joi, 18 iulie 2024

Ideologia woke începe să moară accelerat


Biden s-a îmbolnăvit brusc de COVID. Asta i-a făcut pe americani să spere în retragerea sa din cursă. Inclusiv democrații recunosc că cea mai bună strategie electorală a lui Biden este retragerea. Absolut toate opțiunile sale sunt moarte, la fel ca personajul în sine. Nu vă gândiți că există vreo opoziție în ceea ce privește trimiterea la culcare a moșului de la Casa Albă. Inclusiv cei din echipa sa personală s-au plictisit să mai mimeze normalitatea în condițiile în care chiar și un oligofren înțelege care-i situația. Și-atunci de ce nu e retras? Răspunsul vă va surprinde: din cauza perplexității care paralizează întreaga „lume democrată”.

Retragerea lui Biden nu-i o problemă atât de complicată pe cât s-ar gândi unii, doar că e ceva mai mult decât retragerea unei paiațe și înlocuirea sa cu o alta, sport atât de drag „lumii americane”. Mulți spun că nu prea ar mai avea de unde alege. Pe cine să pui în loc? Pe nulitatea Michelle Obama, pe imbecilul Gavin Newsom - cel care a distrus California - sau pe de-a dreptul proasta de Kamala Harris? Nu întâmplător am enumerat opțiunile pe care Partidul Democrat le are „în mânecă”. Ei reprezintă nici mai mult nici mai puțin decât indivizi din ceea ce se numește „sistemul de putere Obama”. Iar acest sistem de putere este cancerul care a răpus nu doar Partidul Democrat, ci și întreaga societate americană.

Obama, în cel de-al doilea mandat al său, a dat drumul ideologiei woke, probabil cea mai tâmpită și, în același timp, otrăvită ideologie politică deviată din marxism. Nu, nu a apărut brusc! Ea fusese pregătită de centrii mondiali de putere încă din 1990 și răspândită ca o molimă de păduchelnița de organizații politice ale lui Soros. Obama a fost cel care a apăsat „butonul haosului”, deschizând această veritabilă cutie imbecilă a Pandorei. Obama a acționat slugarnic, supunând întreaga sa administrație centrului rothschildian londonez. Puțini știu care-i istoria reală a interacțiunilor. De exemplu, foarte puțini știu cât efort a depus familia Rothschild pentru a impune actuala agendă. Însă, vă garantez, mai nimeni nu înțelege ce anume a determinat acest efort. Iar cei care înțeleg, de fapt doar mimează înțelegerea, asemenei slugilor proaste din „Hainele cele noi ale împăratului”.

În realitate, întregul efort a fost unul absolut inutil, un fel de exercițiu al puterii ilegitimei familii londoneze care, de altfel, și-a semnat astfel condamnarea la moarte. Vor fi mulți cei care mă vor contrazice, la fel cum vor fi mulți cei cărora nu le va veni să creadă cât de repede a putut cădea familia care se consideră „creatoarea istoriei moderne și contemporane”. Prin jocul pe care l-au propus - și care, repet, nu le-a adus absolut niciun beneficiu - au reușit să-și fragilizeze teribil influența în sistemul mondial de putere. Asemeni cartoforului de la masa de joc, sforarii londonezi se trezesc acum în fața destinului implacabil care-i obligă să-și arate cărțile, desființând cacealmaua pe care se bazau. Și culmea, palma le vine de la foștii aliați.

Probabil ați aflat că Microsoft a desființat brusc întreg departamentul DEI(Diversity, Equity, and Inclusion). Bill Gates, prin fundația pe care o controlează, era asociatul Rothschild pentru zonele subdezvoltate ale planetei. O mișcare atât de bruscă instituită la nivel de corporație sugerează ceva mult mai adânc. Imaginați-vă ce proteste ar fi generat în alte vremuri. Acum e liniște și pace, iar angajații structurii care altă dată răspândeau teroarea în organizație, s-au supus deciziei fără alte comentarii suplimentare. 

