vineri, 7 mai 2021

Teroarea care urmează


Țara cu cea mai mare rată de vaccinare din lume nu este Israelul, ci Seychelles. Paradisul insular din Oceanul Indian a dorit cu disperare să-și reia activitatea turistică și, de aceea, a mers pe mâna OMS și a celorlalte trompete globaliste, forțând „imunizarea” populației. Astfel, peste 62% din populația Seychelles este vaccinată cu ambele doze. Iată profilul unui campion al vaccinării care, asemeni Israelului, părea că a reușit în lupta sa cu boala. După ce a scăzut rata infectării, părând că totul e cât se poate de OK, numărul de cazuri a recrescut la peste 1000 cazuri în 7 zile. Poate părea mic, dar Seychelles are o populație de ... sub 100 000 de oameni! Vă voi mai spune că, în momentul în care a început campania de vaccinare în masă, Seychelles avea sub 400 de cazuri! Întrucât rata îmbolnăvirii e uriașă, țara se află în lockdown. Iată succesul vaccinării scelerate în pandemie! O să mai amintesc doar că mica țară insulară pare a fi găsit metoda românească de luptă cu virusul întrucât - probabil la șoapta mahărilor globaliști - a limitat drastic testarea. Frumos, nu?

În ceea ce privește Israelul, remarc doar că statisticile triumfaliste sunt dublate de o secretomanie majoră. Nu se mai raportează morții, testarea este, de asemenea, limitată drastic, în schimb se marșează pe ideea succesului programului lui Netanyahu. Până una-alta, ca dovadă a succesului, cetățenii israelieni au acces liber oriunde în Uniunea Europeană, CHIAR DACĂ NU SUNT VACCINAȚI! Asta o înțelegeți? Și, ca să fie treaba treabă, Israelul se declară de acord cu administrarea celei de-a treia doze a vaccinului. Minunat!

Din cele spuse anterior, cu siguranță că tefeleii vor avea motive suficiente să mă declare antivaccinist. Partea interesantă este însă una care vine de la instituțiile noastre de stat, mai precis din statisticile oficiale. Conform Centrului Național de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile aproape 10% dintre persoanele testate în intervalul 27 decembrie 2020 - 25 aprilie 2021 au fost persoane vaccinate. Dintre acestea aproape jumătate au avut test pozitiv!!! Asta ca să înțelegem mai bine cum stă treaba cu „imunizarea”.

Și acum să trecem la categoria grea. Probabil ați observat - și dacă n-ați observat-o, cu siguranță o veți observa în perioada imediat următoare - că s-a dat drumul propagandei pentru obligativitatea vaccinării. Oficina Antena 3 a alocat un spațiu generos unui neica nimeni care susținea că dacă nu ești „imunizat”(termen folosit abuziv în loc de „vaccinat”!) ar trebui să-ți plătești singur spitalizarea în cazul în care te îmbolnăvești de COVID. De asemenea, spunea că cei nevaccinați ar trebui să nu mai poată lucra, să li se restrângă drepturile, chipurile pentru a fi protejați. Pesemne boul respectiv nu realiza faptul că el trăncănește aberații pe banii mei și-ai noștri. Ideea e simplă: dacă trebuie să-mi suport singur spitalizarea, atunci ar trebui să mergem ceva mai departe și să nu mă mai oblige să plătesc asigurarea de sănătate. Ia să vedem noi dacă ar avea curaj cineva să ia o asemenea inițiativă: OK, dacă nu te vaccinezi, nu mai ești obligat să-ți plătești asigurarea de sănătate. Sunt curios cum i-ar pica nătărăului dacă de mâine i s-ar spune că nu mai are de unde să-și ia salariu pentru că ioc bani?

Chestiunea vine întrucât în sistem se știu niște chestiuni crâncene. Cam 60% din populație NU VREA SĂ SE VACCINEZE. Inițial, când mi s-a spus cifra asta am fost destul de sceptic în a o accepta. Văzând în jurul meu câtă vânzolelă e pe tema virusului, am crezut că mai bine de 80% din populație se va vaccina. Însă lăbăreii de la putere aveau datele reale. De aceea s-a pus frână deschiderii de centre de vaccinare. Aveau nevoie să se creeze o isterie a rezervărilor, să se arate că lumea stă la coadă și că „e inacceptabil așa”. Cu alte cuvinte au jucat rolul de proști pentru ca din isterizarea turbaților după vaccinare să se creeze un curent favorabil. Doar că au fost prinși din urmă de efectele contrare ale vaccinurilor. Trombozele de la AstraZeneca, îmbolnăvirile de după vaccinare și restul informațiilor i-au făcut pe oameni să se gândească serios. Eu personal cunosc câțiva indivizi care mai au puțin și ies pe stradă în costum de cosmonaut. L-am întrebat pe unul dintre ei de ce nu se vaccinează pentru a scăpa de tot stresul care-l încearcă. Mi-a răspuns limpede că nu se va vaccina nici măcar dacă nu-l vor mai lăsa să iasă din casă. Oups! Iată că sunt și d-ăștia!

