duminică, 19 iunie 2022

Ultima carte


Înainte de a trece la realitatea frontului din Ucraina, vă voi aduce în atenţie câteva chestiuni neştiute de majoritatea celor care privesc din exterior războiul de la graniţele noastre. Probabil aţi auzit de Atlantic Council, o organizaţie globalistă, pui al organizaţiei-umbrelă Atlantic Treaty Association. Care Atlantic Treaty Association, între altele, are în subordinea sa ceea ce noi numim NATO. V-am făcut aceast genealogie pentru a înţelege nişte chestiuni destul de jenante.

Acum,când vrei să ştii cum stă treaba cu un ONG, trebuie să-i studiezi sursele de finanţare. OK, cine finanţează Atlantic Council? Ca să nu ne pierdem în detalii trebuie să vedem cine-s peştii graşi care finanţează substanţial organizaţia întrucât, altfel, îţi pierzi timpul cu peştişorii mici care dau câte 50-100$, cam la fel cum îşi pierde timpul ANAF cu aşa-zişii evazionişti persoane fizice. Ce constatăm privind de la acest nivel finanţarea organizaţiei? Spre exemplu, putem observa că în 2015 şi 2016 au fost doar trei donatori care-au dat peste 1 milion de dolari, după cum urmează: Adrienne Arsht(vicepreşedinte al organizaţiei la acel moment), miliardarul libanez Bahaa Hariri(frate vitreg al premierului libanez Saad Hariri) şi Emiratele Arabe Unite. Reţineţi că în afară de fătuca aia - doamnă cu bancă de familie - niciunul dintre donatori nu are de-a face cu NATO, ci cu globalismul.

Începînd cu 2016, în structura de finanţare a Atlantic Council apare Mykola Zlochevsky care dă câte 100 000$ pe an. N-aţi auzit de individul acesta, aşa că vă fac eu rapid un portret al său: fost ministru al resurselor în Guvernul lui Viktor Ianucovici, a ajuns să-şi înregistreze în Cipru firma Brociti Investments Limited. Numele firmei nu vă spune nimic, dar dacă vă spun că acest vehicul investiţional este cel care-a ajuns să cumpere Burisma, treburile încep să prindă contur. Acum deja se ştie că în consiliul de administraţie al Burisma au ajuns, strict „întâmplător”, fiul lui Biden, fiul lui Nancy Pelosi şi fiul vitreg al lui John Kerry. Chestiunea, aşadar, e cu bătaie lungă. Încă nu o să vă spun tot ce ştiu despre Burisma întrucât asta va face parte dintr-un articol ulterior în urma căruia o să vă cruciţi constatând cât de mare e corupţia la nivel mondial. 

E greu de crezut că spionajul rusesc nu avea habar despre aceste elemente. Am spus de nenumărate ori că motivul pentru care Rusia a intrat în Ucraina a fost menit evitării unui conflict Rusia-NATO. Existau informaţii cât se poate de clare că Biden urma să bage Ucraina în NATO printr-o procedură de urgenţă, astfel încât generarea unui conflict l-a pus în imposibilitatea de a o face. Retragerea SUA de la Kiev s-a făcut cât se poate de rapid, încercându-se distrugerea dovezilor privitoare la corupţia statului subteran american. Chiar şi aşa, ruşii au găsit destule elemente care în alte vremuri ar fi aruncat în aer scena politică mondială.

Iniţial SUA a spus că nu se va implica decât defensiv în conflict. Acesta era punctul de vedere normal al militarilor. Punct contestat cu disperare dinspre Administraţia SUA, mai precis din partea lui Biden care, pierzând Ucraina, se vede expus aproape în totalitate. Şi nu-i vorba aici doar de el, ci de întregul stat subteran american care-a spălat o groază de bani pe-acolo, lăsând urme greu de şters. Astfel poziţia SUA s-a modificat treptat, de la una defensivă la una ofensivă în ceea ce priveşte conflictul. Un alt jucător esenţial(de fapt Jucătorul!) în acest meci este cabala „englezească,” despre care vă voi spune ceva mai multe tot într-un articol separat. Acest adevărat stat subteran englezesc - moştenitor al Imperiului Britanic - are ca principal interes vlăguirea puterilor lumii în războaie de uzură, în urma cărora să poată apărea ca eliberator prin „pactul global” pe care doreşte să-l impună. Brexitul a fost grăbit de „cabala engleză” deoarece Anglia trebuie să devină cât mai rapid exponenta noului mod de organizare a societăţii, cel în care toţi se vor transforma în sclavi-oi, atent supravegheaţi de AI şi tehnologii de vârf.  Să trecem însă şi peste amănuntele acestea, pentru a putea înţelege ce urmează.

