luni, 2 martie 2020

Marea degenerare

Vorbind despre New Age, filosoful timișorean Bruno Würtz spunea: „Pare plauzibilă opinia că mișcarea New Age e un fel de francmasonerie universală de la științe până la religii, de la politică până la filosofie, de la economie până la învățământ, de la mișcarea feministă până la agregările moral-politice ale homosexualilor”. Bruno Würtz este puțin cunoscut publicului larg, în ciuda faptului că lucrarea sa „New Age. Paradigma holistă sau revrăjirea Vărsătorului” este una dintre cele mai exacte radiografii a fenomenului. Aparatul filosofic solid cu care operează autorul conduce cititorul la o decriptare profundă a acestei ciudate mișcări contemporane. Aducerea în discuție a francmasoneriei este, probabil, cea mai importantă descoperire făcută din afară a unui fenomen despre care nu s-a vorbit întrucât a fost ascuns inclusiv marei mase a „oculților înregimentați”, fenomen pe care l-aș numi „degenerarea masoneriei”.


De sute de ani, pentru a fi membru al ocultei, trebuia ori să ai bani, ori să fii un factor major de decizie(dar nu cel mai de sus) ori să ai un anumit statut aristocratic, de cele mai multe ori aflat în proximitatea amurgului. Acționând parțial ca o școală spirituală și culivând elitismul, masoneria s-a comportat în subsidiar ca o conspirație. Adepții săi sunt încurajați să intre cu propriile idei și credințe, iar în urma unui șir de inițieri, ritualuri și ateliere, ajung să-și schimbe radical concepțiile după un tipar ciudat în care frânturi de credințe, simboluri disparate, ritualuri și concepții sincretice sunt puse alături, într-un talmeș-balmeș, permanent conținând o parte de „știință” ocultată, accesibilă doar superiorului ori vreunui înțelept situat pe o scară ierarhică mai înaltă într-o altă lojă. Nu-i intenția articolului de față nici să facă o prezentare a masoneriei și nici o critică a sa. Am amintit elementele anterioare pentru ca cititorul neavizat să înțeleagă că elementele oculte reprezentau un aparat capabil să califice membrul organizației într-o așa-zisă elită a societății. Fascinația masoneriei a fost întotdeauna reprezentată de facilizarea accesului către „straturile superioare” ale societății. Care-i oare dorința cea mai arzătoare a unui mediocru? Nu cumva aceea de a fi egalul - dacă nu chiar superiorul - vreunei vedete a momentului? A aparține aceleiași organizații în care vedete, mari bogătași sau persoane realizate își împart confidențe e o atracție în sine. Apoi, descoperind că împreună operează cu simboluri venite dintr-o spiritualitate misterioasă, toți se simt parte a unei lucrări superioare și-și întăresc propria apartenență la auto-declamata elită.

Ei bine, secolul XX a accelerat un fenomen ciudat. Pe măsură ce masoneria câștiga meciurile istorice, bazele sale de selecție deveneau din ce în ce mai largi, „secretul” își pierdea ascunzișul ajungând la din ce în ce mai mulți oameni și banalizându-se. O asemenea deschidere nu avea cum să rămână „nepenalizată” întrucât caracterul său elitist se destrăma. Însă totul făcea parte dintr-un plan mai general. Credințele și inițierile au ieșit din interiorul organizației și s-au răspândit treptat în societate. Inițial în forme vulgarizate, pe la periferii, apoi, treptat, în zone din ce în ce mai centrale, dar în care accesul se face pe baza unui banal membership. Apare în paralel și traseul invers, adică de sus în jos. Scrierile lui René Guénon sau Julius Evola(ca să dau doar două nume) captează lumea intelectuală stabilind culmi pentru mișcările periferice. Pe măsură ce periferiile spirituale evoluează către stratele înalte ale societății se creionează forme noi care decupează hălci din „tradiția ocultă”. Astfel, în momentul în care noile forme de spiritualitate ajung să acapareze lumea, se produce fenomenul pe care l-am denumit „degenerarea masonică”. Ajungerea la „cunoaștere” nu mai e apanajul lojelor, producându-se o „democratizare” a fenomenului spiritual care până atunci ținuse de „zona elitistă” a societății.

