miercuri, 14 decembrie 2022

Pare că nu mai e mult până la inevitabil


Ceea ce se întâmplă acum în Ucraina devine, pe zi ce trece, un caz şcoală privind transformarea unui conflict minor într-unul major. Încă de la începutul Operaţiunii Speciale am susţinut ceea ce este normal şi natural, anume că ceea ce se întâmplă în Ucraina este o problemă internă a Rusiei şi că intervenţia statelor occidentale este o agresiune directă asupra hinterlandului rus. Ştie toată lumea că, din orice unghi ai privi, ceea ce e dincolo de Nistru are de-a face cu Rusia din toate punctele de vedere: istoric, politic, economic s.a.m.d. 

Escaladarea conflictului s-a făcut treptat. Prima dată toţi au spus că nu vor interveni, apoi că vor livra echipamente de apărare, după care că vor livra echipamente sovietice. După ce au terminat cu echipamentele sovietice s-au apucat să le dea ucrainenilor echipament ofensiv occidental, pentru ca apoi să le dea echipament de precizie, dar cu rază limitată de acţiune şi cu promisiunea ucrainenilor că nu vor lovi teritoriul rus. Acum americanii au dat OK-ul tacit pentru lovirea teritoriului rus, iar englezii spun că se gândesc să le furnizeze rachete cu rază lungă de acţiune. De asemenea, americanii vor să-i doteze cu sisteme Patriot. Încotro se merge?

Dacă până acum opinia că occidentalii se implică în conflict era considerată exagerată de către maşina lor de propagandă, acum devine cât se poate de limpede pentru oricine. Însă, dincolo de fentele de imagine la care occidentul apelează de-a dreptul iraţional, faptele lor vor stârni măsuri extreme. Rusia şi Iranul mai au puţin şi devin o alianţă militară în toată regula. Dacă Iranul obţine arma nucleară - şi nu este deloc greu s-o obţină acum - Orientul se transformă într-o zonă capabilă să genereze un conflict major. Nu este de lepădat nici constatarea că într-un timp extrem de scurt Coreea de Nord a făcut un avans senzaţional în ceea ce priveşte capacitatea sa balistică. Acum, coreenii sunt capabili să lovească orice punct al teritoriului SUA, ceea ce, din nou, e problematic. 

V-am arătat aceste două puncte nevralgice pentru a înţelege cât de uşor se poate declanşa un conflict nuclear. În timp ce generaţiile care au prins Hiroshima şi Nagasaki s-ar fi îngrozit, actualele generaţii rupte de realitate vorbesc despre un conflict nuclear ca şi cum ar vorbi despre o plimbare cu trotinetuţa, fără să înţeleagă nu doar implicaţiile unui asemenea conflict, ci şi consecinţele dezastruoase ale sale. Tefeleii occidentului sunt acum în acelaşi stadiu de navitate în care erau tinerii comunişti ai URSS. Pe-atunci toţi locuitorii raiului sovietic credeau că ţara lor e invincibilă şi că America e în groapă. Istoria s-a schimbat, iar acum americanii au despre ei fostele impresii ale sovieticilor, în condiţiile în care chiar sunt într-o cădere totală. Prea uşor se uită că Rusia are cele mai multe focoase nucleare, cele mai moderne arme nucleare şi că a făcut un avans militar teribil cu un buget mic. În timp ce americanii prezintă fotografii cu rachetele lor hipersonice experimentale, despre care doar pretind că ating acele viteze, fără a prezenta niciun film - ruşii au un arsenal real hipersonic. 

