luni, 15 august 2022

Grecia ca o repetiţie generală


Am insistat în ultima perioadă în ceea ce priveşte Grecia deoarece este o ţară etalon pentru ceea ce urmează să facă globaliştii peste tot în lume. Absolut tot ceea ce se întâmplă aici este o demenţă totală. Şi, cu toate acestea, guvernul-mariontă e nemişcabil. 

V-am povestit despre scandalosul caz al spionării prin intermediul telefoanelor. După ce a ieşit la declaraţii de parcă ar fi fost imaculat, Mitsotakis a întărit şi mai mult rolul său în coordonarea structurilor de forţă ale statului. Mai mult, pentru a îngropa definitiv scandalul, a ordonat distrugerea dosarelor care aveau la bază ascultările. Astfel, trimiterea în judecată a celor responsabili va fi imposibilă! Şi uite-aşa, cu uşurelul, nimeni nu va mai şti nimic. Asta în sfidarea absolută a legii!

Mitsotakis profită de situaţia explozivă din relaţia cu Turcia. Turcii fac absolut tot ce este posibil pentru a-şi spune punctul de vedere în Mediterana, iar pentru asta au şi pe ce se baza. Au echipamente militare de ultimă oră, iar industria lor militară lucrează la cadenţă maximă. Grecii, în schimb, se comportă fix ca nişte raţe bete. Au donat o groază de echipament militar în Ucraina, rămânând fără blindate. Cică se află în aşteptarea altora mai bune. însă până acum nu se întrevede niciun contract şi, cel mai probabil, vor achiziţiona nişte hârburi doar pentru a avea ce pune pe teren. De asemenea, au o situaţie teribilă în ceea ce priveşte aviaţia. Între altele se bazau pe Rafale F.3R, dar contractul cu Franţa a fost atât de ciudat încât acum, cele 19 avioane sunt transferate la producător - împreună cu stocul de piese de schimb - până la sfârşitul anului. În plus, marea majoritate a avioanelor franceze din flota grecească nu au capabilităţi aer-sol, asta din cauza „omiterii” din contracte a instalării componentei software pentru acest gen de atac.  Practic, putem spune că sunt cam în pom. 

De partea cealaltă, turcii au sistemul S-400 care este practic invincibil în confruntarea cu armele de atac ale Greciei. De asemenea, pentru atac, au întregul ecosistem al dronelor cu o teribilă putere de foc, capabile de un atac devastator şi de o susţinere eficientă a atacurilor de la sol. 

În timp ce turcii s-au orientat către cercetare şi dezvoltare în domeniul militar, transformând armele într-un business foarte bănos, grecii au cumpărat cu bani grei şi cu contracte „cu cântec” cam tot ce le-au băgat pe gât „partenerii”. Iar acum sunt într-un mare rahat. Culmea, pe acest rahat se bazează Mitsotakis pentru a-şi impune dezastruoasa-i dictatură.

Şi pentru că a venit vorba de dictatură, pe-aici restricţiile sunt după colţ. O propagandă infamă a reînceput să se tureze, să vorbească despre pericolele COVID, despre necesitatea purtării măştii şi câte şi mai câte alte tâmpenii. Mi-a atras atenţia noua retorică privind vaccinarea. Spun „experţii” că noile vaccinuri vor fi de trei ori mai puternice, vor proteja împotriva tuturor tulpinilor şi vor dura mai mult. Astfel încât „se justifică” măsurile de dictatură sanitară care urmează a fi impuse imediat după încheierea sezonului turistic. Asta pentru aşteptarea noilor vaccinuri-minune estimate să apară anul viitor. Deci, o nouă iarnă neagră în care, pe lângă coşmarul revenirii puşcăriei oficiale, se va mai şi tremura în case. Oricum, pe la televiziuni propaganda e în toi, astfel încât din septembrie va reîncepe nebunia. 

Grecia este unitatea-etalon, menită a ne reaminti cum acţiona regimul băsescu, dar şi cum, prin măsuri de „soft power” poţi distruge o naţiune. Priviţi spre ei pentru a înţelege ce urmează! Nu ştiu de ce ceea ce se întâmplă aici mi se pare a fi o repetiţie generală pentru dezastrul care urmează. Noi am mai trăit asta în întunecaţii ani 80. Ei bine, acei ani nefaşti vor veni ca o negură peste întreaga lume!

