duminică, 21 august 2022

Crima ca politică de stat a SUA


Mulţi au impresia că singurul incident criminal la vârf al istoriei americane este reprezentat de asasinarea lui John F. Kennedy. E fals: SUA este o naţiune care are crima între valorile sale fundamentale. Dacă tinerii din ziua de azi ar lăsa-o mai uşor cu ideologia îngurgitată pe net sau în faţa Netflix-ului şi ar prefera să citească o scurtă istorie a asasinatelor comise acolo, cu siguranţă că altfel ar înţelege realitatea în care se află. 

Abraham Lincoln a fost asasinat la scurt timp după realegere. James Garfield, ales în 1880 a fost asasinat un an mai târziu. William McKinley a rezistat mai puţin de un an de la realegere, fiind asasinat în 1901. De asemenea, au fost preşedinţi care au murit în condiţii dubioase. Tot dintre crimele celebre - şi absolut inutile - trebuie să o menţionăm pe cea asupra lui Martin Luther King. De asemenea, asasinarea mârşavă a lui Robert Kennedy, fratele mai mic al lui John F. Kennedy, mascată dibaci sub forma unui act terorist şi împiedicând astfel o candidatură la preşedinţie care deranja sistemul ocult de putere. N-am amintit lichidarea indienilor, operaţiune efectuată cu atâta sfidare a celor mai elementare instincte umane încât efectiv pare ireală în macabrul său. 

Dacă toată această istorie criminală ar fi rămas doar în SUA, poate că nu ne-ar fi interesat. Însă, din păcate, crima este o politică de stat a SUA. Şi nici n-are de ce să ne mire în condiţiile în care aceea este o naţiune-criminală. Sunt câteva cifre care vă vor îngrozi. Între 2010 şi 2020, în doar patru ţări(Pakistan, Afganistan, Yemen şi Somalia), SUA a omorât între 9 000 şi 16 000 de oameni prin intermediul unor lovituri cu drone, efectuate în urma unor decizii de condamnare la moarte luate de tribunale secrete ale SUA. Da, aţi citit bine: un tribunal secret decide că X trebuie condamnat la moarte şi „porumbelul păcii” trimite drona să-l facă ţăndări! Atenţie: nu e vorba de morţii din confruntările directe şi nici măcar de cei omorâţi „din plictiseală” de soladaţii care aveau impresia că se joacă pe calculator în momentul în care mitraliau civili. Nu, e vorba de sentinţe date absolut aberant de nişte tribunale nerecunoscute de nimeni, a căror activitate e secretă şi care nu pot fi controlate de nicio autoritate!

Ceea ce e îngrozitor este numărul aşa-numitelor victime colaterale. Actele criminale ale SUA au condus la asasinarea unui număr cuprins între 1000 şi 2000 de civili, dintre care 300-400 erau copii. Oameni absolut nevinovaţi, care n-aveau nicio treabă cu „sentinţele” date de tribunalele bolşevice americane. Menţionez că datele  le-am luat de la „The Bureau of Investigative Journalism” şi sunt atât de vagi întrucât e extrem de greu să documentezi un asemenea caz. 

Ticăloşia o vedem şi acum, în războiul din Ucraina. Cum este posibil să ucizi cu sânge rece nişte bieţi oameni vinovaţi că ar fi făcut „pact” cu ruşii, iar apoi să-i aranjezi hollywoodian la Bucha, dând vina pe „criminalii ruşi”. Greşelile de regie au fost atât de evidente încât, până la urmă, ticăloşii din patele scenei au lăsat-o moartă. Într-adevăr, în cazul Bucha, la comandă nu se aflau americanii, ci ceilalţi ticăloşi ai istoriei, englezii.

Într-adevăr, acum, când scriu toate acestea, sunt sub influenţa asasinării inutile şi ticăloase a fetei lui Dughin. Un copil de nici 30 de ani care-a picat victimă unei criminale conspiraţii anglo-americane. Într-adevăr, ţinta asasinatului era Dughin. Chiar dacă ar fi reuşit ar fi fost un asasinat inutil deoarece Dughin nu are absolut nicio putere politică. Există însă un tâlc pe care trebuie să-l înţelegem deplin.