Partea proastă e că Plăvanul și gașca lui și-au luat angajamentul de a supune România unui alt mega-test menit a pregăti apele pentru extinderea lui la nivelul UE. Este vorba de un pachet de legi menit a introduce obligativitatea vaccinării. Citiți bine ceea ce vă spun acum: România va fi prima țară din UE care va impune vaccinarea obligatorie de COVID! Pentru aceasta se va permite inclusiv refuzul primirii la serviciu a celor nevaccinați, refuzul primirii la școală a copiilor celor care nu au certificat s.a.m.d. De aceea se flexează mușchii propagandei, de aceea se fac tot felul de fracturi logice voite. În spatele declarațiilor sforăitoare privind „sfârșitul pandemiei” se vor impune cele mai crâncene legi. Scopul este scoaterea unei legi a vaccinării obligatorii în urma căreia corpul nu vă va mai aparține. Imaginați-vă cât de mare e disperarea în condițiile în care sunt gata să aprobe vaccinarea copiilor! Vi se pare normal?

N-aș vrea să primesc iar comentarii conținând întrebări de genul „ce-i de făcut?”. Dacă nu știi ce-i de făcut, mai bine te duci și-ți faci liniștit vaccinul și intri liniștit în turmă! Dacă până acum nu ai înțeles că dacă nu-ți faci simțită existența nu exiști, atunci mai bine îngroși rândul necuvântătoarelor și, la fel de tăcut, suporți în liniște ceea ce va urma. Nu de alta, dar necuvântătoarele sunt tratate ca-n fermele moderne de pui: cu vaccin, antibiotice și durată fixă de viață.

P.S. 

1. N-am absolut nimic cu cei care se vaccinează. La urma urmei fiecare e dator să-și facă o analiză proprie a riscurilor vs beneficii. Am în familie numeroși membri care s-au vaccinat și n-am nimic cu ei, așa cum ei n-au nimic cu nimeni. Sănătatea e o chestiune intimă pe care fiecare și-o gestionează cât vrea. Atât repet: când corpul n-o vă mai aparțină, nimic n-o să vă mai aparțină! Să nu fiu înțeles greșit: atâta timp cât TU DECIZI că trebuie să te vaccinezi sau să-ți aplici o procedură medicală, corpul îți aparține. Când respectiva procedură e legiferată, deja nu-ți mai aparții!

2. Documentul CNCSBT îl găsiți aici. În cazul în care-l vor șterge, l-am salvat și-l voi încărca.

69 de comentarii:

  1. Aici cred ca te cam grabesti cu prezicerile, dle. DD.
    Nu cred ca se va impune vaccinarea obligatorie in RO - si in niciun caz nu cred sa fim noi primii siliti din UE (exista scandinavii, campioni la legi absurde).
    E drept, pe de alta parte, ca la noi e posibil orice - deci poate eu ma insel. Daca insa te inseli d-ta, ar fi frumos sa recunosti exagerarea in alt articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cateva minute, am zabovit aseara pe proteveu, la stiri. Erau cativa papagali intervievati pe strada care se declarau extrem de favorabili ideii de vaccinare drept conditie de acces la diverse "relaxari". Pot pune pariu ca aceeasi vor fi la fel de favorabili legiferarii obligativitatii vaccinarii.
      DD vad ca nu prezice nimic, ci spune clar: Prezidentul&Co si-a luat angajamentul. Acu'... de unde are informatia asta, de-abia asta ar fi o intrebare...

