luni, 6 iunie 2022

Pedofilii


Dacă te apuci să spui că o şleahtă de pedofili se află în spatele a tot ceea ce noi numim „scena politică”, eşti taxat imediat ca adept al „teoriei conspiraţiei”. Doar că, aşa cum v-am spus de multe ori, „teoria conspiraţiei” s-a dovedit de-a lungul timpului doar o aproximare fragilă a realităţii. O realitate de cele mai multe ori cu mult mai crâncenă decât ceea ce se credea că e o simplă „teorie”.

În ceea ce priveşte pedofilia celor din spate, treburile devin mult mai limpezi dacă ne uităm la realităţile care se desfăşoară sub ochii noştri. Obsesia pentru sexualizarea copiilor de la cele mai fragede vârste oare ce ne sugerează? Numeroasele „teorii” vândute ca adevăruri oare de unde vin? Cum e posibil să se deschidă larg porţile şcolilor pentru ONG-uri dubioase care, în ultimă instanţă, predau „teoria pedofilă”? Asta în condiţiile în care - cel puţin la noi, în conformitate cu reglementările actuale - asemenea acţiuni nu pot avea loc. Însă ele se fac. De ce?

Am văzut scene revoltătoare într-un clip filmat în SUA. Copii din ciclul primar duşi într-un bar LGBT ca să vadă cum dansează ăia de-acolo. Copiii au fost supuşi unui show cu indivizi îmbrăcaţi sumar, mimând scene porno, iar, în final, le-au dat bani „vedetelor”. Ăştia care au organizat aşa ceva vi se par normali la cap? Dacă nu ar fi imaginile filmate, probabil că usereii şi tefeleii m-ar acuza imediat de conspiraţionist.

Să vă mai spun una: Kevin Spacey, vedeta serialului House of Cards, a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Site-urile progresiste, gen Digi 24, vorbesc despre „bărbaţi care-l acuză pe Spacey”. Doar că unii dintre acei „bărbaţi”, la data agresiunii erau ... copii. Cele patru cazuri în care este acuzat Spacey sunt o nimica toată, un praf aruncat în ochii proştilor deoarece individul era un deviant recunoscut şi acuzat în mai multe rânduri de agresiuni sexuale diverse. Doar BuzzFed a compilat declaraţiile a 15 persoane pe care Spacey le-a agresat, dintre care o treime erau minori la data agresiunii. Însă individul avea protecţie de sus, de-aceea până acum nu s-a atins nimeni de el.

Ştiaţi însă că Spacey era un apropiat al lui Clinton? Atât de apropiat încât Spacey a declarat într-un interviu că „noi doi am petrecut atâta timp împreună încât, la un moment dat, eu am devenit el”. De altfel, poza ataşată articolului de faţă cred că e mai mult decât relevantă. Treburile nu se opresc aici. Spacey nu doar că a fost un donator de nădejde al Partidului Democrat, dar a stat în apropierea lui Clinton după ce acesta şi-a terminat mandatul prezidenţial. Ba, mai mult, a fost adânc implicat în fraudulenta Fundaţie Clinton, organizaţia prin care familia ex-prezidenţială făcea trafic de influenţă. Ceea ce mai ştim despre Spacey şi Clinton este că au participat împreună cu Epstein la o acţiune ciudată în mai multe centre cu minori abandonaţi din Africa, iar în final s-au întâlnit cu Mandela pentru a se adresa unei mulţimi de adolescenţi în ceea ce priveşte pericolele virusului HIV. Ce s-o fi întâmplat acolo în realitate probabil că nu vom afla niciodată.

Şi pentru că tot am adus vorba despre Epstein, nu-i oare ciudat că la atâta vreme de la punerea sub acuzare şi sinuciderea sa, dosarul e în continuare secret? Nimic n-a scăpat de acolo, aşa cum se întâmplă - pe model Kovesi - cu toate dosarele sforăitoare din aşa-zisa justiţie americană. V-aţi întrebat de ce? Oare pentru că Epstein era omul CIA? Ei, presimt că mă veţi acuza de „teoria conspiraţiei”. Ceea ce ştiţi din dosarul ăla e că „ar fi fost implicat Trump”. De altfel, această acuză a fost adresată aşa, voalat, fiind singura chestie care-ar fi scăpat din dosar. Doar că Trump NU A FOST IMPLICAT şi, mai mult, căuta să-l înfunde pe Epstein! Însă, în ceea ce priveşte implicarea CIA există dovezi clare şi palpabile. Spre exemplu e de notorietate faptul că garda de corp a lui Epstein era, în acelaşi timp, poştaşul în relaţia cu CIA, transmiţându-i toate comenzile venite de-acolo. Interesant nu? 

