vineri, 20 martie 2020

Lanțul nevăzut

Îl tot văd pe bețivul național traian băsescu perorând verzi și uscate la televizor. În mod normal, la câte imbecilități a făcut, acum ar fi trebuit să peroreze maxim în fața colegilor de celulă. Dar el e liber ca pasărea cerului. Mai mult, așa cum intuisem, în ciuda faptului că a fost dovedit turnător al Securității, nu și l-a pierdut postul de europarlamentar. Șmecheria folosită e aceeași pe care-a tot practicat-o de-a lungul vieții sale politice: prelungirea în instanță - cu ajutor din sistem - până când cazul devine irelevant. Degeaba i se va da decizia definitivă de colaborator al Securității după ce mandatul de europarlamentar i se va fi terminat. Rămâne cu banii, cu pensia cu toate beneficiile.


De ce se întâmplă toate aceste imbecilități? E simplu: pentru că sluga e încă utilă sistemului ticălos. Mai mult, modul în care un asemenea nemernic „scapă” de pedeapsă e o dovadă pentru actualii și viitorii recruți a beneficiilor de care ai parte dacă slujești sistemul.

Desigur, știați ceea ce v-am spus. Sunteți la fel de scârbiți pe cât sunt și eu. Asta însă nu e un motiv suficient de puternic pe nu-l asculta. De ce? Pentru că sistemul vorbește prin intermediul său. băsescu e un ventilator care împroșcă spre public rahatul sistemului, de-aceea trebuie urmărit. Bunăoară ce debita el ieri? Că armata ar trebui să ocupe zonele rurale pentru a pune în aplicare decretul #stauacasă. Știu, vi se arată nemernicia celor care ignoră autoizolarea și trepădușesc pe unde vrea mușchiul lor. Dar v-ați întrebat de ce respectivii au fost lăsați liber? De ce nu li s-a impus o carantină într-un spațiu controlat de autorități?

Răspunsul e banal de simplu: totul s-a întâmplat nu pentru că plăvanul sau sistemul odios din spatele său nu mai puteau de grijă pentru sănătatea voastră. E fix invers: ăia au fost lăsați liberi pentru a răspândi cât mai mult boala. Ținta autorităților nu a fost niciodată sănătatea oamenilor, ci strict instaurarea stării de teroare. Și cum se manifestă teroarea mai bine decât prin restrângerea libertății individului?

Înțelegeți așadar care-i șmecheria? Sistemul e disperat că, în ciuda propagandei, a stării de urgență și a amenințărilor, oamenii continuă să se comporte cât se poate de normal. De-aceea e nevoie de trecerea la următorul nivel, adică la ieșirea armatei în stradă. La italieni armata a tot fost prezentă pe străzi în ultimii ani, probabil pentru a-i obișnui pe cetățeni cu prezența lor în decor. Acum au ieșit inclusiv cu tancurile, într-un scenariu pe cât de absurd, pe atât de intimidant. Nu-i oare îngrijorător că împotriva unui virus de câțiva nanometri se scot în stradă tancuri de șapte metri și câteva tone? În alte vremuri ar fi fost hilar, demn de Švejk sau de moș Teacă. Acum constatăm că totul e luat în serios și nimeni nu comentează.

De fapt absolut nimic nu are legătură cu virusul. Dușmanul împotriva căruia se dă lupta e omul simplu, cel care trebuie legat din nou în lanțuri. După ce-a fost imbecilizat și învățat să asculte, omului trebuie să i se lege și lanțul de siguranță. Nu de alta, dar, în ciuda propagandei, mai există un număr restrâns de indivizi care, nu doar că nu se lasă prinși în mrejele propagandei, dar riscă să le deschidă ochii și celorlalți. De-aceea e inventată această criză. Și de-aceea, peste tot în lume, se pun aceleași restricții. E un plan bine elaborat.

