vineri, 14 mai 2021

Animalele ca armă de înrobire a omului


Cei care credeau că Anglia s-a rupt de UE din cauza propriului conservatorism se înșală amarnic. În fapt țara a dat-o puternic pe progresism. Dacă la începutul pandemiei, atunci când Boris Johnson a anunțat că refuză lockdown-ul, mai erau ceva șanse de normalitate, acum meciul e definitiv pierdut.De fapt, mai mult, au luat-o puternic înainte pe calea progresismului extrem.

O dovadă este recent aprobata legislație referitoare la drepturile animalelor. Inițial am crezut că e o chiflă de tipul celor servite până acum la presiunea diverselor organizații pentru protecția animalelor. Nu, este mult mai dură și mult mai cu schepsis: conform legii, animalele sunt declarate „ființe cu drepturi”. Cineva mai superficial ar putea spune că noua lege e o mostră de prostie: cine-a contestat vreodată că animalele ar fi ființe? Desigur, nimeni. Iar în ceea ce privește drepturile, erau și până acum legi. Atunci?

Din punct de vedere juridic, declararea animalelor „ființe cu drepturi” le duce ceva mai aproape de statutul omului. Într-o primă fază, legislația va fi completată cu tot felul de interziceri ale practicilor considerate barbare. De exemplu dresarea câinilor cu zgardă electrică sau producția de foie gras(asta cu trimitere directă la „barbarii de francezi”). Însă, legislația ar urma să se extindă în domenii destul de ciudate, cum ar fi, de exemplu, interzicerea deținerii de primate ca animale de familie sau ... utilizarea capcanelor cu lipici(hârtia de insecte, capcanele de șoareci și șerpi, etc.). Ciudată este și interzicerea comercializării de animale vii. Ea însă vine, după cum vom vedea, dintr-o de-acum „coerență” a sistemului legislativ.

Scopul final al legislației este cel al interzicerii consumului de carne. Treptat, restricțiile se vor mări până când se va interzice întreaga zootehnie, care va fi considerată un domeniu barbar. Iar „coerența legislativă” va continua până la a considera sacrificarea unui animal similară omuciderii. Traficul de animale vii va fi considerat, de asemenea, similar traficului de sclavi pentru a permite în final o mișcare ALM, similară BLM. 

Probabil vă întrebați ce proteină va consuma populația, dat fiind că e obligatoriu să existe o sursă de proteine. Ei bine, aici e cheia întregii afaceri. În mod sigur Anglia va fi una dintre primele țări din lume care va trece la consumul integral de proteină artificială. Tehnologia promite să ieftinească prețul cărnii artificiale. Probabil va fi mai scumpă decât carnea actuală, dar cu o legislație favorabilă precum cea din Marea Britanie, prețul devine „digerabil” atâta vreme cât nu ai altă sursă. Și iată cum o nouă redută e cucerită. 

Populația care consumă doar carne artificială devine legată indubitabil de producător întrucât aia e singura sursă legală de proteine. În plus, se află în imposibilitatea de a-și procura alte proteine întrucât va exista interdicția de a deține animale pentru carne. Așadar, mâncarea se va centraliza făcându-i pe toți dependenți de hrana artificială. Mai mult, sursa de proteine fiind centralizată, n-ai habar ce se va mai adăuga pentru a servi „politicile sanitare” ale statului. 

Sună promițător, nu-i așa? Și, în final, o să vă reamintesc că și la noi, în plină pandemie,s-a făcut un pas în direcția respectivă prin înființarea așa-numitei poliții a animalelor. Ușor, ușor, ne mișcăm în direcția cerută de „stăpânire”.

108 comentarii:

  1. Ăștia fac numai experimente pe noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cit credeai ca o sa tina Dolce Farniente, la nesfirsit?

      Tot ce i bun tine putin!

      Ștergere
  2. Cind am umblat prin Mexic am gustat greieri prajiti cu bere. Merg!
    Seamana cu semintele.
    Aveau si scorpioni mici prajiti dar nu m am incumetat. Dar acum imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe ele nu le vei mai putea mânca , sunt animale.

      Ștergere
    2. Nici pe ele nu le vei mai putea mânca , sunt animale.

      Ștergere
    3. Hai să nu exagerăm. Greierii și scorpionii nu sunt animale, adică sunt ființe vii, dar pe alta cracă in pomul creației.

      Ștergere
  3. Ce rost a avut Știrea de acum câteva luni când bill a spus ca investește miliarde de dolari pt a produce carne artificiala ?!? Va aduceți aminte ? Toate se leagă la un moment dat Pt ca “băieții” lucrează cu cărțile pe fata ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar de mult ca mizerabilul Billache e o portavoce a programului "progresist". Deja tot ce emite asta imi repugna.

      Ștergere
  4. Proteina din produse animale este mai putina si mai de slaba calitate decat cea vegetala.
    Deci nu ramane nimeni fara sursa de peoteine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camarade @Mercy, eu poftesc a hali PORC, VITA, OAIE. Carne, ca nu-s "vita furajata".

