duminică, 4 octombrie 2020

Minciuna la putere

Toată uSRI-mea, atent coordonată, a rostogolit minciuna cu „șoferul lui Tudorache”. Nu-ți trebuie niciun efort pentru a vedea imaginile care încă se rostogolesc pe ecrane. Toată pulimea de multinațională e convinsă că-n sala aia sacul cu voturi a fost luat de șoferul lui Tudorache. Fakenews-ul a reușit.

Toți cei implicați știu bine adevărul, anume că întreaga operațiune „cu porcurorul în frunte” a fost una coordonată. Știau bine c-au fost prinși cu mâța-n sac de niște oameni care nu au mai avut puterea să rabde atâta netrebnicie. Și, cu toate acestea, au ieșit în fața opiniei publice mințind fără ca vreun mușchi să le trădeze mârșava operațiune.

Știți despre ce e vorba aici? De o amplă operațiune de intelligence, coordonată și executată ca la carte. Dacă încă n-ați înțeles că oligofrenul din fruntea țării a fost elicopterizat prin fraudă pentru a înlesni o operațiune de „redesenare geopolitică” n-ați înțeles nimic. Dacă încă nu știți că Barna - asemeni nucleului dur al „tinerilor frumoși și liberi” - a activat într-o organizație creată de serviciile secrete din Est și din Vest(asta pe vremea în care omul de rând nici măcar nu-și imagina că acea odioasă „cortină de fier” va cădea vreodată), atunci n-aveți habar pe ce lume trăiți.

Nu v-ați săturat să vă aflați permanent sub vremi? În timpul în care așa-zisa casă regală a României - în realitate o șleahtă de șobolani scăpătați de prin subsolurile Prusiei - făcea genocid în România, voi urlați din toți bojocii „Regele și Patria”. Când haitele de mujici împuțiți ai Rusiei v-au implantat cele mai mari jigodii în fruntea țării ați strigat „Stalin și poporul rus/Libertate ne-au adus”. Acum, când Occidentul decadent revarsă zoaiele sale nefaste peste noi, voi urlați ca proștii „(i)Europa”!

Oare când veți învăța că niciodată nu v-a băgat nimeni nimic în buzunar? Prostovanii care sclavagesc precum la ocnă în callcentere au impresia că sunt deștepți. Nu, dragii moșului, pentru a recita un script nu-ți trebuie mare inteligență, iar aprecierea de care aveți parte se datorează strict faptului că sunteți ieftini în comparație cu alții. La fel și-n ceea ce privește IT-iștii. Nu pentru că sunteți voi geniali în timp ce vă faceți o muncă semi-repetitivă ați fost aleși, ci, de asemenea, pentru că sunteți mai ieftini decât alții. Iar ieftinătatea, între altele, se datorează subvenționării voastre de către fiecare român. Doar cine credeți voi că vă suportă neplata impozitelor? Și la fel și voi, muncitorilor cu excel-ul sau cu PowerPoint-ul. Nici voi nu excelați decât la capitolul ieftinătate.

Ceea ce-ar trebui să învățați voi nu este arta de a înghiți minciuna pe care ți-o spune șeful și de a o propaga mai departe pe scara ierarhică! Aici n-ați înțeles voi nimic. Dacă te vei comporta ca un ventilator de căcat, vei sfârși ca un inutil întrucât, mai devreme sau mai târziu, motorul ți se va gripa și nici naiba nu va sta pe gânduri când va fi cazul să te înlocuiască. Îmi povestea zilele trecute un prieten cum mai multe multinaționale de la noi, după ce-au analizat salariile care se plătesc, au decis să facă restructurări crâncene; au dat afară toți „moșii” de 40-45 de ani care ajunseseră să câștige decent și i-au înlocuit cu „tinerei frumoși și liberi” bucuroși să muncească pe sume derizorii, dar cu credința că planul de carieră pe care-l prezentau angajatorii erau solide, asigurându-le venituri substanțiale mai spre pensie. Vă dați seama cum se vor uita și ăștia când le va sosi sorocul să fie dați afară printr-o nouă „restructurare”? Amicul meu avea o cunoștință acolo care, rămasă fără job, se plângea că nu știe încotro s-o ia deoarece munca la „multinaționala sa” a însemnat de fapt o deprofesionalizare și că în afara câtorva exceluri nu are habar de nimic. Citiți cu atenție, dragii mei „performanți”: aceasta este oglinda voastră de peste câțiva ani!

