marți, 23 august 2022

Iohannis, Orban, Arafat & comp., din punct de vedere oficial sunteţi criminali!


Cel mai ciudat şi malefic personaj al istoriei contemporane - Anthony Fauci - şi-a dat demisia. Nu, încă nu pleacă, asta se va întâmpla din iarnă. Dar va pleca! Citind „The Real Anthony Fauci”, cartea lui Robert F. Kennedy Jr.(a cărei recenzie am făcut-o la începutul anului) nici nu mai poţi să te întrebi cum de-a ajuns omul acesta malefic acolo, ci deja treci la nivelul următor gândindu-te: „totuşi, cât de mizerabil poate fi statul subteran american în condiţiile în care un asemenea personaj malefc îşi face de cap la lumina zilei”?

Din punctul meu de vedere, demisia acestui deviant e umbrită de un alt element, anume noul ghid al CDC(Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA) în ceea ce priveşte lupta împotriva infecţiilor cu COVID-19. În conformitate cu noul ghid, copiii expuşi la cineva bolnav de COVID-19, pot să meargă în continuare la şcoală. De asemenea, persoanele asimptomatice numai trebuie testate. În mod surprinzător, CDC a renunţat la distanţa minimă de doi metri. Ce uşurare pentru mulţi! Ştiţi, era bancul acela cu un ascultător care întreabă dacă se poate face dragoste la distanţă, iar răspunsul de la  Radio Erevan este: „Da, se poate, cu condiţia ca lungimea să fie mai mare decât distanţa”.  Dar staţi, că n-aţi aflat totul! CDC spune că persoanele care au avut COVID au un anumit grad de protecţie împotriva evoluţiei grave a bolii, ca efect al infecţiei lor naturale anterioare. Vai, dar sunt şocat! Geniile de la CDC spun că nu trebuie făcută diferenţierea între vaccinaţi şi nevaccinaţi. Aşa-i că vă simţiţi loviţi în moalele capului de această „dezvăluire epocală”? Nu, nu trebuie. Absolut toate aceste „constatări de ultimă oră” ale CDC sunt cele care m-au calificat pe mine şi pe alţii ca mine la capitolul „conspiraţionişti”, sunt cele care au determinat ascultări, filări şi intimidări ale celor care susţineau altceva decât „doctrina Pfizer”, dictată de la vârf de către diavolul Fauci şi preluată papagaliceşte de toţi „repetitorii” de peste tot de pe planeta aceasta.

Nu, nu sunt mulţumit de demisia lui Fauci! Omul ăsta, pentru toate mizeriile pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale - ar trebui condamnat la moarte şi executat public. Da, medieval, în piaţa publică! Şi, pentru că am vorbit despre diavolul de la vârf, nu trebuie să ignorăm cetele drăceşti care i s-au subordonat peste tot pe planetă. Iohannis şi Orban au suspendat oficial drepturile omului în România pentru a declara starea de urgenţă. Ce anume a determinat acea uzurpare iraţională a puterii? Ce anume a justificat scoaterea inutilei noastre armate pe străzi cu echipament de război? Din starea de urgenţă s-a ieşit cu mai mulţi îmbolnăviţi de COVID decât înainte. Însă, dincolo de încarcerarea noastră în case, s-a petrecut un genocid despre care nimeni nu spune nimic. Anul 2020 a fost anul în care au murit 90% dintre bolnavii de cancer deoarece nu li s-au făcut tratamentele ca efect al închiderii spitalelor. Nu ştiu ce şansă aveau oamenii aceia, nu ştiu câţi dintre ei ar fi scăpat. Da, cancerul este, în majoritatea cazurilor, o boală terminală, dar sunt atâtea exemple de oameni care şi-au prelungit viaţa. În 2020, bolnavilor de cancer li s-a tăiat viaţa. Au fost condamnaţi la moarte de Iohannis&Comp.