După tentativa de asasinat a lui Trump, media americană a sucit-o la 180 de grade. Pare că în toată povestea asasinatului, serviciile secrete care au instrumentat întreaga operațiune au lucrat atât de prost încât au lăsat urme care nu pot fi șterse. Sunt numeroase informații care apar și din care rezultă că situația nu e atât de simplă precum doreau s-o prezinte sforarii săi, anume că un tânăr cretin a pus mâna pe-o armă și a plănuit singur asasinarea lui Trump. Lângă cadavrul tânărului, în afara telefonului acestuia s-a găsit un transmițător radio. Cu cine comunica el? De ce exista acel dispozitiv acolo? Dincolo de martorii care au spus că au atenționat serviciile de securitate asupra prezenței dubioase de pe acoperiș, dincolo de mărturia lunetistului care l-a ucis pe asasin și care a declarat că îl avea în cătare cu cel puțin 30 de secunde înaintea primului foc, dar nu a primit acceptul de a-l omorî, a mai apărut și altceva, anume ipoteza existenței unui al doilea asasin care a tras dintr-o altă direcție. Iar asta complică teribil lucrurile întrucât înseamnă că sunt urme suplimentare care deja nu mai pot fi șterse. 

Ei bine, toate evenimentele la care am asistat s-au constituit într-un punct de inflexiune. Nu doar că media americană s-a împăcat brusc cu situația, dar am văzut întoarceri chiar mai surprinzătoare de-atât: Meta a anunțat că ridică restricțiile asupra conturilor de Facebook și Instagram ale lui Trump, în timp ce Google i-a ridicat pe șest restricțiile la platformele sale, comunicând decizia prin intermediul adresei email asociată contului. Ce anume poate produce o asemenea întoarcere? 

Personal cred că lumea se trezește sau este ajutată să se treazească. Vă mai amintiți de ESG? E altă ideologie prostească impusă de familia Rothschild. Eșecul său a fost recunoscut inclusiv de Lynn  Forester de Rothschild, propunând ca alternativă așa-numitul „Inclusive Capitalism”, adică ceva de genul „A murit regele. Trăiască Regele!”. Doar că nu se mai vede forța, organizațiile lui Soros sunt în degringoladă, iar armata sa de strânsură nu-și mai încasează soldele întrucât finanțele statului american sunt secătuite de războiul din Ucraina. 

Opiniile tranșante ale echipei Trump/Vance cu privire la rezolvarea rapidă a conflictului ucrainean, dar și schimbarea la 180 de grade a opiniilor unei părți esențiale a statului subteran american arată o fractură la nivelul relațiilor oculte Londra-Washington. Iar liniștea asurzitoare în fața schimbărilor, altă dată considerate inacceptabile, arată că ceva se schimbă. 

Ideologia woke începe să moară și ceva îmi spune că moartea îi va fi exact la fel ca și „ieșirea în lume”: bruscă și surprinzătoare, fără să lase urme vizibile, asemeni unei răni superficiale. Fără sprijinul Departamentului de Stat și al restului lipitorilor sistemului subteran american, lumea își va reveni din coșmarul woke. Cu siguranță, viitorul apropiat ne rezervă probleme mult mai mari decât ceea ce se vede acum.

A nu se înțelege că am picat în patima optimismului tembel. De obicei istoria ne arată că un jug este înlocuit de alt jug. Faptul că una dintre familiile conducătoare are probleme nu înseamnă că ceilalți rămași la butoane vor privi nepăsători la erodarea propriei puteri. Dar, pentru noi, ceilalți, e suficientă și o pauză a puterii, un moment de neatenție care să ne mai facă să simțim viața reală și liberă. Chiar dacă aceasta va fi provocatoare, cu viitorul incert și evenimente imprevizibile. De fapt aceea e adevărata viață, nu fake-ul care ne este servit acum pe post de „cea mai bună lume dintre lumi”.

26 de comentarii:

  1. Sa fie azi "la journée des Dupes" (ziua pacalitilor)? Adică scăpăm și de medusa și de alzheimer în aceiași zi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca asta e impresia pe care se caznesc sa o transmita. Insa proiectul merge inainte, cu fente cu tot.

      Ștergere
    2. Zia pacalitilor sau a pacalicilor se repeta cu o frecventa inspaimantatoare, aproape zilnic. Mai mult ca sigur o data pe saptamana.

      Ștergere
  2. Interesantă perspectiva! Îmi place și o simt realistă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Woow....prima data cand n-am dimic de zis ...nici in scris nici in gand!.....ba am totusi o observatie:))))....esti mult prea subtil pentru marea majoritate! daca ai stii cati cauta in AM raspunsuri la intrebari care,daca ai 2-3 neuroni macar,se nasc automat doar observand realitatile din jurul lor si devin astfel victime ale dezinformarii din AM (mult mai perversa decat MSM!)...stiu ca-i greu si poate chiar periculos dar,vorba lui Aaron Neville,tell it like it is....oamenii asta cauta

    RăspundețiȘtergere
  4. Și totuși a fost realeasă Ursoulou..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti face griji!

