luni, 29 iulie 2024

Spectacolul cu bucluc și mâța-n sacul woke

Totul a început cu ... cenzura. A crede că organizatorii macabrului spectacol de la Paris n-au știut ce fac, este o prostie fără margini. În mod cât se poate de evident s-a dorit din start un spectacol satanic 100%, în care să fie călcate în picioare valorile majorității populației. Chiar dacă unii dintre oameni nu sunt creștini sau nu sunt deloc religioși, asta nu înseamnă că nu se supun unui cod moral rezultat din cele 10 porunci. Ar trebui să înțelegem că nu doar creștinii sunt ținta. Într-adevăr, așa-zisul spectacol a fost unul clar anti-creștin, însă ținta atacului n-au fost doar creștinii, ci toți cei care se consideră normali, în accepțiunea clasică a termenului. 

Exihibarea cu atâta ură a ideologiei woke, călcarea în picioare a oricărui principiu de normal, de frumos, de armonios, prăvălirea prostului gust la o dimensiune cum nu s-a mai văzut până acum, toate acestea au fost elemente ale unei uri maladive scoase la lumină de către forțele anormalității. Dacă vreți, a fost o revărsare orwelliană a violenței împotriva ordinii naturale a lumii: frumosul e urât și urâtul e frumos, haosul este ordine și ordinea e haos, războiul e pace și pacea e război s.a.m.d. Mai precis, absolut totul a fost subordonat principiului „minciuna e adevărul, iar adevărul e minciună”. Din acest punct de vedere, am asistat la un satanism supra-expus, având ca scop subjugarea omenirii în teroarea ideologiei nefirescului. Unii pot crede că sunt cuvinte exagerate. Aceștia ar trebui să înțeleagă că unul dintre cele mai eficiente moduri de a detecta satanismul constă în identificarea oricărei răsturnări a ordinii firești a lucrurilor. Privind dinspre această definiție realizăm că nu este obligatoriu să fii creștin pentru a fi lovit de neo-satanismul vremurilor noastre! E suficient să fii normal pentru a deveni o țintă a deviantei lumi pe care o visează cei cu creierii varză.

Atacul dat a fost unul absolut. Trebuie să mă repet spunându-vă că am avut de-a face cu o forță orwelliană. Nu cădeți în capcana de a crede că a existat doar ceea ce s-a văzut pe scenele macabre transmise cu obstinație de televiziuni. NU, a fost inclusiv o luptă nevăzută! Facebook a ascuns postările critice la adresa așa-zisului spectacol, iar autoritățile au exercitat presiuni asupra rețelei X pentru a șterge opiniile considerate „violente” la adresa spectacolului și a comunității care a organizat întreaga mizerie. Au existat instrucțiuni clare, date presei și rețelelor sociale, referitor la ceea ce e OK și ce nu e OK. Trompetele fuseseră activate mult înainte de startul spectacolului, postările admirative și aprobate de cenzură erau deja îngălbenite de vreme înainte de a fi publicate! 

Scandalul cadrului batjocoritor la adresa Cinei cea de Taină a fost bomboana de pe colivă. Oamenii, chiar și cei cu sentimente religioase vagi, s-au simțit călcați în picioare, batjocoriți de o mână de golani cărora li s-a dat liber pentru a-și exprima furiile nebunești și urâtul maladiv. Se așteptau la asta și de aceea  totul a fost combătut după rețete bine puse la punct din timp. Așa-zise institute de sondare a opiniei publice au început să scoată din plic „cercetări sociologice” conform cărora spectatorii au fost entuziasmați de ceea ce s-a petrecut pe scenă. Unii, chiar au publicat un halucinant sondaj conform căruia 88% dintre francezi și-ar fi exprimat ori entuziasmul, ori ar fi fost impresionați de calitatea așa-zisului act artistic. Media slugarnică a ridicat osanale nulității care a organizat totul. Doar că stratagema n-a funcționat.

Mesajele împotriva organizatorilor și, mai ales, a sponsorilor n-au putut fi cenzurate întrucât acestea veneau de pretutindeni. Degeaba forțezi algoritmul să declaseze anumite postări. El nu mai face față atunci când există aproape un fluviu unanim de opinii. Și, desigur, chiar dacă cenzurezi toate informațiile, oamenii vorbesc între ei, se uită și se crucesc la bizareriile scoase la lumină de o mână de devianți. 