16 comentarii:

  1. Păcat că _ după ORICE confruntare ,cataclism ,război ,ordine _ scade MULT , ireversibil ( ! ) calitatea mâncării .
    Vom mânca tot mai prost .
    PUTEAU ( dar n-au ştiut ) să scrie asta , în Apocalipsa ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu or avea grecii arme care să facă față unui atac al Turciei, însă au ceva mai teribil:păpușarii.
    În momentul când Turcia va ataca Grecia, ea va fi încolțită și distrusă;totodată atunci va începe și ultimul război mondial, război ce va fi creat pentru înscăunarea antihristului;Sfinții Părinți au profețit acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deoarece aceste așa zise vaccinuri nu sunt așa de eficiente în exterminare precum se dorește, eu cred că vor crea unele mai nocive;se moare de la ele, însă nu la nivelul la care au visat păpușarii;ei vor ca într un interval cât mai scurt să moară cât mai mulți;mă aștept și la obligativitatea lor începând cu anul 2024-2025.Bine, asta nu înseamnă că le și voi accepta...
    Dacă Turcia va îndrăzni să atace Grecia, ea va fi spulberată;binențeles că atunci va începe ultima conflagrație mondială și își va face apariția și antihristul;va fi un război de o ferocitate extremă.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum este un alt ''context'' energetic,spiritual.Energiile sunt amplificate.De ce se spune ca informatia inseamna putere(interioara)?Pentru ca prin continutul gandurilor/convingerilor noastre,coroborat cu energia(emotia) aferenta, ne cream realitatea.Ne uitam spre trecut,dar avem capacitatea sa schimbam linia temporala.Suntem co-creatori.Daca mai multi oameni au certitudinea repetarii trecutului,atunci asa se va intampla.Daca suntem uniti si unitari la nivel de constiinta ,vom crea lumea asa cum intentionam.Puterea e in fiecare dintre noi si in toti, uniti.Ar fi bine sa ne privim, profund, in ochi,dar sa ne uitam si in aceeasi directie,cat mai departe!Fii tu insuti schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Anonim aug.14.55.
      ..azta e (si) scenariu SF, la mI multe fime...::))

      Ștergere
  5. Prin falimentul din martie 1933 guvernul federal al Statelor Unite a fost dizolvat de Legea bancară de urgență, declarată de președintele Roosevelt. Guvernul a intrat în stare de faliment și a devenit insolvabil. Ulterior, prin decizia H.J.R. 192, sesiunea nr. 73 a Congresului, din data de 5 iunie 1933 (vezi documentul), a fost adoptată Rezoluția comună de suspendare a standardului de aur, ceea ce a implicat și dizolvarea autorității suverane a Statelor Unite. Congresul și-a cedat suveranitatea Rezervei Federale, renunțând la autoritatea de tipărire a banilor. Statul american a devenit o corporație deținută de bancheri. Pentru a mai ameliora situația, președintele Roosevelt le-a cerut cetățenilor americani să-și predea aurul în schimbul unor dolari a căror valoare nu mai putea fi garantată în rezerve de aur (dolari care tocmai de aceea nu mai aveau/au o valoare reală).
    Dar asta nu a fost suficient, întrucât datoria statului către bancherii privați era cu adevărat uriașă. Pentru a găsi o oarecare cale de ieșire, guvernul a început să contracteze împrumuturi de la banca înșelător numită „Banca Rezervei Federale”. Acest nume doar lasă impresia că am avea de-a face cu o bancă națională, când de fapt este o bancă non-guvernamentală privată. Trebuie subliniat că Sistemul Rezervei Federale funcționează exact sub patronajul Legii Amiralității, al legilor maritime.
    Lucrurile acestea nu s-au petrecut doar în America. Au avut loc întâlniri secrete în care cartelul bancar internațional a negociat cu toate marile guverne ale lumii. Au fost implementate treptat legi care, pe fondul crizei mondiale, au resetat legile naționale, procedurile financiare și documentele de tranzacție.
    Ceea ce este important pentru subiectul nostru este că în America și în foarte multe alte țări care nu aveau suficienți bani ca să returneze împrumuturile contractate de la bancheri, guvernele au început de atunci să-şi folosească cetăţenii drept garanţie. Ca urmare, sistemul de identificare a cetățenilor pe baza unui tip anume de documente – foarte asemănător cu cel al documentelor de proprietate – a fost instituit rapid în toată lumea. De atunci toate certificatele de naştere, respectiv de căsătorie, au devenit practic… chitanţe de depozit. Nu întâmplător există similarităţi frapante între chitanţele de depozit şi certificatele de naştere. Ambele documente cuprind data eliberării, seria de identificare, numărul de înregistrare sau numărul de recepţie, o descriere a produsului, şi un informator autorizat care să înştiinţeze agenţia guvernamentală competentă.
    Mai este util să observăm că o corporaţie este cunoscută şi sub numele de „persoană juridică”, în timp ce oamenii sunt numiți „persoane fizice”. Șmecheria este că certificatele de naștere au ajuns să fie asimilate ca fiind titluri de stat, adică sunt tranzacționate de stat și li se asociază o contravaloare în bani. Înregistrarea nașterii declanşează eliberarea unui titlu de credit care ajunge să reprezinte un „portofoliu” financiar pentru națiunea respectivă. Practic vorbind, valoarea nașterii noastre, a simplei noastre existenţe, devine o garanție în fața căreia statul în care te naşti achiziţionează credite. Mai multe detalii, explicații și exemple concrete despre legătura dintre numărul certificatului de naștere și piața bursieră găsiți pe site-ul Reality In-Sight. Ce se intampla acum in Grecia si in intreaga lume ...s-a intamplat in anul 1933 in America. Cautati raspunsuri in recesamantul pe care la facut Banca Mondiala ( nu Guvernul Romaniei ) ptr. a vedea fiecare ce dispunem deoarece Catu si Orban ne-a pus pe noi cetatenii acestei tari ca garantie pentru imprumuturile contractate ...Este atat de simplu ...Ce o fi razand ei in barba ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce ați scris în comentarii este 100% real . Puțini știu și înțeleg aceste lucruri mai ales că " sclavia" omenirii este veche de mii de ani.

