marți, 14 iunie 2022

Sindromul morţii subite


Sindromul morţii subite”, iată o denumire care devine tot mai prezentă, marcând un fenomen pe care începem să-l întâlnim la tot pasul. E uşor să spui ce-i cu fenomenul în cauză, însă e util să ne uităm în spate, pentru a înţelege ce a vrut propaganda să ne spună de la bun început. 

Mai ţineţi minte începuturile pandemiei? La fel ca şi Războiul din Ucraina, startul pandemiei a fost dat cu o serie de fake news-uri produse pe bandă. Aşa cum din Ucraina ne-a venit celebrul clip fake al „tancului criminal rusesc” călcându-l pe „ucraineanul paşnic, vinovat doar de circularea cu autovehiculul propriu pe aceeaşi stradă cu tancul”, la fel am avut atunci din China clipurile cu oamenii care cădeau din senin pe stradă. Înţelegeţi fenomenul programării? 

Cu toate că oricine era conştient că există în anumite cazuri oameni care, pur şi simplu, din cauza stării precare de sănătate se pot prăbuşi, la fel de bine oricine era conştient că asemenea fenomene sunt extrem de rare. Ce au făcut acele prime clipuri? Ne-au indus credinţa că asemenea „prăbuşiri” devin o constantă ca efect al infectării cu „virusul necunoscut”. În ciuda contactului direct de care am avut parte, clipurile „căderilor subite” au persistat. Semn că se dorea o condiţionare psihologică.

Răspunsul a venit mai repede decât ne-am fi dorit. După o campanie stupidă de vaccinare - la fel de inexplicabilă pentru omul onest - căderile bruşte au devenit o realitate a vieţii. Mai un fotbalist, mai un atlet, mai un om normal „care-şi forţa limitele”, sub ochii perplexaţi ai celor care-l vedeau, se prăbuşea aproape la fel ca-n clipurile începutului pandemic. Şi abia în acel moment trebuia să se închidă cercul pentru orice om normal care, astfel, trebuia să conştientizeze pre-programarea întregii nenorociri. 

Faptul că acum i se spune „sindromul morţii subite”, un termen inventat şi de-a dreptul stupid în sine, are ca motiv generalizarea stărilor în care o parte din populaţie începe să moară aparent inexplicabil. De fapt nu-i nimic inexplicabil, totul fiind logic şi coerent, în linie cu ceea ce s-a dorit de la marea farsă a pandemiei inventate. Totul a fost similar iluzionistului care, pentru a avea răgaz să ascundă bila buclucaşă în mânecă, distrage atenţia publicului către un alt punct de pe scenă. La fel s-a întâmplat şi-n pandemie: îngroziţi de perspectiva contractării „virusului ucigaş”, oamenii au fost mânaţi să treacă prin purgatoriul centrelor de vaccinare, apărute la fiecare colţ de stradă. Şi, în timp ce televiziunile numărau ritualic morţii din orice adăugându-i la „morţii de COVID”, binevoitorii din fundal îndemnau oamenii „să se protejeze” de dezastrul inventat. O doză, două doze, trei doze, urmate apoi de nenumărate boostere, adică aceeaşi otravă rebotezată pentru a nu bătea la ochi. Nu mai conta că niciodată în istoria medicinei nu s-a făcut un asemenea abuz de administrare a unui „remediu”. Poate găsim ceva similar doar dacă ne gândim la modul în care „înţelepţii vremii” l-au tratat pe Henric al VIII-lea, provocându-i probabil cea mai teribilă moarte posibilă. Culmea, cu cât regele ţipa mai tare, cu atât „înţelepţii” erau mai convinşi că ţipetele sunt cauzate de eficienţa teribilă a tratamentului administrat. Într-un fel similar s-a întâmplat şi la actuala pandemie. 

Admnistrarea unei medicaţii aberante - Kaletra, Remdesivir, etc. - în defavoarea medicamentelor simple şi eficiente(aspirină, hidroxiclorochină, ivermectină sau antivirale generice) a condus la decesul persanelor cu imunitatea compromisă strict din cauza efectelor secundare ale medicaţiei şi nu ca efect al infectării. Practic am avut de-a face cu o execuţie în masă, efectuată atât prin intermediul programării psihice, cât şi prin tehnici chimice aparent experimentale - în esenţă descoperite cu ani buni înainte şi utilizate strict pentru a provoca decesul victimei. Totul, în numele „ştiinţei”. Care ştiinţă era mumă pentru cei aflaţi sub protecţia „mafiei oficiale de stat” şi ciumă pentru bieţii savanţi oneşti care încercau să le arate oamenilor descoperirile lor, anume schemele simple de tratament care vindecau boala. Aiurea: isteria luase loc argumentelor şi „vocea oficialilor” se transformase în lege nescrisă. Astfel, în cel mai strâmb mod posibil, realitatea a fost distorsionată, albul devenind negru şi negrul alb. 

Pe fondul de isterie creat de trompetele media, oamenilor li s-au indicat centrele de vaccinare ca loc al ultimei speranţe. Şi astfel, în timp ce boala nu era capabilă să te doboare, vaccinul  - conţinând cea mai toxică proteină a virusului - te otrăvea programatic, făcându-te să iei şi să acumulezi, pe uşa din dos a sistemului imunitar, otrava nefastă a armatelor iadului. 

Presimt că deja mulţi dintre cei care-au ajuns la acest punct sunt gata să explodeze, abia aşteptând să-mi trântească în faţă celebra replică: „Asta-i doar teoria conspiraţiei! Ce om normal ar fi capabil să pună o asemenea oroare în practică?”. Vedeţi cum se ascunde viermele în detalii? Cine vreodată a pretins că întreaga mişelie ar fi fost concepută de „oamenii normali”? Am pretins vreodată că avem de-a face cu o asemenea specie? Evident că nu, însă întreaga retorică dă bine narativului oficial. 

Să revenim acum la oile noastre. Constatăm că după ce au murit în condiţii inexplicabile mulţi dintre cei care făceau sport, fenomenul morţilor a început să lovească oamenii simpli. Mai precis vaccinaţii de rând, cei care-şi căutau salvarea de un virus gripal banal prin centrele de vaccinare. Ce se întâmplă? Fix ceea ce fusese programat. „Oamenii care pică pe stradă” - marketaţi la începuturile pandemiei - devin realitate. Asta în timp ce „târla indivizilor oneşti” nu concepe că cineva ar fi capabil s-o pună de un omor în masă. Vă imaginaţi, totuşi, cât de redus trebuie să fii pentru a refuza ceea ce se vede cu ochiul liber? Adică, în ciuda faptului că prin toate comitetele şi comiţiile globaliste se discută de om ca de un „microb al naturii” şi se fac planuri de reducere a populaţiei, tu nu crezi că „cineva nu ar fi capabil de asta”. Ba bine că nu, micuţilor! Într-adevăr, nimeni nu e capabil s-o facă ascuns şi de aceea o face la lumina  zilei, manipulându-vă exact la fel cum iluzionistul vă distrage atenţia. Şi, aşa cum iluzionistul vă arată „porumbelul materializat din nimic”, la fel globaliştii au inventat boala „morţii subite” pentru a-şi ascunde crima.

Într-o demenţă practic totală, sindromului inventat al morţii subite încep să i se caute cauze, iar aceiaşi specialişti cu doagele sărite „descoperă” cum sindromul ucigaş e cauzat de ... încălzirea globală. Iată imaginea apocaliptică a unei prostii atât de mari încât - confruntându-te cu ea - te întrebi dacă nu cumva visezi. Nu, nu visezi întrucât nici măcar în vis demenţa nu poate ajunge la cote atât de mari. Asta e realitatea, apogeul unei distrugeri programate, distrugere începută prin îndobitocirea populaţiei cu mijloacele cunoscute: educaţie, media etc. 

