marți, 8 decembrie 2020

Să nu ne îngropăm singuri!

M
i se întâmpla cu mult timp în urmă, atunci când m-am gândit că aș putea avea ca primi clienți ai unei firme pe care abia o înființam membri din comunitatea românească din Spania. Calculul era simplu: vorbim aceeași limbă, putem negocia românește și, în plus, prețurile noastre erau mai mici. De asemenea, mizam pe faptul că românii ne-ar putea recomanda vecinilor lor. Calculul suna frumos pe hârtie, doar că, am avut o problemă cu unul dintre primii clienți care, probabil, văzând că suntem tot români, a avut pretenția să-i facem lucrarea pe gratis, abordând metoda atât de cunoscută pe-aici: ba că materialele n-ar fi de calitate, ba că omul care i-a lucrat a făcut treaba de mântuială, ba că nu avem ștampilă pe timbru s.a.m.d. Disperat de pretențiile individului, l-am pus pe angajat să-i facă lucrarea și să nu-i mai ceară niciun ban. Am pierdut eu, dar am închis situația cu nebunul.

Am crezut că s-a terminat. Aiurea. Câteva zile mai târziu un vecin din același imobil a apelat la noi. A fost o întâmplare pentru că nu ne cunoștea nimeni. Totul a decurs ca la carte, omul a fost mulțumit și, plătindu-i lucrarea angajatului meu, i-a spus că nu înțelege de ce vecinul lui vorbea atât de urât despre noi. Așadar, după ce că obținuse lucrarea pe gratis, pomanagiul mai și arunca rahat în noi. Atunci am înțeles că strategia mea fusese greșită. Nu doar că, știind că firma e românească, românii nu apelau la ea, dar, mai mult, din invidie, încercau să ne îngroape. Așa că am schimbat abordarea: nu mai luăm clienți români. Dacă ne solicita cineva cu nume românesc motivam că nu avem timp. Și a fost bine, în sensul în care nu am mai avut parte de mizerii.

V-am amintit întâmplarea asta pentru că ea mi-a venit în minte acum, în urma alegerilor. E cât se poate de limpede că avem o surpriză enormă prin intrarea în forță a AUR în Parlament. Formațiunea n-a intrat chinuit, cu un 5.01%, ci în forță, fără să aibă vreun tremur în ceea ce privește pragul electoral. Toată lumea e surprinsă. Doar că instituțiile de presă mai conservatoare îi atacă în disperare. Nu-i bai, ăștia din media oficială deja au pus tunurile pe ei, deh, comandă de la stăpânire. Însă „și tu, Brutus”? Mă uit la prietenii de le Active News care, încă dinaintea finalizării alegerilor, atacă în disperare AUR. Ba că nu știu ce mason a fost văzut pe-acolo, ba că Bobby Păunescu s-a aflat „la poză” în noaptea alegerllor, ba că ar fi ceva securiști amestecați. Sunt aceste informații adevărate? Fără doar și poate că da. Însă, vă întreb, ce relevanță au?

V-am spus că nu-mi place Călin Georgescu și, spre deosebire de mulți dintre cei care-l critică, eu chiar am ce spune. Însă, nu pot să nu recunosc că, dincolo de discursurile sforăitoare, mai introduce și necesitatea ca aici, în România, trebuie să conducă românii. E rău? De asemenea, am citit numeroase materiale de-ale lui Claudiu Târziu. Nu-l cunosc decât prin prisma cuvintelor pe care le așterne pe hârtie. Și totul sună extrem de bine. De ce l-aș ataca pe acest om care, sincer să fiu, mi se pare onest? Despre George Simion n-am mari informații. V-am spus doar că am avut cu el doar un mic dialog: m-a întrebat dacă poate prelua în publicațiile pe care le are materiale de pe blogul meu. I-am dat acordul fffără probleme. Omul mi s-a părut onest și pus să facă ceva. De asemenea, tot din formațiunea aceasta face parte și Ovidiu Hurduzeu, pentru care am toată stima. Uneori nu ne potrivim în opinii, dar nu mă pot pune la îndoială atașamentul său față de valorile conservatoare. Și mulți dintre cei care-l atacă, înainte de-a o face, ar fi bine să citească „Sclavii fericiți”. Nu de alta, dar le va deschide ochii la modul brutal, ajutându-i să înțeleagă și să se îngrozească de lumea în care trăim și, mai ales, de traiectoria periculoasă pe care ne-am înscris.