SUA a cam ajuns la fundul sacului. Războiul din Ucraina deja e mult prea scump, iar Biden pur şi simplu nu mai are de unde. Pe partea cealaltă, Ucraina începe să rămână fără soldaţi, astfel încât întreaga operaţiune s-ar putea transforma într-un dezastru absolut. Pentru aceasta, cabala engleză a pus  la punct două strategii care au ca scop minimizarea dezastrului. Strategii pe care le voi enumera mai jos.

Există aşa numita iniţiativă paşnică, pe care, chipurile, ar impune-o Uniunea Europeană. Misterul vizitei la Kiev a lui Emmanuel Macron, Olaf Scholz și Mario Draghi este următorul: UE ar primi Ucraina după ce aceasta ar încheia războiul cu Rusia printr-o negociere de încetare a focului care, printre altele, s-ar constitui inclusiv într-o pierdere de teritorii. Aceasta e de fapt o iniţiativă de păcălire a electoratului Ucrainei care, astfel, ar trebui să-şi spună că, „cel puţin intrăm în UE şi prosperitatea ne e asigurată”. Nu-i chiar aşa întrucât, din punct de vedere politico-militar, Rusia consideră UE mai toxică decât NATO. Însă iniţiativa e păstrată deschisă deoarece Macron - prin prisma sa de trimis al lui Rotschild pentru Ucraina - păstrează dialogul cu Putin la un nivel decent, deci are uşile deschise acolo. Dacă vă întrebaţi ce face Plăvanul la Kiev alături de cei trei granzi, vă voi spune că îşi caută un angajament care i-ar asigura imunitate după ce-şi va termina mandatul(poate chiar va părăsi postul de dragul noii imunităţi internaţionale). Vă voi mai povesti despre coatele pe care le dă imbecilul nostru în stânga şi-n dreapta! 

Cea de-a doua strategie impusă de cabala engleză este cea a ultimei cărţi. Un fel de cacealma combinată. SUA înarmează cu disperare Ucraina. La fel şi Anglia şi vreo câteva alte ţări. O fac pentru a pune în practică un ultima contraatac surpriză. Planul prevede unirea ultimelor efective ale armatei ucrainene, înarmarea lor pînă-n dinţi cu tehnologie modernă şi generarea unui atac devastator într-o zonă în care armata rusă e mai slabă. Se are în vedere inclusiv o pătrundere-fulger până în zona Mariupolului sau o penetrare spre Crimeea. Aceasta ar face ca negocierile de pace să fie ceva mai echilibrate, astfel încât Ucraina să iasă cu faţa neşifonată mediatic din conflict. 

Chestiunea însă e simplă: în oricare dintre cele două ipoteze e o constantă, anume Rusia. Dacă Rusia va cădea la pace în oricare dintre cele două circumstanţe înseamnă ori că e condusă de proşti, ori că au făcut un nou blat, similar ruşinosului blat din Iugoslavia. E greu de crezut că spionajul rusesc nu ştie care-s adevăratele interese din spatele frontului. Mai mult, recentul discurs al lui Putin nu lasă prea multe portiţe. Dar să nu anticipăm şi să aşteptăm desfăşurarea evenimentelor, mai ales în condiţiile în are cele două strategii merg în paralel. 

P.S. Eu ştiam o zicală cu cel care vrea să stea „cu fundu-n două luntri”, dar nu vreau să anticipez. :)

28 de comentarii:

  1. Clar o contralovitura naucitoare in zona de sud/sud est spre kherson sau mariupol. Asta dupa ce inarmeaza toti dezertorii, ranitii de prin spitale, cei fugiti peste granita, eventual prizonierii de la rusi, bucatarii, it-istii, femeile si copii peste 12 ani. Ramane se le puna la dispozitie patine cu rotile sau cai fiindca mai usor gasesti diamante decat combustibil. Va semana cu atacurile sinucigase la sabie ale japonezilor impotriva americanilor la sfarsitul ww2. Astia nu mai au lemn pt cosciuge de-i ingroapa ca pe musulmani. Slava si bani sa fie ca mortii oricum nu-i mai numara nici statisticienii de vreo 2 luni.
    P.S. de abia asteapta rusii si bielorusii sa se elibereze un pic zona capitalei sa mearga si ei prin mallurile din kiev la cumparaturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Recentul discurs:
    Putin has Buried the old world order and outlined his view on Russia’s and the world’s future
    https://www.youtube.com/watch?v=CoPmrlb589A