Întrebarea care totuşi se pune, în ciuda cinismului său, este aceea cu privire la halul în care-a ajuns societatea umană: merită oare asemenea indivizi degeneraţi să mai supravieţuiască, sau ceea ce li s-a întâmplat(şi li se întâmplă) este pedeapsa meritată pentru ignorarea celor mai elementare legi ale firii? Ştiu că sună cinic, însă în toate timpurile abulia de acest tip s-a tratat „la rece”: după caz, ori te mâncau sălbăticiile, ori erai doborât de duşman. În ambele cazuri moartea naivului era doar un fenomen normal, o „corecţie” necesară supravieţuirii umanităţii în ansamblul său, prin curăţarea de verigile slabe. E o lege a firii care ne spune, fără doar şi poate, că naivitatea e o slăbiciune care se plăteşte cu viaţa. De prea mult timp ne scufundăm cu voioşie în naivitate fără să suportăm consecinţele. Purtaţi-vă de grijă şi fiţi atenţi mai ales la şerpii care se află în cei ca voi!

43 de comentarii:

  1. Fiziopatologia cazurilor grave de Covid-19 si mecanismul actiunii vaccinurilor cmRNA/adenovirus.

    Cazurile grave de Covid-19 sunt cauzate de doi anticorpi letali: REGN10987 si B38.

    https://assets.researchsquare.com/files/rs-612103/v2_covered.pdf?c=1631870864

    Vac.cinurile cmRNA, fiind codate cu Pseudouridina (Pseudouracil) in loc de Uracil, vor produce atat proteine spike izomerice cat si anticorpi izomerici (de legare si neutralizanti). Acesti anticorpi izomerici vor sabota sistemul imunitar si vor fi produsi intr-o cantitate uriasa, in timp ce anticorpii normali vor fi fabricati intr-un numai mai mic, inclusiv cei doi anticorpi letali enumerati mai sus. Astfel se explica "forma mai usoara a cazurilor de Covid-19". Insa acum persoanele vaccinate au un volum mare de astfel de anticorpi izomerici in organism, inclusiv versiunea letala izomerica, precum si un numar de spike proteins izomerice (fiind produsi in trilioane de exemplare, sistemul imunitar nu are cum sa le atace pe toate prin anticorpii izomerici).

    Exista si antidot pentru acesti anticorpi: acidul acetylneuraminic methyl ester:

    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.07.13.452194v1.full.pdf

    Spike proteins raman pana la 15 luni in organism:

    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.06.25.449905v3

    Studiul care releva faptul ca numarul anticorpilor de legare (izomerici) este mult mai mare decat cel al anticorpilor neutralizanti (izomerici):

    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.07.21253098v2

    Vaccinurile adenovirus au un defect de fabricatie:

    https://www.researchsquare.com/article/rs-558954/v1

    Anticorpii izomerici sunt latenti, si pot fi activati, fie indirect (infectari repetate cu Covid-19 care slabesc si mai mult sistemul imunitar, permitand anticorpilor izomerici sa se indrepte spre forma finala, neurotoxica/dextrogira, pliati gresit/misfolded), fie direct (12G sau o schimbare de temperatura drastica, cu eruptii multiple de vulcani, aceasta schimbare activand atat proteinele de soc termic cat si anticorpii izomerici).

    Variantele Omicron sunt variante Mers-Cov, adica reprezinta Mers-Cov-2.

    Daca vaccinurile ar fi fost intradevar mRNA, atunci TOATE persoanele vaccinate ar fi ajuns imediat la ATI, cu forme grave de Covid-19: sistemul imunitar ar fi produs anticorpii letali REGN10987 si B38 in cantitati uriase. De aceea au inlocuit nucleobaza Uracil cu nucleozidul Pseudouridina, izomer al Uridinei, pentru a pacali sistemul imunitar, insa acum va urma gestionarea anticorpilor izomerici (inclusiv versiunea letala izomerica).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru acest valoros comentariu!!!!

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru explicațiile pertinente.

      Ștergere
    3. Sars-Cov-2 este micobacterie (M. avium/M. influenzae) insotita de mycoplasme (chlamydia pneumoniae), si nu virus. Dr. Lawrence Broxmeyer a izolat M. avium in pacienti Covid-19, si cercetatorii chinezi au declarat acum aproape 20 de ani ca Sars era o forma noua de chlamydia pneumoniae. Puteam sa scapam usor de pandemie daca oamenii primeau tratamentul adecvat, pentru M. avium: claritromicina si azitromicina. Genomul Sars-Cov-2 contine multe alte secvente genomice din alti agenti patogeni, iata o lista partiala:

      Mycobacterium tuberculosis, Mycobacterium leprae, Bacillus anthracis, Borrelia burgdorferi, Clostridium perfringens, Clostridium tetani, Helicobacter Pylori, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Vibrio cholera and Yersinia pestis), two malarial parasites (Plasmodium falciparum and Plasmodium knowlesi) and influenza virus A.

      https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0171298521000395

      Monkeypox este de fapt mousepox, si tot Sars-Cov-2, caruia i se activeaza rand pe rand acele secvente mentionate mai sus: variola este tot o micobacterie, o varianta a M. leprae, agentul patogen din lista de mai sus. Pojarul are simptome asemanatoare, si in vara lui 2020 a fost grefat measles (pojar) pe spike protein Sars-Cov-2. Pe "monkeypox" au fost efectuate gain of function de catre specialistul in domeniu Dr. Mark Buller. Vor fi doua pandemii in paralel: Omicron cu domeniul prionic activat (care va deveni M. Bovis/M. africanum) si B. anthracis/smallpox, totul in genomul Sars-Cov-2. Sars-Cov-2 are 50% genom identic cu Mers-Cov, iar Omicron este Mers-Cov-2, sau Delta fara domeniul prionic activat, de aceea ne-au lasat fara masti si vaccinuri. Sars-Cov-2 este agentul patogen al cometei Encke (supranumita Nibiru sau Typhon), refacut in laborator, si trimis spre micobacteriile din atmosfera folosind tehnologia celulelor HeLa descoperita de K. Blome in anii '30 si importata in SUA dupa razboi. Volumul urias de micobacterii care soseste din 2019 in atmosfera sursa fiind ploile de meteori (Tauridele in special, si Perseidele) periodice, inseamna ca ne apropiem de un sfarsit de era/epoca geologica/astronomica, cand cometa Encke va fi vazuta din nou pe cer.

      Ștergere
    4. @Sandokhan14 iunie 2022, 17:48
      1. Chiar esti viu sau doar un caracter fictiv? Nu raspunde cu "da", ca nu-mi voi da seama la care din variante ai raspuns cu da.
      2. Postezi ca nuca in perete, ca un bot, fara a sugera ce concluzii sa tragem.
      3. Ghinion! M-am uitat ce postari mai ai despre pamantul plat, asa ca te cred la faza cu virusii de pe comete, dar explica-mi si mie cum, conform teoriei tale ca universul ala care are 31km, dupa calculele tale, permite comete, care ipotetic ar avea viteze foarte mari?? Se misca si ele "elipsoidal" in jurul pamantului sau cum vine treaba?
      4. Felicitari pentru existenta ta! In urma tuturor comentariilor de pe net si de la tv, a aparut in umanitate intrebarea comuna despre (s)expertii in pandemie. Ai aparut tu, ca un element de legitimitate. Sistemul deci s-a adaptat, oferind si raspunsuri strict stiintifice pentru a anula orice urma de indoiala. AI functioneaza bine. Dar, daca ai avea dreptate, atunci artizanii crizei economice, alimentare, a razboaielor declansate simultan (Turcia si Grecia fiind colacul peste pupaza Taiwanului), vor de fapt sa ne faca un bine si sa ne "scape" de microbacteriile de pe cometele tale. Cata f*** mila, as zice!