Sunt securiști în AUR? Fără doar și poate. Cei care mă citesc de ceva vreme știu bine opiniile mele despre Securitate. Mai mult decât că am avut victime în familie de pe urma acestei instituții mizerabile ale cărei tentacule se întind până în zilele noastre nu mai spun. Cu toate acestea, nu pot fi orbit în asemenea hal încât să mă arunc asupra lor din motivul că au ceva securiști printre ei. Păi hai să comparăm situația cu restul partidelor care-au ajuns să fie compuse doar din securiști globaliști. Cum vi se pare?

Știu că toți visați la câte-o Albă ca Zăpada imaculată, dar, purilor, v-ați uitat în oglindă? Trăiți în mizeria asta de lume și aveți pretenția ca totul să fie impecabil? Îmbrăcați-vă în alb și ieșiți la plimbare prin câmpul mocirlos, iar după zece minute să-mi spuneți cum v-ați menținut impecabili!

În situația actuală, în rahatul în care ne aflăm, în loc să ne bucurăm că vocea noastră atât de hulită în politichia autohtonă tocmai ce-a dizlocat o parte importantă a javrelor din Parlament, stăm să-i atacăm pe cei care-au reușit să izbândească. Oameni buni, cei de la AUR au reușit ceva! Chiar nu mai putem să ne bucurăm atunci când obținem o victorie? În situația disperată în care ne aflăm, simplul fapt că valorile naționale și cele conservatoare izbândesc și-și fac loc într-o lume sufocată de globalism e o mare victorie. E pentru prima dată în ultimii doisprezece ani când avem naționaliști în Parlament, iar voi v-ați pus să le dați în cap. Realizați asta?

Dacă ceva nu vi se pare corect, alegeți să vă implicați. Partidul are nevoie de resursă umană. Probabil acum este nevoie, mai mult decât oricând, de consolidarea rețelei teritoriale. De ce nu vă implicați? Preferați să stați pe margine și să-i înjurați? Nu-i OK. Aveți ochii încețoșați de invidie, iar asta ne duce pe toți la pierzanie.

Știți care este alternativa la AUR? V-o spun eu: țuțerii de tipul Baconsky sau Papahagi care, recent, prin vocea celui din urmă, plângeau vocal că, iată, au intrat în Parlament rudimentarii ăștia tradiționaliști. Nu era mai bine - sugerează Papahagi către stăpânii săi - ca ortodocșii cu valori europene să fie în locul celor de la AUR? Înțelegeți tărășenia? Adică de ce n-au fost împinși în față și din timp ei, cei care ar face blatul imediat cu ideologia UE? Iată, zic ei, acum ne trezim cu „ăștia” care au ca valori credința strămoșească, familia tradițională și alte chestii „fumate”. V-ar fi plăcut mai mult impecabilii de tipul băsiștilor Papahagi, Baconsky, Neamțu s.a.m.d.?
 
Gândiți-vă bine la cele ce v-am spus până acum. Lăsați invidia de-o parte și dacă vedeți că se construiește ceva, mai bine puneți mâna pe mistrie și adăugați un rând de cărămidă. Veți ști mai târziu că acel rând a fost al vostru. De dărâmat e simplu, dar după ce dărâmi nu mai rămâne nimic. Vă veți lăuda oare cu vidul care nu se vede niciodată?

Așadar, dragii mei, aveți puțin rațiune și, mai bine, puneți umărul la treabă și ajutați-i! Hai să începem să construim, nu să dărâmăm!

20 de comentarii:

  1. Pe ActineNews, atacul la adresa AUR (de fapt e vizat Claudiu Tarziu), a inceput, din cate am inteles, de cand seful este Victor Roncea. S-a facut cunoscuta pretutindeni aplecarea romanilor spre a trage in mocirla pe cel mai rasarit. De unde o mai fi si chestia asta, merita un studiu amanuntit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine , personal , a fost suficient să aflu că dl. cam-Târziu este vicepreşedintele de AUR 😉. Am avut cu d-lui câteva cintee pe blogul d-lui , pornite de la partizanatul înflăcărat al domniei sale pentru fostul regim bachus-ist dar mai ales pentru pledoariile în favoarea actualului joianis. Văzându-i ochelarii de cal şi încăpățânarea cu care îi aranjează , am renunțat să-l mai frecventez.
    Să nu-mi argumentați că "oamenii se pot schimba" şi alte bla-bla-uri pe temă că nu voi crede în ruptul capului. DA , oamenii se pot schimba dar extrem de rar şi excepțiile care ajung să pivoteze la 180° sunt mai rare decât perlele din crescătoriile de scoici. Deci s-ar putea să nu avem aur ci h-AUR , adică o țigănie manelisto-securistă.
    Culmea e că , de obicei , dvs. suflați şi-n iaurt , iar acum vreți să înfulecați ditai ciorba în clocot. Hai să se mai răcească , să nu cumva să fie doar o piftie fără sare si piper , zic...😃😃😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi bine, tu nu știu cu cine nu poți avea contre. Dacă te uiți în oglindă, bag mâna-n foc că te apuci să-l beștelești p-ăla pe care-l vezi din cauză că te copiază!

