miercuri, 28 octombrie 2020

Și-atunci sângele va începe săcurgă pe străzi

D
e ceva vreme Bugetul a devenit o chestiune atât de secretă încât doar inițiații merită să-o cunoască. Și nu orice fel de inițiați, ci cei care au trecut printr-o sesiune de alegeri parlamentare. Este adevărat că-i frumos? Noi toți vom deveni inițiați doar după ce ne vom fi exprimat sau nu opțiunea electorală. Vedeți dumneavoastră, inițierea asta e o chestie similară unui viol ritualic: nu contează dac-ai fost sau nu obiectul său, el se revarsă oricum peste tine.

Să lăsăm însă chestiunile subtile de-o parte și să ne reîntoarcem la Buget. De ce oare aleg bravii liberali să nu spună nimic despre spinosul subiect. Ba, mai mult, când sunt atacați de către pesediști cu creșterea TVA, tac mâlc. Bine, dacă e să mă întrebați pe mine, chiar și atacul ăsta e avizat tot dinspre tabăra plăvănească întrucât e cel mai puțin devastator. PeSeDeul oricum e un fel de pechinez machiat în chip de câine fioros căruia, pentru orice eventualitate, i s-au scos și dinții. Ceva, totuși, e putred în chestiunea asta.

Să fi vorba atunci despre FMI? Nu, nu va fi încă. Să fie vorba de TVA? Cu siguranță nu. Atunci vor crește taxele și impozitele? E de discutat. N-au voie să-și supere sub nicio formă stăpânii, astfel încât și această măsură va fi luată într-o formă scandaloasă. Așadar?

Ca să înțelegem mai bine situația, trebuie să vedem mai întâi care-s fundamentele economice. Suntem într-o criză fără precedent. Mai țineți minte când spunea băsescu despre cum „România refuză să intre în criză?”. Aia se întâmpla tot înainte de alegeri, iar imediat după ce-a fost rezolvată situația a urmat o negură de nedescris pentru noi. Ei bine, acum suntem în acea negură, dar Plăvanul, pentru a mima normalitatea, dă banii pe lumină artificială. De ce? Pentru ca prostimea să aibă impresia că totul e OK, iar făcăturii numite alegeri să i se asigure un decor aparent liniștit.

Ceea ce nu știe omul simplu e că rulăm în gol. Cîțu a împrumutat de peste tot și face eforturi uriașe să dea o aparență de normalitate. Îl ajută și marii granguri internaționali care tot amână scăderea ratingului României. Certitudinea pe care-o avem este că Cîțu(sic!) a împrumutat până acum 11 mld. $, urmând ca până la sfârșitul anului să mai execute cel puțin încă 2 mld. Da, ați citit bine, România se împrumută cu mai bine de 1 mld. $/lună! În momentul în care vor fi făcute publice toate scamatoriile executate de „Guvernul meu” veți simți un groaznic miros de rahat. Și fix atunci, când veți simți tragicul efect al scufundării în hazna, marii tâlhari internaționali(a se citi agenturile de rating), vor efectua o scădere ritualică de rating. Nu vă neliniștiți, ai noștri știu deja asta. Nu-i va lua prin surprindere!

Chestiunea spinoasă care se a pune va fi cum naiba vom putea finanța un necesar previzibil care se va duce spre 20 mld. $? Iaca momentul în care câinii fără dinți ai pesedeului - învins la masa verde, dar cu toți acoperiții catapultați în Parlament astfel încât „opoziția mea” să execute frumos programul literar-artistic alocat - vor începe să urle că „iar FMI”, că „uite ce vă fac liberalii” s.a.m.d. Plăvanul, tot cu chiloții pe față, va ieși și va spune că Guwernerul nu vrea FMI. Și, sărăciilor!, nici nu vă va mări impozitul pe salariu. Fie vorba între noi, nici n-ar avea pe ce. Oricum salariile v-au scăzut în linia în care-o ceruse „Consiliul Investitorilor Străini” lui Dragnea. Păi și cum va face? Că doar n-are Werner bagheta magică de corectat bugetul.