Informațiile din zona serviciilor secrete au explodat. Și-așa Franța stă pe un butoi cu pulbere, astfel încât semnalul de alarmă a fost tras. Știrea că e posibil să iasă o mega-revoltă la nivel național a făcut ca inclusiv imbecilul Macron să-și convoace șefii instituțiilor de forță pentru a crea o detensionare a situației. Acesta a fost motivul pentru care regizorul cel imbecil a fost împins să-și explice așa-zisa creație printr-un „spectacol al toleranței” și să fie exprimate scuze umile. Probabil cel mai mare indicator al „semnalului de alarmă” a fost acea căutare mult prea lungă a unui tablou - altul față de Cina cea de Taină a lui Leonardo da Vinci. Într-un final, la două zile după scandal, o nulitate de la Le Canard Enchainé(care se zbate într-un derizoriu absolut din punct de vedere al numărului de cititori), vine și spune că a fost o reproducere a tabloului Sărbătoarea Zeilor a lui Jan Hermansz van Bijlert. Desigur, opinia a fost preluată la unison de toată media, de toți influencerii loviți la temelie, zdruncinați de-a dreptul de înjurăturile pe care le-au încasat pentru propaganda lor abjectă. În mod evident n-a fost asta, ci doar un truc ieftin de a deturna atenția. Iar ca dovadă stau declarațiile limbricului Thomas Jolly care, în disperare de cauză, a negat orice asemănare cu „Cina cea de taină”, spunând că ar fi vorba strict de „viziunea sa”.

Ceea ce am văzut a fost o întoarcere la 180 de grade. Macron s-a băgat din nou la coteț, iar organizatorii au ieșit să-și ceară scuze spășiți, negând evidența, anume aceea că întreg spectacolul a fost un atac barbar la valorile de bază ale societății - care, culmea, sunt împărtășite chiar și de cei mai nereligioși membri ai săi. În mod evident și-au realizat planul inițial, deschizând larg fereastra aia. Doar că daunele le sunt majore. Francezii nu mai au pic de atașament pentru Franța! Văd cum țara le-a fost furată, iar acum li se vând doar slogane ideologice pe post de pâine. Mulți au considerat o glumă propunerea Ambasadei Rusiei către francezi, anume emigrarea în Rusia. Ceea ce nu știu cei mai mulți este că deja acolo se înfiripă diverse comunități de occidentali frustrați de așa-zisa civilizație de care au fugit mâncând pământul. Neo-imigranții Rusiei au găsit acolo liniștea de care aveau nevoie, lipsa de sâcâială ideologică și infinit mai puțină toxicitate căreia să i se opună. Urmăresc periodic jurnalele unora dintre oamenii mutați acolo, le văd evoluția, iar ceea ce transmit ei e interesant. Atât de interesant încât îi atrag discret și pe alții. Fără doar și poate, Rusia folosește aceste exemple de imigranți de succes pentru propriul său beneficiu, dar în ultima perioadă în politica de acolo s-au înfiripat niște proiecte destul de îndrăznețe. Ceea ce știu este că se lucrează la facilități pentru ușurarea pașilor necesari stabilirii în Rusia. Motivul e simplu: din Occident fug oamenii normali, care, dacă sunt atrași în Rusia, nu pot produce decât beneficii pe plan local. Sunt oameni cu copii mulți, profesioniști serioși în domeniile lor de activitate, astfel încât pot aduce o valoare foarte mare societății de-acolo. 