      Ștergere
    2. Cum zici matale , bibicule ...

      Sper să nu se iveasca ocazia să regreți . Nu de alta , dar nu se (mai) cade să-ți pui nădejdea în oameni. Mă rog , fiecare cu ...visele lui.

      Ștergere
    3. Necunoscutule, măcar va regreta concret, nu în abstract, ca matale.

      Ștergere
  3. Simion e ucenicul lu Maries ONGist / revolutionar profesionist. Nu cred ca cineva normal la cap isi vinde casa sa aiba bani de politica.
    Georgescu e exact ca si AUR. Bine apretati and ready for action, clar facaturi securiste. Tanasa chiar daca ar fi securist e OK.
    O. Hurduzeu e OK asa cum cred ca si in USR vei gasi indivizi singulari OK.

    Cu baietii cuminti si de bine doar treci strada. E clar ca fara securisti cu ceva bani si instructie nu ai masa sa faci manevre in campul tactic.
    AUR mergea la biserica in pandemia si nu ii oprea nimeni, clar au spatele acoperit.

    Posibil sa fie creati la ordinul patriotilor din spatele lu Trump.

    Ca sa ai fenomenul national pa cale naturala trebuie inca 2-3 generatii sa apara o clasa de mijloc bogata care sa genereze miscarea pe banii lor. Asta daca contextul istoric permite atata continuitate.

    Partea buna e ca se permite o manifestare nationalista. Cand voteaza 5 milioane de insi AUR le inchide gura la USR.

    Singura intrebare cine ii controleaza pe lideri?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun comentariu... Succesul de moment al acestui "naționalism" se datorează efectului Trump, iar Trump a fost la rândul lui ajutat de Putin în 2016... Însă, având în vedere că în spatele lui Trump se află și un anume Benjamin(prieten tot cu acel Putin), adică un talmudist, și faptul că emanațiile manevrelor securiste au dus la conflictul de genul celui din Târgu Mureș (1990), nu m-ar mira ca "luptele astea intestine" din serviciile secrete ale marilor state, să aibă doar scopul de a implementa principul patentat cel puțin de la Revoluția(Bolșevică) Franceză încoace, cel de "dezbină și stăpânește", în detrimentul iubirii relevate de Cuvântul Domnului în "antisemitul"(conform jewikipedia) cuprins al Sfintei Biblii, Noul Testament, în scopul implementării acestui plan... :

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/12/ultima-revolutie-noua-ordine-mondiala-reala-impotriva-falsei-%e2%80%9cnoi-ordini-mondiale%e2%80%9d/

      Așadar, să nu uităm... :

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/05/24/diavolul-este-revolutionar/

      Ștergere
    2. Hai, mai plimbă ursul cu "emanațiile securiste" la Tg. Mureș, în 1990. Poate regurgitări și flatulații avoiste.

      Ștergere
  4. Vorbiți despre securiști, dar domnul Colceag, antrenorul de genii olimpici, dar domnul general în rezervă Mircea Chelaru, dar domnul Hornet, inventator. AUR nu a făcut decit să aducă oameni inteligenți între agramații din parlament, crescând puțin media IQ.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu sau fără George Simion, Marea Resetare o să fie implementată, la virgulă, fără probleme...

    https://ceicunoi.wordpress.com/2019/04/18/cati-romani-vor-fi-pacaliti-sa-voteze-la-alegeri-europarlamentare-2019-cati-patrioti-vor-fi-pacaliti-de-george-simion-sa-mearga-la-vot/