Nu vă mai lăsaţi amăgiţi de propagandă, priviţi lucrurile aşa cum arată, nu cum vi se „explică” doct că sunt ele. „Dacă sunt atât de buni ruşii de ce se comportă atât de prost în Ucraina?” - e întrebarea şablon care mi se tot pune. Ea, desigur, e venită pe filiera propagandei. Răspunsul e cât se poate de evident. În primul rând, în Ucraina Rusia luptă cu extrem de puţini oameni. Până de curând a luptat cu 100 000 de oameni pe un front pe care armata Germaniei Naziste a intrat cu aproape 4 milioane de soldaţi. De partea cealaltă, Ucraina are o acum o armată de peste un milion de oameni, compusă atât din ucraineni cât şi de importante trupe NATO care acţionează ca mercenari. De asemenea, Rusia s-a încăpăţânat să folosească echipament militar sovietic, destul de târziu făcând upgrade-ul necesar. Nu-mi dau seama dacă e vorba de o evaluare în teren a arsenalului militar propriu sau dacă, pur şi simplu, totul face parte dintr-un joc de-a sufocarea celuilalt. Cei care insistă cu prostia privind contraperformanţa rusă în Ucraina, ar trebui să facă o evaluare a arsenalului militar consumat acolo. Nu poţi să nu vezi cum Ucraina a golit efectiv depozitele de arme ale Occidentului, fără performanţe majore. Toţi arată spre retragerea din Herson şi pierderile teritoriale ale ruşilor din zona Donbas. Însă nimeni nu vede că, după ce a intrat în Herson, armata ucraineană s-a retras de-acolo la fel de pripit, sau că în Donbas ruşii se află în expansiune. Ruşii care, repet, luptă cu echipament convenţional banal. Şi mai e o problemă: pentru ruşi populaţia chiar contează. În Bahmut ucrainenii au anunţat că nu vor retrage populaţia de acolo deoarece populaţia este secesionistă. Înţelegeţi aşadar că lupta ruşilor e infinit mai complicată deoarece trebuie să lupte cu ucrainenii care folosesc populaţia ca scut. Nu-şi permit să-şi ucidă cetăţenii şi, de asemenea, nu vor să provoace pagube civililor ucraineni, din raţiuni care ţin de politica de după terminarea conflictului. Şi-aşa ucrainenii de rând sunt victime ale terorii şi propagandei deşănţate a Kievului.

Înarmarea Ucrainei cu rachete cu rază lungă de acţiune, cu sisteme antiaeriene Patriot şi cu alte arme avansate este însă un „game changer”. Şi, în acelaşi timp, un semnal al disperării Occidentuui care-şi vede toată propaganda prăbuşindu-se. Aşa se face că, practic Rusia se va trezi că e atacată de NATO prin intermediul Ucrainei, de data aceasta pe faţă. Occidentul este încurajat de reacţia anemică a Rusiei la atacurile asupra bazelor sale militare efectuate de armata Ucraineană cu ajutorul dronelor sovietice pe care le deţine. Faptul că Rusia s-a limitat la a bombarda Ucraina acolo unde o doare mai mult - anume la infrastructura de bază -  îi face pe occidentali să creadă că ruşii nu vor avea mare lucru de spus în cazul noii agresiuni la care sunt supuşi. 

Chestiunea e ciudată, deoarece se vede limpede cum paharul se umple în zona rusă. Putin a ameninţat cu schimbarea strategiei militare, schimbare pe care o va face cât se poate de repede. Mesajul pare că n-a fost perceput. Occidentalii, prin acţiunile pa care le fac, îşi arată prostia care-i guvernează. Se bazează prea mult pe calmul lui Putin, sperând să ajungă să-l fiarbă ca pe broasca din snoavele corporatiste de azi. Ceea ce nu înţeleg este că Putin a ajuns să-şi dispere propria armată care e oricând gata să preia iniţiativa. Iar dacă asta se va întâmpla acolo, cele mai mari coşmaruri pe care le avem se vor îndeplini. 

Nu mai e mult până la escaladarea absolută a conflictului. Desigur, Rusia ar putea să-şi folosească propriul proxy, fie că e vorba de Iran, fie că e vorba de Coreea de Nord. Dar n-o vor face deoarece nu le stă în caracter. Rusul preferă să lovească direct şi la vedere. Aşa că, dacă mâine vă veţi trezi cu ştirea că a început coşmarul nuclear, n-ar trebui să vă miraţi absolut deloc! 