      Ștergere
    2. Nu va aprindeti. Era o parere. Va recomand documentarul Game Changer

      Ștergere
  5. Haha! Nu mai știți despre ce sa vorbiti? S-au terminat ideile de despicat in patru?
    Va plictisiti?
    Tot timpul se exagereaza intr-o directie sau alta. Cum s-a ajuns in occident la nebunia de a nu lasa copiii sa urce in copaci pentru ca si ei sunt vii.
    Dle Diaconu, poate matale zbori pe covorase fermecate sau pe norisori rozalii, dar sa stii ca politia animalelor era necesara. Nu stiu daca ati vazut cat de barbari pot fi romanii uneori...Eu stiu. Au trecut de faza înecat pui de pisica si catei in galeata cu apa, dar tot ii arunca pe ape si prin boscheti, intr-un secol in care s-a inventat sterilizarea si asumarea animalului de companie.
    Cand puii abandonati si loviti de mici cu piatra de " regele" om invata sa se apere ucigand puiul de om lasat nesupravegheat, toti puneti la zid, crestineste, desigur, cainele.
    Omul? Poate sa spurce pamantul tot, poate sa distruga, ca este nobil, fiinta rationala si are dreptul sa faca ce vrea. Chiar si sa-si abuzeze sexual puii din rasa lui, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cei ca dvs se vor folosi, si sunteti multi, vehementi. Si aveti numai certitudini.

      Ștergere
    2. Asa este! Bine punctat! Oferta vine la cerere. Si sunt multi ,,clienti".

      Ștergere
    3. Multă prostie pe aici! Ce treabă are poliția animalelor? Vreți realitate? Intrați pe pagina Comisiei Europene și vă veți cruci! Vedeți acolo ce înseamnă Pactul Ecologic (actualul „program de guvernare” european) și veți înțelege fără echivoc că vor să termine zootehnia. Veți mînca rîme și gîndaci! Carnea o va mînca „elita”.

      Ștergere
  6. Noua Lume isi arata infatisarea hada iar oamenii sunt in continuare intr-o stare de negare neresimtind schimbarea ca pe o amenintare clara. Ne multumim cu explicatii simpliste si fara urma de logica. In sinea noastra stim ca ceva nu este in regula dar refuzam sa analizam in profunzime ca nu cumva descoperirea adevarului sa ne incomodeze viata creindu-ne mustrari de constiinta pentru ca nu ne impotrivim.

    Daca stramosii nostri ar fi avut o atitudine similara in fata primejdiilor noi nu am mai fi discutat astazi. Insa ei au vietuit si luptat in conditii extrem de grele depasind pana la urma toate greutatile. Noi ne codim pana si la cele mai mici si inofensive gesturi de afirmare a libertatii (precum purtarea botnitei) aratand prin aceasta lipsa de discernamant, de unitate, de curaj, de hotarare si de multe alte ingrediente firesti oamenilor normali.

    DD vorbeste de o noua reduta cucerita de sistemul demonic ce se construieste sub ochii nostri adormiti. Eu cred ca redutele pierdute sunt cu mult mai multe. Punerea in practica a unei idei este de fapt faza ultima a sa. Primele etape sunt la nivel conceptual. Nu se petrece nimic in planul fizic ci doar se induc idei si concepte la nivelul societatii, apoi se fac experiente de laborator si testari pe scara redusa. Este drum lung pana sa ajungi la nivelul in care sa vorbesti deja de investitii masive si productie de masa. Iar acest drum a fost parcurs deja in multe alte domenii.

    Nici nu constientizam cat de pregatiti suntem pentru noua ne-lume. De fapt cel mai clar este atunci cand consideram ca imposibla intoarcerea intr-o lume fireasca in care oamenii au trait atatea mii de ani inainte de explozia tehnologica din ultima jumatate de secol.

    Lumea Noua este o lume artificiala. Iar asta cere un control absolut. Oricine isi da seama ca ea nu poate functiona singura o secunda. De aceea este usor de indus oamenilor perceptia necesitatii controlului pe care-l accepta astfel ca pe un dat.

    Iar oamenii, in calitate de componente a acestei lumi, inteleg sa se supuna regulilor sistemului fara sa se mai gandeasca daca nu cumva este afectat insasi statutul lor de oameni. Se indeparteaza de normalitate la nivel conceptual iar asta se reflecta apoi in planul fizic.

    Aducerea animalelor mai aproape de statutul de fiinte cu drepturi nu este o inomenire a lor ci de fapt o indobitocire a oamenilor. Nu animalele sunt inaltate ci oamenii sunt coborati. Pentru ca atentatul nu se refera la partea vazuta a trupului (care prin masurile de acum este exacerbata dandu-i-se o importanta supradimensionata si lipsita de logica) ci la cea nevazuta, cea a sufletului, care in cazul omului este redusa la nivelul dobitoacelor. Oamenii pierd astfel contiinta unicitatii lor prin existenta sufletului (acea farama de divin din ei prin care sunt dumnezei dupa har) si se cufunda in paradigma existentei trupesti unde sistemul va putea sa le promita nemurirea prin mijloacele tehnologiei.

    Greu de inteles cat de schimonosita este Noua Lume daca privim lucrurile punctual. Insa daca ne gandim ca ea este de fapt o caricaturizare in oglinda a lumii firesti in care negrul devine alb, raul devine bine, razboiul devine pace, uratul devine frumos, naturalul devine artificial samd, va fi mult mai usor de inteles totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici te intreb @ Angela esti sigura ca minizombi astia mai au oare suflet ? eu nu sant convins..

      Ștergere
    2. Suflet au ca e din dotare. Se pune problema daca este mort sau viu. Bine, mort nu in sensul propriu (pt ca sufletul este vesnic) ci in cel duhovnicesc in care nu mai are puterea sa-L cunoasca pe Dumnezeu aici si, prin urmare, nici dincolo. Dar ... asta-i viata. Fiecare este liber sa aleaga.