Ajungem în acest fel la o perioadă tulbure în care „planul” se întoarce împotriva „cazarmelor” care l-au pus în aplicare. Marile secrete ale lojilor devin accesibile publicului. Ai „ateliere” la fiecare pas, promițându-ți eliberarea spirituală, accesul la lumi interzise și, mai presus de orice, ridicarea ta pe culmile evoluției. Ca să nu mai vorbim că știința și tehnica îți facilitează accesul la zonele spirituale superioare cu o banală pastilă sau cu un fum tras corespunzător.

Dacă în plan spiritual „ascensiunea” pe care-o garantau lojile a fost deturnată de fenomenul „New Age”, în 1973 se petrece o lovitură în plan politic. David Rockefeller fondează „Comisia Trilaterală” pe principii care ocoleau orice tradiție anterioară. Desigur, înainte de a vorbi despre Comisia Trilaterală ar fi trebuit să vorbim despre Grupul Bilderberg(1952), el însuși fondat pe baza „altor principii” și ocolind întreaga rețea tradițională de loji. Mai mult, organizațiile de acest tip, cu toate că nu proveneau decât parțial din corpul tradițional francmasonic, se instaurau la vârf, conducând de facto destinele celorlalți.

Astfel, masoneria a devenit o organizație caducă. Toată spiritualitatea sa a fost confiscată de New Age, iar puterea politică limitată întrucât, la nivelul superior al societății, aceasta a fost confiscată de organizațiile fondate pe „alte baze”. Putem spune că „degenerarea masonică” este modul în care Vărsătorul și-a decimat propriul tată și, în același timp, copil. Mă rog, e mai greu de explicat ultima sintagmă, dar luați-o ca atare.

Urmarea logică a degenerării masonice este o degenerare a „fructelor sale”, statul masonic fiind unul dintre ele. Ceea ce vedem acum este consecința firească a unei destrămări de proporții care se manifestă în final la nivelul societății. Astfel, conspirația a devenit victimă a propriei conspirații. Într-un fel îi putem spune victimă deoarece, dacă judecăm puțin, vom constata că degenerarea pe care on vedem încă în desfășurare a fost proiectată, înscrisă în ADN-ul inițial al conspirației. Cum scopul inițial fusese îndeplinit prin cucerirea minților oamenilor, e clar că orice conspirație nu-și mai are niciun sens.

Există desigur „tradiționaliști” care încearcă să conserve „esența lojilor”. Ei, de cele mai multe ori, ajung contestatari ai „deșertului spiritual” pe care-l găsesc în societate și care, de fapt, nu-i decât rodul planului de secole pus la punct de propriile organizații. Aceștia însă sunt „retrograzii”, „inadaptabilii” care, indiferent de poziția de pe care vorbesc, sunt dați la o parte.

Reușita conspirației a constat în deturnarea minților spre direcții labirintice, fără nicio destinație certă. Și-au deturnat, desigur, și propriile destine, dar asta au făcut-o cumva ca o consecință a propriilor alegeri. În ceea ce-i privește pe cei mulți, cuprinși în hora irațională a „noii spiritualități”, aceștia îngroașă masa îndobitocită și inconștientă a unui vârtej pe care au impresia că-l controlează. E clasica iluzie de independențăa marionetei. Ea, uneori, reușește să-l convingă chiar și pe spectator că că e independentă, însă asta depinde exclusiv de talentul păpușarului.

Despre ce urmează las pe altă dată. Deocamdată vă las să meditați la decorul existent pentru a înțelege cel puțin lumea în care trăiți acum.