I-ați ales liberi pe imbecilii care-au transformat trădarea de țară într-o virtute. Îi ascultați chiar dacă ceva vă spune că nu e tocmai în regulă și le ventilați căcatul cu speranța că „e de bine”. Ca bărbați, ca să „dați bine”, v-ați pizdificat, ca femei v-ați masculinizat până la nivelul horror. Există și extremele: bărbați care-și accentuează masculinitatea sau femei care-și hiper-cresc feminitatea până la nivelul hilar. Umflații cu steroizi care arată ca puii crescuți cu hormoni sau „muierile tunate” care-au ajuns adevărate paradoxuri ale gravitației: pur și simplu nu-ți dai seama cum de-și mențin echilibrul cu atâtea kile injectate în țâțe și buze.

Nu încercați să-mi spuneți că e OK cum sunteți voi și că eu sunt vreun înțepenit în vremuri. Nu vă chinuiți să-mi spuneți că adevărul e la voi, întrucât voi nici măcar nu aveți habar ce-i aia adevăr. Atât vă spun: aveți grijă că sunteți mai consumabili decât tonerul de la copiatoarele sau imprimantele pe care le folosiți. Dacă mai aveți puțină rațiune, uitați-vă la părinții sau bunicii voștri și la voi: în timp ce ei trăiesc pe picioarele lor, au o casă, ceva pământ și, într-un scenariu sumbru, au habar ce-i de făcut, voi vă târâiți de la o leafă la alta și vă tremură fundul să nu fiți dați afară pentru că aveți rate. Pentru voi un scenariu extrem e închiderea supermarketului de la colț. Riscați să muriți de foame dacă magazinele se închid 4-5 zile.

V-o spun sincer, cu toate că n-o meritați: proștii ăștia ca mine urlă precum câinii la lună pentru voi, nu pentru noi! Noi ne descurcăm, unii chiar foarte bine! Băgați-vă mințile-n cap și învățați cum să fiți pe picioarele voastre, nu slugi inutile de multinațională. Nu mai plângeți că n-aveți oportunități! Țara asta e o oportunitate în sine, doar că voi sunteți prea proști să înțelegeți ceea ce angajatorii voștri au înțeles de mult. Dacă vă aflați aiurea, lăsați bășinile care v-au trimis acolo! Nu câștigați nimic făcând pe servitorii în casele spaniolilor, nemților sau italienilor. Nu mai mergeți după fenta sparanghelului nemțesc. Deșteptați-vă, învățați cum funcționează afacerile ai căror sclavi sunteți și trăiți pe picioarele voastre! Atunci vi se va deschide mintea și veți vedea că Mukușor, Bârna, Plăvanul și toți ceilalți care de atâta amar de vreme vă promit bunăstarea sunt, în realitate, niște proști mincinoși care-ar merita s-o sfârșească în fața plutonului de execuție.

Ăsta a fost cursul scurt! Cursul lung e viața voastră pe care ar trebui să învățați să v-o faceți. Altefel veți muri așa cum sunteți acum: niște proști inutili. Lăsați minciunile în spate și începeți să trăiți! Pe picioarele voastre!

10 comentarii:

  1. În ce organizație a activat Dănuț Bârnă al doilea după Mucușor Dan întâiul? Creată și din Est și din Vest? Aoleu! Scrieți despre elicopterizare... Pentru redesenare? Care redesenare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "În ce organizație a activat Dănuț Bârnă al doilea după Mucușor Dan întâiul?"
      R: The European Law Students Association 1996-2001 (https://www.ziuanews.ro/static/files/2019/1_CV_Dan_Barna.pdf)

      "Creată și din Est și din Vest? Aoleu!"
      R: Five law students from Austria, Hungary, Poland and West Germany founded ELSA on 4 May 1981 (https://en.wikipedia.org/wiki/European_Law_Students%27_Association)

      "Scrieți despre elicopterizare... Pentru redesenare? Care redesenare?"
      R: Recunosc, nu am inregistrarile cu discutiile despre Romania nici din Cancelaria Germaniei, nici de la Casa Alba. Totusi, daca din cele vazute/citite pana acum nu ati reusit sa uniti punctele pt a va face o imagine sunt sigur ca nici macar o "redesenare" nu v-ar fi de ajutor. Sfatul meu este sa urmariti alte emisiuni. Am auzit ca "Sefi la cutite" e de mare succes.