      De asta nici astia nu vor introduce obligativitatea. Vor merge pe constrangere la maxim insa alegerile importante se vor face de catre oameni ca sa nu aiba indreptatire cand va veni vremea socotelilor. Nu vezi ca la vaccin dai cu subsemnatu? De bunavoie va sa zica :)

      Ștergere
  7. Si care e problema sa deveniti vegetarieni si sa va luați sursa de proteine din surse vegetale? Nu va obliga nimeni la proteina artificiala, voi alegeti. Planeta e vie, evolueaza si alege viata. Nu mai suntem barbarii din epoca de piatra. Schimbarea vine din noi, cand constientizam o alegere. Dar deh, e mai simpla perspectiva impusa de altii gen bill gates.

    RăspundețiȘtergere
  8. Adevărul e că, auzind știrea, și eu am sărit cu gândul la ce zice DD.
    Odată legiferat un concept - abstract - sfera lui de cuprindere concretă poate fi ulterior extinsă, prin amendamente / completări mai ușor de impus.

    Pe de altă parte, sunt de acord și cu M.A. Există nenumărați dezaxați care chinuie animale, sau le exploatează fără milă. Pe asemenea indivizi i-aș bate până la leșin.

    Totuși, anumite prevederi legislative (menite a pedepsi sub-oamenii) puteau fi date punctual, explicit, strict pentru asta. Introducerea unui concept bazal (ca de "drept al omului" ptr. animale) este totuși exagerată,deschizând calea altor (posibile) manevre.

    Atenția trebuie crescută, căci de acum totul depinde de amendamente.

    RăspundețiȘtergere
  9. Una e sa pedepsesti cruzimea oamenilor față de animale, cu totul altceva este sa legiferezi drepturi pentru animale. Maine-poimâine vor fi declarate ca fiinte cu drepturi și vegetalele, rămânând pentru consum doar chimicalele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Una e sa pedepsesti cruzimea oamenilor față de animale, cu totul altceva este sa legiferezi drepturi pentru animale."

      FELICITARI! - asta este esenta articolului.

      Ștergere
  10. off-topic

    INCREDIBIL cat de repede gliseaza vaccinarea de la o masura medicala la una de conformism social.

    Uitati cat de relaxat se vorbeste despre faptul ca accesul in locuri publice sa fie permis doar celor vaccinati chit ca este vorba si de evenimente de familie precum nuntile: https://www.dcnews.ro/la-restaurant-cinema-si-teatru-doar-cu-aplicatie-ciprian-teleman-este-o-idee-foarte-buna-traim-in-lumea-digitala_819886.html

    O sa ajunga oamenii sa se vaccineze doar ca sa poata face o nunta sau ca sa poata participa la una a unor persoane apropiate. Iar sirul conditionarilor va fi fara sfarsit (ex. vezi disputa de la Iasi cu studentii care nu sunt primiti la examene fara vaccin sau test pcr). Deja se incheie povestea pandemiei si se merge pe constrangerea in vederea "ridicarii" restrictiilor (de parca ne-am nascut sclavi iar acum trebuie sa ne recastigam libertatea prin vaccinare).

    Daca nu se dezvolta rapid un curent de respingere absoluta a oricarei incercari de utilizare a dovezilor de vaccinare / testare / boala o s-o-ncurcam mai repede decat ne-am putea imagina. Pana si cei testati / vaccinati ar trebui sa refuze sa foloseasca acea dovada in afara cadrului medical.

    Nu am nimic cu cei care se vaccineaza. Daca ei considera ca vaccinul le ajuta ... In libertatea lor unii decid sa-si puna streangul de gat. Ii pot sfatui sa n-o faca dar mai departe este decizia lor.

    Insa cei care folosesc adeverinta de vaccinare / testare atenteaza in mod direct la libertatea tuturor. Acestia merita pusi in mod public la coltul infamiei si condamnati ca niste tradatori ce sunt.

    Vaccinarea este un act medical (ne-medical de fapt; medical ar fi daca ar fi destinat tratarii / prevenirii unei boli insa asta este o alta discutie) insa folosirea adeverintei de vaccinare / testului este un act social, de apartenenta la o anumita grupare sociala ce are drept caracteristica credinta in ceva.

    N-am nimic cu credinta lor, sa creada cat vor si in ce vor insa aparitia discriminarilor la nivelul societatii arata o fractura grava de natura sa rastoarne complet vechea ordine sociala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant!

      O parte cel putin merita toata atentia.

      Ștergere
    2. Angela, paradoxal, tu ar trebui sa vezi partea buna.
      De voie, de nevoie, cam toata hoarda va ajunge a posti, haahaa.
      Fara canon.

      Ștergere
    3. Postul este un mijloc iar nu un scop. Iar ceea ce nu faci in deplina libertate nu are valoare. Postul de nevoie foloseste doar mintilor bolnave care l-au conceput.

      Pana acum a fost cum a fost insa daca lumea nu se va mobiliza in respingerea cu tarie a apartheid-ului sanitar am incurcat-o pe perioada nedeterminata (inclusiv cei testati si vaccinati ar trebui sa se opuna ca doar nu traiesc pe Luna).

      Ștergere
    4. @Cassius
      Nu are nici o legătură cu postul creștin sau al altei religii cunoscute azi regula indusă prin hotărâre administrativă sub motivația "drepturilor animalelor"!

      Ștergere
    5. Stiu mai, stiu.
      Glumim, nu te mai incrancena asa.

      Ștergere
    6. Glumeste dar nu expedia subiectul.

      Intrarea in paradigma nebunilor cu folosirea adeverintei / testului ne duce repede spre controlul total cu pierderea tuturor libertatilor.