Recurgerea la crimă vine în paralel cu OK-ul dat ucrainenilor de a folosi HIMARS la atacurile asupra Crimeei. Aici e vorba de o disperare profundă a forţelor din spatele dezastrului ucrainean. Pierderile continue înregistrate în estul ţării, recentul asalt asupra zonelor strategice din sud, cu planul clar de preluare a Odesei, dar şi realitatea din teren în care cetăţenii simpli se înghesuie să fugă în zonele controlate de ruşi, toate acestea sunt elemente exasperante pentru cei din spatele narativului occidental. Iată de ce s-au scos de la naftalină armele cele mai ticăloase. Şi, mai ales, iată de ce se recurge la asasinate asupra persoanelor cunoscute, dar care nu beneficiază de protecţia statului rus. 

Indiferent de justificare, trebuie să conştientizăm că asasinatul este cea mai ticăloasă armă, cea mai laşă formă de atac. Iar utilizarea sa împotriva unor civili, vinovaţi doar că gândesc altfel decât gândeşti tu, este o acţiune de-a dreptul abominabilă. 

E timpul să înţelegem care ne sunt „partenerii” şi să le vedem la lumină feţele schimonosite şi mâinile pătate de sânge. Ştiu, e mult prea târziu pentru noi, suntem intraţi într-o alianţă nefastă aflată în stadiul său cel mai urât mirositor. Nu-s un susţinător al lui Dughin şi nici al teoriilor sale mistico-geopolitice. Însă nu pot rămâne indiferent când văd cum, din disperare, se recurge la asasinate inutile ale căror victime sunt absolut nevinovate.

Ceea ce e clar din tot contextul actual este că disperarea va continua în final cu un război la scară. Deja s-au depăşit mai multe linii roşii. Vine un război în care, indiferent de tabăra pe care-o vom prinde la final, ne vom trezi că am făcut din nou o alegere greşită. Acum suntem unde nu trebuie, iar la final ne vom nimeri tot unde nu trebuie. Din vina noastră şi din vina situării noastre mult prea aproape de vârtej. Urmează vremuri tulburi. Din nou dăm piept cu istoria şi doar ipoteticul noroc e unicul nostru aliat.

23 de comentarii:

  1. La nivel energetic are loc activarea vortexului carpato-danubiano-pontic ceea ce înseamnă că numărul crimelor va crește pentru a reuși anihilarea acestei activări. Ceea ce nu va reuși. Activarea va are loc. Dar va crește disperarea maxim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce spui matale nu are legatura cu actuala crima. Aici unii isi imagineaza ca duc un "razboi total" in care orice victima conteaza. Rusii nu vor da inapoi pentru ca stiu ca nu exista inapoi.

      La ce spui matale se incearca cu alde Dinca, stirile de la ora 5, despaduriri, tabloide, pariuri, medicamente, vaccinuri, antene 5G.

      Cine nu va fi acordat cu noua energie va fi decolat iar la romani treaba e oleaca mai dura ca exact cum zici suntem "favorizati" ca natiune antemergatoare in noul mileniu.

      Sa vezi ce se va duce lumea la Biserica...
      Doamne ajuta!

      Ștergere
  2. Social media din Rusia vorbește despre terorism ukrainian. Dacă se confirmă acest terorism la nivel internațional toți vor trebui ori să susțină terorismul ukrainean ori să nu susțină.
    E final de joc.
    Șah mat.
    Regina a murit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate !Dar aceste asasinate vin din istoria îndepărtată a omenirii.Cit despre noi,am speranța că vor apărea oamenii potriviți la momentul potrivit , și poate,cum ai spus,cu noroc și putere divină,vom trece mai departe ca nație!Nu ar fi prima data in istorie . Este adevărat,trebuie să fim realiști,dar speranța și credința este în gena noastră!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.unz.com/lromanoff/americans-are-criminally-insane/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roman Incorect Politic21 august 2022 la 11:14

      @Anonim21 august 2022, 09:33... multumesc pentru link...

