joi, 5 martie 2020

Dictatură și teroare

Întreaga noastră clasă politică s-a unit în cuget și-n simțiri pentru a vă da un cadou: vaccinarea obligatorie. Văzând cât de mare vâlvă mediatică se face pe subiectul COVID-19, devine cât se poate de clar că avem de-a face cu o inducere a stării de panică în populație. Totul se face cu bănuți sănătoși marcați mass mediei, într-o operațiune de PR clasică. Trebuie doar să dați un ochi pe la Radu Tudor ca să înțelegeți cam despre ce e vorba.


Nu vă faceți iluzii! Legea va ieși din Parlament și va fi semnată cu ambele mâini de către Plăvan. Asta va asigura „gazul” șmecherilor din farma care, anual, vor vinde zeci de milioane de doze de vaccin. Imaginați-vă doar câți bani sunt la mijloc. Bani care vor pune presiune și mai mare pe sistemul de sănătate, subțiindu-l de fonduri și tăind de-acolo de unde e nevoie. Știu, de vaccin n-ai nevoie, dar îți este băgat pe gât. În schimb, de tratamente în spital vei avea nevoie și, cum ele nu vor exista din lipsa fondurilor, vei da fuguța la farmacia de peste stradă de unde ți le vei cumpăra singurel sau singurică. Așa că, până la urmă, fondurile care lipsesc de la stat, vor fi compensate de tine „pe persoană fizică”, iar industria farmaceutică își va vedea bugetele crescând precum Făt Frumos.

Legea va servi și unui alt scop, anume instaurării terorii la nivel individual. Dacă ți se impune o practică medicală fără ca tu să fii de acord, înseamnă că nu mai dispui de propriul corp și că există o autoritate externă care poate dispune de el după cum consideră de cuviință.

O asemenea concepție nu-i doar imorală, ci și anticontituțională. În articolul 26, paragraful 2 se specifică destul de clar că: „Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri”. Cum vaccinarea, conform propagandiștilor, îi ajută pe cei care-o aplică pe propriul corp să nu se îmbolnăvească, înseamnă că am dreptul să-mi asum riscurile întrucât e vorba de a dispune de propriu-mi corp. Drept pe care nu-l are nimeni altcineva în afară de mine. Așadar, indiferent cât de umede sunt visele corifeilor progresismului multilateral dezvoltat, ideile lor deviante sunt profund anticonstituționale.

De asemenea, e bine de știut că statul nu are dreptul să impună copiilor o programă care contravine convingerii părinților sau tutorilor. Paragraful 6 al articolului 29 e cât se poate de clar în acest sens: „Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine”. Astfel, indiferent cât de îndârjiți sunt progresiștii, părinții ar trebui să știe că introducerea unor materii dubioase - precum educația sexuală la vârste fragede - reprezintă inițiative absolut neconstituționale. În mod normal, părinții trebuie să-și dea acordul pentru oricare dintre materiile pe care le face copilul.

Există însă și un mare „dar” al acestor constatări. Cu toate că sunt scrise în Constituție, teroarea instaurată în țară tinde să le ignore și să le încalce cu brutalitate. Spre exemplu, cu toate că în Constituție se specifică în mod cât se poate de clar că „Cetăţeanul român nu poate fi extrădat sau expulzat din România.”(Art19(1) ), hacker-ul Marcel Lehel Lazăr, cunoscut sub numele de Guccifer, a fost extrădat în SUA. Într-adevăr, Constituția prevede că cetățenii pot fi extrădați în baza convențiilor internaționale, dar numai pe bază de reciprocitate. Cum cetățenii SUA nu pot fi extrădați în România, devine limpede că nici Guccifer nu putea fi extrădat acolo.

Am amintit aceste lucruri pentru ca lumea să înțeleagă că trăim într-o dictatură. Cei mai tineri n-au habar că, în perioada comunistă, codul legislativ, cu mici excepții, era cât se poate de corect, asigurându-ți-se toate drepturile. Cu toate acestea, justiția se făcea la mica înțelegere, în funcție de comenzile primite. Adică exact ca și acum, în sfidarea logicii, a bunului simț și a normalității. Dacă vreți, așa puteți detecta diferența dintre dictatură și democrație: prin gradul de respectare și punere în aplicare a corpului legislativ, începând de la legea fundamentală în jos. Abuzurile care se fac asupra noastră ne demonstrează cât se poate de clar că trăim într-o dictatură, iar dictatura, dragii mei, nu poate fi răsturnată decât violent. Așa că luați-vă gândul de la politicianul providențial care vă va elibera în urma unui proces electoral deoarece el pur și simplu nu există. La fel cum nu mai există nici alegeri libere.