45 de comentarii:

  1. Tefeleii și restul victimelor propagandei occidentale se miră în ficare dimineață că faza nucleară nu a început încă. Își doresc efectiv raderea Rusiei de pe hartă cu orice risc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia SE INTINDE PESTE 11 FUSE ORARE. ADICA, APROAPE CA ZIUA/NOAPTEA NU DISPAR NICIODATA DIN RUSIA.
      E GREU DE INTELES CE INSEAMNA ASTA CU CREIERII FACUTI SCRUM .
      ASA CUM E GREU DE INTELES CUM FACE CHINA SA ASIGURE MINCAREA ZILNICA PENTRU 1,4 MILIARDE DE SUFLETE, NEMAIVORBIND DE FAPTUL CA POATE ASIGURA 1,4 MILIARDE DE NASTURI, IN CAZUL CA FIECARE CHINEZ AR AVEA NEVOIE DE UNUL/ZI.
      OCCIDENTUL VA AVEA PARTE DE LOVITURI NUCEARE CE-L VOR PULVERIZA PE VECIE, DAR NU-SI DA SEAMA CE BLESTEM PLUTESTE ASUPRA LUI.

      Ștergere
  2. Asta e adevarat: calmul lui Putin.
    Ar fi mega hyper extra super extrem și surprinzătoare preluarea inițiativei de către armata rusă și neascultarea ordinelor lui a Putin.
    Contrar narativului occidental poate asta vor cei ce ii manevrează și păcălesc pe americani sa facă presiuni pe armata rusă să preia inițiativa.
    Ar fi un dezastru geopolitic.
    O forță imensă apărută de nicăieri.
    Că eubla Rusia ca toți sllate pălăriile occidentale când văd Rusia cred ca e doar Putin singur.
    Dar daca Rusia ar finlanfel de divizată ca SUA cu doua fronturi politoce ar fi dezastru pentru toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă după primul val de rachete nukes mai rămâne vreo stație radioTV sa dea știrea despre ceea ce se petrece, în maxim 24 de ore se așterne tăcerea asurzitoare postnuke și nimeni nu va mai auzi mugetul propagandei de nici un fel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, absolut corect. Occidentul colectiv chiar asta urmareste, si anume: nu urmareste nicidecum realizarea pacii in Ucraina, ci urmareste exclusiv hartuirea Rusiei pe toate planurile pana la epuizare, sau cel putin pana la caderea regimului Putin, ceea ce ar fi un efect echivalent ca magnitudine.

    Si asta conduce sigur, doar la escaladarea conflictului. Cu o replica foarte probabil extrem de dura - descurajanta - din partea Rusiei, visavis de toti "aliatii" Ucrainei.

    Ca orizont probabil de timp, pentru producerea unei asemenea replici, asta inseamna doar cateva zeci si nu sute de zile.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Rusia se va trezi că e atacată de NATO prin intermediul Ucrainei, de data aceasta pe faţă" Corect. Dar Rusia,in continuare, nu distruge caile ferate pe care vin marea majoritate a armelor. Nu distruge rafinariile ucrainiene ..fara benzina/motorina care vine de acolo ar fi mult mai greu pt armata ucrainiana. Asa cum Gorbaciov a distrus (intentionat?) URSS din postura de lider al URSS, e oare imposibil sa credem ca Putin (cel care deplangea public distrugerea URSS) va distruge Rusia pe care o conduce si astfel petrolul, gazele si restul resurselor de acolo vor fi "exploatate democratic"...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai sa ajunga pe frontul din Ucraina, cei 300.000 de rezervisti mobilizati cu cateva luni in urma. Singura explicatie plauzibila pentru care Ucraina nu este inca rasa de pe suprafata planetei este:
      ca Rusia va folosi Ucraina ocupata complet de catre trupele proprii, drept trabulina pentru desantul Rusiei spre Europa de Vest .... dar si de Nord si Sud.
      Rusia va scoate din maneca: "Cartea Mare":
      "Totul, sau Nimic!"
      "Acum, ori Niciodata!"

      Ștergere
    2. Putin (cel care deplangea public distrugerea URSS) va distruge Rusia ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

      Ștergere
    3. Putin ar fi desfiintat complet fosta URSS, dar numai cu conditia ca Rusia sa ramaie "fruntea" in Noua Uniune Euroasiatica, si nu "fundu`" acesteia.

