miercuri, 30 decembrie 2020

Către edificarea societății multilateral vaccinate

I
nițial corporațiile din domeniul farmaceutic aveau ca scop tratarea bolnavilor. Găseau tratamente pentru anumite boli, tratamente pe care le vindeau prin intermediul canalelor medicale tradiționale. Era un business bun, dar limitat sau, în limbajul corporatist actual, nescalabil.

Următoarea evadare a respectivelor companii a constat în atacul asupra medicilor de familie. Pentru prescrierea unor medicamente cu rezultate îndoielnice, companiile au început să „premieze” medicii. Astfel a apărut moda prescrierii, pe lângă tratamentul propriu-zis, a câte unui „nevinovat” antialergic, a unui complex de vitamine care „face bine” s.a.m.d. Și astfel s-a deschis domeniul.

Pasul următor a venit aproape de la sine. Printr-o publicitate dementă, companiile farmaceutice au început să-și vândă produsele direct populației îndobitocite. Așa s-a ajuns la o invazie a farmaciilor în zona de proximitate, farmacii care permanent sunt pline de „bolnavi”. Dacă în perioada Revoluției exista maxim câte o farmacie pentru fiecare cartier, în prezent numărul s-a înzecit. Farmaciile înainte erau goale, iar o bună parte din preparate care se vindeau erau făcute acolo de către farmacist, după rețeta medicului. Acum farmaciile sunt pline, iar farmaciștii - câți mai sunt - au devenit oameni de vânzări. Niciun medic nu mai trimite pacienți cu rețete care să fie preparate în farmacie, ci doldora cu produse frumos colorate, dar dubioase din punct de vedere al eficienței medicale. Asta în cazul în care cei care intră în farmacie mai sunt trimiși de medici după medicamente. În majoritatea covârșitoare, cei care intră în farmacie se auto-tratează după reclamele de la televizor sau cer sfatul farmacistului care le vinde produsele pentru care are target. Știți chestia aia care se întâmplă când mergi să-ți plătești benzina: casiera te întreabă dacă vrei să-ți dea și-o ciocolată, napolitană sau ce naiba i se dă să vândă. La fel e și-n farmacii: dacă prostul cere ceva de durere i se dă Nurofen, cu toate că un preparat generic cu ibuprofen costă de zece ori mai puțin. Dacă e mânat de diaree i se vinde Imodium, cu toate că un clorhidrat de loperamidă generic e de câteva ori mai ieftin. Exemplele pot continua pentru fiecare clasă de medicamente în parte.

Vânzarea medicamentelor către oamenii sănătoși a transformat companiile farmaceutice din companii profesionale închise în companii de bunuri de larg consum. Însă, cu toate că au tembelizat o lume, asta nu le-a fost suficient. În momentul de față se bate toba către migrarea la noul model. Un model pervers către care umanitatea a fost canalizată cu grație.

Așadar am „evoluat” de la a cumpăra medicamente pentru a ne trata afecțiunile la a cumpăra medicamente ca oameni sănătoși. Știu, e o demență, dar asta e realitatea. Probabil că vă gândiți ce-ar mai putea urma de la un asemenea dezastru? Ei bine, urmează ceva de-a dreptul înfiorător: modelul în care plătești pentru a trăi. Ai bani, trăiești, n-au bani, mori. Pare fantezie? Nu e! Vă voi explica în continuare toată tărășenia. De ani buni, OMS tot cântă prohodul unei pandemii. Au încercat cu SARS, cu MERS s.a.m.d. COVID-ul a intrat pe piață la fix. Ce-i cu boala asta? E o viroză ca toate celelalte, dar care e nouă. La intervale mai mult sau mai puțin regulate apare câte un virus mutant. V-am mai spus asta. În secolul trecut am avut trei episoade: Gripa Spaniolă, Gripa Asiatică și Gripa Hong Kong. Toate au fost trecute cu aceeași „schemă”: imunizare în masă. E drept că-n cazul Gripei Asiatice, în SUA a fost dezvoltat și-un vaccin de care lumea a uitat, vaccin care, se spune că „a ajutat” mult la „încheierea epidemiei”. În ciuda celor ce se spun, Gripa Asiatică s-a manifestat tot pe o perioadă de doi ani(1957-1958), similar cu celelalte două pandemii ale secolului: Gripa Spaniolă(1918-1920) sau Gripa Hong Kong(1968-1969). La ce-a ajutat vaccinul?