23 de comentarii:

  1. Eu de mai bine de 20 de ani am ajuns la aceasta sinistra COCLUZIE ! Si constat ca nu sunt chiar pe aratura ! De la confruntarea dintre Vadim si Iliescu mi-am incheiat cariera de votant disciplinat !E o simbioza perfecta dintre utopia democratiei si o dictatura oligarhica ! Razboiul a inceput mai demult , va intra si in faza finala a conflictului armat cat de curand !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai calm ca nu ai cu cine sa ai vre un conflict. Bogatanii care iubesc la nebunie viata de huzur nu si vor risca existenta lor si a familiilor. Lumea i unipolara, restul este doar circ si scenete ieftine pentru papagali gura casca care spera sa prinda si ei o halca la o noua imbulzeala...nu tine tatica, pune ti pohta n cui. Si nici n ai cu cine...poate cu fluturasii rainbow din mall uri?

      Ștergere
  2. mai nou citesc diverse articole de propaganda ca POLIDIN-ul ar vindeca orice tip de coronavirus. De unde vine ideea asta? A testat cineva Polidin pe Covid-19?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ing. Viorel Bulete in 2011: "Am fost dat afară din incinta DNA de către procurorul Pavel Mihai, ca să nu înregistreze memoriul meu. Am redepus memorii la Guvern, dar Daniela Andreescu, fost secretar general al Executivului, a trimis totul d-lui Ialomiţianu, la Ministerul Finanţelor, om care se pricepe doar să taie pensii şi salarii şi nu văd cum ar fi competent în Crima Organizată; memoriul conţinea probe de falsificare de documente de la CEDO, ştampile false pentru Consiliul Europei, infracţiuni la Legea 78/2000, de care ar fi trebuit să se ocupe DNA, instituţie care este, clar, un instrument de manipulare a opiniei publice. În 11 iulie 2011 am fost dat afară de acolo, iar Traian Băsescu a făcut dispărut memoriul meu. Probele sînt clare şi vorbesc de la sine, dar nu mi s-a mai răspuns pînă acum. La fel şi Emil Boc. Am informat fie pe unul, fie pe celălalt, de demersurile făcute la toate instituţiile; deci preşedintele României ştie exact ce au muşamalizat Emil Boc, DNA, IGPR şi invers. După 22 de ani se falsifică dosarele la CEDO şi în ţară domneşte Dictatura Crimei Organizate. Sînt umiliţi revoluţionarii, militarii, pensionarii, profesorii, în general, toţi cei ce nu sînt cu ei. Cam aşa era şi în dictatura comunistă, dar conducătorii de atunci erau parcă mai umani decît actualii trădători de Neam şi Ţară. Unii se lasă păcăliţi de învrăjbirea care îi asmute pe unii contra altora, dar uită că nerespectarea drepturilor fiecăruia dintre noi afectează întreaga societate."

    https://www.incisivdeprahova.ro/2018/03/30/opinie-prin-acest-sistem-de-promovare-pe-baza-de-nota-de-informare-si-aviz-emis-de-sri-fara-nici-o-baza-legala-mafia-politica-a-acaparat-statul-a-subordonat/

    Statul de drept deja a devenit dictatura Crimei Organizate. Fenomen care se dezvoltă numai prin existența în aparatul de stat a oamenilor coruptibili lipsiți de moralitate. Ei trăiesc numai prin infiltrarea în structurile piețelor legale din lumea finanțelor, clasei politice, justiție și poliție. Infiltrarea se face prin coruperea funcționarilor publici sau a autorităților. Singurul lor obiectiv este ca faptele lor trecute, prezente și viitoare, să nu mai fie incriminate de Codul Penal. De aceea România este raiul hoților și patria nesimțirii Motivul acestei involuții este securismo-sereismul, cel care aplică impostura la toate nivelurile și domeniile. Ne scaldăm în cuvinte fără verb, în condițional-optative, în conjunctive ale decesului decizional, în anagramarea adevărului exprimat în argoul lui "Arde-l pe fraier"
    (https://confluente.org/articole/pompiliu_comsa/https%3A%2F%2Fconfluente.org%2Fpompiliu_comsa_1564949833.html)