Şi nu doar cei bolnavi de cancer şi-au găsit sfârşitul, ci şi mulţi dintre cei cu boli cronice grave. Mulţi bolnavi ajunşi la ATI au murit cu zile din cauza triajului. Asta n-o mai spune nimeni! Starea de urgenţă a fost înlocuită cu anticonstituţonala „stare de alertă” care l-a transformat pe Arafat într-un fel de dictator local. El decidea la câţi metri ai voie să te apropii de nevastă, câte măşti trebuie să-ţi pui pe meclă pentru a te califca să ieşi în lume, câte persoane să stea la un moment-dat pe stradă şi pe ce parte a ei s.a.m.d. Privind din afară te-ai prăpădi de râs atunci când ai constata cât de aberanţi devin unii. Mai ţineţi minte când s-a dat ordinul să se spele aleile cu dero? Desigur, la fel îţi vine să râzi când te gândeşti cât de proşti erau propagandiştii de partid pe vremea lui nea Nicu, cât de cretini erau unii prim-secretari sau cât de idioţi erau miliţienii. Aşa e, e de râs, dar doar să nu pici tu sub presiunea acestor imbecilităţi deoarece atunci toată comedia se transformă în tragedie. De asta am avut parte cu ocazia pandemiei.

Sper să nu uitaţi măgăriile cu cele 120 milioane de doze de vaccin comandate de Cîţu şi şleahta de userişti. Sper să nu uitaţi presiunile imense făcute pentru vaccinarea în masă. Iar cei din „brigada vaccin” sunt chiar mai criminali decât primii întrucât au condamnat oameni la otrăvire. Morţile subite care-au survenit ulterior, cazurile de îmbolnăviri inexplicabile care nu au cum să aibă altă cauză în afara vaccinului experimental, toate acestea stau mărturie, sunt dovezi. Oamenii aceştia trebuie să plătească. Vă daţi seama la ce-au putut să se preteze: să pună o depilatoare inghinală pe postul de ministru al Sănătăţii pentru a fi telecomanda lui Vlad Voiculescu şi a industriei farmaceutice! Şi toată asa pentru a canaliza banii spre nemâncata caracatiţă externă. 

Nu pot să trec mai departe fără să amintesc atacurile barbare asupra doctorului Răzvan Constantinescu. Norocul domniei sale este acela că are un psihic de fier şi a putut rezista atacului telecomandaţilor. De asemena, a întors în instanţă absolut toate măsurile aberante luate împotriva sa de către UMF Iaşi. Sunt curios: demneţii care au făcut acele presiuni infernale asupra cadrelor didactice şi a studenţilor mai sunt în funcţie? Locul lor ar trebui să fie a puşcărie!

Personal îi consider pe toţi cei care-au fost la butoanele puterii - inclusiv falsa opoziţie a lui Ciolacu - criminali care trebuie să răspundă. Nu-s vorbe mari. Oamenii aceştia au mâinile pătate cu sânge şi trebuie să cunoască rigorile legii! Aşa ar fi normal dacă şi noi am fi normali la cap. Din păcate, pedeapsa cu moartea a fost scoasă din legislaţia noastră, dar o spun fără a exagera că ar merita reintrodusă chiar şi doar pentru a-i pedepsi pe aceşti criminali care, în continuare, se comportă de parcă n-ar fi făcut nimic.

Există şi o altă specie, din punctul meu de vedere infernall de mizerabilă, anume profitorii crimelor. Toată propaganda infectă plătită din bani publici, toate acele portavoci care repetau prosteşte sloganurile primite în plic, toţi acei evanghelişti a satanei farma, care-au spălat creierele oamenilor oneşti, trebuie să plătească. Ar merita să li se interzică orice ieşire în public, să li se pună pumnu-n bot aşa cum i s-a pus lui Dan Diaconescu! TREBUIE SĂ RĂSPUNDĂ deoarece sunt părtaşi la crimă! Fără doar şi poate! Aşa cum acum repetă la modul imbecil „schimbări climatice”, „încălzire globală”, „secetă”, „domul de foc”, la fel repetau înainte  „poartă masca”, „fii responsabil”, „vaccinează-te” s.a.m.d. Mai ţineţi minte cenzura crâncenă de care-am avut parte în perioada stării de urgenţă? Mai ţineţi minte cum s-a răzbunat Plăvanul pe regretatul Marius Albin Marinescu, închizându-i site-ul? Toate acestea s-au făcut pentru ca cei din caracatiţa numită presă să-şi tragă fonduri babane de la buget. Ei, în momentul de faţă, sunt bugetari, nu jurnalişti!