      Ștergere
    5. @Anonim15 iunie 2022, 06:49
      Cu unii ne intalnim in Rai, cu altii in Iad, de la caz la caz. Iar cu Sandokhan ne intalnim in...cloud. Nefiind uman e incapabil de trasaturi tipice romanesti, una din trasaturi fiind abordarea exagerat de "personala" a problemelor, subiectelor, temelor. Fara emotii si afecte, la romani nu se poate. Fara atac la persoana, de asemenea. Deci Sandokhan trebuie felicitat ca partener nu de dialog, ci de monolog aproape absolut.
      Cu referire la afecte, frustrari, invective, este foarte remarcabila discrepanta colosala si fundamentala intre "sustinatorii" Estului si Vestului. Aparatorii Estului sunt alta categorie de oameni, civilizata, care nu opereaza atacuri securistice la persoana (in mintea noastra persoana=ideile afirmate, anihilarea persoanei->anularea oricaror idei postate de aceasta). Din contra, aparatorii Vestului apeleaza exclusiv la atacul la persoana, insinuari si mai ales provocari. Deci, o alta categorie de oameni, diametral opusa, si care rareori incearca vreo argumentatie, in afara trucurilor emotionale si emotionante.

      Ștergere
  2. Istoria omenirii e o luptă continuă între minoritatea psihopată, dispusă oricând să calce pe oricâte cadavre e nevoie ca să-și atingă scopurile, și majoritatea care are - în măsuri variabile - încorsetări de natură morală. Din când în când, dezechilibrul între tabere e atât de mare încât se ajunge la genocid. Acum, genocidul pare să fie mult mai grav ca oricând în istorie. Ca și cum injectarea turmei de oi cu mizeriile Big Pharma nu era suficientă, o lovitură încă și mai cruntă va fi înfometarea. Părem să ne îndreptăm spre un Holodomor la scară globală, înfăptuit tocmai de urmașii ideologici ai criminalilor din secolul XX.

    Dacă nici după dezastrul de acum nu ne vom trezi la realitate și ne vom lăsa prostiți și parazitați și în orânduirea ce va să vină, ne merităm soarta. Până atunci, ne așteaptă un ditamai deșertul pe care trebuie să-l traversăm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Istoria omenirii e o luptă continuă între minoritatea psihopată, dispusă oricând să calce pe oricâte cadavre e nevoie ca să-și atingă scopurile, și majoritatea care are - în măsuri variabile - încorsetări de natură morală. "

      Istoria omenirii este doar o lupta pentru acumularea de "resurse" care sa asigure conditiile necesare pentru supravietuire si perpetuarea speciei. Nu poti supravietui fara a te reproduce si nu te poti reproduce fara a supravietui, iar pentru asta ai nevoi de "resurse". Stare de fapt valabile pentru orice fiinta vie indiferent de specie.

      In trecut cand traiul era greu si conditiile de viata erau precare, suprevietuirea si implicit reproductia era rezervata celor sanatosi, puternici si nativ inteligenti.
      In prezent viata este extrem de usoara si de buna calitativ, iar resursele sunt abundente pentru oricine, incepand cu banalitati ca sapun, apa si mancare/proteine din belsug, toate la preturi ridicol de mici. Aceasta stare de fapt a dus la o anomalie permitand perpetuarea speciei unor exemplare care nu ar fi trebuit sa supravietuiasa in mod natural. Daca in trecut perpetuarea speciei era rezervata doar celor puternici, sanatosi si nativ inteligenti, in prezent perpetuarea speciei este rezervata doar celor nativ inteligenti.
      Anomalia asta reproductiva cauzata de avansul stiintific si tehnologic din ultimele sute de ani si mai ales de catre marxism si idealurile lui "egalitariste" va fi corectata in curand si in urmatoarele decenii sute de milioane sau chiar miliarde de oameni vor fi "ajutati" sa dispara in mod "natural". Nu mai traim in epoca agricola sau industriala si nu mai este nevoie de ei pe campuri sau prin fabrici, ba chiar in vasta lor majoritte nu vor sa munceasca, sau doar vor sa plimbe hartii prin birouri in timp ce pretind o multitudine de "drepturi" si slarii colosale pentru activitati si deprinderi ce pot fi indeplinite lejer de catre copii de clasa a vi-a, asa ca in curand vor fi inlocuiti de calculatoare, roboti si automatizari si vor fi trimisi la galeata de gunoi genetica a evolutiei.

      PS. Vad ca e mare tam-tam cu vaccinurile, dar cati idioti nu isi distrug vietile de buna voie si nesiliti de nimeni cu alimentatie nesanatoasa, consum excesiv de alcool, grasimi, zaharuri, etc. cu fumatul, cu consumul de droguri, cu consumul de "suplimente nutritive", cu activitati si sporturi idioate si lipsite de sens (alpinism, mountain bike, motociclism viteza, cross sau hard enduro, etc)...
      Mama Natura intotdeauna gaseste o solutie de a face SELECTIE!

      https://www.google.com/search?q=drogati+la+saga+festival

      https://www.youtube.com/watch?v=LJhyOnSyXmc
      https://www.youtube.com/watch?v=yCnPQTwtrog
      https://www.youtube.com/watch?v=RN2NXvQ1PeU
      https://www.youtube.com/watch?v=lbxS7yydnk8

      Ștergere
    2. Așa este, lupta contra majoritați , se câștiga numai prin lașitate : Babilonul ,indiviaoalismul ,ierarhie in sistemul social , educația pentru un sistem social limitat , haos familiar , religia , vici , propaganda , orgoliu ,gazare cu secticide distrugand si afectând receptori umani in care suprima emoțiile( nu ai emoții nu pui întrebări , defapt prostești si funcționezi animalic ) demoralizarea ,neîncrederea in propri regi,etc… etc …. toate astea duce la perturbarea si neîncrederi personale .ne transforma in pasivi lași Cu toate astea se crează așa zisul babilon , ne secmenteaza ne utilizează ne vinde ne omoară indirect dacă nu noi următoarea generație in mod sigur .