      In orice caz, pe mine nu m-ar speria ideea de a fi nevoit sa ripostez contra unor astfel de legi, fata in fata cu fortele (in)armate, ci fata in fata cu papagalii de care spuneam mai sus (si care mi-ar putea fi rude, prieteni, amici, etc). :(

      Ștergere
    2. Hai sa vedem astazi, maine poate, ce vor hotara vis-a-vis de intratul in restaurante; pentru ca inteleg faptul ca acum nu mai conteaza rata de infectare per localitate ci pur si simplu daca nu esti vaccinat, vei avea mari probleme in a trage de o bere la terase.
      Este doar un simplu parametru, printre atatia altii, care ne indica viitorul obligativitatii/neobligativitatii vaccinarii.
      Si om' vedea daca domnul Diaconu are sau nu dreptate.
      Eu zic ca are, dar sa asteptam...

      Ștergere
    3. Sa ne intelegem pe un aspect : eu nu contest ca se doreste asta. Si se va merge pe "strans latul", prin tot soiul de sicane. Nu cred ca se va da lege ptr. obligare, si sigur nu va fi RO prima tara cu asa lege.

      Ștergere
    4. Imi doresc sa aveti dreptate, ce sa zic...

      Ștergere
    5. Aici te intekeg perfect Laurentij( com.la ora 11.01; solutia :: trage si-n alba si-,n neagra(bet)

      Ștergere
    6. Sa inteleg ca ati uitat ca legea vaccinarii obligatorii ( nu era covid atunci) este a PSD si are vreo 4 ani...?

      Ștergere
  2. Cel mai mult mi-a placut analogia cu fermele de pui: vaccinuri si durata fixa de viata.
    Vaccinuri/medicamente pentru a siguranta ca traiesti cat si cum trebuie.
    Limita de varsta, pt siguranta ca vei ramane numai contributor, nu si beneficiar, al resurselor bugetare comune obtinute prin taxe si impozite.

    Deci, cat de curand, vom fi obligati sa alegem individual daca traim precum "declaram" pe feisbucuri si bloguri, sau e doar gura de noi. Super! Chiar ma enerveaza starea de incertitudine. Sa vina cu nodul gordian cat mai repede! Intre timp imi ascut sabia. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant, dar care-i dovada afirmației "Partea proastă e că Plăvanul și gașca lui și-au luat angajamentul de a supune România unui alt mega-test menit a pregăti apele pentru extinderea lui la nivelul UE."?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Mi-ai luat-o inainte cu 3 minute.
      Pe de alta parte, nu cred ca ar putea sa-ti aduca dovezi materiale, chiar daca le-ar avea. Intrebarea care se pune: daca ar fi adevarat, ai fi de acord cu astfel de lege? Daca NU, de ce? Daca DA, de ce?

      Ștergere
    2. Asta, cu "daca", e altceva. Una sa se presupuna, alta e sa se dea ca certitudine..

      Argumentul lor (unicul care ar conta) e ca "de ce sa sufere multi din cauza a putini?".
      Adica, brusc, minoritatea nu mai conteaza, ci tre sa se supuna majoritatii !

      Mizerabili incoerenti.

      Ștergere
    3. @Cassius, pe "daca" l-am introdus eu in discutie, ca si mod de obtinere a unor argumente si contra-argumente. E posibil insa ca unii sa-si puna altfel problema legiferarii obligatiei de a te vaccina: adica nu mai e vorba de "daca" ci de "cand"... De-aia ar fi bine s-o luam in considerare ca si cum ar fi reala respectiva varianta.

      Personal nu vreau sa ma vaccinez, dar argumentul meu nu este bazat pe dapte stiintifice, ci pe credinta ca imunizarea naturala (de turma) este mai eficienta decat imunizarea artificiala (prin vaccinuri). Este strict credinta mea, anume ca organismul uman este construit astfel incat sa supravietuiasca in lupta contra virusilor, bacteriilor, microbilor, etc. (Toate discutiile contradictorii ce pot deriva din aceasta afirmatie, mai ales daca vin de la "specialisti" in sanatatea umana, mi le asum si nu le voi combate, ca ar fi pierdere de timp inutila.)

      Imi e suficienta credinta, iar faptul ca de 1 an si ceva nu am avut niciun simptom serios de viroze respiratorii, (desi nu m-am izolat absolut deloc de comunitate), in pofida propagandei agresive adoptate de guvern, mass-media, ipohondri, sau chiar de catre cei ce-au avut probleme serioase cu astfel de boli, aceasta credinta are valoare de adevar.