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/09/adrian-patrusca-marea-resetare-de-care-se-tot-vorbeste-este-conceptul-onu-din-2015-build-back-better-care-isi-propunea-sa-foloseasca-un-dezastru-pentru-a-constru/

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/C%C4%83lin_Georgescu

    RăspundețiȘtergere
  6. AUR este o expresie a lighioanelor securiste,asta e clar ! Problema este ca multi romani de buna credinta vor fi pacaliti de lighioana in blana de oaie . Oare a cata oara? Cu aceasta miscare se va absorbi energiile patriotilor romani autentici si se va tine sub control o anumita crestere in progresie geometrica a acestora .AUR va fi vehicolul cu care va fi adus florin georgescu din lumea societatilor oculte unde a fost coleg cu "manole" si pus direct in jiltul puterii. Oameni buni,increderea voastra trebuie sa se limiteze doar la mama,tata ,frati si oameni cunoscuti de voi personal,in detaliu,stiind precis ce fac,cum isi castiga existenta,ce anturaje au,din ce familii provin. Este singura metoda prin care ne putem proteja cat de cat de lighioanele securiste infiltrate peste tot... Daca se scapa cumva de lighioanele securiste mai este un "amanunt gigantic":ce poti face cu Romania daca ajungi cumva sa contezi in politica sa? AUR n-are decat exuberanta exploratorului infantil care face primii pasi in jurul casei si se minuneaza de noutatea a tot ce-l iese in cale. Romania are toata sectoarele economice rentabile instrainate,are datorii externe foarte mari fata de plusvaloarea pe care o poate produce,are o legislatie incredibil de ostila ei insisi,are o forta de munca total deprofesionalizata (foarte rar mai poti comanda undeva in Romania un surub,un surub oameni buni executat la cote in microni)Agricultura si productiile agricole pe unitate de teren,pe costuri de investitie necesare,pe cheltuieli de ciclu biologic,pe respectarea unor norme de securitate alimentara sunt atat de scazute incat e vai si amar de oamenii care fac agricultura.Simplu spus : siderurgie nu mai ai,petrochimie nu mai ai,industrie de masini unelte industriale,nu mai ai,industrie constructoare de tractoare si masini agricole nu mai ai,insustrie de instalatii si echipamente tehnologice nu mai ai,cercetare specializata pe ramuri economice nu mai ai,transporturi navale nu mai ai,industrie si infrastructura feroviare nu mai ai,banci nu mai ai,industrie militara nu mai ai,irigatii nu mai ai,pamanturile bune nu le mai ai,oameni pregatiti bine profesional care sa ocupe diviziunea muncii nu mai ai,resurse naturale nu mai ai,controlul monedei nationale nu-l mai ai,aur in trezoreria proprie nu mai ai,petrol,gaze,control al energiei electrice nu mai ai,comert cu amanuntul nu mai ai,invatamant nu mai ai,spate geopolitic stabil si avantajos,nu mai ai,etc,etc

