miercuri, 16 decembrie 2020

Vremurile acelea

C
âteva chestii pe care nu le știați, dar care se petrec sub ochii voștri. Nu-s informații secrete, nu le ascunde nimeni și, cu toate acestea marele public nu are acces la ele. De ce? Simplu: farurile mass mediei nu se concentrează asupra lor. Să le luăm pe rând și, treptat, vom înțelege conspirația.

Vom începe cu ceea ce ni se pregătește nouă. S-a bătut palma asupra strategiei de vaccinare care a fi coordonată de către ... armată Știați asta, doar ați fost informați pentru a fi conștienți că nu e de joacă. Ceea ce nu știți e că, peste tot în lume, vaccinarea este coordonată de către armată. Stranie coincidență, nu-i așa? Indiferent de regim, de stadiu de dezvoltare sau de situare, există un program de vaccinare supervizat de către armată. Frumos!

Doar că asta nu-i totul. Undeva la subsol, cu litere mici, se mai află o informație. Peste tot în lume, armata întreține registre electronice ale persoanelor vaccinate. Așa-i că despre asta n-ați auzit? Exact ca în cazul vitelor, persoanele vaccinate sunt înregistrate într-un registru pentru o utilizare ulterioară. Dar care ar putea fi acea utilizare?

Dacă ați fi căutat suficient de atent sau dacă v-ar fi interesat cu adevărat subiectul, sunt sigur că ați fi aflat. De ce spun asta? Păi în primul rând v-ar fi sărit în ochi „The Commons Project”, o organizație cu sediul la Geneva, sprijinită de Rockefeller Foundation. Scopul său? Desigur, o viață mai bună pentru toți oamenii. Lăsând vraja la o parte, vom observa că respectiva fundație dezvoltă trei proiecte orientate către sănătate:
- CommonHealth - o aplicație care permite stocarea informațiilor referitoare la sănătatea individului. Cu toate că se vorbește despre protecție, criptare și securitate a informațiilor, scopul său este acela de a centraliza la nivel global informațiile despre sănătatea oamenilor.
- CovidCheck - o aplicație destul de obscură pe care o folosești pentru a obține sfaturi în cazul infectării cu COVID-19. Aparent e una terapeutică, dar e menită a-i monitoriza pe cei infectați.
- CommonPass - o aplicație dezvoltată la inițiativa Forumului Economic Mondial(știți care, ăla cu „The Great Reset”) care implementează un pașaport electronic de sănătate, astfel încât la călătoriile dintr-o țară în alta să ți se verifice vaccinările și analizele solicitate. Aplicația e în stadiu avansat, în octombrie a.c. depășind stadiul beta și fiind pregătită pentru implementarea pe scară largă. United și Cathay Pacific o folosesc pentru cursele între New York, Singapore și Hong Kong. Ca idee, aplicația reunește peste 200 de clinici americane care transmit rezultatul analizelor direct către „pașaport”.

Cu toate că nimeni n-o spune, pașaportul medical va deveni un document obligatoriu. Și dacă vă gândiți că am săpat eu aiurea și am dat peste un proiect obscur, aflați că inițiativa CommonPass nu e singulară. Recent IATA(International Air Transport Association ) a anunțat o inițiativă standardizată la nivel global pentru realizarea unui pașaport digital. Inițiativa este și mai complexă întrucât pune la un loc guvernele, sistemele medicale, liniile aeriene și indivizii. Guvernul setează standardele, iar cei are oferă servicii medicale au o interfață unică de raportare a condițiilor pacienților.

Dacă, spre exemplu, un cetățean a fost identificat ca fiind infectat cu COVID-19, acesta este menționat în pașaportul IATA, iar el nu va putea călători cu avionul. E just, veți spune. Ei bine,nu-i chiar atât de just. Să presupunem că, în urma unui dezastru natural, vă aflați undeva în Asia. Pentru a vă întoarce acasă nu sunt posibile decât zboruri cu conexiunea în Dubai. Există o mică problemă: autoritățile din Dubai au luat decizia ca toate persoanele care ajung pe teritoriul țării să fie vaccinate anti malarie și COVID-19. Degeaba până atunci ai evitat Dubaiul întrucât n-aveai chef să te vaccinezi de malarie. În scenariul dat, îți va fi imposibil să te sui în avion fără vaccin făcut într-o instituție afiliată IATA PASS. Frumos nu?