14 comentarii:

  1. Aceasta este clasa celor ce conduc din umbra si din punctul meu de vedere este caracatita ce si-a intins tentaculele in toate domeniile existentei umane si nu poate fi asimilata cu o organizatie sau alta, pentru ca adevarul este ca este infiltrata peste tot.
    Totusi, Masoneria si caracatita aceasta nu sunt unul si acelasi lucru. Nu toti cei ce fac parte din caracatita sunt si masoni si nu toti masonii fac si parte din caracatita. La fel este si in alte organizatii, exemplificand-o insa pe aceasta, deoarece este cea mai cunoscuta. Acest balaur, cum este prezentat in Apocalipsa, este infiltrat si in banci si in guverne sau alte institutii de conducere si in diverse fundatii si organizatii, in special in masonerie si nu in ultimul rand si din pacate si in biserca. SUNT PESTE TOT, la nivelele inalte, de conducere, unde pot avea controlul, pentru ca altfel, nu ar avea nici un interes, nu si-ar putea atinge scopurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din punct de vedere neutru e un sistem pornit prin 1775 de Pile si Relatii si care functioneaza cum functioneaza. Toata lumea stie ca daca nu cunosti pe cineva nu ai acces.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am cuvinte. Am mai citit despre aceste teme despre conspirații mondiale, locale, de toate tipurile, de la păcălici gen masoni, bildelberg, imperiul britanic, și citi or mai fi, care conspira este clar pentru putere, am o mare nedumerire. Dacă toți ăștia, nu merită denumirea de persoane umane, conspira de mai bine de 200 de ani, știind că ideile lor sucite se vor pune în aplicare, dar nu în timpul vieții lor, de ce o fac, pentru ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fac pentru ca asta le e credinta, iar ideile lor s-au pus in aplicare treptat. Problema e ca au reusit sa distruga civilizatia crestina, inlocuind-o cu o societate a viermilor.

      Ștergere
    2. pai sunt vreo 250 de factiuni masonice care se bat intre ele si unele sunt pozitive, altele negative...ca orice padure e plina de uscaturi.
      Sa nu uitam ca Loja lui Hitler cauta informatii despre celelalte 99 de loje ca sa ii ucida pe toti si Loja lui sa ramana singura.

      Ștergere
  4. lucrurile nu cred ca sunt chiar cum le prezinti...

    Exista o evolutie a constiintei umane care e incontestabila. Procesam mai multa informatie ca in trecut, suntem mai eficienti, creem lucruri mult mai complexe.

    Marea problema e ca exista un decalaj enorma intre progresul materialist vs cel spiritual. Consecinta e ca am construit un mod dezvoltare extrem de distructiv noua insine. Este expresia omului neechilibrat lipsit de ancore interioare care isi cauta sensul in placere, bani si putere.

    In acest joc al evolutiei au existat spirite pozitive si oamenii negri iar lupta a fost pentru a deturna acest proces de evolutie pe o panta pozitiva sau negativa.

    Masoneria a decazut pentru ca astazi stiinta si tehnologia ofera rezultate mult mai spectaculoase decat cele obinute prin energia generata de ritualurile masonice. Proiectele negre folosesc o stiinta mult mai avansata decat stiinta actuala.
    Pe partea cealalta exista monahi, pustnici, intelepti nestiuti care echilibreaza campul constiintei.

    Legat de spiritualitatea actuala e o combinatie intre adevar si falsuri. Toate practicile ocolesc complet ortodoxia. Nici una din aceste practici daca le studiati nu presupune rugaciune, nu face referire la Hristos, Sfanta Treime, Fecioara Maria. Toate promit iluminarea dar procentul iluminatilor printre practicantii avansati / marii maestri este 0.

    La Bivolaru se practica sex-ul in grup ca o forma de eliberare de iluzia respectului de sine.

    Lupta se da in fiecare din noi iar lumea nu va deveni mai buna daca nu va veti castiga propria batalie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Woow!!! Multumesc!

      Ștergere
    2. Bine punctat în privința ocolirii ortodoxiei de către aceste practici. E firesc să fie așa întrucât aici vorbim de o antiteză perfectă. Ori, dacă spunem antiteză dintre Hristos (ortodoxie) și new age (masonerie), cam ințelegem cui slujește masoneria. Și așa pricepem și frenezia cu care creștinismul ortodox este atacat din toate părțile și găsit vinovat și dacă plouă afară, și dacă nu.

