vineri, 31 ianuarie 2020

Guvernarea lu' „mi se rupe”

Ani de zile a durat până când PSD-ul a reușit să creeze Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție. Ani de zile în care oamenii de rând se cruceau la abuzurile de neimaginat pe care le făceau procurorii în cârdășie cu golanii din servicii. Dorea inimioara unui procuror să babardească una bucată de păsărică sexy. Nicio problemă, o aresta pe ea, îl aresta pe tac'su, o aresta pe mă-sa până când păsărica, epuizată de stres și oboseală, pica în brațele vajnicului procuror. Cam așa se făceau treburile - iar exemplul pe care vi l-am dat e doar unul minor de abuz - în bravul regim americano-ieuropeano-băsist. Nu uitați prima componentă! E foarte importantă întrucât nevertebratele ălea de peste Ocean au inventat terorismul juridic pentru consolidarea ocupației(vedeți episodul „Mani pulite” înainte de-a vă agita inutil). Mai ales în condițiile în care tiripliciul trimis de marele licurici să ne-o dea la supt tocmai ce și-a afirmat atașamentul pentru intensificarea luptei anti-corupție. „Să moară mă-ta!” - îmi vine să-i zic în dulcea tradiție a periferiei autohtone, dar am mai întâi să termin cu golanii noștri, slugi ale luminatului care vine să le aducă marfă proaspătă de lins.


Așadar, modificările propuse de PSD - care absolut toate erau în direcția bunului simț - au trebuit să treacă prin mii de furci caudine, să accepte propunerile inepte venite de pe la „partenerii ieuropeni” - în fapt unul sau mai mulți securiși ascunși în spatele personajelor dubioase de pe la Bruxelles - să fie dezbătute cu toți retardații, în frunte cu „ambasada suiediei”, să fie contestate de „jde mii de ori” la CCR de către toată populimea servind statul securist. Mai mult, Plăvanul a și pus-o de-un referendum pentru interzicerea adoptării de inițiative legislative în domeniul justiției prin procedură de urgență. Deh, oameni finuți, luptând pentru independența „justiței”, cot la cot cu toate conservele comunistoide de dinainte și de după Rivuluție. Iar după ani de zile de bășicări și dezbateri au intrat în vigoare modificările, bine de tot tumefiate întrucât nu lăsau securiștii „justițea” din mână.

Și cum treburile riscau să deraieze, la ordinul pe unitate s-a dat adunarea: Dragnea băgat la bulău, Veorica în siajul lui Vlase, iar Tăriceanu cu una bucată de dosar agitată pe la mustăți și cu un șoptit în ureche de tipul „vrei s-ajungi ca ăla?”. Doar atât a fost necesar pentru scurtcircuitarea coaliției lu' pește. Apoi s-a dat strigarea și Plăvanul a numit pe cine-a vrut mușchiul lui: mai drojdistul Sikă în fruntea guberniei guvernamentale, avându-le supervizoare pe broasca Turcan și urangutanca Veoleta - ultima pe post de masculă feroacă(sic!) - mai fostul palicar de lovitură de stat Ciucă înfipt la Apărare, ba Cîțu-fum la Finanțe, ba nea Bârnă unde-a vrut mușchiu' lui că doar a cotizat de-a dat pe spate. Și enumerarea poate continua, dar ne apucă noaptea. Ce-aveau cei din șleahta asta special? Păi pe lângă Orban Veorica era o lumină, pe lângă femeia-bărbat de la Muncă, Olguța e zâna dimineților, iar de Cîțu ce să mai spunem? Poate doar că pare terorizat de evidența că n-a reușit să aibă parte toată viața de câte femei a avut Orlando într-o noapte. Și-l mai trădează și tremuriciul ăla care te face să te-ntrebi dacă nu cumva dimineața se bărbierește și-n podu' palmei. Dar s-o lăsăm moartă cu prezentarea caricaturilor ăstora, că doar v-ați săturat de ele, iar eu vreau s-ajung într-o cu totul altă direcție.

