duminică, 26 iunie 2022

O întoarcere istorică


Fac parte dintr-o generaţie din care mulţi(poate cei mai mulţi) îşi datorează viaţa unei legislaţii anti-avort. Decreţeii - aşa ne numim noi - au fost booom-ul demografic al României, „generaţia cu cheie la gât”, crescută pe străzi şi prin cartierele comuniste. În ciuda greutăţilor perioadei, noi, decreţeii, am beneficiat de o copilărie minunată. Aveam toată libertatea din lume, bănănăiam toate colţurile oraşelor, de dimineaţa până noaptea, fără ca nimeni să se lege de noi. În copilăria noastră ne-am jucat de ajungeam să cădem laţi seara când ne întorceam acasă. Iar siguranţa pe care am avut-o în acea perioadă nu ştiu dacă se va mai atinge vreodată. Îşi mai imaginează cineva în ziua de azi că poate lăsa ţâncul de câţiva ani o zi întreagă pe stradă, cu cheia de gât? Mai ştiu copiii din ziua de azi cum e să-ţi încălzeşti singur mâncarea şi să-ţi speli vasele după masă? Asta în condiţiile în care, până pe la ora patru-cinci după amiaza, nu era nici ţipenie de adult prin cartier? Mă rog, sunt amintiri, dar nu despre asta e vorba în articolul de faţă.

Aşa cum probabil aţi intuit, o să vorbesc despre decizia istorică a Curţii Supreme a SUA în ceea ce priveşte mult prea celebrul „Row v. Wade”. În primul rând, putem spune că este o lovitură năucitoare a fostului preşedinte Donald Trump care astfel se ţine de cuvânt, respectându-şi promisiunea din campania electorală. Încă din timpul dezbaterii cu devianta Hillary Clinton, a promis că va întoarce aberaţia care, din 1973 a întors întreaga lume cu susu-n jos. 

Aparent, decizia Curţii Supreme nu prevede mare lucru. Doar că în ceea ce priveşte legislaţia privitoare la avort, e dreptul fiecărui stat component al SUA să o stabilească aşa cum crede de cuviinţă. Deşi aparent nu-i mare lucru, este o decizie crucială întrucât mai mult de jumătate dintre statele americane au pregătite pachete legislative care limitează drastic avortul. 

Unii spun că, începând cu data luării acestei decizii istorice, mişcarea feministă a fost învinsă. Acea mişcare care aparent apăra femeia, dar care a transformat-o într-o formă de nerecunoscut, într-un mijloc de producţie aflat la mâna corporaţiei. Dacă până la răspândirea ideilor feministe privind aşa-zisa egalitate, doar bărbatul încheia pactul închiriindu-şi propria forţă de muncă, după ce „egalitatea” feministă s-a impus, femeile au fost obligate să facă pasul către munca în afara gospodăriei. S-a obţinut ceva din asta? Dacă înainte familiile trăiau fericite, cu casa plină de copii şi cu o femeie a cărei preocupare era strict bunăstarea interioară a familiei, în prezent familiile nu prea mai există. Femeile sunt mai preocupate de carieră decât de propria lor menire naturală, apărând fenomene aberante în care oamenii muncesc mult mai mult decât înainte pentru rezultate mult mai mici. În ciuda faptului că ambii soţi/parteneri lucrează, banii aduşi în casă nu ajung întrucât fiecare „beneficiu” a venit la pachet cu cheltuieli pe măsură. Copiii - dacă mai există - nu pot fi lăsaţi aiurea, astfel încât sunt plasaţi în grădiniţe sau after school-uri al căror preţ este piperat. Şcolile, altă dată gratuite, au ajuns să coste teribil întrucât a-ţi lăsa copilul în cele gratuite(de stat) echivalează cu distrugerea viitorului său. Totul s-a întors pe dos.