      Ștergere
  6. Am auzit - atat la Horoscopul Antena 3, cat si la cel al B1TV - ca in 2023 Zelenski il va detrona pe Putin si va fi ales presedintele Rusiei, iar apoi il va detrona si pe Xi pentru nerespectarea drepturilor omului in China, precum si pentru pretentiile teritoriale nejustificate ale Chinei asupra Taiwanului.

    Urmare a acestor succese, Zelenski va candida cu succes inclusiv la Presedintia SUA in 2024, si va deveni astfel conform articolului 13 din Apocalipsa: "Fiara din mare"!

    https://quovadismusic.ro/articles/Semne-ale-vremurilor-din-urma.html#guvernarea_mondiala

    Cred ca vizionarii-visatorii care au lucrat la acest Horoscop, nu doar ca se drogheaza prin toate orificiile, ci chiar isi provoaca nenumarate orificii suplimentare, pentru a ajunge ca sa vada si sa pipaie intruparea/implinirea profetiei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe front, rușii au tras de timp cu inteligență in timp ce companiile lor naționale de armament completau stocurile cu super-armele dezvoltate in ultimii ani! Putin și ai săi știau că după cucerirea Ukronaziei urmează inevitabil confruntarea cu Natostanul și ca atare s-au prefăcut slabi, impuscați intr-o aripă, mai cucereau câte ceva spre a ceda ulterior TOTUL DOAR SĂ TREACĂ TIMPUL INAINTE CA AMERLOCII SĂ INȚELEAGĂ SCOPUL (nobil!) acestei tarăgănări...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica noi intelegem si amerlocii nu? Si aici suntem miezul din dodoasca ? Ucrainei i s-au vandut iluzii ca altii sa isi atinga scopul , cu un Zelensky ce joaca rolul vietii intr-un film regizat la doua case de film diferite ! Primavara ne va aduce fie miros de codru verde fie miros de pucioasa !
      Si da Rusia inca nu si-a scos tot arsenalul high tech la inaintare fiindca nu avea rost ! Dar nici SUA nu a bagat decat conventional in razboi !

      Ștergere
    2. Asa i-au făcut ursii și pe Napulaion și pe Adolf sa se craceasca peste MareaCampieEuropeana,pana li s-au rupt tendoanele, mai apoi le-au varat-o adânc și cu calibru mare,în zona unde n-o vede soarele, acasă la ei, la Paris și la Berlin.Bistra,bistra, haraso !Va fi iar !

      Ștergere
    3. @ Kinu 14:57, bineințeles că militarii americani au ințeles jocul rușilor dar nici ei nu se simt suficient de puternici spre a face ,,mutarea decisivă'' conștienți fiind de supremația Rusiei ce le-ar putea scufunda in mai puțin de 15 minute toate portavioanele (ce le-au asigurat supremația militară până acum) cu imbatabilele rachete hipersonice (20 Mach!) iar atât timp cât la nivelul opiniei publice americane nu se dorește/cere/acceptă un conflict militar real cu rușii neexistând o motivație (nici emoțională și nici rațională) suficientă jocul rușilor anesteziază societatea civilă americană ce inca mai speră (deși din ce in ce mai puțin!) in victoria banderiștilor iar pe decidenții militari ii ține captivi intr-o buclă prin conștientizarea impotenței militare și a imposibilității de a impune propriilor concetățeni acceptarea sacrificiilor și suferințelor inerente unui război cu final incert... America progresistă (neo-marxistă) nu este totuși Korea de Nord iar ,,elita'' (masonii) ce-l manevrează pe moșBideu nu pot (incă) impune americanilor acceptarea unui război cu o super putere militară fără o motivație emoțională sau existențială mai ales in condițiile in care acea super putere se află angrenată intr-un conflict pe care-l pierde (sic!) și deci ,,care-ar fi urgența'' unui război americano-rus?