Ce-a făcut „guvernu' meu”? În primul rând a început pârjolu' întrucât rămăseseră prea multe plăți restante pe la sponsorii de-afară. Au mărit deficitul bugetar, s-au împrumutat în disperare și s-au apucat să marcheze „datoriili pă la stăpânire”. Mai zece melearde pă la licurici, mai câteva sute de milioane taxe întoarse către multinaționale, ba scutiri de taxe, ba ajutoare de stat, ba atâtea și-atâte manțocăreli de te-ntrebi uitându-te crăcănat: „De unde, BĂ?”. Cum de unde? În primul rând s-au băgat pe repede-nainte la împrumuturi, că doar asta e deviza licuriciului: „îndatorați-vă, proștilor, ca să fim siguri că o să vă ținem ca sclavi o istorie!” Apoi, când împrumutul s-a terminatără, i-au luat la rând pe proști. Cică n-au bani de alocații. Păi cum să aibă bani de copii? Ăia trebuie să moară ca să aibă loc imigranții lu' Kalergi . Bani de pensii? De unde, bă, boșorogilor, 'rați ai dreaku? Nu vă mai ajunge cât ați trăit? Păi voi știți că zac F16-lea alea pân cimitirele de fier vechi ale americanilor și plânge după noi? Dă unde să dăm noi trei melearde pă ele dacă voi vreți pensii? Hai, marș la țintirim că ni s-a cam loat dă voi? Și voi, puriilor, de ce vreți să ieșiți la pensie? La muncă 'tu-vă muma-n ruc! Păi vreți să ieșiți tineri la pensie? Păi ce sunteți voi, bă, să luați pensie dă la 65 dă ani? Ce, bă, voi sunteți securiști sau mânuitori de pulan ca să vă lăfăiți așa de devreme dân pensie? Hai, marș la muncă până la șaptej dă ani. Și să nu dea dreaku să nu muriți până atuncea! Păduchilor!

Vă uitați strâmb? Păi cam așa vi se adresează, dar voi vă uitați în gura propagandiștilor care atunci când vă scuipă Plăvanu-n gură vă spun că v-a dat apă deoarece că păreați deshidratați. Mă uitam aseară la amărârta aia de liftieră. Ca să aibă domnul Veoleta Alexandru ce scrie pe Facebook a trebuit s-o dea afară de la firma privată la care lucra. Înțelegeți cam cum e cu democrația la noi? Sună ministru' lu' pește la firmă și zice „dă-o bă p-aia afară ca să am cu ce realizări să mă laud în ochii proștilor!” Și ăla se execută, că altfel o belește. Cum se numește asta? Abuz în serviciu pe limba limbricilor de la deneau. Da' în cazu' lu' asta nu se pune. Că așa e-n sportul numit politică.

Și tot la fel e și-n cazul pițipoancei de la Educație. Se trezise ea eroină să intre peste profesori în clasă și să numere căcăstorile din curte. Păi ai habar, fă, că e ilegal ce-ai făcut? Că peste ora profesorului n-are voie să intre nimeni? Ce păcat că femeia aia n-a luat scaunul să-ți dea cu el în cap! Cum să faci așa o mojicie demnă de o țață notorie? Cum să te comporți, fă, ca o piețăreasă-n călduri? Iar de numărat căcăstorile, să știi că nu e nevoie! Și le știe fiecare prea bine. Dacă vrei să faci ceva, fă-le ălora WC-uri decente, fă ceva-n direcția asta, nu spectacol. Știu, nu te rabdă sufletul de pițipoancă să te abții! Dar dacă tot nu ești capabilă să miști lucrurile fizic, mai bine du-te și scaldă-te în căcăstoare că acolo e elementul tău!

Nu în ultimul rând, ne șochează pe toți „problemuța mizerabilă” a chirurgului lu' pește de la Sănătate. Cei de la Cotidianul dezvăluiseră abuzurile crâncene prin intermediul cărora a obținut drept de practică în România. În caz că nu știți, dreptul de practică i-a fost semnat abuziv de „contabilul de la Sănătate”, Eugen Nicolăescu. Așa-i c-ați uitat de el? Păi de-aia vă meritați soarta! Să trecem însă peste. A fost o chestiune veche, deja uitată. Ce te faci însă când constați că tovarășul ministru de la Sibiu, în sfidarea totală a legii, la doar trei zile de la numirea în funcție a semnat un contract de muncă cu spitalul de la care provenea. Cică pe „minim”, adică pe vreo două sute de milioane pe lună! Că așa e minimul la ăștia „dă dreapta”. Și nu doar c-a semnat contractul, dar ăia de la Libertatea arată și cum a modificat ordonanța care permite abonarea a unor clinici private la banii de la stat, astfel încât clinica la care prestează să fie inclusă! Ce e asta, bă ANI? Ce e asta, bă deneaule? Așa-i că n-ați auzit nimic? Așa-i că s-a și pus batista pe țambal? Pute a penalitate de te îndoaie, da' porcurorașii au și băgat capu' la tigaie. Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le pute și nici de auzit nu prea mai aud nimic.