De ce mor oamenii la tulpinile noi e cât se poate de logic: pentru că oamenii mai și mor. Bătrânii Italiei care-au fost „decimați” de COVID erau mai toți pe moarte. Cu cât le-a scurtat viața COVID-ul? Cu o săptămână, cu o lună? Ceva în genul acesta. Credeți că sunt cinic sau greșesc? Statistica nu dă greș niciodată: la nivel anualizat mortalitatea e aproape neschimbată în toată lumea. Ba, ca efect al diverselor stări de urgență introduse de către autorități, mortalitatea e ușor mai scăzută întrucât nu prea au mai fost accidente de circulație. Dar să nu deviem! Am mai tratat subiectul în trecut, astfel încât nu mai insist. Să vedem însă de ce actuala pandemie este una care va schimba modelul de business al companiilor farmaceutice.

Poate ați remarcat cum, în ziua de Crăciun, o delegație compusă din autorități de rang înalt a întâmpinat la graniță „sfântul vaccin”. O chestiune de un grotesc absolut, specifică țărilor din lumea a treia. Veți fi probabil surprinși dacă veți afla că ceea ce s-a petrecut în România, mai mult sau mai puțin identic, s-a petrecut la nivelul întregii UE. Fix același scenariu l-am văzut și în Italia, Portugalia sau Spania: întâmpinarea vaccinului la graniță și plimbarea sa prin țară cu transmisiuni în direct la toate stațiile TV. Și, mai ales, cu repetarea faptului că „vaccinul e sigur”! Mai mult, mediile neomarxiste au invadat cu imagini imbecile în care vaccinul apărea în ieslea sfântă. Oricât de mult ați critica respectiva acțiune, trebuie să conștientizați că avem de-a face cu un simbolism al lumii care vine.

Am înghițit în perioada care a trecut o tonă de propagandă. Au fost oameni care s-au sinucis când au aflat că au COVID. Ce ne spune asta? Simplu, s-a lucrat la nivel psihic. Oamenilor li s-a indus o frică, știut fiind că atunci când ai un setup psihic precar poți fi manipulat inclusiv medical. Dacă ți se repetă la infinit că „virusul e mortal”, în momentul în care-l iei riști să-ți agravezi starea doar ca efect al setup-ului psihic. Sunt chestiuni cunoscute. Iată-ne acum față în față cu „remediul magic” pentru „virusul mortal”: „vaccinul sigur”. O groază de oameni mi-au spus că-și vor face vaccinul, „doar să scăpăm odată de nebunia asta”. Sunt sigur că numărul celor care vor să-și facă vaccinul este mult mai mare decât ceea ce arată statisticile. Lumea e îndobitocită. Iată cum companiile farmaceutice și-au asigurat un canal solid pentru cea mai mare parte a populației lumii. Cu puțin ajutor de la state, inclusiv prin măsuri tiranice de tipul celor pe care le-am văzut, își vor asigura peste 90% din populație. Iar ăsta e abia începutul.

Oamenii au fost convinși că „virusul e ucigaș”. Mulți stau în casă din convingere. Dau lupte imaginare și singurul contact cu lumea exterioară e prin intermediul internetului. Iată carnea de tun sau, cum se exprimă mai nou prin mediile farma, înrolații inițiali în noul model de business care s-ar descrie în două propoziții: „Vrei să trăiești? Plătești!”.