    RăspundețiȘtergere
  3. Orice va fi sa vina va fi mai rau decat crede cel mai pesimist dintre noi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt bisericos dar odata a fost spusa o mare vorba, universala si atemporala:

      "Tine-ti mintea in iad si nu dispera"

      Orice va veni, vom vedea ATUNCI.
      Folositi-va inteligenta pentru aplicatii LOCALE, PRACTICE, PUNCTUALE si la identificarea sfaturilor BUNE ale altora, poate de la care nici nu va asteptati... Astfel veti dovedi ca sunteti cu adevarat puternici in gindire!

      Mai mult de atit NU PUTEM!...si ei stiu la perfectie acest lucru! ( De zeci de ani sunt cu lupa pe noi. Atentie!)

      Ștergere
    2. Trăim vremurile de pe urmă. Mulți rămași, puțini chemați.

      Ștergere
  4. WaPo, US & allies to fight Russia until end. China airline parts. Trudeau book tops charts. Update 1
    https://www.youtube.com/watch?v=g4eZ39YzN2M

    RăspundețiȘtergere
  5. Operatiunea rusa va fi una lunga. Obiectivul primar al Rusiei este relocarea din 1997, aliniamentul Oder - Neisse(Memel), deci se pregateste Polonia si Rumunia pentru a intra pe teren, deoarece amandoi sunt idiotii inutili. Polonia va disparea de pe harta, Romania va schimba tabara ca intodeauna. JollyJocherul este Turkye.
    Cititi din profesionals ca e publicate, numai sa cauti ...
    De ce zicea Kissinger ca lumea nu e pregatita pentru ce vrea Putin ?
    Al micu, Iedy, a primit sarcini sa apere afacerea, a iesit sa abureasca prostimea ca-i urmareste spre binele lor. Jalnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romania, fiind un stat esuat, va fi demantelatã. Trei regiuni cu istorii diferite, un proiect masonic ratat.

      Ștergere
    2. "deoarece amandoi sunt idiotii inutili"
      Corect, asa este Cu precizarea insa, ca toata zona est europeana dar si vestica este plina ochi de inutili. Precariatul care va urma are nevoie doar de un numar infim( o zecime) de viitori "participanti" la marunta activitatea economica care va mai ramine ( servitori ai elitelor, descarcatori zilieri din vagoanele marfarelor, culegatori/sortatori a "resturilor" din urma seceratoarelor" si a altor utilaje agricole, desfundatori de canale...o serie intreaga de "profesii" puse la dispozitie IT-istilor proaspat disponibilizati.

      Ștergere
    3. 1. "o serie intreaga de "profesii" puse la dispozitie IT-istilor proaspat disponibilizati."

      Acum 7 mii de ani in Babilonul antic exista o regina, Semiramida, faimoasa atat pentru ca era foarte frumoasa cat si pentru gradinile ei luxuriante suspendate. Zilnic, de dimineata pana seara, un convoi de 10000 de sclavi carau apa de la rau in budufuri din piele de capra si urcau in varful Babilonului sa-i ude Semiramidei gradinile suspendate.
      Acum 2 mii de ani niste ingineri romani si-au dat seama ca pot folosi gravitatia si apeducte pentru a aduce apa in mod automatizat chiar de la zeci de kilometri departare pana in interiorul oraselor construind astfel fantani arteziene, toalete si bai publice.
      Acum 100 de ani niste ingineri au dus concepetele si automatizarile ingineresti ale romanilor mai departe si cu ajutorul unor pompe hidraulice care au inlocuit gravitatia si a unei retele de tevi care au inlocuit apeductele, au facut posibil ca orice prost din orice oras de la orice etaj sa invarta de un robinet si sa aibe apa instant sau sa traga de un snur si propriul cacat proaspat facut in propria locuinta sa dispara ca prin "magie".
      Numai ca aceste realizari nu sunt "magie" ci INGINERIE si AUTOMATIZARE.