      Ștergere
    3. ...recunosc, fac parte din rindul ''idiotilor''... de tinar, pina in zilele astea, acum, cind scriu... am facut alpinism, schi alpin (cel fond nu cred ca este pentru idioti dar l-am facut si pe ala), parasutism, tae-kwan-do, scufundari si alte citeva chestii extreme, ''idioate''... pina pe la 45 de ani am ''tras'' de mine ca un idiot ce sint... daca as putea si as mai putea, as practica inca cel putin o parte dintre acele idiotenii... de vicii ce sa spun... fumez si acum... doua pe zi, citeodata mai mult... nu am baut alcool toata viata (asta e viciu la noi, unii ar spune ca n-am trait sau nu am stiut sa traiesc), am facut sex la nivel pro, sint ''bolnav'' iremediabil de IT & C, citesc ''prea mult'' si ascult muzica in exces (cu exceptia muzicii cocalarilor si a manelistilor), invat inca si acum, la 67 impliniti, am cam 15-20 de hobby-uri si de cind m-am pensionat ma ''educ'' si invat despre CNC, laser si imprimare 3D, cheltuind in exces cu aceste preocupari... colectionez ''idiotenii'', carti si reviste in format digital si ma pot lauda ca am printre ''cele mai'' colectii din Romania, colectii de ordinul multor tera (implicit o ''galeata'' de bani ''aruncati'') pe toate suporturile existente, de la DAT-uri de 200M, pina la BDRay-uri de 50GB ori HD-uri de 6GB... asadar sint plin de vicii care-mi risipesc pensia si imi fac viata total idioata... mereu m-am intrebat ''oare cum traiesc oamenii normali?'', ce fac ei cind vin de la munca, oricare ar fi aia, cind se pensioneaza... mi-am dorit sa bintui si eu parcurile cu cutia de table ori sah sau sa imi iau ''sacosica'' sa fug la supermarket sa prind ''promotia'' la motocoase ori la surubelnite electrice sau ''oferta'' de reducere cu 50 de bani la kiwi ori la iaurtu' Danone... insa ''viciile'' mele nu mi-au mai lasat timp si ma ''trezeam'', seara tirziu, dupa ce surubaream sau ''sapam'' pe net dupa ce stiu eu ce documentatie, ca ''scapasem'' si ofertele si promotiile... traiesc cu un permanent ''sentiment de vina'' ca nu pot fi si eu ''normal'', ca tot romanu' meu... insa, sa va ''spui'' ceva: MA SIMT BINE asa... si idiot si vicios... de-ar fi s-o iau de la inceput as face chiar mai multe idiotenii si as fi si mai vicios... as refuza sa fiu ''normal, sa fiu ''asa cum este toata lumea''... sa stau si eu sa ''frec menta'', cu o bere'ntr-o mina si cu telecomanda in cealalta, sa ma uit la antene si sa ma gindesc la nimic, trezit doar de RoAlert... apoi, evident, odata ''trezit'', sa postez ceva inteligent, sarcastic, acid, virulent si pe ton imperios, stampilind pe toti cei care nu gindesc si ''fac'' (ori fuck?) asa ca mine, etichetindu-i drept idioti si inutili... si cam atit... ma intorc la idioteniile si viciile mele inutile... o zi pe masura gindurilor voastre va doresc...

      Ștergere
    4. @Roman Incorect Politic
      Felicitari pentru postari. Observi foarte bine cum se intampla lucurile, din nefericire nu sunt cateva multe milioane ca tine. A avea aptitudini, vointa, inteligenta, determinare et caeteram aduce doar nenorociri in tara asta. Au trecut vremurile cand, doar de frica comunistilor, oamenii isi mentineau in frau apucaturi gen invidie transformata in ura. Invidie nu atat pentru bani, ca pe atunci nu erau cine stie ce, ci pe calitatile altora. Munca e bratara de aur si omul muncitor de paine nu duce dor sunt glume; mereu flecarii majoritari au ras de cel care-si lua munca in serios. Lumea inca se mai distreaza si desconsidera munca-a altuia, bineinteles. Inca mai avem (simbolic si extrapolabil) un muncitor care da la cazma, si 4-5 sefi cu grade ierarhice diferite care contempla cum transpira ala de zor. Fiecare in forul ala interior, launtric, se simte mai "tare", mai bun, mai meritos. De aici si trendul care era odata in alte tari: sa nu puna 2 romani la munca impreuna.
      Cu "storage"-ul cred ca vor fi probleme la un moment dat. Un great reset serios nu va permite sa existe nimic din vechea lume! E de miliarde de ori mai eficient si extins decat lista neagra a cartilor interzise in biblioteci, pe vremuri. Pe atunci fizice, acum preponderent virtuale, usor de sters de pe servere, si din PC-urile utilizatorilor. Cel putin un laptop trebuie sa fie forever offline, niciodata conectat la net, si cu modulul wi-fi/bt scos, sau macar coaxialele spre antene. Webcamul cu tot cu microfoane il zmulg din prima pana si din tablete iar daca manevra e riscanta dpdv estetic, ard macar camera cu un laser bine focalizat. Insa...blocajul marfurilor va face din IT un vis frumos...ar trebui printat totul ceea ce e imposibil din n puncte de vedere. In plus, presimt ca se vor face razii. Intr-o lume complet inversata, va fi ca in Equilibrium (2002)-nu armele vor fi vizate, ci cartile, cultura. Fireste, si oamenii incomozi. Listele negre deja exista, le au mai multe "tari". Nu scapa nimeni. E pe serii de epurare. Alde
      Anonim14 iunie 2022, 15:09 va fi in pilonul III, pentru ca promoveaza conceptia masonica. Just a small tool, o manta de vreme rea. Realizam si ca toti postacii vor deveni inutili intr-o oarecare etapa. Nici acum nu avem utilitate, ci doar se simuleaza viata, libertatea, mai ales aia de exprimare (frecvent inutila), pentru a ne crede si noi cineva. Socitatatile vor colapsa complet controlat, ca la o demolare de cladire, si nu haotic, asa ca avem inca net sa ne defulam, sa comunicam. Cu precizarea ca lumea ajuns la expresia "fiecare cu ce-l doare", dialogurile dispar progresiv, si postarile par strigate pe tonalitati diferite ale unor animale captive care presimt sfarsitul apropiat. Nu, nu-s "depresiv" scriind astea...am prea mult otel, aluminiu, plexic&Co de taiat, slefuit, cateva kg fludor de folosit in continuare. DIY tools si nu numai.

      Ștergere
    5. @Anonim14 iunie 2022, 15:09
      Ignori ceva...exista si au existat guverne, planificari economice, demografice!! Povestesti de parca omenirea a evoluat fara reguli, restrictii, ca intr-o ipotetica comuna primitiva, si s-au inmultit haotic. Pare-se obsesia suprapopularii s-a inradacinat bine in credinte. Un nene odata, "foarte superior" sub umbrela anonimatului, o dadea cu suprapopularea. A fost intrebat de ce nu se sacrifica si dispare el primul, pentru a ajuta planeta asta secatuita de resurse? Precis se credea superior, eventual apt sa selecteze personal cine sa traiasca si cine nu.
      "Vad ca e mare tam-tam cu vaccinurile, dar cati idioti nu isi distrug vietile de buna voie si nesiliti de nimeni cu alimentatie nesanatoasa, consum excesiv de alcool, grasimi, zaharuri, etc. cu fumatul, cu consumul de droguri, cu consumul de "suplimente nutritive", cu activitati si sporturi idioate si lipsite de sens (alpinism, mountain bike, motociclism viteza, cross sau hard enduro, etc)..." Arata ca-ti pasa de cei dragi, nu stranuta ca esti terorist bun de insfacat pe aeroport sau chiar in avion...
      Stii care-i idiotenia? Cand "discut" cu papagali, nu vorbesc cu ei, ci cu un sistem. Ei nu exista. E ilogic sa mi te adresez "tie". Tu nu existi, esti doar o unda propagata.

      Ștergere
    6. @ Anonim 15 iunie 2022, 07:19
      "Anonim14 iunie 2022, 15:09 va fi in pilonul III, pentru ca promoveaza conceptia masonica. Just a small tool, o manta de vreme rea. Realizam si ca toti postacii vor deveni inutili intr-o oarecare etapa."

      Awwww!
      Si tie ti-a murit ultimul neuron functional!
      Lasa taiatul, slefuitul si kilogramele de fluodor, ia-te de mana cu Idiotul Incorect Politic si puneti-o de o drumetie pe munte si de o "tabara pentru schimb de experienta" cu cortul de genul "Brokeback Mountain". Veti avea surpriza sa descoperiti cat de bine va potriviti voi doi impreuna!

      Ștergere
    7. @ Anonim 15 iunie 2022, 07:25
      "Arata ca-ti pasa de cei dragi, nu stranuta ca esti terorist bun de insfacat pe aeroport sau chiar in avion"
      Cand era sa zic "uite ca asta are macar un neuron functional in dotare si incearca sa-l foloseasca", tii cu tot dinadinsul sa-mi demonstreszi contrariul:
      "Stii care-i idiotenia? Cand "discut" cu papagali, nu vorbesc cu ei, ci cu un sistem. Ei nu exista. E ilogic sa mi te adresez "tie". Tu nu existi, esti doar o unda propagata."