Dar, totuși, unde mai e aia cu independența „justiței”? Unde-ați lăsat aia cu dezbaterea? Cum de nu mai e Curtea Constituțională muma voastră? Cum adică dacă respinge CCR dăm o ordonanță de urgență? Cum vine asta, bă bețivule? Așa-i că vă înfioară tupeul și grobianismul ăstora? Așa-i că ați rămas perplecși văzând că nimeni din Europa nu zice o iotă de ăștia? Păi cum să zică? Voi ați picat iar de proști crezându-i p-ăia zeii dreptății? Iar v-au făcut cu „fenta democrației”? Aveți mintea scurtă și vă meritați soarta!

Înțelegeți că asta-i guvernarea lu' „mi se rupe!”. Și chiar li se rupe. Cât timp plătesc tributul - pe care-l plătesc cu vârf și îndesat - nu se mișcă un fir . Pot băga tot bugetul Sănătății în spitalele particulare, pot privatiza toată ambulanța, pot să vă pună biruri peste biruri. Își bat joc de voi, vă calcă-n picioare și vă scuipă. De ce? Pentru că meritați! Stați pasiv uitându-vă la toate ticăloșiile. Vă enervați în fața televizorului pentru ca apoi liniștea să vă vină tot de-acolo sau de pe facebook, unde un ticălos semi-analfabet vă va explica doct că ăia vă vor binele.

Ce, nu e bine să avem toți parte de medicina privată? Nu e bine, bă! V-o spune unu' care n-a călcat decât o singură dată într-un spital de stat! Dacă abonezi privatul la banii de la stat, privatul va ajunge ca statul! Invers, cu un sistem privat la care oamenii plătesc în loc să stea gratis la stat, sistemul de stat va copia privatul. Nu fac teoria chibritului, dar e ceva mai democratic. La stat trebuie să fie condiții decente, astfel încât să poată fi tratat decent oricine. Vrei condiții hoteliere, vrei să-ți alegi medicul? Du-te la privat și bagă banul la greiu că așa e-n toată lumea.

Dacă abonezi privatul la banii statului vor ajunge să te scuipe ca pe prost! O să ajungi să dai banu' la privat pentru servicii mult mai proaste decât la stat. Asta până când banii se vor împuțina, mâncați de mult prea vivacele instituții particulare, iar sistemul se va prăbuși. Și după prăbușire, Dumnezeu cu mila! O să pățiți la fel cum ați pățit cu stomatologia. Uitați-vă-n gură că n-aveți dinți și nu vă permiteți să vi-i puneți. Așa-i că e scump? Să vedeți ce scump va fi când n-o să vă mai bage nimeni în seamă din cauză că n-aveți bani de consultații. Da' las' că merge și-așa! Lor li se rupe și, ușor, ușor și vouă. Și uite-așa un plăvan retardat și o gașcă de stranii au reușit să vă facă pardaf. Pentru că meritați, iar lor li se rupe!

17 comentarii:

  1. "să aibă loc imigranții lu' Kalergi"

    http://www.mediafire.com/file/vcpu7j7hakukmde/Coudenhove-Kalergi-Practical-Idealism-English.pdf/file

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://nordicresistancemovement.org/the-religion-question-a-sidetrack/

      https://nordicresistancemovement.org/developing-a-national-socialist-countryside/

      https://nordicresistancemovement.org/are-we-enemies-of-democracy-that-should-be-banned-by-the-state/

      ______
      http://theroperreport.whitenationalists.net/the-shieldwall-network/

      Ștergere
  2. Meritați cine? Cei care cer o mișcare politică, nouă, sănătoasă? Sau cei care lasă tefeleii liberi, pe blocul lor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Meritati,...asa spusa in general. Societatea noastra i foarte divizata, intre cei destui de multi care au avut acces la credite si au dat inainte si cei refuzati, care au saracit. Nu se poate face nimic...doar vorbe!