      Nu trebuie ca sa fie nimeni din fosta conducere Ue, omis din lotul pentru esafod!
      De-aia a si fost strict nevoie, de Reconfirmarile pe Functii!

      Ștergere
  5. Transmitatorul era un deschizator de garaj, nu un walkie-talkie. In masina lui s-a gasit explozibil legat la un receptor radio pentru porti de garaj, deci dispozitivul gasit asupra lui urma sa fie folosit pentru a initia explozia. Probabil planul era sa creeze o diversiune pentru a putea parasi locul faptei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SE zice ca explozibilul era pus tot de cia, fbi in vaz ca TMC (the movie channel, ne si zic ca e un film) ar fi scapat cu viata de pe acoperis.

      Ștergere
    2. ... si bineinteles ca mai era un tragator, a carui unica misiune a fost, sa faca victimele colaterale, respectiv: atentatul credibil.

      De aceea vreau sa vad incadrate pe imagini, in deplina proximitate a pupitrului lui Trump, unde anume se situau cele 3 victime ale "atentatorului" in raport cu pupitrul lui Trump ????

      Ca atentatorul ar fi fost un lunetist prost bata, care: "a tras ca pisatul boului" mai multe gloante, sau ca Trump "a avut pur si simplu noroc" ca sa scape de toate gloantele trase in el de catre atentator, va putea fi judecat strict, in functie de pozitia victimelor colaterale fata de pupitru/vorbitor.

      Ștergere
  6. Ma tem ca va bucurati prea repede. Virusul mental woke a produs multe milioane de spalati pe creier si s-a infiltrat adanc in legislatiile multor tari. Mai degraba cred ca reducerea motoarelor inseamna ca misiunea a fost indeplinita.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Cele 7 minuni WOKE":

    1. Toată lumea are dreptate.
    2. Deși toată lumea are dreptate, nimeni nu poate să fie de acord.
    3. Deși nimeni nu poate să fie de acord, diversitatea este apreciată.
    4. Deși diversitatea este apreciată, orice opinie contrară este cenzurată.
    5. Deși orice opinie contrară este cenzurată, libertatea de exprimare este promovată.
    6. Deși libertatea de exprimare este promovată, toată lumea se simte ofensată.
    7. Deși toată lumea se simte ofensată, nimeni nu știe exact în ce direcție mergem.

    Semnat:
    https://youtu.be/pgiWm5jxULs?t=66

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa(prin wok) se manifesta psihicul în fata deficitului masiv de energie și a luminii care a inceput si va continua sa fie SISTEMATIC să fie întrerupta.
      Cine este la zi cu știrile din Est știe...

      Ștergere
  8. Eu, sunt unul dintre oamenii născuți să fie sclavi pe viață și nimeni și nimic nu-mi va schimba acest destin, motiv pentru care voi muri ca sclav.

    Așadar:

    1) - Cu ce-mi ușurează mie sclavia și cu ce-mi face mie viața mai dreaptă și mai frumoasă dacă cei care-mi sunt stăpâni (împotriva voinței mele) și care mă mint, mă fură, mă exploatează și mă asupresc... sunt români și nu sunt de orice altă naționalitate, rasă ori etnie... ?

    2) - Cu ce-mi ușurează mie sclavia și cu ce-mi face mie viața mai dreaptă și mai frumoasă dacă teritoriul acestei țări devine mai mare... ?

    3) - Cu ce-mi ușurează mie sclavia și cu ce-mi face mie viața mai dreaptă și mai frumoasă dacă iau arma în mână și mă războiesc cu cei pe care politicienii îi declară ca fiind dușmani ai țării... ?

    4) - Dacă eu, ca sclav pe viață, sunt omorât pe front de cei pe care politicienii îi declară ca fiind dușmani ai țării... cu ce le va face moartea mea viața mai ușoară, mai dreaptă și mai frumoasă celor dragi mie... care și ei sunt tot doar niște sclavi pe viață, cărora nimeni și nimic nu le va schimba acest destin... ?

    5) - Dacă pentru mine (ca sclav pe viață) dreptatea, bunăstarea și fericirea în viața depind, în mod direct, de faptul de a avea stăpâni români și de faptul de a fi mărit teritoriul acestei țări... atunci... de ce milioane de sclavi români (sclavi pe viață, ca și mine) au ales să plece și să trăiască în alte țări și au ales să se lase stăpâniți de oameni de altă naționalitate... ?