Peste ceva vreme, un colectiv care va primi și Premiul Nobel, va anunța că a reușit crearea unui vaccin revoluționar împotriva unui spectru mare de viruși, printre care și acest mult blamat COVID-19. Dar că e o mare problemă: funcționează doar în cazul în care toți sunt imunizați, altfel riscul e acela de a se produce mutații cu consecințe grave pentru toată lumea. E limpede de la cine vor apărea problemele: fix de la oile negre ale societății, „antivacciniștii”! Ei vor fi arătați cu degetul ca o potențială amenințare la sănătatea publică.

Și astfel va deveni necesară o metodă prin care să se certifice faptul că cineva, cu siguranță, și-a făcut vaccinul. Dar ea există deja: e ieftină, fiabilă și constă în alocarea unui ID unic sub formă de certificat digital fiecărui om. Dar care certificat, pentru a fi funcțional, va trebui „lipit” cumva de posesor. O variantă ar fi cărțile de identitate electronice, care deja îl conțin. Dar și cărțile pot fi schimbate, astfel încât cea mai eficientă metodă se va dovedi cea a implantului. Și uite-așa, cu armata-n stradă, se va pune pe tapet lanțul pe care tot l-au plănuit unii. Ușor, ușor, din indivizi devenim turmă. Spre binele nostru, desigur.

Știu ce veți spune: „e conspirație, așa ceva nu se poate întâmpla”. Bine, sunt sătul de comentarii inepte. Vă întreb însă: ați fi crezut în urmă cu câteva luni că veți fi arestați la domiciliu? Continuați să visați!

20 de comentarii:

  1. Cu vaccinul va mai dura un pic e prea costisitor sa vaccinezi atata prostime daunatoare planetei .Intai se va muri pe capete dar nu de Virus ci din cauza conflictelor ce vor avea loc cand prostimea va realiza plasa in care a cazut. Stau in Germania deja s-a anuntat ca nu vor mai fi ridicate gunoaiele,locuinta de stat in care stau am fost deasemenea informati ca sa ne asteptam la intarzieri pentru reparatii sau daca nu mai avem apa calda sau caldura.Iar de weekendul ce urmeaza vom fi mai mult ca Sigur arestati la domiciliu

    RăspundețiȘtergere
  2. Romanilor le-a placut orice ineptie venita din vestul lor iubit! Vor veni altele si mai rele si sa-i vad atunci! 90% dintre romani merita din plin ceea ce vine! Si ce daca nu cred?! Vor vedea pe pielea lor ce inseamna prostia si costul acesteia, daca tot si-au permis-o!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este deja aici!
    Romanii, care au sustinut globalismul ca nici o alta natie, il merita primii!
    https://21stcenturywire.com/2019/12/23/bill-gates-develops-new-id-tattoo-to-check-for-vaccinations/

    RăspundețiȘtergere
  4. 20 martie 2020 -- Pentru a ține evidența vaccinărilor, un grup de cercetători de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts tocmai a dezvoltat o metodă de 'ștampilare' a înregistrării de vaccinare a unei persoane direct pe pielea ei folosind un colorant special care este invizibil pentru ochiul liber:

    https://vaccineimpact.com/2019/bill-gates-plan-to-use-invisible-ink-to-tattoo-vaccination-status-into-childrens-skin/

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem deja turmă frate. Ai impresia că ești om în această lume ? De ce ai impresia că ești liber ? Pentru că ai mai mult spațiu vital, mai multă apă, aer curat de aceea ești liber ? E clar că pentru chinezi sau nord coreeni libertatea nu înseamnă același lucru dacă prin absurd ne comparăm. Ce vreau să spun este că toată această treabă cu arestul la domiciliu etc. Pute urât se pregătește război am impresia și sper sincer să mă înșel. Faptul că armatele vor circula pe străzile marilor orașe poate avea o legătură cu riscul terorist, servicii secrete cu potențial de distrugere rețele etc. Ar fi momentul perfect pentru lupi să atace turmele pentru a destabiliza țările, dacă nu chiar continente întregi. Știinduse prinși, constrânși vor trece la acțiune și atunci vor fi prinși/eliminați. Dacă nu, armata se va ocupa de pulimea disperată de foame, lipsă de bani, de alimente de medicamente etc. Sper să mă înșel dar miroase urât. Cât despre cipul din vaccinarea presupusă poate fi corupt eliminat etc. Nimic nu este sigur 100% nimic. Sănătate numai bine