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce ai : lighioane securiste cata frunza si iarba ,ambasade sraine si servicii straine incluzive,alogeni care "au cumparat tari" ca Ungaria,Romania;mai stie cineva grozavia?))Mai avem procurori ,judecatori,si o clasa numeroasa de generali,capuse economice si parziti pe buget,inflatie de directori , puhoi de notari,.consultanti plurispecializati obligatorii prin lege..))) Cu totii hipermultumiti, care n-ar fi de acord sa se schimbe nici macar un fir de matreata din capul tarii si care nu stiu altceva decat sa desertifice tot si sa se manance intre ei.Mai avem Ong-uri,functionari publici care culeg cu sarg firimiturile ramase,controlori fara numar,televiziuni numeroase care improasca rahat si propaganda fara oprire,invazie de interlopi cu un graunte de creier si o tona de hoit,violenta ca in sclavagism,trafic de oameni fara precedent in istoria lumii,evacuare mai mare ca in Siria ,copii de intelectuali si politicieni importanti shuiti de excese,santaj,amenintari cu moartea,politie mascata cu zdrahoni care bat babele din biserici. Acum,din acest punct,sa aud pe cineva ca stie ce se poate face pentru a dezvolta Romania,ca de insirat critici si secvente din trecutul odios vad ca se pricep toate lighioanele securiste care in cardasie cu rapitorii straini conduc si controleaza tot ce misca , transformad Romania intr-un pamant parjolit,in timp ce ne promiteau paradisul..Din pacate nu multi inteleg dimensiunea dezastrului si mult mai putini stiu cam ce se poate face concret pentru a se produce proprietatea romaneasca a tarii noastre,dezvoltare,prosperitate,demnitate romaneasca,profesionalism politic,economic,social,cultural autohton .Ce-a mai bestiala si distructiva inoculare cognitiva subtila, care s-a facuta din exterior, prin atacuri informationale specifice asupra noastra a fost inducerea unei psihoze devenita intre timp patologica de supraapreciere individuala romaneasca . Asfel ca fiecare roman in parte,crede din toata fiinta lui ca stie mai bine ca oricine altcineva sa..conduca tari,parlamente,guverne,!))Dezamagirea mortala a noastra,a romanilor, a aparut cand ne-am dat seama ca suntem douazeci de milioane de conducatori de tara si numai o singura tara de condus,un singur parlament,si un singur guvern...)))Din acel moment nu ne-am mai putut intelege intre noi deloc,nici nu ne-am mai respectat, ascultat,sau mobilizat pentru vreun obiectiv de interes comun.Pentru a avea un "avantaj" fata de conationalul nostru atunci au inceput aliantele cu rechinii alogeni interni si externi ,pentru a repurta victorii impotriva familiei noastre nationale ,rechini care dupa ce au intins plasele cognitive asteptau prada....AUR ar putea face un soi de misionarism nationalist,insa sunt sceptic ca au inteligenta sa produca solutii si abilitatea sa le puna in practica. Vom vedea insa,deocamdata au doar 10%...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce ma privește, nimeni nu-mi mai absoarbe energia, pentru ca am tot dat energie prin vot si sperante 30 de ani. M-am detașat si privesc de pe margine circul politic si patimile poporului roman vesnic tradat. Acesta este sistemul Anticrist. De unde vreti sistem Cristos? Fiecare popor atrage spre el ce merita. Odata ce poporul nu a fost educat corect si se comporta ca o ceata de iepuri ce au dat iama in gradina cu legume, avem tara care este. Refuz sa votez inclusiv nationalisti, desi mesajul lor este unul bun, pentru ca nationalistii au obiceiul de a da mereu vina pe
      " oculta". Iar curatenia trebuie inceputa din interior. Cu masoneria si politicienii. Si cu multi preoti, pentru ca ei sunt educatorii poporului.Romanii habar nu au ce inseamna bunul simt si cinstea! Si ce inseamna a crea dizarmonie.In numar covarsitor! Dl Colceag...membru in Clubul de la Roma...Vorbeste bine despre educatia copiilor si despre patrie si popor. Dar face asta din interiorul unui grup elitist de sforari care experimenteaza pe noi sisteme. Noi suntem cobaii. Asa ca si dl Colceag este absorbit energetic in interiorul unui sistem. Este o lume plină de prădători. Unii mai mari, altii mai mici...
      Poate ati uitat ca sistemul in care ne-am nascut cu totii este unul piramidal. Unde varful este ocupat de domnul acestei lumi. Satana care L-a ispitit si pe Iisus. Toate sistemele piramidale functioneaza ca mafia. Asa ca...stau pe margine si observ cum se sfasie romanii intre ei. Pe ce? Pentru ce?
      Ii voi crede pe patriotii si nationalistii romani atunci cand vor iesi din sistemele elitiste. Nu poti fi sluga la doi stapani. Cat timp esti mason, nu esti si cu Dumnezeu. Altfel, primul care L-ar fi tradat pe Dumnezeu ar fi fost Iisus. Si nu a facut-o. Si stiti ce alegere au facut oile din acele timpuri...Si repetăm istoria.
      Nu se poate si cu Cristos si cu Anticrist in acelasi timp. Iar francmasonii, orice fațadă si orice discurs ar avea, din start sunt cu Anticrist. Pentru ca Cristos nu a venit ca sa creeze grupuri de alesi si sclavi. De caste privilegiate si paria.

      Ștergere
  8. Scuze oameni buni,am urcat comentariul in doua parti,numarul de caractere fiind mai mare decat cel permis pentru o singura urcare...))

    RăspundețiȘtergere
  9. observ foarte multe comentarii fara forma.
    ca ala e asa, securist sau cum e..dovezi? zero barat.
    mei oameni buni, incercati, chiar daca e greu, sa aveti un oarecare spirit critic, fiti mai atenti la ce scrieti.

    adica daca nu aveti dovezi, decat ca ati citit in alt ziar sau pe net, nu mai luati totul ca adevarul absolut.

