele care au format convingerile. Nu conteaza daca convingerile sunt corecte sau nu tot ce conteaza e daca functioneaza si aduc castiguri.

    Inca mai sunt bani de luat pe credit asa ca se poate visa. Pe urma se trece la voievodate cu mafii locale si tot asa.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)