Dacă vreți, rușii vor să profite de demența Occidentului într-un mod similar celui în care profită China. Ca efect al nebuniei cu vaccinările și cu „procentele de gen corecte politic”, din armata Angliei au plecat o groază de soldați capabili. Îngrijorarea oficialilor a venit după ce s-a constatat că mulți piloți cu experiență s-au angajat ... în China, unde cunoștințele acumulate de ei sunt fructificate acum de armata chineză. N-ar trebui s-o vedeți cumva ca pe o răzbunare a acelor soldați pensionați cu forța. În realitate ei au fructificat o oportunitate care le-a fost oferită întrucât primesc salarii decente și au parte de o viață cât se poate de normală. Culmea, disperați de mișcare, englezii le-au interzis veteranilor să se mai angajeze în China, doar că n-au făcut altceva decât să se confrunte cu un alt fenomen: cel al renunțării la cetățenie. Diferențele dintre China și Marea Britanie sunt imense. Nivelul de trai e de-a dreptul incomparabil. Propaganda occidentală îi sperie pe oameni că e periculos în Rusia sau în China. Adevărul e că, din punctul de vedere al rezultatului propagandei, performanța e spectaculoasă deoarece reușesc să acopere destul de bine realitatea jenantă a Occidentului care e o hazna din punct de vedere al nivelului de trai față de dușmanii pe care și i-a inventat. Adevărule  că nimeni dintre cetățenii normali - nici în Rusia și nici în China - nu-și pune problema să aleagă între a-și încălzi casa sau a cumpăra mâncare. Atenție! Nici măcar n-am adus în discuție diferența calitativă a mâncării. Pur și simplu, occidentalii au ajuns să nu-și mai permită nici măcar plasticele vândute în supermarket. 

Am râs cu lacrimi la un reportaj de propagandă filmat undeva într-o zona rurală a Rusiei. Oamenii erau întrebați daca-l votează pe Putin, în timp ce reporterul insista asupra lipsurilor lor. Una dintre întrebări suna cam așa: „Ce părere ai de faptul că femeile pensionare din Occident merg în croaziere în timp ce cele de aici continuă să lucreze și după pensie(era vorba de munca în gospodărie)?”. Dincolo de răspunsurile de bun simț, de genul realității că bunicile rusoaice adoră să aibă grijă de nepoței, care le transmit din vitalitatea lor, reporterul a fost atât de prost încât n-a observat un element cheie. O femeie intervievată se mira cum de au timp occidentalele de croaziere întrucât ea era extenuată deoarece fusese să-și ia nepoții din Egvekinot. Ceea ce n-a înțeles reporterul e că acea călătorie pentru a-și lua nepoții era mai lungă decât toate croazierele pe care le-ar putea pune cap la cap pensionarii occidentali într-o viață(distanța dintre Evgekinot și Moscova fiind de aproximativ 4000 km)!

Revenind la spectacolul macabru de la Paris, eu unul cred că sunt și elemente de speranță. În primul rând, reacția societății franceze a fost exemplară, surclasând molfăiala Bisericii Catolice care-a plimbat-o dintr-o parte în alta până să dea un comunicat anemic și bleg. E cât se poate de clar că baza populației n-a fost atât de infectată de virusul woke, așa cum credeau factorii de putere de acolo. Iar ceea ce transpiră referitor la festivitățile de închidere ale Olimpiadei, arată o frustrare majoră în sistem. Spectacolul a fost scurtat și, probabil, cenzurat în sensul tăierii deviațiilor hard. Desigur, așa cum îi știm, nu vor renunța și vor continua în aceeași direcție. Doar că reacția i-a surprins și asta e probabil cea mai bună veste.

P.S. Cum puteți identifica faptul că a fost un dezastru? Prin șablonul pe care-l puteți citi în presa lor: „Cu toate că spectacolul a fost criticat pe plan intern, la nivel internațional a fost extrem de aperciat!”. Recunoașteți mizeria? E „vreau o țară ca afară!” tradus în limba franceză. Jalnic, tovarăși!

39 de comentarii:

  1. SUA și UE cu propaganda lor woke vor distruge viețile oamenilor normali, nivelul de trai se va prăbuși sigur și se vor trezi cu Rusia și China la ușă ca puteri mult mai dezvoltate. Sunt chiar și români care merg să locuiască în Rusia și sunt foarte mulțumiți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai exact asta se doreste: distrugerea Americii si UE. Apoi gaska elitelor se vor muta in China sau Rusia. Ei au banii si puterea de a se muta oriunde vor. De exemplu , daca vor sa vina in Romania , se vor construi cartiere intregi la preturi mari pe care si le permit doar ei si slugile lor. Ca roman nu vei avea acces deloc.
      Sau daca vor sa se mute in Ucraina atunci mai intai vor provoca un razboi devastator ca sa rada terenul de goimi. Apoi se va face reconstructia si tara se va repopula cu stapani.

