luni, 24 mai 2021

Extratereștrii din tufiș


O
nouă minciună e pe cale să ne rețină atenția: extratereștrii. Iaca Obama, probabil cel mai prost președinte al SUA după Biden, aduce subiectul în atenție la CBS, spunând că nu știe cu exactitate ce sunt, dar că există. Măi să fie, aceeași ciorbă se reîncălzește și se reîncălzește s.a.m.d. În plus, mai încep să măcăne și ăia de la Pentagon. Nu e ciudat? După ce atâta amar de vreme Pentagonul a negat orice „incident OZN”, acum iese să ne spună că totul e adevărat. Uite-așa se-ajunge ca marmota să împacheteze ciocolata!

Ce se ascunde în spatele nebuniei? Vă amintiți că, în urmă cu câțiva ani, și Papa spunea că „lumea trebuie să fie pregătită pentru a admite lucruri incredibile”. Acum văd că din nou se ambalează treaba. De ce? Personal nu știu, dar am câteva piste la care mă gândesc. Întrucât trăim în epoca „post adevărului” chestiunile sunt într-o oarecare măsură previzibile. Hai să le luăm pe rând și vedem unde ajungem.

În primul rând constatăm că epidemia lu' Pește a luat sfârșit. Aveți idee care sunt motivele pentru care, brusc, în momentul în care Plăvanul a anunțat relaxarea, absolut tot spectacolul a încetat? Nu mai avem aglomerație la ATI, nu mai avem „valul de infectări”, iar fătucile din TV nu prea mai pronunță nimic despre „virusul ucigaș”. În cazul în care n-ați înțeles până acum,aș vrea să vă spun că prin acest spectacol macabru ne-a fost mâncat absolut aiurea un an din viață. Cîțu ne-a împrumutat peste 30 mld EUR, iar economia se află într-o stare jalnică. Lăsați plăcile cu „creșterea record”! Echipa Plăvanul-Orban-Cîțu ar trebui să găsească rapid o metodă magică de recuperare a prejudiciului de peste 30 mld EUR pe care l-au produs. 

Chestiunea e similară la nivel mondial. Sunt trilioane pierdute în toată mascarada. Cine le va plăti? Dacă ar exista puțină conștiință, oamenii de pretutindeni ar cere socoteală guvernanților. Aveți idee când a încetat pandemia? În momentul în care guvernatorul revoltat al statului Texas a retras absolut toate restricțiile. De-atunci totul a mers în jos. Nu bolnavi, nu morți, nu „răniți”. Cum de e posibilă o asemenea minune? Apoi, probabil de teamă, „stăpânii lumii” au transmis pe firul scurt că se poate termina pandemia. Și, ca orice chestiune specifică erei post-adevărului, prin terminarea tembelismului mediatic se termină întreg subiectul. Simplu și eficient.

Ceea ce însă m-a îngrijorat a fost discursul lui Xi Jinping la „Global Health Summit”. Președintele chineza vorbit despre „măsurile excepționale” care trebuie luate pentru rezolvarea problemelor similare pandemiei sugerând întărirea organizațiilor globale(ONU și OMS)! Există planul stabilirii unui framework global de sănătate, în care să se normeze „științific” ce vaccinuri sunt obligatorii, iar ele să fie obligatorii peste tot în lume. De asemenea, se dorește automatizare „imunizării”. Ceva de genul: „nu poți merge în țara X fără efectuarea vaccinurilor A, B și C”. Dacă nu-ți apar pe certificatul de vaccinare, operatorul aerian îți refuză îmbarcarea și nu mai poți recupera banii. Cu alte cuvinte, „avem nevoie de mai multă globalizare”.

În altă ordine de idei, se accelerează puternic problema încălzirii globale. Nu contează că am avut cea mai friguroasă primăvară din istorie și că așa-zisele dovezi numai dovezi nu sunt. Important e „adevărul mincinos” pe care vor să-l promoveze. Așa că s-a dat iar liber documentarelor cu criza apei, cu încălzirea, cu scufundarea Maldivelor s.a.m.d. Din nou dezastre, vuvuzele și altele asemenea. „Electrificarea” transportului s-a făcut pentru a permite giganților industriei să „se reseteze”. Astfel, companiile ajunse la capătul puterilor au posibilitatea să vândă fărașele lor pe roți la prețuri cu 30%-70% mai mari, în condițiile în care prețul de producție e cu cel puțin 30% mai jos.

OK, îmi veți spune, dar ce legătură au toate acestea cu extratereștrii? Nu prea au, dar extratereștrii sunt folosiți ca „punte”, ca eveniment care să te facă să uiți de întreaga tevatură. Și să nu cumva să te revolți pentru că, iată, un nou subiect fulminant își face loc pe ecrane!

Mă rog, mai am o bănuială. Prin „societățile discrete” s-a răspândit o „informație” cretină conform căreia ar exista o putere cosmică, formată evident din extratereștri. Această putere cosmică e cea care conduce lumea și care nu lasă să se petreacă lucrurile rele pentru planetă. Spre exemplu, datorită lor niciuna dintre puterile nucleare n-ar putea apăsa butonul roșu deoarece asta face rău planetei. Subtil, nu-i așa? Nutreț pentru proști. Dar numai bun pentru a le justifica scoaterea unor sume consistente de bani din buzunar pentru energia verde. Că deh, așa a zis „iextraterestru'”și știți cum e, n-ai cum să te joci cu el!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)