      IT-ul este doar O NOUA FORMA/SPECIALIZARE IN INGINERIE, care in cele mai multe cazuri ajunge la aceleasi rezultate finale cu de ex. mecanica, numai ca O FACE INTR-UN MOD MAI IEFTIN, MAI RAPID SI MAI EFICIENT. Este mai ieftin, mai rapid si mai eficient sa construiesti, sa programezi si sa mentii un chip dacat un mecanism cu functionalitati simulare.
      Cine are impresia ca IT-ul va disparea, inseamna ca nu are in cap nici macar rahat, ca daca ar avea, prin tot maldarul ala de rahat s-ar gasi macar un limbric care sa gandeasca pentru ei. In absolut toate sistemele acestea tehnologice plecand de la cele mai simple cum sunt cele mecanice si ajungand pana la automatizarile software & IoT/embedded, situatia este aceeasi: cineva trebuie sa le proiecteze, cineva trebuie sa le construiasca, cineva trebuie sa le optimizeze, cineva trebuie sa le dezvolte in continuare si cineva trebuie sa le intretina, iar in tot acest lant, de la proiectare pana la intretinere IT-ul JOACA UN ROL CENTRAL!

      Ștergere
    4. 2. "o serie intreaga de "profesii" puse la dispozitie IT-istilor proaspat disponibilizati."

      Eu inteleg ca multi oameni sunt foarte ofticati pe faptul ca IT-stii sunt foarte cautati si mult mai bine platiti decat restul profesiilor, ba chiar se umplu de invidie, de ura si de spume cand afla ca multi IT-sti emigreaza sau lucreaza remote de acasa sau de unde vor pentru firme din toata lumea pe si MAI MULTI BANI, sau ca isi deschid firme prin Cipru, Panama, Singapore, Hong Kong, etc si nu dau doi bani pe aberatii si idiotenii de genul "datorie fata de tara" sau "contract social". Sunt exact aceeiasi oameni care fie ii injurau fie radeau de cei ce se apucau la inceputurile anilor '90 sa invete pe cont propriu limbi straine, in special engleza si spuneau ca "nu ma mai apuc eu la varsta asta sa invat" si sunt exact aceiasi oameni care ii injurau sau radeau ce cei ce se apucau pe la sfarsitul anilor '90 - inceputul anilor '00 sa invete "calculatoare" si spuneau "calculatoarele nu sunt de mine si oricum nu 'ne' trebuie la nimic", trend care continua si astazi.

      Toti acesti oameni au ajuns la munca de jos, grea si prost platita si in curand VOR AVEA "DESTINUL CALULUI" pentru simplul motiv ca in mod real nu mai este nevoie de ei si de meseriile lor de duzina pentru care este nevoie de un IQ minim si de zero creativitate, meserii care poti fi facute de copii de 10-12 ani.
      De ex nu avem nevoie de brutari, nici de magazinul de paine de la colt si nici de oamenii si soferii care incarca/descarca si conduc masinile cu painea pe care o cara inutil de la fabrica de paine pana la magazinul din colt. Niste ingineri au proiectat un mecanism si un chip si niste IT-sti l-au programat si automatizat si a rezultat masina de facut paine pe care oricine si-o poate permite. Cumperi o astfel de masina, cumperi ingrediente, umpli masinaria cu ingrediente in functie de reteta aleasa, apesi pe niste butoane sa alegi un "program" si la ora aleasa iti scoate painea calda. Poti umple si seta masina dimineata, si seara cand te intorci acasa gasesti painea fierbinte. Pe langa faptul ca este mai ieftin sau mult mai igienic si produsul obtinut are o calitate net superioara.

      Acum 100 de ani toate strazile si campurile erau pline ca cai si carute sau de cai si pluguri. Acum caii au disparut iar strazile sunt pline de mopeduri, scutere, motociclete si de tot felul de autoturisme, autobuze si autoutilitare, gradinile sunt pline de motocoase, motocultoare si tractorase, campurile sunt pline de tractoare, semanatori, treieratori si combine, padurile sunt pline de tractoare, utilaje si autoutilitate, iar pe cer au aparut elicoptere si avioane.
      Asa cum caii au disparut din economie si din societate, tot asa veti disparea si voi!
      Orice adult care se asteapta sa primeasca un "pamflet" cu pasii de urmat pentru a-si indeplini sarcinile triviale DE LA UN LOC DE MUNCA CE NU NECESITA INTELIGENTA SI CREATIVITATE, in curand va fi inlocuit fie de o masinarie, fie de un "calculator", fie de ambele la un loc!
      Ghici cine pe cine "disponibilizeaza" si mai ales DE CE?


