joi, 22 decembrie 2022

Zelenskyi în SUA - un succes absolut


Fără doar şi poate, vizita lui Zelenskyi în SUA a fost un succes absolut. Însă nu din perspectiva la care v-aţi gândi citind titlul. Asta chiar dacă oficina de propagandă CNN a comparat vizita piticului circar cu cea a lui Churchill de acum 81 de ani. Sunt câteva chestiuni pe care trebuie să le înţelegem în esenţa lor.

Vizita lui Zelenskyi a fost ţinută la secret în SUA pentru a permite doar apropiaţilor preşedintelui să fie prezenţi la discursul din Congres. De aceea vizita a fost programată în preajma Crăciunului, când cea mai mare parte a politicienilor americani se îndreaptă către casă. Aşa se face că discursul lui Zelenskyi a fost rostit într-un Congres blindat de democraţi, singurii cărora li s-a transmis pe linie de partid să-şi amâne plecarea acasă. O strategie care aminteşte de organizarea desanturilor băsiste din Parlamentul României. 

Acum să studiem ceea ce a obţinut Zelenskyi în SUA. Propaganda prezintă în termeni elogioşi acceptul dat de Biden pentru Patriot. Dar oare nu se ştia asta? Ba da, se ştia încă din 8 decembrie, când Ambasada Ucrainei a organizat un eveniment de aniversare a 31 de ani de la fondarea AFU. Trebuie doar să aruncaţi o privire pe invitaţia la eveniment(ataşată articolului), mai precis pe footer-ul ei, pentru a înţelege esenţa: marii producători americani de arme au fost sponsorii principali. Până acum aceştia au halit din „afacerea Ucraina” peste 120 miliarde de dolari. În termeni tehnici asta reprezintă de două ori bugetul apărării Rusiei! Reţineţi aşadar: în doar nouă luni, SUA a plătit industriei de apărare de două ori mai mult decât bugetul Apărării Federaţiei Ruse! Şi vorbim doar de partea SUA cheltuită pe arme, fără să punem la socoteală donaţiile şi ajutoarele primite dinspre statele europene! Nu vi se pare ciudat că în această perioadă Rusia a ocupat în Ucraina suprafeţe de cinci ori mai mari decât cele revendicate de separatişti la începutul confruntării?

Să lăsăm însă aceste cifre de-o parte şi să înţelegem că, de fapt, succesul vizitei lui Zelenskyi a fost unul deplin! Stau şi mă uit pe fluxurile ruseşti şi nu-mi vine să cred ceea ce citesc. Rusia a intrat 100% în setupul de război. Întreg discursul oficial este unul patriotic, de război. Colac peste pupăză, Rogozin a mai fost şi rănit într-un atac efectuat cu tunuri franţuzeşti Caesar asupra zonelor rezidenţiale din Doneţk. Ucraina prezintă chestiunea ca pe o victorie, doar că acolo avem de-a face cu crime împotriva umanităţii, care-au încălcat orice reglementare în materie de război. Rogozin se cazase la un hotel 100% civil. Hotelul era situat într-o zonă rezidenţială. Ce cauţi să tragi cu bomba acolo? Desigur, toate acestea se vor deconta la sfârşitul războiului, atunci când veţi vedea fără perdea dimensiunea crimelor comise de ucraineni în acest conflict şi în perioada premergătoare conflictului 

Ceea ce e de-a dreptul revoluţionar însă se petrece în rubricile de comentarii ale ziarelor şi pe reţelele sociale. Este efectiv o explozie izbucnită de jos în sus. Vizita lui Zelenskyi şi declaraţiile de-a dreptul scandaloase i-au făcut pe ruşi să înţeleagă că e în joc soarta lor. Iar din acest moment absolut totul se schimbă. Sentimentul patriotic a explodat de parcă am fi în Stalingradul anului 1942. Absolut toate şabloanele Războiului de Apărare a Ţării au revenit în mentalul ruşilor. Pur şi simplu, ruşii au imaginea deplină a ceea ce e Zelenskyi, anume marioneta SUA şi a NATO care efectuează în Ucraina o invazie a hinterlandului rusesc. Asemănările cu Al Doilea Război Mondial sunt efectiv şocante. Doar că atunci era Germania, în timp ce acum e SUA împreună cu Germania, Franţa, Polonia s.a.m.d. Dacă până acum mai existau dubii, vizita lui Zelenskyi a spulberat orice altă posibilă interpretare.