      Ștergere
    4. Nici eu nu m-am conformat stupiditatilor. Nici prin cap nu mi-a trecut sa ma izolez, iar in loc de masca am o esarfa pe care, cand dau de imbecili "hotarati" mi-o pun in sictir. Evident ca n-am avut absolut nimic, cum nici amici de-ai mei n-au avut, nici zeci de taximetristi / vanzatoare n-au avut, desi interactioneaza cu sute de indivizi.
      In alta ordine de idei, eu n-am nimic cu ideea de vaccin (in principiu). Daca as fi nevoit sa plec in Africa, sa zicem, sigur m-as vaccina contra malariei - ba chiar as insista. Pentru ca boala aia chiar exista - spre deosebire de nascocirea asta penibila.

      Ștergere
    5. Laurentiu si Cassius: idem :-))) Ma bucur ca mai exista si oameni normali.

      Ștergere
    6. Suntem mai mulți - dar nu destui se exprimă.

      Ștergere
    7. @ Ave, gresesti-si de o fi sa pleci pe orisicare meleaguri sub nici o forma nu introduce invaziv corp strain in corpul tau,sub nici o forma; nu ti ciopli corpul.Facand dupa sfatu-mi sansele sa nu raman singur-singurel pe acest pamant cresc spre dublu:(

      Ștergere
    8. Hai serenissime @Danius, nici ala cu malaria nu ? Ca ptr.specific tropical chiar n-am de unde sa scot imunitate.
      Oricum, era un exemplu de necesitate. Nu e cazul minciunii...gripale.

      Ștergere
    9. O, Cezar( Sizar) fericiti cei saraci cu vaccinul !

      Ștergere
    10. Caci nu a lor va fi imparatia lui Bill Gates !

      Ștergere
    11. Prin nstura businessului meu,interactionez zilnic cu 50-100 de persoane diferite. Nu am avut nici o problema. Masca o port doar la necesitate si cat mai putin pt ca,chiar presedinyele sustinea public acum un an ca face mai mult rau decat bine la omul sanatos.
      Nu am de gand sa ma vaccinez,si nu fac analogie intre porcaria asta si vaccinurile vechi care si-su dovedit eficienta. Si nici nu pic in capcana mizerabila a presei care a pus semnul egal intre vaccinare si imunizare. Ba chiar au inlocuit primul cuvant cu al doilea in scop pur manipulativ....

      Ștergere
  4. E interesanta situatia. CDC a luat o noua "decizie stiintifica", cei intepati vor fi testati la "doar" 28 de cicluri de amplificare, nu 40 cum e "testatata" populimea, deci revine gripa si pneumonia. Vaccinul de la Pfizer si Moderna contin sigur "gramajoare de grasime" PEG, o substanta asemanatoare cu antigelul. Exista posibilitatea ca cel de la Pfizer sa transmita ceva prin piele sau umori??? persoanelor nevaccinate, iar cel de la J&J sa se "autotransmita". Vestea buna/proasta, se intapla in toata lumea... poate se trezesc altii si ne salveaza, ca de obicei. Daca vrei sa scrii ceva despre PEG pe facebuci, nu te obosi am incercat eu si nu a functionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la 28 de cicluri, nu mai apar rezultate false, prin urmare scad infectările, prin urmare, concluzia va fi că vaccinurile funcționează iar noi trebuie să ne aliniem să „luăm lumină” de la Big Pharma și să ne „mântuim” prin vaccinare.
      Iar PEG este menționat în prospectul vaccinului Comirnaty de la Pfizer/BioNTech
      6. PROPRIETĂȚI FARMACEUTICE
      6.1 Lista excipienților
      ((4-hidroxibutil)azanediil)bis(hexan-6,1-diil)bis(2-hexildecanoat) (ALC-0315)
      2-[(polietilenglicol)-2000]-N,N-ditetradecilacetamidă (ALC-0159)
      1,2-Distearoil-sn-glicero-3-fosfocolină (DSPC)
      Colesterol
      Clorură de potasiu
      Dihidrogenofosfat de potasiu
      Clorură de sodiu
      Fosfat disodic dihidrat
      Sucroză
      Apă pentru preparate injectabile
      https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf

      Ștergere
  5. Legea vaccinarii obligatorie ..daca va fi aprobata in parlament.. reprezinta sfarsitul actualei clase politice! 100%!!! Nici sa nu indrazneasca...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ministrul sanatatii spunea azi ca studentii care se vaccineaza au prioritate in camine, iar cei care nu se vaccineaza trebuie sa mearga in costume sanitare la facultate.Nu te obliga sa te vaccinezi, dar esti constrans.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. și la UNTOLD, NEVERSEA ...