Oamenii se întorc acasă epuizaţi de problemele de la serviciu, iar acasa lor nu mai e un tărâm al liniştii, ci unul al confruntării. Părinţii sunt încărcaţi de problemele de la serviciu, devenind ursuzi, fără altă putere decât aceea de a se aşeza în faţa televizorului pentru a-şi lua doza de propagandă şi de prostire în masă. Copiii, de asemenea, sunt sleiţi şi fără chef, transformând propriul cămin într-un loc strict pentru dormit. E logic de intuit că o asemenea atmosferă, perpetuată zi de zi, sfârşeşte într-o atomizare a indivizilor care nu se mai raportează unul la celălalt, ci transformă totul într-o luptă pentru sine. Celălalt, în loc să fie o oglindire a ta devine un „vampir energetic” pe care trebuie să-l suporţi şi care-ţi distruge liniştea. Nu-i de mirare că urmarea logică a unei asemenea sări de fapt este destrămarea. Familiile, în majoritate, eşuează, transformându-se în adevărate rateuri. E o dezintegrare generalizată, iar frustrarea rezultată din această stare de fapt este înecată în alcool, droguri, sex şi alte „aventuri” gravitând în jurul celor menţionate. Iată rezultatul feminismului în toată goliciunea sa.

Va rezolva decizia Curţii Supreme starea de fapt descrisă? Cu siguranţă nu. Mulţi spun că decizia reprezintă sfârşitul feminismului, iar eu le spun că se înșală. Odată ce ai introdus un virus în societate e greu să-l scoţi. Şi, cu cât trece mai mult timp, boala se cronicizează şi nu mai poate fi vindecată. Aşa e şi cu feminismul. Fără doar şi poate nu va schimba nimic din „mutaţiile” spectaculoase reuşite de feminism. E o iluzie să credem că de-acum înainte femeile vor renunţa la iluzoria carieră pentru a-şi dedica viaţa copiilor şi că bărbaţii îşi vor relua responsabilităţile care înainte erau asumate de la sine. E imposibil ca o simplă decizie a justiţiei să facă în aşa fel încât familiile să redevină ce-au fost. Nu, nimic din toate acestea nu se va întâmpla! Oamenii se vor comporta la fel deoarece societatea le spune că „aşa e normal”. Ceea ce se va obţine însă va fi o conştientizare a femeilor din anumite state că dacă se întâmplă să rămână gravide trebuie să ducă sarcina până la capăt. Să ne înţelegem: nu interzice nimeni nimănui să nu se protejeze. E vorba însă de o anumită responsabilitate pe care trebuie s-o aibă fiecare.

Pachetele legislative de interzicere a avorturilor nu vor avea decât un rol minor, anume acela de a trata efectele. Totuşi, trebuie să se înţeleagă că încă din prima clipă în care o femeie a rămas gravidă deja nu ai e vorba doar de unul, ci şi de celălalt care creşte acolo. Nu mai e vorba doar despre corpul tău, ci şi despre corpul celui fără apărare. A avorta e o crimă. Mai degrabă asta trebuie să conştientizeze femeile şi, neputându-şi schimba modul de viaţă, cel puţin să-şi ia măsurile necesare pentru a nu mai ajunge în acea situaţie. E simplu, nu-i ceva imposibil. Şi nu cere nimeni nimănui să-şi schimbe modul de viaţă.

Există însă o lovitură năucitoare despre care nu prea se spune nimic, dar care este motivul pentru care manifestările împotriva deciziei Curţii Supreme sunt atât de violente. Nu se spune nicăieri despre faptul că există o industrie care recuperează fetuşii avortaţi pentru a-i transforma şi a-i revinde. Dar pentru ce-ar putea fi aceştia folosiţi? Pentru omul normal o asemenea întrebare e cât se poate de justificată, mai ales în condiţiile în care majoritatea se gândesc că după operaţie totul se incinerează. Aiurea, există o altă traiectorie practic ocultă. E o industrie neagră, lucrând aproape sub acoperire pentru a dezvolta tehnologii controversate.