În timp ce marea masă a îndobitociților răsuflă ușurată, cretinel de la OMS anunță că o nouă pandemie, de o proporție mult mai mare, se apropie. Masei inițiale de adepți i s-au creat deja instinctele. Ăștia așteaptă cu înfrigurare vaccinarea sperând într-o eliberare imediată. Nu va fi! Teroarea va continua și se va amplifica. Dacă veți asculta „argumentele” care se aduc în favoarea vaccinării vă cruciți: pe de o parte se spune că nu-i nicio problemă dacă te vaccinezi în timp ce ești bolnav, că trebuie să te vaccinezi chiar dacă ai făcut boala. Pe partea cealaltă ți se spune că „imunitatea vaccinului poate fi la fel de mare ca imunitatea naturală”. Păi cum mă „poate fi”??? Atunci de ce mă obligi să mă vaccinez precum oaia dacă deja am imunitate naturală? Cum vine aia cu vaccinarea bolnavilor? Întoarce pe dos tot ce spunea medicina până acum! S-a revoluționat domeniul și noi n-am aflat?

De ce se întâmplă toate aceste idioțenii? Simplu: noul model de business. Până acum omul cumpăra medicamente precum cumpăra dulciuri. Însă uneori își mai uita „îndatoririle față de stăpân”. Mai ales când se simțea bine. Acum timpul s-a schimbat. Noul model intră în forță. Vrei să trăiești? Trebuie să urmezi „planul” cu seriozitate: îți faci vaccinurile regulat și „totul va fi bine”. Iată cum noțiunea de prevenție capătă un damf deosebit de profitabil pentru „băieții deștepți” din spatele butoanelor. Care, ca de fiecare dată, cad în picioare.

Destul pentru azi. Mâine, dacă am timp, o să vă descriu cum e treaba cu neomarxismul și neocomunismul care ne penetrează „zi de zi, ceas de ceas”, vorba cântătorului.

21 de comentarii:

  1. D le Diaconu sa va dea Dumnezeu sanatate. Puneti punctul pe i atunci cand trebuie .Toți vedem ce se intampla cu noi și poate trecem prea ușor peste situatie .Pacat ca nu doriti sa deveniti un lider politic pt o noua Romanie .Viziunea pertinentă și cunoștințele acumulate va îndreptățesc pt asa ceva .Stiu ca poate va deranjează opinia mea caci fiecare din noi are cochilia sa călduroasă dar ce dam inapoi neamului nostru?Cum ne revansam fata de cei ce ne au educat ca sa ajungem ce am ajuns ?Nu spun sa mergeți cu adeziunea in mana la vreun partid dar in inima și cugetul dvs sa va doriti sa puteti face ceva .Stiu ca sunteti creștin și pt asta va spun ca daca ne dorim să facem bine oamenilor Dumnezeu aranjează El asta .Doar gândul cel bun sa l aveti .

    RăspundețiȘtergere
  2. Partea cu vaccinurile e un pic diferita de aia cu medicamente. La medicatie tehnica e bazata pe parametrii care trebuie sa fie in range-uri. Nu e in range iei medicament. Iar tendinda e ca range-urile sa se ingusteze... Adica aria oamenilor perfect sanatosi sa fie din ce in ce mai mica.

    La vaccinuri oamenii au construit vreo 7 fabrici noi pentru vaccinul asta si au dat lovitura. Pretul de productie a unei doze e la 1E si ei il vand statelor cu 20E. Ce ramane se foloseste sa sponsorizeze mass media spagi la decidenti si restul e profit. Ce nu inteleg multi e ca daca businessul isi va mentine costurile mici, vor mai veni si alte pandemii mutatii noi virusi.

    Daca e asa de profitabil e chiar aberant sa arunci afacerea pe fereastra. Iar noi chiar daca am face fata covid clar suferim de prostie.