      Nu cere nimeni sa murim pentru o cauza dar o mica jertfa de a refuza sa folosesti / sa participi la orice este conditionat de adeverinta / test este o datorie a fiecaruia.

      Ștergere
    7. Ideea guvernanţilor de-a permite doar celor vaccinaţi accesul la diferite manifestări, unde li se cere CNP-ul a pornit tăvălugul discuţiilor. Se spune că prin această măsură se încalcă Constituţia, că este nedemocratic.

      Scriitorul Alexandru Petria a catalogat acţiunea ca fascistă şi a lansat un apel public pentru boicotarea lor.

      „Dacă vrem să acţionăm în spiritul libertăţii, se impune boicotarea tuturor evenimentelor unde se cere o dovadă că eşti vaccinat. Că e spectacol de teatru, că e operă, restaurant, concert, orice.

      Aceşti indivizi nesocotesc Constituţia, prin măsuri sanitare fasciste, discriminând.

      Să-i ajutăm să piardă câţi mai mulţi bani. Să le transformăm vieţile într-un coşmar!

      Ar merita pichetate intrările unde se ţin manifestările, orice metode de compromitere a lor sunt binevenite.

      În apărarea democraţiei, scrupulele în privinţa mijloacelor sunt un semn fatal de slăbiciune.”, a scris Petria.

      Ștergere
    8. iar iti scapa ceva @ Angela, vaccinatii orintre noi sant bombe cu ceas imprastie boala de asta e nevoie de 70% vacc.
      insa intotdeauna Dumnezeu a creat in situatii dificile o aparare pe masura !

      Ștergere
    9. Nu ar fi o idee rea, dle. @Alkan.
      Realist vorbind însă, e foarte greu să existe mobilizări ad-hoc, în lipsa unei structuri organizatorice de fundal.
      Și chiar dacă oamenii s-au aduna, totuși, lipsa coordonării ar degenera în posibile ciocniri / vandalisme, ce mai mult ar compromite cauza decât s-o sprijine.

      Până la vreo acțiune este necesară conștientizarea dimensiunilor reale ale problemei, de cât mai mulți.

      Ștergere
    10. Mda...asta cam asa e.
      Plus ca nu vor lipsi provocatori, abili in a sparge coeziunea sau civismul.

      Ștergere
    11. Boicotul / nesupunerea masurilor de apartheid este o datorie civica de cea mai mare importanta a fiecaruia dintre noi. Cine nu face asa ceva (indiferent de starea de vaccinare) sa nu indrazneasca apoi sa se mai uite in ochii copiilor sau nepotilor. Asta este tradare la cel mai inalt nivel. Se-ntorc in mormant toti eroii acestui neam condamnat la sclavie si disparitie. Tot ce spune Alexandru Petria mai sus este o obligatie de onoare a tuturor, indiferent de varsta sau stare sociala.

      @Dan - ai dreptate insa moartea fizica este cea mai simpla solutie la ora actuala. Sa fim pregatiti pentru ea si atat.

      Moartea cealalta, sufleteasca, de care vorbeam mai sus este mult mai grea iar acceptarea conditiilor unui sistem realmente demonic ne poate face mai mult rau decat orice boala.

      Ștergere
    12. Io mi-s curios cine va verifica daca organizatoru' chefului a verificat (si cum) daca toti is vaccinati.
      Sa nu uitam ca suntem in Romania si nu suntem asa obedienti ca retarzii din Occident.

      Ștergere
    13. Daca se incurca, o vor drege...din pix.

      Ștergere
    14. Terminati cu prostiile. Este irelevant ca asa-zisele restrictii vor fi ocolite. Si pana acum au fost insa numai in parte pentru ca unii chiar le-au respectat in ciuda absurditatii lor. Ideea este de a refuza de la inceput si fara echivoc intrarea in paradigma sistemului. O data ce-ai acceptat sa te joci dupa regulile lui ai cazut.

      Nu concubinajul cu raul este solutia ci respingerea lui cu toata fermitatea si fara concesii. Daca-i accepti existenta vei cadea mai devreme sau mai tarziu in plasa lui.

      Ce, ei nu stiu ca nu se vor respecta? Ba da. Stiu insa si ca lipsa lor de fermitate in aplicarea masurilor va scadea opozitia la schimbare iar dupa aceea, o data introdusa conditia, se va putea strange surubul. Pas cu pas.

      Asa a fost si cu botnitele. Ba ca da, ba ca nu, ba ca da dar suntem smecheri samd pana cand s-a ajuns ca toata lumea sa se conformeze (micile exceptii intaresc regula).

      Ștergere
    15. Mai Angie...nici trollu' ala nu se lasa, dar nici tu !
      Ce tot ne dascalesti atat ? Ai vazut ca,in mare, multi deja suntem convinsi de mizeriile din jur, nu mai trebuie sa ne pisezi in continuu.
      Uite de aia devii tinta unor ironii, sau oamenii isi pierd rabdarea cu tine.
      Daca tot vrei sa predici, mergi la...necredinciosi, haaha..la noi nu mai e cazul.
      Care ne-am prins, am facut-o singuri. Care nu...cum poate il convingi tu azi pe "plus", maine il va intoarce alt insistent pe "minus".

      Ștergere
    16. Am comentat tocmai pentru ca cineva a trollat ideea venind cu solutia ocolirii masurilor intr-un pur stil romanesc. Chestia asta ca legea este o bariera pentru prosti peste care sar leii (vezi aia ce faceau chef la Guvern) si pe sub care trec smecherii (astia de zic ca se strecoara) este efectiv pierzatoare in momentul de fata.