Cea mai mare parte din celule recoltate de la fetuşii avortaţi ajung în industria farmaceutică unde, în majoritatea cazurilor, sunt supuse diverselor experimente. Absolut toate vaccinurile anti-COVID au fost testate pe asemenea celule. Să vă dau ca exemplu o aplicaţie specifică şi deja încetăţenită a acestor celule, anume îmbunătăţirea absorbţiei adenovirusului de către celulele umane. Unde e nevoie de „imbunătăţirea răspândirii”? În vaccinuri, desigur. Şi care vaccin se bazează pe acest mod de propagare? AstraZeneca. Ştiaţi? 

Însă, utilizarea cea mai oribilă este cea din ... industria alimentară. Se utilizează pe o scară atât de largă încât devine aproape imposibil ca un om care consumă produse procesate să nu fi îngurgitat cel puţin o dată o celulă provenită de la un fetus avortat. V-aţi întrebat de ce la anumite restaurante - despre care toţi ştim că sunt nesănătoase -  oamenii stau la coadă, în timp ce la altele, la care se serveşte mâncare corectă, cam bate vântul? De ce mulţi preferă să-şi ia „cafeluţa” de la anumite lanţuri în defavoarea celor care, nu doar că oferă o cafea mai bună, dar au şi trasabilitatea tuturor ingredientelor folosite? Probabil vă gândiţi că marketingul e cel care face diferenţa. Aşa e, doar că mai e ceva: multe dintre „lanţurile populare” utilizează adaosuri extrase din celule de fetuşi umani avortaţi. Ştiu, e scârbos ceea ce spun, mai ales că ne translatează într-o înapoiată perioadă canibală. Mulţi sunt gata să spună că iar am dat-o în teoria conspiraţiei. Aveţi însă puţintică răbdare.

Dacă e teoria conspiraţiei, oare de ce în 2012 în Oklahoma a fost introdusă o iniţiativă privind interzicerea fabricării şi comercializării de produse alimentare care utilizează celule colectate de la fetuşii umani avortaţi? Probabil şi acolo sufereau de „scenarită”, nu-i aşa? Ei bine nu.

Mulţi cunosc situaţia Senomyx, o companie de biotehnologie din California, specializată în dezvoltarea de arome. Compania deţinea un patent referitor la îmbunătăţirea aromelor pe baza celulelor HEK-293, colectate din ficatul unui fetus avortat. Astfel, mâncarea procesată căreia îi este adăugată respectiva aromă pare mai plăcută şi dă şi o oarecare dependenţă. Partea dubioasă abia acum vine: aditivul dezvoltat de Senomyx trebuia adăugat în proporţie de doar o singură parte la milion, astfel încât companiile care-l folosesc nu trebuie să-l declare pe etichetă. Reţineţi deci că nu-l veţi găsi pe eticheta niciunei băuturi răcoritoare, cafea, friptură etc. 

În 2016 a izbucnit un scandal legat de colaborarea dintre Pepsi şi Senomyx care, în final, a condus la prăbuşirea cotaţiilor companiei întrucât, formal, Pepsi ar fi renunţat la utilizarea respectivilor aditivi. Pentru a evita falimentul, Senomyx a fost vândută către Firmenich, o companie elveţiană specializată în arome şi parfumuri care, probabil, aprovizionează din plin şi industria alimentară, alături de cea cosmetică. De aceea, pe lângă probabilitatea de a mânca vreo celulă provenită de la un fetus avortat, există probabilitatea foarte mare de a o lua prin intermediul mirosului. Aţi auzit de marketingul bazat pe mirosuri? Ştiţi de ce într-un anume lanţ fast food miroase peste tot la fel? E vorba de un parfum, produs la fel de artificial şi care vă păcăleşte simţurile. Foloseşte acelaşi „extract magic”? Nu ştiu, dar nu-i exclus. 

Dacă veţi căuta după cele pe care vi le-am scris aici, fact check-erii vă vor întoarce o groază de decizii de fals bazându-se pe o retorică şchiopă. Spun ei că celulele utilizate de către firmele similare Senomyx n-au cum să provină de la fetuşii avortaţi deoarece acele celule sunt crescute în laborator şi că, la origine, au fost recoltate acum mai bine de 40 de ani. Adică dacă ai recoltat o celulă pe care apoi ai reprodus-o în mod artificial înseamnă că acea celulă nu provine de la un fetus avortat? Să fim serioşi! 