Nu e însă ciudat că s-a aşternut liniştea chiar şi peste asociata nr. 1 a lui Epstein, Ghislane Maxwell? Când vă întrebaţi cum de apar unele personaje aşa, din senin, în lumea elitelor, vă rog să înţelegeţi că personajele respective nu apar din senin. Ghislane Maxwell e „fata lu' tac'su”, care tătic era agent de elită al ... Mossad. Oups! Iată de ce când se vorbeşte despre întreaga încrengătură pedofilă a lui Epstein în realitate se tace!

V-am dat doar câteva coordonate. Reţineţi că acestea sunt doar frânturi din cancerul subteran care acum ghidează lumea. Semnele sale infecte se văd la tot pasul. Trebuie doar să ai ochi ca să înţelegi. 

21 de comentarii:

  1. Ghislane Maxwell este condamnată pentru că organiza orgii cu minori, surprinzător este că nicăieri nu se vorbește despre clienții ei. Logica ne spune că acești clienți se află în funcții foarte înalte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are legatura cu satanismul, zic conspirationistii.Am gasit lucruri ( David Icke) urate de tot, legate de adenocrom si crime ritualice.Pedofilia este termenul corect politic de cateva mii de ani si luat din cultura greaca unde era "doar"amor homosexual, plecat initial de la "efebii" ce insoteau soldatii in razboaie / campanii lungi..Ideea e ca nu se percepe atragator copilul nematurizat sexual , ci ENERGIA vitala a acestuia, cu atat mai "tare " cu cat este mai tanar si cu cat este chinuit/speriat/ agresat mai mult , pt a emite prin aparare aceasta energie.Iar faptul ca se agreseaza prioritar baietii s ar face datorita :1 ca baietii ar fi "superiori", mai "puri": 2" căii " anatomice , legate de succesiunea chackretelor..In fine, conspirationistii ( eu am gasit preluat la un tip mai
    ...special zis Dragos Annunaki) sustin ca in timpul actului si agresorul si victima sunt posedați de entitati negative din alte dimensiini, care se hranesc cu suferinta si vitalitatea victimei si cu placerea agresorului.Ne dam seama ca AȘA CEVA nu poate fi probat nici științific nici juridic, dar r si non e vero.e ben trovatto.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tony Blinken a copilărit cu Ghislane Maxwell.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prezentare foarte interesanta ca sa stim in ce harat ne-am bagat cu atlanticismul:
    Liberal Imperium: Ideological Predecessors to the Present Conflict - Jay Dyer (Half)
    https://www.youtube.com/watch?v=BYrh9T7xQ1Q

    RăspundețiȘtergere
  5. Omul e obligat sa evolueze. Cei reci trebuie sa devina si mai reci, cei fierbinți si mai fierbinți iar cei căldicei sunt sortiți pieirii, dispariției. Viata evolueaza fie ca vrem fie ca nu vrem. Majoritatea alegem calea ușoară, calea celor reci, viața trăită pentru plăcere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Afacerea Epstein nici nu putea avea alt deznodământ decât asurzitoarea tăcere. Dar nu neapărat (doar) din influența subterană a Clintonilor, ci pentru că încrengătura complicităților îi cuprinde pe foarte mulți, și de la republicani, de la diverși independenți, afaceriști, vedete de tot soiul, etc.
    Dacă într-adevăr cineva chiar vrea să curețe această cangrenă, acțiunile nu vor fi vizibile (arestări, procese, tămbălău). Ecourile ar fi catastrofale pentru mulți și multe. Se va rezolva (ce se poate) la modul hush-hush : unii trași pe dreapta, unii trimiși un timp pe alte meleaguri, unii legați (dar sub alte pretexte). Unii vor ușura problema sinucigându-se (deja am avut mostre), iar alții, mai căpoși, vor fi ajutați cu ceva atacuri (de cord, cerebrale, ba poate și un atac stradal, de ce nu, străzi periculoase prin SUA)..
    Altceva nu se poate. Așa merge lumea în care trăim.

    RăspundețiȘtergere
  7. povestea cu Kevin Spacey e mai complicata. Acest actor a jucat in serialul House of cards rolul presedintelui SUA. In serial , Kevin Spacey il infatisaza pe presedinte ca fiind curvar, homosexual, criminal , fara scrupule etc. E normal sa il faca astia praf si sa il bage la puscarie nu? Asta nu inseamna ca acest actor e usa de biserica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, interesant. Si serialul "Scandal" incepuse bine, vreo 3 sezoane, cu un personaj presedinte si un sef de scarbiciu infect asemanatori, dar a esuat in progresism, ultimele 2 sezoane fiind chiar neprizabile.

      Ștergere
  8. Din păcate, foarte adevărat. O mică parte din adevăr. Printre altele, MAP - adică minor-attracted-person, un eufemism gerțos pentru pedofili, fac acum parte din ”curcubeul” cel cu jdemii de nuanțe de maro. Chiar așa, nimeni nu a protestat că „mișcarea” și-a însușit pe post de logo curcubeul, care este simbolul legăturii dintre Dumnezeu și Creație.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Și i-au scos o culoare, să rămână 6.