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru link

      Ștergere
  5. L-ați omis pe ALDO MORO

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! Sincere condoleante familiei indoliate ! Autorul crimei va fi, in mod sigur, identificat si va suporta rigorile legii.... Pacat de biata fata ! Mare pacat ! Care umbla cu din astea, de ele sa aibe parte !

    RăspundețiȘtergere
  7. Roman Incorect Politic21 august 2022 la 14:45

    ...ok... asa si este... insa nu la NOI... la noi, suta aia de euro in mod sigur se oprea pe drum, la unu' care o punea la rata pentru SUV-ul luat in leasing iar comunitatea ar astepta in continuare ''minunea''... chiar azi vedeam ceva la TVR, la agricultori... se plingea una de prin Prahova ca rosiile ei, pe care le dadea en gros cu trei lei pe kil sint subapreciate da' ca asta e, n-are ce face, ca samsarii in piete le vind cu opt, zece lei... nu conta ca ea supravietuia si isi dezvolta afacerea la acel pret... ca, daca nu-si acoperea costurile de productie putea sa creasca si ea pretul la trei jumate ori la cit trebuia... pe ea o f_utea grija de cit cistiga ''altii''... si asta este o alta ''caracteristica'' a noastra... nu ne vedem de bucatica noastra, nu stim inca, dupa peste trei decenii, ca daca facem, producem ceva, este suficient sa ne punem un pret care ne permite sa mergem inainte, sa fim decenti in ''formarea'' preturilor si sa fim constienti ca mai bine vinem o mie de bucati din ceva cu un adaos mic decit sa vindem doua bucati la un pret nesimtit... inca nu am invatat ca SINGURA problema care trebuie sa ne preocupe este prosperitatea noastra data de decenta si bun simt in afaceri... asa am ajuns sa cumpar din China si sa astept si cite trei luni dupa marfa... pot da o gramada de exemple ale ''comertului'' romanesc... de exemplu am avut nevoie de niste piulite speciale, pentru profile de aluminiu 20 x 20... caut in Romania... 2.50 lei bucata... caut pe AliExpress... 4,90 USD 100 de bucati, adica, la acea vreme, aproape 20 de lei... mai este nevoie de alta demonstratie? evident, ''comerciantul'' romanesc le luase tot de acolo... si chestia asta se intimpla la ORICE... din cauza asta NU MAI CUMPAR NIMIC din ce-mi trebuie din Romania... ori din China, ori din Europa, de pe eBay, Amazon... si nu cred ca mi-au scapat multe tari europene din lista de cumparaturi... am depasit anul asta mia de comenzi... asadar, pilda de mai sus, nu este aplicabila la noi... motivul este simplu... INCA NU INTELEGEM... si nici nu vrem s-a facem... la inceput, cind m-a luat febra cu hobby-urile mele, ma ''oboseam'' si scriam mail-uri platformelor de vinzare romanesti, intrebind de ce practica asemenea preturi si dind link-uri de pe la alte surse... majoritatea ma ignorau sau, daca ma bagau in seama, imi raspundeau arogant ori formulau abureli bune pentru retardati... cind eram la Brasov aveam si eu o firma... in anii '90... vindeam prostii, asa cum vindeau toti... si vindeam si pantofi... eu dadeam, in magazinul meu, peste cinci sute de perechi pe luna... ''concurenta'' vindea cinci... au venit toti, nervosi, in gasca, in magazinul meu... ca ''de ce ii sabotez'', ca de ce am numai cinci la suta adaos comercial cind legea imi permitea 30, ca ''ma cred mai cu mot''? le-am raspuns simplu... uite de aia! eu vind 500 si voi 5... socotiti-va cistigul si faceti comertul pe care-l stiti... in toamna aia am renuntat la comert... am trecut la productie... si, dupa trei decenii vad, din pozitia de cumparator, ca nu s-a schimbat nimic... pilda aia ar trebui ''desenata'' pe mintea oricarui roman care face sau vrea sa faca ceva, sa fie ''patron'', intreprinzator, antreprenor... pina nu vom VEDEA circuitul economic asa, pina nu vom mai fi furiosi pe ''cit cistiga'' altu', pina nu ne va mai pasa de ''capra vecinului'', nu vom avea sansa de a evolua, de a ne ''pricopsi''... din cauza asta le ''mor'' firmele infiintate cu entuziasm si vise de prosperitate... sintem ''fomisti'' si ranchiunosi si sint slabe sanse sa ne ''indreptam''... asa ca, din partea mea, slabe sanse sa sustin consumul local si antreprenoriatul romanesc...