De aceea o spun încă din titlu: vizita lui Zelenskyi este un succes absolut. Dar nu pentru el, ci pentru echipa de la Kremlin. Până acum ruşii aveau dubii, iar unii dintre ei chiar înghiţiseră găluşca „izolării internaţionale a ţării”, punându-şi întrebări serioase. Modul în care au răspuns oficialii a fost unul extrem de eficient: au lăsat discuţiile libere, chiar dacă asta a însemnat o înfrângere mediatică la început. De altfel s-a văzut narativul de când s-a făcut concentrarea parţială. Culmea, şi atunci discuţiile au fost lăsate absolut libere, iar de pedepsit au fost pedepsiţi oficialii care n-au ştiut cum să comunice, alergând cu potera după cei concentraţi. Să vă mai dau un exeplu: ieri, în Duma de Stat, un discurs al Ministrului Tehnologiei a subliniat că din Rusia au plecat aproximativ 100 000 de IT-işti. Toate cifrele sunt cât se poate de transparente. Este, din punctul meu de vedere, un model excelent de comunicare care acum dă roade. Ataşamentul popular faţă de acţiunea Rusiei este fără precedent. Asta spune multe despre moral.

Să vă mai dau un exemplu: în ciuda nedumeririlor izbucnite cu ocazia concentrării parţiale, un număr de peste 30 000 de indivizi s-au înrolat voluntar, fără a mai aştepta să fie chemaţi. Este de aşteptat aşadar, ca în urma vizitei cu cântec, numărul înrolărilor voluntare să crească.

În ceea ce priveşte partea militară, putem spune încă de acum că livrarea Patriot este doar o gogoaşă mediatică din care, după cum veţi vedea, SUA va avea mai mult de pierdut. Oricine ştie că respectivul sistem trebuie instalat în mai multe puncte, fiind nevoie de un număr de baterii care e imposibil de livrat pentru a satisface cât de cât necesităţile Ucrainei. De altfel, greul apărării antiaeriene ucrainene este dus de sistemele ruseşti S-300. Şi, după cum bine se ştie, SUA a făcut presiuni asupra Greciei pentru ca aceasta să doneze sistemul său S-300 Ucrainei, cu toată muniţia din dotare. Grecilor li s-a promis înlocuirea S-300 cu Patriot de ultimă oră. De fapt, părerea mea e că aici se va desfăşura întreaga propagandă: ucrainenii primesc S-300 de la greci şi muniţia care le lipsea cu desăvârşire. Cel mai probabil americanii vor livra sistemul Patriot grecilor, iar orice interceptare efectuată de S-300 va fi marketată ca succes al Patriot. Mă rog, e o posibilitate. O altă posibilitate este şi aceea de a-i lăsa pe greci cu fundu-n baltă, aşa cum au făcut-o deja. Grecii au cedat Ucrainei cea mai mare parte a blindatelor pe care le aveau şi o bună parte a echipamentului militar, iar acum sunt efectiv cu fundul gol în faţa turcilor. Mai mult, americanii le-au promis că vor vorbi cu nemţii să le furnizeze ei „blindate de ultimă oră”. Adică mizeriile acelea care n-au fost capabile să termine un exerciţiu militar banal şi care-au declanşat un scandal monstru în Germania!

Aceasta este poza generală. Ceea ce trebuie să înţelegeţi e că succesul extraordinar al lui Zelenskyi a fost acela de a comuta psihicul rusesc în setupul de război. De aici confruntarea Rusia-Nato nu e o ipoteză, ci o certitudine!