      Hai sa te lamuresc eu cum stau treburile cu inteligenta si cu idiotenia:
      - inteligenta duce la un mod de viata indestulator, cu investitii in cel putin cateva active ce iti genereaza un flux de numerar care iti poate asigura un nivel de trai fara lipsuri si fara a fi nevoit sa muncesti, decat cateva ore pe saptamana ca hobby, pentru tine sau in propria firma, ca de aia ai angajati platiti pana la urma
      - idiotenia duce la un mod de viata precar, plin de lipsuri, in care esti nevoit zeci de ani sa te trezesti in fiecare zi ca sa mergi la servici unde sa-i slugaresti pe altii pe un salariu mizer, iar dupa o viata intreaga de slugarit sa ajungi la mila statului sa traiesti dintr-o pensie si mai mizera, ca investitii in active si multiple fluxuri de numerar... fix canci!

      Acum ca ai inteles cum stau lucrurile, si tu si ceilalti "geniali" care cititi si comentati pe aici, pentru a va stabili singuri propriul vostru nivel de inteligenta aveti de facut doar un singur lucru absolut banal:
      uitati-va in propriile acte de proprietate, prin conturile bancare si prin balantele voastre contabile sa vedeti cum stati cu fluxurile de numerar.

      Stati linistiti ca nu va pun sa-mi raspundeti. Mi-am dat seama de mult care este nivelul vostru socioeconomic real. Acesta este foarte evident din sabloanele mentale si convingerile voastre stupide pe care le scoateti in evidenta la fiecare comentariu pe care il publicati.
      Nu mai pierdeti timpul aiurea. Este deja tarziu iar maine dimineata va suna ceasul. Trebuie sa mergeti din nou la servici sa va puneti "bratara de aur" in practica si sa va "innobilati" muncind pentru altii. Iar daca sunteti la pensie, aveti grija sa nu pierdeti ultima reducere/oferta de la hypermarket sau de la farmacie.
      Vedeti ca va asteapta niste ani plini de "surprize".
      Dar nu-i problema ca doar sunteti experti la muncit pe bani putini si la "strans cureaua"!
      https://romania.europalibera.org/a/infla%C8%9Bia-a-ajuns-la-aproape-14-bnr-m%C4%83re%C8%99te-dob%C3%A2nda-de-referin%C8%9B%C4%83-/31844226.html
      https://ziarulunirea.ro/legea-pensiilor-2022-pozitia-oficiala-a-guvernului-privind-modificarea-varstei-de-pensionare-la-70-de-ani-756920/


      Va doresc multe "succesuri" mai "inteligentilor"!

      Ștergere
    8. @Anonim15 iunie 2022, 19:07
      Nu ma cunosti dar exista o mica posibilitate sa ai idee despre ce e vorba. Exista si legi mai noi si in caz ca nu le cunosti, anonimatul dispare cand e vorba de anumite "chestii". Dar eu te cunosc, am crescut cu alde tine inca de pe bancile facultatii.
      Te lauzi (sau cam asta rezulta) ca ai proprietati, conturi. Nu ma pronunt ce am sau nu; recensamantul isi face treaba. Cu inteligenta o dai in bara fie naiv fie provocator: cred ca fie n-ai trait destul p-aici, fie nu cunosti dihotomia (google it, it's safer) dintre inteligenta si desteptaciune. Desteptul e ala care pune inteligenta in practica. Cu precizie milimetrica iti estimez conturile. Mai asteapta o tzara, dupa bitcoi si aur vor cadea multe. Ma astept sa negi ca tot ce ai va deveni fara valoare, atat dpdv global, cat si local: esti foarte sacrificabil, adica deosebit de vulnerabil. Cunosc personaje de calibru adevarat sacrificate, nu papagali ca tine. Nu esti atent la curentii de aer, mare nenorocire pe tine. Dar, cu psihologia de prostituata care sta capra spre o anume axa geografica, te cred cu desavarsire. Nivelul meu de confort psihic, fizic, economic nu depinde de variabilele de care depinzi tu. Si, absolut orice s-ar intampla, tu personal pierzi. Insa daca ai fi fost inteligent ti-ai fi dat seama ca nu-ti alocam atatea randuri intr-o postare strict tie. Veti avea deceptia in momentul cand veti afla consternati ca ati fost tradati. Inclusiv voi, pilonul IV. Stiu cum functioneaza societatile.
      Deci anonimilor, sper sa n-aveti nevoie de ceva-uri sau de cineva-uri cand shit hits the fan. C.V.-ul de postac profesionist nu-l va mai intelege nimeni. In fond, cine ar avea nevoie de castrati, efeminati care-si mangaie coafura intre 2 postari?

      Ștergere
    9. Anonim15 iunie 2022, 19:06

      Indiferent de cit te irita faptul ca jobul tau de IT-ist va fi dizolvat odata cu 90% din "industria" IT, de taiat frunze la ciini...acest lucru este de neoprit.
      Pune mina si ocupa-te si de restul muschilor corpului nu numai de degetele....ca o sa ai nevoie amice, inainte de implinirea virstei de pensionare, adica 70 de ani.

      Ștergere
    10. @Anonim16 iunie 2022, 20:39
      No worries. Vezi SUA cate se duc de rapa acolo. Vestul e axat pe servicii, Estul si Sudul, pe productie. China, Rusia, India, America de Sud au ce, unii au si cu ce. Se inteleg binisor intre ei, coopereaza economic si nu la modul belicos-militar ca in relatia UE-SUA in care prima e sacrificata pe altarul datoriei. Razboiul va ajunge (si) in SUA. China face pregatiri de minim ceva ani.
      Asa ca in "pilonul" X vor disparea fraierii aia cu kilogramele de fludor invocate de un postac mai sus. Cine are survival skills, tools, cine stie sa faca ceva cu his bare hands-in primul rand agricultura-are sanse suplimentare. Exclusi sunt masturbacii postaci de profesie.
      Un mic exemplu jalnic: un (l)uzer spunea "uitati-va in propriile acte de proprietate, prin conturile bancare si prin balantele voastre contabile sa vedeti cum stati cu fluxurile de numerar.". Daca ne uitam la lungimea postarii lui, dar in primul si in primul rand simplul fapt ca a postat...astea spun multe; in primul rand ca n-are banii si proprietatile cu care se lauda si ameninta! Oamenii cu bani seriosi nu pierd vremea pe net, nici nu-l "frunzaresc", daramite sa mai si posteze. Dar chiar daca ar "avea" ceea ce pretind ca au, vor pierde totul, e o chestiune de ani cel mult. Sau poate s-a uitat avertismentul din 2020, ala cu "lumea nu va mai fi niciodata ca inainte"?
      Titanicul se scufunda si lumea canta la vioara postand. Unii mai bine ar juca table/sah ca mosnegii in parc.
      Cat despre "sustinerea" Romanului Incorect Politic dau un exemplu de solidaritate pentru a dovedi ca n-a murit definitiv in tara asta de lasi, tradatori, hoti si corupti si postaci pro-SUA platiti la postare. Cand se va strange robinetul-si deja a inceput, o sa vedeti atunci cum se schimba parametrii si dimensiunile navigarii pe internet. Asta e...si mie nu mi-e "rusine" sa recunosc ca am muncit fizic de mi-au sarit capacele.
      Munca fizica e singurul lucru "sfant" pe planeta. Vorbaraia-de la romane scrise, poezii si poeme, postari, activitate "intelectuala" de la management la birocratie hiperdimensionata-va disparea. Occidentalul si mai ales romanul cu cel mai ieftin net si cea mai mare viteza isi permite luxul de a sta la birou pentru ca are PC din China, scaun PC din China, tot ce e in birou e made in China, exeptie peretii. Pentru ele, chinezul munceste pe rupte, pe ceva dolari pe zi, ca occidentalul sa aiba confortul si obrazul gros de a mistocarii "primitivii" de asiatici, "totalitaristi", "tirani" etc.
      Mesajul de mai sus e destinat unor personaje carora le-am facut media profilelor psihologice cu punctaje pe indicatori carora le corespund itemi diversi. Una din observatii ar fi ca majoritatea se bazeaza pe ajutor din alta parte-fie pile, relatii, fie bani si altele. Sunt, prin urmare, cei mai incapacitati. Timpul va dovedi.

