duminică, 13 septembrie 2020

Deep State Virus

Î
ncepând cu anul 2017, US Defense Threat Reduction Agency a lansat un program întins pe cinci ani pentru studierea bolilor transmise de către lilieci. În program sunt implicate cinci țări asiatice: Georgia, Azerbaidjan, Turcia și Iordania.
Scopul programului vizează capturarea a peste 5000 de lilieci din zonele amintite și prelevarea a minim 20 000 de mostre din aceste animale(oral, rectal, sanguin etc). Mostrele se scanează cu echipamente PCR pentru a identifica ... tulpinele de coronavirus conținute în probele prelevate. Programul este implementat de către Eco Health Alliance.

Chestiunea devine cu adevărat frumoasă în momentul în care constatăm că același contractor al Pentagonului a primit un grant de 3.7 milioane de dolari pentru a studia liliecii din China între 2014 și 2019. De partea științifică a proiectului s-a ocupat celebrul laborator din Wuhan. Nu vi se pare cam mare coincidența?

Partea mai dubioasă e dată de faptul că că aceeași agenție americană a finanțat între 2015 și 2018 cercetarea genomului pe 100 de tulpini din patru specii endemice: „Y” - ciumă, „B” - anthrax, Brucella și „F” - tularemia.

După cum bine știți, absolut întâmplător, ciuma a revenit în Mongolia și China, agentul de răspândire fiind marmota. Carnea acestui animal e considerată delicatesă în cele două țări.

Cu ciuma treburile încă sunt ținute sub control, iar partea bună pe moment e că există tratament. Ar trebui însă să fim atenți la tularemie, o boală rară denumită și febra iepurelui. Boala atacă ochii, pielea, sistemul limfatic și plămânii. Ca să înțelegeți ce ni se pregătește, ar trebui să fiți conștienți că, între 2014 și 2017, s-au făcut studii asupra bolii utilizând ca voluntari soldați georgieni. Acestora li s-au colectat probe de sânge care-au fost testate pentru tularemie. Asta conform documentelor scăpate. Posibil ca cercetarea să fi fost chiar mai abruptă de-atât.

Ipoteza „cercetărilor avansate” pe cobai umani este întărită de un alt document care vorbește despre teste efectuate de către ... Gilead pe oameni în vederea eliminării virusului hepatic C. Partea interesantă e că în urma experimentului desfășurat, peste 2000 de oameni, reprezentând 3% dintre pacienți, și-au pierdut viața.

Chestiunile ieșite recent la iveală printr-o defecțiune a sistemului de securitate din Georgia sunt cât se poate de dubioase pentru deep state-ul american. Putem spune că, prin prisma acestor probe, a rămas cam cu chiloții-n vine. Însă, după cum bine știm, nu e nici prima și nici ultima dată când se întâmplă asta. Fără doar și poate, încet și sigur se va pune batista pe țambal. Idioții societăților noastre oricum sunt „vaccinați” să califice drept „teorie a conspirației” orice informație care ar putea deranja „așezarea lumii” așa cum le-a fost lor spus că trebuie să fie.

Însă, cei care mai au un cât de cât dram de rațiune, pot avea o imagine necenzurată a ceea ce se întâmplă în spatele „normalității” prezentate la TV și-n fluxurile oficiale de informații. Între altele, puteți lesne intui și care-i treaba cu obsesia americană de a denumi coronavirusul „virusul chinezesc”. Oare n-ar fi mai corect să-i spunem „deep state virus”?

2 comentarii:

  1. "Academicianul Aleksandr Spirin în articolul său „Știința de bază și problemele securității biologice” a scris:

    Decodarea genomului uman și progresele recente în biologia moleculară și celulară au condus la posibilitatea de a crea arme biologice ale celei de-a treia generații „post-genomice” a secolului XXI - arme genetice și alte arme moleculare ca Advanced Biological Warfare.
    Astăzi, există o tehnologie pentru crearea unui virus cu capacități specificate, adică viruși „multi-scop” cu diverse funcții ... De exemplu, dezactivează selectiv numai creierul, organele de vedere, digestia, reproducerea și așa mai departe. Dezvoltarea armelor biologice genocide este în curs.

    Acum este „posibil” să vizăm virușii numai către purtători de gene distincte, adică anumite rase sau grupuri etnice ... Ingineria genetică ne-a permis să creăm microbi mutanți care pot distruge materii nevii: metale, materiale compozite, hidrocarburi etc. pe.

    Un avertisment
    Din păcate, construcția biolaburilor de către Pentagon în țările CSI este agravată de neglijența criminală și de iresponsabilitatea guvernelor și a ministerelor și departamentelor relevante față de securitatea națională.

    Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Uzbekistan și Ucraina au predat Pentagonului colecții unice de tulpini de luptă la care sute de oameni de știință sovietici au lucrat de zeci de ani.

    Este necesar să cereți miniștrilor apărării, sănătății, agriculturii, șefilor agențiilor de informații și, în cele din urmă, guvernelor:

    După ce ați predat colecțiilor unice de agenți patogeni de luptă ai fostei URSS către Pentagon, ați primit astfel de „cadouri” în semn de încredere reciprocă?
    Desigur că nu. Pentagonul nu este prost. Biomaterialele transferate sunt un atu neprețuit nu numai pentru statele noastre, ci și pentru întreaga comunitate științifică mondială. Costul construirii biolaburilor este neglijabil, dar riscul biosecurității este imens. În plus, Pentagonului i s-a oferit un al doilea cadou - construirea de avanposturi biologice cu posibilitatea de a utiliza arme biologice departe de SUA.

    Faptul transferului este o trădare fără precedent a intereselor de securitate națională și ignoranța științifică a conducerii mercantile a acestor țări, inclusiv a Kazahstanului.

    În cazul bio-atacurilor sau bio-războaielor, care se desfășoară doar în secret și în secret, și în legătură cu apariția unei epidemii sau a unei pandemii, măsurile de carantină vor fi mai dure decât cele ale lui Peter în secolul al XVIII-lea.

    Amintiți-vă, va trebui să murim împreună."
    (https://www.stalkerzone.org/former-deputy-defence-minister-of-kazakhstan-before-his-death-warned-about-us-bio-developments/)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca mergi intr-o zona foarte greu de destelenit in mintea celor multi. Multi vor cataloga subiectul ca teoria conspiratiei.

    Cred ca merita discutat mai mult raspunsul la pandemie. Varful de lance este vaccinul Oxford / AstroZeneca care deja are un caz care pare ca a paralizat din pacate.

    Zeneca merge pe vaccin bazat pe tehnologia mRNA netestata suficient dar lansata in graba. Compania are clauze care ii apara impotriva oricaror efecte secundare si la 4 ani de la administrare.

    Rusii pare ca au rezultate excelente cu Sputnik5 in faza 3-a care are un raspuns imunitar de 1.5 mai mare decat raspunsul celor bolnavi de COVID.
    Rusii au mers pe tehnologia adenovirusilor umani care inteleg ca are un istoric bun.
    Tehnologia rusilor pare unica care foloseste 2 injectari prima cu AD5 si urmatoarea cu AD26. Chinezii au scos un antivirus doar cu AD5 iar Johnson and Johnson a mers pe AD26.

    Pe ansamblu chinezii si rusii pare ca ii cam alearga pe vestici care sunt deja in urma si merg pe o solutie complicata si riscanta.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)