32 de comentarii:

  1. Piticania parazita khazara face ceea ce stapanii i-au ordonat sa faca: sa se bata cu rusii pana la ultimul ucrainean. El si tribul lui nu pierde nimic. Este acelasi modus operandi utilizat de secole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doar sa se bata cu rusii! restul nu conteaza, si sa zica ca nu cedeaza.
      doar ca apar zvonuri ca il schimba, chiar daca a mers la washigton, cu seful armatei ucrainiene, dar e doar un zvon

      Ștergere
    2. Exact asa s-a intimplat si cu Germania .
      Afost inarmata si organizata sub conducerea unui evreu ''nazist'', prntru a fi asmutita pe URSS.
      Cind Hitler a declansat batalia Angliei, imediat a fost amenintat cu taierea finantarii si i s-a aratat directia: EST .
      Asa s-a intimplat ca Hitler, de frica, a pus la cale Planul Barbarossa si a atacat URSS in pragul iernii, dupa care a urmat apocalipsa.
      Nu nemtii sint responsabili pentru pierderea razboiului CI AMERICANII.
      Asa va fi si acum !

      Ștergere
    3. Da! Dar de pierdut l-au pierdut nemții!

      Ștergere
  2. Vizita lui Zelenski in SUA - cu scopul continuarii inarmarii Ucrainei - se cheama exclusiv: escaladarea conflictului!

    Prosti sunt deci, absolut toti cei care viseaza la, sau vor sa vada pacea cat mai curand in Ucraina!

    Ucraina face pace cu rusii, doar daca o lasa Unqiu Sam.

    Pregatiti-va deci, de agravarea cu extindere a conflictului din Ucraina!

    Mai ales din motivul ca SUA inarmeaza Ucraina cu rachete cu raza lunga de actiune, astfel incat Ucraina sa poata lovi Rusia in oricare centimetru al ei.

    Sigur, ca doar un dement sau un senil poate starni un razboi nuclear planetar prin actiunile lui.

    Conditiile sunt insa deja indeplinite, ambele: senilul lucreaza impreuna cu dementul la distrugerea planetei, si pana acum le-a iesit jocul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elitele cipate la creier cu propaganda anti-rusism și stăpânii lor reptilienii robotici conduși de Inteligența Artificiala extraterestră si malefica asta vor: un razboi nuclear ca sa scape de toți oamenii de pe planetă și planeta să le rămână lor. Ei nu sunt afectați de radiații. Ca sunt roboți reptilieni. Acești roboți au piele umană și seamănă cu oamenii și tot ce vor este planeta pământ.
      Dar nimeni nu voia război așa devastator.
      Așa că l-au întărâtat pe Putin până a cedat, deoarece altfel stergea Rusia de pe glob.
      Deci cine vrea acest război?
      Am intrebat toți oamenii și nici un om nu vrea război. Nici un om.
      Rezulta că cei care vor război nu sunt umani.
      Ce pot fi acești non-umani?
      Pai poate fi doar Șarpele biblic. Deci șopârle și reptile care își schimbă forma și au adoptat forma umană că se amesteca intre noi și înlocuiesc toți oamenii de la putere.
      Totul e documentat in serialul Dosarele X.
      DE CE VOR SĂ SCAPE DE OAMENI DE TOT?
      Ei ne consideră un experiment eșuat.
      Suntem o rasă genetică creată să fim obedienti ca maimuțele.
      Dar ne-au dat orea multă libertate in Vest.
      Și acum vor ori oameni sclavi, ori morți.




      Ștergere
    2. Nici senilul, nici dementul nu iau decizii de capul lor. Deciziile se iau de entități a căror nume, probabil nu le vom cunoaște niciodată.

      Ștergere
    3. Si senilul si dementul vor arde de focul nuclear !!!

      Ștergere
    4. Anonim22 decembrie 2022 la 11:44
      De unde stii ca-s roboti, si rezistenti la radiatii? Daca ar fi fost, trageau cu ele de multa vreme si cu prea multe ocazii!

      Ștergere
  3. " fiind nevoie de un număr de baterii care e imposibil de livrat pentru a satisface cât de cât necesităţile Ucrainei"
    Oficial, au fost construite peste 1100 de lansatoare:
    https://en.wikipedia.org/wiki/MIM-104_Patriot
    Totusi, lansatoarele ca si celelalte arme or sa vina, in principal, pe cele cateva cai ferate.
    Care si acum, dupa vreo 10 luni sunt functionale...
    in plus tot combustibilul folosit de armata ucrainiana vine din rafinariile ucrainiene si ele, aproape toate, intacte..
    Nu e ciudat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La maxim.La fel de coudat rstr si ca " propaganda rusa" nu denunta public, intern si extern, repetat pana la obsesie,pe model nemernican, ADEVĂRURILE despre 1789, 1848, 1905, 1917, Holomodor, epurari etnice si sociale, prigonirea crestinismului,
      Gulag, Directivele NKVD pt Europa de Est, etc., etc., etc.