Vă voi mai spune doar că, în asemenea registre, sunt monitorizate doar animalele. Vacile, oile, porcii s.a.m.d. sunt înregistrate în registre similare. Și, pentru a nu fi confundate, primesc un chip. Ați mai văzut vreun animal fără chip? Nici câinii vagabonzi n-au scăpat! Iată că, așa cum virusul s-a transmis de la animal la om, și practicile migrează. Credeți că chiparea în masă este departe? Aiurea! Acum se pune la punct infrastructura, iar în scurt timp teroarea va intra în forță.

Ce e cu pașaportul de sănătate? E primul pas. Inițial noi, cei nevaccinați, nu vom mai putea călători în afara granițelor. Însă ăsta va fi primul pas. Apoi vor urma tacticile de teroare corporatistă. Vor fi firme care nu vor mai angaja oameni fără „pașaportul de sănătate la zi”. Și nimeni nu le va zice nimic. Apo vor fi magazine care nu vor mai permite intrarea celor fără pașaport. Iar triajul se va face automat: pui codul pașaportului tău și doar dacă s-a identificat că ești vaccinat la zi poți intra acolo. Apoi vor exista localități care nu vor mai permite accesul „impurilor” Și uite-așa, treptat, o inițiativă „justă” se va transforma în teroarea care va înregimenta întreaga omenire. Iar treburile acestea sunt știute de atâta amar de vreme...

„15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.
16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

24 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din păcate, analfabetismul funcțional dorit prin noul sistem educațional, cultural și informațional, a devenit (deja) o realitate. O dovadă evidentă este și incapacacitatea „oilor” de a înțelege, de realiza și de a conștientiza că, prin acest mod de înregistrare și selectare se urmărește obținerea controlului asupra „maselor”. Că se ambalează sub ideologii marxiste -binele comun, sănătatea publică, etc.- este doar puțin praf aruncat în ochii proștilor. Scuze, oilor! Pentru cei spălați prin creier, alegerile nu se pot fura, omenirea este condusă de indivizi aleși pe criterii de meritocrație care au cele mai bune intenții, mass media (și mai ales internetul!) prezintă doar informațiile corecte și este pur și simplu imposibil să existe interese ascunse care să îi determine pe cei care decid în numele colectiv să acționeze exact împotriva celor pe care îi reprezintă... Pentru „oi”, teoria conspirației este cea mai mare manipulare și cei care o identificăm ca atare suntem „bolnavi”...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare atat de alambicată ideea de a produce un virus pentru ca apoi sa inventezi un vaccin ca sa transformi oamenii in sclavi, incat imi pun intrebari serioase in privinta inteligentei ocultei.
    Ce nu vor sa vada " conspirationistii" ( printre care si eu ma numar, dar in limite rezonabile, pentru ca eu mai știu ca exista si Dumnezeu, nu doar dracu'): oamenii deja sunt controlati mental. Fiecare om are un tipar de gandire care il determina sa adere la un grup asemanator ca gandire. Este suficient ca un singur măr stricat sa fie introdus in grup si tot grupul va fi distrus intr-un anumit timp.
    De ce nu ader eu la grupuri, desi rezonez si cu cei ce ajuta copii si batrani, si cu cei ce ajuta animale sau isi doresc o Romanie mai curata si sanatoasa, strangand gunoaie si plantand copaci? Pentru ca nu vreau sa devin roboțel intr-un ONG care primeste bani de cine stie de unde si, ca in situatia de dupa Colectiv, vine un moment in care ONG-ului i se cere sa dea inapoi ce a primit. Sub diverse forme. Cum ar fi sustinerea candidaturii lui Iohannis sau a altei cozi de topor.
    Daca fiecare roman ar fi fost educat sa-si rezolve problemele in ograda lui, daca fiecare primar sau preot, sau consilier ar avea constiinta de roman, de om, nu de partid, nu am avea nevoie de atatea ONG-uri sustinute de dinafara Romaniei ca sa ne stranga gunoaiele pe care nu este normal sa le aruncam prin paduri si pe ape. Dupa cum un copil orfan sau abandonat ar trebui sa fie pe primul plan intr-o comunitate. Comunitatea sa aiba grija de acel copil. Sau de batranul abandonat. Asta ar insemna crestinismul. Crestinismul nu este o continua cersetorie la Dumnezeu, sfinti, Maica Domnului. Crestinismul inseamna si implicare. Daca nu educi oamenii sa-si faca singuri curat, degeaba urlam ca vine Remus Cernea sau altul ca el care isi face legile lui.
    Romanii sunt frustrati. Cauta tot timpul vinovati pe care sa-si deverseze furiile si injuraturile. Dar nu au cautat in propria ograda. De acolo trebuie inceput. Din fiecare comunitate sau parohie. Altfel...peste 100 de ani, drapelul gay va flutura mândru pe toate parlamentele, din toata lumea. Pentru ca toti copiii iubesc culorile curcubeului si sunt usor de ademenit. Când un copil va vedea ca mama lui umbla cu nasul pe sus printre gunoaiele si maidanezii țării, nepăsătoare si oarbă, sau ca tatal lui este agresiv si injura, va trece in tabara opusa, la Remus Cernea. Care spune ca iubeste si copiii, si animalele, si padurile. Si apara si dreptul femeii de a nu mai fi ciomagită ca o vită.
    Ca o concluzie: nu da vina pe altcineva pentru ca tu ai fost orb si indiferent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact Maria-Aurelia !!! Fiecare dintre noi trebuie să înceapă îndreptarea situației din România și din lumea întreagă, începând cu el însuși !!! Doamne ajută tuturor !!!

