sâmbătă, 6 august 2022

Scandal în Grecia


E un scandal monstru în Grecia, care s-a lăsat cu demisii în lanţ. Nici mai mult nici mai puţin, o cabală similară ca organizare celei de la noi, a interceptat cu nesimţire telefoanele unor persoane cheie ale opoziţiei. 

Încă de la căţărarea lui Mitsotakis am spus că e ceva dubios cu el. Ascensiunea sa a fost o urmare directă a directivelor bircraţilor UE de a „nu lăsa ca populiştii să conducă ţările UE”. Cum s-a făcut asta? Prin politici de forţă care au sleit conducerile legal alese. Am văzut la noi cum a fost „canalizat” Dragnea căre puşcărie, asta după ce DNA făcuse praf PSD, cu binecuvântarea aceloraşi birocraţi de la UE. Cam în acelaşi mod a fost împins la putere Mitsotakis, cu diferenţa că ascensiunea sa s-a făcut pe baza unei propagande sufocante, subvenţionată de „oamenii de bine” care acţionează peste tot în UE, având ca obiectiv „stabilitatea ideologică”.

Iată însă că există anticorpi destul de solizi în Grecia. În urma unei audieri parlamentare, şeful serviciului secret grecesc, Panagiotis Kontoleon a recunoscut că au fost spionate telefoanele liderului PASOK Nikos Androulakis şi cel al jurnalistului Thanasis Koukakis, care lucrează pentru CNN şi care a realizat mai multe investigaţii deranjante pentru Guvern. 

Desigur, pentru a se acoperi, securiştii greci au demarat procedura de ascultare în urma unui ordin al unui procuror care, pasămite, asemeni porcuroraşilor noştri de la DNA, avea „suspiciuni rezonabile” pentru a-i face varză pe toţi cei care şi-ar permite să mişte-n front. Problema este că, în ceea ce-l priveşte pe Androulakis, singura infracţiune care l-ar putea pune pe o listă de ascultare ar fi cea de înaltă trădare. Şi, pe bună dreptate, cei care-s cu toţi boii acasă, au pretenţia să afle din partea procuraturii care-s actele de înaltă trădare care-au condus la acţiunea securiştilor. 

Că securiştii greci sunt proşti, e cât se pate de limpede. Pentru spionaj au folosit spyware-ul Predator, unul ceva mai uşor de detectat. De altfel, de aici s-a pornit bănuiala celor care erau target al securiştilor. Detectându-şi spyware-ul în telefon au avut, de asemenea, „suspiciuni rezonabile” că securiştii s-au pus pe ei. Atâta doar că în Grecia o investigaţie parlamentară e respectată, nu ca la noi unde beţivanul de Maior venea şi se comporta în Parlament precum vătaful. Astfel, în urma declaraţiilor de la comisia parlamentară, şeful serviciului secret al Greciei a demisionat. La fel, la scurt timp după incident, a demisionat şi Grigoris Dimitriadis, şeful de cabinet al lui Mitsotakis. 

Dimitriadis însă nu e un simplu şef de cabinet. El era probabil cel mai influent om de pe scena politică de-aici. Şi nu-i venit cu pluta, fiind un nepot de-al lui Mitsotakis. Demisia sa a venit ca sacrificiu necesar protejării premierului. Însă e clar pentru oricine că adevăratul beneficiar al ascultărilor era Mitsotakis, şeful de facto al cabalei globaliste din Grecia.

Spre deosebire de noi, aici există anticorpi care, iată, cel puţin au condus la câteva demisii necesare. Cu toate acestea, există numeroase puncte de întrebare. Spre exemplu, procuratura prinsă cu mâţa-n sac, în loc să investigheze cum a fost posibilă o asemenea ascultare, se ocupă acum de investigarea „scăpării informaţiilor”. Cu alte cuvinte se interesează „care-a fost infractorul  care-a dat pe goarnă ticăloşia securistică”. Oricum, personal cred că zilele lui Mitsotakis sunt numărate. Şi, dacă vreţi o opinie, eu unul cred că dezvăluirile au la bază mâna lungă a Rusiei. Mi-e greu să cred că Androulakis ar fi descoperit el singur Predator-ul în telefon. Mult mai plauzibil e ca un binevoitor să-i fi spus „vezi, bre,că te spionează!”.

9 comentarii:

  1. Se spune ca adevarul iese intotdeauna la suprafata ca si uleiul deasupra apei. La noi toti strainii isi fac de cap de am ajuns sa traim prost chiar avand doua servicii! Doar in Dumnezeu mai sta nadejdea sa scapam si noi romanii la liman! Iar daca Dumnezeu va scoate adevarul cu mana rusilor, fie primit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu hrăneşte păsările care dau din aripi.
      Dar dacă păsările stau pe cracă toată ziua (iar dacă văd o pasăre că dă din aripi, râd de ea: “Ia uite-o şi pe proasta asta!”) ce se va întâmpla cu ele?
      Citez din memorie o pildă de la Nicolae Steinhardt: “Doi monahi se rugau în miez de noapte, fiecare în chilia lui. La un moment dat, se opreşte curentul şi se face întuneric beznă în chilii. Un călugăr a început să spună la rugăciune: Doamne, ajută-ne, fă astfel ca să avem din nou curent. Celălat călugăr s-a dus să verifice panoul electric, a schimbat o siguranţă… şi curentul a repornit.”
      A fi creştin nu înseamnă în nici un caz a fi fricos, ignorant sau leneş.
      Noi ce aşteptăm?!? Să vină Dumnezeu să ne facă şi treaba noastră?
      Din păcate, prea mulţi din această ţară sînt creştini doar cu numele.