      Ștergere
  3. O lume de nebuni nu produce altceva decât nebuni. Oare se merită să faci copii când știi că există riscul să devină sclavi obiecte sexuale etc ? Eu nu cred că lumea asta merită carne proaspătă. Lume multă oameni puțini cum ar zice unii. Numai bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Facutul copiilor este singura forma de impotrivire la care avem acces, chiar daca presupune o scadere majora a nivelului de trai al familiei. Alta nu exista. Invatati de la marile culturi, India, China
      Culturile mici asa au murit din inginfare...ca stiu ele mai bine!

      Ștergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=hfi3rkrisYs

    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/britain/brexit-day-has-arrived/

    https://www.youtube.com/watch?v=LIgmfpHBiDw

    RăspundețiȘtergere
  5. O foarte clara radiografie a situatie din Ro.
    Ceea ce ma ingrozeste cu adevarat este cum au reusit sa prosteasca si pe oamenii mai inteligenti.
    inteleg ca marea masa, in Ro si aiurea, e usor de prostit. Elementar.
    dar, eu am prieteni in Ro, educati, care cred sincer ca actuala guvernare a mult mai buna..
    si, culmea, cand incerc sa le explic cu date clare, zici ca vb la pereti.
    asta ma sperie sincer..
    "Minunata lume noua" in direct.
    Deci, daca chiar si cei mai educati pot fi dezinformati atat de usor de specialistii in domeniu, care naiba e solutia??
    nu sunt pesimist din fire, dar chiar incerc sa vad o solutie. Trebuie sa fie, sunt convins.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii inteligenti nu au fost prostiti, dar nu au ce sa faca cu intelegerea situatiei pe care au dobindit o.
      Nu exista solutie in sfera in care privesti. Gindind astfel ramii doar cu intelegerea in brate.
      Nu ai cum sa te opui unei lumi unipolare. Puteai oare sa te opui lui Nea Nicu, fara ajutor exern?

      Ștergere
  6. Statul roman e falimentar. Era falimentar cu PSD la conducere, e si acum. Nu s-a schimbat nimic. La toti li se rupe doar de buzunarele lor. Vine FMI si salveaza problema. Nicio graba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa e!
      Numai ca trebuie facuta o precizare: statul roman nu este falimentar din perioada PSD ci din perioada FSN si CDR.
      Pune pe cineva care are cunostinte bune de finante si economie sa-ti explice pe intelesul tau ce s-a intamplat in realitate cu economiile romanilor de la CEC si mai ales de ce. Hai sa-ti dau un "hint" ca tor vorbesti de cum a salvat FMI problema.
      Economistul marxist John Maynard Keynes spune ca:
      "By a continuing process of inflation, government can confiscate, secretly and unobserved, an important part of the wealth of their citizens."
      Asta este doar o mica parte din metodele prin care statul roman falit "s-a salvat" de unul singur de la faliment.

      Intre timp... realitatile din Romania:
      https://ziarulromanesc.net/focus/romania/la-coada-ue-saracii-angajati-romani/

      https://ziarulromanesc.es/bani-putini-cheltuieli-multe-2-din-5-romani-se-tem-de-ziua-de-maine/

      https://ziarulromanesc.net/focus/romania/romania-campioana-europeana-la-saracia-in-munca-si-la-impozitarea-muncii-prost-platite/

      https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-22916133-autoritatile-considera-familie-doi-adulti-doi-copii-poate-trai-2-600-lei-luna-oras.htm

      vs.
      https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/dezastrul-descoperit-curtea-conturi-lafaie-angajatii-statului-1_5e33110f5163ec42719ba18d/index.html