      Este esential din punctul meu de vedere sa se inteleaga ca avem de ales intre o opozitie ferma fara acceptarea vreunui compromis si capul pe buturuga.

      Nu frec ridichea nimanui dar poate ca n-ar strica putina unitate macar in jurul a ceea ce este vital.

      Inteleg ca altii sunt in lumea lor dar sa nu posteze si sa strice firul unei idei importante. Altfel nu este in intentia mea sa stau sa ma razboiesc cu toti.

      Iar tu fa bine si contribuie si cu un pic de continut ca de fluiere de arbitru nu-i nevoie.

      Ștergere
    17. @Cassius: eu sunt ,,trollu` ala,,?

      Ștergere
    18. Haaha - nu !
      Doar e clar cine e. Ia vezi mai jos.
      Balmajitul care incearca sa semene discordie, in stil infantil.

      Ștergere
    19. Mercy, tu ai fost doar un ... troliu de ocazie. Ai tras un pic mai in colo o idee la care tineam dar in rest n-ai vocatie de troll :))

      Ne mai contrazicem cu intentia de a construi dar nu intram in coliziune ca sa daramam.

      Ștergere
  11. Încă de prin anii 70, marea britanie a adoptat o lege prin care au recunscut delfinii ca „persoane non-umane” (şi au desfiinţat delfinariile), idee preluată și de deputatul Remus Cernea întro propunere de lege prin 2014.
    Iar acum 4 ani, în 2017, „Arabia Saudită a acordat, pentru prima dată în istoria umanității, cetățenie unui umanoid pe nume Sophia. Așa a ajuns o ființă artificială să aibă mai multe drepturi decât femeile din această țară.”
    Și nu prea de mult, găsisem o știre pe net (acum nu mai reușesc să găsesc link-ul) în care se afirma că un comitet israelian care verifică ce mâncare este sau nu kosher, a decis că carnea artificială, de laborator, sintetică, ar fi kosher, deci bună pentru consum.
    https://www.caleaeuropeana.ro/uniunea-europeana-romania-si-delfinii-ca-persoane-non-umane/
    https://playtech.ro/2017/robot-cetatenie-arabia-saudita-sophia/
    Iar omul pare că, pe zi ce trece, decade din statutul de ființă (umană), el fiind înlocuit de animale și produse artificiale.
    Cred că toate sunt „Ferestre Overton” și, să nu uităm că în descrierea scenariului Overton, se face referire, nici mai mult, nici mai puțin la ... canibalism!

    Oricum, azi am găsit și descărcat de pe net cartea „Omul recent” a lui H.R. Patapievici, la prima vedere pare a fi o lectură interesantă.
    https://monoskop.org/images/d/dc/Patapievici_Roman_Horia_Omul_recent_2001.pdf

    P.S. Se pare că omul este singurul mamifer care-și ucide puii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu i adevarat. Foarte multe mamifere masive in special pradatorii isi apara puii mai ales de masculii care daca nu si gasesc carnita se infrupta din propriile progenituri.

      Ștergere
    2. Și pe cei nenăscuți? Sau oare câți copii mor efectiv de foame în lume (mai ale prin africa) și câți adulți mor efectiv de grași (obezi și supraponderali)

      Ștergere
  12. Înseamnă că odată cu consumul de carne se interzice și consumul de lapte, brânză, smântână, unt, ouă. Britanicii nu pot da vina pe U.E. pentru că s-au retras. Vai de guvernul lor și de monarhia lor. Cetățenii britanici acceptă orice ca niște roboți umani?

    RăspundețiȘtergere
  13. Hi! Hi! Hi! Încep a ieși viermii din c.uru' lu' patapârtzievici...

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Mercy, așa o fi cu proteina vegetală dar Cel care ne-a dat viață, adică Dumnezeu ne-a permis de la bun început să ne hrănim și cu carne. Adam și Eva au avut doi copii la început: Abel era păstor, Călin era agricultor. Controversa între frați a apărut când Dumnezeu și-a arătat aprecierea pentru darul lui Abel, nu pentru produsele agricole ale lui Călin. Asta a dus la crimă. Un lucru e sigur : Dumnezeu nu le va permite sataniștilor să-și ducă la îndeplinire planurile. Este scris : ,, Voi opri la jumătatea lui acest veac!" Până la interzicerea consumului de carne, ne omoară rachetele balistice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu a permis hranirea cu carne numai dupa potop. (Fc 1.29, Fc 9.3)

      "Controversa între frați a apărut când Dumnezeu și-a arătat aprecierea pentru darul lui Abel, nu pentru produsele agricole ale lui Călin. Asta a dus la crimă." se intelege din ce scrii ca Dumnezeu ar fi raspunzator pentru crima lui Cain, chiar asta ai vrut sa spui?
      motivul neprimirii jertfei lui Cain nu tine de nicidecum natura vegetala a acesteia.

      Ștergere
    2. Pai si acum vom putea reveni la a minca carne dupa pofta inimii in momentul cind populatia globului va ajunge la numarul populatiei din vremea lui Cain.

      Ștergere
  15. Am scris CAIN, nu Călin dar dracul își bagă coada peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie nu mi se pare firesc ca omul să trăiască în casă cu câinele sau să doarmă cu câinele în pat. Iubesc animalele, nu aș strivi o furnică dar există o limită în toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce a facut omul de zeci de mii de ani este firesc, ano.
      Pentru a preveni furtul, omorul lor de catre alte fiare pe doua si patru picioare, am trait cu ele linga noi, in pesteri sau in bordee. Mai tirziu am inceput sa le separam in alte structuri.
      Evident ca acum au devenit aberatii, dar initial doar asa le puteai proteja.
      Si acum vin ursii, mistretii la ciini legati si i sfisiie. De aia trebuie lasati liberi noaptea.