      Ștergere
    11. @ Anonim 16 iunie 2022, 15:55
      @ Anonim 16 iunie 2022, 20:39
      @ Anonim 17 iunie 2022, 09:17

      Va rog sa ma credeti ca atunci cand va citesc comentariile inepte si vad cat de prosti sunteti raman cu gura cascata de-mi curg balele pe piept!

      Va multumesc ca ati tinut cu tot dinadinsul sa confirmati si sa reconfirmati ceea ce am spus eu intr-un comentariu anterior:
      - "Mi-am dat seama de mult care este nivelul vostru socioeconomic real. Acesta este foarte evident din sabloanele mentale si convingerile voastre stupide pe care le scoateti in evidenta la fiecare comentariu pe care il publicati"

      La cat de lipsiti de creier sunteti si la ce IQ redus aveti, nu este de mirare ca noua clasa socioeconomica pe care o formati cu mandrie poarta denumirea de PRECARIAT. Am vorbit despre acest lucru in acelasi comenteriu anterior:
      - "Idiotenia duce la un mod de viata precar, plin de lipsuri, in care esti nevoit zeci de ani sa te trezesti in fiecare zi ca sa mergi la servici unde sa-i slugaresti pe altii pe un salariu mizer, iar dupa o viata intreaga de slugarit sa ajungi la mila statului sa traiesti dintr-o pensie si mai mizera, ca investitii in active si multiple fluxuri de numerar... fix canci!"

      Nu este de mirare faptul ca voi aveti o ura viscerala fata de cei ce muncesc cu creierul, au mai mult ca voi si traiesc mai bine. Lipsa voastra de discermanant v-a convins ca traiul plin de lipsuri si munca cu muschiul e "sfanta" iar viata indestulatoare si munca cu creierul sunt "câh". Nu este de mirare ca toti politicienii si securistii astia care va conduc ca pe o turma de oi, va slugaresc in numele "datoriei fata de tara" si va tin in saracie furandu-va putinii firfirei pe care-i aveti prin buzunare in numele "contractului social", iar cand vorbesc despre voi, folosesc apelativul vostru adevara: PULIME! Si despre acest lucru am vorbit in acelasi comentariu anterior:
      - "Este deja tarziu iar maine dimineata va suna ceasul. Trebuie sa mergeti din nou la servici sa va puneti "bratara de aur" in practica si sa va "innobilati" muncind pentru altii."

      Fie ca Forta Muschiului Sfant sa fie cu voi
      Sa va izbaveasca in viata plina de lipsuri
      Sa va fereasca de ispita muncii cu Creierul cel Rau
      Si a vietii plina de bunastare.
      Amin.

      Va doresc o viata precara plina de "impliniri"!

      Ștergere
  3. Asta impreuna cu psihozele care se induc, incepand de la mesaje ro-alert ca o sa ploua pana la geanduri cu cruci portocalii...

    RăspundețiȘtergere
  4. ...iar acum este mare campanie de donare de singe...O sa-l amestece pe cel de la cei cu credinta in vakcin cu celalalt de la necredinciosi? De care primim in caz de ceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Indiferent de motivul "sindromului mortii subite", efectul e de dorit, fiind (probabil) cea mai usoara moarte. Fara complicatii in spitale, fara intubare, fara asistente care bat pacientii sau cel putin in bruscheaza. Ar trebui sa-si doreasca toti astfel de sindrom, pentru a usura munca altora.
    Cred ca lumea chiar nu intelege ce se intampla. Valuri de pandemie, valuri de supravituitori. Fiecare etapa a supravietuirii duce la provocari mult mai mari. Deocamdata avem ceva sanse de foamete, probleme cu incalzirea la iarna sau, daca va fi incalzire, facturile vor exploda si oamenii vor ajunge in strada la propriu. Carpele de romani nici atunci nu vor face mare branza. Razboiul serios vine mai tarziu, sa rezolve pe aia care au supravietuit. Fiecare etapa de supravietuire implica un trai tot mai nasol si mult mai stresant. Ca si cum pana acum n-a existat stres.
    De ce lumea nu solicita benevol eutanasierea asistata? Prefera chinuri suplimentare doar in speranta ca vreun "erou" va salva planeta? Dar unii sunt drogati de-a dreptul cu ideea obsesiva ca suferinta aduce "mantuire". Se pare ca torturatii din temnitele comuniste au suferit si au murit degeaba. Nici mantuire, nici vreo comemorare serioasa pe fondul evocarilor istorice. Unii chiar au ajuns persoane non grata conform corectitudinii politice. Suferinta complet inutila. Asta vreti si voi? Un martiraj pe care in cel mai bun caz se vor pisha unii?
    Habotnicii vor spune: lasa lumea de aici, ai o casa in cer. Nu poate fi idee-forta mai puternica de atat pentru great reset. O lume paralizata de delir cronic. Totusi, habotnicii care polueaza blog-uri cu prisosinta n-au decedat pana acum, deci sunt perversi, ipocriti, fatarnici, farisei, blasfemitori si tot ce se poate invoca in termeni religiosi. Cum de n-a murit nici un postac pana acum, v-ati intrebat? Postacii care invoca mantuirea si Raiul sunt tradatorii care vor muri ultimii. Mai adaugam si ceva securei care ca si politaii au refuzat acelasi lucru. Lumea nu stie ce-si doreste. Orwell e minciuna. Dar noroc de drogurile ce se vor implementa, va fi simplu pentru toti.
    Deocamdata, cineva din alta tara a zis: daca toate informatiile pe care obtii nu te ajuta la nimic practic, e doar masturbare mentala. Mai bine schimbi canalul. Valabil pentru toti postacii. Se stie ca putoarea de roman decat sa bata un cui mai bine scrie zece randuri moralizatoare sau deosebit de inteligente.
    Dar...ca sa inchei frumos, daca toti cei care in iarna veti fi dati afara din apartamente pentru recuperarea datoriilor in urma facturilor uriase veti avea posibilitatea sa intrati accidental pe net, si sa vedeti ce frumos "subzista" si progreseaza opozitiile controlate...ei bine atunci va fi prea tarziu. Pizdet ca nu se intampla odata, mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  6. "în timp ce „târla indivizilor oneşti” nu concepe că cineva ar fi capabil s-o pună de UN OMOR ÎN MASĂ. Vă imaginaţi, totuşi, cât de redus trebuie să fii pentru a refuza ceea ce se vede cu ochiul liber? Adică, în ciuda faptului că prin toate comitetele şi comiţiile globaliste se discută de om ca de un „microb al naturii” şi SE FAC PLANURI DE REDUCERE A POPULAŢIEI, tu nu crezi că „cineva nu ar fi capabil de asta”. Ba bine că nu, micuţilor!"