    Ca un comentariu in afara subiectului.
    F16 romanesti au primit un upgrade de 175 de milioane de dolari doar ca sa le inlocuiasca cheile criptografice folosite la identificare de alte sisteme de lupta nato.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. xxx
      Ca idee de ansamblu ai dreptate dar in detaliu ei vor sa ne sclavageasca pe banii nostrii si discret iti si spun ca asta fac.

      Daca vroiau doar sclavagire puteau sa dea vaccinurile la pret de productie ca si eventual sa ne controleze din programarea mRNA.

      Cumva demonstreaza prostia generala si lasitatea in care ne scaldam

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu Dan, multe stiti dar asta cred ca v-a scapat. Vorbiti de "imunitatea naturala" la un moment dat. Nu mai e. Gata, s-a terminat cu ea. A fost scosa la pensie si exilata. Tot cei natural e naspa. Zilele astea tocmai ce am fost anuntati de oms ca au schimbat definitia la "crowd immunity" - imunitatea de turma(ce le mai place sa ne numesca turma de dobitoace)ca cica nu se poate obtine decat prin vaccinare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din ce am citit pe tema noilor vaccinuri, nici nu prea sunt -„de fapt”- vaccinuri. Dacă ar fi un vaccin în sensul strict al cuvântului, s-ar fi numit vaccin covid, la fel cum sunt vaccinurile gripale, hepatice, poliomelitice, etc. Tehnologiile de fabricație folosite de fabricanții vestici (despre ceilalți nu am informații), sunt complet diferite pentru că mecanismul prin care este prevăzută protecția împotriva virusului este și el complet diferit. De fapt, tot ce este legat de noul virus, este complet diferit de tot ce s-a utilizat până acum; inclusiv/mai ales testul PCR care nu are nicio legătură cu virusul în sine. Trist este că propaganda neomarxistă a reușit să penetreze, mult prea ușor și incredibil de profund, mințile atâtor generații. Cred că ar fi o imensă minciună să spunem că doar generația tânără este afectată! Din păcate, și aici să mă ierte ultra-credincioșii, „vinovăția” principală o are biserica. De ce spun asta? Pentru că a introdus și a cultivat în noi, oamenii simpli, frica. Cred că adevăratul sens al oricărei religii ar trebui să fie iubirea, iertarea, bunătatea. Știu că în noi, oamenii, există invidie, cruzime, lăcomie și multe alte rele. Cred însă că, de aici înainte, importanța bisericii în viața oamenilor -indiferent cum se cheamă ea- se va reduce semnificativ. Din două motive esențiale: 1) sistemul neomarxist a preluat o parte a „învățăturilor/convingerilor” bisericești și le-a transformat în mijloace proprii de propagandă și control; 2) biserica, strict ca instituție, este o structură bazată pe oameni care la rândul lor sunt „prinși” în acest tăvălug neomarxist. Vreau să fiu explicit: când scriu „biserica” nu mă refer doar la biserica creștină. Din ce am citit și văzut, doar budismul, nu are la bază „frica” de ... deși și aici, subliminal ți se spune să accepți ca normal tot ce ai și tot ce ți se întâmplă și, mai ales, să nu dorești ceea ce nu ai... Îmi cer iertare pentru că mi-am permis să scriu așa cum simt și cum gândesc; nu sunt deloc un filozof și nici nu am o educație religioasă profundă. Tocmai de aceea îmi permit să spun că, pentru oamenii simpli, „frica” a fost, este și va fi folosită ca instrument de control