      Ștergere
    2. Vreti motiv imbecil? Ruda: m-am vaccinat ca e moca si decat sa dau bani pe test canerg in Grecia ,e mai bine asa.
      No comment.

      Ștergere
    3. Nu fi atât de dur. Toți vrem revenirea la normalitate. Pentru el normalitatea era în 2019,când nu-l f... nimeni la cap cu perioadele de carantină și testele pcr înainte sau după cazare la hotelul preferat. Dacă o simplă înțepătură îl desparte de acea normalitate... wtf.

      Ștergere
  7. Atata timp cat UE a aprobat pasaportul de vaccinat,Green Pass, deja este ca si obligatorie vaccinarea. Cei care refuza vaccinul au restrictii de calatorie, de intrare in diverse locuri, de angajare, la facultate. Vezi Italia https://invictuswebmedia.com/2021/05/06/green-pass-medical-necesar-pentru-calatoriile-in-italia/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai...de cand a ajuns calatoria / turismul international vreo necesitate organica ? Foarte bine, sa stea fiecare ștrumf in tara lui - numai bine se mai franeaza globalismul asta grețos.

      Ștergere
    2. Pe asta se bazeaza (inca) elita: ca oile - dorindu-si vacante in grecia si cipru, vor sta in line la vaccinare. Daca oamenii care inteleg ce se urmareste, ar sta pe fundul lor acasa la ei (ca se gasesc solutii sa fentezi sistemul daca chiar vrei) - s-ar boicota si mai bine campaniile lor disperate provaxx

      Ștergere
    3. @Cassius - nu-ti trebuie prea multa minte sa te-apuci sa bati din pinteni ca vrei vaccin cata vreme visezi doar calatorii si alte prostii - pe banii babacului, evident.

      Ștergere
    4. Corect. Pai astia se pot vaccina - la asa creier, ce sa mai piarda, haahaa !

      Ștergere
  8. Nu cred ca vor obliga populatia sa se vaccineze.Atit ar mai trebui sa se produca n fel de "boicot " in economia nationala .Si asa e in pioneze .Cred ca probleme s ar putea sa apara doar in momentul cresterii explozive a ratei imbolnavirilor .Momentan nu stiu cum dar este in scadere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Câteva estimări (proprii) despre procentele "taberelor":
    - pana in prezent, avem cca.20% din populatie vaccinata, desi a trecut 1/3 din an, și în pofida unei propagande dezgustătoare.
    - în acesti 20% trebuie incluși, în primul rând, ce-i ce au fost siliți de imprejurări (patroni/șefi cretini, care le-ar fi chinuit viața dacă refuzau). Risc a crede că aceștia sunt cel puțin 3% (din cei 20%).
    - trebuie scoși și oportuniștii / ipocriții (care, cum s-a zis deja, și-ar băga și 10 ace în dos ptr.banalitatea unei excursii). Ăștia zic c-ar fi cam 5% din cei 20%).
    - exista, evident, procentul speriaților "de bombe", persoane care spala mere cu detergent și care se crizau și la vechile gripe. Ăștia-s incurabili, ei vor rămâne cu isteria și peste 10 ani. Să zicem alți 3% (minimum).

    Scăzând aceste 3 categorii din 20%, vedem că propaganda grotescă nu a avut priza scontată. E drept, prin perpetuare vor mai fi vaccinări - dar se vor respecta proporțiile.

    Totul depinde de care e ținta (numerică) a campaniei. Pe toți nu-i vor găuri, garantat. Dar un 60-70% vor atinge, până la finalul anului - din care maximum 30% vor fi cei ce-au acceptat din convingere proprie).

    Procentele le-am schițat cam generalist. Pot fi corectate, dar nu cred că, ín ansamblu, le-am creionat eronat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când scopul declarat este să vaccineze de la cel cu țâța în gură, până la ăl cu barba sură, ce vă face să credeți că se vor opri la 70%? Și de exemplu, când celor 70% li se va spune că viața lor, a copilașilor și nepoțeilor lor este pusă în pericol de moarte de cei nevaccinați, ce credeți că se va întâmpla?

      Ștergere
    2. Este posibil, dar puțin probabil. Cu niciun vaccin nu s-au vaccinat, vreodata, 100%.
      A forța nota, dincolo de orice teorie medicală, doar ptr. a bifa 100% ar însemna "arama pe față".
      Nu cred că vizează exhaustivitate.