      Ștergere
  2. reportaj de propagandă filmat undeva într-o zona rurală a Rusiei.
    off-topic: mi-a aparut chiar ieri, cand derulam video-urile afisate de youtube, un reportaj (de tip travel story) facut de un romanas, cu perechea lui. Nu am deschis videoul, dar mi-a placut titlul, ceva de genul Siberia nu e, in realitate, asa cum o cunoastem noi din carti...
    Si am realizat ca, intr-adevar, in mintea mea Siberia inseamna mult ger, zapada, reni, iurte, populatii nomade, gulag, etc. Iar imaginile din video erau luate intr-o localitate insorita, cu blocuri de 2-3 etaje, oameni la tricou si masini normale, exact ca la noi intr-un orasel de 5-6 mii de locuitori...

    Revenind la tema articolului, poate imi da si mie ceva informatii cu privire la parerea, (ca sa nu o numesc reactia, cum ar fi normal) BOR referitor la porcariile afisate la festivitatea de deschidere a JO 2024.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conducerea BOR este formata din masoni scoliti in Occident la scoli protestante si catolice. Se poate vede in CV-urile episcopilor. Cum ar putea ei sa zica ceva impotriva occidentului degenerat?

      Ștergere
  3. La Haosul Mondial manifestat pana in prezent, care nu este inca unul Global, insa care continua/tinde spre Globalizare, inclin sa cred ca Omenirea este deja condusa de Inteligenta Artificiala=Prostia Naturala!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că este un pic mai mult decât ați scris dumneavoastră. Sunt de acord că arătările care au jucat țonțoroiul pe ruinele Edomului sunt sataniști (Parisul e totuși un simbol al civilizatiei occidentale, urmașa Edomului, așa cum ne numesc rabinii contemporani). Dar ce am văzut noi la JO este o operațiune de demoralizare. "Priviți ce vă facem și nu puteți face nimic sa ne opriți sau sa ne pedepsiți ". Cu alte cuvinte, "sunteți de mult timp sub ocupație". Inclusiv mandatul bietului senil Biden a avut și aceasta componentă de psy-op, cum ști scris și pe canalul Telegram (de pe care m-ați exclus) Michael Hoffman II are o lucrare foarte interesanta despre "Alchemical processing of humanity through public psychodrama." Pun linkul aici, poate e de folos cuiva. Acum sunt in tren spre Paris, după o săptămână de vacanță. Abia aștept să văd reacția colegilor mei. https://youtu.be/vqFcp3jaPGk?si=QHuibflGoCEjyC45

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu nu se lasa batjocorit. Chiar daca unii satanisti sau atei cerd asa ceva. A mai fost un episod din asta prin Grecia, pe langa Atena, cand formatia Scorpions a avut un concert si a aruncat in mod simbolic Crucea pe jos... ce incendii au fost ulterior ... Sau povestea de la Colectiv ...unde tot asa acte satanice au avut loc acolo in prealabil. Sunt mutle exemple. Dumnezeu nu a creat aceasta lume ca mai apoi sa o abandoneze! Dumnezeu respecta libertatea oricarui om, dar in acelasi timp El actioneaza. Faptul ca noi nu vedem si nu intelegem cum Actioneaza Dumnezeu ... e alta poveste.
      Cu aceata ocazie a iesti la suprafata faptul ca Macron este satanist pe fata: " Acest spectacol nu va fi uitat nici in 100 de ani" a spus Macron. Denota ca macron are o razbunare personala cu Dumnezeu. Satanistii sunt cuprinsi de o ura demonica pt cei din jur. Ei urasc ce este in jur si gasesc placere in aceasta ura... Demonizati!

      Ștergere
    2. Păi degeaba bagă ei de la plandemie că "sunteți ai noștri" && "noi va conducem" && "sunteți ocupați de controlul nostru" când lumea nu știa că se face advertinsing la democrație și libertate chiar toleranță și nu le bagă cu "Ceaușescu! PCR!".
      Public psihodrama o să fie când sataniștii woke vor deveni noul partid comunist woke, care există poate deja dar nu e afiliat cu nume și sediu. Deci se sponsorizează de către diverși agenți dintr-o înțelegere comună cu alte elite.
      „Secolul al XXI-lea va fi religios, sau nu va fi deloc“ – apocrifă care Nu a spus-o Malraux:
      https://cabalinkabul.com/2013/01/25/secolul-al-xxi-lea-va-fi-religios-sau-nu-va-fi-deloc-nu-a-spus-malraux-o-asemenea-timpenie/
      Dacă 100 de ani am fost educați că religia este demodată și cauza tuturor războaielor deci și prin urmare să o lăsăm mai moale cu religia.
      Apoi că avem știința care la pandemie a fost făcută varză că nu mai crede nimeni niciodată în religia științei.
      Din cauza științifice au murit mai mulți decât de la religie.
      Iar dacă sataniștii woke își impune religia că e corecta politică și științifică când Toate celorlalte religii li sa închis gura definitiv, nu începe acum de fapt și de drept adevărul război?