Picarea lui Fauci şi „schimbarea punctului de vedere” al CDC arată limpede că noi, „conspiraţioniştii”, am fost cei care-am păcătuit deoarece am spus adevărul. Iar ei sunt criminali! Iohannis, Orban, Arafat, Cîţu, Voiculescu şi voi toţi ceilalţi implicaţi mai mult sau mai puţin în genocidul dintre 2020 şi 2022, oficial sunteţi CRIMINALI! Trebuie să fiţi judecaţi şi condamnaţi! Şi vă mai spun ceva: întotdeauna răspunderea e individuală. Nu mai merge fofilarea cum că „aşa au făcut toţi” sau că „aşa a zis OMS, aşa a zis Fauci, aşa a zis EMA”. Nu, în materie de crimă răspunderea e individuală. E simplu, criminalilor, memoria celor pe care i-aţi ucis ar trebui să vă dea coşmaruri! Chiar dacă vă simţiţi siguri în scaunele voastre moi, va veni şi vremea judecării voastre,credeţi-mă!

37 de comentarii:

  1. În chestiunea aceasta nu am ce să contrazic. Sunt de acord 100%.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevărat, subscriu. Dar ce ne facem până la judecată, criminalii nebuni ne conduc încă ! Cu respect, Tavi

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine știe dacă vor plăti criminalii ăștia notorii. Sper doar ca elementul divin sa intervină și sa i spulbere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, dar nivelul Ei e altul.Personal, eu percep pe modelul: drogatul fara permis la volan va distruge si autoturismul, si pe el insusi .Experimentul uman al eventualei Divinitati se va incheia.

      Ștergere
  4. Dane (te rog sa-mi permiti sa ma adresez mai colocvial) , ai dreptate numai 50 % ! Aici intru in "conflict" si cu Hyde... Despre "noi" nu ai zis nimic ! Noi cei care am acceptat absolut totul (umilinta, jignirea, minciuna, manipularea, vaccinul, pierderea libertatilor elementare, etc., etc., etc.) nu avem nici o vina ?!?!?! Daca ma gandesc bine vina "noastra" e chiar mult mai mare decat am scris mai sus............ Si am in minte niste cuvinte ale lui Soljenitin: "[...] ei
    si-au salvat sufletul" (este vorba de cativa - putini - care in Gulag nu si-au tradat apropiatii ca sa scape de lagar) - cati oare si-au salvat sufletul ? Putini, extrem de putini.....

    RăspundețiȘtergere
  5. In vaccinurile cmRNA, spike protein este codata cu Pseudouridina, un izomer. De aceea aceste vaccinuri, si spike proteins izomerice, si anticorpii izomerici (majoritatea de legare si nu neutralizanti) nu au nimic de a face cu Covid-19, cu Sars-Cov-2 codat cu Uracil. Sars-Cov-2 este o micobacterie (M. avium), la fel si Omicron (M. influenzae, inca fara domeniul prionic activat). In 1910, in urma ploilor meteorice cauzate de cometa Halley, in China a aparut o epidemie de mari proportii. Ulterior, acest agent patogen a fost adus in Europa cu ocazia WW1 (muncitorii chinezi, in numar de sute de mii, au adus pandemia), si pe fondul administrarii de doze toxice de aspirina, combinata cu eruptia vulcanului Katla (12 Octombrie 1918) M. influenzae s-a transformat in M. africanum/M. tuberculosis (galloping tuberculosis); in prealabil 1915-1917 a existat o pandemie de nivel mondial de M. avium (atribuita "coronavirus"). Ce inseamna toate acestea? Ca ne indreptam spre o situatie in care va aparea un agent patogen izomeric, un Sars-Cov-2 codat cu Pseudouridina, care va activa anticorpii izomerici prezenti acum in organisme. MPV este tot Sars-Cov-2 (poxviridae este tot micobacterie, varianta M. leprae, si genomul Sars-Cov-2 contine si secvente de amino acizi din M. leprae). Campania de vaccinare s-a efectuat impotriva unui agent patogen izomeric care inca nu exista sub forma de pandemie, si nu pentru Sars-Cov-2 codat normal cu Uracil. Omicron se indreapta spre forma sa virulenta, cu domeniul prionic activat (vezi agentii patogeni recombinanti Delta-Omicron, si B.2.75.2), iar MPV va deveni variola (smallpox) sau coronapox. Agentul patogen izomeric va fi si ultima varianta, coronathrax. Antidot pentru spike proteins: peptide alpha helix. Enzime proteolitice precum bromelaina de asemenea quercetin. Asa cum am mai spus, ne aflam in scenariul Spartan Virus unde agentul patogen nu mai poate fi controlat; in timp ce in 1918 agentul catalizator a fost reprezentat de aspirina/vulcanul Katla, acum avem de a face cu vaccinarea cmRNA/adenovirus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca nu exista virusi. Dar exista micobacterii, mycoplasme, si micobacterii cu peretii celulari deficitari (cum este M. avium) care arata ca un virus si trec prin aceleasi filtre. Dr. Lawrence Broxmeyer a izolat M. avium in pacienti Covid-19 in primavara lui 2020. Cercetatorii chinezi, in perioada februarie-aprilie 2003, au izolat o noua forma de Chlamydia pneumoniae, si erau convinsi ca este Sars.