      Ștergere
    2. Iisus s-a născut în iesle, înconjurat de animale. Este foarte firesc ca omul să fie înconjurat de animale. Modernitatea a declanşat ruperea relaţiei dintre om şi animal.

      Ștergere
  17. Aș desființa prin lege toate grădinile zoologice din lume. Animalele și păsările trebuie lăsate să trăiască în mediul lor natural, așa cum a hotărât Dumnezeu. Aș interzice folosirea animalelor în spectacolele de circ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Animalele deja sunt interzise la circ si la noi.
      Un lucru bun.

      Ștergere
    2. Asa este, iar gradinile zoologice isi trag ultima rasuflare...toate vor fi holografice.

      Ștergere
    3. Iar oamenii se duc în safari. Și uneori mai și vânează.

      Ștergere
  18. Sunt si eu in acord cu cei ce observa potentialul subversiv al legii britanice.
    Colateral insa, in acelasi pachet legislativ se prevede severitate la alegeri - identificare stricta a votantilor si diminuarea votului "corespondent".
    E o recunoastere oficiala - desi indirecta - a fraudelor masive din SUA, contra Trump.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cu "fara carne" ma voi ingrijora cand legi din astea vor fi si in Texas. Daca si "vacarii" ajung vegani fara a umbla la pusca...abia atunci inseamna ca e groasa !

      Ștergere
    2. Te-ai gandit repede la Trump...

      Eu m-am gandit la nevoia de identificare cu certitudine a fiecarei fiinte umane in calitate de obiect al IOT si la faptul ca asa ceva se poate face numai daca exista un identificator electronic atasat corpului uman.

      Si daca animalele au cipuri de ce n-ar avea si oamenii?

      Dar sa vorbim mai bine despre prima etapa: codul QR personal prin care se acceseaza baza de date cu informatii despre boala si vaccin. Abia intr-o etapa ulterioara acesta va fi atasat corpului sub o anumita forma (cip, tatuaj sau altceva).

      Ștergere
    3. Pai asa se evidentiaza mai clar dublul standard al derbedeilor. La Trump votai si cu bilet de tramvai...haahaa, iar pe alta parte tre' sa ai cod digital si pentru WC.
      Deja aiureala e stridenta, disonantele se acumuleaza.

      Ștergere
    4. "Deja aiureala e stridenta, disonantele se acumuleaza." - perfect.

      Un om care accepta asa ceva se anuleaza singur ca individ. Chiar daca la prima vedere este confortabil cu acceptarea aberatiilor in forul sau interior este posibil sa se produca niste procese care sa semnaleze discordantele. Acceptandu-le se creeaza un conflict interior care ii perturba intregul sistem de valori si ajunge sa se indobitoceasca.

      Nu vezi cat de multi neaga realitatea? Pur si simplu refuza s-o recunoasca tocmai datorita mizeriei pe care au inghit-o pana acum. Acceptand adevarul ajung la contradictii interioare profunde care-i dau peste cap asa ca refuza sa mai gandeasca.

      Si uite asa avem crestere importanta la productia de oi.

      Ștergere
    5. Pai si oare nu este benefica cresterea productiei de oi?
      Nu a lor este imparatia cerului?

      Ștergere
  19. OK ...acesta este un tipar descris cu metodologia de aplicare si care este posibil sa fie folosit pentru dresajul oamenilor ...
    Interesant ar fi de identificat cat mai multe ...caci lumea e plina de tipare de genul acesta ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pandemia, green deal-ul, ideologia de gen, digitalizarea si smart-uirea cu IOT si restul, nediscriminarea, libertatea de miscare si melanj rasial, diverse forme de toleranta in care minoritatea este supusa minoritatii, ceea ce este impus sub forma corectitudinii politice samd

      Altfel spus: Tot ce duce la renuntarea vechiului set de principii si valori traditionale si conduce la globalizarea constiintei pe de o parte (la nivel de individ) si tot ce tine de globalizare economica, financiara, politica, militara etc (la nivel macro) pe de alta.

      Ștergere
    2. La aceasta sinteza consimt 100%.
      E mai mult decat sinteza, e deja axioma.

      Ștergere
  20. Chiar dacă avem dezacord pe o serie de chestiuni, e clar că zilele astea (anii ăștia) se încearcă o accelerare de agendă.
    Pe de o parte e rău, dar pe de alta pot fi efecte contrare. Până acum, pe un climat de "bunastare liberală", micile inserții programatice nu făceau prea multă vâlvă, așa că majoritatea nu le băgau prea mult în seamă.
    Forțarea registrului din 2020, cu impuneri, severități, anulări de drepturi, ar putea aduce o creștere a conștientizării nocivității.
    Numai cine nu vrea să vadă ràmâne adept al acestor politici.

    Va fi un bun prilej pentru a vedea, în ansamblu, câți sunt deranjați de aceste tendințe (fie și pasiv, nu neapărat vocal).
    Abia atunci s-ar putea vorbi de inițiative mai serioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. atata vreme cat veti fi asistati social, toate initiativele sunt egale cu zero. atata vreme cat niste asistati social ca DD, Capsali, Bogdan Duca si alte videochatiste va dau lumina, initiativele voastre vor avea acelasi rezultat - zero. ati vazut foarte bine si acum cu protestele alea anti vaccin anti vaccin anti vest anti common sense. zero. cei mai multi care comenteaza pe aici sunt someri sau pensionari. schimbarile sociale nu vin de la asistati social :)))

      Ștergere
    2. Bine copile, mi-an notat cugetarea ta. Acum leagă-ți sandalutele si du-te la joaca.
      Te faci tu mare...