      Ștergere
  8. Ultimul Război Planetar14 decembrie 2022 la 12:45

    Până în Primăvară nu se va întâmpla ca acest conflict să escaladeze;în momentul când se va întâmpla acest lucru, va trebui să fugim în pustietate;multe localități mai mari sau mai mici vor fi spulberate cu arme de care omul de rând nu are habar de capacitatea de distrugere;și nu vorbesc neapărat de arme nucleare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde mai gasesti astazi pustietate? ca ar fi la liber

      Ștergere
    2. 🤣🤣🤣 eh...prin Sahara, sa ne bronzăm uniform si sa avem miraje cu paradisuri.

      Ștergere
    3. Ultimul Război Planetar15 decembrie 2022 la 12:35

      Celor care susțineți că în România nu mai există zone sălbatice, le recomand să participe la niște drumeții;că idee se poate încerca zona ,,Cazanele Dunării''.

      Ștergere
  9. Va fi razboi in Europa fiindca planul din umbra nu e Ucraina ,ea e doar copacul de care nu se vede padurea ! Planul asa cum il vad eu este daramarea sistemului politic de la Kremlin si integrarea federatiei ruse in viitoarea constructie europeana Statele Unite ale Europei cu extindere in Asia Centrala si de Nord ! Ca o forta militara si economica sa contrabalanseze colosul cu picioare de lut numit China( chiar daca pare ca are probleme majore ). China moderna se pare ca nu mai da socoteala stapanilor care au creato!

    RăspundețiȘtergere
  10. Escaladarea se "autoantreneaza" in mod marunt zilnic, pana cand, la capatul a catorva zeci - nu sute - de zile, vom fi surprinsi de:
    Marea Bubuiala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Autoantrenarea escaladarii, se reproduce la fel ca in procesul de fuziune nucleara, si anume:
      accelerezi cu raze laser de mare viteza ciocnirea dintre deuteriu si tritiu, pana cand obtii unirea lor, adica: hidrogenul = pishwasser!
      Respectiv, pana cand incepi ca sa vezi nu doar "stelele verzi" - efect al drogurilor - ci reusesti ca sa vezi chiar tot "curcubeul"!
      "Lumina din Intuneric!"
      sau:
      "Satana adevarat din Satana surogat!"

      Ștergere
    2. Domnul Dan,
      fuziunea nucleara are perfecta legatura cu escaladarea razboiului.
      Asa ca va rog sa scrieti si un articol, despre "Sorii" in miniatura care de maine se vor vinde in masa la Lidl!
      Eu personal, nu cred ca va aparea vreodata cu ADEVARAT, o "Entitate" capabila ca sa produca mai multa energie, decat poate consuma pentru propria sa existenta!
      Nici macar intr-un mod "marginal", adica: perfect neglijabil!

      Ștergere
    3. "vom fi surprinsi de"
      Cind afirmi "VOM FI" esti sigura ca poti vorbi si in numele celor ULTRA-bogati, care te asigur ca nu vor sa fie inclusi in aceeasi categorie cu PLEAVA. Dispretul lor profund pentru P#lime este absolut suprem, motiv pentru care ei in veci nu vor permite de pe iahturile lor sa fie inclusi tete-a-tete in vre-o coflagratiUNE. NICIODATA IN ISTORIE nu au fost inclusi fizic sau aliniati in fata gropilor comune ale oamenilor simpli, iar asta-i o certitudine istorica amplu documentata in scris, audio si video.
      Aceasta divizare profunda si FUNDAMENTALA intre noi si ei si reprezinta motivul SUPREM pentru care in ultimii 70 de ani nu au mai fost bubuieli mondiale SI NU VOR FI!( locale in schimb,da, insa maruntisuri, absolut cit cuprinde)

      NU AU CUM, RM3 este din start o IMPOSIBILITATE!

      Noi insa din cauza mentalitatilor predominant IOBAGESTI si a infantilitatii gindirii, inoculate de decenii de acest teatru grotesc tindem sa credem ca superbogatii sunt egalii nostri in fata urgiilor.

      Ștergere
    4. Anonimule,

      RM3 se deruleaza pe etape, la fel ca orice campionat mondial de fotbal, respectiv: la fel ca orice Unda!

      Incepe de la saisprezecimi, trece prin optimi si sferturi, pana cand ajunge in Finala Mica si in Finala Mare!