În final, reîntorcându-ne la subiect, vă voi mai spune că într-adevăr, decizia Curţii Supreme a SUA e una istorică, menită a provoca o întoarcere de proporţii către normalitate. Se va petrece asta? Greu de crezut. După ce-ai călcat strâmb, calea strâmbă pare cea mai dreaptă.

24 de comentarii:

  1. Fără cuvinte !Plus că ai descris copilăria noastră așa de bine,unde făceam ce doream,dar cu măsură, și mai și învățam,rideam de analfabeți, era un bun simț,acum pare că analfabeții și nesimțiții rid de noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Și cine vrea avort, fuguța la vaxchin... Cea mai sigură cale.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Compania deţinea un patent referitor la îmbunătăţirea aromelor pe baza celulelor HEK-293, colectate din ficatul unui fetus avortat."
    Rinichi, nu ficat.
    Hek - human embrion kidney

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nu este intamplator...Poate America are nevoie de o generatie noua de oameni ,, patentati ,, ...(cu licenta de corona )

    RăspundețiȘtergere
  5. In ziua de azi, chiar si in Romania, militia romana te monitorizeaza in timp real (remote neural monitoring) in abuzuri mizerabile inimaginabile intrand cu bocancii in viata proprie a oamenilor si in nemernicia lor securista se numeste Preventie si Modelare Comportamentala, ei facand de fapt o forma de terorism social. Dar isi permit desigur, Constitutia nu este si pentru ei, legile sunt doar pentru fraieri, un militian criminalist isi permite absolut orice facand abuzuri, calcand in picioare viata oamenilor. Si totul sub necesitatea Preventiei si a Sigurantei. Cat timp nu respectati drepturile fundamentale ale oamenilor si legile in vigoare sa NU mai aveti pretentii sa fiti respectati vreodata militienilor si toti colaboratorii vostri sociali!
    Preventie NU inseamna Abuzuri
    Respectarea Legilor NU inseamna calcarea Vietii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ati tras cu niste ani, fix in stomac! N-am crezut ca voi ajunge zilele in care voi plange dupa Ceausescu! De restul, ce sa mai zic? Groaza! Doamne, ai mila!

    RăspundețiȘtergere
  7. Înseamnă că suntem colegi de generație! Cheia la gât, controlat apa/gazul/lumina/geamuri, vetificat ușa- de două ori🙂 să fie, imaginație și creativitate cât cuprinde, inventivitate și joacă până când simțeam că e momentul să mă opresc, de oboseală! Ce amintiri și ce momente! Fără să ma, și ne🙂, laud, dar am fost printre ultimele generații reușite și împlinite!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred că e cea mai mare și mai vicleană capcana întinsă republicanilor din SUA... Acum se vor "debloca" miliarde de USD care vor alimenta tot soiul de ONG uri care vor constitui material de propaganda media până la alegeri. Iadul este pavat cu intenții bune pt că avorturile nu vor înceta ci doar vor alimenta propaganda . Iar în materie de propaganda democrații au fost întotdeauna mai vicleni și mai pregătiți...

    RăspundețiȘtergere
  9. - "apărând fenomene aberante în care oamenii muncesc mult mai mult decât înainte pentru rezultate mult mai mici. În ciuda faptului că ambii soţi/parteneri lucrează, banii aduşi în casă nu ajung întrucât fiecare „beneficiu” a venit la pachet cu cheltuieli pe măsură. Copiii - dacă mai există - nu pot fi lăsaţi aiurea, astfel încât sunt plasaţi în grădiniţe sau after school-uri al căror preţ este piperat. Şcolile, altă dată gratuite, au ajuns să coste teribil întrucât a-ţi lăsa copilul în cele gratuite(de stat) echivalează cu distrugerea viitorului său. Totul s-a întors pe dos"

    Citind asemenea aberatii, ma intreb foarte serios daca unii oameni au creierul la purtator!