      Remarcați cu câtă efuziune este prezentat în mainstream media de fiecare dată Papa de la Roma (indiferent cine ocupă funcția) și cu ce accente ironice și zeflemitoare se vorbește despre BOR, patriarh și despre preoții noștri. Când mai calcă în străchini câte un preot ortodox, e jale mare pe toate canalele, zici că a început apocalipsa! Culmea, dacă preotul nu e ortodox, de multe ori știrea e pusă astfel încât să lase impresia că ar fi, nespecificându-se confesiunea preotului!

      New Age este calul troian băgat în conștiința omului pentru pregătirea lui din interior pentru unificarea religioasă la nivel mondial și prin asta, practic, pentru înghițirea și distrugerea creștinismului ortodox oriunde el există..

      Dumnezeu să ne întărească, vin vremuri grele...!

      Ștergere
  5. Marius,
    O fac pentru indeplinirea planului: inscaunarea lui Anthrist. Toate aceste organizatii secrete devenite discrete sint brate ale aceleiasi caracatite, iar membrii, inainte-mergatori ai aceluia. Secretul ultim al francmasoneriei e insasi inchinarea la Lucifer, ingerul cazut. Daca li s-ar spune "novicilor" de la inceput despre ce este vorba exact, n-ar mai vrea nimeni sau aproape nimeni sa se instaleze in loji. Cum insa marele secret a transpirat din greu in era informatiei (desi multi parinti ai Bisericii l-au dat pe fata de-a lungul timpului, dar cine sa-i mai asculte?), si francmasoneria s-a cam rasuflat. Da, SE stie si se doreste sa se stie, ca o sfidare. Gen: da, asa e! Si? Ce veti face dupa ce v-am molesit vlaga si v-am spalat creierul deja imputinat? Vezi intreaga industrie de divertisment, ceremoniile de decernari de premii sau investituri (Macron, par exemple) sub forma de ritualuri masonice, satanice. Spuneau Sfintii Parinti ca in ultimile zile tot iadul se va dezlantuit pe pamint. Si asa este acum. AH! si astia nu conspira doar de 200 de ani incoace, ci inca de la caderea lui Adam, pentru a impiedica lucrarea de mintuire prin Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deviza intunericului a ramas aceasi: Divide et impera! Iar forte politice si economice fac jocul divizarii, a ne-unirii intre romani foarte profitabil. Umbra lui Traian inca e aici infruptandu-se din aurul Daciei, iar Baba Dochia vine cu armata ei de viteji, cinstiti, oameni drepti si de temut, totusi foarte putini in fata armatelor infruptatoare. Au inventat pentru asta chiar si dobanda negativa. Romania deja se lauda ca a facut primul astfel de imprumut.