      Ștergere
  4. Și dacă Patriot este deja în Ucraina, ascuns la cutiuță, așteptând să vina operatorii care se instruiesc asiduu in Germania de vreo 2 luni ? Poate e tocmai sistemul ( sau o parte ) care trebuia livrat României, noi putem aștepta, o luăm ca pe un "mic" și "ieftin" ajutor oferit Ucrainei, la cererea partenerului strategic

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine continua doar ca sa-si faca alte planuri de orice fel in viata, ignorand agravarea pana la extindere a conflictului militar din Ucraina (vizati fiind de avertisment, mai ales cetatenii din statele vecine Ucrainei) si nefacand absolut nimic pentru stingerea lui imediata

    - prin promovarea interzicerii furnizarii de arme moderne catre Ucraina si-sau prin promovarea interzicerii oricarei finantari a Ucrainei pentru procurarea unor arme moderne -

    greseste catastrofal.

    Daca nu se vor uni urgent, pentru a striga tare catre SUA si NATO: de a nu mai "turna gaz pe foc", atunci in anul imediat va urmator, toti cetatenii planetei vor constata nu doar ca planurile lor personale nu se vor mai putea implini, ci chiar ca propria lor viata va fi pusa intr-un pericol de mii de ori mai evident si incontestabil, decat a fost pus in cazul pseudopandemiei Covid.

    Ucraina este o natiune slava. Ucraina face deci parte din Rusia pravoslavnica. Conflictul dintre frati nu trebuie acutizat de catre straini, prin partinirea vreunuia dintre ei, ci fratii trebuie lasati ca sa-si rezolve absolut singuri orice fel de probleme. Doar procedand astfel, conflictul militar nu va risca sa se extinda in afara granitelor Ucrainei, si nu va risca sa devina unul planetar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Faptul ca "confruntarea Rusia-Nato nu mai e o ipoteză, ci o certitudine" este confirmat si de extinderea accelerata in ultima vreme a bazelor militare rusesti din Antarctica, de dotarea acestora cu rachete, sisteme si echipamente militare de ultima generatie si de suplimentarea trupelor speciale rusesti cantonate aici, ceea ce face ca aceste baze sa para un bastion esential in atacarea SUA!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oare cand Rusia si China, vor reusi ca sa creeze acea piata valutara comuna, ele ce curs vor "tinti" pentru Dolarul SUA si Euro contra Rubla, recte contra Yuan/Renminbi?

    Ca vad ca, de cand SUA inarmeaza Ucraina cu rachete cu raza lunga de actiune care sa fie trase din Ucraina spre Rusia, Rubla a fost depreciata iar, de la 60 la 70 Ruble pentru un birlic american si/sau european!

    Semn ca ”piata” - ”bila de la ruleta valutara” - se orienteaza numai in sensul/directia dictata de catre cei ”puternici” contra celor ”slabi”!

    °ai sa vedem unde-o ajunge ”bila”, atunci cand cei puternici isi vor primi bomba pe care si-o cauta?

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca veti avea curiozitatea ca sa va uitati pe graficul furnizat de Yahoo Finance pentru evolutia istorica - maximul de timp - a °paritatii° Dolar SUA-Rubla, veti constata imediat cum a crescut entuziasmul °pietii° (de la 60 la peste 70 de Ruble pentru un birlic SUA) simultan cu vizita lui Zelenski in SUA, facuta cu scopul de a primi de pomana rachete cu raza lunga de actiune, care sa loveasca Rusia in oricare centimetru din inima.

    °Piata° avand deja impresia - si chiar si accepta ca sa se indatoreze pe viata numai pe baza acestei impresii-iluzii - ca Ucraina va putea ingenunchea vreodata Rusia cu ajutorul rachetelor furnizate de SUA-NATO!

    https://finance.yahoo.com/quote/RUB%3DX/chart?p=RUB%3DX#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--

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma mai intreb deseori: daca numai semitii au °boala alesului°?