Ei bine, cum voi veți fi cu frica-n sân, ei vor veni și cu soluția pe care oricum o au de mult în vedere: privatizarea masivă a tuturor deținerilor statului. N-ați înțeles însă un aspect esențial. La momentul anunțului, când voi veți răsufla ușurat că nu vă umblă la nimicul căruia-i spuneți salariu, criza economică mondială va fi în toi, astfel încât toate participațiile pe care Guwernerul le va scoate la vânzare vor valora maxim o treime din valoarea lor reală. Va fi sânge pe străzi și știți bine ce ne spunea taica Rotschild: „Cumpără doar când vezi sânge pe străzi, chiar dacă este sângele tău!”. Șmecherii așteaptă sângele care, cu siguranță, nu va fi al lor. Au învățat de-atâta amar de vreme că de curs curge doar sângele proștilor.

Oricum, din așa-zisa privatizare nu se va alege mare lucru, astfel încât vor trebui s-o cârpească și cu alte măsuri, după cum urmează:
- mărirea amenzilor de circulație; așteptați-vă să reapară stațiile fixe de radar;
- disponibilizări masive de personal de la stat; profesorii ar trebui să-și facă un plan de carieră în alt domeniu întrucât se va decide - pentru optimizare, desigur - gimnaziul online la țară și-n localitățile mici unde „nu se justifică” ținerea unei școli.
- creșterea impozitului pe proprietate - „pohta ce-au pohtit”. Aici se va efectua cea mai fascinantă scamatorie întrucât marii proprietari de imobile de închiriat vor plăti impozit infim sau chiar cor fi scutiți din rațiuni sociale, pentru a nu întoarce impozitul către chiriași. Se vor da ca exemplu căminele studențești, dar știți bine că nu despre asta e vorba.

Acestea sunt doar câteva exemple. Tolba cu bunătăți a Guwernerului e plină. Însă, până la urmă, ne cam merităm soarta. N-avem de ce să ne plângem, ne-am făcut-o noi cu mânuța noastră.

16 comentarii:

  1. Nu ma pricep deloc la economie, asa ca nu pot comenta pe aceasta tema. Dar ma pricep relativ bine la teme ce tin de spiritualitate. Poporul asta este testat de mult timp. Nu de acum. Cand poporul nu iese in stradă ca sa apere copiii abuzati sau furati, uneori vanduti chiar de parintii lor, nu va iesi nici cand va descoperi gaura facuta de liberlali.
    Pentru ca a fost invatat ca este
    " Voia Lui Dumnezeu" in tot ceea ce se întâmplă si-si rumega linistit doza de moaște.
    Sacrificiile ritualice sunt ceva obisnuit pentru satanisti. Azi sacrifici o fetita furata ziua in amiaza mare, drogata si vanduta pestilor si rechinilor, maine sacrifici o batrana, plimband-o cu mascatii pe la Bucuresti, ca sa vada boborul cine era hoțul in aceasta tara, maine sactifici toti batranii si apoi tot poporul.
    Le merge! E un popor de oi docile care rumega orice le dai. Un popor in care a tradat si armata si toate structurile care ar fi trebuit sa le apere, in frunte cu foarte multi preoti " initiati" in masonerie.
    Fie vorba intre noi...popa care s-a facut mason a facut-o doar din oportunism. Cine intra in clubul cioclilor masoni care vor sa ne-ngroape pe noi are niste oportunitati. Niste avantaje. Niste usi deschise. Iar corb la corb nu scoate ochii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Dar ma pricep relativ bine la teme ce tin de spiritualitate"... se vede, se vede. Si mai ales cat esti de "rabdatoare" asa cum te laudai intr-un post pe -aici, caci te cam "plimba grija" de modul de manifestare a credintei altora. Dar ce sa-i faci, in Romania, hotul striga "hotul"

      Ștergere
  2. Flatulenta intelectuală pe post de certitudine cotidiana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma scuzati, dar e foarte multa flatulența intelectuala prin tara asta. O sa murim sufocati. "Sa deschida cineva usile si ferestrele, sa iasa mirosul de mitocani".
      Nu mai avem loc de atatia masoni initiati in furtul oualelor de sub cloșcă!
      Masonii-tagma cea mai hoata a timpurilor moderne. Se prefac ca se intalnesc strict pentru discutii pe teme de istorie si ezoterism si au labele bagate pana la coate in mierea din stup!

