joi, 29 decembrie 2022

Lupta ascunsă


Jurnalistul de investigaţie Jack Murphy a scris un articol exploziv despre implicarea CIA în sabotajele comise pe teritoriul Rusiei. Conform spuselor sale, informaţiile din articol se bazează pe surse din interiorul serviciului secret american. În mod cât se poate de evident, articolul a fost publicat doar pe site-ul propriu(preluat doar de câteva publicaţii de nişă), media oficială nefiind interesată în informaţiile de acolo. Asta din raţiuni lesne de înţeles pentru oricine. 

Implicarea CIA într-un subiect atât de sensibil pune SUA într-o situaţie extrem de problematică. Orice demonstraţie a unei implicări directe, poate arunca ţara într-un nefast război nuclear pe care, teoretic, nu şi-l doreşte nimeni. Jack Murphy spune în articolul său că CIA nu este implicată direct, ci doar coordoneză un partener apropiat european din NATO. Cine să fie? 

Punând cap la cap informaţiile pe care le avem, din joben n-are cine altcineva să iasă în afara ... Angliei. Cine a aruncat în aer conductele de gaze? Întrebaţi-o pe proaste proastelor, Liz Truss! Cine s-a implicat direct în evenimentul de la podul Kerci? V-au spus băieţii de la Grey Zone că englezii! Cine antrenează formaţiuni teroriste ucrainene pentru acţiuni de sabotaj pe teritoriul Rusiei? Aceiaşi englezi! Motivul?

Anglia e o ţară falită, picată în subsolul clasamentului economic şi care acum se vede scufundată de fundamentele fragile pe care stă. Nu mai are o economie reală, fluxurile financiare au început s-o ocolească, iar scandalurile(precum cel al aurului depozitat din care n-au mai rămas nici fantomele) riscă s-o cufunde definitiv. Nu mai vorbesc de mişcările secesioniste care o vor lăsa la o dimensiune de bacterie. De aceea, cu ultimele forţe de care dispune, caută un colac de salvare. 

Pentru o naţiune eminamente parazitară precum Anglia, singura şansă de salvare constă în devorarea unei alte ţări, bogate în resurse. De aceea împingerea în faţă a desculţilor din Ucraina se constituie într-o ultimă speranţă pentru Anglia. Cred ei că, dacă Ucraina va câştiga războiul cu Rusia, ei vor deveni gestionarii imenselor resurse ale muribundei Rusii şi astfel îşi vor salva insula. De aceea luptă acerb în acest război. Luptă descoperiţi, cu o vivacitate de-a dreptul degenerată, care nu poate trăda nimic altceva decât o disperare a muribundului. 

Dar ce-i mână oare pe americani în luptă? E clar că stricarea relaţiilor cu ruşii reprezintă o problemă majoră pentru ei. Joncţiunea Rusia-China, dacă se va face, va putea falimenta întreaga economie a SUA, lăsând-o fără jucăria monetară. Aşadar, ce urmăreşte SUA?

După un secol de dominare a lumii, SUA e obosită, îmbătrânită şi înţepenită. Dar, asemeni unui monarh muribund, nu vrea să cedeze puterea. La fel ca şi Anglia, SUA e din ce în ce mai puţin relevantă economic. Noile domenii pe care s-a axat nu-i mai conferă leadership-ul de altă dată, avansurile pe care le înregistrează fiind extrem de rapid acoperite de concurenţi. Un exemplu: în timp ce Staţia Spaţială Internaţională se apropie de sfârşitul existenţei sale, chinezii şi-au construit deja propria staţie, iar acum planifică împreună cu ruşii deschiderea unei staţii lunare, prin combinarea proiectelor lunare ale celor două ţări.  