    Bai cretinilor, MARXISMUL a distrus coeziunea si bunastarea familiala, nu "feminismul", "egalitatea" si mai nou dreptul la avort!
    ESTI SARAC pentru ca dupa o luna de zile de munca STATUL MARXIST FALIT ITI FURA 80% DIN VENITURI, nu pentru ca feminismul a oferit posibilitatea ca femeile sa aibe locuri de munca si venituri proprii.

    Va dau eu reteta bunastarii generale, nu doar familiale:
    1. terminati cu aberatii care NU EXISTA de genul "datorie fata de tara" si "contract social"
    2. terminati cu JAFUL LEGALIZAT la "bugetul de stat" prin ORICE FORMA DE IMPOZITARE mai ales cu cele cu "oprire la sursa"
    3. terminati cu JAFUL LEGALIZAT la "bugetul de stat" prin ORICE FORMA DE ACCIZA, SUPRAACCIZA, TVA, etc
    4. terminati cu JAFUL LEGALIZAT la toate schemele Ponzi falite numit "contributii (la asigurari) sociale"

    Dupa ce la sfarsitul unei luni de munca in care ai castigat de ex 1000 de euro iti va ramane in buzunar 1000 de euro si nu 200 de euro, sa vi sa-mi spui ca nu-ti ajung banii si ca esti sarac, motiv pentru care trebuie sa-ti trimiti nevasta la munca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neterminatule! Vezi ca se face si doza a 4 a.

      Ștergere
    2. Este de-a dreptul hilar modul in care atunci cand trebuie combatut cu argumente logice si rationale, voi astia terminatii veniti cu insulte si atacuri la persoana scotandu-va in evidenta intelectul de parameci.
      Ia spune, de unde ai invatat aceasta expresie super elevata, de la marea "duamna" de mare "succes" Dana Budeanu?


      https://spovedanialuirizea.com/fragmente-din-volumul-ii/
      https://veghepatriei.wordpress.com/2017/08/07/adrian-ciocarlan-general-sri-afaceri-cu-ofiteri-mossad-si-israelul-sute-de-milioane-de-euro-ciocarlan-este-balbait-nu-a-trecut-examinarea-dar-a-fost-luat-in-brate-de-gunoiul-de-coldea/
      https://veghepatriei.wordpress.com/2017/07/28/gunoaiele-din-sri-hartia-igenica-a-mossadului-gunoiul-ciocarlan-general-sri-implicat-in-afaceri-mafiote-jegul-acesta-statea-la-masa-cu-ofiteri-mossad-afaceri-de-milioane-de-euro-cu-israelul/

      Ștergere
  10. "este o decizie crucială întrucât mai mult de jumătate dintre statele americane au pregătite pachete legislative care limitează drastic avortul"

    Asa au facut si tampitii aia din Polonia si au generat un exod de turisti medicali care fac avorturi in Germania. Pe bani grei bineinteles, ca transportul, cazarea prin hoteluri, cheltuielile zilnice + spitalizarea si tratamentul medical NU SUNT GRATIUTE. Femeile alea nu pleaca singure de capul lor si "distractia" nu se incheie intr-o singura zi. Si uite asa o mai pun nemtii de cel putin cateva sute de milioane anual si idiotii polonezi de o gaura frumusica atat in bugetul asigurarilor de sanatate care trebuie decontate catre nemti la pretul cerut cat si in economia reala poloneza ca banii sunt cheltuiti in "turismul" nemtesc.

    Trebuie sa fi tampit sa traiesti intr-o tara ca Polonia unde ti se taie niste drepturi fundamentale pentru simplul motiv ca niste cretini "conservatori" conduc tara dupa ureche si dupa sfaturile unor cretini religiosi. Atat cretinii "conservatori" cat si habotnicii religiosi sunt un pericol pentru societatile in care au influenta. Practic vorbind, sunt opusul neomarxistilior.
    AMBELE GRUPARI SUNT NOCIVE SI RADICALE!
    Diferenta e ca unii sunt "de dreapta" iar altii sunt "de stanga". In realitate, SUNT COMUNISTI CRETINI SI UNII SI ALTII. Ambii pretind ca au dreptul de a-ti micromanageriza viata pana in cele mai mici amanunte pe motiv ca "stiu ei mai bine" si ca e "in interesul tau".
    ACEST LUCRU ESTE TOTAL FALS!