    Si daca toate celelalte neamuri ale planetii chiar sunt troglodite rau,
    asa dupa cum sustin ”alesii”?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti se pare ca chiar sunt alesi dupa ce in 4000 de ani au fost omorati, pogromati , omorati, batjocoriti si iar omorati, iar acum par cei mai multi de pe planeta si cei mai importanti, desi sunt in jur de cateva zeci de milioane, iar imperii si popoare ai disparut. Logica explicatiei existentei umane nu poate sa dureze 4000 de ani. A nu se intelege ca nu sunt si printre ei nemernici(Erev Rav), vazi regatul Israel din nord cu cele 10 triburi asazis disparute si citeste istoria sa vezi cum s-au omorat intre ei.
      Cineva acolo sus are grija.

      Ștergere
    2. Audiatur ( off the record) et altera pars:, rusi, ucrainieni , moldoveni, ( total URSS aprox 20 M) chinezi , indieni, germani, armeni, arabi, ROMÂNI, si, ultimii pe lista, cu voia dv. chiar propriul neam, included.

      Ștergere
    3. Sigur, de regula nu este bine ca sa te increzi prea des in coincidente!

      De ce?

      Pentru ca o vorba romaneasca spune - statistic/initiatic vorbind - faptul ca:

      "Ulciorul nu merge de multe ori la apa!"

      Nu doar cel din lut, ci nici macar cel din tabla de cupru ori zinc!

      Mai seaca si putzu ....

      Oricum: "Cine rade la urma, rade mai mult!"

      Ștergere
  10. "De aceea vizita a fost programată în preajma Crăciunului, când cea mai mare parte a politicienilor americani se îndreaptă către casă."
    La noi s-au aprobat legi in regim de urgenta vara, cand majoritatea parlamentosilor erau in vacanta; pe asta s-a si mizat. Pe de alta parte, vizita saltimbancului mascarici cu expresii de bufon e in preajma sarbatorilor. Paiatza transmite un mesaj, pentru ca operatiunile se fac ritualizat. Cine a uitat "surprizele" care se faceau de Paste si de Craciun. Nu-i exclus sa inceapa ceva frumos in cateva zile. Atacurile de sarbatori au dublu rol: prind lumea pe nepregatite, sarbatorind, si dau o lovitura in crestinism, avand rol si de infrangere morala, nu doar militara. Era previzibila o astfel de vizita.
    Escaladari multiple oricum vor fi, nuclearele vor lipsi, dar se va ajunge la arme cu energie dirijata, eco-distrug tari fara sa polueze zonele importante strategic si pentru resurse. End game.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ordinea utilizării armelor va fi cea *clasică*: convenționale(, chimice și -apoteotic-nukes. Mari surpize în primăvară: noi fronturi, noi arme, noi părți implicate; cu evoluții absolut fulgerătoare.
      Pentru Nașterea din 2023 poate că vine și Santa anagramat....prin procuratorul său, Mr. (A)Inteligent-Handsome-Generous-Peace loving Man etc etc. Din acel moment (nu-l știm noi), pornirea final countdown 1260 zile.

      Ștergere
    2. Interesant ! Sună clar a profeție si nu pot decît s-o confirm din cîte vad și eu prin stele.

      Ștergere
    3. Anonim23 decembrie 2022 la 14:08
      Altu profetea marele cutremur care va nenoroci Romania si nu vom mai intra in razboi. Cu voia Domnului, ori razboi-macel, ori cutremur-macel. Bun ca de obicei, Domnul aproba genocidul, ba chia extinctia populatiei unei planete. Deci reptilienii aia invocati in multe locuri sunt mai buni, merituosi decat oamenii, un experiment ratat. Scurt si la obiect, Q.E.D. Sau...e ca in Vechiul Testament, in care copiii platesc pacatele parintilor pana la a 7-a generatie? Adica platim noi pentru ca altii cu secole in urma au avut liber arbitru (ce inventie colosala!) si au facut ce-au vrut? Tare de tot! Daca asa gandeste lumea, in termeni de "pacat" si "pedeapsa divina" chiar ar trebui sa arda toti de vii in cele mai crunte chinuri. Punct.