      Ștergere
    2. @anonim 15 aug.18.19.Dezacord subiect predicat, lipsa cratima, deci ideile nu sunt ale dumitale. Cum sunt si ff originale,simt lipsa unor justificari suplimentare

      Ștergere
  6. Unde e doar minte(creier),fara suflet(inima),adevarul e in ceata si minunile lipsesc!Indrazniti sa visati frumos!Cativa oameni fermi,consecventi si constienti pot schimba destinul unei natiuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il schimbă ( viitorul) cei altruisti. Dar pentru ca cei egoisti, carora le pasa doar de corpul lor fizic ,au ramas foarte jos, pe niveluri de constiinta egoiste, altruistii vor schimba viitorul doar pentru cei aflati pe nivelul lor. Asta e asa zisa cernere. Toate religiile vorbesc despre altruism si dăruire si nimeni nu va putea spune ca nu a stiut ce are de făcut. O sa vedeti natura si animalele regenerand si omul degenerand. Omul s-a inchis in mintea lui pe care o crede atoatestiutoare, si-a taiat legaturile cu sufletul colectiv din care facem parte noi toti, dar si plantele si animalele, si se crede buricul pamantului. Desi e orb, surd si afon! Religiile au invatat oamenii sa fie buni cu tot ce-i înconjoară. Omul si-a invartosat Ego-ul si a devenit virusul care distruge restul Creatiei. Si acum da vina pe
      " oculta" pentru ca ii este rău!

      Ștergere
    2. Nici un om sau citiva de unii singuri nu poat schimba o iota fara sa fie pe valul finantatorilor INTERESATI.
      Istoria invatata in scoala este eronata, sunt mici povestioare pseudo-istorice inventate de pupincuristii regimului trecut.

      Ștergere
  7. https://ortodoxinfo.ro/2021/12/10/parintele-elpidie-mutatia-adn-ului-uman-in-anii-apocalipsei/
    https://ortodoxinfo.ro/2022/02/08/parintele-arhimandrit-elpidie-vaianakis-in-pragul-unei-triple-catastrofe-mondiale-interviu-din-data-de-31-01-2022/
    https://yogaesoteric.net/parintele-elpidie-mutatia-adn-ului-uman-in-anii-apocalipsei-i/
    https://yogaesoteric.net/parintele-elpidie-nu-va-fie-frica-este-furtuna-mare-dar-carma-corabiei-a-vietii-noastre-a-planetei-o-tine-dumnezeu-tatal-nostru/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Furtuna a fost provocata inclusiv de preoti. S-au cam dedat la castigurile materiale si au uitat de oamenii sarmani, de copii si natura distrusa sistematic. Cand distrugi natura ca sa-ti umfli buzunarele, fii sigur ca vei ramane singur in calea furtunii. Banul e ochiul dracului si lacomia nu i-a ocolit nici pe preoti. Care s-au prins si ei, in sfarsit, ca e Apocalipsa si ca toti vom da socoteala pentru nesimtire, indiferenta, lacomie.

      Ștergere
    2. E vina celor care viseaza ca pacatele lor se pot evapora cu oferte de bani si balmajiri facute la primirea lor in buzunarele lungi pina la genunchi.
      Mai sanatos este sa nu judeci ca sa nu fi judecat.

      Ștergere
  8. Care intreaga lume? Iar retorica ridicola ca Europa si SUA inseamna toata lumea? Apoi, din analiza rezulta ca Grecia e terminata la toate capitolele. Deci cum poate rezista asa ceva? Daca asta e viitorul globalistilor(care nu mai sunt globalisti ca nu mai au putere globala) atunci e de bine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Profetiile/previziunile nu ar tb sa ne acapareze.Sunt niste linii temporale care se pot implini sau nu.Viitorul nu este fix.Apocalipsa,in sensul de distrugere,s-a intamplat mai de mult.Cititi Vasile Constantinescu.Apocalipsa,in sensul de revelare a adevarului si de schimbare de paradigma, se intampla acum.Daca avem prea mult razboi in minte si suflet,s-ar putea sa se adevereasca.Fiti pace si va fi pace!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)