      Rusia va castiga deci RM3 - "la masa verde = eco_logista" - desi nu i se recunoaste participarea la "campionat" de catre "Comunitatea Inter_Nationala a Curcubeului Masonic = Pi_dosnicilor"!

      Si va castiga RM3, jucand doar cu "rezervele" ........ de orice fel!

      Ștergere
    5. Chiar si bogatii - "baietii destepti din energie" - plang cateodata!

      https://www.youtube.com/watch?v=9iLstUR1nBM

      Si daca plang rar ...... atunci chiar merita sa fie facuti ca sa planga iar!

      Ștergere
    6. Ultimul Război Planetar15 decembrie 2022 la 12:47

      @@@Anonim14 decembrie 2022 la 20:32
      Există profeții cu privire la al treilea război mondial, ultimul de fapt.
      Da, bogătanii au scârbă mare pe oameni în general, pe săraci în special;însă tot ei susțin că pentru a evolua trebuie prima oară distrugere;este unul din motivele care au declanșat cele două mari războaie;cică societatea la un moment dat se blochează, nu se mai poate dezvolta iar pentru asta trebuie un război de proporții.

      Chestia e că acest ultim război, război care cu siguranță va avea loc (eu estimez că în câțiva ani) va fi declanșat pentru cu totul altceva:
      Pentru înscăunarea Antihristului;cică în nebunia lor or să pună stăpânire pe Pământ;de parcă Dumnezeu a creat Pământul pentru că nenumitul să devină stăpân.Oameni înșelați...

      Ștergere
  11. Repet, ca eu cred ca nu rusii, ci NATO si/sau UE vor da primii cu nuclera in Ucraina, ca sa impiedice extinderea Rusiei spre Vest!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, Si care ar fi impactul unei asemenea idiotenii? Cu ce i-ar opri? De ce s-ar extinde? Pentru a fi ei cei care sting lumina in UiE, si ca atare de a-si atrage ei furia frantujilor isterizati( cum de fapt vom vedea oricum in curind, este inevitabil odata cu inchiderea celor 30 de reactoare, si cite mai urmeaza ca rezultat al ruginirii avansate a instalatiilor)
      Chiar crezi ca merita sa-ti asumi scandalul natiilor asupra ta? Pentru ce?
      Amza

      Ștergere
    2. S-ar extinde, pentru ca sunt fortati ca sa opreasca extinderea altora, si implicit disparitia/extinctia lor!

      Ștergere
  12. inevitabil?
    conspirațiile sunt inevitabile!
    Rusia, China si SUA s-au înțeles sa dezvolte împreună o politica subversiva prin care colonialismul european sa fie înfrânt definitiv, iar confruntarea celor 3 sa se desfășoare in Africa unde se vor da războaiele viitorului.
    Dar pentru a avea aceasta Africa ca zona de joc strategic, Europa trebuie sa plece din Africa. Africa nu mai vrea Europa. China nu mai vrea Europa. Rusia s-a dezis si ea de Europa. SUA nu mai vrea nici ea Europa. Devine vizibil.
    Au adus mulți africani in Europa ca sa facă o ruta pentru viitoarele cote de refugiați pregătite când vor începe războaiele Africii.
    Se redeschid încet încet toate rănile Europei pentru a genera mici-mari conflicte semi-europene. Asta e trendul economic.
    Turcia îşi dispută teritorii din Mediterana, bogate în gaze naturale, cu Grecia. Conflictul militar dintre Azerbaidjan şi Armenia reînvie periodic. Rusia încă mai are militari în Republica Moldova. în Bosnia, liderul politic al sârbilor bosniaci, Milorad Dodik, considerat omul-marionetă al Moscovei în Balcani ameninţă cu divizarea ţării. De asemenea, sârbii bosniaci sunt ajutaţi de Serbia, care este condusă de Aleksandar Vucic. Apoi se adaugă lista de conflictele interne ale UE. Comisia Europeană a propus tăierea a 70% din fondurile UE destinate Ungariei pentru nerespectarea statului de drept.
    Concluzia ca Europa începe sa semene cu Titanic doar ca scufundarea are loc lent cam 1m pe an si idioții nu simt. Când Europa va începe sa semne cu Moldova cred ca va deveni vizibil in sfârșit pentru toți ochii ca întotdeauna orice conflict din Europa ne va duce înapoi cu zeci sau sute de ani, iar bunăstarea acumulata devine de la o zi la alta o iluzie a unui sistem aflat in Black-Out. Si sunt doua tabere internaționale care asista Europa, unii vor sa întoarcă Europa la evul mediu întunecat, iar ceilalți la renaștere. Amândoi greșesc si ca si pandemia vor suferi eșec după eșec, iar noi vom plăti eșecurile lor absolut inutile. Iar pierdem o generație pe eșafodul unor ideologii scrise pe hârtie igienica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cele doua grupuri amintite de tine, cei care doresc reasterea europei sunt cei mai apropiati de ceea ce se pregateste, mai putin sistemul social in cadrul caruia va avea loc aceasta renastere, deloc atractiva pentru cei care viseaza toalete de aur 18K SUB ei si familiile lor. ACOLO va fi o dezamagire totala.
      O alta forma de societate, in afara celei RATIONALE indicate de Creator in acest punct de rascruce energetica al civilizatiei umane, nu mai are cum sa mai continue.