      Ștergere
  11. Atunci cand judecati incercarea, macar de secesiune a Ucrainei intre Rusia si Vest, ganditi-va ca Vestul vrea ca sa dezbine spre a conduce, nu doar poporul ucrainean, ci si pe cel moldovean, la fel cum a ajuns ca sa-l dezbine si conduca si pe poporul roman.

    Ar fi chiar culmea ca sa se nasca/iste cate un razboi civil in cadrul acestor 3 neamuri, intre:

    globalisti si antiglobalisti!

    Razboiul asta, ar trebui sa aibe loc exclusiv in America!
    Nicaieri in alta parte a lumii!

    RăspundețiȘtergere
  12. moșbideu citește de pe telescriptorul-tabletă câteva fraze pregătite de staff, că nu-l mai ține procesorul 286 să zică ceva de la el.
    Probabil că Volodea i-a ținut o performance de genul celei *cuscula la pian*, în original pe scenele care l-au consacrat pe Hailalt-Pitic-Atomic.
    Actorașul își duce rolul până la capăt. Până la (s)capătul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  13. fain

    mulțumim Kaili! ca stai nevinovata in pârnaie

    https://greekcitytimes.com/2022/12/23/qatargate-court-rules-eva-kaili/

    de azi încolo orice parlamentar european poate fi arestat oricând deoarece fiecare dintre ei au primit atenție si cadouri

    va rog dragi americani care conduceți Europa arestați-l pe Petrov, e un bolșevic kgb-ist turnător la securitatea sovietica


    Europa a murit! trăiască Europa!

    cum va simțiți dragi romani in Statele Unite ale Americii, cu 50 de state, unde Europa este cu încă 27 de state si noi pe ultimul loc

    suntem al 77 stat din SUA+UE pe ultimul loc, cei mai jefuiți si prăduiți

    iar statul din viitor care deja este primit ca nr. 78, Ucraina primește intr-un discurs de 1 ora 46 miliarde de $

    in toate aceste frății de tari unde a fost Romania tratata măcar ca Ucraina? sau măcar ca Ungaria?

    RăspundețiȘtergere
  14. Stirea asta e in afara subiectului, dar extrem de "interesanta". O pun aici fiindca stiu ca blogul are foarte multi cititori. E bine ca lumea sa afle.

    https://www.thegatewaypundit.com/2022/12/crisis-massive-increase-number-dead-forces-funeral-homes-norway-store-dead-garages/

    Firmele de pompe funebre din Norvegia trag un semnal de alarmă deoarece au dificultăți în a depozita toți morții, ca urmare a creșterii galopante a ratei de mortalitate din Norvegia.

    Lars Svanholm, directorul general al celei mai mari firme de pompe funebre din Trondheim, Svanholm & Vigdal Gravferd, a declarat că în istoria de un secol a firmei de pompe funebre nu s-a înregistrat niciodată un număr de decese asemănător cu cel actual.

    "Este o creștere accentuată și nu am experimentat așa ceva de patru generații", a declarat Lars Svanholm pentru Dagbladet. Svanholm estimează că la casa funerară s-a înregistrat o creștere cu 30% a numărului de decese în acest an, comparativ cu anul trecut.

    "Nu am mai avut o asemenea creștere de când compania a fost înființată în 1922", a declarat Svanholm pentru televiziunea locală.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca in anul ce vine vom avea doua optiuni.Ori ucrainienii cer pace ori rusii vor suferi infrageri majore ,caz in care vor folosi nucleare . Colac peste pupaza ,criza economica ..Va fi mai rau ca anul ce se incheie.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sarbatori cu sanatate si bucurii! Ati fost o luminare anul acesta prin postarile dumnevoastra.Sarbatoarea Nasterii Domnului Iisus Hristos sa va aduca pace, sanatate si lumina! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  17. succesul lui Zelenski este ca apa de poaie in galosi, adica nu foloseste la nimic ptr ca Biden nu i-a dat nimic!
    https://www.youtube.com/watch?v=XL9j5XFRM-c

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)