Este cât se poate de evident că SUA nu mai poate atinge dinemica Chinei, indiferent ce ar face. De aceea încearcă să schimbe cumva regulile jocului pentru a profita din plin de noua realitate. Ce mai poate oferi SUA? Există un singur domeniu în care are un oarecare leadership, anume cel militar. De asemenea, economia sa se mai bucură de resursele naturale încă existente. Iată de ce se schimbă lumea! Aruncarea în aer a conductelor ruseşti din Marea Baltică permite SUA să exporte mult prea scumpul său gaz lichefiat în Europa. Dacă veţi urmări cu atenţie, veţi observa că SUA monitorizează extrem de strict piaţa hidrocarburilor. Iranul e ţinut în izolare deoarece, ca al doilea producător mondial de gaz, ar putea alimenta Europa cu gaz ieftin. Şi acum, pentru a nu-şi periclita situaţia, au scos din joben cazul Eva Kaili pentru a dinamita alimentarea Europei cu gaz de la al treilea producător mondial, Qatarul. Nu e ciudat că scandalul a izbucnit fix după ce Germania a semnat cu Qatarul primul său contract pe termen lung care-i asigura aproximativ 5% din cantitatea necesară de gaz? 

Cealaltă marfă de export a SUA este reprezentată de arme. Comenzile la producătorii americani au explodat. Efectiv nu mai fac faţă cererii. Dar asta nu înseamnă că SUA o lasă mai moale, ci apasă acceleraţia pentru comenzi în avans. Recent americanii au făcut presiuni asupra Argentinei pentru a nu achiziţiona avioane chinezeşti de vânătoare JF-17. Mai nou, vor să vândă în cantităţi industriale eşecul tehnologic F-35. De aceea au permis şi militarizarea Germaniei, pentru a vinde acolo cât mai multe arme. Chiar şi turcilor urmează să le livreze 40 de avioane F-16 modernizate şi încă 80 kituri de modernizare pentru avioanele din flota actuală. Ţările nordice, dornice de accederea la NATO, de asemenea fac comenzi importante de avioane şi tehnică militară din SUA.

Trebuie să fii orb ca să nu constaţi că nebnia din Ucraina a schimbat total piaţa mondială. Dacă până acum ţările erau înnebunite după produse de larg consum, acum caută resurse energetice de bază şi arme. O distorsionare atât de masivă a pieţei mondiale e efectiv greu de înţeles. 

La fel ca Anglia, şi SUA mizează pe o singură carte, aceea a înfrângerii Rusiei. Doar în acest scenariu, anchilozata SUA şi-ar putea păstra leadership-ul mondial bazându-se, ca până acum, pe puterea pumnului. Altfel, întreaga sa structură va face implozie sub efectul imposibilităţii externalizării problemelor sale economice prin intermediul banilor. Dacă dolarul nu rămâne monedă de schimb, SUA ajunge ca Zimbabwe. Priviţi doar ce forţă are hiperinflaţia care se manifestă la nivel mondial ca efect al scamatoriilor monetare americane şi imaginaţi-vă ce s-ar întâmpla dacă această întreagă forţă nefastă ar fi concentrată doar în SUA. 

Mă rog, există şi un scenariu alternativ la care SUA visează. Speră ca, după ce îşi peticeşte finanţele în urma comerţului cu hidrocarburi şi arme, să redevină un lider tehnologic. Nu insist aici deoarece sunt foarte  multe aspecte ale problemei. Mă voi rezuma pe moment să vă spun doar că planul mi se pare mai degrabă fantezist, asta în condiţiile în care nu o fac prin descoperiri tehnologice, ci prin sancţiuni şi blocaje. 

Rezumând, ceea ce vedem este un spectacol de vânătoare în care două hiene obosite până aproape de epuizare speră să doboare un urs gras, prin intermediul unui câine turbat, crezând că astfel se vor întrema. Totuşi, de ce nu reacţionează ursul? Asta e una dintre cele mai misterioase întrebări. Fie ursul e suspect de fricos şi refuză să rezolve eficient problema omorând câinele care şi-aşa are zilele numărate, fie are un plan mult mai abstract, căutând să distragă atenţia hienelor prin intermediul falsei lupte pe care-o desfăşoară cu câinele turbat. De ce-ar face aşa ceva? Poate că astfel, undeva la sfârşitul luptei, hienele se vor trezi moarte de epuizare(vorba unei politiciene cretine de e meleagurile noastre). Dacă însă ursul cedează sub imperiul fricii, atunci destinul îi va fi crunt.