      Ștergere
  4. Finalul spune totul ......oricum drumul spre iad e pavat cu intentii bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Este pentru prima data in istoria cunoscuta cand se umbla la genetica umana in masa,organizat,planificat,standardizat.In lumea vegetala si animala crearea de hibrizi si specii noi au mutilat si deviat definitiv configuratia biologica originar-naturala. Faptul ca brusc a aparut aceasta tendintta nedisimulata de intruziune in genomul uman ne releva fara echivoc faptul ca modificarea genetica la om s-a facut experimental de mult timp,in cel mai mare secret,in mai multe centre de experiment de pe planeta.. Nimeni din cei vizati de-a fi modificati genetic nu cunosc si nu vor cunoaste efectele fizice concrete si nici implicatiile de natura originar-creationiste. Se vrea o noua specie umana? De catre cine? Care este scopul final ? Exista exceptii pentru anumiti oameni de la acesta intruziune in constructia sa naturala? Cine sunt cei exceptati? Este evident ca procesul de modificare genetica umana este impus impreuna cu desacralizarea sa(...). Cui foloseste in realitate desacralizarea omului, stiindu-se ca omul religios este infinit mai obedient si docil fata de stapaniri decat cel nereligios.Se poate intelege prin aceasta intruziune in viul-natural (plante,animale,om) ,o profanare a creatiei si o sfidare a Creatorului sau? Imaginatia,abilitatile si talentele umane sunt potenta creationista? Stiinta este o expresie al acestei potente sau este o forma evoluata de magie? Este planeta noastra (si restul) diferita sau foarte diferita de ce invatam la scoala ? Cum si cine a impus standarde identice de invatamant pe spatii atat de vaste cine are acces la a verifica valabilitatea acestor constante educationale obligatorii? Stie cineva ceva complet diferit sau mult mai mult decat se invata la scoala ? Cine sunt acei cineva ? Cei care impun cu forta modificarea genetica la om vor fi si ei si copiii lor modificati?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actualul corp uman nu rezista la radiatii...viitorul corp va putea iesi in spatiu