      Inca se mai mira unii de ce romanii pleaca cu sutele de mii in fiecare an si nu vor sa se mai intoarca.
      https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/exodul-continua-2-milioane-romani-cautat-munca-strainatate-an-1_5d9afbf7892c0bb0c656907e/index.html

      http://www.ziare.com/diaspora/romani-strainatate/reprezentant-al-diasporei-in-realitate-aproape-7-milioane-de-romani-sunt-in-strainatate-1537250

      https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/ministrul-intotero-anunta-noi-date-oficiale-97-milioane-de-romani-traiesc-in-strainatate-1163989

      https://www.libertatea.ro/stiri/aproape-o-jumatate-de-milion-de-copii-romani-sub-14-ani-cresc-in-afara-romaniei-in-ue-2837075

      https://www.economica.net/bogdan-badea-ceo-la-ejobs-incep-sa-si-doreasca-sa-plece-din-tara-din-ce-mai-multi-speciali-ti-sau-corporatisti_174759.html

      Ștergere
  7. Singura solutie e sa ne ajute statul pe toti si sa trecem la un socialsim francez. Corporatismul american si socialismul francez pot fi in armonie pe pamant romanesc. Socialismul fura de la stat, statu de la corporatie. Cine poate aplica solutia va castiga pe termen lung. Momentan se dicteaza nu solutii, ci interesele unor factiuni care se mai si calca unii pe altii. Nici hotii nu sunt uniti intre ei. Putem incepe cu unirea hotilor intr-o cauza comuna pentru un bine mai general. Cine stabileste cine de la cine fura?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. partea 1.
      "Singura solutie e sa ne ajute statul pe toti si sa trecem la un socialsim francez. Corporatismul american si socialismul francez pot fi in armonie pe pamant romanesc. Socialismul fura de la stat, statu de la corporatie."

      Veti ramane singuri sa va furati si sa va omorati intre voi exact cum au facut-o si o fac aia din Franta acum si cum au facut-o si romanii de dupa 1945 incoace.
      Statul francez a vrut sa-i taxeze pe bogati cu inpozite pe avere de 75% iar bogatii au plecat si le-au dat la m**e.
      Statul francez a vrut sa taxeze afacerile bogatilor la sange, iar bogatii fie si-au mutat afacerile cu totul sau macar productia in alta parte fie pur si simplu le-au inchis si le-au dat la m**e. Acum afacerile mari private nu mai exista, iar afacerile mici in Franta mai sunt detinute doar de cretini care la place sa fie sclavi intr-un stat si intr-o natiune falita. Sigur ca statul francez detine afaceri, dar aceste afaceri sunt exact ca si statul: INEFICIENTE si FALITE !

      De peste un an de zile ai revoltele marxistilor "gilets jaunes" care mai au putin si se macelaresc cu statul marxist si falit pe care ei insisi l-au votat. Asta este "performanta" si "civilizatia" marxista. Hoarde de idioti incapabili sa-si castige existenta prin fortele proprii care isi dau in cap unii altora pentru dreptul de a-i fura pe altii. Romanii si-au invatat lectia de dupa 1945. Acum a venit timpul francezilor si in curand va veni timpul si altor natiuni vestice.

      "Nici hotii nu sunt uniti intre ei. Putem incepe cu unirea hotilor intr-o cauza comuna pentru un bine mai general. Cine stabileste cine de la cine fura?"

      Nu stiu cine stabileste cine de la cine fura, dar...
      1. Nu veti mai apuca voi sa faceti ceea ce ati facut dupa 1945. Oamenii inteligenti si cu resurse detin de mult timp multiple cetatenii. In tari ca Italia, Portugalia, Panama, Chile, etc. este pur si simplu trivial sa obtii o noua cetatenie. Trebuie sa fii tare prost sa ai afaceri/bani sa sa nu detii multiple cetatenii si multiple afaceri si locuinte in alte tari in ziua de astazi. Oricand se pot trezi niste ratati ordinari si niste prosti sinistrii care decid cu de la sine putere ca au dreptul sa fure de la tine. Nu-i lasa sa te fure! Da-le la m**e!

      https://money.cnn.com/2014/06/01/luxury/wealthy-tax-residence/

      https://www.businessinsider.com/rich-people-citizenship-by-investment-multiple-passports-2018-6

      https://www.giovani.com.cy/news/53-dual-citizenship-is-the-latest-must-have-for-the-wealthy

      https://www.henleyglobal.com/industry-news-details/the-rise-of-multiple-citizenship/