15 comentarii:

  1. Și totuși, eu pariez pe urs! Chiar dacă logica ar spune altceva despre lipsa unor reacții mai hotărâte, intuiția imi spune, și istoria confirma în mare parte, că rușii stau mai bine la capitolul tactică și strategie decât mulți alții. Dacă vreți o părere de ne-istoric, întotdeauna în fundal Rusia a știut că trebuie să fie pregătită și să aibă planul A,B și chiar C! Multă sănătate vă doresc și La mulți ani de sănătate și articole perfect documentate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intru totul de acord ca Rusia va castiga, doar este o tara ortodoxa - vestul globalist, pervers, criminal, pedofil si satanizat, nu are nicio sansa !!!

      Ștergere
  2. Asa este: Albionul a fost dintotdeauna "capul" rautatilor ....... dar "creierul" lui se afla dintotdeauna in alta parte!

    "Hienele latra a pustiu/la luna .... dar Ursul isi vede in continuare doar de socotelile lui"!

    Sigur ca si-ar putea starpi instant - doar cu cate o laba - toata/orice concurenta la resursele din padure! Dar n-o face, pentru ca stie ca resursele padurii sunt oricum regenerabile la infinit = inepuizabile!

    Deci Ursul este singurul constient de faptul, ca Hienele impreuna cu Cainele lor turbat cu tot, daca continua sa si piarda timpul facand doar scandal in padure, vor sfarsi prin a muri de inanitie! Desi, padurea i foarte larga, si are si resurse infinite, dar care pe Urs nu-l intereseaza, deoarece Ursul, traditionalist convins fiind, nu este nomad/colonizator, adica:

    nu pleaca niciodata, nici singur si nici cu tot familionul dupa el, mult prea departe de "barlog"!

    Tot ce-i posibil deci, ca Ursul sacait chiar in barlogul sau de catre Hienele care si-au trimis Chiuaua la inaintare, sa le dea acestora cateva "basini" din Noul Tabel al Elementelor lui Mendeleev, care sa le lesine temporar, pana cand le poate prinde fara ca sa alerge dupa ele, spre a le lega apoi de cate-un pom din padure, ca sa rada astfel toata padurea de ele, atunci cand va trece pe langa ele!

    Nu mai ia el Ursul teapa a doua oara, de la "Neamurile Vulpii"!

    Dintr-un experiment, nu invata doar Cercetatorul, ci invata si Cobaiul!
    Pentru ca Dumnezeu are grija de Echilibrul din Padure!

    Asta-i deci Frumusetea Vietii!



    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru sfârșit de an vreau doar să spun ceva din acest twit de mai jos.
    https://mobile.twitter.com/PeterSweden7/status/1607843761245257728

    Toți oamenii și-au pierdut încrederea din 2020 in guverne, mass-media si medici.
    Efectiv mass-media a ajuns ca țiganii, la care te gândești dacă să le arunci o coajă de pâine.
    Gubernele și toți politicienii au ajuns ca curbele de pe centură care le lași doar șoferilor de cursă lungă.
    Iar Medicii de familie si doctorii care băteau din gură propaganda comercială a firmelor de casă au ajuns ca babele care vând leacuri băbești.
    Oamenii au devenit proprii lor medici. Își iau si fac propriile lor tratamente.
    Cine ajunge la spital are șansele să se lipească boala aia spirituală când te anunță că nu mai ai nici o șansă.
    Și când vezi un politician ori îți vine greață, ori vrei să arunci cu ouă in ei. Dar simți că politicienii trebuie zdrobiți fiind dușmanul de moarte.