    RăspundețiȘtergere
  6. In nemernicia ......voastra va e ciuda ca taranul are unde sa iasa ! Pe cand purtatorii de cutii se oftica ca nu prea au unde sa isi faca veacul ! Au reusit si asta sa asmute oraseanul impotriva taranului....! Rugati-va ca taranul sa poata iesi la camp sa puteti avea si voi ce fierbe in oala in anu care vine ......ca de nu dumnezeu cu mila ! Acum sa trecem la o alta suferinta oarecum comuna ! Stiind deznodamantul la ce foloseste sa il evoci , daca de schimbat nu se poate ? Nici nu stiu cum ar fi mai bine sa fii azi NEBUN sau PROST ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stii despre ce vorbesti, dar o faci. Cine crezi ca sint posesorii de cutii?! Taranii care s-au mutat, cu milioanele, in orase. Ti-a scapat amanuntul asta! Tot ei sint cei care conduc tara, de peste 70 de ani, cu "succesili" de rigoare si inventatorii slugarniciei abjecte fata de "valorili" vestului, astea atit de "minunate". Vezi si unde erau nascuti tortionarii, ca sa ne lamurim si sa incetam cu ridicarea in slavi a unora care nu merita! Tot respectul pt putinii tarani care si-au vazut de treaba lor, pastrind traditiile si respectind tara si natia din care fac parte! Imensa majoritate s-a ocupat cu parvenirea prin orice mijloace si vedem la basescu, citu si multi altii, ca doar cei ca ei sint in fata! Cine crezi ca erau si sint securistii? Era suficient daca ati fi fost romani, dar nu s-a putut!

      Ștergere
  7. Păcat că e atât de realist și totodată, atat de greu de acceptat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am rupt de cauzalitate , iar efectele nici nu reusim sa le banuim !

      Ștergere
  8. E teoria conspiratiei. Asa ceva nu se poate intampla.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dan Diaconu, cred că exagerați. Lumea este disperată. Oamenii se tot gândesc la ziua de mâine. Azi am întâlnit situații în care cei mai slabi de înger încep să dea semne de clacare, 3 cazuri de oameni pe care nu îi cunoșteam înainte. Armată oricum nu mai are țara. Ce armată să iasă? Cum bine știți sunt indivizi care fug din carantină. Ar trebui un soldat la fiecare casă sau bloc... Cu cipul (semnul fiarei) este în Biblie. Parcă ați scris mai bine în ultimele trei articole decât astăzi. Cei de care spuneți că pot continua să gândească autonom și pot influența oamenii sunt încadrați la extrem de periculoși. Aveți în față unul, după cum îmi place să cred, dintre ei. Bine, eu carismatic nu prea sunt, însă pot gândi liber. Sincer, ați scris mai bine în ultimele zile decât astăzi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Rezumat al teoriilor conpirationiste:
    Natiunile bolnave de cov. au fost spreiate din avion si vor continua sa faca asta in toate tarile, nu tin ei cont de granite deoarece vor toata planeta.
    E un atac extraterestru si nu avem nici o sansa.
    Deja exista si medicamente si vaccinuri, dar trebuie sa reduca in primul rand pe toti controlorii planetari. Au incercat cu Trump dar momentan nu le-au iesit.
    Acum decimeaza toata nobilimea neagra din Italia si pe toti capii di tutti capi.
    Societatile dragonului din Asia sunt atacate primele fiind cele mai puternice de pe planeta.
    etapa 1 (3 luni) este sa stam toti acasa, lucru care inevitabil va prabusii economia ca nu se mai produce nimic.
    Daca ati urmarit atent, se da drumul la tiparit bani in prostie.
    etapa 2: (6 luni )rationalizare alimente si medicamente, dupa ce toata economia s-a oprit.
    etapa 3: (reset) vor exista din 1800de mii firme romanesti, doar 10-100 maxim pe o tara si toti vom lucra la aceste mari corporatii
    Vor scapa 20% de pe planeta care au stilul de viata traditional romanesc cu propriul pamant si propria gospodarie, total independenti.
    Nu vor mai exista tari si natiuni decat administratori din partea corporatiilor.
    Orasele (judetul) vor deveni state de sine statatoare si toata economia va fii locala.
    Numai cine se va ruga va mai putea scapa. Rugaciunea va deveni singurul medicament, iar politicienii si doctorii vor impune rugaciunea la TV obligatorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traim vremuri interesante, vorba galbejitilor !