      Ștergere
  5. Eu sunt ceva mai pesimist. Spectacolul a fost un succes care a ridicat foarte sus ștacheta satanismului. Probabil ca la festivitatea de închidere vom vedea și un omor ritual! Prezentat bineînțeles drept "arta"

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, multumim pentru articole. Ne poti ajuta si cu un ' îndreptar' al migrării in Rusia. Experienta personala este mult mai importanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi aici un exemplu pe care l-am mai dat: https://www.youtube.com/@countrysideacreshomestead2008

      Ștergere
  7. Vă mirați de atitudinea motoarelor de căutare și a rezultatelor trucate oferite de Google, spre exemplu? Dacă ați căuta pe Google „Intenția de asasinat asupra lui...” sugestiile oferite de motorul Google sunt în ordine: Ronald Reagan, Bob Marley și mai jos Vladimir Ilici Lenin. Numele lui Trump nu apare sub nici-o formă. Toate marile companii sunt focalizate în a o promova pe Kamala Harris care este evident mult mai proastă decât Analena Baerbock și în a promova minciuna pe post de adevăr. Nu mă mai miră nimic. Mai avem destul până să-i învingem.

    RăspundețiȘtergere
  8. Respect pentru cele spuse in articol ! Si urare de sanatate dumneavoastra!

    RăspundețiȘtergere
  9. Perfect de acord. :-" Priviti imbacsiti reactionari ce va facem...Desi nu va place, asta este drumul spre viitor. Sa va traiasca familia "- Pacat ca nu-mi mai amintesc unde, dar am citit fragmente din memoriile unei vechi bolsevice ( ajunsa, ca multe altele, cumva in America ) Relata cum, in zorii puterii sovietice, manifesta la Kiev, impreuna cu alte tovarase, in pielea goala. Asta ca sa sfideze reactionarimea si sa epateze restul pentru a le deschide cumva"ochii mintii" Dupa cum se vede, aceiasi gandire, la interval de un secol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunismul se instaureaza cu putere în Europa occidentala și în SUA.

      Ștergere
  10. Plătești bilet la Olimpiada de 1600€ și ce amărăciune vezi:

    https://www.instagram.com/reel/C97YqmqNAkg/?igsh=MWo4dTVubm1tZGpsbA==

    RăspundețiȘtergere
  11. Avem de a face cu o Sataniada in toata regula, iar un sportiv si in acelsi timp un adevarat crestin n-ar trebui sa calce pe la aceasta Sodoma si Gomora a francezilor! Un lucru este cert, si anume acela ca, elitele satanice oculte nu se mai ascund cand pun in scena astfel de dracovenii maladive, asa cum o faceau inainte si dupa razboi, pt ca, dupa ce au infiltrat toate Organizatiile mondiale cu oameni de-ai lor, incepand cu 1992 isi permit sa puna in practica toate dementzele din mintile lor, fara sa se mai ascunda si fara sa se mai teama, conform principiului: "acum facem tot ce vrem, pt ca putem"!

    RăspundețiȘtergere
  12. Inspaimintatoare mizeria aia de ceremonie!Era o gluma pe vremuri pusa pe seama lui Marin Preda,despre care se spune ca ar fi mers la Gradina zoologica,a privit citeva ore o girafa,iar cind a plecat a zis:Asa ceva nu exista!Imi cer scuze fata de girafe care sper sa nu se supere pentru comparatia involuntara,dar spun si eu,la fel cum zicea Preda,asa ceva nu exista!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc amfitrionului pentru o asemenea analiza. Vedeti? Sunt multi care gandim la fel, insa putini putem pune pe hartie asemenea lucruri! Cont google pentru postare? Multumesc domnule,dar nu! Insa o sa zic aici printre doua randuri ca ma chiama George ca sa nu fie chiar anonim. Restul a fost spus deja. Apropo.... Eu sunt ateu, insa respect opinia tuturor si cred ca asta nu tine de nici de o religie sa WOKE. Este pura buna crestere!
    Va doresc o zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu su-au cerut scuze “spasiti” ci fiindca au unceput sa piarda bani prin plecarea unor sponsori. Dracu nu se “spaseste”, el “face pe dracu-n patru” ca sa nu piarda “ochiul sau”.