      Apropo, in curand fara ingineri, automatizari si mai ales fara IT-sti veti muri de foame la propriu!
      https://www.youtube.com/watch?v=Vu-VfF3Jh-M

      Ștergere
    5. re: Partea 1
      Nu te grabi tu sa ne trimiti la moarte prin infometare in ideea ca IT-istii vor avea un regim special, un sistem aparte prosper intr-o lume profund simplificata si austera.
      IT-ul , o industrie de tranzitie catre Marea Resetare, a luat TEMPORAR locul industriei de manufactura, a industriei grele care a fost desfiintata peste tot in lume fara drept de apel si care a eliminat milioane de locuri de munca, slujbe care din nou, nu au fost desfiintate pe motiv de automatizare asa cum se crede ci pentru ca nu mai pot fi sustenabile in noul scenariu energetic AI...o alta gogorita mizerabila. Pentru a crea o tranzitie usoara cit de cit catre austeritatea care se asterne peste tot, s-a dat liber la diversificarea idioteniilor si timpeniilor de stimulare dopaminica de tot felul( nu mai stau sa exempific sau sa amintesc cit de distructive sunt pentru utilizatorii de toate virstele( dar si pentru creatorii de soft zombificati) care practic au ajuns cu handicap psihic)

      In disperarea motivationala incerci sa invoci Ingineria electrica, mecanica si automatizarea ca fiind IT...insa nu tine el fiind prezente si supereficiente cu muuult inaintea aparitiei oricariu computer.

      Ștergere
    6. Imi pare rau ca-ti stric scenariul tau izolationist....insa...Nu te grabi sa elimini caii. Cum se zice "Nu mor caii cind vor ciinii" La preturile de carburant care sunt in crestere, fara sanse de ieftinire in urmatorii 20 de ani...nu m-ar mira sa incepem sa observam cu stupoare reaparitia lor masiva pe strazile chiar a capitalei.

      Ștergere
    7. 2.
      Faptul ca nu realizezi cit de inutil vor deveni IT-istii denota cit de acutizata este zombificarea occidentala paranoia-egoista-individualista a acestei gasti. Sa zicem ca banii economisiti iti vor putea plati un bilet in Bora Bora, insa pentru cit timp? Pentru cine anume ti se vor mai genera Proiecte? Din moment ce 90% din populatia vestica este DEJA considerata inutila, un cancer al planetei care trebuie oprit. Tu continua sa visezi ca vei continua sa fii solicitat sa faci softuri :)) pentru incuietori si alarme bancare , de magazine, si contabilitate pe la companii inutilitati ingineresti :))) care vor fi reduse la ZERO.( evident si jocurile de cacat cu care distrugeti tineretul, insa voua nu va pasa pentru ca voi nu serviti copii sau familii, sunteti nemuritori :)))
      Trezeste-te si constientizeaza motivul pentru care ti se repeta incontinuu de 2 ani ca: "We're in this together" Pina si serialele si filmele de kkat folosesc mizeria asta de expresie care le serveste interesele "ad nauseum".
      Nu te panica, ca nu-i sfirsitul lumii...in lipsa stimulilor de creartivitate/proiecte vei reveni ACASA din Bora Bora( daca vor mai fi zboruri) pentru recalificare in ce s-o mai gasi pe piata.

      Ștergere
    8. Anonimule "IT", esti cumva proaspat disponibilizat din maretul domeniu IT? Ce crezi ca faci tu cu neuronul ala singur, presat de spuma poliuretanica si aflat in centrul cutiei craniene face orice inteligenta artificiala mult mai bine. La fel cum CNC-ul taie mai bine decat ai reusi tu cu un pendular. Esti expirat si nu-ti convine. Cui ii pasa ca nu-ti convine. Spor la postari tip fluviu cat mai lungi! Scad sansele sa le citeasca cineva integral. Eu de obicei iau pe diagonala si dupa cuvinte cheie.