    Ce inseamna o natiune de cretini:
    - "Tribunalul constituţional a interzis în octombrie întreruperea voluntară a sarcinii în caz de malformaţie gravă a fătului, statuând că aceasta este "incompatibilă" cu textul Constituţiei"
    - "În prezent, se fac mai puţin de 2.000 de avorturi legale pe an în Polonia, potrivit datelor oficiale. Cu toate acestea, organizaţiile feministe estimează că circa 200.000 de întreruperi voluntare de sarcină sunt făcute anual de poloneze ilegal sau în străinătate"

    https://www.digi24.ro/stiri/externe/polonia-interzice-aproape-in-totalitate-avortul-dupa-publicarea-deciziei-tribunalului-1441507

    https://www.dw.com/ro/germania-turismul-medical-o-afacere-de-miliarde/a-42122756
    https://www.agerpres.ro/mondorama/2022/06/24/germania-abroga-o-lege-asupra-avortului-datand-din-perioada-nazista--939865


    Ce nu se intelege este faptul ca niste cretini, nu sunt cretini doar intr-un domeniu, ci pe toate planurile:
    - "Și pentru ca demența să fie totală s-a inventat legislația anti-rusească. Pe scurt, în Polonia, oricărei persoane bănuite că susține intervenția rusă în Ucraina i se confiscă averea. Hai, luați de-aici libertate de expresie! Așa ceva nu s-a văzut în istorie."
    https://t.me/DanDiaconu/1112

    - "Persoanele suspectate că sprijină agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei pot fi sancţionate în Polonia, printre altele cu îngheţarea bunurilor, scrie The Warsaw Voice. În ţara est-europeană este în vigoare o lege care permite blocarea activelor persoanelor fizice şi companiilor"
    https://www.zf.ro/business-international/o-lege-anti-putin-a-intrat-in-vigoare-in-polonia-20763766



    "Oamenii se vor comporta la fel deoarece societatea le spune că „aşa e normal”. Ceea ce se va obţine însă va fi o conştientizare a femeilor din anumite state că dacă se întâmplă să rămână gravide trebuie să ducă sarcina până la capăt."

    Ceea ce s-a intamplat deja in Polonia generand exodul turistic medical si migrarea unei felii mari de capital spre Gremania, asa se va intampla si in SUA din statele conduse de cretini care interzic avortul catre cele de oameni normali la cap care nu fac acest lucru. Sau spre alte tari, incepand cu Canada si Mexic si terminand cu tari ca Turcia, Tailanda, Filipine, etc care SUNT PLINE de americani ce au abonamente anuale de sanatate prin clinicile private locale.

    https://www.google.com/search?q=health+insurance+in+thailand+for+foreigners

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@Anonim 18:29 nu se va întâmpla așa dintr un motiv simplu: majoritatea celor ce vor să și ucidă copilul din pântece nu dispun de banii necesari pentru,,turism''medical;și este mai bine așa fiindcă ele vor afla ce minunat este să aibe un prichindel lângă ele...iar cu ocazia asta poate își revin din nebunia lor.

      Ștergere
  11. "Nu-i de mirare că urmarea logică a unei asemenea sări de fapt este destrămarea. Familiile, în majoritate, eşuează, transformându-se în adevărate rateuri. E o dezintegrare generalizată"

    Cunosc personal o gramada de familii in care nevestele nu lucreaza si sunt casnice. Majoritatea femeilor din aceste familii SUNT PUR SI SIMPLU PUTORI ORDINARE si NU VOR SA MUNCEASCA. Ca sa nu mai vorbim si despre faptul ca aceste neveste casnice au crescut copii cretini, aia bine crescuti si educati fiind exceptiile de la regula, iar vestita "bunastare interioara a familiei" nu prea exista. Putorile tot putori sunt. Asa cum nu se ocupa de cresterea si educarea copiilor, tot asa nu se ocupa nici de treburile casnice: cuparaturi, gatit, spalat, calcat, gradinarit, facut conserve, etc. Ghici de ce esueaza familiile si apare destramarea/dezintegrarea?