      Ștergere
    2. Daca e sa analizam textele sacre implicit Biblia , Omul a suferit periodic update-uri fortate , probabil datorate unei evolutii sau alterari naturale ale ADN-ului sau! A intervenit Geneticianul Sef prin supusii sai ....au facut RESET GENETIC ! Si o vor mai face .....fiindca tind sa cred , ca scopul LOR este de a obtine un ADN cat mai simplificat si pur ! Desi astazi asistam la o hibridare masiva a raselor umane ! Exodurile se intampla si astazi , migratiile programate si duse la indeplinire de guverne ! Sper sa fiu paranoic .....

      Ștergere
    3. De cateva luni bune imi tot umbla prin minte o intrebare: daca cei ce instrumenteaza evenimentele prezente la nivel mondial nu sunt umani? Daca noi oamenii suntem, de fapt, cobai supusi unui experiment planetar.
      O alta idee care nu imi da pace de mai multe luni este: nu cumva suntem implicati intr-un razboi al "Zeilor" (a se intelege extraterestri sau rase non-umane).
      Simt ca omenirea este intr-un "Razboi al Troiei" actualizat timpurilor moderne.
      Nu-mi da pace sentimentul ca vaccinul anticovid ar putea fi "calul troian" din "burta" caruia, peste noapte, vor cobora soldatii (la propriu) distrugatori ai neamului omenesc.

      Ștergere
  6. Un articol excelent. Multumesc, Dan Diaconu.

    RăspundețiȘtergere
  7. ... Poate că, dacă am fi capabili de a vedea lucrurile 100% în mod obiectiv, am fi de acord că specia umană chiar merită să nu mai existe în forma actuală...
    Motiv? Peste 90% din indivizii acestei specii dovedesc zilnic că învățătura lui Hristos nu a fost înțeleasă, deși au avut 2 milenii "la dispoziție". Tot partea animalică primează...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat timp s-a stiut in crestinism ca e si vreme de sabie așa cum este si vreme de rugaciune viata s-a desfasurat in limite normale. E de menționat ca Hristos nu a intors si celalat obraz cand a fos palmuit. Deformarea crestinismului produsa mai ales în ultimii 300 de ani a adus omenirea pe pragul disparitiei.

      Ștergere
    2. Isus a spus vorba cu Cezarul celor ce l-au intrebat intr-un anume context sa-l prinda cu vorba, citeste te rog de exemplu https://biblia.resursecrestine.ro/marcu/12 de la verset 13. Faptul ca unii sau "sistemul" folosesc in alte scopuri vorbele e partea a doua.

      Ștergere
  8. Domnule Dan, aveți dreptate, chiar vor limita liberă circulație în funcție de vaccinare. Vom avea nevoie de pașaport medical. însă lucrurile sunt mult mai complexe de atât. Ar trebui să analizați la rece și să faceți accest vaccin cât mai repede posibil. Nu acționați sub imperiul fricii. Avem nevoie de dumneavoastră în această lupta.

    Cei care nu se vor vaccina, cei care sunt împotriva sistemului vor fi eliminați. Vaccinarea se face pentru un nou virus care încă nu a fost introdus în lume. Nu puteau lasă acest virus liber, pentru că era imperios să separe grâul de neghină înainte. Ei vor să păstreze neghină, adică oile. Au nevoie de oi, de materie prima, de subiecți pentru experimentele lor, de indivizi fără gândire critică, care cred tot ce citesc în presă, de rumegătoare care nu ies din rând, care fac ce li se cere fără să își pună întrebări, care poartă botniță, care păstrează distanță, care respectă regulile absurde fără să se revolte.