      Ștergere
    9. @ Anonim 20 iunie 2022, 21:21
      1.a. Industria si productia nu "au disparut", ci s-au mutat in Asia. Atata timp cat in UE orice individ capabil sa manance si sa se cace e plin de "drepturi" si pretinde sa fie tratat ca un print si atat timp cat clasa politica trateaza antreprenorii si firmele ca propriile vaci de muls, nici n-ai sa mai pupi locuri de munca in industrie si productie decat in companii de stat sau cu actionariat de stat. Ca sa nu mai vorbim de oligofrenia cu "green deal".

      1.b. Industria si productia din Romania a fost distrusa de romani iar afacerile mici si medii sunt puse pe butuci in mod voit de institutii ca ANAF. Nici industria si nici productia nu se va mai redeschide in Romania. Nici investitorii straini nu vor investi in Romania, acestia preferand tari ca Ungaria, Polonia si Turcia. Antreprenorii mici si medii care inca nu au emigrat spre vest si insista sa faca afaceri in Romania pe firme romanesti si nu din Bulgaria sau Ungaria pe firme bulgaresti sau unguresti, sunt pur si simplu cretini. Sa nu mai vorbim de alte locatii ca Cipru, Irlamda, Malta, etc.
      https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/motivul-pentru-care-mii-de-antreprenori-romani-si-au-mutat-afacerile-in-bulgaria.html


      2. Cand contabilitatea, finantele, statistica, matematica, chimia si fizica, vor fi o "gogorita mizerabila" inseamna ca ne-am intors in Epoca de Piatra. Dupa mintea ta o gramada de companii de top investesc si dezvolta o gramada de tehnologii avansate pentru ca vor sa-si satisfaca nevoia de dopamina.
      https://juliacomputing.com/industries/
      https://julialang.org/
      https://juliadb.org/


      3. Ar trebui sa cunosti zicala: "oamenii bogati planifica pentru trei generatii iar oamenii saraci planifica pentru vineri seara". Nu-ti fa tu griji ca nu avem bani decat pentru un bilet dus in Bora Bora. Pentru oamenii prosti banii sunt un scop in sine, pentru oamenii inteligenti banii sunt un mijloc pentru a atinge anumite obiective de siguranta si independenta economica. Multi oameni detin mai multe afaceri, proprietati si multiple surse de venit, au umblat destul de mult pe afara, unii locuiesc acolo permanent avand dubla cetatenie, altii au doar rezidenta, altii au doar resedinte temporare.
      In cazul in care nu ai observat te afli pe blogul unei persoane care este antreprenor, investitor si chiar acum publica articole din resedinta personala de vara aflata in Grecia. Desi Grecia nu este alegera mea personala, am recomandat in urma cu cateva articole tari ca Portugalia, Spania, Italia si am fost luat la bascalie. Mai poti include si Malta sau Cipru sau tari indepartate ca Costa Rica, Panama, Chile, Malaezia, etc.
      Nu intamplator am facut acest recomandari. Nu intamplator aceste tari sunt pline cu resedinte temporare sau permanente de milionari si miliardari. Este inutil sa explici unor angajati si unor saraci care este treaba cu sistemul de taxare lump-sum si cu facilitatile fiscale pe care aceste tari le au, cu companiile inregistrate din Gibraltar, Andora, Malta, Cipru sau cu trusturile italiene (inregistrate in Campione d'Italia), sau tratatele de dubla taxare dintre Romania si Italia unde platesi legal doar 0-5%.
      Romania fiind o natiune de ciobani prosti, incompetenti, hoti si elitisti, intodeauna un antreprenor si un bogat trebuie sa ia lectii de viata si de investitii de la un angajat si de la un sarac.
      Ei "stiu intotdeauna mai bine"!
      https://en.wikipedia.org/wiki/Lump-sum_tax
      https://www.crowe.com/ro/news/newsletter-10_2017---double-tax-treaty-ro-it

      Ștergere
    10. @ Anonim 21 iunie 2022, 00:24
      4. Stii ce e ala un marketer in adevaratul sens al cuvantului? Te-ai uitat vreo data pe programa scolara a unei specializari in marketing din afara? Ce e in Romania nu conteaza oricum. (pe langa chestiuni specifice de marketing, vanzari si psihologie cam trebuie sa manance pe paine matematica si in special statistica)
      Stii ce e ala un Database Developer si ce aptitudini trebuie sa aibe? (pe langa chestiunile generale de programare si cele specifice bazelor de date ca SQL si PL/SQL daca nu mananca pe paine logica, matematica, finante si statistica NU EXISTA!)