      Ce ziceti, politicienii din Romania detin sau nu mai multe cetatenii sau macar multiple rezidente?
      Daca da, atunci unde si de ce?
      Uite un "hint":
      https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22037352-monument-dedicat-printului-rainier-iii-lea-fost-dezvelit-parcul-circului-prezenta-printesei-stephanie-monaco.htm

      Ștergere
    2. partea 2.
      2. Te-ai intrebat vreo data care este primele lucruri in care oamenii investesc in mod real dupa ce reusesc sa acumuleze mai multi bani?
      - primul este o casa/locuinta mai buna si mai ales intr-o zona sigura departe de masele de prostovani muritori de foame si pusi pe furaciuni. Ai fost vreo data sa vezi cum traieste aristocratia reala din vest? In UK de ex. ca tot se vorbea de ea in urmatorul articol despre Brexit.

      - al doilea sunt serviciile profesionale de protectie si paza. Prostovanii fara discernamant angajeaza "bounceri", nimic altceva decat fosti sportivi (boxeri, luptatori, etc) expirati. Oamenii inteligenti angajeaza (fost) personal militar si fie isi infiinteaza propriile companii de protectie si paza fie "investesc" sume mari in companii de mercenari existente.

      https://www.blackwaterusa.com/
      https://www.academi.com/pages/about-us

      https://www.youtube.com/watch?v=6LaSD8oFBZE
      https://www.youtube.com/watch?v=L1US5_h2PkU

      https://stirileprotv.ro/special/stirile-protv-lanseaza-campania-romania-din-regatul-unit-cine-sunt-romanii-care-ii-pazesc-pe-bogatii-planetei-la-londra.html

      Aceste lucruri nu sunt unele noi. Sunt destul de vechi si a fost dezvoltate si implementate din necesitate, pentru a te putea apara de tot felul de debili mintali care cred ca au dreptul sa se asocieze sau nu si sa te fure "legal".
      Tot ce vor putea fura acesti debili mintal va fi cate un glont in capatanile alea marxiste si seci.
      Pentru cine cu a vazut pana acum, sa vada filmul inspirat dupa fapte reale "Kidnapping Mr. Heineken". Evident ca filmul este doar o varianta cosmetizata a ceea ce s-a intamplat in realitate. Nu ai vrea sa fi in locul idiotilor alora care s-au crezut zmei si s-au pus cu cine nu trebuie. Au cazut pe mana unora care l-ar fi facut de rusine inclusiv pe Josef Mengele.

      https://www.youtube.com/watch?v=CeTbosqNayQ

      Ceea ce s-a intamplat dupa 1945 in Romania, a fost posibil pentru ca (o parte din) propria armata a organizat o lovitura de stat. Comunistii si Partidul Comunist nu ar fi putut face ceea ce au facut fara ajutorul institutiilor de forta prin intermediul carora au transformat tara si natiunea intr-o ferma de vaci pe stabulatie. Acum, institutiile de forta sunt fie inexistente, fie o gluma proasta. Indiferent cine esti, cine te crezi si ce functie ai, daca te crezi zmeu si te pui cu cine nu trebuie ti se trimite rapid un "mesaj" drept "aperitiv". Daca nu-l pricepi, ai sanse mari sa treci ultrarapid direct la "desert" si in mod clar nu vei sa ajungi acolo.

      https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/fiul-unui-ofiter-sri-iasi-ucis-cu-o-lovitura-de-cutit-in-spate-in-propriul-apartament--144317.html

      Asa ca marxistii nu au decat sa se joace cu focul. Tocmai au aflat ce ii asteapta. Presupunand prin absurd ca scapa nemacelariti de fortele de ordine ale propriului stat marxist pe care ei insusi l-au votat si pus la putere. Exact ca in Franta de astazi. Sa se sature HOTII "cu drepturi" de furat, de "lupta de clasa" si de "justitie sociala" pe banii si pe munca altora. Bulane in dinti si gloante in cap. Nimic mai mult.

      https://www.youtube.com/watch?v=hYdMme-miPg
      https://www.youtube.com/watch?v=QD4ruYXL4Qs
      https://www.youtube.com/watch?v=YQQnDFoJKBs