    RăspundețiȘtergere
  4. În perioada comunistă se murea de foame la propriu. Eu am pierdut un frate la spital că nu avea mama cu ce da șpagă. Nu știu ce drepturi îți asigura era comunistă, dreptul de a fi la curul vacii ? Da aveai dreptul să muncești din greu și să taci. Mergeai acasă după muncă, nu ai apă caldă nici căldură și curentul se tăia foarte des. Doar nomenclaturiștii/ securiștii trăiau bine. Poate că ai avut noroc și nu ai trăit pe pielea ta lipsurile și umilințele de rigoare în acea perioadă. Asta nu înseamnă că ai dreptate. Numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este ceva mai rău acum. Serios. Acum, talpa țării are mai mulți boieri de slugărit. Mai rău, trebuie să se căciulească să fie primită slugă.

      Ștergere
    2. Anonim 11,04, 5 martie 2020, deci carevasăzică în comunism se murea de foame... Aștept să dați un singur exemplu real! Nu că a murit fratitu în spital că nu a dat șpagă! De foame a murit cineva? De lipsa unei hrane și a apei a murit mă cineva? Semnat Caluseriu

      Ștergere
    3. Ei lasa ca ai acum mancare cata vrei sa te faci cat porcul si sa umbli in zdrente pe post de haine, iar pentru aceasta mancare ce te imbolnaveste si pentru aceste zdrente trebuie sa muncesti pentru corportatii, sa faci rate si sa nu fii sigur pe nimic.A fost greu inainte de 89, dar macar era greu cu un scop, se achitau datoriile, se dorea obtinerea unui grad cat mai mare de independenta, iar ce spui dumneata e specific modului de gandire al gloatei. Nu a existat vreun regim care sa fi facut mai mult bine gloatei decat cel de dinainte de 89, dar gloata este intotdeauna nerecunoscatoare tocmai pentru ca e gloata.

      Ștergere
  5. - "Asta va asigura „gazul” șmecherilor din farma care, anual, vor vinde zeci de milioane de doze de vaccin. Imaginați-vă doar câți bani sunt la mijloc."
    - "Legea va servi și unui alt scop, anume instaurării terorii la nivel individual."
    - "Cu toate că sunt scrise în Constituție, teroarea instaurată în țară tinde să le ignore și să le încalce cu brutalitate."

    In mod REAL, dupa 1989 si pana astazi, au plecat din Romania peste 7 milioane de oameni si se pleaca in continuare. Astfel de legi care oficializeaza si legalizeaza abuzurile nu vor face nimic altceva decat sa grabeasca si sa mareasca exodul oamenilor inteligenti care fie sunt profesionisti adevarati si stapani pe o meserie cautata, fie au ceva avere sau ivestitii pe care le vor lichida in tara si le vor muta in afara. In tara vor ramane doar saracii, prostii si incompetentii, adica cei care produc doar paguba, sau in cel mai fericit caz nu produc nimic. Sa vedem pe cine vor taxa si cine la contribui la bugetul unei colonii falite si datoare vanduta, care nu mai detine aproape nimic, daca toti cei care sunt in stare sa construiasca si sa produca plus valoare si-au facut bagajele si s-au carat afara cu inteligenta, cu know how, cu experienta si cu capital cu tot! Romania se va intoarce exact acolo unde merita si unde ii este locul: in Evul Mediu.
    Cum iti asterni asa dormi! Romanii si Romania nu si-au astrenut deloc sau si-au asternut rau. De unii singuri si nesiliti de nimeni si-au asternut sa doarma pe un morman de gunoaie. Se mai mira cand ies afara din tara ca sunt vazuti - pe buna dreptate - ca salbaticii si tiganii Europei.

    - "Am amintit aceste lucruri pentru ca lumea să înțeleagă că trăim într-o dictatură... Cu toate acestea, justiția se făcea la mica înțelegere, în funcție de comenzile primite. Adică exact ca și acum, în sfidarea logicii, a bunului simț și a normalității... Abuzurile care se fac asupra noastră ne demonstrează cât se poate de clar că trăim într-o dictatură, iar dictatura, dragii mei, nu poate fi răsturnată decât violent."