      Te-ai intrebat vreo data ce se intampla cand un individ combina Database Developement + (Social Media) Marketing + programare in Python? Nu de altceva, dar fara astfel de aptitudini nu prea mai ai ce sa mai cauti in functia de marketer, in mod special daca ai si cuvantul "manager" inainte.
      Iti raspund in doua cuvinte: Cambridge Analytica!
      Continua sa visezi la jocuri, alarme si recalificari "in ce s-o mai gasi pe piata" in timp ce esti manipulat si manat de la spate ca o oaie. Dupa cum am mai spus: daca nu ai o meserie/ocupatie bazata pe INTELIGENTA si CREATIVITATE...

      Ștergere
    11. @ Anonim 20 iunie 2022, 21:27
      Hai ca m-am amuzat teribil!

      Anonimului cu intoarcerea triumfala a cailor in economie si pe strazile capitalei nici nu are rost sa-i mai raspund.
      E din alt film. Unul cu iz de Ev Mediu.

      Ștergere
    12. @ Anonim 21 iunie 2022, 10:58

      Mai Gâgă, tu te incadrezi de minune la ceea ce se numeste "analfabet functional".
      Textul meu este destul de simplu si cu toate acestea ai mari dificultati sa-l intelegi. Probabil ca pentru voi generatiile aste noi cu "attention span-ul" de cateva milisecunde, absolut tot ce depaseste lungimea unor propozitii simple si a 2-3 paragrafe devine un "fluviu" de informatie.

      https://ro.wikipedia.org/wiki/Analfabetism_func%C8%9Bional

      Ștergere
    13. Daca ar fi sa crezi ,, BBB,, sau ,,marea resetare,, atunci schimbarile vin la pachet, adica ceea ce ati lucrat voi nu mai e valabil, iar ceea ce au lucrat parintii vostri nici atat, IT-stii vor fi din Bangladej direct, iar cine se bucura ca unii nu vor mai avea de lucru sunt cretini nici nu incape discutie, deci urmeaza cartela comunista impachetata frumos si cu un maldar de instructiuni, evident pe telefon. Apropo 5G e o arma.

      Ștergere
    14. Ca vor fi ca nu vor fi IT-isti, la butoane vor fi cei ( cu sange) albastru deschis, iar la impins bitii pe teava si alimentari linii de productie vom fi noi, esticii.Itist neitist tot in matrix.

      Ștergere
  6. Fratilor , o intrebare : cum au ajuns Macron, Scholz si Draghi la Kiev, cu trenul?
    Eu stiu , ca daca e razboi nu mai ramin poduri , cai ferate , etc ca se face aprovizionare.
    OARE CUM DE ?
    Au , voi nu vedeti ca totul e o minciuna nebuna?
    Inca : stiu oameni care merg cu camionele fest pina la Kiev si inapoi, deci nu e
    mare lucru bombardat.
    Vreau explicatii..... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusky nu au nimic cu calu, au cu calaretu care e nazy bastard, taiat imprejur degeaba, Erev Rav de meserie. Conducerea kieveana este o mafie care a venit la putere adusa de o alta mai mare si mai cultivata care are un plan mai mare si mai amplu, care va suferi o schimbare de leadership, un stop, si un detour, din cauza la beleaua de Putin, care apropo a fost adus de unii dintre ei.
      Complicate sunt planurile Domnului

      Ștergere
    2. "Vreau explicatii..... :)"

      Buuna! hahahaha,....Aseaza-te la rind! Poate acum intr-un final veti intelege de ce se numeste operatie speciala si nu razbel ca la tembelizor.

      Ștergere
  7. Off topic : este plin DN 2 de cisterne înmatriculate în Ucraina .

    RăspundețiȘtergere
  8. Vestul continua escaladarea in zona Kaliningrad folosind Lituania. E clar ca tot estul european va fi bagat la inaintare Ucraina fiind deja un pod prea indepartat pentru a mai castiga ceva acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. IT-isti VS Unii .....un subiect intersant ! Spun doar atat ca nu suport privilegierea unor caste noi sau vechi in detrimentul altora ! Am un prieten neamt fermier de-o viata cu tehnica mult peste ce avem in Romania dar tine si ceva din vechi in caz ca are nevoie ......si chiar a avut nevoie fiindca tehnica noua cu multi senzori l-a lasat balta ! Mai mereu imi spune ......electronic schaize , alles kaput! Toata tehnica o are de la Fendt atat noua cat si veche !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)