      Ștergere
    2. Intrebarea ar fi daca murdari de miere ar trebui sa se spele sau sa se linga ?

      Ștergere
  3. Domnule Dan, am inteles ca nu sunteti religios. Slava Domnului ca nu sunteti religios! Religiosii au dat lumii marii fanatici si ucigasi! Vedeti ISIS, talibanii si jihadistii si cruciatii!
    Religiosul iubeste regulile dar nu iubeste omul, copilul, animalul, padurea si tot ce exista frumos pe acest pământ. In numele religiei distruge si provoaca suferinta.
    Uraste si ucide orice nu-i seamana.
    Dar asta nu inseamna ca Dumnezeu nu exista. Exista si-si face simtita prezenta discreta prin oamenii buni la suflet si prin toata Creatia.
    Evident ca s-a stricat " mecanismul". Unde-si baga coada masonul si religiosul fanatic nimic nu mai merge bine.
    Asa ca nici sa nu va asteptati ca economia va merge bine, atata timp cat curgerea libera a energiei banului este impiedicata. Banii sunt stocati de lacomii si carpanosii avari denumiti bancheri si de catre bogatii care alimenteaza bancile.
    Iar boborul religios sforaie cu ochii pe cer visand sa mai vina o data Iisus, sa-i mai scoata din impas. Sa se sacrifice din nou! Sa curga iar sangele Lui Iisus. Numai sa scape ei, religiosii!
    De un milion de ori daca ar veni un Salvator, poporul rumegator de Scripturi nu se va trezi. Pentru ca a fost indelung spalat pe creier si manipulat.
    Ma uimesc intelectualii neinregimentati inca in masonerie. Ce asteapta? Sa se revolte oile? Oile nu se revolta. Si daca o fac, o fac haotic.
    Mai e cineva prin tara asta neinregimentat in masonerie?
    Ultimul intelectual care va intra in masonerie poate sa stingă lumina. Iubitorii de intuneric nu-si doresc altceva decat ca Intunericul din mintile si inimile lor sa ne impresoare pe toti!
    Sa uitam de Dumnezeu si sa ne inchinam la anticristii lor pe care ii slujesc cu plecaciuni si osanale.
    Un popor lipsit de coloana vertebrala va sfârși mereu calcat in picioare de incizmatii acestei lumi nebune!
    Cand te tarai ca sarpele, sa nu te miri ca esti facut una cu pamantul in razboaiele nebunilor!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simplu , scurt.....axiomatic !

      Ștergere
    2. Domnul Dan este un om trecut prin viață care, din preaplinul bunătății sale, trage semnale de larmă, scriind genul acesta de articole. Jos pălăria! Vă mulțumim!
      Doamna Maria-Aurelia, este uimită de tăcerea intelectualilor neînregimentați. Departe de a mă considera un adevărat intelectual, am refuzat să intru în acest gen de asociații, mai mult sau mai puțin oculte. Pentru că în afara celor masonice, sunt mii și mii de organizații nonguvernamentale și asociații nemasonice, unele dintre ele (puține!) având și activități în folosul celor care au nevoie de ajutor. Cred că restul de așa ziși intelectuali, se străduiesc să trăiască cât mai aproape de lumină, mulți dintre ei apăsați de grija zilei de mâine și cuprinși de frica de răul pe care îl simt în viața lor. Incapacitatea intelectualilor de a accepta acest mod de a trăi este specifică tuturor popoarelor. Așa a apărut Hitler, pentru a da doar un exemplu, cred edificator. Ce este de făcut? Cred, că aici ar fi bine dacă am putea măcar să ne păstrăm curățenia interioară și am putea urma sfaturile scrise de domnul Dan Diaconu. Adică, în esență, să ne asigurăm o existență care să nu depindă de infrastructura actuală a societății. Aparent, pârghiile ar fi relativ la îndemâna celor care își doresc asta. Din păcate, la o primă analiză, cred că un procent nesemnificativ ar reuși să facă asta. Așa că, cei care nu sunt încă spălați pe creiere și manipulați de mass media/servicii secrete, trăiesc cu speranța că acea stare de neimplicare în zona răului îi va proteja, îi va ajuta cumva în momentul izbucnirii unei catastrofe. Îndrăznesc să definesc asta ca pe o credință în bine, evident, fundamentată pe modul laș în care „intelectualii” de rând (și oamenii simplii, în general!) au trăit și trăiesc de sute de ani. O credință mai mult sau mai puțin declarată în dumnezeu și speranța că neimplicarea lor în „rău” poate ajuta mersul omenirii.