      Ștergere
    2. Mulțumesc pentru răspuns! Lăsând ironiile la o parte.

      Ștergere
    3. Putera nu sta in a spune adevarul ! Ci in al putea implementa ! Crezi ca le stii pe toate ? Eu va invit sa va reveniti din datul cu nasul in noroi, glod , mocirla .... Mukusor Dan e o alta coada de topor infipta cu subiect dar si cu mai mult predicat in politikia romaneasca ....bucurati-va ca e mai mic si are coaiele mult mai mici decat alea FIREaSTI !

      Ștergere
  2. Astia din CIE/ DIE, or sa fie vreodata deconspirati?

    Marii capitalisti ai Romaniei de azi sunt fosti ofiteri DIE, deplin conspirati care au exersat furtul si minciuna, atent supravegheati de KGB

    Pana in 1989, Directia de Informaţii Externe (DIE) numara 2780 de ofiteri conspiraţi si 500 deplin conspirati. Conform declaratiilor lui Ion Mihai Pecepa si Liviu Turcu, fosti ofiteri coordonatori ai serviciului, precum si din analiza istoricilor care au scris despre subiectul serviciilor secrete in regimul Ceausescu, reiese ca DIE a fost un fel de mafie externa a dictatorului comunist, o organizatie oculta construita pe principiul CEKA de catre Lenin, rafinata cu cele mai sofisticate metode si metodologii de catre strategii KGB.
    Evident, ca in orice mafie, cadrele DIE au fost invaluite intr-un secret deplin. Celelalte directii ale Securitatii Statului, habar nu aveau de existenta acestei armate de ofiteri deplin conspirati, care era remunerata de DIE cu valuta cash, cu salarii suplimentare in lei depuse pe CEC -uri secrete, cu posturi in occident si cu promovari in functii inalte in aparatul de stat.
    Daca democratia si economia libera se bazeaza pe proprietate privata, comunismul si economia centralizata, gandite in laboratoarele Kremlinului, se bazeaza pe proprietate furata. Insasi Constitutia Romaniei comuniste a stipulat ca tot patrimoniul natural, industrial, agricol, financiar al tarii apartine statului, care este reprezentat de Partidul Comunist. Cu alte cuvinte, comunismul a transformat furtul intr-o dogma si prin nationalizarile mosiile, industriei si bancilor a transferat averea privata intr-una controlata de cativa indivizi, uniti intre ei prin juraminte oculte si aparteneta la aceleasi servicii secrete dirijate de sovietici.
    Cazul Timis: de la Vasile la Frank: povestea transformarii unui sofer de camion in Australia intr-un magnat al aurului care traieste la Londra

    Nici in Metamorfoza lui Kafka nu gasim o alchimizare mai spectaculoasa decat cea a lui Frank Timis, controversatul milionar implicat in cele mai mai mari tunuri din Romania si nu numai: privatizarea Petrom, exploatarile de la Rosia Montana, afacerile Regal Petroleum, Matser-Tender. Astazi, numele sau este legat de mina de mangan din Tambao– Burkina Faso, de unde a fost rapit in 2015, un ofițer de securitate roman pentru care rapitorii cer o rascumparare substantiala.

    - fragmente din "Deconspirarea Securiștilor și Informatorilor din România"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar există banii lui Ceaușescu in Canada? Si daca ar exista crezi că am fi lăsați sa se plătească datoriile și să trăim cu restul liniștiți?!?