    Si cand te gandesti ca inca mai sunt oameni atat de redusi mintal care viseaza cum vor munci ei maxim patru zile pe saptamana sau cum munca va deveni "optionala" si nu vor mai munci absolut deloc, dar vor fi platiti pentru simplul motiv ca exista!

    Apropo,
    "indivizi onesti" = indivizi prosti, lipsiti de logica si discernamant, incapabili sa inteleaga ce se intampla in mod real in jurul lor, traind intr-un sistem cu reguli(legi) pe care nu le cunosc si pe care nu le inteleg
    (oameni) "microbi ai naturii" = ratati ordinari incapabili sa-si castige existenta prin propria munca, care o ard marxist-socialist si sunt plini de "drepturi", in timp ce viseaza la tot felul de "tatuci" care sa legifereze "egalitatea" prin care sa fure de la aia care au, adica de la "dusmanii poporului muncitor", si sa le dea lor

    Cum plm sa fii atat de prost si lipsit de discernamant cand in urma cu 10 ani se vorbea inclusiv pe la televiziunile din ro despre asa ceva?
    https://www.youtube.com/watch?v=PdljwqfsQfQ



    "în toate timpurile abulia de acest tip s-a tratat „la rece”: după caz, ori te mâncau sălbăticiile, ori erai doborât de duşman. În ambele cazuri moartea naivului era doar un fenomen normal, o „corecţie” necesară supravieţuirii umanităţii în ansamblul său, prin curăţarea de verigile slabe. E O LEGE A FIRII care ne spune, fără doar şi poate, că naivitatea e o slăbiciune care se plăteşte cu viaţa."

    Si cand te gandesti ca mai sunt oameni care inca il mai injura pe Darwin...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cercetați despre Sindromul morții subite la sugari.

    RăspundețiȘtergere
  8. existenta virușilor este o poveste pentru oamenii proști....

    RăspundețiȘtergere
  9. Tot ce ati descris aiaic este adevarat. Sunt zeci de carti scrise de doctori dizidenti (dati afara din system) care explica asta si de ce se face. Dar pulimea majoritara nu prea are timp de citit si sunt si multi naivi. Deja efectele se vad.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Elitele" planetei s-au săturat de oamenii de rând, prea s-au înmulțit și poluează planeta lor, a "elitelor". Așa că "elitele" au trecut la treabă, mai cu capsarea, mai cu incurajarea avorturilor, mai cu incurajarea traiului în grup...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cine o fi lansat expresia asta bombastica? “sindromul mortii subite” este un non-sens! Conform DEX Sindrom=Totalitatea semnelor și a simptomelor care apar împreună în cursul unei boli, dându-i nota caracteristică. Acum vin si intreb: moartea e o boala? Se pare ca e incurabila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O alta caracteristica ar fi că este de unica folosinta...

      Ștergere
  12. Felicitari draga DD,
    Esti un adevarat magnet al celor care gindesc profund si cu mintea lor! Calitatea comentariilor a devenit net superioara, bine gindita si punctuala.
    Multumim pentru contributia voastra extraordinara!

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci s a stricat mancarea ca era cald = schimbari climatice? Adica? Dupa primavara a venit vara? :)))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Comentariu offtopic dar suficient de interesant... S-a observat ca la aproape tot ce s-a facut reclama, la ce s-a promovat, intr-un timp de X ani devine ilegal, interzis sau in cel mai bun caz nepractic, ineficient?
    Acum e boom-ul la americani care ajung fara bani de pensie. Valabil si in UE. Cu multi ani in urma manipulatorii deja preveneau lumea: contributia la stat pentru pensie nu sunt bani in pusculita, ii aduni, spargi pusculita si traiesti bine la batranete. De ani deci se pregatea subjugarea psihologica.
    S-a facut reclama la criptomonede; multi n-aveau deloc dar primeau banul gros doar sa se laude ce bine au investit si ce bine o duc. Din limbaj, exprimare se vedea clar ca sunt mascarici platiti la postare.
    S-a facut reclama la centralele de apartament, acum se doreste sa fie de bloc. Se promoveaza produse, servicii care vor expira intr-un anumit timp. E lege nescrisa public si care face parte din marea agenda. Lumea a fost dresata...inceputurile dresurii poate au aparut cand se explica de ce platesti in plus la intretinere daca tii geamul deschis si "repartitorul vede orice miscare". Expresiile promovate de jurnalistii corupti dovedeau ca sustineau sistemul, orice sistem, orice putere. Treaba cu repartitoarele era "explicata" in termeni magici, ca pentru prosti. La fel de magic se explica de ce incalizirea cu lemne face rau planetei. La fel si cu reclamele pentru aer conditionat, la care au participat/complotat market-uri, corporatii, producatori, televiziuni si chiar internetul in genere, prin reclame; se stia de pe atunci ce va urma.
    Mereu cate un mijloc de a stoarce bani de la populatie. Provizii alimentare, si eventual si arme daca vorbim de SUA. Sau chiar buncare. Tandemul problema-solutie nu se va termina si e perfect functional: se bazeaza pe emotii, panica. Straniu cum niste emotii, adica ceva reactii biochimice in creier la un grup mare de oameni pot schimba valoarea aurului, a dolarului samd. Doar obiectele fizice, de la instrumente, scule, aparate de uz casnic (preferabil manuale, fara motoare, curent electric) sunt adevaratele monede de schimb, avand utilitate practica. Restul e prostie...pica cripto, apare altceva care va avea aceeasi soarta. Pana si investitia in terenuri, apartamente e o eroare. Nu veti detine nimic si veti fi fericiti. Deposedarea a inceput demult in diverse forme. Rechinii imobiliari care vaneaza apartamente nu sunt pioni pe tabla de sah, ci nici macar o particula de praf. Inca se mai viseaza ca poate exista clasa de mijloc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Orice are un inceput, merge si la dentist😀

    RăspundețiȘtergere
  16. Nou inventatul SADS (sindromul mortii subite la adulti) e inspirat din SIDS (sudden infant death syndrome - sindromul mortii subite la sugari). Sunt decenii de cand se crede (neoficial) ca SIDS ar fi cauzat de vax din copilarie, vedem acum ce-o mai fi cu SADS...

    RăspundețiȘtergere
  17. Partea 2

    Cireașa de pe tort... :

    https://m.hotnews.ro/stire/24480518

    Un spot video din 1956 prezice o epidemie care va apare până în 2020

    https://brighteon.com/747c55d0-85b4-4432-a55f-6dd62e7c2644

    Descriere: Un spot video dat la știri în 1956 ”prezice” că vor apare mașini zburătoare, trenuri cu levitație magnetică, poștă electronică, internet … dar și o boală cu potențial devastator, de tipul gripei. Experții au prezis (în 1956 sau mai devreme) că până în 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi în toată lumea și va avea originea undeva în Asia (pe ecran apare o hartă cu China și Japonia). În clip zice că boala se va răspândi rapid în toată lumea prin călătoriile aeriene.