      Ștergere
  6. Scrie despre ce s-a intimplat cu cei care au pus umarul la reusita Rev Fr si familiile lor, ca sa deduca cei proveniti din mediul rural, care se cred sefi de tarla, ce-i astepata pe si pe ei, desi isi inchipuiesc, dintr-o totala nestiinta, ca banii si averile adunate ii vor salva, uitind unde ii tin si ca in realitate nu le apartine nimic, intr-un sistem pe care nu-l conduc.
    Tipul parvenitului, care nu stie nimic despre nimic, dar se crede sef:
    Mihail Florian Coldea (n. 1971, Târnova, județul Arad) este un general român
    Chestia cu roman este o greseala, ei neavind nici un fel de identitate, ci doar o calitate, pe care le-o dau cei care-i folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. 1-Pt anii 80, recomand nemultumitilor vizite la ambasadele carora le pot transmite felicitarile de rigoare. Au fost carti scrise, chiar si in anii 80, in care s-a spus ca estul va fi desfintat si cum anume. Reamintesc ca minunatul sistem economic al vestului functioneaza doar in conditii de extensie continua, dupa principul cunoscut in natura si numit cancer. Prima pe tema asta a fost scrisa in anii 70, in care s-a vorbit si despre o sedinta a Clubului din Roma, din 1971, in care s-a hotarit desfintarea estului, in care existau citatele lui David Rockefeller, prezent la intrunire, unde a vorbit despre transparentizarea cortinei de fier. Inventatorul acestui stil cu “transparente” nu este Gorby! Dar, cum romanul nu citeste, deoarece le stie pe toate, ramine sa suportati consecintele. Va asigur ca in proportie de peste 90% chiar le meritati, deoarece atitia sinteti idolatrii ai unui vest despre care nu sinteti in stare nici macar sa vedeti c-a disparut din 45! In plus, va uriti tara si neamul, asa ca nici o alta natie de pe pamint. Autorul se numeste Charles Levinson, daca vrea cineva sa stie. Vad ca se bate moneda pe un roman al unui scriitor care a vorbit despre folosirea unui virus, dar se uita ca este, totusi, unul de fictiune. Se omite o carte scrisa de Carl Friedrich von Weizsäcker, Der bedrohte Friede. Politische Aufsätze 1945–1981, unde scrie ca estul va fi desfintat, URSS va cadea si ca va urma un capilatism salbatic, in care elita nu va avea nici o problema sa foloseasca virusii pt impunerea propiei vointe, daca isi vor vedea suprematia in pericol sau pt consolidarea acesteia.
    Cine a fost:
    https://de.wikipedia.org/wiki/Carl_Friedrich_von_Weizsäcker
    Fratele lui a fost Richard von Weizsäcker, presedinte al Germaniei in perioada 1984-1994.
    In Romania nu s-a murit deloc de foame! In ani 90 consumul alimentelor cartelate in anii 80 a scazut cu 40%, lucru care spune mult despre „foametea“ de atunci. Personal n-am fost in stare sa consum niciodata cotele respective si nici n-am mai avut vreodata in casa alimente in cantitatile de atunci. Gradul de libertate era imens, fata de cel de astazi si este o dovada de prostie desavirsita sa mai trancanesti impotriva trecutului cind, in prezent, atit tara cit si natia romana sint praf si pulbere, scufundate in cea mai adica criza posibila din istorie, cind ne aflam la limita disparitiei si sintem bataia de joc a oricui. Este cazul sa incetati cu vaicareala cu comunistii si alte prostii, deoarece si inainte de 89 si dupa, tara a fost si este condusa de descendentii precariatului rural, care n-au stiut decit sa distruga si sa batjocoreasca orice este romanesc si are lagatura cu propia tara si natie. Nu cred ca mai are rost sa aduc in discutie parvenitismul desantat si nebunia dupa averi si putere a acestei categorii sociale, deoarece se vad f bine la tv. Romania are un singur partid, cel al parvenitilor, oportunistilor si slugilor devotate oricui da ceva.


    Sa vedem “baza” de unde s-a pornit, ca sa intelegem ziua de astazi, cu cei pe care-i vedem si auzim:

    Franz Ţandără
    https://www.youtube.com/watch?v=uD1yU9JCq2M&app=desktop

    Un tortionar "talentat" la Periprava
    https://www.youtube.com/watch?v=9eHdPsrN9W0

    “Realizarili” parvenitilor descrise de unul dintre f putinii care au reusit sa ajunga romani:

    https://www.romaniadeazi.info/2019/04/dan-puric-exista-trei-mari-surse-rost-lumea-asta-familia-pamantul-credinta.html?m=1#at_pco=smlrebh-1.0&at_si=5e4c5061321375b7&at_ab=per-2&at_pos=1&at_tot=5

    https://www.dcnews.ro/tudor-gheorghe-atacat-dan-puric-face-parte-din-demnitatea-acestui-popor-il-lasam-singur_727161.html

    https://www.antena3.ro/actualitate/dan-puric-la-antena-3-romania-este-o-tara-profund-desfigurata-557052.html