      Ștergere
    2. Stateau doi securisti de vorba:
      Merge lucrarea ?
      Nu prea merge.
      Pai de ce?
      Obiectivul tinta stie cam tot.
      Pai si ce faceti?
      Ce-am invatat.
      Pai si daca nu reusiti nimic?
      Macar ne afirmam nivelul pe unde putem si noi.(Daniel securistu anchete sociale)

      Ștergere
  2. Stăpânul reptilelor securiste este Inteligența Artificială și nu are simțul umorului, căsăpește oamenii pentru protecția oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cabala globalista din Grecia are serverul IA-567.23333xxx0001 desemnat Master principal. Muppet-ul desemnat pentru protocol ideologic era umanul Mitsotakis. Cum umanii se asociază pe baze de vicii, serverele dau erori de operare in atribuirea de sarcini celorlați umani fără certificat de trust și pot exista diferențe între Master IA aceasta și produsul uman respectiv desemnat ideologic.
    Controlul centralizat pentru binele poporului lovește in popor.
    Ecosistemul progresist dă naștere și apoi distruge de două ori.
    Omul scăpa tehnologia din mână și crezând că mâna controlează tastatura, in mod insidious styled, cuvintele înșirate controlează omul.
    Ca o autohipnoza colectiv tehnologică.
    Suntem Borgi. Permiteți să raportez : "A interfațat azi Youtube vreo 3 ore pe manele, a citit ce face kovesi la Untold, a mâncat biscuiții pisicii."
    Ordin de sus:"Rupeți pisica!"
    "$$ă trăiți bine!" aici Muppet-Show2022.

    RăspundețiȘtergere
  4. Observ ca Rusia, dupa sanctiunile fara efect, isi manifesta punctele de vedere in public si nu numai dar actioneaza precum cei din vest, pedepsind imediat pe baza informatiilor pertinente, pe cei care o agreseaza in orice mod.
    Da, aici este mana Rusiei.
    Daca Nato si occidentul pederast au inconjurat Rusia cu baze militare, Rusia inconjoara acelasi Nato si occident doar informational (este mai ieftin si mai agresiv) aratind lumii decadenta, rautatea, criminalitatea occidentului.

    Traiasca (puteam spune "slava" dar nu este un cuvint romanesc) Romania Mare Libera si Independenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusii sunt suparati:
    https://blacknews.ro/grecia-a-extradat-in-sua-un-rus-condamnat-pentru-spalare-de-bani-in-franta/

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bun filmul de unde este imprumutata fotografia. A fost o epoca dar care s-a intors intr-o manifestare si mai abuziva, aruncand in derizoriu legi si prevederi dedicate protectiei fiintei umane.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sint off topic, dar e razboi si cred ca asta e o stire importanta.

    E vorba despre un clip de 3 minute (publicat ieri) din care am aflat lucruri de care nu aveam habar. Uitati-va pina mai e acolo:

    Zelensky sold the people's land
    Aug 5, 2022
    https://youtu.be/HRIb9IhyqkE

    Pe scurt:
    Zelensky a vindut 17.000.000 de hectare de teren agricol. Asta inseamna 170.000 km patrati. Suprafata totala a Ucrainei fiind de 603.628 km patrati, rezulta ca a vindut aproximativ 28% din suprafata tarii!!!

    Cumparatorii sint 3 mari companii americane: Cargill, Dupont si Monsanto.

    Principalii actionari ai companiilor care au in proprietate respectivul teren agricol ucrainian sint: Vanguard, Blackstone si Blackrock.

    Daca e adevarat, rusii nu vor inceta ostilitatile pina nu ii zboara pe americani de-acolo. Fie isi vor pune un guvern la Kiev capabil sa ii alunge pe americani, fie, daca nu reusesc asta, vor ocupa pur si simplu 95% din teritoriu, facind din Kiev un oras-stat cu numele de Ucraina, asa cum am vazut in harta aia a lui Medvedev.

    De altfel, clipul se incheie cu un avertisment foarte hotarit (traduc):
    "Americanii intentioneaza sa ramina in Ucraina pentru multa vreme. Dar calculele lor sint gresite. Chiar daca investesc miliarde de dolari in terenul agricol ucrainian, este putin probabil ca vor fi in stare sa il mai pastreze sub controlul lor inca mult timp. Dupa eliberarea teritoriului ucrainian de sub ocupatie, acesti gentlemen vor trebui sa plece acasa."

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)