    Ce e ciudat e ca sistemul vrea asta. Sistemul vrea sa distrugă politicienii, doctorii și jurnaliștii.
    Pe polițiști ia footoot bine. Au plătit ăia toate amenzile date tot de ei.
    Sistemul se foote singur.
    Toți care sunt in sistem si sunt cu nasul pe sus si se cred invincibili vor experimenta in următorii 2 ani decăderea totală de la sistemul pe care îl susțin tot ei.
    Modelul patentat este cel al vaccinistilor care făceau reclamă agresiva si apoi murea subit.
    Acum zic:
    "Dar eu sint vaccinat, cum sa ma dezvacinez?
    De ce sunteți așa agresivi că vom murii toți ăștia vaccinați.?
    De ce nu tăceți. Vreți să mor? Bine. O Să mor."
    Deci ei care ne ziceau zilnic ca murim dacă nu ne vaccinam și au repetat asta 2 ani.
    Fac azi scandal de ce le spunem noi ăștia paria societății, teroriștii, antivacinistii ca ei mor? De ce?
    Nu știu dar mi-am pierdut prieten doar ca i-am spus ca alții mor de la vaccin.
    Am fost blocat pe toate rețele de socializare și de ce trebuia să deschid gura?
    De ce nu puteam să tac?
    Ok. Hai sa tăcem.
    Moartea subită nu e de ka vaccin, e de la tăcere. Cine tace moare subit.
    Bine ca a-ți bătut 2 ani ddin gură ca acum tot voi să forțați să tăcem.
    Ccine vorbește e terorist?
    Sa ne zică OMS oficial că moartea subită nu are legatura cu nici un vaccin.
    Degrabă spune.
    Lumea se mișcă in funcție de Numărul de adepți ai unor teorii.
    Pentru cca lumea e construită din vise, și cei ce visează ce le spun stăpânii la tembelizor scade.
    Oamenii încep să viseze o lume fără ei. Și ăsta e coșmarul lor, deoarece ei nunpot visa. Și dacă nu poți visa, de fapt nu exiști.
    Ăsta e marele secret al stăpânilor. Ei nu au vise. Plătesc oameni să viseze pentru ei.

    https://m.facebook.com/SintezaZileiOficial/videos/teoria-care-leag%C4%83-sindromul-mor%C8%9Bii-subite-de-vaccinarea-anti-covid-c%C3%A2%C8%99tig%C4%83-tot-m/791219228583092/





    RăspundețiȘtergere
  4. Asa ca, spuneti-le Hienelor sa-si ia Chiuaua cu ele, si sa se duca Dreaq` imediat

    - cu Noul lor Scandal Global cu tot, dupa cel cu Vaccinurile/Pandemia -

    cat mai departe de "barlogul Ursului"!

    Musk are deja pregatite rachetele, care sa duca Hienele si Chiuaua lor in Pustiu = Cosmos!

    Sa se duca Dreaq` sa i caute pe extraterestrii, ca sa le vanda toate medicamentele, cat si toata tehnologia tineretii fara batranete si a vietii fara de moarte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Toți au filme cu naziști, ca daca ar trai in acele vremuri ar deveni eroi.
    Doar ca covid a arătat lumii ca majoritatea ar sprijinii nazismul.
    Covid ne-a arătat câți naziști si adepți naziști avem printre noi.
    Eu am rămas siderat ca cunosc prieteni si cunoștințe care păreau cei mai socialiști din lume ca Iisus, iar când a venit covidul a ieșit Hitler din ei si voia pe toți inoculați.
    oamenii ăștia fricoși care au devenit brusc naziști fără sa realizeze nu aveau nimic creștinește in ei cum ar fi curajul de a întoarce si celălalt obraz si a o incasa ca la box.
    Dar comparativ cu alte tari din Europa, romanii chiar au avut curaj si suntem cel mai curajos popor ca ăștia si-au deschis centru de studiere in București de ce romanii nu se vaccinează. Adica studiază de ce nu ne este frica de ei.