      Ștergere
  9. Si de aici (si din multe alte articole) reiese de ce este Dumnezeu perimat, traditionalist, incremenit in proiect, expirat samd. La ei, acolo, in lumea buna. Civilizata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce?
      Probabil il confunzi pe Dumnezeu cu institutia bisericeasca care mereu a trecut prin crize.
      Crezi ca daca in mod repetativ cei citiva degenerati ai istoriei se manifesta diabolic acum gata Dumnezeu devine incremenit in proiect ?

      Ștergere
  10. https://www.youtube.com/watch?v=pdUYtvk4sqE

    RăspundețiȘtergere
  11. Atunci dacă este adevărat, chiar că avem o problemă!Nu vorbesc despre morală,este o problemă veche a umanității,ci despre faptul că ăștia au avut și au funcții de conducere înalte, știu secrete de stat,sunt santajabili!Cine adună și cine conduce de fapt? Chiar și gașca ăsta de ramoliți,putrezi de bogați,fiecare cu viciile lor,care cred că conduc lumea,santajabili,pe ei cine îi conduc?Se vorbește de mult timp de cei 9,sau 12, șefii lumii,dar poate că au și ei un șef, nu-i așa? Și așa civilizația umană se rezumă la a băga și a scoate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ce, Lumea este doar Imperiul Satanist-Fascist Occidental?

      Ștergere
  12. https://m.activenews.ro/prima-pagina/Focar-de-holera-iminent-la-Mariupol.-Orasul-ucrainean-este-carantinat-174674.Avea dreptate DD!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum cativa ani, cand youtube-ul mai avea parte de o oarecare libertate, am vazut un documentar despre pedofilii din elita Australiei si despre torturile la care erau supusi copiii inainte de a fi ucisi. Materialul includea si marturii ale unei victime, care a scapat cu viata. Printre psihopati era mentionat tatal lui Nicole Kidman. Pe cat de socata am fost, pe atat de util a fost socul, pentru a intelege pe ce lume traiesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum se numea documentarul? Poate se mai găsește pe undeva...

      Ștergere
  14. Din păcate, justiția americană este controlată de sataniști, așa că, să nu vă faceți mari speranțe că vom afla adevărul...

    Minutul 2:53 ... :

    https://m.youtube.com/watch?v=D3iz-69Z-6E

    RăspundețiȘtergere
  15. Lumea de astăzi nu este mai complicată decât lumea Imperiului Roman la vremea lui Iisus. Șeful acelei lumi era dictatorul Tiberius Cezar care se săturase și de femei și de bărbați iar la reședința lui din Insula Capri avea la dispoziție un grup de copii pe care îi numea „peștișorii mei” și care erau folosiți la satisfacerea sexuală a împăratului. Asemănător? Reprezentantul militar al împăratului la Ierusalim era guvernatorul roman Ponțiu Pilat a cărui unică politică era teroarea, pentru a împiedica revoltele evreiești. Avea un detașament de cuțitari „acoperiți” care se infiltrau în mulțime iar dacă mulțimea se agita un pic, cuțitarii loveau la întâmplare în stânga și-n dreapta terorizând. Guvernatorul era mulțumit dacă evreii stăteau cuminți în casă, nu pe străzi. Asemănător? Șefii indigeni ai provinciilor israelite erau fii lui Irod cel Mare, care era un individ inteligent dar intrigant, corupt și nemilos. Romanii spuneau că „e mai sigur să fii porcul lui Irod decât fiul lui Irod” pentru că acesta își omorâse o nevastă și câțiva fii mai îndrăzneți și nu mânca porc. Cei trei fii ai acestuia care guvernau după moartea lui erau la fel de intriganți, de corupți și nemiloși dar erau în schimb și stupizi, total nepregătiți. Asemănător? În sfârșit, șeful religios, marele preot era Caiafa care nu lua nici o hotărâre dacă nu era aprobată de socrul său Ana, un corupt și intrigant, care avea casa lipită de clădirea sinedriului pentru a fi la curent cu toate afacerile ce se coceau în templu dar avea și o ceată de ciomăgari care îi deschideau calea lovind în dreapta și stânga tot ce putea îngreuna deplasarea sa. Asemănător?

    RăspundețiȘtergere
  16. Frate DD, cancerul este generalizat. Degeaba ne obosim să scriem pe aceste meleaguri. Păi când filmul Out of shadows a ieșit. A zis cineva ceva ? Nu vă spun eu deși trebuia să cutremure pământul. Se pare că celor mulți le plac, aceste lucruri. Poate nu la noi deși observ multe lucruri. Nu contează deja chestia cu prăpăditul ăla de Epstein se cunoaște de ani de zile. Cei inițiați știu de mult cum mergea treaba. Fără scrupule acum, a fost cea mai reușită operație de infiltrare a celor " de sus" Ne dau ceva nume de vedete hollywood dar restul rămâne la cald, în umbră ! Ar fi mai mult de spus dar mă opresc aici . Doamne ajută numai bine!!!!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)