    RăspundețiȘtergere
  8. Lao Tze scria în poemele sale :

    „Sub Cer toţi pot vedea frumuseţea ca frumuseţe doar pentru că există urâţenie.

    Toţi pot cunoaşte binele ca bine doar pentru că există răul.

    Prin urmare a avea şi a nu avea apar împreună.

    Ceea ce este dificil şi ceea ce este uşor se completează reciproc.

    Ceea ce este lung şi ceea ce este scurt sunt în contrast reciproc.

    Ceea ce este înalt şi ceea ce este jos stau unul pe celălalt.

    Vocea şi sunetul se armonizează reciproc;

    Faţa şi spatele sunt împreunǎ.”

    Spus mai simplu, în lumea umană există legea generării mutuale şi a inhibiţiei reciproce. Nu numai oamenii sunt împărţiţi în buni şi răi; binele şi răul coexistă în cadrul unei persoane.Asa se omoara fratii intre ei ...Eu personal cred ca cei mai mari vinovati sunt cei care finanteaza si cei care instiga la crima...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omul de rind nu ajunge niciodata la ei, la instigatori, decit ff rar :)

      Hai , ca nici Lao Țî nu s a gindit la asta:))

      Ștergere
    2. Komura tzah tzah da
      (Zahs Cobra)

      Ștergere
  9. Traim in pardigma ADEVARULUI amestecat cu MINCIUNA !Si asta, nu de azi de ieri , DINTODEAUNA ! Scuza penibila e LIBERUL ARBITRU , completata de o asa zisa JUDECATA DE APOI ! CHINTESENTA MANIPULARII in lumea musulmana , iudaica si crestina aici isi ar OBARSIA !

    RăspundețiȘtergere
  10. "slabe șanse sa susțin consumul local si antreprenoriatul românesc"
    Cam așa ceva! Din cauza ca chiar daca vrei este imposibil, deoarece ai susține nu economia locala, ci bișnițarii locali care aduceau marfa din Turcia, azi bineînțeles din China si vând cu 10.000% adaos comercial.
    Dar parabola e buna legata de circuitul banilor, nu de susținerea economiei locale. Interpretarea parabolei nu se aplica la romani.
    In schimb de datorii se poate scapă ieftin prin crearea de circuite ale datoriei, sau vouchere de datorie. Dar așa nu e pe placul globaliștilor.
    Practic poți sa iți vinzi datoria sau chiar sa câștigi bani e pe ea. Minarea datoriilor se poate implementa cu blockchain si sa genereze activitate economica si profit. Bineînțeles ca dezvoltarea acestor idei nu convine sistemului de control. Cum ar fi ca datoriile sa devina ocazii de investit?
    Daca ar dispare si ultima pârghie de control, DATORIA, ce ar simți lumea? ce ar face când datoriile nu mai te controlează?

    RăspundețiȘtergere
  11. Ukrainian terrorist team, and no doubt with CIA training, guidance, and intel. If the Russians choose to respond in kind, the spawn of our Western politicians would be wise to avoid traveling in SUVs in the near future. This bombing, along with assorted acts of sabotage, and the shelling of the nuclear reactor are all signs that the Zelensky regime has already lost the war. His last gasp Wunderwaffe, which were supposed to be ‘game changers’, didn't change anything on the battlefield. All they have left are acts of terrorism which are militarily insignificant. There will be more terrorism but the Russians have a lot of counter-terrorism experience. Meanwhile, Ukraine will soon cease to exist as a country. RIP, Darya Dugin.