      Ștergere
  10. Raportările sunt din nou false. Foarte mulți vaccinați cu prima doză ( din orice vaccin) refuză să facă rapelul. Oare de bine ce se simt?

    RăspundețiȘtergere
  11. La începutul mascaradei covidului, Papa a declarat public, că vaccinarea trebuie să fie obligatorie. Apoi a ieșit faraonul și a repetat același lucru. Pesedeii din parlament au depus proiect pentru legea obligativității vaccinării cu mult înainte de plandemonie. Așadar, avertismentul lui Dan Diaconu este corect. Fiecare va face ce-i spune conștiința. Dacă ne raportăm la planul lui Dumnezeu cu omenirea nu trebuie să ne îngrijorăm. Dacă ne raportăm doar la averea materială suntem pierduți irecuperabil. Mi-a plăcut declarația lui Gigi Becali : ,,Pot să mă împuște că tot nu mă vaccinez!"

    RăspundețiȘtergere
  12. Seychelles s-a vaccinat mai ales cu apa de ploaie de la chinezi (Sinovac) :))))))...
    Ar trebui să te uiți totuși la San Marino, s-au vaccinat cu Sputnik V (pe care rahații ăștia din UE nu îl vor!) și acum nu mai au nici cazuri, nici decese. E drept, San Marino e un orășel de 25.000 de locuitori dar... orișicâtuși!
    În Israel, într-adevăr, se întâmplă ceva foarte nașpa, deși oficial toată lumea e cu zâmbetul cu buze... totuși ceva e ciudat tare acolo, într-adevăr. Eu zic că undeva după 15-20 iunie the shit will hit the fan... aveți răbdare. Însă tare mi-e teamă că se va da vina pe nevaccinați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă tem că îndemnurile spre vaccinarea în masă are prea puțin de-a face cu obiective medicale. Nu prea contează cu ce substanțe te vaccinezi. Important e s-o faci la comandă.

      Ștergere
  13. Mă voi vaccina când va zbura porcul. Sau când vor scoate pe piata un vaccin care să-ți asigure imunitate celulara.

    RăspundețiȘtergere
  14. Problema C0vid, explicată pentru toți (video) https://mariusmioc.wordpress.com/2021/01/31/problema-c0vid-explicata-pentru-toti/

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu vor incerca sa faca obligatorie vaccinarea. Poporul li se va sui in cap si vor ramane fara cap. :)) Sa fim seriosi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se poate schimba nici macar o iota din setul de legi adoptate PE VECI la Neuremberg. Cine incearca sa strecoare ceva care sa bypaseze aceste hotariri ETERNE risca puscarie pe viata...ei asta o stiu la perfectie.

      Ștergere
    2. Un comentariu cam eliptic, dle.@citadela.
      Nurenberg ? Nu mergem cam departe ?

      Ștergere
    3. Creditezi "poporul" cu niște calități (gen: curaj, demnitate, discernământ) pe care nu le are. Nici acum, nici în trecut, iar cu propaganda, tehnologia, educația (plus vaccinurile și alimentele sintetice ce stau să prindă loc pe rafturile hipermarketurilor) nici în viitor nu le va avea.

      Ștergere
    4. Singurul lor subterfugiu este ca mai nimeni din tinara generatie + - 40 nu prea a auzit de Nuremberg.

      Cam asa decurg dicutiile cu ei:


      - Ce-i aia Nuremberg?

      - Pai un tribunal organizat pentru crimele de razboi de dupa WW2

      - WW2 din care joc video, ce editie, ce platforma?

      - Nu bai boulica, chiar a fost un razboi real, chiar asa de dobitoc esti?(cer iertare dobitoacelor)

      - A, ahaaa..raspunde el cu sunete nazale, uitindu-se in telefon.


      Da, cu ei inca tine, dar le stau in git inca vechea garda care refuza sa puna botu' sau sa crape naibii iar odata cu ei si amintirea razboiului si a legilor inconveniente! :)

      Ștergere
    5. Păi nu uită evreii! Sau nu-i lasă să uite.
      Oricum în parlamentul țării, legea vaccinării obligatorii așteaptă ordinul ca să fie adoptată.

      Ștergere
    6. Citadela, am râs la exemplul de dialog dat de tine, însă, dacă procentul de cetățeni sub 30 de ani care ar putea răspunde asa cum zici dumneata, ar depăși 20%... râsul mi s-ar transforma într-o grimasă.