      Ștergere
  4. De toată lumea te iei Mărie...
    Nimeni nu e bun, ba toți sunt masoni; mai sunt și iluminați, și sioniști și multe alte grupări care merită menționate.

    Eu îți zic altceva:
    Omul și-o face cu mâna lui.
    Unde nu sunt căpetenii înțelepte, poporul suferă.
    Romanul e orientat spre *altceva* nu spre ceea ce numești tu spiritualitate.

    Pe fete le mănâncă undeva și găsesc o sursă de venit în scărpinarea mâncărimii...

    Poporul este (și a fost totdeauna) orientat tot spre aceasta "curvie" dar în spiritual.
    Adică, "îl doare la bască" de economia și viitorul țării cât timp are căldurică și zona de confort.

    Credința într-un Dumnezeu Creator ne scoate afară din zona de confort (atentie, nu am scris *"religia"* ci *"credința"* !) si crezând așa cum cere Sfânta Scriptură (conform Scripturii!), atunci nu vom mai fi orientați spre cele materiale, ci spre cele ce nu pier aici pe pământ...

    Astea fiind scrise, cred că spiritualitatea ta e neduhovnicească.
    (așa observ că e orientată material)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu la cocluzia asta am ajuns inca din 2006 , iar in 2009 am parasit urbanul ! Merg la oras cam odata pe luna ....simt ca merg la dentist ! Desi 32 de ani sunt petrecuti in urban de cand m-am nascut ! Confortul urbanului e unul fals astazi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Respect pe credinciosi,respect religia dar...le.am intors demult ...spatele!!!Cit mai traiesc macar pe mine sa nu ma ...mint !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, suntei ok?
    Lipsiti de cateva zile :)
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,

    Am regasit o parte din fragmentele articolelor dvs in cartile domnului general Radu Theodoru, carti precum:
    1. Romania ca o prada
    2. Invierea lui Iuda
    3. Romania, romanii si comunismul
    4. Francmasoneria pro si contra
    5. Nazismul sionist
    Mi-ar fi placut sa aveti si referinte la articole. Ar trimite cititorul catre un studiu mai amanuntit.
    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce-mi scrieți aici mă șochează deoarece materialul de pe blogul meu îmi aparține în proporție de 100%, fiind și protejat de legea copyright-ului. Puteți să-mi dați referințe ceva mai clare? Nu de alta, dar n-am dat nimănui permisiunea să copieze și, mai ales, să-și pună semnătura pe materialele mele. Oricum o să încep să investighez și eu întrucât până acum n-am citit nicio carte de-a respectivului domn.
      Vă mulțumesc.

      Ștergere
    2. Buna ziua,

      Cartile domnului general sunt oarecum legate de articolele dumneavoastra prin urmatoarele teme:
      1. Finanta mondiala
      2. Perioada interbelica ex. Banca Marmorosch Blank
      3. Legaturile Romaniei cu Marile Puteri (domnul general face referire la tratate internationale si deobicei se bazeaza pe documente)
      4. Revolutiile in istoria Europei
      5. Distrugerea Romaniei pas cu pas incepand cu 1990.
      Acum am citit si greseala imi apartine.
      Defapt nu fragmente din articolele dumneavoastra, ci idei/teme/directii.
      Domnul general are o varsta respectabila, acoperind multe teme de actualitate (inca din 1990).
      Mi-ar placea ca articolele dumneavoastra sa fie legate intr-un volum. Ar avea un impact mai mare.
      Multa sanatate!

      Ștergere
    3. Am văzut și eu că e vorba de cărți publicate prin anii 90. Inițial m-am speriat deoarece din comentariul dv. se înțelegea că materialele sunt identice, astfel încât nu ar fi existat decât varianta ca unul dintre noi să fi copiat de la celălalt. Cum, pentru mine, plagiatul e o chestie impardonabilă, am cam intrat în trepidație. :)

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)