duminică, 23 mai 2021

Lumea în care „se face dreptate”


G
ardienii care se fac vinovați pentru „sinuciderea” lui Epstein au primit o pedeapsă groaznică: 100 de ore de muncă în folosul comunității și șase luni de supraveghere colectivă. 100 de ore înseamnă vreo 12 zile de muncă, iar cele șase luni trec fără să le simți. Vedeți șmecheria?

Se dă un pedofil periculos, obsedat sexual, care transformase o insulă în clubul său privat de plăceri de toate tipurile. Club privat vizitat de toți mahării vremii. Dacă pronunțarea numelui lui Bill Clinton nu produce surprize, atunci când afli că l-a dus acolo până și pe Stephen Hawking parcă începi să-ți pui întrebări serioase. Așadar, individul este arestat pentru pedofilie. Era clar că omul e o bombă cu informații. La câtă „lume bună” cunoștea, e simplu de înțeles ce informații ar fi putut da. I-ar fi luat prin surprindere până și pe ăia de la „Q”.

Deci ce te faci în momentul în care ai un asemenea pește în închisoare și știi că te faci vinovat cel puțin de „plăceri pedofile”. Observați că nu merg mai departe cu acuzațiile, cu toate că ele prind contur. Ce te faci tu, marele șmecher care știi că și ceilalți mari șmecheri sunt ca tine și că toți sunteți în aceeași gaură din cauza plăcerilor voastre „nevinovate”? E simplu, organizezi o sinucidere, doar n-ai vrea ca informațiile lui Epstein să ajungă la nivelul pulimii. Nu de alta, dar dacă se scoală pulimea poate ieși nasol întrucât voi, manipulatorii, sunteți o mână de oameni care e salvată de propriu-i anonimat. Dacă te scoate un prost la lumină se-alege praful de tine și de toți acoliții tăi.

Iată tot tâlcul „sinuciderii” lui Epstein și motivul pentru care gardienii chipurile incompetenți au primit pedepse strict formale. Între altele ei erau obligați să monitorizeze deținutul și să prevină sinuciderea. Dar, mă rog, logica n-are ce face în toată ecuația asta. Important e că „vinovații au plătit”, Iar de-acum lumea se învârte în continuare, la fel de murdară, coruptă și înnegurată. Din păcate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)