      Ștergere
  6. Da.. asa ar trebui daca ar fi o tara normala , si o lume normala. Ciudat , foarte ciudat este faptul ca dintr-o data CDC il scoate "la pensie" pe Fauci , schimba regulile jocului vaccinat=nevaccinat etc... . Pur si siplu s-au luminat.... Astea is povesti! Ori si-au dat seama ca in curand , m-as bucura sa se intample cu d-nul Swab in frunte, vor spala vase la chinezi , rusi &CO(vezi BRICS&CO) , ori vor inlocui comportamentul cetateanului "din modul puscarie-covid-vaccin" in alt mod . Nu-mi dau seama ce doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Criminalii astia au fost doar,,sefi de camera'' Restul camerei, populatia sant la fel de criminali,90%.Ex:
    daca erai fara masca in metrou sa zicem,se uitau Toti urat la tine,iti sareau si la gat de te vedeau mai firav.
    Fiecare popor isi merita intotdeauna si pe deplin conducatorul, probabil si serviciile analizeaza cam ce-si doresc populatiile respective

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca jucator suveran

    Alexander Dugin speaking on the Ukraine conflict
    https://www.youtube.com/watch?v=NXNlNsOXqsM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saracu, l au lovit exact unde doare mai tare.
      Doamne Fereste
      S a bagat in ceva mai mult decit putea duce.

      Ștergere
  9. Mentiona cineva aici ca nu se va face nimic, poate, insa exercitiul cel mai important este denuntarea si expunerea oricarui rau, neacceptarea lui, stabilirea unei conduite !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se urla pe toate canalele si tot nu se poate nimic din lipsa de putere reala.

      Opozitia este regizata de oameni vinduti.

      Ștergere
  10. Aloooo, lasati dracului intrebarile si treceti la fapte !
    Daca nu stiti cum si cu ce sa incepeti, spuneti si sint oameni care va pot ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamnaaa! Tu nu vezi bre ca nu poti?
      Pe şrilankezi i au trimis frumusel la plimbare dupa ce au ocupat palatul.
      Fermierii au fost pusi capra dupa ce li s a oferit 5000 euro/ vaca sacrificata.
      Soferii de camioane la fel.

      Ștergere
  11. Iar ca tacâmul sa fie complet, eu va spun ca Ivermectina chiar funcționează! Am încercat - o eu si soția mea, face minuni de la o ora la alta, nu poti spune ca ar fi o coincidenta. Bineînțeles ca au interzis-o satanele, aveau o narațiune de întreținut si o câteva zeci de milioane de vaccinuri de consumat

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu va lasati inselati. Asta este tipic stilul de bussiness american. Si-au atins tinta, omul lor (Fauci, etc) este retras strategic si alta paiatza este pusa in fatza care v-a continua procesul chiar mai radical. Policiticienii sunt folositi ca intermediari temporari, sunt cumparati si schimbati dupa cum marile corporatii vor. Razboiul informational abia a inceput. Covid-ul ia aratat culoarea. Fiti gata pentru urmataorele tzepe: incalzire globala, mancat de gandaci, reducerea consumului pentru salvarea planetei dar numai pentru cei saraci, modeda electronica de control total, etc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Gandesc ca toti acesti tadatori paraziti satanici nu trebuie omorati, insa trebuie sa sufere, macar putin, in special fonfaitul acela parazit, strainu ce impunea sa se poarte masca si in casa tot timpul. Tuturor acestora le-as coase masca pe fata, i-as injecta in fiecare zi cu otrava pe care au impus-o oamenilor si i-as pune sa traiasca cu aceeasi bani cu care au trait oamenii ce si-au pierdut locurile de munca din cauza ca nu s-au supus legilor satanice.

    RăspundețiȘtergere
  14. Micii soldatzei vor fi greu de prins ca sunt multi bipezi care alearga si dupa doza 4,5 etc. In plus sunt usor de inlocuit, vei gasi oricand sarmani sa cante la tastatura pe bloguri si retele la ore tarzii.