    "frustrarea rezultată din această stare de fapt este înecată în alcool, droguri, sex şi alte „aventuri” gravitând în jurul celor menţionate. Iată rezultatul feminismului în toată goliciunea sa."

    Acestea sunt indeletnicirile oamenilor saraci si prosti!
    Nu exista forma de "entertainment" mai ieftina si mai la indemana prostilor decat sexul, alcoolul, fumatul si drogurile. Tot aceste forme de "entertainment" sunt "realizarile si "mandria" lor. Ai ascultat vreodata o manea sau o piesa hiphop. Ghici caror categorii de oameni se adreseaza cand o ard cu "valoarea mea" si cu "dusmanii mor de ciuda" sau cu "jmekeria" si cu "dupa blocuri suntem noi care te facem pe tine"?

    https://www.youtube.com/watch?v=CN1IoLDsyoU

    In corpul uman se produc schimbari majore din 7 in 7 ani atat la nivel anatomic cat si la nivel psihic. La varsta de 14 ani, atunci cand incep secretiile hormonale si se atinge capacitatea reproductiva, din punct de vedere anatomic evolutia este incheiata. Asta este nivelul de inteligenta biologica la care raman blocati marea majoritate a oamenilor. De aia sexul este mare "valoare" si "jmekerie". Din punct de vedere anatomic, dezvoltarea creierului si a intregului organism se incheie la vrsta de 21 de ani. Asa cum vasta majoritate a oamenilor nu ajung alteti de performanta la 21 de ani sau dupa aceasta varsta fara un antrenament intens specific de lunga durata, tot asa nu vor ajunge nici inteligenti, ramanand blocati pentru toata viata in inteligenta biologica de la 14 ani, motiv pentru care vor avea o viata grea pe toate planurile indiferent daca au nevestele angajate sau nu sau daca in societatea respectiva exista "miscari feministe" sau dreptul la avort.

    Asa ca mai scuteste-ma cu aberatiile tale religioase si "conservatoare" ca viata reala pe care fiecare dintre noi o vedem in jurul nostru in fiecare zi, bate atat filmul cat si orice ideologie cretina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@@Anonim 18:36, tu ești supărată rău pe lume și pe viață!

      Ștergere
  12. https://www.dailywire.com/videos/choosing-death-the-legacy-of-roe?utm_campaign=abortiondoc&utm_medium=social&utm_source=instagram&utm_content=dw-linktree-choosingdeath-knowlestravoltareel-1205pm-6-25&cid=abortiondoc&mid=i&xid=0

    RăspundețiȘtergere
  13. Avem weekendul de două zile și ne pregătim să reducem săptămâna de lucru și mai mult. Soluția venitului universal de bază (UBI) a venit de la constatarea că automatizarea va duce la creșterea în avalanșă a productivității.

    O soluție temporară a fost umflarea personalului din administrație, apoi au crescut numărul de polițiști și alte structuri de represiune. Ne putem aștepta la prelungirea concediului de maternitate (o formă de UBI) ca măsură de a ține femeile departe de piața muncii, dar și pentru a încuraja natalitatea.

    Să nu uităm că eliberarea sclavilor nu a fost de dragul lor, ci pentru că industria avea nevoie de muncitori. Acum nu de dragul libertăților ajustăm legile, ci pentru a preîntâmpina șomajul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tovarășul Anonim, ideea de "drept" aplicată proceduriI, numită "avort", al cărei rezultat este uciderea unei ființe omenești lipsite de apărare, este tot o idee comunistă, idee pe care comuniștii, veniți la putere în URSS, au făcut-o lege! Alți comuniști, pe alte coordonate geografice, prin propagandă perfida, au reușit să facă acceptată practica abominabila a avortului numind-o "drept"! Dacă vrei să fii consecvent, comunismul economic se cuvine aruncat la gunoi cu toate ramificațiile sale în diverse aspecte ale vieții, incluzând avortul!