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu frica de Dumnezeu, mai cu seama frica de a nu-l supara pe Dumnezeu e problema, din contra. Cat timp credinta era mai importanta ca viata nu puteai fi manipulat prin fricile pamantesti. Cat timp aveai idealuri transcendente si nu pamantesti nu aveai frica de moarte. Ganduti-va ca in Evul Mediu crestinii nu aveau frica de moarte, de razboi atunci cand trebuia sa-l facă. Odata cu secolul XVIII (la nivelul universitatilor mai devreme)lucrurile au inceput sa se schimbe vizibil si i s-a zis Evului Mediu perioada intunecata. Odata cu acapararea elitelor crestine usos, usor crestinismul a devenit pur pamantesc, a aparut dorinta de a trai aici oricum, aparand si frica de moarte. Aveti dreptate ca toate religiile sunt atacate, dar crestinismul este atacat cel mai puternic pentru ca civilizatia crestina e singura ce a dat un sens vietii pe pamant intr-un mod mai clar acela de a te desavarsi iubind oamenii, dar si actionand atunci cand e cazul, atunci cand iti este atacata credinta. inclusiv cu sabia. Hristos a spus clar ca este si vreme de rugaciune si vreme de sabie. In ultimile sute de ani au transformat crestinismul in noncombat.

      Ștergere
  7. Ovidiu,. Mergeți la biserica? Dacă nu, fără supărare comentariul dvs este pur teoretic, elegant dealtfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, merg la biserică, de regulă duminica. Asta în ultimii ani, pentru că au fost mult prea multi ani când rareori mergeam la biserică. Repet, sunt un om simplu, crescut fără educație religioasă și fără să am cunoștințe de specialitate (filosofie, religie, etc.). Este vorba de modul în care simt, de modul în care reușeșc să înțeleg (in)acțiunile Bisericii, de rigiditatea mesajelor transmise de preoți, de atmosfera lipsită de iubire și de omenie pe care o percep în biserică. Cu unele excepții, Biserica noastră, cea ortodoxă, s-a transformat în mesagerul vremelnicei puteri lumești.

      Ștergere
    2. Și, din nou, vă rog să mă iertați, nu este teorie. Pe budiști i-am văzut cu ochii mei cât de buni și toleranți pot fi. Inuman de toleranți! Am avut un prieten musulman, care traia cu frica de Dumnezeu inoculată prin Coran. Tot ce am scris este din viața mea, așa cum am simțit, așa cum am înțeles...

      Ștergere
    3. T Ovidiu, cred ca dl. Marian a dorit să vă facă să reflectați mai profund la tema fricii în creștinism (în special ortodoxie). Sunt multe surse bibliografice, dar cel mai folositor pt dvs ar fi să le căutați personal.
      Pe de altă parte, e puțin off-topic această discuție. ;)

      Ștergere
    4. Marian- Nu e teoretic CULTUL FRICII este prezent in ideologia crestina

      Ștergere
    5. TOvidiu, budistii sunt asa pentru ca ei sunt resemnati: karma, deh...Daca am fi toti budisti, evoluția noastra ar fi foarte lenta. Cum sa stau si sa privesc un copil agresat si sa nu fac nimic, pe motiv ca e karma copilului? Eu nu inteleg asta! Este si motivul pentru care simt nevoia sa ies pe margine, retragandu-ma oarecum din poporul roman. Traiesc aici, in Romania, dar aproape ca si cum nu as mai apartine Romaniei. Prea mult somn in acest popor! Somnul mortii. Atat de multi copii in suferinta si atat de slabe reactii? Traim intr-o lume cruda in care tibetanii au fost alungati din tara lor, iar sfintii inchisorilor si martirii au fost schingiuiti si ucisi. Sa nu ne pese de ce li s-a intamplat? Sa zambim ca niste oi ce-si accepta abatorul spunand toti ca e...karma? La fel de naiv ca si " e Voia Lui Dumnezeu" la crestini. Prea multe lasitati si indiferente omenesti Ii sunt puse in spate Lui Dumnezeu. E convenabil pentru manipulatori!
      Turma este reală, chiar daca multi se simt jigniti. In crestinism, liderul religios se numeste baci. Ca atare, ce e jignitor in denumirea de turma si de oi?
      Iar daca romanii accepta preoti masoni sau preoti corupti ca baci, sa le fie de bine! Iisus nu a venit pentru sisteme piramidale si ierarhii masonice. Si nici ca sa dea nastere unei noi dogme. Asta au facut preotii impreuna cu enoriasii. Fiecare a mai adaugat o pagodă sau un turnuleț la crestinism complicand totul. Si indepartandu-se astfel de Iisus si Mesajul Său.