    https://www.nytimes.com/interactive/2021/world/covid-vaccinations-tracker.html

    Priviți harta asta ca doar Africa si Europa de Est nu s-a vaccinat grosso modo.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu există dacă în acest context. "BREAKING NEWS:' "Am hotarat AZI impreuna cu toti reprezentantii Consiliului de Securitate al FR,cu presedintele Putin, cu toti generalii care se ocupa de NWO,inclusiv generalul Surovikin,cu ministrii Soigu si Lavrov,cu toti factorii de decizie sa inaintam o propunere oficiala de PACE atat inspre Kiev cat si Wasinghton cat si un ultimatum de O SAPTAMANA pentru punerea lui in aplicare. In caz contrar,daca aceasta propunerea nu va fi acceptata ramane ca armata rusa sa puna in aplicare acest plan in prima decada a anului viitor(ianuarie-martie)pe campul de lupta.Propunerea suna asa,pe scurt: 1)retragerea trupelor ucrainiene si a mercenarilor straini de pe teritoriul regiunilor care si-au exprimat dorinta sa faca poarte din RF,conform rezultatelor referendumurilor(Lugansk,Donetk,Zaporoije,Kherson) 2)recunoasterea oficiala a Ucrainei si a SUA ca provinciile mentionate sus fac parte integranta din RF+Crimeea 3)In caz de acceptare a acestei propuneri de pace,Consiliul de Securitate al RF a decis SA RENUNTE la fortarea coridorului Nikolaev-Odesa,dar in caz de refuz,NU RENUNTAM.Prin aceasta decizie dorim sa oferim Ucrainei un mic coridor de iesire la Marea Neagra,dar cu conditia sa indeplineasca celelalte conditii mentionate sus. Mingea e acum in terenul lor,depinde de ei cum ''o joaca''. a declarat AZI vicepresedintele Consiliului de Securitate al FR, Dmitri Medvedev,conform agentiei de presa TASS"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extrem de generos planul lui Medvedev. Altruist chiar.

      Ba chiar Mesianic!

      Sa te gandesti TOTAL/exclusiv, la binele celui de langa tine?

      Sa nu ceri tu mare lider rus in primul rand, atat eliminarea imediata a tuturor sanctiunilor menite sa desfiinteze Rusia ca stat, cat si decapitarea instantanee a intregii coalitii colectiv-genocidare - naziste - care cere inca imperios, extinctia ca natie a poporului si limbii ruse de pe planeta?

      Cam ce fel de PACE vi se pare ca ar fi asta?

      Pacea Autistului?

      Autoflagelarea - izolarea in sine - fara nicio alta vina, decat aceea ca ai aparut, dar ca vei putea uita candva c-ai fost iertat, daca dispari subit, undeva cat mai la capatul hartii lumii?

      Bai, nu lasati absolut niciun nazist in viata!

      Amintiti-va:

      "Pe cine nu lasi sa moara, nu te va lasa ca sa traiesti!"

      Sau sunteti iar tampiti?

      Ștergere
  7. Rusia își da seama perfect de haita care vrea sa înhațe lumea și de misiunea fiecărei hiene din componenta ei. Rusia înțelege și evaluează foarte atent rănile mușcăturilor produse de lighioanele kamikaze ale haitei. Rusia știe în detaliu teroarea care domnește în Ucraina, în care 35 de milioane de oameni au în spate glonțul pe țeavă al batalioanelor de mercenari străini și de tip azov și în fata rachetele sale dar și costurile hrănirii și încălzirii acestor milioane de oameni. Rusia știe și ia în calcul foarte serios schimbarea regilor haitei, regii anlo-americani aflați la vedere din perioada războiului rece fiind alungați la periferia istoriei și înlocuiți cu o putere extrem de perfida, insidioasa, infiltrata în toate mecanismele vitale ale întregii haite ,antialba și anti morala creștină : Impărații Sionului. Nimeni nu știe mai bine ca Rusia amploarea acestei noi domnii, cruzimea, resursele și țintele noului balaur,maiales ca pentru 80 de ani, dar și acum pana la un anumit nivel Rusia însăși a făcut și face parte(tot mai puțin totusi) din capii încoronat ai haitei. Poziția sa defensiva din prezent presupune dincolo de slăbiciunea economica, decalajele tehnologice , lipsa de performanta ofensiva pe front etalate ostentativ pentru boii de la poarta noua, o încordare și o pregătire la limita rezistentei psiho-biologice pentru confruntarea pe vita și pe moarte pe care nu se știe dacă va urma, dar poate urma....