      Ștergere
    7. Nu-i doar o gluma. Un amic de-al meu are un fiu, și voia sa-l convinga a mai lasa PC și a merge la țară, la bunica-sau. Pusțiul nu avea chef, (mosneagul nu i se pārea "cool"), asa cā tat-su pluseazā : Bā, bunicul a fost în rāzboi. A ajuns și la Cotu Donului ! Puștiul, plictisit : "Nu-i mare lucru. Eu, la "World of Tanks", am ajuns si la Stalingrad".

      Ștergere
    8. Y, foarte bine precizat. Iudeii nu vor uita niciodata. In fiecare unitate de invatamint exista postere permanente cu manunchiul de legi a consimtamintului legat de orice procedura medicala aplicata fiintei umane.
      Orice prof din Romania ar trebui sa si rezerve citeva ore pentru predarea drepturilor omului, ..la dirigentie chiar. Daca nu o face ne pune in pericol pe toti.

      Ștergere
    9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    10. si daca se suie poporul in cap raspunsul statului dintotdeauna este forta. de cele mai multe ori are succes. nu-i vad pe jandarmi si militari sa se dea de "partea poporului".
      vezi povestea recenta cu vestele galbene, au fost multime de raniti, unii au ramas schiloditi pe viata si de la veste si de la jandarmi.

      Ștergere
  16. Partea interesantă este însă una care vine de la instituțiile noastre de stat, mai precis din statisticile oficiale. Conform Centrului Național de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile aproape 10% dintre persoanele testate în intervalul 27 decembrie 2020 - 25 aprilie 2021 au fost persoane vaccinate. Dintre acestea aproape jumătate au avut test pozitiv!!! Asta ca să înțelegem mai bine cum stă treaba cu „imunizarea”.

    Ipoteza : Aceasta este singura parte practic oficială din postare - fiindcă restul sunt doar interpretări și estimări cu grad de adevăr variabil - dar nu a fost nici înțeleasă și nici nu a fost explicată.

    Disclaimer : Am să o fac eu, cu riscul de a da motive suficiente pentru a fi înjurat, demonizat și expus/supus oprobiului public pe blog, banat și probabil ștearsă postarea. N-am absolut nimic cu cei care nu se vaccinează fiindcă fac parte dintre ei. N-am absolut nimic cu cei care se vaccinează, fiindcă vaccinarea este o treabă personală, la latitudinea fiecăruia.

    Explicație științifică: dacă te vaccinezi, nu înseamnă că nu faci boala ci că este foarte probabil să faci forme asimptomatice* (95%) comparativ cu persoanele care nu sunt vaccinate și care vor face forme simptomatice** într-un procent de 93%.

    De ce ? fiindcă corpul a fost pregătit de vaccin să lupte eficient cu virusul. Atât și nimic mai mult, restul ține de sistemul imunitar al fiecărui om, ăsta fiind și motivul principal pentru care fiecare om trebuie să aleagă singur, liber dar în cunoștință de cauză dacă se vaccinează sau nu.

    *Un caz de COVID-19 asimptomatic este definit ca fiind infecția cu SARS-CoV-2 care nu se manifestă clinic în nici un fel.

    **Un caz de COVID-19 simptomatic este definit medical ca fiind infecția cu SARS-CoV-2 manifestată prin semne și simptome care pot varia de la ușoare la foarte severe.

    Demonstrație : Explicația producătorului unuia dintre vaccinuri ( nu contează care, fiecare are perioade diferite în funcție de compoziție și acțiune) spune că la 7 zile de la rapel, corpul este imunizat complet și oferă protecție 95%. Adică 95% vor rămâne asimptomatici în prezența virusului iar 5% vor fi simptomatici. Ce ne arată studiul cnscbt? Că la un moment, majoritatea, care o fi ea, va fi testată pozitiv, dar asimptomatic și cu forme ușoare iar formele grave vor fi foarte puține, la fel ca la orice gripă de origine virală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut toate datele din articol sunt din surse oficiale. În ceea ce privește „formele asimptomatice”, mă gândesc că dacă un om care s-a vaccinat a solicitat să fie testat de COVID, atunci starea sa nu-i tocmai asimptomatică. Nu crezi?