    RăspundețiȘtergere
  15. Despre blasfemie, 5 citate culese de pe:
    https://voxday.net/?s=blasphemy
    Traducere:

    1. (2018) Aduceți înapoi legile privind blasfemia.

    Dacă oamenii pot fi concediați pentru că refuză să creadă că sexul și-l stabilește fiecare în parte sau că un grup de oameni a ucis un anumit număr de persoane dintr-un alt grup de oameni în secolul XX, atunci cu siguranță că pot fi concediați, sau chiar deportați, pentru că refuză să creadă că există Dumnezeu și că Iisus Hristos este Dumnezeu.

    Natura frauduloasă a Iluminismului a fost dezvăluită. Libertatea de exprimare a fost întotdeauna doar o scuză pentru a încerca înlăturarea creștinismului din poziția sa dominantă în Occident și distrugerea, în acest fel, a civilizației occidentale.

    Egalitatea este justificarea intelectuală a răului. Egalitatea este rea și, în ciuda fanteziilor retorice ale lui Thomas Jefferson, toți oamenii NU sunt creați egali în niciun fel, legal, material sau spiritual. Egalitatea este versiunea retardată a lozincii "veți fi ca zeii" și nimic bun nu iese din ea.

    RăspundețiȘtergere
  16. 2. (2019) Legile blasfemiei ale lui Satan.

    La câteva ore după ce inginerul Greg Coppola de la Google a apărut alături de James O'Keefe într-un videoclip Project Veritas, acesta a fost trimis în concediu administrativ de către compania sa. În înregistrarea video, Coppola a declarat că el crede că Google News și algoritmii motorului de căutare Google sunt părtinitori. De asemenea, el a susținut că mărturia directorului general Sundar Pichai în fața Congresului în decembrie 2018 nu a fost "adevărată".

    „Libertatea de exprimare” nu a existat niciodată. Aceasta a fost întotdeauna o șaradă anticreștină folosită ca temelie de pe care să se atace legile privind blasfemia. În Lumea Creștină, oamenilor nu le era permis să blasfemieze împotriva lui Iisus Hristos. În Satandom, unui om nu-i este permis să blasfemieze sau chiar să critice Google.

    RăspundețiȘtergere
  17. 3. (2023) Ideology is Dead.

    Graficianul Steve Bell a declarat că a fost concediat de The Guardian din cauza unor afirmații conform cărora o nouă caricatură legată de Israel era „antisemită”. Caricaturistul, care lucrează pentru ziarul de stânga de peste 40 de ani, susține că i s-a spus că publicația nu mai dorește să îi publice lucrările după ce a trimis o imagine controversată a lui Benjamin Netanyahu.

    El a adăugat că a devenit „aproape imposibil să ilustrezi acest subiect [Israelul] pentru The Guardian fără să fii acuzat că folosești «tropi antisemiți»”.

    Această concediere a unui stângist de o viață evidențiază de ce a fost o greșeală uriașă pentru creștinătate să se lase păcălită de fraudulosul „drept la liberă exprimare”, care a fost promovat de cei care cautau să submineze legile creștine privind blasfemia. Acum există noi legi privind blasfemia, doar că în locul lui Dumnezeu și al lui Iisus Hristos s-au instalat cu de la sine putere niște oameni care se închipuie mai presus de orice critică.

    Acesta este și motivul pentru care este inutil să te abții de la a spune adevărul de teama posibilelor consecințe. Pentru că nu este suficient să îți ții pur și simplu gura, este nevoie de supunere totală și de disponibilitatea de a spune minciuni în cunoștință de cauză.

    Aproape că îți pare rău pentru artist. Netanyahu a fost un adevărat sac de box pentru stânga timp de aproape 40 de ani. Există o sumedenie de caricaturi care îl ironizează și îl caricaturizează în mii de moduri diferite. De unde ar fi trebuit artistul să știe că vechiul sac de box a devenit oficial interzis acum?

    Ideologia a murit. Identitatea dictează totul acum.

    RăspundețiȘtergere
  18. 4. (2024) Libertatea de exprimare este blasfemie.