    In vremea comunista, tara era ca o ferma de vaci tinute pe stabulatie si oamenii erau vazuti doar ca niste vaci bune de muls. Aceeasi mentalitate de stapani de sclavi si acelasi dispret fata de oameni exista si astazi la clasa conducatoare. Diferenta este ca nu a ramas la acelasi nivel, s-a marit.
    In vremea comunista cand o vacuta "dezerta" in cautarea unor pasuni mai verzi, era impuscata la poarta fermei. Acum la ferma nu mai exista garduri si porti. Vacutele sunt libere sa plece pe orice alta pasune. Cele inteligente vor pleca, cele proaste vor ramane si vor suporta abuzurile si umilintele. Nu ai de ve sa stai sa slugaresti si sa te umilesti pentru altii si nici nu are sens sa te revolti si sa risti sa mori intr-o revolutie pentru niste drepturi si idealuri care pe alte pasuni sunt pur si simplu normalitate.

    Pentru cine nu intelege cum sunt romanii, cum e Romania si care este viata printre romani in Romania iti trebuie fix 34 de minute pentru a avea o radiografie completa a intregii societati si a intregii natiuni:
    https://www.youtube.com/watch?v=1hkrJUNoGzk

    bonus:
    https://www.youtube.com/watch?v=ChD26RBnS2k

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cei inteligenti pleaca, ci cei intreprinzatori. Inteligenta in sine nu aduce nimic - e un part, trebuie sa actionezi ca sa faci ceva.

      Ștergere
  6. https://gandeste.org/omul-si-cartea/radacinile-naziste-ale-bruxelles-ue-ceea-ce-ati-vrut-dintotdeauna-sa-stiti-despre-bruxelles-ue-dar-nimeni-n-a-indraznit-sa-va-spuna/27410

    https://gandeste.org/general/radacinile-naziste-ale-ue-si-capul-nazistului-din-herastrau/57459

    http://www.relay-of-life.org/en/2016/10/the-nazi-roots-of-the-brussels-eu/

    https://www.academia.edu/33324766/R%C4%82D%C4%82CINILE_NAZISTE_ALE_BRUXELLES_UE_de_Paul_Anthony_Taylor_Aleksandra_Nietzwiecki_Matthias_Rath_%C5%9Fi_August_Kowalczyk

    https://www.emag.ro/radacinile-naziste-ale-bruxelles-ue-paul-anthony-taylor-aleksandra-niedzwiecki-matthias-rath-august-kowalczyk-bue1849/pd/D90TFSBBM/

    RăspundețiȘtergere
  7. important:
    https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Scrisoarea-prin-care-50-de-medici-cer-deputatilor-sa-respinga-Legea-Vaccinarii-Obligatorii.-Dr.-Vasile-Astarastoae-si-Dr.-Pavel-Chirila-printre-semnatari-160391

    https://www.activenews.ro/stiri/Avocatul-Gheorghe-Piperea-scrie-despre-Big-Pharma-actiuni-listate-la-bursa-si-o-mega-lovitura-financiara-pe-baza-coronavirusului-%E2%80%9ECea-mai-buna-oportunitate-de-a-castiga-din-suferinta-panica-si-indobitocirea-oamenilor-160387

    ____________
    https://www.activenews.ro/externe/Pactul-Vaticanului-cu-gigantii-tech.-Papa-face-alianta-cu-Microsoft-si-IBM-pentru-dezvoltarea-etica-a-inteligentei-artificiale-si-a-recunoasterii-faciale-160386

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte, foarte bine scris, domnule Diaconu! Extrem de bine scris! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  9. In cazul in care ati trecut cu vederea...
    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Poftiti-la-noi-Ministrul-Vela-anunta-ca-Romania-le-a-pregatit-2.700-de-locuri-de-cazare-migrantilor-ilegali-160401

    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Klaus-Iohannis-a-primit-premiul-Kalergi.-Contele-Kalergi-promotor-fanatic-al-Statelor-Unite-ale-Europei-mason-in-loja-Humanitas-si-laudator-al-lui-Trotki-a-scris-ca-rasa-viitorului-in-Europa-va-fi-%E2%80%9Enegroid-eurasiatica-160388