      Musulmanii se tem pentru ca sunt destul de constienti despre ce inseamna a face " păcate". Islamul a aparut intr-o zonă păgană, unde vrăjitoria era ceva firesc. Ca si jocurile de noroc, astrologia, ghicitoria blamate si de crestinism. Si musulmanilor li s-a explicat foarte clar ca nerespectarea regulilor duce la cădere. La iesire din Gratia Divină. Si nu pentru ca i-ar exila Dumnezeu pe păcătoși, ci pentru ca este firesc. Daca aleg sa merg in prapastie ma îndepărtez de varful muntelui. Cobor in materie si ma indepartez de Spirit.
      Toate religiile s-au indepartat de Centru, adica de Dumnezeu. De aceea este si atat de mult haos si intuneric. Si...frig! Si fanatism religios. Lipsa Luminii creeaza fantasme si umbre pe peretii pesterii.
      Coranul este scris stratificat. Ca si Biblia. Margaritarele nu se dau porcilor. Oamenii care nu pot evolua decât de frica inteleg din Coran atat cat li se releva lor. Cei ce au reusit sa faca primii pasi pe Cale, iesind din frică, inteleg deja mai mult si devin foarte pacifisti. Sunt niste etape prin care trece omenirea...
      Pana la urmă, Mantuirea este personală. Unii suntem mai sus si nu mai intelegem rostul razboaielor, altii sunt inca foarte jos si va mai dura pana vor intoarce roata si vor pricepe ca singuri trebuie sa schimbăm lumea in una mai bună. Si ca schimbarea trebuie sa inceapa cu tine însuți.
      Cand romanii vor intelege aceasta lectie, nu vor mai da vina nici pe evrei, nici pe musulmani si nici pe " oculta". Vor pune mainile la treaba si vor tăcea. Pentru ca orice popor isi merita conducatorii. E un sir lung, un lant al slabiciunilor omenesti. Fiecare om a acceptat la un moment dat hotia sau impostura, prefacandu-se a nu vedea realitatea.

      Ștergere
  8. Perfect adevărat acest articol. Companiile aviatice pregătesc cireașa de pe colivă. Nu poți zbura dacă nu ai vaccinul, iar dacă nu il ai ți-l facem noi, pe bani normal. Și încă una. Statul spaniol, a decis, după ce va vaccina masiv, turma..., să faciliteze altor state lista caposilor care nu vor să se vaccineze....

    RăspundețiȘtergere
  9. Perfect adevărat acest articol. Companiile aviatice pregătesc cireașa de pe colivă. Nu poți zbura dacă nu ai vaccinul, iar dacă nu il ai ți-l facem noi, pe bani normal. Și încă una. Statul spaniol, a decis, după ce va vaccina masiv, turma..., să faciliteze altor state lista caposilor care nu vor să se vaccineze....

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Primul pas in a ajunge colonia Comunistilor a fost facut:

    https://www.mediafax.ro/externe/uniunea-europeana-si-china-au-ajuns-la-un-acord-de-principiu-pentru-semnarea-unui-tratat-in-domeniul-investitiilor-19836508

    Acum stau si ma intreb daca Romania ramanea comunista, acum noi eram puntea de legatura intre cele doua lumi, China si Europa. Acum dupa ce toata Europa ajunge colonia Beijingului, noi suntem colonia unei colonii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie, din toată propaganda asta globală, cel mai inteligent artificiu mi se pare alăturarea cuvântului "gratuit" lângă "vaccin sigur". Bravo papusarilor! De mult știu ei că acest cuvânt este cheia succesului în afaceri! (Cred că de pe vremea calului troian...) :)

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)