    Libertatea de exprimare nu mai sună atât de atrăgător odată ce realizezi că înseamnă literalmente blasfemie.

    Singurul motiv pentru care conceptul de „libertate de exprimare” a fost creat ca un ersatz de «drept al omului» în timpul Iluminismului a fost acela de a permite sataniștilor acoperiți să blasfemieze împotriva lui Iisus Hristos, în ciuda numeroaselor legi ale creștinătății care le interziceau acest lucru.

    Iar acum, că pot blasfemia liber și legal, am văzut cu toții cât de autentic a fost angajamentul lor filosofic față de acest concept. Ca și comerțul liber, libertatea de exprimare este doar o altă minciună satanică inversată care oferă exact opusul a ceea ce promite.

    Ori de câte ori lumea clovnilor promite „libertate”, livrează lanțuri.

    Un prieten mi-a dat un exemplar din Webster's Elementary School Dictionary din 1919.

    Cuvinte neincluse în el: rasist, antisemit.

    Cuvinte incluse: anticreștin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este firesc sa nu fi existat într-un dictionar de la începutul veacului XX, conceptele antisemit si rasist, pentru simplul motiv ca nu existau încà în vocabularul istoric si cotidian. Amândoua sunt concepte destul de recente, intrând în mod curent în vocabularul cotidian începând cu sfârsitul veacului XX.

      Ștergere
  19. ,, Aceia care n au văzut niciodată un bordel la ora cinci dimineața, nu si pot imagina cum va arăta sfârșitul Occidentului ,, Emil CIORAN ( 1911 - 1995 )

    RăspundețiȘtergere
  20. Declaratia publica a lui Macron insusi, care, il citez:
    "tine cu orice pret ca sa si enerveze/terorizeze "supusii", este infiorator de satanica cu repetitie!
    Doar Putin "s a pisat pe el la negocieri"! Cand cu intrarea in Ucraina.
    Pe Macron, bineinteles!

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte interesant ca majoritatea din camera de comanda woke sunt evrei si deasemenea grasa si regizorul de la cina de taina cu scarbosenii de la deschiderea macronista, deasemenea macronu. Nu e clar ca programul este foarte complex ?
    Asa este inainte de Moshiach.

    RăspundețiȘtergere
  22. Comunismul se daclara ateu nu este ateu, pentru ca este impotriva lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Arhiepiscopul Viganò o numește pe soția lui Emanuel Macron "travestită" și o ironizează pe Michelle Obama numind-o un "bărbat musculos cu perucă", în timp ce condamnă "Jocurile Olimpice satanice".

    Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a adoptat încă o dată o poziție fermă împotriva decăderii morale a societății contemporane, vizând în special figuri politice proeminente precum soția președintelui francez Emmanuel Macron și fosta Primă Doamnă Michelle Obama. Remarcile lui Viganò vin în contextul în care acesta condamnă "Jocurile Olimpice Satanice" pentru corupția și ambiguitatea morală din jurul evenimentului.

    Msgr. Carlo Maria Viganò
    Statement
    following the sacrileges and scandals
    of the Paris Olympic Games

    July 28, 2024

    https://exsurgedomine.it/240728-vade-retro-eng/

    "Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris este doar cea mai recentă dintr-o lungă serie de atacuri josnice la adresa lui Dumnezeu, a religiei catolice și a moralității naturale de către elita anticreștină care ține ostatice țările occidentale. Am văzut scene la fel de deconcertante la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, la inaugurarea tunelului Gotthard din 2016 și la Jocurile Commonwealth din 2022, cu figuri infernale, capre și animale terifiante. Elita care organizează aceste ceremonii cere nu numai dreptul la blasfemie și la etalarea obscenă a celor mai murdare vicii, ci chiar acceptarea lor în tăcere de către catolici și de către oamenii decenți, care sunt obligați să sufere oroarea de a vedea profanate cele mai sacre simboluri ale credinței lor și înseși fundamentele Legii naturale."