    RăspundețiȘtergere
  8. 2-
    https://www.activenews.ro/stiri-social/Dan-Puric-Poporul-roman-s-a-prabusit-cu-constiinta-anesteziata-in-lumea-de-azi-drogata-de-visul-%E2%80%9Eemanciparii-cu-orice-pret-chiar-si-cel-al-stergerii-propriei-identitati-al-carei-tineret-agonizeaza-in-lumea-virtuala-a-erei-digitale-159258

    https://m.dcnews.ro/proteste-in-romania-puric-as-fi-fost-mandru-de-acest-popor-daca-ar-fi-iesit-pentru_623625.html

    https://www.activenews.ro/stiri-social/Dan-Puric-dupa-Referendum-In-30-de-ani-s-au-luat-bogatiile-padurile-si-acum-ni-se-ia-sufletul.-Pentru-ca-au-nevoie-de-robi.-O-tara-asa-de-frumoasa-trebuie-condusa-cu-robi-iar-robul-nu-are-simtul-proprietatii-153102

    https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Puric-Acum-sunt-ONG-uri-ca-sa-l-compromita-pe-Eminescu-sa-compromita-Unirea.-Mai-multe-abjectii-miniciuni-cinisme-si-perversitati-despre-Marea-Unire-ca-acum-nu-am-vazut-niciodata.-Azi-se-scrie-istoria-dupa-cum-se-da-lumina-de-la-Bruxelles-151570

    https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Puric-Noi-sarbatorim-Romania-Mare-cu-romani-mici.-Un-%E2%80%9Eguster-istoric-a-scris-intr-o-revista-de-cultura-ca-noi-am-romanizat-in-mod-fortat-Ardealul-si-ca-e-gogomanie-chestia-cu-constiinta-nationala.-Copiilor-li-se-preda-acum-istoria-scrisa-de-%E2%80%9Egusteri-149941

    https://www.activenews.ro/stiri/Dan-Puric-Tara-a-fost-facuta-colonie.-Acum-sunt-luati-la-suturi-eroii-martirii-si-sfintii.-Statul-este-primul-berbece-care-darama-din-interior-unitatea-nationala.-ONG-urile-cu-ADN-strain-au-incercat-sa-distruga-ce-e-romanesc-147533


    "Din bețivii, leneșii și nebunii satului se trag ăștia care ne conduc acum. Neam de neamul lor n-a avut pământ, că nu erau în stare să-l muncească. Nu știu ce înseamnă pământul, câtă liniște și câtă putere îți dă, ce povești îți spune și cât sens aduce fiecărei dimineți și fiecărei seri. I-au urât întotdeauna pe cei care se trezeau la 5 dimineața și plecau la câmp cu ciorba în sufertaș. Pe toți gângavii și pe toți puturoșii ăștia i-au făcut comuniștii primari, secretari de partid, șefi de pușcării sau de cămine culturale. Pe toți ăștia, care au neamul îngropat la marginea cimitirului, de milă, de silă, creștinește."


    Ăștia scriu istoria după cum li se dă ordin. E ca-n bancul cu blonda: noaptea, pe stradă, un milițian a văzut în iarbă o blondă. „Ce faci aici tovarășă? Îmi caut inelul de logodnă! L-ați pierdut aici? Nu. Între blocuri, dar aici e lumină”. Deci, azi, ei scriu istoria după cum li se dă lumină. De la Bruxelles, de la Washington, de la Moscova. Eminescu îi numea pe acești degenerați ROMÂNCURI”. Dan Puric

    "Ţara asta întotdeauna a fost pradă. Cam cât s-a furat: în 480 de ani de strivire otomană, 270 de tone de aur. În 280 de ani de strivire şi de ocupaţie austro-ungară, 800 de tone. În 30 de ani, din 1990 până acum, s-a scos din România de 3,3 ori mai mult decât toţi ăştia”, a spus actorul.