    Si ca sa fie treaba treaba...
    https://www.activenews.ro/stiri-politic/Nicu-Stefanuta-europarlamentar-USR-anunta-semnarea-unui-angajament-european-pentru-promovarea-homosexualitatii-Sunt-mandru-ca-la-prezidiu-a-fost-azi-Dacian-Ciolos-care-isi-asuma-cu-curaj-lupta-pentru-egalitate-160411

    RăspundețiȘtergere
  10. "O asemenea concepție nu-i doar imorală, ci și anticontituțională. În articolul 26, paragraful 2 se specifică destul de clar că: „Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri”. Cum vaccinarea, conform propagandiștilor, îi ajută pe cei care-o aplică pe propriul corp să nu se îmbolnăvească, înseamnă că am dreptul să-mi asum riscurile întrucât e vorba de a dispune de propriu-mi corp. Drept pe care nu-l are nimeni altcineva în afară de mine."

    Hai sa luam urmatorul scenariu: o familie are doi copii - unul mic, nevaccinat inca de rujeola, si unul mai mare, vaccinat. Cel mare se duce la gradinita, unde intra in contact cu copilul unui cuplu de "daci liberi" (ca cei pe care ii promovezi dumneata aici), nevaccinat si purtator (absolut nevinovat, sarmanul copil) de rujeola. Cum virusul rujeolei este extrem de contagios (vezi literatura de specialitate), copilul cel mare devine vector de raspandire a virusului (chiar daca nu se imbolnaveste el insusi) si il duce acasa, la copilul cel mic, care face o forma foarte grava, cu complicatii etc.

    Ce va spun acum este o poveste simplificata a unei situatii reale, care s-a intamplat relativ recent in cercul meu de cunoscuti.

    Cum vine asta, domnule Dan? Avem "dreptul" de a ii imbolnavi pe altii? Nu cumva dreptul meu de a dispune de corpul meu incalca, in acest moment, drepturile si libertatile celorlalti?

    Atentie mare, de la "e corpul meu, fac ce vreau cu el" se poate ajunge usor la manifestari excesive. Oamenii sunt, in marea lor majoritate, idioti si, dupa cum stiti si dvs foarte bine, ca doar va ocupati cu propaganda, e suficienta o scanteie la un sac de paie...

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai sa luam scenariu urmator: ai copil, esti obligat sa-l vaccinezi..si face diverse complicatii..de la autism la etc.. Sau cazuri mai grave. Paralizie etc
    Deci stimabile e mai bine asa?
    Amandoua scenariile perfect valabile. Asa ca scuteste-ma cu idea ca industria privata farma ne vrea noua binele. Stiu, o sa ma acuzi de conspiratii etc, dar aceste scenarii sunt valabile. Amandoua. Auzi ton de superioritate.."dacii liberi"..hai mars.

    RăspundețiȘtergere
  12. Exact! Vrei sa stii cati au facut epilepsie de la vaccinuri in Romania sau in lume? Si ca exista 1000 de forme de epilepsie fara sa se cunoasca cauza? Cauza moderna e una simpla:vaccinuri. Apoi stai toata viata langa bolnavu de epilepsie sa il pazesti.
    Si daca ar fi obligatorie vaccinarea si ai vaccina pe toti, vei avea decese si imbolnaviri gen epilepsie pe viata la atata populatie.
    Vaccinu HPV la inceputurile sale a facut drame in vietile americanilor care erau cobai.
    VACCINURI SE DAU SI LA SUPERSOLDATI in mod experimental. Inca nu exista o metoda de vaccinare 100% sigura.
    Doar elita detine vaccinurile bune. Daca acele vaccinuri se dau pe piata industria farmaceutica moare.
    In anii 90 se faceau masini fiabile sa te tina 30 ani. Acum se fac masini care se strica total in 5 ani. Asa si cu vaccinurile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia uita-te, anonim din 9 martie, in literatura de specialitate (aia pe bune) si vezi care e riscul de a face autism, sau paralizie de la vaccinul de pojar. Apoi uita-te si pe rata de raspandire in populatia nevaccinata a rujeolei.

    Deci, pana sa imi zici mie "hai mars" (of, ce imi plac mie astia care, cand isi termina ideile, o dau pe agresivitate) mai pune mana pe o carte.