      Ștergere
    3. partea 3.
      Apropo... Stiti cat sunt taxele si impozitele in tari ca UAE?
      Cu exceptia companiilor petroliere, va spun eu intr-un singur cuvat: ZERO!
      Trageti o tura prin Dubai, Abu Dhabi sau Ras Al Khaimah si incercati sa adunati milionarii nord americani, europeni, rusi, indieni, etc. SUNT CU SUTELE DE MII!

      https://www.youtube.com/watch?v=ce7SZNi3lrc
      https://www.youtube.com/watch?v=wJV-mXehgdw
      https://www.youtube.com/watch?v=XN8tXlPMGUA

      O natiune care acum 50 de ani era un maidan desertic plin de maracini a ajuns sa va cumpere en gros.
      De prosti ce sunteti, evident!
      "Grupul Al Dahra din Emiratele Arabe Unite, grup legat de public de numele șeicului arab Hamdan Bin Zayed Al Nahyan, urmează să facă o serie de investiții în România. Dacă în primă fază, atenția publică a fost atrasă de preluarea suprafeței de peste 57.000 de hectare arabil din județul Brăila, o acțiune secundară a investitorilor arabi ar putea da peste cap zootehnia românească. Mai exact, în Insula Mare a Brăilei ar urma nu numai să se extindă la maximum lucernă, ci va fi înființată și o fermă de animale cu 150.000 de capete de ovine."
      https://agrointel.ro/99997/ferma-ovine-insula-mare-a-brailei/

      La arabi nu mai fuseserati sclavi!
      In rest ati fost la oricine.
      Sclavi au fost (stra)bunicii si parintii vostri, sclavi sunteti si voi, sclavi vor fi si copiii vostrii. Sclavi la oricine se nimereste. Nu a fost popor migrator sau imperialist care sa nu treaca prin Romania si sa nu ia natia asta de imbecili in sclavie. Nu a trebuit sa se lupte/bata pentru treaba asta, ca prostovanii s-au oferit de unii singuri si dupa ce au furat si au vandut tara de sub ei, au inceput sa-si dea in cap unii altora.
      La cat de furstrati si de prosti sunteti, este imposibil sa aveti alt viitor. In loc sa puneti burta pe carte, sa va desteptati la cap si sa puneti osul la treaba in special la afaceri, pur si simplu nu mai puteti dormi noaptea cu gandul la cum sa-i furati pe altii. Aveti si veti avea exact viata pe care o meritati.
      Impacati-va cu ideea asta SCLAVILOR!

      Ștergere
  8. Privatizarea in Romania in mare parte a fost un esec. Singurele exceptii notabile: Dacia si OMV. Daca prima probabil nu rezista altfel Petromul era pe profit cu toate furturile.

    Pentru cine nu intelege, privatul nu isi propune sanatatea natiunii ci profitul contra unor servicii medicale. Asta inseamna ca nu oricine si in orice conditii trebuie tratat ci doar aia care au banul.

    Cand totul devine privat preturile vor incepe sa creasca pentru ca nu va mai fi concurenta. Vor fi servicii excelente pentru vest europeni si ai mai scapatati de la noi. Restul plimbari in aer liber si multe ceaiuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ anonim din 3 feb 2:33..
    Vezi ca te cam contrazici in argumente.."aka vezi cum iti pui p in propozitie ca te injuri"
    ... fiul acelui ofiter SRI care a a fost asasinat..probabil tocmai pt ca tasu incerca sa faca ce trebuie..si a fost asasinat pt ca sa transmita un mesaj oribil..adica nu va puneti cu noi..care noi? Probabil astia pe care ii ridici tu in slavi, capitalistii investitori.
    Si mai rar atata spalare pe creier decat ce vad in postarile tale... o ura si un dispret fata de neamul tau..
    probabil nu neamul tau, ci neamul in mijlocul caruia ai crescut si ai fost educat..
    Nu suport marxismul/comunist bineinteles..dar trebuie so o componenta sociala la orice guvernare..
    Tu propui...de fapt ce sustii tu ?
    Cred ca esti un pic sociopat sincer la ce postari ai.
    Anyway..

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)