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma intreb de ce nu a fost nici o delegatie care sa se retraga in semn de protest fata de mizeria aruncata de acefalii francezi asupra Omenirii !?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunteti singurul. Ma intreb si de ce "Nole" nu a dat tonul

      Ștergere
  25. Multumesc, deci nu sunt cospirationist si/sau dus cu pluta.
    In sfarsit cineva care le spune IN CLAR.Nu sunt crestin dar ca om "normal" m-am simtit agresat si discriminat.Postez aici ce am incercat si in alte parti.
    pai daca sunt zvonuri si proces oprit ca si "prima Doamna" ar fi trans...ideea ,. trecuta cu vederea si de crestinii asumati de la Active News, este ca de la un agnostic agnostic , ca s-a ajuns la un SATANISMUL si CULTUL MORTII la paroxism 1)personajul cu flacara (care apare prima oara, precum Charon in luntre, langa COPII care intial au reactia de respingere ) ceva intre Dementor de Harry Potter, patron de festival satanist Untold si Assasin Creed joc video...
    2)melodia "Imagine"- versuri ADORNO,coleg de Sc.De la Franckfurt cu G.Soros, si NU John Lennon, cum s-a legendat, imnul neo marxist cantat pe o insula neagra langa niste lespezi negre , pe un pian in flacari..Iadul + "Girafa in flacari"? , in tabloul lui Dali aparand si schelete
    3) brake dance pe podea alb negru tip masonic-illuminatti, terminat pe aceeasi podea sangerie, cu dansatorii care cad "ca" morti 4) calul robot , gen cavalerul Apocalipsei; 5) cap de taur/ Baal , cvel caruia i se jertfeau copii in opc sau in statuia incinsa, langa corul de copii...!
    6) stitlurile capitolelor (12 capitole4 ca 12 triburi, 12 apostoli, 12 state member fondatoare URSSUE) scrise cu "crengute" oase de schelet stilizate
    7) cate or mai fi, si nu m-am prins/ n-am cultura necesara, pt ca personae fizice si ce s-a mai zis on line au avut senzatia de respingere/greata/ rau/ agresiune psihica /"discomfort" in termeni corecti politic, la vizionarea nenorocirii…ca in prezenta Lui. poate fascinant hipnotica dar sigur Malefica

    RăspundețiȘtergere
  26. O teorie foarte interesanta: toti participantii la cina cea de taina alaturi de Isus au fost ucisi!!! La Paris, la reproducerea scenei au participat tot felul de devianti sexuali. Semnificatia ar fi ca este sfarsitul deviantilor. Lumea se va purifica si toti se vor intoarce la Dumnezeu. Nu cred ca intamplator au aparut scandalurile cu deviantii sexuali de la noi. Cel putin faptul ca a fost cenzurata secventa si nu mai poate fi urmarita pe platformele importante este un argument suplimentar. Ce au mai cenzurat cand au scandalizat in trecut?

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce am uitat sa adaug, la simbolurile satanice: Parisul subteran si sacrificiile druidice.
    Acum multi ani, dar dupa 1989, citeam in David Icke, preluat de un roman cel ptin la fel de speculativ, Dragos Annunaki , referitor al moartea ritualica (nu doar din interese de stat) a Dianei, Principesa Inimilor. Soferul ar fi fost programay MK iar 'accidentul" ar fi avut loc in tunelul de SUB Notre Dame, Mare catedrala, construita, zic conspirationistii, pe nu stiu ce centru energetic teluric, pe locul unui fost templu druidic.Druzii celtilor, care, ca si dacii, practicau sacrificiile umane .
    Atunci mi s-a parut Horror- SF, (cceae ce nu e chaiar pe langa, regizorii respectivi fiind de o anumita "orientare' si facand parte dintr-un anume "club") acum nu mai conteaza "dovada" ; conteaza ca personajul fara chip , dar cu cu flacără, conducea copiii pe sub Paris si pe langa cranii....IQ100

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu e decât o nouă etapă a ferestrei Overton privind introducerea acestor mizerii în societate ca fiind normale. Până la a deveni obligatorii nu mai e decât un pas, dacă stăm ca proștii și nu luăm măsuri. Cu bâta, numai așa merge cu anormalii ăștia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reacția ta este ce vor ei de la tine.
      Odată instaurata foamea, toti vor pune mana nu pe bate ci pe maturi și lopeți.

      Ștergere
  29. Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu am fost amuzat ca impostorul de Bogdan Chireac a intrat la Botin pe Realitatea TV si a spus ca el nu crede ca regizorul si cei care au comandat si produs show-ul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice au avut intenția de a ofensa creștinii ci ca a fost un spectacol al tolerantei si incluziunii.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)