luni, 19 octombrie 2020

Scenariul de iarnă

H
ai să vedem, din nou, care-i scenariul care urmează să ni se servească, de data aceasta pentru sezonul de iarnă. Așadar avem o creștere a numărului de cazuri, exact așa cum vă povesteam în luna august. Avem orașe blocate și, ca noutate absolută, obligativitatea purtării măștii peste tot. Mai mult, Vela și-a scos melițienii în civil pentru a aplica amenzi. De ce? Pentru că într-un climat polițienesc ura față de autoritate se poate transforma în atașament față de aceasta dacă „măsurile se vor dovedi bune”.

Iată pe scurt pașii care vor urma:
- creșterea cazurilor va continua până spre sfârșitul lunii, cu închideri de școli și localități, amenzi, măști obligatorii, ATI blocat și toate nebuniile;
- la începutul lunii viitoare se va intra într-o fază de platou, pentru ca, precum anti-Făt Frumos, numărul infectărilor să scadă vertiginos;
- acela este momentul în care autoritățile vor clama că au învins virusul prin măsuri administrative;
- în atmosfera sărbătorească se vor relaxa, pe repede înainte, măsurile care nu plac oamenilor. Recomandarea cu purtarea permanentă a măștii va rămâne;
- PNL își va face campanie cu sloganul „Am învins virusul. Reparăm România!”
- până la începutul lunii decembrie nu vor mai exista localități în carantină;
- alegerile se vor desfășura la termen, iar câștigător va fi „anticomunismul”.
- după toată această aventură și după ce se va întroniza noua putere, virusul va reveni.

Ca să nu spuneți că nu v-am spus, vă amintesc că scenariul pe care vi l-am prezentat a fost aplicat anterior alegerilor într-un județ. Cu toate că PNL a pierdut acolo, s-au reglat variabilele astfel încât acum să iasă cu succes.

Ideea e că, la alegerile care urmează, oricum nu contează decât spectacolul întrucât procentele au fost deja trasate, iar mașina de fraudare funcționează din plin. Însă, după cum bine știm, e bine ca totul să pară că s-a făcut cu aprobarea majorității. Doar așa se vor putea demara ticăloșiile cele mai mari în următorii patru ani. De data asta suntem fără scăpare!

8 comentarii:

  1. Si scenariul cu vaccinul care ne scapa de creșterea cazurilor cand vine?
    Nu de altceva, dar ieri am văzut poza cu fabrica de medicamente care facea sticluțe de vaccin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dpdv al evolutiei pandemiei scenariul mi se pare mult prea optimist, chiar luand in calcul masluirile de rigoare care, cert, nu vor lipsi.
    Referitor la masina de fraudare, mi-e greu sa cred ca vreunul din cele doua partide care a castigat alegerile locale, cu atatia primari si consilieri, deci bine reprezentati in fiecare sectie de votare, ar putea fi furat grosolan. De furaciune se pot plange candidatii independenti sau partidele care nu au reprezentanti in sectii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum pot opri fraudarea pe care o face softwareul american pazit de STP, cu reprezentantii in sectii?
      Vor intra reprezentantii pe computerul BEC sa vada daca totul merge bine?
      Dezaxxa.

      Ștergere
  3. Nu prea v-a folosit filtrul google.

    Ca să nu mai pomenesc despre celălalt filtru, lăsat de Dumnezeu pentru a fi dezvoltat mai apoi, cu puțin efort și bunăvoință, prin citit și alte chestii.

    Vom plăti pasivitatea ovină. Crunt.

    Curios sunt doar să văd cum vor funcționa activele de partid unic. Cu un singur partid era simplu. Acum, cu un partid prezidențial, cu un erzaț masochist și cu o haită troțkistă care se va lăcomi pe zi ce trece, unii vor fi cam triști că nu pot face parte din casta brahmanilor lui werner.

    La fel, printre securiști, degeaba speră unii să urce în ierarhie, dacă nu fac de la început parte din casta nemțească, franțuzească sau americănească, tot la lustruit bocanci rămîn. Iar dintr-o castă inferioară într-una superioară nu se trece. Că de aia au fost introduse, să-i țină pe mărunței la locul lor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest scenariu e unul plauzibil dar, uitandu-ma peste padure incep sa inteleg ca scenariul are alte valente ! Daca raman sa ma uit doar la un copac , scenariul tau e bun doar de film de scurt metraj ! Depaseste , treci peste Sindromul Politic si ai sa vezi o alta realitate ! E mai urata decat aia pe care te stradui sa o expui! Nu exista STANGA cum nu exista nici DREAPTA .....POLITICA ! Astea sunt povesti pentru cei fara o minima si invaziva cultura politica ! Pentru cei care cauta un confort emotional si nostalgic dobandit !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei care conduc Romanica nu se obosesc,macar,sa schimbe scenariile ! Aceleași faze repetitive,aceleași mutre pline de emfază,ritoase,dizgratioase! Noi suntem mai buni,furam mai
    deștept si facem parte din PPE ! Noroc de prezident ca este mai suptil ! Ferească Dumnezeu de ce urmeaza !

    RăspundețiȘtergere
  6. Crezi ca in final mai era nevoie de semnatura in clar? Era evident cu cine ai de-a face. Exces de zel!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ni s-au hackuit mintile demult ,varianta cu fraudarea e inutila, ro a intrat in era partidului unic.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)