      Ștergere
    3. nu mai plange. stii bine ca astia de la care luati lumina sunt zero barat. dd e un anonim mitoman, capsali si duca traiesc din ajutoare, restul fac videochat pe site-uri porno sau pe la tv. ce dracu sa schimbati voi, urmaritorii de nashu tv si de tot felul de anonimi celebri cum e dd de care nu a auzit nimeni in realitate. spune ce intiative ati avut voi anonimii someri in ultimii 10 ani si ce realizari aveti? gargara pe net ca e moca.

      Ștergere
    4. Deși cinic, răspunsul tău are fundament, @unknown.
      Pentru efecte solide mai trebuie și implicarea altora, de acord.
      Doar că tu nu propui idei, doar arunci cu noroi.

      Ștergere
    5. @DD - este nevoie sa se faca ceva cu pupezele astea. Sa nu mai poata fi 2 persoane cu acelasi nick. Sau o fi unul de genul legiune? Ca prea are multe fete.

      Ștergere
    6. @angela, legiunea asistatilor social.

      we are legion :))))))))

      Ștergere
    7. @Hayde...ce idei sa propuna ? Nu vezi ca are o fixatie bizara pe DD ? O repeta si de doua ori pe fraza.
      Ori ii e dusman personal, ori e un troll tampit (iertati pleonasmul).

      Ștergere
    8. cum sa ii fi dusman PERSONAL unui anonim celebru. unui anonim nu ii poti fi dusman, cum nu ii poti fi nici prieten. nu i-as da 100 dolari imprumut, adica nu mi-as pune pielea la bataie pentru un anonim.

      trollez si eu. sau poate sunt de la sri si urmaresc pensionari si someri subversivi pe net :)))

      Ștergere
    9. Bine, bre.
      Tot e ceva ca recunosti.
      Vom astepta pana te plictisesti. Ca pe noi ne-ai plictisit deja.

      Ștergere
    10. si eu sunt la fel de plictisit ca voi. daca nu eram plictisiti, nu eram aici

      Ștergere
    11. "trollez si eu. sau poate sunt de la sri" din "legiunea asistatilor social"

      Gura idiotului, adevar graieste.

      Ștergere
    12. Angela e un nene cu nick de femeie care comenteaza pe net :)))
      Asa vreti voi sa invingeti oculta mondiala? :))) Comentand anonim pe blogurile unor anonimi?

      Ștergere
    13. Da, noi acceptam pe toti chiar si pe cei cu doi cuci, unul pe fata si unul in dos.
      Este scris:
      “Lasati i pe toti sa vina la mine”

      Chiar Hristos prin propriul exemplu ne a aratat ca in anumite circumstante nu este permis sa ti divulgi identitatea, este imperativ sa ramii anonim.
      Esti fraier daca nu intelegi treburile astea, sau te faci doar, mincind cacat pe aici.
      Ia zi repede, care i de fapt grija ta?

      Ștergere
    14. @All: V-aș ruga să nu-l mai băgați în seamă pe individul care ba-i Adonis, ba e Unknown, ba mai știu eu cine. Are doar două „calități”: e frustrat și prost.
      Nu-mi dau seama din ce cauză, din când în când, pe-aici se mai aciuează câte-un exemplar de acest tip. De-a lungul timpului am avut o groază. Ba unul, la un moment dat, după ce m-a înjurat zilnic timp de vreo două luni, brusc și-a dat seama că e prost și mi-a cerut scuze. :)
      În ceea ce-l privește pe individul de față nu mă aștept la așa ceva din partea lui. E atât de rudimentar încât nu realizează că atunci când mă atacă se dezvăluie gol goluț întrucât face ceea ce psihologii numesc proiecție. De obicei, netratate, maladiile pornind de la aceste „mici prostioare” evoluează teribil. Așa că, Adonis, las-o baltă, prietene! Ești într-o fundătură, se vede de la o poștă. Mergi la un psihiatru și roagă-te să nu fie prea târziu!

      Ștergere
    15. @DD Multumim. Dar macar Unknown-ul asta este unul singur sau sunt mai multi cu acelasi nick?

      Uneori parea normal si asta m-a derutat.

      Ștergere
    16. Problema nu e Giumbix asta, ci faptul ca platforma are multe deficiente - s-a mai discutat. Pe un forum se poate seta un interval de moderare, asa incat sa nu incurce discutiile orice bolnav psihic cu libertatea postarii.
      De ignorat l-am ignora, dar faptul ca e liber a-și intercala voma cu alte postari va naște un talmeș-balmeș.
      Plus ca oricand pot apare si altii - un filtru este obligatoriu.
      Ma rog, vedem.

      Ștergere

  21. ░█████╗░░█████╗░░█████╗░
    ██╔═══╝░██╔═══╝░██╔═══╝░
    ██████╗░██████╗░██████╗░
    ██╔══██╗██╔══██╗██╔══██╗
    ╚█████╔╝╚█████╔╝╚█████╔╝
    ░╚════╝░░╚════╝░░╚════╝░

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostii, un zero barat....sunt doar niste numere inventate de fantezia umana. Hristos chiar ne a avertizat sa stam departe de asemenea aberatii.