    RăspundețiȘtergere
  12. Datoria SUA continuă să crească cu o rată de 7 miliarde de dolari pe zi (în medie în ultimii 3 ani). Această datorie federală este, pentru 75,8%, deținută chiar de americani (fonduri de pensii, economii de cetățeni, companii de asigurări, instituții financiare private sau de stat).”

    În fața unei asemenea situații comentariile devin de prisos, cifrele vorbesc clar despre marasmul american. Adăugați însă la asta că toate țările NATO (fără Turcia) sunt atârnate în siajul unui posibil cataclism financiar american, care acum poate fi provocat inclusiv de operațiunea de dedolarizare a piețelor internaționale, inițiată de ruși în urma sancțiunilor, agrementată însă de multe alte țări emergente.

    https://solidnews.ro/alte-stiri/2022/08/21/am-aflat-care-e-datoria-totala-a-sua/

    RăspundețiȘtergere
  13. Tribunale nerecumoscute de nimeni cu decizii secrete si necontrolate de nimeni....si daca ar fi? Sa zicem, pur speculativ ca un astfel de tribunal ar decide sa taie accesul la Premiul Nobelul unui savant, sa zicem roman , pt ca a scris ceva conspirativ si fără
    dovezi despre biserica, spital si tribunal, parca??

    RăspundețiȘtergere
  14. Rossia Gazeta spune că serviciile secrete ucrainene au comis atentatul

    RăspundețiȘtergere
  15. Abraham Lincoln a murit de bunăvoie, NU?...

    RăspundețiȘtergere
  16. Se cam termina cu ”Slava” si raman doar cu ”Epava”!

    RăspundețiȘtergere
  17. Serviciul Federal de Securitate a rezolvat uciderea jurnalistei Daria Dugina, a informat Centrul de Relații Publice al agenției.

    "S-a stabilit că infracțiunea a fost pregătită și comisă de serviciile speciale ucrainene. Făptuitorul este un cetățean al Ucrainei Vovk Natalya Pavlovna, născută în 1979", se arată în comunicat.

    FSB a precizat că Vovk, împreună cu fiica ei de 12 ani, au ajuns în Rusia pe 23 iulie și au închiriat un apartament în casa în care locuia Dugina pentru a culege informații despre ea.

    Pentru a observa fata, autorul crimei a folosit un Mini Cooper. La intrarea în Rusia, mașina avea numere DPR - E982ХН DPR, în Moscova - Kazahstan, 172AJD02, iar la ieșire - ucraineană, AH7771IP.

    În ziua crimei, Vovk și fiica ei au fost la Festivalul de literatură și muzică de tradiție, unde Dugina a fost prezentă ca oaspete de onoare, iar seara au făcut o explozie controlată a unui Toyota Land Cruiser Prado, condus de un jurnalist.

    După aceea, Vovk, împreună cu fata, a plecat prin regiunea Pskov în Estonia.

    Materialele anchetei au fost transferate Comisiei de anchetă.

    Jurnalistul și politologul Daria Dugină a murit în seara zilei de 20 august. Ea conducea o mașină care a ars pe autostrada Mozhaisk din districtul Odintsovo din regiunea Moscovei. Conform versiunii preliminare, în mașină a explodat un dispozitiv exploziv. Comisia de anchetă a deschis un dosar penal sub articolul „Omor săvârșit în mod general periculos”.

    Daria Dugin este fiica lui Alexandru Dugin, un filozof rus, politolog, publicist, profesor, fondator al neo-eurasianismului, o mișcare filozofică și politică. Din martie 2015, el se află pe lista sancțiunilor SUA din cauza evenimentelor din Ucraina. În plus, Canada și Australia au impus sancțiuni împotriva lui Dugin.

    Daria avea 30 de ani, a absolvit Facultatea de Filosofie a Universității de Stat din Moscova Lomonosov și a lucrat ca observator politic al Mișcării Internaționale Eurasiatice.

    Uciderea Dariei Dugină a fost planificată cu atenție doar în relația cu jurnalistul, iar tatăl ei, personajul public Alexander Dugin, nu a fost de interes pentru serviciile speciale ucrainene, au informat agențiile de aplicare a legii din Federația Rusă.
    https://aftershock.news/?q=node/1145404

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)