      Ștergere
  13. Voi nu ati auzit ca viitorul nu e batut in cuie si ca liniile de timp pot fi urcate precum treptele? Dar, desigur, cei ce vor apocalipsa biblica, sa stea si sa profetească fiare si alte asemenea frici nascute din subconstientul colecriv.
    N-am vazut niciodata oameni care se invart in cerc dar sa ajunga totusi undeva in varf. Au ajuns crestinii sa rezolve problemele copiilor? Ei, aș! Atunci la ce sa te astepti? La bine? De unde atata bine daca putin bine se face pe pamant si foarte mult rău?
    Din sacul gol, bine nu scoti. Iepuri din joben si hocus pocus scot multi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. liniile de timp e o conspirație newage, nu scrie asa ceva in biblie

      Ștergere
    2. Timpul este o dimensiune pseudofizica/metafizică, respectiv: o dimensiune pur convențională, inventată de oamenii de știință lipsiți de cunoaștere.
      Timpul este deci o variabilă dependentă de spațiu, și nu o variabilă factorială precum este spațiul.
      Natura/Universul, sunt deci independente de "Timp"!
      Există și se manifestă "în ciuda" Timpului.
      Tocmai de aia și este foarte dificilă, dar nu imposibilă, o "sincronizare"/simultaneizare a Timpului cu Spațiul.

      Ștergere
    3. Maria-Aurelia,

      "Viitorul" este deci "batut in cuie" de catre "Istorie"=Trecut, oricat s-ar incerca in "Prezent" eliberarea lui!

      In concluzie/deci da, ai dreptate cand afirmi ca:

      in ciuda existentei diferentelor de nivel intre Abisurile si Piscurile acestuia, Pamantul ramane totusi rotund/sferic, iar oamenii continua ca sa se invarta in cerc = in jurul Cozii-Buclei Dreaq`!

      Si de-aia n-ajung nicaieri altundeva, oricat ar "avansa"/progresa"!
      Pentru ca "devenirea" e doar Halucinatie/Iluzie, adica:

      Modificari perpetue, dar fara absolut nicio Schimbare!

      De ce asa?

      Pentru ca da: sunt totusi pironiti/rastigniti/batuti in "cuie", adica in pacatele istorice primordiale/originare!

      Ceea ce inseamna ca. PreViziunea/Profetia se va reimplini, si anume ca:

      oricat de "avansati" ar fi "devenit", la fel ca aztecii si toltecii odinioara, inclusiv amerlocii globalisti vor disparea de pe fata planetii la fel ca orice Holograma Masonica = Magar in ceata ........ tocmai/fix atunci cand le parea, c-ar fi dobandit cunoasterea si puterea deplina ........ adica:

      ca daca Soarele nu era, ei l-ar fi putut inventa, spre a-l multiplica controlat ! (Rasete si aplauze in sala)