    Deocamdata, unii pe care ii criticati intens vorbesc f bine. atat. Hai sa vedem ce o sa faca. sa ce dracu propuneti ca nu inteleg? in afara sa comentati ca cainii la caruta care trece.
    si scutiti-ma cu Securitatea.. ce vreti? o Romanie FARA servicii secrete? sunteti chiar asa de naivi?
    normal ca sunt elemente ale secu. normal ca sunt si tradatori. E LA FEL IN ORICE MESERIE. sunt si patrioti, sunt si tradatori.
    adica, daca un medic ia mita desfiintam medicina?
    deci repet, aveti informatii clare despre x sau y? daca nu, nu mai improscati cu noroi. asta e ideia.
    (si sa nu aud ca vrem servicii fara tradatori.. da, si eu vreu. repet. nu mai fiti naivi)

    RăspundețiȘtergere
  10. calin georgescu °(am scris florin)))

    RăspundețiȘtergere
  11. Se zice ca o imagine inspirata face mai mult ca 1000 de cuvinte. Imi aduc aminte de o mema de pe internet care arata cam asa: un schelet uman statea pe o canapea in fata unei ferstre parand ca se uita lung in zare iar mesajul care insotea poza era "Asteptand ca isis sa atace Israelul".Am putea folosi aceeasi poza cu mesajul "romanii asteptand partidul fara securisti". Binenteles ca sunt securisti in toate partidele si evident si in aur. M-as fi mirat sa nu existe. Dar poate ca si securistii astia au inceput sa inteleaga ca statutul, reletiile functiile, averile lor sunt functionale intr-un stat functional, cand exista o oarecare normalitate.Cand romanul are un servici si are cu ce sa puna o paine pe masa. Cand totul se duce de rapa si se parbuseste degeaba toate cele de mai sus. Cand omul a pierdut tot(asa cum se vrea de catre unii) si nu mai are nimic de pierdut toate functiile tale nu te mai pot salva din fata furiei oricarui trecator care i se pare ca esti mai rasarit imbracat sau ai o masina mai buna(nici macar nu vreau sa vorbesc de multimi furioase).Linistea pe care o au acum securistii, cand dupa o zi de "munca" se pot duce linistiti acasa la familile lor dragi nu mai exista in scenariul distrugerii tarii. Ce vor face? Se vor muta cu totii din tara ? Si anume unde se vor duce ? Ce tara mai este normala in lumea asta? Peste tot anormalitatea este mai avansata ca in Romania. Aici produc, acolo toaca, aici conduc acolo sunt condusi, aici stiu ei despre altii acolo stiu altii despre ei si tot asa.
    Daca s-au hotarat in sfarsit sa miste ceva printr-un partid sau altul nu este pentru noi ci pentru ei, sa-si protejeze statutul.Dar stiti ceva, romanului nu-i pasa cine este in spate daca este lasat sa traiasca in ritmul lui. Probabil ca este groasa problema de s-au hotarat sa lase supapa deschisa pentru un partid nationalist. Se arunca cu mult noroi in aur, ca vor compromite ideea de nationalism. Prostii, ideea de nationalism nu se poate compromite. Se vor compromite doar cei ce vor sa o compromita.
    Personal in ultimii 10 ani am votat doar la referendumul pentru familie, dar daca vad o actiune concreta acelor de la aur in care vorba sa fie urmata de fapta voi vota cu ei la urmatoarele alegeri. Si cred ca sunt inca cateva milioane de romani care sunt in aceeasi situatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dacă se vor opune ocupantul ui cu fapte, dacă se vor opune ideologiei sataniste ce ne-a anihilat aproape total ca neam, atunci vor avea cel puțin 5 milioane de voturi.

      Ștergere
  12. Domnule Diaconu, daca pe vremea in care publicam in Justitiarul ati avut incredere in mine atunci puteti avea in continuare.
    Muncesc de la prinz la un articol lung si complex - am luat o pauza si am mai citit in jur. Am vazut acest articol al dvs. in care spuneti ca nu stiti prea multe despre George Simion - pacat!. Eu despre el scriu de atitea ore, informatii strinse de un an si jumatate.
    George Simion este creatia SIE. Nu cred ca voi putea termina articolul pina miine, dar cind termin o sa vi-l trimit prin mail.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)