    După ce se va termină vaccinare, care va dura luni de zile, vor da drumul acestui virus cu adevărat ucigaș printre oameni. Până acum a fost o viroză oarecare, rolul virozei fiind doar inducerea fricii și psihozei, îndoială în credință creștină, închiderea bisericilor să pară ceva normal și necesar. Toți aceia care nu se vor fi vaccinat vor fi eliminați. Toți luptătorii anti-globalizare, toți frații creștini vor fi infectați cu acest virus. Acest nou virus se va transmite chiar prin cei mulți, prin oile vaccinate, oi pe care le-au programat până acum să creadă că vaccinandu-se vor salva viețile celor apropiați. Oi pe care le-au programta să stea în casă când li se cere. Stai în casă dacă îți pasă. Oi pe care le-au programat cum că non-acțiunea este acțiune.

    Cei vaccinați vor fi purtători asimptomatici și vor transmite virusul fără să fie afectați și fără să știe celor nevaccinati. Apoi mass-media va transmite imagini cu spitale pline de frați creștini și luptători anti-progresism-global care mor pentru că nu s-au vaccinat. Vor fi numiți inconștienți, nebuni, legionari, fanatici. vor fi umiliți în ultimele lor clipe grele. Vor fi îngropați în gropi comune că niște câini, goi, în saci negri. astfel vor reuși să întărească convingerile oarbe ale celor care s-au vaccinat. Vor să țină în viață doar oile ușor de controlat și de manipulat, vor să distrugă gândul curat creștin, cât a mai rămas, gândirea critică, să închidă gurile fără de botniță. Majoritatea fraților români care au credință, credință adevărată, credință vie nu se vor vaccina, din nefericire. Subliniez: vor să distrugă orice urmă de gândire critică, orice urmă de credință creștină.

    Voi lupta împotriva sistemului din interior, așadar mă voi vaccina cât mai degrabă. Trebuie să fim raționali și să gândim fiecare pas în avans. Mașinăria mamonei a fost pusă în mișcare și nu mai poate fi oprită acum. Doar din interior mai putem lupta. Doar prin rugăciune putem salva lumea. Iar prin cuvânt vom deschide minți si suflete. Dar pentru a ne ruga, trebuie să fim vii. Vii în ființă, în gândire și în credință întru Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anume cum crezi ca vei lupta "din interior" cand TOTUL din ceea ce vei face este urmarit in timp real?
      Apoi "gropile comune" de care amintesti mai sus nu fi foarte sigur ca or sa se ideplineasca. Binenteles ca ei planuiesc asta, dar nu se intampla cum planuiesc ei ci cat si cum ingaduie Dumnezeu. Aduti aminte ca anuntau zeci de milioane de morti inintreaga lume. N-a fost asa. Crezi ca au anuntat asta doar ca sa pice de fraieri. Peste tot "previziunile" lor nu s-au indeplinit desii isi doreau cu disperare asta. De ce ? Pentru ca Dumnezeu n-a ingaduit asa cum au vrut ei ci in asa fel incat "time-out"-ul pamantului sa fie un bun prilej de intorcere la credinta din apostazia generalizata.
      Parintii nostri duhovnicesti(Iustin Parvu) spun sa nu luam vaccinul. Eu merg pa mana lor.
      Va fi prigoana impotriva crestinilor? Spune-mi ceva nou.
      In final cred ca alegerea va fi intre o stare de boala si durere continua pentru cei vaccinati si mucenicie pentru cei nevaccinati. Vor lupta cu disperare ca sa vaccineze toata lumea ca sa nu mai exista termen de comparatie. Putinele studii facute intre cele doua categorii, facute doar pentru a arata "superioritatea" sanatatii vaccinatilor au arata contrariul. Cei nevaccinati sunt de n-ori mai snatatosi decat vaccinati, si asta deranjeaza rau.

      Ștergere
    2. Bre, dăshteptule, care ești tu dăshtept (și rațional pe deasupra), dacă ai credință întru Hristos, de ce’ți e frică? Ian de’ți fă tălică shapte vaccine întru multe succesuri la lupta cea mare din interior! Hi! Hi! Hi! Adică, beeehehe!!!
      P. S. “Să nu mă tem. Frica ucide mintea. Frica este moartea mărunta, purtătoarea desființării totale. Voi înfrunta frica. O voi lăsa să treacă peste mine, prin mine. Și, după ce va fi trecut, îmi voi întoarce ochiul interior și voi privi în urma ei. Pe unde a trecut frica, nu va mai fi nimic. Voi rămâne doar eu.”