    RăspundețiȘtergere
  15. "Aţi auzit de marketingul bazat pe mirosuri? Ştiţi de ce într-un anume lanţ fast food miroase peste tot la fel? E vorba de un parfum, produs la fel de artificial şi care vă păcăleşte simţurile."

    Acum 2 luni, intr-o vizita in "hAnglia", am cunoscut un roman ce se ocupa de distributia unor astfel de parfumuri pentru benzinarii. Si imi spunea ca motivul pentru care mirosul de mancare este identic si are aceeasi intensitate in toate benzinariile unui lant, vezi de ex. OMV de la noi, este datorita acestor parfumuri despre care ne povesteste autorul.

    Eu am ramas surprins, auzind povestea individului, chiar daca rational "face sens".
    Numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Eu am ramas surprins, auzind povestea individului, chiar daca rational "face sens"."

      Romanii, atat ca indivizi cat si ca popor, se cred de-a dreptul epici si mirifici, dar in realitate ei sunt din alt "film". Romanii afla care este valoarea lor reala atunci cand ajung in vest si concureaza in mod direct atat cu vesticii cat si cu celalti emigranti de pe tot mapamondul. Cum ajung "la bataie" pe piata libera si observa ca la aceeasi slujba si cu aceleasi obligatii sunt platiti de cateva ori mai putin decat localnicii sau alti emigranti, cum incep sa strige cat ii tin bojogii: "ma discrimineaza pentru ca sunt roman!". In mod sigur sunt discriminati pentru ca "sunt romani" si nu pentru ca sunt niste incompetenti notorii care provin dintr-o natiune de incompetenti notorii.
      Fiind din alt "film" romanii nu cunosc si nu sunt familiarizati cu diferite tehnici si strategii care in lumea avansata si civilizata sunt folosite la greu DE DECENII. In cazul de fata, trebuie sa intre pe un "blog de conspiratii" ca sa afle despre tehnici folosite in lumea dezvoltata atat in MARKETING, cat si in PRODUCTIE, timp de mai multe decenii.
      Vorbim despre Six Sigma si Lean Six Sigma!

      https://txm.com/learn-about-lean/lean-methodology/what-is-six-sigma/
      https://www.sixsigmaonline.org/lean-six-sigma-certification-in-marketing/

      https://www.youtube.com/watch?v=4EDYfSl-fmc
      https://www.youtube.com/watch?v=s2HCrhNVfak

      Ștergere
    2. hei aitiul...ba o scalzi cu prosti si inteligenti, ba cu lenesii de romani de peste granite...De fapt te descrii pe tine cap-coada, mai evident de atat nu poate fi! Dar nu generaliza. Sunt persoane (romani) care daca te-ar vedea nici nu ti-ar mai cere C.V.-ul ala urias.

      Ștergere
    3. Esti amuzant rau de tot cu timisul cv-ului. Mai ales prin faptul ca te adresezi unei persoane care in '96 si-a deschis prima firma in Romania, in '98 si-a deschis prima firma in Cipru, in 2001 si-a deschis prima firma in Panama, iar pe langa toate acestea, are ani buni de stat si facut afaceri/investit in vestul Europei pe diverse firme globale, plus doua cetatenii in afara de cea romana: british & panamanian.

      Cunosti expresia "cainii latra ursul merge"?
      Iti spun eu vresiunea actualizata: "prostii, marxistii si precariatul latra, iar averea oamenilor inteligenti si capitalisti creste"!

      https://www.google.com/search?q=rich+have+become+more+richer
      https://www.google.com/search?q=luxury+car+brands+best+sales+year

      Vorba aia: "si cand ne-o fi mai rau asa sa ne fie!"
      ;)

      Ștergere
  16. Satana e in detalii. Foarte bune detaliile din acest articol. Respect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La virsta ta, mai crezi in aberatii de genul Satana, Mniezo, Mos Craciun?

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)