      Ștergere
    2. @Cristian
      Deci, dacă se ia un individ, la întâmplare, care mănâncă orice, muncește ok, râde la glume plânge la drame, nu e trist fără motiv, nu zace, într-un cuvânt, nu se manifesta ca un om bolnav, totuși este, teoretic, plin de boli, contagioase ori ba, numai că acele boli nu se manifesta prin simptome specifice. Cam asta se înțelege din "demonstrație". Mintea mea nu va accepta în veci o astfel de argumentare.

      Ștergere
    3. Mai stie cineva vreo boala cu bolnavi ,,asimptomatici,,? E o gaselnita ordinara...

      Ștergere
    4. @Mercy, cred ca găselnița, cum o numești, este argumentata prin perioada de "incubație". Adică pentru câteva zile poți fi ok, dpdv medical, dar în același timp poți sa transmiți virusul. Iar dacă tu poți să scapi doar cu o febră "sănătoasă", primitorul s-ar putea sa nu fie la fel de băftos ca tine. Teoria asta o aud de la toți vaccinați "responsabili". Și sincer, nu știu cum s-o combat altfel decât cu vorba cinică a dulapului: ghinion!...

      Ștergere
    5. TOTI cunoscutii mei care au fost ,,pozitiv,, si ,,asimptomatici,, NU au dat familiei boala ,si NU au avut NIMIC.
      Adica nici febra pacii nici macar un muc acolo.
      In cartea lui monumentala Tratat de dezinformare, marele Volkoff spune TOT ce vedem acum.Iar cartea are ani buni,autorul daca nu ma insel e mort...deci...

      Ștergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Laurentiu, In lumea in care traiesti, nu se face nimic "la comanda"
    Nici ca prizonier intr-o tara democratica nu faci nimic la ordin din ce te poate afecta fizic iar tortura este interzisa. Eu zic sa nu tot fortezi nota sau sa grabesti evenimentele. Ai incredere in stilpii de baza a sistemului legal international.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai greșit "așezarea" răspunsului, dar m-am dumirit relativ ușor.
      Voisem să spun că actul vaccinării nu e de natură medicală, cât de "dresaj" / control demografic. Și este doar o etapă. Dacă se va accepta vaccinarea, urmează altceva, un "next level", gen ciparea.
      Eu așa îl percep, iertată-mi fie ignoranță, sau habotnici, cum vreți a-i spune...

      Ștergere
  19. Exista boli asimptomatice. Un exemplu: polip in intestinul gros, care se poate dezvolta in cancer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este vorba de boli contagioase, comunitare, care prezinta simptome clare.

      Ștergere
  20. Eu stiu cazuri declarati covid desi nu exista nici cea mai mica sansa de a avea covid . Ea bolnava la pat cu insuficienta hepatica ,a murit in salvare in drum spre spital . Singurul contact pana la salvare nu a fost decat sotul timp de 2 luni . El testat negativ de 2 ori . Dar ea pozitiva la spital desi murise ....cat de putreda poate fi Danemarca?

    RăspundețiȘtergere
  21. Meștere patriot, ai uitat sa menționezi ceva: În Seychelles, peste 60% din populație a fost vaccinata cu Sinopharm, vaccinul chinezesc, și Astra Zeneca, produs în India.
    De chinezărie nu mai vorbesc, cât despre Astra Zeneca, se știe ca nu oferă rezistenta la noile tulpini care apar tocmai datorita ratei imense de infectare la nivel global, care se datorează exact unor conspiraționisti ca tine; daca anul trecut în primăvara, aveam un lock down de două luni, global, acum pandemia era istorie. Sau, dacă de când au apărut vaccinurile se făcea un efort global de vaccinare rapida a populației, vorbim de câteva cazuri pe zi, în fiecare tara. Doar ca din păcate în toată lumea s-au găsit cretini care au militat pentru dreptul infectatilor asimptomatici de a-i îmbolnăvi pe alții.... Fără sa aibă habar și fără sa priceapă sau sa le pese ca, cu cât un virus întra în contact cu mai mulți oameni, risca sa sufere mutații pana când pri anulează orice vaccin, ori devine extrem de mutant și atunci sa te ții....

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Cristian, să ne gândim și la altceva : un organism forțat de vaccin să producă anticorpi este deja obosit și când va fi atacat de agenți patogeni clachează. Știm deja din studii științifice publicate și afișate pe internet că virusul care a speriat lumea NU produce pneumonie, ci trombi, adică, cheaguri de sânge pe artere. Tot trombi provoacă și vaccinurile, toate.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)