      Ștergere
  11. Probabil vor ataca Rusia. E ultimul an in care o pot face, pana rusii nu apuca sa implementeze noile arme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vor ataca Rusia; Rusia va ataca Turcia, dupa ce Turcia va ataca Grecia. Asa va incepe povestea RM3....iar armele surpriza rusesti sunt deja testate si instalate in teritoriul rusesc, orientate catre inamicii Rusiei.Din nefericire, noi am ales sa fim printre acestia...

      Ștergere
    2. Cita naivitate copilareasca...
      Cu ce sa atace Rusia, cu bulgari de nisip, cu desene animate ale armelor imaginare? Bai nu mai fiti copii...razboiul conventional ESTE EXCLUS PENTRU TOTDEAUNA, OUT OF THE QUESTION!!!
      Rusii sunt ca si toti vecinii, ca si noi cheliti pina la fundatie de industrie
      Una la mina:
      Elitele lumii nu-si vor periclita IN VEEEECI!!!!VIATA personala si a familiei lor
      si DOI:
      NU MAI EXISTA ARMATE CONVENTIONALE REALE ci doar imaginare, la misto, ca subiect de discutie pentru fraieri la un Bucegi!!! Bagati bine asta la capatina inainte sa vorbiti aiureli!

      Ștergere
    3. Un teritoriu nu se ocupa decat prin deplasarea trupelor in zona.Chiar daca cureti terenul inainte cu tunuri,rachete, bombe, arme neutronice(ultimele, cele mai bune), tot trebuie sa muti oamenii in teritoriul vizat.
      Rusia nu e atat de slaba pe cat vulturii neocon cu gat alb cred ca este; vor tabaci curul nemtilor pana la Berlin-aruncand in lupta multi roboti militari; a treia oara in 200 de ani;iar al turcilor, acasa la ei, la Stambul. Si asta in acelasi timp, ca sa se mire iubitorii de amerloci de peste Balta.
      Daca nu crezi, ia-ti multe popcoarne si cocicole si stai comod la tembelizor, ca le vei vedea in curand.

      Ștergere
  12. https://www.antena3.ro/actualitate/social/medic-din-arad-despre-situatia-din-vama-nadlac-nu-lupti-aici-doar-cu-epidemia-de-covid19-ci-cu-563682.html

    RăspundețiȘtergere
  13. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1580085372141783&id=129617873765147 Dan Diaconu ce este asta??? Nu înțeleg limba engleză. Este în direct acum.

    RăspundețiȘtergere
  14. "Peste ceva vreme, un colectiv care va primi și Premiul Nobel, va anunța că a reușit crearea unui vaccin revoluționar împotriva unui spectru mare de viruși, printre care și acest mult blamat COVID-19. Dar că e o mare problemă: funcționează doar în cazul în care toți sunt imunizați, altfel riscul e acela de a se produce mutații cu consecințe grave pentru toată lumea. E limpede de la cine vor apărea problemele: fix de la oile negre ale societății, „antivacciniștii”! Ei vor fi arătați cu degetul ca o potențială amenințare la sănătatea publică."

    Extraordinara analiza . Exact asta se va intampla - si cei ce vor accepta aceste vaccinuri vor avea parte de nanoroboti in corpul lor

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)