      Ștergere
  3. Fenomenal articol!
    Multumesc pentru sinceritatea si profunzimea scriiturii.
    Mi-ar face o mare placere sa am sansa sa va strang mana.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Prosti astia de la multinationale ca sunt inca in tara. Asa traiesc si lichelele de la stat, care nici cu excelu nu sunt in stare. Nu mai zic de speciali si alte categorii.
    Plecau frumos, luau si alt salariu, cetatenie in cativa ani si gata problema.
    Rezolvau ei romanii ramasi cum puteau. Poate veneau arabii si teritoriul asta ar fi avut o sansa. Altfel, un viitor azil de batrani tristi si frustrati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha! Arabii...Cei cu bani sunt tot "ai lor". Familii bogate, degenerate de opulență deloc permisă in islam. Ei sunt obligati religios sa aiba grija de sapte familii vecine daca isi permit material. In mod normal, daca arabii ar mai fi credincioși, nu ar exista copiii din taberele palestiniene. Ar fi fost toti integrati pentru ca orfanii si vaduvele au drepturi in islam. Batalie cu evreii nu as face! Sunt inarmati pana in dinti si au de partea lor toate tarile. De ce sa dai bani pe arme si eroi intr-un razboi al tampitilor? Dai banii pe educatie si agricultura si lasi Lui Dumnezeu pedepsirea celor ce vor mereu razboi.
      Daca arabii ar mai fi credinciosi, nu ati vedea copiii aceia inecandu-se in barci, in drum spre Mecca Angelei Merkel. Ar fi fost opriti toti refugiatii si găzduiti in tarile musulmane.
      E drept, pe musulmani nu-i puteau distruge decat prin razboi. Pe români i-au distrus spiritual, prin new age, marea minciuna fals crestina ce a fost inoculata abil, treptat, șerpește...De 30 de ani!
      Da-i romanului somnifer spiritual, cu ET salvatori si channeling, iar acesta isi va taia radacinile cu pamantul lui. Va pluti in visare roz ca un copac fara radacini si fara cer.
      Si pune pe fuga romanul din tara lui facandu-l sarac! Isi va pierde capul si radacinile...Va fi un paria in occident. Si un dezradacinat cand se-ntoarce.
      Teroristii care trag sforile prin spatele cortinei nu se joaca. Sunt criminali! Si fac orice ca sa-si pastreze imperiul construit pe suferinta noastra, pe sange, razboi si crime!
      Pe ăștia nu cu război ii invingi. Razboi isi doresc!
      Ii invingi cu Lumina si lasandu-i in urma si urcand tu. Cum urci? Lucrand la modelarea propriului suflet. Si stiti cum se face asta...In crestinism sunt milioane de vorbe de duh si Modele. Si nu doar in crestinism.
      Romanii se cearta! Se invidiaza! Se fragmenteaza din cauza Ego-urilor. Sforarii isi freacă mainile de bucurie: ne-au ciuruit! Ne-au transformat in popor fara speranta. Care crede ca nici Dumnezeu nu-l mai aude.
      Dumnezeu ii aude. Oamenii nu-L mai aud.

      Ștergere
  5. “Când haitele de mujici împuțiți ai Rusiei v-au implantat cele mai mari jigodii în fruntea țării ați strigat „Stalin și poporul rus/Libertate ne-au adus”
    Nu este de crezut ca haitele de mujici rusi au implantat noua conducere de partid si de stat in Romania asa cum au crezut si gandit ei.
    Mujicii si ei sclavi ai acelorasi bolsevici care le-au furat revolutia din februarie-martie si au dat lovitura de stat din octombrie-noiembrie 1917, mujicii deci, nu erau decat cei care au adus pe tancuri pe toti bolsevicii circumcisi, dar rebotezati cu nume romanesti. A confunda un regim bolsevic sau democrat-Iohanist cu poporul este o mare greseala. Nu rusii au instalat bolsevicii in Romania, ci bolsevicii din Uniunea Sovietica au recrutat, instruit si trimis in tara pe cei mai lipsiti de scrupule circumcisi ce au gasit disponibili.
    Au venit alaturi de acesti bolsevici destui tradatori, iar unii sau intors chiar din occident ca sa slujeasca noua putere bolsevica din Romania, vezi pe tanarul liber si frumos ce apare, la 100 de ani, pe la demonstratiile #Progresiste, dovada inca vie a tradarii de tara.
    Ce sa mai dam vina pe bietii mujici prostiti si inselati de bolsevici in toate felurile, am vazut poze cum romanii dadeau flori Armatei Eliberatoare, cum de-au reusit mujicii sa-i faca sa le aduca flori si sa le mai ia si ceasul?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)