      Ștergere
  22. Resetul a venit dar nu sub forma pe care o vor unii.America pleaca din Afganistan,rusii au renuntat la invadarea Ucrainei dar s-au consolidat in siria. Indiferent de zvacnirile ocultei tensiunile din Israiel vor creste in intensitate si vor declansa un nou razboi israeliano-arab la care se vor adauga si alte tari. WW3 va pune capat daca nu omenirii atunci actualului sistem politic ,economic si financiar

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

  24. ░██████╗██████╗░██╗░░░██╗████████╗███╗░░██╗██╗██╗░░██╗
    ██╔════╝██╔══██╗██║░░░██║╚══██╔══╝████╗░██║██║██║░██╔╝
    ╚█████╗░██████╔╝██║░░░██║░░░██║░░░██╔██╗██║██║█████═╝░
    ░╚═══██╗██╔═══╝░██║░░░██║░░░██║░░░██║╚████║██║██╔═██╗░
    ██████╔╝██║░░░░░╚██████╔╝░░░██║░░░██║░╚███║██║██║░╚██╗
    ╚═════╝░╚═╝░░░░░░╚═════╝░░░░╚═╝░░░╚═╝░░╚══╝╚═╝╚═╝░░╚═╝

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta i ca cel anual de gripi :) Putinache l a si confirmat la ultima adresare catre popor( aia in care sedea la 30 m de primul rind de demnitari)
      A spus ca al lor este deja testat de citeva decenii...adica ala antigripal clasic...

      Ștergere
    2. Bravo lui ca reuseste sa si pastreze incognito ul!
      Nota 10!

      Ștergere
    3. https://thispersondoesnotexist.com/

      Ștergere
    4. Bine, si cum vezi tu evolutia pietei imobiliare?

      Ștergere
    5. Inca ceva:
      De ce tii mortis sa i afli adevarata sa identitate ca doar vezi ca pe aici acest aspect il consideram irelevant.
      S a intimplat ceva in trecut, semnificativ?
      Esti repetitiv si nu intelegem de ce...

      Ștergere
    6. Evolutia pietei imobiliare nu intereseaza pe nimeni de aici. Asta e blog de cospirationisti, anti-vaccinisti, anti-occidentali, anti-ue, anti-nato etc.

      Nu imi dau seama unde ai vazut ca eu "tin mortis" sa ii aflu identitatea. E un asistat social, ironia face ca a terminat ASE-ul. Dar lasa asta. Faptul ca tu consideri irelevant cine este celebrul economist de care nu a auzit nimeni, cum il numeste sputnik, e alta treaba.

      Sunteti repetitivi si nu inteleg ce aveti cu oamenii care rad de conspiratiile voastre. Voi aberati aici despre politia animalelor si codul genetic 666, eu rad de voi. Nu mi se pare ceva iesit din comun. Si oricum sunteti obisnuiti sa rada lumea de voi. Nu va mai alintati atat.

      Ștergere
    7. Ce comcept absolut fascinant!
      Doar in Romania auzi ca a fi asistat social este o rusine.
      A fi ajutat de stat cind tranzitionezi catre o alta etapa din viata este poate cea mai mare victorie a saracilor din TOATE vremurile documentate.
      Intr o tara devastata economic unde tu ca individ mic si neputincios ai pierdut tot ce ti au lasat parintii, TOATA platforma economico sociala, ti s au furat banii in ‘90 printr o miscare rapida si tu acum cind ti se ofera niste firimituri pentru a putea supravietui, ti se par o injosire?...cum poti sa nu te bucuri ca boierul planetar nu te a lasat ca pe o cirpa dupa ce ti a luat tot, ti a spart si familia prin diverse mecanisme..si a hotarit sa te tina pe linia de plutire.

      Ștergere
    8. Urmatoarea nelamurire este mica ta obsesie cu ASEul. Ce mare cacat este ASEul?
      Daca mi spuneai de MIT, Boston, Harvard, intelegeam, dar ASE?? Drept dovada, spune mi ce faci tu cu ASE ul in afara? Iti rid aia in nas?

      In rest , referitor la teoriile mentionate de tine, sunt ce sunt, nu ne deranjam unii pe altii, ne respectam si ocazional ne mai corectam argumentat sau ne intepam, dar nu uitamsa o facem cu blindete si usurel, fara exagerari.

      Ștergere
  25. Dane, n ai citit ca “ napirlirea” celor intepati tine doar vre o doua saptamini, atit trebuie sa stai departe de ei.

    RăspundețiȘtergere
  26. Japonezii vad ca se tot chinuie sa si creeze neveste holograma. Insa aerul ramine aer cind vine vorba de folosirea “hard ware ului” :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Suficient 2 saptamani sa contamineze tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai ca nici restul lumii nu s dusi la biserica prea des...nu se lasa ei cu una cu doua.

      Ștergere
  28. Ceartă ca la usa cortului,sau s-a umflat orezul în voi.Lipsa de răbdare, încredere și gîndire rațională.Poate o au mare!

    RăspundețiȘtergere
  29. Apropo, animalele au drepturi.Sunt mai inteligente decit mulți, mulți indivizi umani,unii scriu pe aici, sic!!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. U1,
    Pentru toate aberatiile precedente nu s au luat masurile care se iau acum, vizibile si palpabile, asta i diferenta.
    Nu mai este nevoie de o alta sperietoare deoarece ceea ce avem acum are ramificatii care CRESC in fiecare saptamina sau luna. Mie teama ca de acum inainte se vor tine lant iar efectele vor fi foarte vizibile si de durata. Din nou sper sa nu fie asa, dar toate actiunile luate pina acum ndica o singura directie...neplacuta. Nu stau sa detaliez...

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)