    RăspundețiȘtergere
  8. Alio, domnu Adrian Marinescu!

    Nu cei care au avut Covid sunt sensibili la viroze!

    Aia au devenit chiar imuni!

    Sensibili la viroze au devenit doar toti vaxinatii tai!

    Doar astia fac viroze, chiar daca n-au absolut niciun stimul, pentru ca le da nanobotu implantat, signale false sistemului imunitar!

    RăspundețiȘtergere
  9. "Totuşi, de ce nu reacţionează ursul?"
    Mai exista o posibilitate pe langa cele enumerate in articol! Si anume, ca Ursul sa fie si el partas la blatul pus la cale de catre papusarii Ocultei Mondiale, pt inrobirea Omenirii! Legat de frica 'nejustificata' a Ursului, ar putea exista si aici o explicatie, anume sa nu fie surprins descoperit si lovit pe la spate de un stat extrem de parsiv si neloial ce joaca doar pt el, care este China!

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa cum n-a renuntat inca medicina, in a ajuta cancerul ca sa distruga mai rapid organismul cu chimioterapia si cu radioterapia,

    tot asa nu va renunta nici la vaxinarea obligatorie!

    Asa ca bai prostilor, lasati oamenii de stiinta sa lucreze!

    Pentru ca Munca este mai importanta ca Viata, si ca Moartea!

    RăspundețiȘtergere
  11. "Totuşi, de ce nu reacţionează ursul?"
    Mai exista o posibilitate pe langa cele enumerate in articol! Si anume, ca Ursul sa fie si el partas la blatul pus la cale de catre papusarii Ocultei Mondiale, pt inrobirea Omenirii!..."

    Chiar nu mai exista nimic curat/nespurcat/imaculat in lume?
    Nici macar in Univers?
    Cum? N-a existat niciodata, si nici nu va exista?

    Pai si atunci, ce mai chichrez "IDEALURI"?
    Atunci: in camasa de forta imediat - sau la puscarie - cu toti idealistii,
    si dat cu Napalm pe ei. Si cu Sarin, ca sa fim siguri ca nu scapa nici Holograma lui!

    RăspundețiȘtergere
  12. La prima vedere cam asa stau lucrurile ! Rusia si China au acelasi dusman sa ii zicem ! Dar au pareri diferite de modul cum trebuie rezolvata problema ! Cand vor descoperi numitorul comun si daca il vor face, momentan e slabut , atunci vom vedea cu adevarat resetarea resetarii!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt perfect de acord cu cei care au o perspectiva dezolanta asupra viitorului lumii.
    Deci, asupra faptului ca anumite "puteri" globale conspira/uneltesc fara odihna, la aducerea tuturor indivizilor planetei fara exceptie, la stadiul de animal oricand sacrificabil din ratiuni apartinand exclusiv acelor "puteri" globale.

    De ce?

    Pai atunci cand tu "putere" globala, ajungi ca sa te confrunti cu iminenta unui razboi mondial/global/planetar - care desi exista si se manifesta deja, tu incerci cu disperare ca sa-l tii inca ascuns sub pres - atunci lasi dreaq` la o parte orice alta lupta gen don Qixote, precum:

    1) lupta pentru cucerirea dominatiei asupra spatiului cosmic,
    2) lupta contra unei presupuse schimbari climatice,
    3) lupta pentru emanciparea minoritatilor/exceptiilor sexuale,
    4) lupta contra alimentatiei umane pe baza de proteina animala,
    5) lupta contra unor pandemii imaginare,
    etc.

    Nu le amesteci ca Dreaq`!
    Nu le duci simultan pe toate!
    Pentru ca devine astfel evident faptul ca:

    incerci pe orice cale posibila, ca sa starpesti toti cetatenii existenti ai planetii, cu/sub diverse motivatii/pretexte, pana la ultimul!

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)