      Ștergere
    3. Ave,Great Warrior!
      Linisteste-te taica c-ai intrat in vrie si te vezi erou de film.
      O sa ramana cu doze pe stoc pt ca nu se vor vaccina decat 10-15% din populatie.De asta s-au adaptat repede si-au parasit ideea obligativitatii ca sa nu genereze efect contrar.
      Adminule,citatul e nepotrivit acum,l-ai pus ca sa dea greutate,seamana la coaja dar n-are nici o legatura cu vaccinul asta.Mai sunt niste ani pana acolo si evenimente majore care trebuie sa se petreaca.Balaurul/6-Fiara/6-si Proorocul mincinos/Antihristul/Omul/6 este mai Viclean decat ii duce chiar si pe cei mai multi crestini mintea.Doar mintea simpla,mintea-duh unita cu ipostasul Fiului poate taia in pacla densa a vremii tesuta de Helel(Cel Stralucitor)/Primul Inger/Sarpele cel Vechi ce-si pregateste minutios aparitia in Lumina Orbitoare.
      Toate cele de acum nu sunt decat pt preformatare si contrast.

      Ștergere
    4. radhacross- Dincolo de toate expuse intreb si eu simplu : Cauza si scopul ? Stiu ca o masina data la REMAT nu are nimic a tagadui impotriva ! RAUL de unde purcede ? Cauzalitatea lui ? Daca vii cu avocatisme mai bine nu ....stiu ca suntem mici si avem intrebari prea mari ! Intrebarile au existat dintodeauna , doar ca cei care trebuiau a da raspunsul au ascuns intrebatorul !

      Ștergere
    5. Unknow- Nu tine vrajeala !

      Ștergere
    6. Oameni buni, Mike Pence a dat un semnal foarte clar când s-a vaccinat live la TV. Mike Pence este cel care a încercat să oprească avântul sexo-marxist în România și căsătoriile lgtb. Mike Pence este unul dintre creștinii cei mai informați de pe planetă și are informații foarte precise despre plandemia această.
      La doi metri sub pământ nu sunteți de niciun folos Creștinismului. Rolul nostru este să vestim pe Mântuitorul, nu să ne lăsăm păcăliți de mamona și să ne dăm viață atât de ușor.

      În Biblie nu spune să ne lăsăm păcăliți de plandemia mamonei nicăieri. Ci să Îl căutăm pe Dumnezeu aici pe pământ, nu la doi metri sub pământ. De sub pământ nu putem creștină pe nimeni și nu putem îndrepta pe nimeni spre Lumina Vie.

      Lupta se duce aici pe pământul creat de Dumnezeu. Lupta din interior înseamnă rugăciune. Înseamnă deschiderea ochilor celor ce au cedat la prima încercare mai grea.V-au sucit mințile cu plandemia asta. Bineînțeles că nu trebuie să ne fie frică de moarte, dar nici să îi dăm cu piciorul vieții, care este darul lui Dumnezeu. La prima încercare mai serioasă a mamonei v-ați pierdut gândirea critică. În Biblie nu spune nicăieri să ne lăsăm păcăliți și să reuntam la viață.

      Ștergere
    7. Muaddib -Ce spui tu acolo e doar pentru cei intru mucenicie ! Iar timpul asta a va sa vina !Toata constructia civilizatiei este bazata pe jertfa ! Dorinta naste suferinta si invers !

      Ștergere
  9. Ok, te vaccinezi si lupti din interior. Dar daca vaccinul are capacitatea de a-ti schimba vointa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca să-l citez pe evident nemuritorul Chirilă "am să-mi trag un glonț în cap/și-am să-mi fac o gaură"... cam așa e și cu lupta din interior cu vena conectată la matrixul gates-soroș.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)