      Ștergere
    4. Foarte tare completarea. E normal ca e dependent de spațiu. Timpul in sine nu există. Dar convențional azi folosim ceasuri atomice, dar empiric a ramas rotația soarelui in jurul pământului.
      Derivata spațiului e timoul, derivata timpului este viteaza , derivata vitezei este accelerația, etc..
      Cu toate acestea există o filozofie in new age legata de linii de timp, ceea ce Einstein se referea la relativitate.
      Am o linie de timp buna sau proasta funcție de cum ma deplasez in spațiu, pe jos sau cu masina, cu avionul etc
      Ca sa scap de relativitatile proaste am nevoie de spațiu bun si foarte bun.
      Deci spațiul primește noi proprietăți cum ar fi bun sau rău in funcție de inventatul timp.
      Dacă timpul e inventat, liniile de timp sunt fantezia invenției.
      Timpul ăsta e ca banii, se umflă, se usucă, se dilată, nu ajunge etc... Oare de aceea se zice Time is Money.

      Ștergere
  14. Prorusii in ziua de azi inseamna prokremlin?!
    Natalitatea e cam praf. Din situatia actuala castiga doar oligarhii. Dar viitorul e incert si pentru ei. Probabil fosilii mai merg bine 20 de ani, dar dupa pot aparea surprize.
    Hai ca iranienii au natalitate, alt gen de oameni, cu toate problemele interne.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lectura interesanta : ARTICOL IN 2 PARTI “Marea dezamagire” publicat in revista RUBIKON(are translate)
    https://speerspitzedeswiderstands.wordpress.com/2022/11/27/lese-empfehlung-die-grose-enttauschung/ partea 1 a
    https://www.rubikon.news/artikel/die-grosse-enttauschung partea a 2 a

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este absolut aberantă analiza. Porneşte de la presupoziţii eronate. De ex. se afirmă că Dughin ar fi „omul de încredere al lui Putin”. E un şablon impus de media occidentală. Dughin e un marginal al politicii ruse, n-are absolut nicio treabă cu zona decizională.

      Ștergere
    2. Corect. Dughin este doar un mentor rus independent. Decidentii politici rusi, isi asuma exclusiv daca, isi insusesc sau nu - in mod total sau doar partial - Duhul Rus al lui Dughin.

      Nemernicani lovesc/trag insa cu precadere in "fundamentalism" - direct la cap - mult mai mult decat lovesc in practicantii dovediti si ipotetici - adica la picioare - !

      Ștergere
  16. La partea cu calmul lui Putin aveți dreptate. Dar prima parte, cea în care "nevinovata" Rusie își rezolvă problemele interne atacând un stat EXTERN, este greșită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ucraina nu este un stat extern al Rusiei. Ucraina este atât un stat slav, cât și o parte importantă a Federatiei Ruse! NATO și UE sunt "musca din curu' calului"!

      Ștergere
  17. Daca Dumnezeu ar fi vrut, ar fi facut El lnsusi Genul Neutru/Nehotarat, mult mai puternic - Majoritar - decat celelalte doua!

    Terminati deci cu Aberatiile, pana cand nu ne distruge Satana=Drogul pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  18. Exista insa si masoni "zidari", care au jurat onest/sincer credinta vesnica/eterna Statului Roman!

    Chiar daca mai gresesc - ca a gresi e omenesc, a zis o Insusi Isus Cristos - doar "zidarii auntentici" au totusi curajul sa-si recunoasca greselile, si sa nu le mai repete in avantajul exclusiv.

    https://www.youtube.com/watch?v=Jztu17t8oKc

    Aplauzele mele masonului = zidarului Virgil Iantu!
    Inca putina dovada de patriotism/nationalism, si chiar voi ingenunchea in fata ta, si te voi urmari intreaga viata!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt tehnologii tinute la secret ce americanii le detin posibil si rusii si nu vorbim de nucleare si atomice ! Am sa va dau niste nume si gasiti voi ce au in comun aceste nume : Dmitry Petronov si Zachary Warfield, Rory Johnson , JohnMullen, Eugene Malov, Stefan Marinov, Mark Tomion si altii ! Cine sunt, ce au realizat si de ce toti au avut morti provocate ? Cine va fi cel mai puternic in spatiu va castiga razboiul , a ziso chiar tov. Putin !

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)