    Cel mai important e sa fie acuzati toti aia de la CDC pentru ca au aprobat vaccinarea copiilor cu seruri experimentale desi raportul beneficii / riscuri era clar negativ. Ala e un punct usor demonstrabil care trebuie sa termine credibilitatea CDC.

    A doua problema e sa se afle adevarul despre proiectul "gain of function" care il va matura pe Fauci si alti "vizionari" care vad viitorul verde si cu oameni foarte putini.

    Ultima problema e sa se recunoasca efectele secundare ale vaccinurilor si Pfizer si Moderna sa inceapa sa contribuie financiar pana la faliment impreuna cu pionii lor instalati ca decidenti nationali...

    Ma astept sa inceapa sa fie batuti doctorii a caror intepatura a provocat efecte secundare. Pana la un punct si-o merita si ei.
    Dar riscul e ca astfel de razbunari sa devina perdeaua de fum sub care ailalti mult mai mari dispar.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu vor putea cu noi, vor încerca să ne spargă în o mie de bucăți, emoțional, psihologic și chiar fizic, dar nu vor reuși niciodată, nu vor putea niciodată să spargă esența a ceea ce suntem cu adevărat, pentru că suntem luptători, suntem războinici, suntem moștenirea strămoșilor noștri, care au locuit acest pământ la începutul timpurilor și și-au plantat sămânța ca bărbați și femei libere.

    Ei nu vor putea cu noi, pentru că ne-am trezit din letargia noastră, am renunțat la confortul fals, conformismul și convenționalismul vieților programate și controlate, să facem un pas înainte și să înfruntăm minciunile și infamia așa cum nu făcusem niciodată. Inainte de farsa.

    Nu vor putea să ne bată, pentru că minciunile lor despre viruși imaginari, focare, spitale supraaglomerate, războaie instrumentalizate, schimbări climatice, încălzire globală, valuri de căldură etc. nu se mai asculta, amenințările lor nu ne sperie. iar șantajul lor emoțional a încetat să-și facă efectul...

    Nu vor putea cu noi, pentru că am încetat să credem în ideologii și sloganuri anacronice de stânga, dreapta, centru și toate acele invenții de design și inginerie socială, create pentru a ne dezbina și a ne confrunta.

    Ei nu vor putea să ne învingă, pentru că am identificat inamicul, iar acum știm că conducătorii noștri sunt doar marionetele lor, le cunoaștem agendele întunecate și planurile lor macabre, de aceea nu îi vom lăsa niciodată să-și injecteze otrava în noi și sa ne înrobeasca

    RăspundețiȘtergere
  16. Confirm la cele inscrise, dar dintre rumani nu-i niminea ?

    RăspundețiȘtergere
  17. https://ddwall.blogspot.com/

    Ce tareee!!!

    microblog :)))

    felicitari, este foarte coolish!

    RăspundețiȘtergere
  18. Fauci, ca Iohannis, Zeli sau Macro sunt niste șuruburi dintr-un sistem. Atât.
    Clar, judecați etc...dar asta NU rezolva problema.
    Sper sincer că este un alt sistem, structura care se opune, tot așa organizat, la sataniștii ăștia.
    Sper.. pt că tot mă întreb ce fac cei care ar trebui sa ne apare, adica serviciile..nu pot sa fie absolut toți cumpărați sau șantajați.
    Ce pot sa fac eu, simplu cetățean, când unii trădători vând de ex Hidroelectrica? Sa fac miting? Ii doare undeva de protestul meu..

    RăspundețiȘtergere
  19. „Steve Kirsch a luat toate datele legate de mortalitate post-vaccinare din America și a rezultat următoarea concluzie: ‘știți câți oameni au fost uciși în întreaga lume de către guvernele lor din cauza vaccinărilor pentru covid? În jur de 12 milioane în întreaga lume, adică de 40 de ori mai mulți decât numărul americanilor care au fost uciși în cel de-Al Doilea Război Mondial‘”, citează Aurelian Popa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a păstrat mintea întreagă și am rezistat!

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc celor care ati ramas intregi la minte si la suflet!!!!Cu siguranta fiecare va plati dupa faptele sale....

    RăspundețiȘtergere
  22. 112000 de români morți ca urmare a politicii sanitare a guvernului (video) https://mariusmioc.wordpress.com/2022/08/21/112000-de-romani-morti-ca-urmare-a-politicii-sanitare-a-guvernului-video/

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt de acord că toate ce sau întâmplat în ultimii ani sunt vinovați cei din fruntea tarii.Asa cum au procedat nu-i pot numi ca sunt cu tara și populația română.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)