    Potrivit lui Dan Puric, se urmăreşte distrugerea mătcii, a rădăcinii, a etnicităţii noastre, ceea ce reprezintă, de fapt, o „crimă împotriva umanităţii”, săvârşită „sub spectrul umanităţii”. Ideologilor neomarxişti „le e e frică de omul liber. De omul care are credinţă”, de aceea vor să distrugă matca, rostul"

    RăspundețiȘtergere
  9. 3-
    Potrivit lui Dan Puric, se urmăreşte distrugerea mătcii, a rădăcinii, a etnicităţii noastre, ceea ce reprezintă, de fapt, o „crimă împotriva umanităţii”, săvârşită „sub spectrul umanităţii”. Ideologilor neomarxişti „le e e frică de omul liber. De omul care are credinţă”, de aceea vor să distrugă matca, rostul
    „Mândru că sunt român? Păi, doar pentru că trăiesc în țara în care nu votezi pentru viitorul tău, ci contra candidatului care ți-e antipatic, în țara în care o fată moare pentru că operatorul de la 112 a prins o zi mai proastă, în țara în care mii de oameni pichetează sediul guvernului fără să știe motivul, în țara în care - pentru aceeași presupusă infracțiune - un judecător achită și altul condamnă, în țara în care mor militari într-un camion fără frâne și armata cheltuiește milioane de euro cu o echipă de fotbal care nu e în stare să se califice pentru dificila confruntare cu Mostiștea Ulmu, în țara în care autostrada trebuie reparată înainte de inaugurare, în țara în care Halep e sfâșiată de ziariști și prostituatele dau autografe?
    Nu, nu sunt mândru că sunt român. Doar trebuie să trăiesc în România și m-am consolat cu ideea. La mulți ani cu sănătate, români! Bine că avem NETFLIX. Și HBO GO”, a scris Stoica.

    http://www.justitiarul.ro/nu-era-suficient-tinutul-secuiesc-rares-bogdan-a-stabilit-in-ardeal-si-tara-sasilor-2/

    Acest slugoi unsuros ridică permanent în slăvi sașii, nu doar pe idolul său devenit Gauleiter peste colonie, fără să cunoască adevărul despre comportamentul execrabil al sașilor față de români, începând din Evul Mediu și până la terminarea Celui de Al Doilea Război Mondial.
    Chiar și pe vremea comuniștilor, sașii erau educați în familie cu ideea că sunt superiori românilor și se purtau ca atare în societate. Vă spune asta unul care a crescut, a copilărit și a trăit printre sașii sibieni până la emigrarea lor aproape în totalitate după anul 1990! Am fost cu ei pe munte, la chefuri (ceaiuri dansante, cum le spuneau bucureștenii), am avut prietene săsoaice, dar, indiferent cât de mult te acceptau în preajma lor și cât îți erau de apropiați, cu greu puteau să-și disimuleze disprețul față de români.

    Uite, UE nu e RO vs PL Am pornit cu aceleași șanse, însă diferențele sunt dureroase
    https://www.youtube.com/watch?v=QzsSrJGsHVw

    https://www.facebook.com/Grupul.Investigatii.Politice/photos/a.992118844157086/2952293894806228/?type=3

    https://m.activenews.ro/stiri-sanatate/De-ce-NU-trebuie-sa-fim-vaccinati-OBLIGATORIU.-Pe-scurt-ca-sa-inteleaga-tat-omu-160371

    “Majoritatea covârșitoare a jurnaliștilor români de azi nu au o viață de familie și deci, nici copii. Pentru mulți dintre ei, distracție înseamnă ieșirea la băut sau drogat la final de săptămână. Nu pot relaționa cu oamenii de familie, ba chiar sunt împotriva lor.”

    Acestia sint “romanii”, care nu vad ca tara este condusa prin intermediul gastilor transilvanene spre dezastru!

    Asta este cu deditatie pt romanii de afara, care se cred in vest, “rezolvati pi tate jeneratiili” ca d-aia vin ei in tara sa dea lectii celor ramasi, ca si stiu “multe”:

    https://m.activenews.ro/externe/Prima-statuie-a-lui-Vladimir-Ilici-Lenin-va-fi-ridicata-in-Germania-de-Vest.-In-2018-fostul-presedinte-al-Comisiei-Europene-dezvelise-statuia-lui-Karl-Marx-la-Trier-160417

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)