    (Transcript)

    ”Cum să evităm epidemia din viitor” (spot video din 1956)

    ”Când vă gândiți la viitor, probabil vă gândiți la tehnologiile remarcabile pe care le-ați văzut în revistele de benzi desenate și în filme. Probabil vă gândiți la mașini zburătoare, trenuri propulsate de electromagneți, sau roboți casnici care se vor ocupa de gospodărie.
    Deși mulți oameni de știință sunt de acord că multe din asemenea invenții sunt improbabile sau ne-necesare, s-ar putea să fiți surprinși ce are viitorul pregătit pentru noi. Imaginați-vă că puteți să faceți cunoscute opiniile voastre către milioane de oameni în același timp, prin simpla scriere a cuvintelor pe o tastatură și trimiterea lor prin aer. Gândiți-vă cum va fi viața când multe ustensile de birou, inclusiv mașina de scris, pot încăpea într-un dispozitiv mai mic decât o felie de pâine. Gândiți-vă ce planuri de vacanță puteți face, când puteți vizita orice loc de pe pământ cu o singură călătorie a avionului.
    Cu siguranță, viitorul sună luminos. Dar nu înseamnă că nu va avea și părțile lui întunecate. Conform anumitor predicții, obezitatea probabil va face ravagii; corupția politicienilor va fi atât de răspândită încât va fi percepută ca ceva normal; oameni care nu au de spus nimic util, vor transmite în eter cererea lor de a fi luați în seamă; iar actori altădată iubiți de oameni, vor deveni promotori ai uleiului de șarpe (?!).
    Dar poate cel mai rău lucru va fi apariția unei boli mortale, și cu potențial devastator. Gîndiți-vă la ultima oară când ați avut gripă. Probabil că ați fost în convalescență zile întregi, fără să aveți poftă de mâncare. Experții prezic că până în anul 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi de undeva din Asia către toată lumea. Iar cum călătoriile internaționale cu avionul vor fi disponibile pentru orice om, o boală – care în trecut ar fi fost ținută sub control – atunci se va răspîndi rapid în toate colțurile lumii”.

    RăspundețiȘtergere
  18. Partea 5

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/04/01/odata-ce-lumea-s-a-obisnuit-cu-minciuna-adevarul-pare-teoria-conspiratiei/

    https://saccsiv.wordpress.com/2019/06/12/666-este-deja-in-sistem/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/08/video-ca-pe-vite/

    https://m.activenews.ro/stiri/TREI-tari-de-pe-Pamant-au-refuzat-vaccinul-anti-covid-iar-acum-toti-cei-trei-presedinti-sunt-MORTI-167928

    Concluzionând... :

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/09/cine-i-idiotul/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/16/realii-papusari-nu-ne-arata-vreo-luminita-la-capatul-tunelului-deoarece-vor-ca-masele-nemultumite-sa-gaseasca-o-unica-solutie-razboiul-si-revolutia/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/02/rolul-covid-in-crearea-taberelor-viitorului-razboi-civil-si-revolutie/

    România este "dăcât" o celulă (sic!) in cadrul unui corp(Gaia? Sau oricum vreți să-i spuneți...)...

    -----

    RăspundețiȘtergere
  19. Partea 6

    Între timp, am mai aflat și de astea... :

    https://saccsiv.wordpress.com/2022/01/31/in-2019-inainte-de-pandemie-anthony-fauci-si-vicepresedintele-senior-al-fundatiei-rockefeller-discutau-despre-cum-ar-putea-fi-folosit-un-nou-virus-din-china-pentru-a-impune-un-vacc/

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Crimson_Contagion

    Pe cel de deasupra, pare că l-au scos de aici... :

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Pandemic_predictions_and_preparations_prior_to_the_COVID-19_pandemic

    Recomand și vizionarea acestui film pe care l-am urmărit cu interes... :

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Songbird_(2020_film)

    Poate că așa se explică modul în care omoară "virusul ucigaș", DOAR în interiorul spitalelor, pregătit să ne omoare pe fiecare în parte, ca un criminal în serie cu sânge rece, pitit... :

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/12/21/strigatul-disperat-al-unei-tinerea-bagata-la-ati-sunt-la-spital-sau-la-puscarie-in-doar-4-zile-a-murit-pe-24-decembrie-ar-fi-implinit-27-de-ani-intrebari-de-ce-mor-aproape-tot/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/02/marturii-horror-din-spitalele-mortii-sunt-niste-criminali/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/03/08/la-ati-oamenii-se-omoara-si-eu-am-omorat-oameni-acesti-oameni-trebuie-razbunati/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/07/01/video-noi-marturii-din-spitalul-groazei-de-la-turnu-magurele/

    https://saccsiv.wordpress.com/2022/02/01/video-la-sinteza-zilei-despre-teribilul-reportaj-sechestrat-printre-mortii-vii-de-pe-tvr/

    https://saccsiv.wordpress.com/2021/11/15/video-mami-nu-ma-lasa-o-drama-care-spune-totul-despre-medici-si-protocoale/comment-page-1/

    RăspundețiȘtergere
  20. Partea 7

    Pe 30 decembrie 2019, oficialii chinezi au transmis printr-un comunicat că "pneumonia misterioasă necunoscută", ar putea fi vechiul sars (sars cov-1) și că oamenii NU trebuie să intre în panică...

    https://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2019/12/news-scan-dec-31-2019

    https://promedmail.org/promed-post/?id=6864153

    "Whether or not it is SARS has not yet been clarified, and citizens need not panic."

    Mai departe, știm cu toții ce a urmat, din păcate(?)...

    Ohooo... Și câte ar mai fi de spus, dar mă opresc aici și îmi cer scuze pentru comentariul mamut...

    And last, but not least... :

    https://saccsiv.wordpress.com/2022/06/14/foto-cum-arata-cheagurile-din-sangele-vaccinatilor-care-au-murit-subit-si-ce-s-a-gasit-in-ele/ (de citit și comentariile de la acest articol...)

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sudden_arrhythmic_death_syndrome

    De citit comentariul lui saccsiv de la finalul articolului... :

    https://saccsiv.wordpress.com/2022/06/15/alimentele-combustibilul-si-bunurile-de-larg-consum-din-sua-sunt-mai-scumpe-ca-niciodata-iar-pietele-financiare-se-prabusesc/

    Ca o părere strict personală... : este la mintea cocoșului că oamenii s-ar prinde în timp util dacă ne-ar omorî în masă, în spitale, cât să își atingă targetul în privința reducerii populației globului, așa că au manipulat 5,3 miliarde(deocamdată) de fricoși, să își injecteze serul sinucigaș(mortal)... Rămâne de văzut ce vor face cu cei care nu vor să aibă treabă nici cu spitalele și nici cu "vaccinurile"... Poate... Un război mondial?!!!

    Iar, acum, chiar la final, într-adevăr... :

    Poate că este mai bine că nu vom mai reveni niciodată la normal, după cum bine a spus-o infamul Klaus Schwab... Astfel, vom avea mai mult timp să ne ocupăm de mântuire, singurul lucru care contează cu adevărat în viața unui om... Sau, cel puțin, așa ar trebui să fie...

    Sănătate și mântuire, tuturor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiete ai umplut blogul cu linkuri de la ratatul si idiotul de saccsiv pe post de "argument"! Esti retardat sau pur si simplu nu ai altceva mai bun de facut decat sa scrii intregi foiletoane cu aberatii pe care nu le citeste nimeni?
      https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/27/am-parasit-asfaltul/

      Ștergere
    2. Iertare, frate! Chiar nu am vrut să supăr pe cineva... Cât despre saccsiv... Vă asigur că este de partea bună a baricadei... Numai bine...

      Ștergere
  21. Că mor injectatii pe strada sau pe stadion e una, dar v-ați gândit ce se întâmplă când încep să moară la volan? Pe câți alții neinjectati sau injectați ii vor omora, pe străzi, pe trotuare asta daca nu va fi cazul "fericit" că vor ieși direct in decor singuri - singurei? Cred că va trebui sa fie mai vigilenți la volan că nu știe când se pornește la "îmbrățișat" un kamikaze de asta modern...

    RăspundețiȘtergere
  22. Trist, adevărat, ...
    "Noua Ordine mondială" a fost inițiată pe când populația era 3 miliarde, cu scopul de a o reduce rapid la 1 miliard. Faceți o socoteală, deci cam când a fist asta , si cine (sau ce) sunt cei care pot face asta?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)