    Eu, sunt doar un sclav pe viață... unul dintre miliardele de sclavi pe viață ai acestei Lumi... așa că pentru mine viața va fi la fel de nedreaptă, de rea și de urâtă, indiferent unde trăiesc și indiferent de ce etnie, rasă sau nație sunt cei care stăpânesc peste mine, care mă mint, care mă fură, care mă exploatează și care mă asupresc...

    - Gerard Raven

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Considerație omule, gândești in adevăr!

      Ștergere
    2. " ...Ridica te Gheorghe!
      Ridica te Ioane! ..."

      Ridica te Gerarde! 🤗

      Ștergere
  9. Esti un optimist incurabil.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iar o tura mai incolo, toti vor fi surprinsi de comunism. Dispar si boomersii, iar fertilitatea nu-si mai revine nici fara woke. E praf deja si la aia anti-woke.
    Partea comica e ca astia care vor sa mentina status quo-ul, de fapt nu s-au prins ca lumea s-a schimbat. D-asta woke a fost adoptat de multi, nu majoritari, dar surprinzator de multi dintre aia care conteaza la fertilitate, ca boomersii sunt pe drum spre...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuați sa confundați terminologia folosita. Comunismul printre altele presupune munca, electrificarea întregii lumi, exploatarea resurselor și colective uriase și productive de lucrători industriali care-si vad de treaba nu de WOK-ism.

      Ștergere
    2. Asta daca ar fi comunismul secolului 20. Acum are multe interferente, ecologism, wokism, munca se face partial automatizat, nu mai zic de probabilitatea cresterii robotizarii. Ne place sau nu, idei din wokism vor ramane, chiar daca dispare curentul major, care e totusi aberant.

      Ștergere
  11. Trumpalaul sau Pampalaul, fac si vor face amandoi, doar ceea ce li se dicteaza de catre sefii lor marionetisti, in functie de cat se va trezi/destepta/rasscula poolimea:

    .... 1) impotriva oricarui razboi si in favoarea diplomatiei, in cazul aparitiei oricarui fel de conflict;
    2) impotriva prevalentei presupunerilor "stiintifice", asupra cunoasterii stiintifice din domeniul climei si al sanatatii;
    3) impotriva sfidarilor si persecutiilor la adresa majoritatilor, manifestate in favoarea minoritatilor de orice fel;
    4) impotriva minciunilor si a falsurilor de orice fel;
    5) impotriva accelerarii evolutiei de orice natura ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extrem de corect! TOATA GASCA ASTA a fost si continua sa fie un singur colectiv de actori( evident impreuna infratiti cu gasca iuropenilorBruxelezi) care spera sa smechereasca TOTAL POOLIMEA ricana si UiEasca.

      Foarte pertinent punctul 5
      ...accelerarea formarii conditiilor necesare beelirii totale a poolimii.
      NIMIC ALTCEVA NU MAI ESTE DE ACTUALITATE DECAT ACEST ASPECT.
      Cine nu s-a trezit inca este ca si scos din doc.

      cheers!
      BB

      Ștergere
  12. De ce neaparat Trump in locul lui Biden, si nu un alt Candidat Din Afara Masoneriei ???

    Pai pentru ca:

    1) daca nu cu Rusia,
    2) atunci macar cu China sa faca America Razboi Global! 😅🤣😂

    RăspundețiȘtergere
  13. S au trezit idioții din serviciile de informații din beția ,,inteligente” și s au sucit ;au constatat faptul ca vaccinul, AI , sau abstinenta la carne, etc. ii atinge și pe ei ; neamu lu Iuda s a trezit …trădat prin ideologia woke; aceasta i explicația

    RăspundețiȘtergere
  14. "Obama a acționat slugarnic, supunând întreaga sa administrație centrului rothschildian londonez. ...foarte puțini știu cât efort a depus familia Rothschild pentru a impune actuala agendă."
    1.Poate Rothschild a vrut sa-l propteasca pe Marx care scrisese cacomunismul va aparea in tarile dezvoltate mai intai.
    2.Madam Rothschild din poza e casatorita in familia aia, nu este o nativa. Ar trebui sa ilustrati cu un ereditar (cu dintii strambi etc.).

    RăspundețiȘtergere
  15. Urmele acestei ideologii satanice vor rămâne vizibile mult timp, iar rana numai superficială nu este. Generatii intregi sunt otravite, iar otrava a patruns adanc in corpul si mintea tinerilor.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)