    Si scuze pentru epitetul "dac liber", daca te-ai simtit atins. Probabil "dac sclav" era mai bine zis (sclav al lipsei de educatie, adica).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In literatura de specialitate, aia pe bune la care te uiti tu, exista o gramada de exemple cu diferite proceduri medicale/vaccinuri care au fost abandonate. Pt ca faceau mai mult rau decat bine. (Nu toate, bineinteles)
      Problema e ca cei care au fost supusi acelor proceduri au primit..scuze.

      Asta logic nu trebuie dus in extrema cealalta..adica sa ne refugiem daci liberi in paduri.
      Bineinteles ca avem nevoie de medicina moderna.
      Dar, in opinia mea, nu trebuie sa acceptam ca adevar ultim tot ce vine de acolo. Pt motivele explicate mai sus.

      Vaccinarea obligatorie implica o situatie fara iesire. Nu mai ai alta alegere apoi. Ai facut tu sau copilul vaccinu, it's game over.
      L-au facut big farma ok? Superb.
      Nu l-au facut ok si apar complicatii? Ghinion..cum ar zice cineva.
      Nu cred ca aceasta responsabilitate uriasa trebuie s-o aiba big farma si politicu.

      Oricum, la cum merg lucrurile, in Ro si aiurea, se pare ca dorinta ta o sa fie indeplinita. Sa speram cu big farma va reusi,tot timpul si la absolut fiecare lot, sa faca vaccinul perfect, fara complicatii...

      Ștergere
  14. „Deci, anul trecut, 37.000 americani au murit din cauza gripei comune. Media anuală este între 27.000 si 70.000 de decese pe an. Nimic nu s-a închis, viața și economia merg mai departe. În acest moment, sunt confirmate 546 de cazuri de coronavirus, cu 22 de decese. Gândiți-vă la asta!” Donald Trump, presedintele SUA, 9 mar 2020.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt mii de avertismente pe internet privind pericolele vaccinarii, nenumarate statistici, studii, filme care expun amanuntit cazuri dramatice de efecte secundare ireversibile sau mortale. Oameni buni, este o ruleta ruseasca, un joc in care veti fi obligati sa intrati, riscand viata voastra si a celor dragi. Fiti sinceri! Daca v-as pune in mana un pistol care sa aiba 1 cartus intr-un butoias de 20 de gauri, l-ati pune la tampla copilului dvs si ati trage, cu sufletul impacat ca o faceti ca sa nu incalcati o lege aparuta peste noapte, votata de o gasca de imuni parlamentari, care servesc interesele altei gasti de banditi internationali anonimi? Ori, daca nu aveti copii, v-ati pune la tampla teava si ati trage? Cine risca, ei sau voi? Ei, ca mai toti privilegiatii din toate timpurile, vor aranja si minti cu nonsalanta ca au facut vaccinurile (spaga, medici privati, spitale ale "partidului"...). E usor sa va jucati cu vorbele si sa fiti buni-cetateni, curajosi si inconstienti, dar ganditi-va ca in cercetare (cea adevarata, ideala, neaservita intereselor diverselor grupuri) exista principiul precautiei, care in cazul vaccinarilor ar trebui sa fie definit diferentiat, de la caz la caz, intrucat vaccinurile nu sunt la fel, au efecte secundare diferite de la un vaccin la altul (in functie de virus, compozitie, doza, rapeluri, etc). Unele sunt mai inutile ori mai periculoase decat altele. Nu pot fi puse toate in aceeasi oala si data o lege globala (globalista) de obligativitate a vaccinarii cu orice si impotriva a orice, incepand de maine. Pentru exemplificare, va invit sa urmariti statistica din filmuletul urmator, in care veti vedea ca "banalul" vaccin anti-gripal are o rata de efecte secundare grave de 3-7 ori mai mare decat calelalte vaccinuri (cu exceptia inutilului si temutului MPV):

    https://youtu.be/HfrozQkDWbI?t=778

    Legea obligatorie a vaccinarii este o lege potential criminala, caci nu poti garanta, tu ca stat, politician, ales, ori ministeriabil, ca un vaccin impus de companii straine (prin spagi sau alte presiuni), netestat ori incorect/insuficient testat (cum sunt mai toate), nu va lichida, decima ori mutila, intr-o buna zi, populatia unei tari. Scuzele, regretele, remuscarile, dupa o asemenea catastrofa ar fi cu toatele tardive. Treziti-va, deci. Este o lege abuziva, totalitara, criminala si nu va trebui sa fie votata, vreodata.
    Multa sanatate si... intelepciune!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)